76 Απ: Κρητικες ολου του forum ενωθείτε Πεμ Ιαν 20, 2011 1:18 pm
maria_fio
Σιωπηλή δύναμη
Και εγώ από Ηράκλειο Κρήτης είμαι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria_fio έγραψε:Μανούλες από Ηράκλειο Κρήτης (και γενικά από όλη την Κρήτη)...μιας και όλο το λέμε, τι λέτε να το κάνουμε και πράξη;;;Να βρεθούμε κάποια στιγμή;; ΜΠορείτε να προτείνετε μέρη;;
maria_fio έγραψε:
Μάλλον, λίαν συντόμως θα βρεθούμε.Απλώς ψάχνουμε για κατάλληλο μέρος...
marianna έγραψε:maria_fio έγραψε:
παντως αν θελετε σε παιδοτοπο, προτεινω την σβουρα. ειναι πολυ καλα. αλλιως μπορουμε να παμε στο ταλως, αν κανει καλη μερα να κατσουμε εξω να παιξουν και τα παιδακια μας!!!
maria_fio έγραψε:marianna έγραψε:maria_fio έγραψε:
παντως αν θελετε σε παιδοτοπο, προτεινω την σβουρα. ειναι πολυ καλα. αλλιως μπορουμε να παμε στο ταλως, αν κανει καλη μερα να κατσουμε εξω να παιξουν και τα παιδακια μας!!!
Αυτά είχα υπόψη μου και εγώ....Μόλις περάσει η αναμπουμπουλα των αποκρεων θα βρεθούμε λογικα...
cinderella έγραψε:εγώ ουδεμία σχέση έχω με Κρήτη αλλά σας λατρεύω!!Μάλιστα μικρή έλεγα ότι θα παντρευτώ κρητικό!
να ζήσεις λεβεντογέννα!!!
Ήρια έγραψε:Γεια σας και απο εμενα ... ισως να εχω ξανα συστηθει αλλα και παλι δεν με νοιαζει γιατι ειμαι τοσο περηφανη που ειμαι Κρητικια που το λεω συνεχεια!!!! Εγω ειμαι η Δήμητρα απο Τα Χανια μας αλλα οπου δυστυχως τωρα ζει στην ΑΘηνα αλλα που θα μυ παει θα επιστρεψω!! χαχαα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης