926 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Παρ Αυγ 19, 2011 7:04 am
stav2007
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ MALL ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΑΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tzef έγραψε:MALL ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ,ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑLL ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΝ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΕ,ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.Ή ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ;
swsw έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!! ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΑΑ!!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ! ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ!!
ΤΖΕΦ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΧΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ NEXT TIME!! ΠΟΛΥ ΣΤΟ MALL KYKΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ, ΜΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ ΒΑΣΙΚΑ.. ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!
Despoinaki έγραψε:Να τα παπουτσάκια μας!!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[/quote
ΑΧ ΠΩΠΩ ΕΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???EINAI ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ GAP?ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΚΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΠΑ???
tzef έγραψε:ΑΝΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΙΜΑΙL
HLIANA ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΘΙΣΜΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ Ή ΠΟΡΤ ΒΕΒΕ;
ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ MALL ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ;
HLIANA έγραψε:Πώπω κουράστηκα τώρα! Έκανα μια σοκολοτόπιτα γιατί αύριο περιμένω έναν ξαδερφούλη με τη γυναίκα του και είναι η αγαπημένη του!Αλλά είναι μπελαλίδικη..Την τελείωσα ούφφφ! Από αντοχές καλά πάμε!!!
Despoinaki έγραψε:HLIANA έγραψε:Πώπω κουράστηκα τώρα! Έκανα μια σοκολοτόπιτα γιατί αύριο περιμένω έναν ξαδερφούλη με τη γυναίκα του και είναι η αγαπημένη του!Αλλά είναι μπελαλίδικη..Την τελείωσα ούφφφ! Από αντοχές καλά πάμε!!!
Μια χαρά σε βρίσκω Ηλιάνα μου! Σοκολατόπιτα ε?
Μιαμ, μιαμ...!!!
Και εγώ έχω στο ψυγείο αλλά κάνω ότι δεν την βλέπω!
Μ΄αρέσει που οι τιμές στην καμπύλη ήταν λίγο πιο πάνω από το κανονικό και μου είπε η γιατρός να μην τρώω γλυκά για να μην χρειαστεί να την ξανακάνω...!!! Εγώ όλο και κάτι θα φάω...!!! Σήμερα τσάκισα ένα παγωτίνι! Καλοκαίρι χωρίς παγωτάκι γίνεται...??? Δεν γίνεται...!!!!!!!!
Αφήστε που μετά θα δούμε λογικά καμιά ταινία και όλο και κανένα γαριδάκι θα μασουλίσουμε....!!! Είμαι πολύ γουρούνα...!!! Μα δεν κρατιέμαι καθόλου...!!!
Mpogos έγραψε:
Αυτή η σοκολατόπιτα μου έκατσε! Αναγκάστηκα να φάω κέικ σοκολάτα για να μου φύγει η ιδέα!
Θέλω να ζητήσω την γνώμη σας για το μαιευτήριο που θα γεννήσω! Ο γιατρός μου είναι και στο μητέρα και στο ρέα! Ποιό να προτιμήσω???
AntoniaA. έγραψε:HLIANA μου, μου τρέχουνε τα σάλια. Πάω να πάρω ζουμερό σοκολάτα .
Μεταξύ όμως ψησταριάς και γλυκών ψηφίζω ψησταριά.
Δεσποινάκι και εγώ σε λίγο φτάνω τα 10 κιλάκια... Αλλά το ζουμερό θα το φάω.
Αναστασία!!!! Τέλεια η φωτογραφία. Και για την κοιλίτσα δε πειράζει. Αν φτάσει Κρήτη θα την υποδεχτώ εγώ με μεγάλη χαρά . Φτου φτου κούκλα είσαι!!
Όσο για το πως θα βγάλουμε τα μωράκια μας, επειδή εμείς μένουμε 2 τετράγωνα από την κλινική μου είπε ο άντρας μου να το πάρουμε με το Sling μας. Θέλει να το φέρει αυτός σπίτι. Διαφορετικά αν βρέχει και επειδή είναι πολύ κοντα στο αμάξι με καλαθούνα.
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης