Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
271 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 271 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MAMA KATERINA ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ.
ΔΩΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΘΗΚΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΧ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Ο-3 ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!! ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!! Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΤΡΕΛΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 379767
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ!! ΧΑΧΑ!!
ΔΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑΚΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!! ΤΙΠΟΤΑ?? ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΤΙ 6 ΚΙΛΑ?? ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΤΕ ΠΟΤΕ????
ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΟΧΙΤΑΚΙ!! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.. ΕΝΑ ΜΟΧΙΤΑΚΙ ΑΜΑ ΠΙΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ, ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!.. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ(ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΠΟΜΟΛΑΚΙΑ, ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ.. ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΟΒΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ!!)!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.. ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΖΗΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΙΡΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ, ΔΕ ΤΗΘΕΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗ ΣΠΡΩΧΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!! ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 966307 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΧΩ.. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΩΡΑ, ΕΥΓΝΩΜΩΝΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 893968

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ MOTHER ΒΑΒΥ MOY EIXAN ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΖΑΡΑ ,ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΕΣ,ΜΠΟΥΦΑΝ , ΦΟΡΕΜΑΤΑ, ΖΩΝΕΣ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΚΟΚ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ προλαβαινω φιλακια

santi

santi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια.!ειμαι καινουρια στην παρεα..σας διαβαζω μερες...σημερα βρηκα την ευκαιρια να γραψω.εγω εχω ηδη ενα κοριτσακι 19 μηνων και αρχες σεπτεμβρη περιμενω το δευτερο.

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλώς ήρθες Santi!
Εγώ είμαι η Κατερίνα και περιμένω το πρώτο μου μωρό (αγοράκι) 28/9!
Αναστασία βρήκα ένα site ποθ έχει κάποια πράγματα punk/ rock σαν αυτό που είχες βρει στην Αμερική αλλά στην Αγγλία! Αυτό της Αμερικής έχει έξοδα αποστολής 28 δολάρια (!!!) ενώ το αγγλικό έχει 7μιση λίρες! Έχω βρει ένα σκουφάκι που μου αρέει πάαρα πολύ και θα το πάρω οπωσδήποτε!!!
Το site είναι αυτό:

http://mytrendybaby.co.uk

Δεν έχει πολλά κυρίως καπέλα και φορμάκια....
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 228222

stav2007

ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
santi ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ stav και swsw!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 334590

υ.γ swsw αν καταλαβα καλα και εισαι εσυ στη φωτο ειναι συγκλονιστικη!!! απο τις ωραιοτερες εγκυουλες που εχω δει!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 669659

stav2007

MAMA KATERINA ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
santi έγραψε:γεια σας κοριτσια.!ειμαι καινουρια στην παρεα..σας διαβαζω μερες...σημερα βρηκα την ευκαιρια να γραψω.εγω εχω ηδη ενα κοριτσακι 19 μηνων και αρχες σεπτεμβρη περιμενω το δευτερο.

Santi μου καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και το 2ο! Κοριτσάκι και αυτό? Είμαι η Δέσποινα και περιμένω αρχές Οκτώβρη το πρώτο μου παιδάκι! Κοριτσάκι!!! Θα τα λέμε από εδώ και πέρα! Φιλιά!

stav2007

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΤΙΚΗ ΜΑ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΟ?ΕΛΕΓΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΓΑΛΑΖΙΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:MAMA KATERINA ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?

εγω μενω ελευσινα..

τα χρωματα που ειπες ειναι μια χαρα που κολλας? ταιριαζουν απολυτα!

stav2007

mama katerina έγραψε:

εγω μενω ελευσινα..

ΕΓΩ ΛΙΟΣΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ,ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΟΥ SANTI ΕΙΜΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 15/10 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ.ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ , ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ , ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ,ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Very Happy

tzef

tzef
stav2007 έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΤΙΚΗ ΜΑ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΟ?ΕΛΕΓΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΓΑΛΑΖΙΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ

ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΟΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

εγω μενω ελευσινα..

ΕΓΩ ΛΙΟΣΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ,ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

κοντα ειμαστε! το γαλαζιο παει με το πρασινακι και τα καγκελα που ειναι ζαχαρι θα πηγαινουν με διαφορα αλλα πραγματακια που θα εχεις στο δωματιο! Wink

stav2007

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ

chicco DUO CT 0,2 ΜΛΠΕ
Peg-Perego Aria ΠΡΑΣΙΝΟ
Prenatal so speedy vip ΠΡΑΣΙΝΟ-ΚΑΦΕ
mothercare u-move ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Παιδικό δωμάτιο θα είναι άλλωστε! Γιατί να μην έχει χρώματα αφού σ αρέσουν!!!

Σιδέρωμα εγώ κάνω μόνο από τη μία μεριά. Δεν υπάρχει λόγος να σιδερώσεις και από τις δύο αφού η θερμότητα κάνει τη δουλειά και όχι η επαφή με το ίδιο το σίδερο!!

Θέλετε να βρεθούμε κάπου στο κέντρο μέσα σε αυτή την εβδομάδα? Πλάκα θα έχει!!!

stav2007

ΚΑΙ ΕΜΑΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑ ΚΑΝΕΝΑ MALL ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΟΛΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΠΑΜΕ ΣΥΧΝΑ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλωσ την santi η κατερινα ειμαι και εγω μαμα 3 αγοριων και περιμενω την κορη!γενναω 1 σεπτεμβρη!!!

Sad Sad Mad Mad να βγαλατε φωτο κοριτσια να μασ δειξετε και εμας που δεν μπορουμε να ερθουμε....γιατι σε 12 μερες γενναμε και οι μετακινησεις μασ ειναι δυσκολες!!! Mad Mad Mad

κατα τα αλλα εγω το λεω για να το καταλαβω σε 12 μερες γενναω!!! και ακομα αυτα που θα παρω στο νοσοκομειο δεν τα εχω βαλει στο σακβουαγιαζ! τα εχω πλυνει και τα δικα μου και τησ μικρης τα εχω σιδερωσει και τα εχω αφησει μεσα στην ντουλαπα!!!
εμενα μια θεια μου στο πρωτο παιδι μου ειχε πει πωσ τα βρεφηκα ρουχαλακια πρεπει να σιδωρονονται παρα πολυ καλα για να αποστειρωθουν! δεν ξερω κατα ποσο υσχιει βεβαια αυτο!!!
σημερα μιλησα στον γιατρο και του λεω μολις γεννησω θελω θα πω.....θελω τσιγαρο καφε (φραπε) καικοκα κολα και γελουσε!!!! επισεις παρατηρησα κατι εδω και 2-3 μερες εχουν αρχισει και τρεμουν τα χερια και τα ποδια μου...και αυτο εγινε μολις μου αυξησε ο γιατρος το χαπακι! λετε να ειναι απ αυτο??? η μηπως βγαινει ολη η κουραση τησ εγκυμοσηνης τωρα???

stav2007

kathrinkaterina έγραψε:καλωσ την santi η κατερινα ειμαι και εγω μαμα 3 αγοριων και περιμενω την κορη!γενναω 1 σεπτεμβρη!!!

Sad Sad Mad Mad να βγαλατε φωτο κοριτσια να μασ δειξετε και εμας που δεν μπορουμε να ερθουμε....γιατι σε 12 μερες γενναμε και οι μετακινησεις μασ ειναι δυσκολες!!! Mad Mad Mad

κατα τα αλλα εγω το λεω για να το καταλαβω σε 12 μερες γενναω!!! και ακομα αυτα που θα παρω στο νοσοκομειο δεν τα εχω βαλει στο σακβουαγιαζ! τα εχω πλυνει και τα δικα μου και τησ μικρης τα εχω σιδερωσει και τα εχω αφησει μεσα στην ντουλαπα!!!
εμενα μια θεια μου στο πρωτο παιδι μου ειχε πει πωσ τα βρεφηκα ρουχαλακια πρεπει να σιδωρονονται παρα πολυ καλα για να αποστειρωθουν! δεν ξερω κατα ποσο υσχιει βεβαια αυτο!!!
σημερα μιλησα στον γιατρο και του λεω μολις γεννησω θελω θα πω.....θελω τσιγαρο καφε (φραπε) καικοκα κολα και γελουσε!!!! επισεις παρατηρησα κατι εδω και 2-3 μερες εχουν αρχισει και τρεμουν τα χερια και τα ποδια μου...και αυτο εγινε μολις μου αυξησε ο γιατρος το χαπακι! λετε να ειναι απ αυτο??? η μηπως βγαινει ολη η κουραση τησ εγκυμοσηνης τωρα???

ΑΝΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΣΑΝΤΙ!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ (ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ) ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!! ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΑΡΑ, ΠΟΛΥ ΣΕΞΑΚΙ ΕΠΕΣΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΕΜΥΡΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!! ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:ευχαριστω πολυ stav και swsw!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 334590

υ.γ swsw αν καταλαβα καλα και εισαι εσυ στη φωτο ειναι συγκλονιστικη!!! απο τις ωραιοτερες εγκυουλες που εχω δει!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 669659

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 334590

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια πολύ θα ήθελα να ειμαι και γω σ' αυτή την συνάντηση. να 'ηταν τρόπος θα έπερνα το πρώτο αεροπλάνο και θα ερχόμουν.

Εγώ πάντως κουράστικά με το να μην κάνω τίποτα. Έχει δύο μήνες που κάθομαι σπίτι με άδεια του γιατρού και επειδή είμαστε σε χωριό δεν μπορώ να βγώ απο το σπίτι να πάω πουθενα γιατί δεν θα φανεί ωραίο στις συναδέλφισσες μου. Έτσι εκεί που δεν καθόμουν σπίτι μου ούτε λεπτό τώρα έχει απο τις 4 Ιουλίου που βγήκα δεν βγήκα 10 φορέ να παω σε κανένα κατάστημα να αγοράσω κάτι που έχω ανάγκη. Πεθύμησα να πάω κάτω για καφέ με φίλες, να πάρω το αυτοκίνητο και να πάω όπου θέλω και να μην περιμένω κανένα να με πάρει και να με φέρει,

tzef

tzef
MALL ,AVENUE,GOLDEN ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ!!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΘΡΙΝ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΤΟ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ) ΔΕ ΘΕΛΩ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ.. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!! ΚΑΦΕ ΠΙΝΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ (ΟΧΙ ΦΡΑΠΕ) ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ..ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΧΙΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΩΩΩ???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 215994
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΩΡΟΠΡΟΞΕΝΙΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 41 654316
ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟ MACLAREN TECHNO XLR ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΠ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 430 ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝ ΕΔΩ!! ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝTΕRΝΕΤ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις