101 Απ: Κρητικες ολου του forum ενωθείτε Τετ Μάης 04, 2011 10:32 am
Silvermist
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Δε μένω Κρήτη, έχω καταγωγή και ελπίζω με λαχτάρα οτι μια μέρα θα μπορέσω να έρθω μόνιμα στα πάτρια εδάφη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
agapaki έγραψε:και εγω εγω ειμαι!!!απο το πανεμορφο παλαικαστρο σητειας!!!γεια σας κρητικοπουλες μου!!
didumomama έγραψε:agapaki έγραψε:και εγω εγω ειμαι!!!απο το πανεμορφο παλαικαστρο σητειας!!!γεια σας κρητικοπουλες μου!!
Τις καλύτερες διακοπές μου σαν παιδάκι τις έκανα στα μέρη σου!!!!Χιόνα και Κουρεμένο!!!!Οι φίλοι των γονιών μου είναι από Παλαίκαστρο και πηγαίναμε κάθε καλοκαίρι εκεί...Τι μου θύμισες!!!!
Εγώ είμαι από ένα χωριό του νομού Ηρακλείου αλλά μένω εδώ και χρόνια στο Ηράκλειο!!!
AntoniaA. έγραψε:didumomama έγραψε:agapaki έγραψε:και εγω εγω ειμαι!!!απο το πανεμορφο παλαικαστρο σητειας!!!γεια σας κρητικοπουλες μου!!
Τις καλύτερες διακοπές μου σαν παιδάκι τις έκανα στα μέρη σου!!!!Χιόνα και Κουρεμένο!!!!Οι φίλοι των γονιών μου είναι από Παλαίκαστρο και πηγαίναμε κάθε καλοκαίρι εκεί...Τι μου θύμισες!!!!
Εγώ είμαι από ένα χωριό του νομού Ηρακλείου αλλά μένω εδώ και χρόνια στο Ηράκλειο!!!
Καλημέρα σας και από τα Χανιά και καλό μήνα!!! Σχεδιάζω για το ΣΚ μικρή απόδραση προς Ελούντα... Μήπως έχετε καμία καλύτερη ιδέα??
AntoniaA. έγραψε:didumomama όντως Σητεία είναι τέλεια αλλά όπως είπες όχι για ΣΚ!! Έλεγα για Ελούντα γιατί έχω να πάω σχεδόν 3 χρόνια, και είναι και σχετικά εύκολη διαδρομή. Τωρά για νομό Χανίων δε το σκέφτομαι για να ξεφύγουμε λίγο παραπέρα. Γενικά έχω μείνει στα περισσότερα μέρη της Κρήτης. Δεν την αλλάζω με τίποτα..
AntoniaA. έγραψε:didumomama, έχουμε πάει στα Καλά Λιμάνια και στο Αγιοφάραγγο. Τέλειες παραλίες. Δυστηχώς όμως μόνο για μπάνιο και όχι για διαμονή.
zwitsa μου, όταν κανονίσετε συνάντηση στο ηράκλειο είμαι μέσα αρκεί να είναι μετά τον Αυγουστο... (2 ωρίτσες δρόμος είναι ). Να χαίρεσαι το ζουζούνι σου και με το καλό να έρθει και το 2ο.
εγω ειμαι απο σητεια!!να γνωριστουμε!!!katerina780 έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΗΤΕΙΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.
Ηλιάννα έγραψε:Απ οτι εχω καταλαβει ειμαστε πολλες
Ας δηλωσουμε λοιπον το παρον εδω
Εγω μενω νοτια του Νομου Ηρακλειου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης