Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
431 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 431 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 42]

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!Η ΔΙΠΛΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΩΗΡΗ!ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2700ΓΡ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ROSE 1980 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!Η ΔΙΠΛΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΩΗΡΗ!ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2700ΓΡ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Very Happy ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ!!!
ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ DOC ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ!!!
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ Κ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΝΕ.
ΑΠΟ ΚΙΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΩΡΟΥΔΕΛΙ I love you ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ flower

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ!!!!
Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟΥΤΕΡ?????? pirat
ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΣΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΚΑΨΕΡΗ ΛΙΓΑΚΙ???

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΘΗΛΗΣ!!! ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΠΑΝΤΟΣ!!!!
ΚΕΡΟΑΛΟΙΦΗ Κ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!!
ΤΟ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΝΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Κ Η APIVITA ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΙΚΟΥΣ Wink

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 272517
ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΟΥΛΕΨΑ!!!
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ Respect

ΑΝΤΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!! ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΑΙΔΕΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ queen
Η ΜΙΚΡΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑΚΙΑ. ΠΗΡΕ Κ ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Very Happy

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΤΕΛΕΙΑ.
ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ CHICCO...Κ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ scratch ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ Very Happy

ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΙ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ Κ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΒΡΑΣΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. 5 ΒΑΖΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 911307
ΛΕΣ Κ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ Η ΠΑΣΤΡΙΚΟΘΟΔΩΡΑ....
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 99132

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ Η ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ,
ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΤΗΣ queen

Kαι εγώ έπαθα πλάκα μόλις είδα τα παπουτσάκια Αγάπη μου!!!
Η ciccho βγάζει και αρωματικό νερό και κολώνια αλλά εγώ πήρα το αρωματικό νερό! Ας αφήσω την κολώνια για πιο μετά...!!! Να μεγαλώσει λίγο πρώτα η μπέμπα!
Α ρε Αγάπη... στιγμή δεν κάθεσαι...!!! Εγώ έχω χαλαρώσει εντελώς...!! Αραχτή στον καναπέ είμαι...!!! Τώρα που μπορώ...!!!
Αναστασία μου ζήτησα από την κοπέλα να μου ετοιμάσει την κεραλοιφή πριν καμιά 5 μέρες και δεν είχε έτοιμες οπότε μου είπε πως θα είναι έτοιμη σε καμιά δεκαριά μέρες! Πήρα το μεγάλο βαζάκι που έχει δώρο και ένα μικρότερο και βγαίνει με τα έξοδα γύρω στα 14 ευρώ αν δεν κάνω λάθος!
Rose μου γεια σου κοπέλα μου! Και εγώ αγχώνομαι όσο παιρνάει ο καιρός αλλά πρέπει να χαλαρώσουμε...!!! ... Ξέρεις τα λέω για να τα ακούσω και εγώ...!!! Όλα καλά θα πάνε...!!! Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε...!!!!!!!

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
ROSE 1980 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!Η ΔΙΠΛΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΩΗΡΗ!ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2700ΓΡ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Very Happy ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ!!!
ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ DOC ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ!!!
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ Κ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΝΕ.
ΑΠΟ ΚΙΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΩΡΟΥΔΕΛΙ I love you ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ flower
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΕ!ΕΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΑΠΟ ΚΙΛΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ Η ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΛΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Cool Very Happy

Κ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΓΩΝΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 35468

[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img204/7379/015sm.jpg][/IMG]

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα!Δεσποινακι τελεια τα παπουτσια!!
Κοριτσια δεν χορταινω νερο σημερα εχω πιει 2 μπουκαλια του 1μιση και παω για 3ο.. Very HappyΕιμαι λιγο πεσμενη σωματικα σημερα,εχω σιδερο αλλα εχω και πεθερουλα διαθεσιμη,αυριο ειπε θα μου φτιαξει μουσακα που ζηλεψα η καλη μου! Smile

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
anthaki έγραψε:καλησπερα!Δεσποινακι τελεια τα παπουτσια!!
Κοριτσια δεν χορταινω νερο σημερα εχω πιει 2 μπουκαλια του 1μιση και παω για 3ο.. Very HappyΕιμαι λιγο πεσμενη σωματικα σημερα,εχω σιδερο αλλα εχω και πεθερουλα διαθεσιμη,αυριο ειπε θα μου φτιαξει μουσακα που ζηλεψα η καλη μου! Smile

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ANTHAKI Very Happy ΜΠΡΑΒΟ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΕΦΤΙΑΞΕ ΦΑΓΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ Shocked Shocked Shocked Shocked 2 ΠΙΑΤΑ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΒΑΝΤΣΩΣΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΦΑΓΗΤΟΥΛΙΑ Κ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ Ε????

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΛΙΓΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!ΜΙΑΜ,ΜΙΑΜ!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ROSE 1980 έγραψε:ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΛΙΓΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!ΜΙΑΜ,ΜΙΑΜ!

ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ???? ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!!!! I love you ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγαπη δεν εχω παραπονο,οτι φαγητο να σκεφτω και οτι δουλεια εχω πρωτη ειναι!Μου ειπε κιολας πως οταν γεννησω θα μου μαγειρευει καθε μερα,να μην σκεφτω ποτε να πιασω κατσαρολα με τα χερια... Very Happy

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ- Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΦΑΤΟ!-ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rose καλησπέρα και από εμένα. Μην αγχώνεσαι και μη φοβάσαι τίποτα. Όλα καλά θα πάνε ζουζούνα!!! Άντε κοντεύεις και εσύ. Πάντως αν και μέχρι στιγμής εγώ πάω για Φυσιολογικό, αν όταν έρθει η ώρα κάτι δε πάει καλά και πάμε για καισαρική, δε θα στεναχωρηθώ καθόλου. Τα μωράκια μας να είναι καλά και όλα τα άλλλα δεν είναι τίποτα.

Αnthaki δεν αφήνεις το σίδερο βρε κορίτσι... Υπάρχει πάντα και το αύριο Wink Wink Wink . Πάντως είσαι από τις τυχερές σχετικά με τη βοήθεια. Ευτυχώς που υπάρχουν μαμάδες & πεθερές. Και πριν την εγκυμοσύνη με βοηθούσαν εμένα, αλλά τώρα έχω εκτιμήσει τη βοήθειά τους ακόμα περισσότερο.

Δώρα τέλεια η φωτογραφία!!! Έκοψες τα μαλλιά σου ή μου φαίνεται? Πάντως από κιλάκια είσαι σούπερ, μόνο κοιλίτσα βλέπω.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
anthaki έγραψε:Αγαπη δεν εχω παραπονο,οτι φαγητο να σκεφτω και οτι δουλεια εχω πρωτη ειναι!Μου ειπε κιολας πως οταν γεννησω θα μου μαγειρευει καθε μερα,να μην σκεφτω ποτε να πιασω κατσαρολα με τα χερια... Very Happy

ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ!!! Respect
Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.... ΛΕΣ Κ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ!!!

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΣΑΝ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΦΡΙΚΑΡΕΙ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑ ΞΕΑΓΧΩΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 417472
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΝΤΟΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΕΔΩ Κ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΜΩΡΕ afro ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Smile
ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 6!!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΑΛΟΝΑΡΑ XL ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Razz Razz
ΣΤΗ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 11 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ROSE 1980 έγραψε:Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ- Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΦΑΤΟ!-ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 417472

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...εγω εχω παρει 5 κιλακιαEmbarassed ..μονο,ο γιατρουλης στραβομουτσουνιαζει λιγο αλλα τι να κανω?..
Αντωνια μου το σιδερο το εκοψα αμεσως μολις εμεινα εγκυος,ερχετε η πεθερουλα και σε λιγες ωρες ειναι ολα κομπλε,η αληθεια ειναι οτι και διακοπες που παμε και ερχομαι με ενα σκασμο απλυτα ολα μου τα σιδερωνει...της τα παω πεσκεσι,Φερτα εδω μου λεει μην σου βγουν οι διακοπες απο τη μυτη!! Wink

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!

ΑΓΑΠΗΥΠΕΡΩΧΗ ΦΩΤΟ!!! ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ 10 ΚΙΛΑΚΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕΣΑ ΦΕΤΟΣ!!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ........ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ!!! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ(ΠΑΝΤΟΦΛΙΤΣΕΣ) ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ! 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ.......ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ! Sad ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ????
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 31. ΜΕ ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ??????

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Κ ΕΓΩ ΧΑΖΕΥΩ ΤΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316
ΑΧ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ!!! ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ MAGIK PARK. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Rolling Eyes

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αιματοκριτης στο 35,3,με το ζορι τα πινω τα resoferon αλλα τι να κανω...κοριτσακια καληνυχτα γιατι ο μικρος μου φερνει γυρω γυρω,πρεπει να το βαλω για υπνο..φιλια! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 850933

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κατερινάκι το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.
Πολύ πρησμένα τα πόδια μου και ειδικότερα το αριστερό. Βέβαια τρώω και πολύ αλάτι και επιβαρύνει την κατάσταση. Μία φίλη φαρμακοποίος μου συνέστησε μία κρέμα που λέγεται Varisan. Ρώτησα το γιατρό μου και μου επέτρεψε να τη χρησιμοποιήσω. Την έχω στο ψυγείο και όταν πονάνε πολύ τα πόδια μου, μου κάνει μασαζάκι ο άντρας μου. Με ανακουφίζει λίγο.
Άλλες λύσεις για εμένα είναι το κρύο ποδόλουτρο και να κοιμάμε με τα πόδια λίγο ψηλά.

Καλή σου νύχτα anthaki!! Καλή ξεκούραση.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΙ ΕΓΩ RESOFERON ΠΙΝΩ ΑΛΛΑ pale
ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 850933 ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 4872

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ RESOFERON ΠΙΝΩ ΑΛΛΑ pale
ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 850933 ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 4872

Καλή σου νύχτα κοριτσάκι!!! Καλ'η ξεκούραση και σε σένα.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγάπη μου τέλεια η φώτο σου (μπράβο την αδερφούλα σου)... τέλειο και το μαξιλάρι θηλασμού σου! Πρώτη φορά είδα αυτό το σχέδιο μαξιλάρι...!!! Που το ανακάλυψες βρε θηρίο?
Εγώ πάλι έχω σταμπάρει 2 σχεδιάκια μέσα από τον κατάλογο της ciccho!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Όσα κοριτσάκια πάτε για ύπνο καλή σας νύχτα!

Από σίδερο εγώ έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό...!!! Η μανούλα μου τα έχει αναλάβει! Σχεδόν κάθε μέρα κατεβάζει και η πεθερούλα μου φαγητό οπότε είμαστε μια χαρά! Μας προσέχουν...!!! Τους έμεινε μάλλον ο φόβος από την προηγούμενη εγκυμοσύνη! Δόξα τον Θεό δεν έχουμε παράπονο ούτε από την μια μανούλα ούτε από την άλλη...!!!
Τώρα όσο για τον αιματοκρίτη μας... 34.1 πια...!!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:

Από σίδερο εγώ έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό...!!! Η μανούλα μου τα έχει αναλάβει! Σχεδόν κάθε μέρα κατεβάζει και η πεθερούλα μου φαγητό οπότε είμαστε μια χαρά! Μας προσέχουν...!!! Τους έμεινε μάλλον ο φόβος από την προηγούμενη εγκυμοσύνη! Δόξα τον Θεό δεν έχουμε παράπονο ούτε από την μια μανούλα ούτε από την άλλη...!!!
Τώρα όσο για τον αιματοκρίτη μας... 34.1 πια...!!!

Δεσποινάκι τι εννοείς με την προηγούμενη εγκυμοσύνη?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις