126 Απ: Κρητικες ολου του forum ενωθείτε Τετ Ιουν 27, 2012 9:35 am
elbar
Πανταχού παρούσα!
που ειστε ολες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
manoula_24xr έγραψε:Καλημερες!!!!!!!!!Σημερα το βραδυ ταξιδευω για Ηρακλειο με το καραβιι!!!!!!!Ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε μεσα στο Ηρακλειο με τα 2μου κοριτσια που να τις παω,παιδοτοπο η παρκο η κατι.Θα μεινω στην περιοχη Θερισσος,εκει μενει η θεια μου.
Κι φυσικα αν θελει καμια μαμα απο δω να συναντηθουμε θα χαρω!
inakriti έγραψε:ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ...ΤΙ ΧΑΡΑ !!! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΕΣ .... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
maryz-iraklio kritis έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Καλημερες!!!!!!!!!Σημερα το βραδυ ταξιδευω για Ηρακλειο με το καραβιι!!!!!!!Ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε μεσα στο Ηρακλειο με τα 2μου κοριτσια που να τις παω,παιδοτοπο η παρκο η κατι.Θα μεινω στην περιοχη Θερισσος,εκει μενει η θεια μου.
Κι φυσικα αν θελει καμια μαμα απο δω να συναντηθουμε θα χαρω!
χμ...ο Ευκάλυπτος κοντά στο στάδιο περιοχή κομένο πεντένι είναι καλά δε ξέρω αν έχει κούνιες θυμάμαι κάποτε έιχε! Στο κηποθέατρο πάνε πολλά παιδάκια έχει διάφορα παιχνίδια! Τώρα για παιδότοπους ξέρω δίπλα στο bowling εκεί πάνε οι περισσότεροι άλλους δε ξέρω!! Καλά να περάσετε
inakriti episis exoyme gkroypaki sto facebook me thilazoyses mamades irakleioy ean exeis facebook poli tha xaro na se baloyme kai bebaia opoia alli kopela theleiinakriti έγραψε:ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ...ΤΙ ΧΑΡΑ !!! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΕΣ .... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
fotini2705 έγραψε:inakriti episis exoyme gkroypaki sto facebook me thilazoyses mamades irakleioy ean exeis facebook poli tha xaro na se baloyme kai bebaia opoia alli kopela theleiinakriti έγραψε:ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ...ΤΙ ΧΑΡΑ !!! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΕΣ .... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
fotini2705 έγραψε:manoyla 24xr ego meno theriso kai den exo kanena problhma na ta poyme poso kairo tha katseis?
maryz-iraklio kritis έγραψε:??????
manoula_24xr έγραψε:fotini2705 έγραψε:manoyla 24xr ego meno theriso kai den exo kanena problhma na ta poyme poso kairo tha katseis?
Αληθειαα!!!Τον δρομο Κονδυλακη τον ξερεις?????Στο ταξι θα πω να με παει Θερισο οδο Κονδυλακη???
Θα μεινω μεχρι το επομενο Σαββατο,αν εχει καπου κοντα καποιον παιδοτοπο η παρκο να βρεθουμε στειλε μου πμ να συννενοηθουμε η οποιαδηποτε κοπελα θελει να βρεθουμε καπου κεντρικα να τα πουμε!Θαναι τελεια!
fotini2705 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:??????
soy esteila pm
Tini13 έγραψε:Εγώ είμαι η Τίνη, ήρθα πριν 4 χρόνια από τη Θεσσαλονίκη, δεν είμαι Κρητικιά αλλά μένω στο Ηράκλειο και είμαι έγκυος 34 εβδομάδων..από την ομαδούλα μας "Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012" συναντηθήκαμε και έκτοτε κάνουμε παρέα 3 κοπέλες από το Ηράκλειο! αν κανονίσετε συνάντηση είμαι κι εγώ μέσα..
Καλώς βρεθήκαμε!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Καλη Λευτεριά να έχεις!! Από το Βορρά στο Νότο ! Μια χαρά τα αγαπάμε τα καρντάσια!!! Εγώ είμαι στην ομάδα "Ας μαζευτούμε όσες προσπάθούμε για ένα μωράκι" έχουμε συναντηθεί κ εμείς οι Ηρακλειώτισσες! Σε μαζική αν κάνετε είμαι κ εγώ μέσα!
Tini13 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
Καλη Λευτεριά να έχεις!! Από το Βορρά στο Νότο ! Μια χαρά τα αγαπάμε τα καρντάσια!!! Εγώ είμαι στην ομάδα "Ας μαζευτούμε όσες προσπάθούμε για ένα μωράκι" έχουμε συναντηθεί κ εμείς οι Ηρακλειώτισσες! Σε μαζική αν κάνετε είμαι κ εγώ μέσα!
Σε ευχαριστώ Μαίρη! Κι εσύ κορίτσι μου σύντομα μανούλα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης