Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
405 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 405 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 42]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩΩΩ Κ ΟΛΑΣ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑΑ! ΕΜΕΝΑ ΥΠΝΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΩΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΚΑΚΙΑ pig pig ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. pig ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΛΗΦΗ ΤΟ ΕΧΑΣΑ

ΑΝΤΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.ΤΗANKS.
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ SLING ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.

ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΘΡΙΛΕΡΑΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 534787 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ Η ΤΡΟΜΟΥ.

tzef

tzef
RESOFERON ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 35.ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΚΡΕΑΣ ,ΦΑΚΕΣ,ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΟΚ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΞΙΜΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΛΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ cyclops

voulaki2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia mou kai apo emena.kai egw perimeno to mwraki mou telh oktombriou kai fovamai arketa"Smile
Αρχεία
6 MHNA-1.jpg
Δεν έχετε το δικαίωμα να κατεβάσετε τα attachments.
(141 Kb) Κατεβάστηκε 21 φορές

stav2007

voulaki2 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ.
ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ.ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΤΕ.
ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΑ ΕΝΣΥΜΑ ΓΙΣΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ?ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ MALL ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ BANETTON ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ 70%.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.
ΗΛΙΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ.....
ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΟΥΛΑΚΙ ! ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ???ΧΑΖΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ??/ ΕΝΟΟΩ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ Η ΤΟ ΜΕΤΑ??? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΜΑ 3 ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!
Αναστασία βγάζετε πολύ ωραίες φωτογραφίες!! Ο άντρας σου σε βγάζει ή τις σκηνοθετείς εσύ??? Δώρα επίσης πολύ ωραία και τα φορμάκια σου επίσης!!
Κατερίνα και γω με τον ύπνο τα πάω χάλια... κάθομαι και με παίρνει ο ύπνος στην τηλεόραση και πάω στο κρεμάτι γύρω στις 2-3 και 7-8 ξυπνάω!! ΧΑΛΙΑ!!
Χτες παρήγγειλα καλάθι για το μωρό από amazon πολύ απλό μπεζ πικε! Τα περισσότερα που βρήκα εδώ είναι πολύ φορτωμένα και ακριβά!!!!
Εγώ λέω να τον βγάλω από το μαιευτήριο με μάρσιπο, θέλω αυτό: https://www.amazon.co.uk/BabaSlings-Ltd-FG003-BabaSling-Forest/dp/B000X44QWQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1313821551&sr=8-1

Όσο για το ΙΚΑ εγώ βασικά πρώτα τελείωσα με το Κέντρο Μάνας και Παιδιού. Δηλαδή πήγα με τη Β επιπέδου και μου έγραψε ο γιατρός την ΠΗΤ στο βιβλιάρο και μετά χρειαζόταν μία υπογραφή από κάποιον άλλο που είχε τεράστια ουρά!! Τους κλάφτηκα λίγο και σε 10 λεπτά είχα τεέιώσει!!! Μετά το πήγα παλά για μία υπογραφή στον εργοδότη και συμπλήρωσα και την Υπεύθυνη Δήλωση στην πίσω σελίδα.
Μετά πήγα στο ΙΚΑ στο τμήμα παροχών μόνο με το χαρτί, το βιβλιάριό μου, ταυτότητα και έναν αριθμό λογαρισμού και τελείωσα επίσης σε 10 λεπτά!!!
Τα καλά του Αυγούστου ακόμα και στην Αθήνα!! Απίστευτο μου φάνηκε!
Τώρα έχω προς το παρόν να πάω το χαρτί του ΙΚΑ στη δουλειά...

Και κάτι άσχετο!!
Πώς θα σας φαινόταν να ηγαίναμε για ένα καφέ να γνωριστούμε?? Πλάκα θα έχει πιστεύω!! Εγώ δεν έχω κοντινούς φίλους με παιδιά να σας πω την αλήθεια!!!

Φιλιαααα

tzef

tzef
KAΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΖΗΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ;

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:KAΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΖΗΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ;

Ωχ είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό! Τα περισσότερα παιδιά το παθαίνουν! Μάλλον με συζήτηση και κατανόηση! Να του δείξεις ότι δεν θα αλλάξει η συμπεριφοράσου! Τι άλλο να κάνεις? είναι μεγάλο σοκ για το 1ο πρώτο παιδάκι! Δες σ΄αυτό το blog που έχουν ασχοληθεί με το θέμα : http://globalparenting.blogspot.com/2007/05/blog-post.html

tzef

tzef
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ HLIANA ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ωχ, πρόβλημα με τη μικρή, ε?
Λογικά θα το συνηθήσει, απλά σίγουρα είναι τεράστια αλλαγή και για εκείνη!! Ξαφνικά όλοι θα ασχολούνται με το μωρό και δεν το χει συνηθίσει!
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά σίγουρα όλα θα πάνε καλά και θα προσαρμοστείτε όλοι μια χαρά!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσάρες μου Smile . Σα να δρόσισε σήμερα λίγο εδώ κάτω. Μακάρι γιατί 2 μέρες τώρα καήκαμε.

voulaki2 καλώς ήρθες!! Στη φωτογραφία είσαι κουκλάκι. Φτου σου κοπέλα μου!! Είμαι η Τόνια και περιμένω το πρώτο μας μωράκι στα μέσα Οκτωβρίου (κοριτσάκι!!!)

Tzef καλημέρα. Τον τραπεζικό λογαριασμό στο ΙΚΑ μπορείς να τον βγάλεις και πρίν πας να καταθέσεις τα χαρτιά. Απλά εγώ είχα χρόνο και τον έβγαλα για να ξεμπερδέυω. Τώρα για τα ένσημα, εμένα μου ζήτησαν να τα έχω μαζί μου στο Κέντρο Μάνας όταν θα πάω να πάρω το χαρτί για τον εργοδότη. Πάρε τους τηλέφωνο πριν πας για να το σιγουρέψεις.

katerinarv καλημέρα. Ζηλεύω εγώ που είμαι μακρυά!!! Να κανονίσετε για καφεδάκι, ωραία θα είναι αλλά να βγάλετε και φωτογραφίες για να τις δω και εγώ που δε θα μπορώ να είμαι εκεί Sad Sad .

Hliana καλημέρα. Ένα θα σου πω... Έχθες ονειρευόμουν σοκολατόπιτες και φαγητά Laughing Laughing .

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχα! έκανα ζημιά σε όλες τις εγκυούλες με τη σοκολατόπιτα!

voulaki2 καλημερα και καλώσήρθες! Εγώ είμαι η Ηλιάνα και περιμένουμε κι εμείς το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι)

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AntoniaA. έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Από σίδερο εγώ έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό...!!! Η μανούλα μου τα έχει αναλάβει! Σχεδόν κάθε μέρα κατεβάζει και η πεθερούλα μου φαγητό οπότε είμαστε μια χαρά! Μας προσέχουν...!!! Τους έμεινε μάλλον ο φόβος από την προηγούμενη εγκυμοσύνη! Δόξα τον Θεό δεν έχουμε παράπονο ούτε από την μια μανούλα ούτε από την άλλη...!!!
Τώρα όσο για τον αιματοκρίτη μας... 34.1 πια...!!!

Δεσποινάκι τι εννοείς με την προηγούμενη εγκυμοσύνη?

Έλα Αντωνία μου! Καλημέρα! Το προηγούμενο καλοκαίρι (5 Αυγούστου για την ακρίβεια) χρειάστηκε να κάνω απόξεση μιας και είχα παλίνδρομη κύηση γύρω στις 8 εβδομάδες! Τώρα όμως πάνε αυτά...!!! Γι' αυτό μάλλον δεν με αφήνουν να κάνουν και πολλά πολλά!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΔΩΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΚΑΚΙΑ pig pig ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. pig ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΛΗΦΗ ΤΟ ΕΧΑΣΑ

ΑΝΤΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.ΤΗANKS.
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ SLING ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.

ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΘΡΙΛΕΡΑΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 534787 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ Η ΤΡΟΜΟΥ.

Έλα Tzef μου!

http://mamalydia.wordpress.com/waxbee_mamalydia/

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
voulaki2 έγραψε:geia sas koritsia mou kai apo emena.kai egw perimeno to mwraki mou telh oktombriou kai fovamai arketa"Smile

Έλα Βούλα μου!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Είμαι η Δέσποινα και περιμένω το πρώτο μου μωράκι αρχές Οκτώβρη! Είναι κοριτσάκι! Το δικό σας?
Εδώ είμαστε και θα τα λέμε!
Με το καλό να έρθει το μικράκι σας!
Όσο για τον φόβο... προσπάθησε να ηρεμήσεις...!!! Ποια από εμάς δεν φοβάται καθόλου???

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙ....
ΤΖΕΦ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΛΙΑ Η ΠΑΛΙΠΑΙΔΙΣΜΟΣ....ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ(ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ....ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ!! ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ! ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένα θα σας πω κοριτσάκια!
Με την μια αδερφή μου έχω 3 χρόνια διαφορά! Όταν γέννησε η μαμά μου και την έφερε σπίτι... Χτυπάει το κουδούνι...!!! Πάνε να ανοίξεις μου λέει ο μπαμπάς μου! Η μαμά σου έφερε δωράκι! Ανοίγω και εγώ την πόρτα... την βλέπω με το μωρό... και της λέω...!!! Ένα μωρό δεν σου έφτανε και ήθελες και άλλο? Και της κλείνω την πόρτα στα μούτρα! Οπότε καταλαβαίνετε!!! Μετά έκανα την κουφή! Μου μιλούσε και απλά την αγνοούσα...!!! Δίπλα μου ήταν και ούτε καν γυρνούσα να την κοιτάξω...!! Με είχε πάει σε άπειρους γιατρούς γιατί νόμιζε πως είχα πρόβλημα με την ακοή μέχρι που ένας χριστιανός την ρωτάει...!! Μήπως κάνατε άλλο παιδάκι πρόσφατα? Ναι λέει η μαμά μου! Ε γι' αυτό το κάνει λέει! Για να σας τραβάει την προσοχή! Αργότερα στρώσαν τα πράγματα! Ήμουν καλό λουλούδι έτσι? ... Αλλά δυστυχώς αν τα παιδάκια δεν έχουν πολλά χρόνια μεταξύ τους διαφορά ε θα ζηλέψουν και λίγο...!!! Συζήτηση και πάλι συζήτηση κορίτσια!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΖΕΨΩ Κ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΜΑ,ΑΔΕΡΦΗ Κ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΠΑΡΚ ΓΙΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΧΑΒΑΛΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 215994 ΑΝ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 654316

ΒΟΥΛΑΚΙ2 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!! Κ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Very Happy ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΕ I love you

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΙΛΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!
ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ tongue

ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Κ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΕΟ???
ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ!!!
ΟΤΑΝ ΣΙΔΕΡΩΝΑ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ Η ΙΔΙΑ ΤΖΕΦ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΟΥΚΛΕΣ Κ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΔΕ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....
ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΛΥΝΑ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΗΣ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ I love you
ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ pale
ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!
ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! I love you

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΗΣΟΥΝ Κ ΕΣΥ Ε??? ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ... Η ΜΑΜΑ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ pirat ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!!! ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ I love you

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 3 ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΑ ΚΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Razz Razz Razz Razz
ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΗΜΟΥΝ 18 Κ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ queen
ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ!!

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΞΙΛΑΡΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ Wink

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[quote="Despoinaki"]Αγάπη μου τέλεια η φώτο σου (μπράβο την αδερφούλα σου)... τέλειο και το μαξιλάρι θηλασμού σου! Πρώτη φορά είδα αυτό το σχέδιο μαξιλάρι...!!! Που το ανακάλυψες βρε θηρίο?
Εγώ πάλι έχω σταμπάρει 2 σχεδιάκια μέσα από τον κατάλογο της ciccho!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ!!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ 35 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
Κ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 60 ΕΥΡΩ Wink
ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ Κ ΔΕ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ!!

ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ I love you

stav2007

ΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ PRΕNATAL ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΡΟΥΧΑ,ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ 80%.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια με το καλο σε ολες! ειδα πως μιλατε για μαξιλαρια θηλασμου και θελω να σας πω οσες ειναι απο Αθηνα να πατε στο mother baby στο περιστερι δεν χρειαζεται να ψωνισετε απολυτως τιποτα και δας δινουν δωρο μαξιλαρι θηλασμου σαν αυτα στις φωτο εγω πηγα 2 φορες και μου δωσαν και τις 2 ειναι ακριβως ιδια με αυτα του εμποριου! φιλια σε ολες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 417472

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
mama katerina έγραψε:γεια σας κοριτσια με το καλο σε ολες! ειδα πως μιλατε για μαξιλαρια θηλασμου και θελω να σας πω οσες ειναι απο Αθηνα να πατε στο mother baby στο περιστερι δεν χρειαζεται να ψωνισετε απολυτως τιποτα και δας δινουν δωρο μαξιλαρι θηλασμου σαν αυτα στις φωτο εγω πηγα 2 φορες και μου δωσαν και τις 2 ειναι ακριβως ιδια με αυτα του εμποριου! φιλια σε ολες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 417472

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 417472
ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ....Κ ΑΠ 0ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Κ ΚΑΤΙ!!!
ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Κ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ PRΕNATAL ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΡΟΥΧΑ,ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ 80%.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Very Happy Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑΚΙΑ Ε???? ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΩ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...
ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΛΙΓΟ, ΑΝ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ Wink
ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ??? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ε??? 9-12 ΜΗΝΩΝ. ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
mama katerina έγραψε:γεια σας κοριτσια με το καλο σε ολες! ειδα πως μιλατε για μαξιλαρια θηλασμου και θελω να σας πω οσες ειναι απο Αθηνα να πατε στο mother baby στο περιστερι δεν χρειαζεται να ψωνισετε απολυτως τιποτα και δας δινουν δωρο μαξιλαρι θηλασμου σαν αυτα στις φωτο εγω πηγα 2 φορες και μου δωσαν και τις 2 ειναι ακριβως ιδια με αυτα του εμποριου! φιλια σε ολες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 417472

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 40 417472
ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ....Κ ΑΠ 0ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Κ ΚΑΤΙ!!!
ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Κ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ευχαριστω πολυ Αγαπη μπα μη νομιζεις και εδω δεν δινουν αφου οταν μου δωσανε σαν χαζη τους κοιτουσα πηγα στην αρχη κ μετα στο τελος που πηγα ξανα γιατι πηρα απο κει το λικνο μου ξαναδωσανε! εχει και πολυ καλες τιμες αμα πατησεις και δεις το σαιτ θα καταλαβεις δεν ξερω αν στελνουν και εκτος Αθηνας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις