Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
42 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 42 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ MALL ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΑΣ

tzef

tzef
MALL ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ,ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑLL ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΝ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΕ,ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.Ή ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ;

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!! ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΑΑ!!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ! ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 315810
ΤΖΕΦ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΧΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ NEXT TIME!! ΠΟΛΥ ΣΤΟ MALL KYKΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ, ΜΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ ΒΑΣΙΚΑ.. ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 90233 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 90233 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 90233

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:MALL ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ,ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑLL ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΝ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΕ,ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.Ή ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ;

Kαλησπέρα Tzef μου! Με το καλό να δεχτείς την Βασιλικούλα σου!
Κανονικά λένε ότι πρέπει να τα παίρνεις από την κλινική με το καρεκλάκι αυτοκινήτου! Μάλιστα σε άλλες χώρες δεν μπορείς να πάρεις το μωρό από την κλινική αν δεν τους δείξεις το καρεκλάκι! Αλλά εμείς μάλλον λέμε να την πάρουμε με το πόρτ μπεμπέ αν και έχουμε και καθισματάκι αυτοκινήτου! Ξέρω και εγώ...???!!!

tzef

tzef
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΠΛΑ ΜΕΝΩ.ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΛΑ.

ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ SWSW ΠΡΑΓΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ SWSW!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!! ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΑΑ!!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ! ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 315810
ΤΖΕΦ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΧΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ NEXT TIME!! ΠΟΛΥ ΣΤΟ MALL KYKΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ, ΜΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ ΒΑΣΙΚΑ.. ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 90233 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 90233 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 90233

Γεια σου βρε Αναστασία με τις ωραίες φώτος σου!! Καλά και η δικιά μου κοιλιά μην νομίζεις πως πάει πίσω...!!! 11 κιλά πήρα... δεν θα είναι έτοιμη να εκραγεί...??? Χιχιχιχι!!!

tzef

tzef
ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ BEBE.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια απαγορευεται στην αγκαλιά ακόμη και για μια μικρή απόσταση! Οπωσδήποτε σε καθισματάκι αυτοκινήτου! Και η καλαθούνα ακόμη λένε δεν είναι ότι καλύτερο για το νεογέννητο σε ένα φρενάρισμα! Κι αυτό που λέει η Δέσποινα ισχύει! Στην Ευρώπη δε σ' αφήνουν να φύγεις από το μαιευτήριο αν δεν τηρεί το καθισματάκι τις προδιαγραφές!

Κι εμείς όλο Mall τριγυρνάμε! Μένουμε πολύ κοντά!

tzef

tzef
ΑΝΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΙΜΑΙL

HLIANA ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΘΙΣΜΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ Ή ΠΟΡΤ ΒΕΒΕ;

ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ MALL ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ; Smile

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Despoinaki"]Να τα παπουτσάκια μας!!!!!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[/quote

ΑΧ ΠΩΠΩ ΕΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???EINAI ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ GAP?ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΚΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Mad ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΠΑ???

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="kathrinkaterina"]
Despoinaki έγραψε:Να τα παπουτσάκια μας!!!!!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[/quote

ΑΧ ΠΩΠΩ ΕΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???EINAI ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ GAP?ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΚΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Mad ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΠΑ???

Aυτά είναι παπουτσάκια nike Κατερινάκι μου! Απο μαγαζί με αθλητικά είδη για μεγάλους! Την φούξια φορμίτσα μας την είχαμε πάρει από τα GAP και μια από τα h&m! GAP είναι μια αμερικάνικη μάρκα! Έχετε και στην Αθήνα! Έχετε και μαγαζί GAP από ότι ξέρω stock! Noμίζω κάπου στο μοναστηράκι αλλά δεν παίρνω και όρκο...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GAP ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ MALL ΚΑΙ BABY GAP ΕΠΙΣΗΣ. ΚΑΙ GOLDEN HALL NOMIZΩ! ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ!! ΤΕΛΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 379767

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΑΝΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΙΜΑΙL

HLIANA ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΘΙΣΜΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ Ή ΠΟΡΤ ΒΕΒΕ;

ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ MALL ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ; Smile

ααα! Εγώ μάλλον πορτ μπεμπέ και μετα στο αυτοκινητο στο καθισματάκι! tongue

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πώπω κουράστηκα τώρα! Έκανα μια σοκολοτόπιτα γιατί αύριο περιμένω έναν ξαδερφούλη με τη γυναίκα του και είναι η αγαπημένη του!Αλλά είναι μπελαλίδικη..Την τελείωσα ούφφφ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 Από αντοχές καλά πάμε!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άσχετο με αγορές μωρού..έβγαλαν προσφορα τα cook shop κάτι ψησταριές υγραερίου στα 89 ευρώ με καπάκι! Τώρα πήγε ο αντρούλης να αγοράσει! Ψήνει σαν τα κάρβουνα και δεν είναι καθόλου μπελαλιδικες! Στο εξοχικάκι μας με το μπαρμπεκιου την είχα πολύ καλά με ψητα ψαρακια και λαχανικά και φιλετακια κοτόπουλο και τώρα μου έλειπε! Ούτε κιλάκι δεν πήρα στο μήνα που έλειπα! Οπότε ανυπομονω να τη βάλουμε μπροστά!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Πώπω κουράστηκα τώρα! Έκανα μια σοκολοτόπιτα γιατί αύριο περιμένω έναν ξαδερφούλη με τη γυναίκα του και είναι η αγαπημένη του!Αλλά είναι μπελαλίδικη..Την τελείωσα ούφφφ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 Από αντοχές καλά πάμε!!!

Μια χαρά σε βρίσκω Ηλιάνα μου! Σοκολατόπιτα ε?
Μιαμ, μιαμ...!!!
Και εγώ έχω στο ψυγείο αλλά κάνω ότι δεν την βλέπω!
Μ΄αρέσει που οι τιμές στην καμπύλη ήταν λίγο πιο πάνω από το κανονικό και μου είπε η γιατρός να μην τρώω γλυκά για να μην χρειαστεί να την ξανακάνω...!!! Εγώ όλο και κάτι θα φάω...!!! Σήμερα τσάκισα ένα παγωτίνι! Καλοκαίρι χωρίς παγωτάκι γίνεται...??? Δεν γίνεται...!!!!!!!!
Αφήστε που μετά θα δούμε λογικά καμιά ταινία και όλο και κανένα γαριδάκι θα μασουλίσουμε....!!! Είμαι πολύ γουρούνα...!!! Μα δεν κρατιέμαι καθόλου...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία τέλεια η φωτογραφία! Καλλιτεχνικότατη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 272517 Ασχολείστε με τη φωταγραφία??

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Πώπω κουράστηκα τώρα! Έκανα μια σοκολοτόπιτα γιατί αύριο περιμένω έναν ξαδερφούλη με τη γυναίκα του και είναι η αγαπημένη του!Αλλά είναι μπελαλίδικη..Την τελείωσα ούφφφ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 585182 Από αντοχές καλά πάμε!!!

Μια χαρά σε βρίσκω Ηλιάνα μου! Σοκολατόπιτα ε?
Μιαμ, μιαμ...!!!
Και εγώ έχω στο ψυγείο αλλά κάνω ότι δεν την βλέπω!
Μ΄αρέσει που οι τιμές στην καμπύλη ήταν λίγο πιο πάνω από το κανονικό και μου είπε η γιατρός να μην τρώω γλυκά για να μην χρειαστεί να την ξανακάνω...!!! Εγώ όλο και κάτι θα φάω...!!! Σήμερα τσάκισα ένα παγωτίνι! Καλοκαίρι χωρίς παγωτάκι γίνεται...??? Δεν γίνεται...!!!!!!!!
Αφήστε που μετά θα δούμε λογικά καμιά ταινία και όλο και κανένα γαριδάκι θα μασουλίσουμε....!!! Είμαι πολύ γουρούνα...!!! Μα δεν κρατιέμαι καθόλου...!!!

Εγώ ένα περιεργο πράγμα! όσο γλυκατζού ήμουν πριν εγκυμοσύνης..τώρα δε μου κάνει καμιά αίσθηση! Μπορεί να είναι στο ψυγείο και να μην φάω ούτε κομμάτι μέχρι να τελειώσει! Και η καμπύλη μου ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα! Κατι 85αρια σταθερά! Αλλά ούτως ή άλλως το σακχαρο εγκυμοσυνης δεν έχει να κάνει με τα γλυκά που καταναλώνεις!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Αυτή η σοκολατόπιτα μου έκατσε! Αναγκάστηκα να φάω κέικ σοκολάτα για να μου φύγει η ιδέα! Laughing
Θέλω να ζητήσω την γνώμη σας για το μαιευτήριο που θα γεννήσω! Ο γιατρός μου είναι και στο μητέρα και στο ρέα! Ποιό να προτιμήσω??? Rolling Eyes

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Προσπαθώ να στείλω pm στη Tzef και δε φαύγει με τίποτα. Κορίτσια συγνώμη για το άσχετο αλλά θα στείλω τις πληροφορίες από εδώ.

Καλημέρα Tzef μου. Την Τετάρτη που πήγα 1η φορά ΙΚΑ πήγα πρώτα στο τμήμα παροχών για να βγάλω Τραπεζικό Λογαριασμό. Εκεί έπρεπε να κρατάω μαζί μου: α)Φορολογική Δήλωση ή Λογαριασμό ΔΕΚΟ για να φαίνεται η διεύθυνση μου. επειδή οι λογαριασμοί έρχονται στο όνομα του άντρα μου πήγα Φορ. Δήλωση (απλό φωτοαντίγραφο).
β)Την 1η σελίδα του Τραπεζικού Λογαριασμού μου. (Νομίζω ότι κάνει όποιος έχεις απλά εγώ έδωσα τον λογαριασμό που είχα βγάλει πριν από κάποιες μέρες στην Εθνική για τα επιδόματα του ΟΑΕΔ. Δεν ήθελα να δώσω της μισθοδοσίας μου ή κάποιον άλλο. (Και αυτό απλό φωτοαντίγραφο).
γ) Την ταυτότητά μου (απλό φωτοαντίγραφο).
δ) την 1η σελίδα του Ασφαλιστικού Βιβλιαρίου μου (απλό φωτοαντίγραφο).
Με τα παραπάνω στο τμήμα παροχών μου βγάλανε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μετά πήγα στο Τμήμα Ενσήμων. Εκεί τους ζήτησα να μου βγάλουν τα τελευταία 200 ένσημα που χρειάζονται για τα επιδόματα.
Αυτός που με εξυπηρέτησε μου έδωσε τα 600 τελευταία ένσημα, οπότε μάλλον και εσένα θα σου δώσουν τόσα.

Μετά πήγα και βρήκα το γιατρό του ΙΚΑ. Με το χαρτί που μου είχε γράψει ο δικός μου εξωτερικός γιατρός με την ΠΗΤ, αυτός θα σου δώσει ένα χαρτί ως Γιατρός του ΙΚΑ για να πας στο Κέντρο Μάνας & Παιδιού. Πρόσεξε τώρα. Μίας φίλης μου της ζητήσε και την Αυχενική Διαφάνεια. Μήπως να την κρατάς και αυτή μαζί?

Μετά πήγαμε στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού. Εδώ λίγο ταλαιπωρία!! Από εδώ θα πέρναμε το έντυπο που θα μου υπογράψει ο εργοδότης για την άδεια. Είδαν την ΠΗΤ μου και δε μας το έδωσαν γιατί ήταν λέει νωρίς. Εγώ με ΠΗΤ 17/10/2011 βγαίνω κανονικά σε άδεια 22/08/2011. Πήγαμε Τετάρτη και μας είπαν να ξαναπάμε σήμερα για να το πάρουμε. Επειδή σήμερα δε μπορούσα ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου, τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν πειράζει να πάω Δευτέρα να το πάρω. Όπότε τη Δευτέρα θα πάω για το έντυπο του εργοδότη. Θα κρατάω μαζί μου τα ένσημα από το τμήμα ενσήμων, το ασφαλιστικό μου βιβλιάριο και το χαρτί που μου έβγαλαν με το λογαριασμό από το τμήμα παροχών. Μετά που θα πάρω το έντυπο και θα μου το φτιάξουν από τη δουλειά θα μου ξαναπούν που πρέπει να πάω.

Οπότε αυτά για αρχή και από Δευτέρα το 2ο μέρος.
Αν κάπου σε μπέρδεψα πες το μου. Ελπίζω να βοήθησα...
Φιλάκια.

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HLIANA μου, μου τρέχουνε τα σάλια. Πάω να πάρω ζουμερό σοκολάτα Wink Wink .
Μεταξύ όμως ψησταριάς και γλυκών ψηφίζω ψησταριά.
Δεσποινάκι και εγώ σε λίγο φτάνω τα 10 κιλάκια... Αλλά το ζουμερό θα το φάω.

Αναστασία!!!! Τέλεια η φωτογραφία. Και για την κοιλίτσα δε πειράζει. Αν φτάσει Κρήτη θα την υποδεχτώ εγώ με μεγάλη χαρά Very Happy Very Happy . Φτου φτου κούκλα είσαι!!

Όσο για το πως θα βγάλουμε τα μωράκια μας, επειδή εμείς μένουμε 2 τετράγωνα από την κλινική μου είπε ο άντρας μου να το πάρουμε με το Sling μας. Θέλει να το φέρει αυτός σπίτι. Διαφορετικά αν βρέχει και επειδή είναι πολύ κοντα στο αμάξι με καλαθούνα.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mpogos έγραψε:
Αυτή η σοκολατόπιτα μου έκατσε! Αναγκάστηκα να φάω κέικ σοκολάτα για να μου φύγει η ιδέα! Laughing
Θέλω να ζητήσω την γνώμη σας για το μαιευτήριο που θα γεννήσω! Ο γιατρός μου είναι και στο μητέρα και στο ρέα! Ποιό να προτιμήσω??? Rolling Eyes

Ωχ σου έκανα ζημιά! Μακάρι να μπορούσα να σου στείλω ένα κομμάτι!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 597524 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 597524

Νομίζω ότι το Ρέα είναι κλάσεις ανώτερο! Πρέπει να δεις και τιμές και πού σε βολεύει λόγω απόστασης το ένα με το άλλο μαιευτηριο!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AntoniaA. έγραψε:HLIANA μου, μου τρέχουνε τα σάλια. Πάω να πάρω ζουμερό σοκολάτα Wink Wink .
Μεταξύ όμως ψησταριάς και γλυκών ψηφίζω ψησταριά.
Δεσποινάκι και εγώ σε λίγο φτάνω τα 10 κιλάκια... Αλλά το ζουμερό θα το φάω.

Αναστασία!!!! Τέλεια η φωτογραφία. Και για την κοιλίτσα δε πειράζει. Αν φτάσει Κρήτη θα την υποδεχτώ εγώ με μεγάλη χαρά Very Happy Very Happy . Φτου φτου κούκλα είσαι!!

Όσο για το πως θα βγάλουμε τα μωράκια μας, επειδή εμείς μένουμε 2 τετράγωνα από την κλινική μου είπε ο άντρας μου να το πάρουμε με το Sling μας. Θέλει να το φέρει αυτός σπίτι. Διαφορετικά αν βρέχει και επειδή είναι πολύ κοντα στο αμάξι με καλαθούνα.

ένα κομμάτι τότε και για σένα Αντωνία μου!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 597524 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 597524

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ!!!!
Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟΥΤΕΡ?????? pirat
ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΣΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΚΑΨΕΡΗ ΛΙΓΑΚΙ???

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΘΗΛΗΣ!!! ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΠΑΝΤΟΣ!!!!
ΚΕΡΟΑΛΟΙΦΗ Κ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!!
ΤΟ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΝΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Κ Η APIVITA ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΙΚΟΥΣ Wink

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 272517
ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΟΥΛΕΨΑ!!!
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ Respect

ΑΝΤΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!! ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΑΙΔΕΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ queen
Η ΜΙΚΡΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑΚΙΑ. ΠΗΡΕ Κ ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Very Happy

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΤΕΛΕΙΑ.
ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ CHICCO...Κ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ scratch ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ Very Happy

ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΙ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ Κ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΒΡΑΣΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. 5 ΒΑΖΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 911307
ΛΕΣ Κ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ Η ΠΑΣΤΡΙΚΟΘΟΔΩΡΑ....
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 38 99132

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ Η ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ,
ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΤΗΣ queen

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις