Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
409 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 409 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Καλημερα!Δεσποινακι καλη ξεκουραση!Εγω ειμαι χωμα σημερα...δεν κοιμηθηκα το βραδυ,ειχα ζεστη, συχνουρια, η μικρη κλωτσαγε και στο καπακι ηρθε ο γιος μου χαραματα και ηθελε να κοιμηθει μαζι μας....δεν παιρνω τα ποδια μου λεμε.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 850933

Ευχαριστώ Antaki μου!
Ωχ...!!! Τόσο καλά δηλαδή?
Κοίτα να ξαπλώσεις λίγο το μεσημέρι!!!
Να χαλαρώσεις λίγο...!!!
Τουλάχιστον ο μικρός κοιμάται μεσημέρι η μπά?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οπως το ειπες Δεσποινακι...μπααααααααααα που τετοια τυχη!Αλλα τον εχω βολεψει σημερα,εχει ο αντρουλης βαρδια και θα τον παρει μαζι στο γραφειο να πρηξει αλλους... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 911307 οποτε θα υσηχασω λιγο Wink

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Οπως το ειπες Δεσποινακι...μπααααααααααα που τετοια τυχη!Αλλα τον εχω βολεψει σημερα,εχει ο αντρουλης βαρδια και θα τον παρει μαζι στο γραφειο να πρηξει αλλους... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 911307 οποτε θα υσηχασω λιγο Wink

Μια χαρά τότε! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316
Πόσο είναι ο μικρούλης σου?

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια πρόβλημα με τον ύπνο ξεκίνησα να έχω από τον 5ο μήνα που άρχισε να φουσκώνει και να με τραβάει η κοιλιά μου. Ευτυχώς που βρήκα λύση με αυτό το μαξιλάρι: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Από το Mothercare 50.00 ευρώ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AntoniaA. έγραψε:Κορίτσια πρόβλημα με τον ύπνο ξεκίνησα να έχω από τον 5ο μήνα που άρχισε να φουσκώνει και να με τραβάει η κοιλιά μου. Ευτυχώς που βρήκα λύση με αυτό το μαξιλάρι: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Από το Mothercare 50.00 ευρώ.

Ευτυχώς ακόμα κοιμάμαι μια χαρά!
Βέβαια ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον ύπνο!
Ίσως παίζει ρόλο και αυτό!
Με το που πέφτω στο κρεβάτι στα 5 λεπτά έχω κοιμηθεί...!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντωνια δεν μπορω τα φουσκωτα μαξιλαρια γενικως ..κοιμαμαι με μια 'φλυδα'... Shocked
Δεσποινακι ειναι 7μιση παμε 3η τωρα!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!! ωραια ολες για ψωνια βλεπω εχετε παει! εγω το πρωι εκανα μια βολτα με τον αντρουλη μου για καροτσακι αλλα δεν τρελαθηκα κ ολας! σε ολα τα μαγαζια που μπηκαμε ελεγε ο αντρας μου! (καλημερα σασ εχετε ροζ καροτσι???) --οχι απαντουσε η πωλητρια ευχαρηστουμε γεια σασ! βρε παμε μεσα να τα δουμε!!!καπου βρηκαμε ενα αλλα και αυτο ηταν το καλοκαιρινο και δεν μασ εκανε! αυριο θα παω και εγω τζαμπο να παρουμε και δωρακι στον μεσαιο μου γιατι γιορταζει!!! επλυνα τα ρουχαλακια σεντονακια κουβερτακια και τωρα απο τριτη θα παω και για τα τελευταια! ζητημα αν μου εμειναν 20 μερες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Αντωνια δεν μπορω τα φουσκωτα μαξιλαρια γενικως ..κοιμαμαι με μια 'φλυδα'... Shocked
Δεσποινακι ειναι 7μιση παμε 3η τωρα!

Α, ολόκληρο παιδάκι είναι!!!
Να τον χαίρεσαι κοπέλα μου!!
Και με το καλό να έρθει και το νέο μέλος...!!!
Και εγώ δεν κοιμάμαι σε φουσκωτό μαξιλάρι... αλλά είπαμε... προβλήματα με τον ύπνο δεν έχω...! Και κάπου να βρεθώ και να έχει φουσκωτό μαξιλάρι... θα κοιμηθώ άνετα και σε αυτό!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:
bouba έγραψε:και γω ζηλευω Δεσποινάκι, παρόλο που θα μπορουσα να ημουν και γω σπιτακι μου και να χαλαρωνω. Ηταν ομως και μενα επιλογή μου να κατσω, για να κατσω μετά περισσότερο με το μωράκι μου.
Εχω κάτι νεύρα τωρα Twisted Evil Γιατι όλοι θελουν να μου χαλάνε την διαθεση;;Μ'αρεσει που όλοι σεβονται την κατασταση μου και θέλουν να βοηθήσουν!!! !@#$$%&&%$@ αντε μην αρχισω $$%^&^^#@$
πωπω παω μια βολτα στους οροφους να ηρεμησω!!!

Καλά κάνετε ομορφούλες!
Αφού θα κάτσετε μετά περισσότερο με τα γλυκουλάκια σας μια χαρά!
Εγώ εκτός απροόπτου λέω να πάρω μετά και το 6μηνο του ΟΑΕΔ, νομίζω και εσύ Αντωνία ε?, και ήθελα να φύγω το γρηγορότερο!! Με το ζόρι καθόμουν πλέον! Δεν είναι και το κλίμα πολύ καλό εδώ... οπότε καταλαβαίνετε!!!

Δέσποινα όταν γράφεις μία απάντηση δίπλα που είναι τα Emoticons, αν πατήσεις επάνω θα σου βγάλει και άλλες κατηγορίες. Διάλεξε μία και δες τι φατσούλες έχει. Το συγκεκριμένο είναι από την κατηγορία γλυκούλικα. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 379767

Ναι το 6μηνο του ΟΑΕΔ θα το πάρω και εγώ, οπότε αν υπολογίσω και τις 20 μέρες που μου μένουν από κανονική άδεια του 2011, αν φύγω περίπου στις 5 Σεπτεμβρίου 2011, θα ξαναγυρίσω στο γραφείο από την άδεια μητρότητας τον Αύγουστο του 2012.

Bouba τι σου κάνανε?? Πες τους ότι δεν επιτρέπεται να ακούς βλακείες στην κατάστασή σου.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!! ωραια ολες για ψωνια βλεπω εχετε παει! εγω το πρωι εκανα μια βολτα με τον αντρουλη μου για καροτσακι αλλα δεν τρελαθηκα κ ολας! σε ολα τα μαγαζια που μπηκαμε ελεγε ο αντρας μου! (καλημερα σασ εχετε ροζ καροτσι???) --οχι απαντουσε η πωλητρια ευχαρηστουμε γεια σασ! βρε παμε μεσα να τα δουμε!!!καπου βρηκαμε ενα αλλα και αυτο ηταν το καλοκαιρινο και δεν μασ εκανε! αυριο θα παω και εγω τζαμπο να παρουμε και δωρακι στον μεσαιο μου γιατι γιορταζει!!! επλυνα τα ρουχαλακια σεντονακια κουβερτακια και τωρα απο τριτη θα παω και για τα τελευταια! ζητημα αν μου εμειναν 20 μερες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316

Για δες σε ροζάκι εδώ της cam

http://www.letoshop.gr/?prOrder=0&prOrderBy=0&ct=10403&pg=8&pid=39&la=1

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινακι ευχαριστω πολυ και εσυ με το καλο η γεννα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!! ωραια ολες για ψωνια βλεπω εχετε παει! εγω το πρωι εκανα μια βολτα με τον αντρουλη μου για καροτσακι αλλα δεν τρελαθηκα κ ολας! σε ολα τα μαγαζια που μπηκαμε ελεγε ο αντρας μου! (καλημερα σασ εχετε ροζ καροτσι???) --οχι απαντουσε η πωλητρια ευχαρηστουμε γεια σασ! βρε παμε μεσα να τα δουμε!!!καπου βρηκαμε ενα αλλα και αυτο ηταν το καλοκαιρινο και δεν μασ εκανε! αυριο θα παω και εγω τζαμπο να παρουμε και δωρακι στον μεσαιο μου γιατι γιορταζει!!! επλυνα τα ρουχαλακια σεντονακια κουβερτακια και τωρα απο τριτη θα παω και για τα τελευταια! ζητημα αν μου εμειναν 20 μερες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316

Έχει στο Prenatal ένα ροζ με λίγο καφέ!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινάκι καλές διακοπούλεεεες! Άντε τέλεια! Να τη χαρείς την αδειούλα σου! Δηλαδή τώρα τέρμα! Το άλλο καλοκαίρι αν πάρεις και τον ΟΑΕΔ ε?
Αντωνία το έχω δει αυτό το μαξιλάρι, αλλά ψιλοτσιγκουνεύτηκα να τα δώσω γιατί μετά και χώρο θα μου πιάνει και δεν ξέρω αν θα με βολέψει! Έτσι βάζω δύο μαζί αγκαλιά φουσκωτά μαξιλάρια και κοιμάμαι!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Δεσποινάκι καλές διακοπούλεεεες! Άντε τέλεια! Να τη χαρείς την αδειούλα σου! Δηλαδή τώρα τέρμα! Το άλλο καλοκαίρι αν πάρεις και τον ΟΑΕΔ ε?
Αντωνία το έχω δει αυτό το μαξιλάρι, αλλά ψιλοτσιγκουνεύτηκα να τα δώσω γιατί μετά και χώρο θα μου πιάνει και δεν ξέρω αν θα με βολέψει! Έτσι βάζω δύο μαζί αγκαλιά φουσκωτά μαξιλάρια και κοιμάμαι!

Σ' ευχαριστώ Hliana μου!
Ναι τώρα Ιούνιο θα ξαναγυρίσω!
Ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα με το 6μηνο!
Βέβαια δεν τους το είπα ακόμα στην δουλειά!
Το κρατάω για έκπληξη!
Αλλά δεν μπορούν να πουν και όχι....!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Δεσποινακι ευχαριστω πολυ και εσυ με το καλο η γεννα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472
Ευχαριστώωωωωωω!!!!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 417472
Και σε εσένα τα καλύτερα!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε φεύγω τσούπρες! Θα τα πούμε το μεσημεράκι!
Μάκια πολλά!!!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AntoniaA. έγραψε:Bouba τι σου κάνανε?? Πες τους ότι δεν επιτρέπεται να ακούς βλακείες στην κατάστασή σου.

Με την πεθερά μου τα έχω. Τες πάντων...Εβαλα τον αντρα μου να καθαρισει.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Δεσποινάκι καλές διακοπούλεεεες! Άντε τέλεια! Να τη χαρείς την αδειούλα σου! Δηλαδή τώρα τέρμα! Το άλλο καλοκαίρι αν πάρεις και τον ΟΑΕΔ ε?

Σ' ευχαριστώ Hliana μου!
Ναι τώρα Ιούνιο θα ξαναγυρίσω!
Ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα με το 6μηνο!
Βέβαια δεν τους το είπα ακόμα στην δουλειά!
Το κρατάω για έκπληξη!
Αλλά δεν μπορούν να πουν και όχι....!!!

Μια χαρούλα! Βλέπω και εσύ Αντωνία το ίδιο! Κι εγώ που είμαι εκπαιδευτικός θα κάτσω αρκετά! Καλό Οκτώβρη-Νοέμβρη του 2012! οσο μπορούμε να κάτσουμε με τα μωράκια μας καλά είναι!Μια φίλη μου επέστρεψε τώρα στο τρίμηνο και είναι χάλια μου λέει!
άντε Δέπσοινα πήγε 12:30! ΤΕΛΟΟΟΣ! Κλέισε το φορουμ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Hliana έτσι όπως το λες σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι οπότε καλά έκανες και δεν το αγόρασες. Εγω στο σαλόνι μου έχω ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ και μετά που δε θα μου χρειάζεται πλέον έχω πάρει ύφασμα και θα το ντύσω για να πιάνει τη γωνία του καναπέ. Οπότε εγώ είχα τι να το κάνω.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AntoniaA. έγραψε:

Hliana έτσι όπως το λες σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι οπότε καλά έκανες και δεν το αγόρασες. Εγω στο σαλόνι μου έχω ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ και μετά που δε θα μου χρειάζεται πλέον έχω πάρει ύφασμα και θα το ντύσω για να πιάνει τη γωνία του καναπέ. Οπότε εγώ είχα τι να το κάνω.

α! Μια χαρούλα το σκέφτηκες!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το εχω και γω απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη, αλλα δεν με πολυβόλεψε. Πολύ φουσκωτο για τα δικά μου δεδομένα. Βολεύομαι και γω με μαξιλαρια.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΑΣΤΡΙΚΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ....
ΕΠΛΥΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ Κ ΤΑ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ Shocked Shocked Shocked Κ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ tongue

ΗΛΙΑΝΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
ΒΡΗΚΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 210-6003249 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ Very Happy

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Wink

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΜΑΞΙΛΑΡΑ ΥΠΝΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΛΙ No ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ...
ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 534787

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ!!!
ΣΠΙΤΑΚΙ Κ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 328109
ΕΓΩ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΣΕΙ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ, ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ Κ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Κ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΗΜΝΟ No ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΟΚ!!!!!

ΑΧ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΝΤΙΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 654316
ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΩ Κ ΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.....
ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΩ Κ ΣΤΑ Η&Μ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΕΤΑΚΙ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ Rolling Eyes ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ Wink

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια αυτη την απορεια την εχω και εγω εγω θα γεννησω 1/9 αν δεν εχουμε καποιο απροοπτο ποιο πριν!καλοκαιρινα ρουχαλακια θα φορεσω στην μικρη μ ε? εχω καλοκαιρινα πολλα αλλα λεπτα με μακρυ μανικακι δεν εχω πρεπει μαλλον να παω να παρω και απ αυτα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!!
Πως είστε?
Εμείς μετά την δουλείτσα κάναμε την βολτίτσα μας στο cosmos για κάτι δωράκια που θέλαμε και όλο και κάτι πήραμε πάλι για την μπεμπούλα μας!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Nα και η κουβερτούλα αγκαλιάς που πήραμε από τα zara home για να είναι ασορτί και με το μπεζ καροτσάκι μας!
Απίστευτα μαλακή στα 19.99 ευρώ! Από την άλλη μεριά είναι λευκή με μπεζ βούλες! Ο αντίθετος συνδυασμός χρωμάτων από αυτόν που βλέπετε τώρα δηλαδή!! Φαίνεται λίγο στην φωτογραφία! Θα την χρησιμοποιήσω και για το λίκνο αρχικά! Αρχές Οκτώμβρη δεν νομίζω να χρειάζεται πιο χοντρή κουβερτούλα...!!! Εδώ σκέφτομαι μην χρειάζεται και κάτι πιο λεπτό! Θα δείξει τι καιρό θα έχουμε τότε...!!!

Αγάπη μου με το καλό να δεχτείς τον αντρούλη σου αύριο...!!! Να κάνετε πολλές πολλές βολτίτσες!!! Πήγαμε και εμείς σήμερα από h&m αλλά μόνο για να χαζέψουμε! Έχουμε πάρει τόσα ρουχάκια πλέον που δεν λέει να απλώνω μάλλον χέρι! Έτοιμη ήμουν βέβαια για τις ροζ μποτίτσες και για μια ροζ σαλοπέτα φουστανάκι μούρλια!!

stav2007

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΑ MOTHERBABY,ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΘΗΚΗ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ.
DESPOINAKI ΚΑΛΗ ΑΔΕΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΑΝΤΕ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ.ΦΟΒΕΡΗ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ
HLIANA ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?
ΑΓΑΠΗ@ MOY ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ 2011,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΖΑΜΠΟ,ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΑΡΜΑ.ΑΥΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΗΧΟΥΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΑΚΙΑ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις