26 Απ: Χαϊδευτικό όνομα για Δέσποινα; Πεμ Αυγ 04, 2011 2:07 pm
mammyblue
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ego xero mia despoina pou legetai xaideutika ntepi.ma aresei poli
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
βανια έγραψε:προσωπικά το Δέσποινα είναι απο τα ονόματα που μου αρέσουν έτσι όπως είναι ακούγεται τόσο καλά .
Το Ίνα απο την άλλη δεν μου αρέσει μου θυμίζει κάτι σερβιέτες που κυκλοφορούσαν κάποτε και την Λαζοπούλου που η φάτσα της είναι χειρότερη απο χρησιμοποιημένη σερβιέτα....χαχαχαχα .
.
tatijana έγραψε:Νουλα??? Απο το Δεσποινουλα...
Συμφωνω με τις απο παμω μου....Δεν μου αρεσουν τα υποκοριτσικα...Οποτε γιατι να το βγαλετε???Βρειτε αλλο ονομα.
Nena έγραψε:tatijana έγραψε:Νουλα??? Απο το Δεσποινουλα...
Συμφωνω με τις απο παμω μου....Δεν μου αρεσουν τα υποκοριτσικα...Οποτε γιατι να το βγαλετε???Βρειτε αλλο ονομα.
Νούλα ούτε για αστείο, εμένα έτσι με φωνάζαν απο μικρή και μέχρι να βγαλω τη ρετσινια είδα κι έπαθα... Και ακομα ποολλοί με φωνάζουν έτσι.. Το απεχθάνομαι κυριολεκτικά..
Στο θέμα σου τώρα, το Δεσποινα έχει μια αρχοντια απο μονο του, δεν αλλάζει ευκολα.. Δεσπω-Δεσπη-Ποινιώ-Πένυ-Πένια-Δενια-Ντενια-Πεπη-Ντεπη-Ντενη-Ινα-Δινα-Δενα... αυτα βρηκα. Προσωπικά προτιμώ το Δεσποινα πάντως
Αχ ΤατιαΝΟΥΛΑ ασε, πετύχαμε διάνα στη γενιά που άλλαζε όλα τα βαφτιστικά σε υποκοριστικά, Νουλα, Σούλα, Βούλα, Τούλα, Κούλα, Κιτσα, Νιτσα, Ρίτσα, Λακης, Μακης, Σακης, Τακης.. Τον αδελφό μου τον λένε Σάββα και τον φώναζαν Βούλη!!! Ευτυχως δεν φτούρησε το υποκοριστικό. Αλλά το δικό μου έμεινε, και όσοι με γνωρίζουν απο μικρή με φωνάζουν ετσι.. Και αντε, εμένα με λένε Παρθένα, οπότε, ό,τι και να το κάνω, βελτίωση θα είναι. Το Δέσποινα γιατί να το μικρύνεις?tatijana έγραψε:Καλε πλακα εκανα...Δεν μου αρεσουν τα ονοματα που ειναι υποκοριστικα...Αστο οπως ειναι..Αυτης της αποψης ειμαι..Nena έγραψε:Νούλα ούτε για αστείο, εμένα έτσι με φωνάζαν απο μικρή και μέχρι να βγαλω τη ρετσινια είδα κι έπαθα... Και ακομα ποολλοί με φωνάζουν έτσι.. Το απεχθάνομαι κυριολεκτικά..tatijana έγραψε:Νουλα??? Απο το Δεσποινουλα...
Στο θέμα σου τώρα, το Δεσποινα έχει μια αρχοντια απο μονο του, δεν αλλάζει ευκολα.. Δεσπω-Δεσπη-Ποινιώ-Πένυ-Πένια-Δενια-Ντενια-Πεπη-Ντεπη-Ντενη-Ινα-Δινα-Δενα... αυτα βρηκα. Προσωπικά προτιμώ το Δεσποινα πάντως
ΧΑΛΙ ειναι, στο λέω εγω που το εχω κιολας.. Τι φαεινη ιδέα είχαν οι δικοί μου, ακομα το ψαχνω...giouli73 έγραψε: Αλλά κι εσύ τατιανούλα το πέτυχες το ΝΟΥΛΑ. Δεν υπάρχει πιο απαίσιο από αυτό
Τι σορυ καλε, σαμπως εμένα μου αρέσει?? Το βρισκω εντελως ξεφτιλε. Το άλλαξα όταν εφυγα για σπουδές, και όλοι οι καινούριοι φίλοι/γνωστοι με ξέρουν σαν Νένα. Αυτοι που σε φωνάζουν με ένα όνομα απο μικρή δεν πρόκειται αν το αλλάξουν. Στο δημοτικό είχα προσπαθήσει να το κάνω Πένυ, αλλά η δασκάλα μας μου έριξε τέτοιο δουλεμα, η παλιομ@λ@*!$&3* που ντράπηκα τόσο, ακομα το σκέφτομαι και κοκκινίζω.. Και οντως, κι εγω ντρεπόμουν οταν ερχοταν η ωρα να πω το όνομά μου. Εμένα μερικοί με φωνάζουν και Νούλη, το οποίο είναι επίσης χάλια.. ουτε ένα ονομα της προκοπής δεν μπορώ να βγάλω απο το Παρθένα.. Ase poy KANENAΣ δεν ηξερε ότι μαζι με τις Μαριες κ τις Δεσποινες και τις Παναγιωτες γιορτάζω κι εγώ το Δεκαπενταύγουστο!!! Τραυμα παιδικό!!!!giouli73 έγραψε:...Σόρρυ ...
giouli73 έγραψε:Καλέ αναστασί που είσαι? Έφυγες διακοπές και βασανιζόμαστε μόνες μας? Εσύ γιατί δεν το έκοψες το δικό σου και θέλεις να κόψεις του παιδιού Ε?
giouli73 έγραψε: Άσχετο από τα μέρη σου ήταν μια μεγάλη σχέση που είχα παλιά. Ή χρυσούπολη ή κεραμωτή.
tatijana έγραψε:Εμενα με βαφτισαν Αντωνια αλλα η μανα μου στα γλυκακια εγραφε Τατιανα...Κανεις ποτε δε με ξανα φωναξε Αντωνια...Η γιαγια μου του μπαμπα μου ειχε πει τοτε:
"ο παπας το βαφτισε Αντωνια το παιδι"
και η απαντηση της μανας μου..
"ναι αλλα η μαμα της θελει να την φωναζει ΤΑτιανα"...αυτο ηταν..
Τι να πεις...
cinderella έγραψε:tatijana έγραψε:Εμενα με βαφτισαν Αντωνια αλλα η μανα μου στα γλυκακια εγραφε Τατιανα...Κανεις ποτε δε με ξανα φωναξε Αντωνια...Η γιαγια μου του μπαμπα μου ειχε πει τοτε:
"ο παπας το βαφτισε Αντωνια το παιδι"
και η απαντηση της μανας μου..
"ναι αλλα η μαμα της θελει να την φωναζει ΤΑτιανα"...αυτο ηταν..
Τι να πεις...
χεχεχε!!!Έτσι θ'απαντάω κι εγώ!! Πολύ με νευριάζουν όλοι οι άσχετοι, που και καλά δεν τους αρέσει αυτή η αλλαγή ή το κόψιμο του ονόματος!! Κι εγώ την κόρη μου Ρία θέλω να τη φωνάζω(όχι ότι είναι ωραίο, αλλά σε σχέση με το βαφτιστικό της!). Το παίζουν και καλοί ποιμένες, που θέλουν ολόκληρο το όνομα.. μπλιαχχχχχ!!! Sorry για το άσχετο!!
Nena έγραψε:giouli73 έγραψε: Άσχετο από τα μέρη σου ήταν μια μεγάλη σχέση που είχα παλιά. Ή χρυσούπολη ή κεραμωτή.
ειδες, ολοι μια οικογενεια θα βγουμε σε λιγο...
ποιος ηταν??? μπορεί και να τονε ξέρω τον τυπο!
ναι βρε, εννοείται, ή πμ στειλε, ή στειλε μου στο FB (αν θελεις βεβαια )giouli73 έγραψε:Nena έγραψε:giouli73 έγραψε: Άσχετο από τα μέρη σου ήταν μια μεγάλη σχέση που είχα παλιά. Ή χρυσούπολη ή κεραμωτή.
ειδες, ολοι μια οικογενεια θα βγουμε σε λιγο...
ποιος ηταν??? μπορεί και να τονε ξέρω τον τυπο!
Δε νομίζω να πιστεύεις ότι θα σου πω από δω. Αν μου έκανες εσύ add στο fb θα τα πούμε από κει έκανα αποδοχή.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης