Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 42]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ.ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΤΖΑΝΜΠΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ NUK,ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ.ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ - 70% ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ.
bouba ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ( ΣΤΑ ΣΤΕΡ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΡΑ ΣΤΕΡ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΤΕΡΣΠΟΡ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ -50% ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ 14 ΕΥΡΩ

Σταυρούλα με γεια σας!! Καλοφόρετααα!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε: Ο ανηψούλης μου δεν έχει το ψυχάκι ούτε μια φορά ανεβάσει πυρετό! Παίρνουν πολλά αντισώματα τα παιδάκια μας! Και φυσικά αν εδραιωθεί μετά η ευκολία είναι απερίγραπτη! Ούτε αποστειρώσεις ούτε συμπράγκαλα όπου κι αν πας..

Sorry, αλλα σε αυτό θα διαφωνήσω. Εγω δεν θηλασα καθολου την μικρή μου και μεσα στα δυο χρονια ζητημα να αρρωστησε δυο φορες και πολύ ελαφρια. Και ξερω παιδακια που θηλασαν και αρρωστησαν.
Απλα αλλη η θρεπτικη αξία του μητρικου γαλατος!!!Και συμφωνω στην ευκολια!!! Laughing

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:
HLIANA έγραψε: Ο ανηψούλης μου δεν έχει το ψυχάκι ούτε μια φορά ανεβάσει πυρετό! Παίρνουν πολλά αντισώματα τα παιδάκια μας! Και φυσικά αν εδραιωθεί μετά η ευκολία είναι απερίγραπτη! Ούτε αποστειρώσεις ούτε συμπράγκαλα όπου κι αν πας..

Sorry, αλλα σε αυτό θα διαφωνήσω. Εγω δεν θηλασα καθολου την μικρή μου και μεσα στα δυο χρονια ζητημα να αρρωστησε δυο φορες και πολύ ελαφρια. Και ξερω παιδακια που θηλασαν και αρρωστησαν.
Απλα αλλη η θρεπτικη αξία του μητρικου γαλατος!!!Και συμφωνω στην ευκολια!!! Laughing

ναι έχεις δίκιο ότι πολλοί είναι οι παράγοντες για ασθένειες και τέτοια! Μακρυά από όλα τα παιδάκια του κόσμου! Απλά σίγουρα η μητέρα φύση προνοεί περισσότερο φαντάζομαι! Τώρα αν το βγάλεις καταχείμωνο για παράδειγμα και κρυώσει, ε δε σου φταίει το αγελαδινό γάλα ή το μητρικό! Εννοείται! Laughing Laughing
Όχι και ότι τα παιδάκια που δεν θηλάζουν δεν μεγαλώνουν σωστά! Προς Θεού! Με τπτ δεν το πιστεύω αυτό! Απλά νομίζω ότι υπάρχει και εναλλακτική λύση στο αν δεν τα καταφέρεις με θηλασμό! Μακάρι όμως να τα καταφέρουμε! Τι να σου πω? Μεγάλα λόγια να μην λέμε..γιατί έξω από τον χορό πολλά μπορούμε να πούμε! Εσύ τα έζησες και τα ξέρεις bouba μου!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα!!σημερα σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος....δεν ξερω αλλα με εχει πιασει ενας φοβος μηπως γεννησω πολυ γρηγορα και δεν προλαβω,ειναι και το ρημαδοφερυ στη μεση... Shocked
Ψωνισα κατι υπεροχες σαλιαρες και μια κουβερτουλα αγκαλιας pierre cardin με svarowski τελεια!!!Τα επλυνα και τα εχω απλωσει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 20 328109

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
anthaki έγραψε:Καλησπερα!!σημερα σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος....δεν ξερω αλλα με εχει πιασει ενας φοβος μηπως γεννησω πολυ γρηγορα και δεν προλαβω,ειναι και το ρημαδοφερυ στη μεση... Shocked
Ψωνισα κατι υπεροχες σαλιαρες και μια κουβερτουλα αγκαλιας pierre cardin με svarowski τελεια!!!Τα επλυνα και τα εχω απλωσει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 20 328109

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ.ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stav μου στο πρωτο ημουν πολυ χαλαρη αλλα μου ειπε η μαια μου οτι αμα με πιασουν πονακια να ετοιμαστω και να την παρω τηλ...αμα σπασουν και τα νερα....τρεχατε ποδαρακια μου!!!!....

stav2007

anthaki έγραψε:Stav μου στο πρωτο ημουν πολυ χαλαρη αλλα μου ειπε η μαια μου οτι αμα με πιασουν πονακια να ετοιμαστω και να την παρω τηλ...αμα σπασουν και τα νερα....τρεχατε ποδαρακια μου!!!!....

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ?ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ?ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επειδη μολις ειχα μπει στον μηνα μου γεννησα σε λιγες μερες και σε ελαχιστες ωρες,μηπως γεννησω και τωρα γρηγορα....βεβαια κανεις ποτε δεν ξερει....

stav2007

anthaki έγραψε:Επειδη μολις ειχα μπει στον μηνα μου γεννησα σε λιγες μερες και σε ελαχιστες ωρες,μηπως γεννησω και τωρα γρηγορα....βεβαια κανεις ποτε δεν ξερει....
ΝΑΙ ΡΕ ΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...ναι το ξερω εχω αγχωθει λιγο σημερα....δεν ξερω γιατι Rolling Eyes

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγώ που πήγα στον γιατρό την τρίτη ψυλοαγχώθηκα. Είναι η τέταρτη μου εγγυμοσύνη. Πρώτη φορά να μου τονίσει τόσο πολύ να προσέχω κα να μην κάνω τίποτα, και ούτε να κουράζομαι καθόλου. Δεν ξέρω μου φάνηκε ότι κάτι ήξερε και δεν ήθελε να μου το πεί και απλα με προετοίμαζε να είμαι έτοιμη για πιο γρηγορα ακόμα και απο τις 12/9. Ισως είναι και η ιδέα μου δεν ξέρω

stav2007

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ,ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ άρχησα με να κάνω την λίστα μου. Νομίζω ότι αυτό είναι μια αρχή τώρα πρέπει να τα πάρω ένα ένα και να βλέπω τι πρέπει να αγοράσω και τι εχω ήδη

stav2007

IreneM έγραψε:Εγώ άρχησα με να κάνω την λίστα μου. Νομίζω ότι αυτό είναι μια αρχή τώρα πρέπει να τα πάρω ένα ένα και να βλέπω τι πρέπει να αγοράσω και τι εχω ήδη
ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ......

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ λόγο ζεστης δεν τολμω να κατεβώ κάτω καταστήματα για να κάνω τα ψώνια μου. Πρέπει να βρώ και κάποιο να με πάρει εκεί που θα παω αρα είναι πολύ δυσκολό μου. Και έχω και θέματα με το mothercare.... δεν βρήσκω τίποτα... ούτε κλάτσες είχε που πήγε ούτε φανελίτσες, ουτε καν πετσέτες για το μωρό. Την τρίτη που πήγα για νυχτικά είδα ότι βγάζουν τα χειμερινα και είπα να περιμένω μήπως και βρώ τίποτα

stav2007

IreneM έγραψε:Εγώ λόγο ζεστης δεν τολμω να κατεβώ κάτω καταστήματα για να κάνω τα ψώνια μου. Πρέπει να βρώ και κάποιο να με πάρει εκεί που θα παω αρα είναι πολύ δυσκολό μου. Και έχω και θέματα με το mothercare.... δεν βρήσκω τίποτα... ούτε κλάτσες είχε που πήγε ούτε φανελίτσες, ουτε καν πετσέτες για το μωρό. Την τρίτη που πήγα για νυχτικά είδα ότι βγάζουν τα χειμερινα και είπα να περιμένω μήπως και βρώ τίποτα

Ε ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ?

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στην Κύπρο και ιδιαίτερα στην Λάρνακα είναι πολύ λίγες οι επιλογές μας. Τα πιο καλά βρεφικά είναι στο mothercare και μετά ακόλουθουν τα άλλα καταστήματα. Αλλά κάτι λίγο που πήγα σε ακόμα ενα κατάστημα δεν είχε πάλι τίποτα. Και δεν είναι η ιδιοτροπία μου δεν είχε τίποτα. Λόγο του ότι είναι το τέλος ξεπουλημάτων δεν βάζουν ποσότητες. Λέω απο εβδομάδας να πάω εκτός πόλεως στην Λευκωσία

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το αποφασησα πηγα και πηρα σημερα μια συρταριερα απο τα ικεα μια χαρουλα ωραιοτατη και με βαθεια συρταρια! ακομα βεβαια εγω δεν εχω κοριτσι αλλα και αυτο τωρα θα το παρω που θα μου παει μεσα στην βδομαδα! ευτηχως δροσισε και λιγακι.....εβαλα και τα ρουχα σε μια λεκανη αυτα που πρεπει να πληθουν! κουνια εγω δεν αγορασα ειχα απο τον μικρο μου την ειχαμε παρει κανουρια και εχει πανω ενα αγορακι και ενα κοριτσακι! πηραμε και ενα πορτ μπεμπε για να την βγαλουμε απο το νοσοκομειο (καλαθουνα ειναι για την ακριβια) και μου εφεραν και δωρο ρηλαχ !!! τι αλλο μου λειπει ???? τι αλλο μου λειπει???μετα θα βαλω και ενα πληντυριο τα ρουχαλακια!!! εκει που περαπατουσα ωραια ωραια στα ικεα ειχα και το καροτσακι και με τον γιο μου μεσα ενιωθα πιεσεις προς τα κατω αλλα σφαχτες οχι αστεια πραματα! τι ειναι αυτο τωρα??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια που θα γίνετε μανούλες για πρώτη φορά, μια συμβουλή σχετικά με το θηλασμό. Μην αγχώνεστε και μην το σκέφτεστε τόσο πολύ. Το λέω εκ πείρας, γιατί εμένα αρά και μου στοίχησε πάρα πολύ το ότι δεν κατάφερα να θηλάσω...έκλαιγα συνέχεια, ένθιωθα αποτυχημένη. Και με το ξένο γάλα μεγαλώνουν μια χαρά μεγαλώνουν. Συμφωνώ με τη συνονόματη μου Bouba. Και εμένα ο δικός μου παρόλο που τον έβαλα από 6 μηνών στον παιδικό, αρρώσταινε ελάχιστα

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
HLIANA έγραψε:Κορίτσια μου όσα έχω διαβάσει κι εγώ για θηλασμό για τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός καθόλου πιπίλα!! Χαμομήλι και νερό επίσης καθόλου! Με το γαλατάκι μας είναι υπερκαλυμμένο!
Επίσης ένα μεγάλο εμπόδιο είναι οι γύρω σου που θα σου λένε δεν παίρνει βάρος το παιδί, δεν τρέφεται πολύ γι αυτό κλαίει! Πρέπει με τον αντρούλη σας να είσαστε αποφασισμένοι και να τους απορρίψετε όλους! Και ό,τι προβλήματα παρουσιαστούν υπάρχουν πάντα σύμβουλοι θηλασμού που με δωρεάν κλήσεις σε συμβουλεύουν για τα πάντα!!

ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ Cool ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΛΑΓΩΝΟΥΜΕ, ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ Wink
ΗΛΙΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ???

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
candy έγραψε:κορίτσια που θα γίνετε μανούλες για πρώτη φορά, μια συμβουλή σχετικά με το θηλασμό. Μην αγχώνεστε και μην το σκέφτεστε τόσο πολύ. Το λέω εκ πείρας, γιατί εμένα αρά και μου στοίχησε πάρα πολύ το ότι δεν κατάφερα να θηλάσω...έκλαιγα συνέχεια, ένθιωθα αποτυχημένη. Και με το ξένο γάλα μεγαλώνουν μια χαρά μεγαλώνουν. Συμφωνώ με τη συνονόματη μου Bouba. Και εμένα ο δικός μου παρόλο που τον έβαλα από 6 μηνών στον παιδικό, αρρώσταινε ελάχιστα

CANDY ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΓΝΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΡΟΔΙΝΑ...
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΜΟΝΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ Κ ΤΕΛΟΣ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΙΡΤΕΚ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΑΡΗ Very Happy

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΕΙΔΕ Η ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΨΕΥΤΟΘΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.
Κ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΩ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Κ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candy έγραψε:κορίτσια που θα γίνετε μανούλες για πρώτη φορά, μια συμβουλή σχετικά με το θηλασμό. Μην αγχώνεστε και μην το σκέφτεστε τόσο πολύ. Το λέω εκ πείρας, γιατί εμένα αρά και μου στοίχησε πάρα πολύ το ότι δεν κατάφερα να θηλάσω...έκλαιγα συνέχεια, ένθιωθα αποτυχημένη. Και με το ξένο γάλα μεγαλώνουν μια χαρά μεγαλώνουν. Συμφωνώ με τη συνονόματη μου Bouba. Και εμένα ο δικός μου παρόλο που τον έβαλα από 6 μηνών στον παιδικό, αρρώσταινε ελάχιστα

candy σωστά τα λες! Είναι λανθασμένη η αντίληψη ότι αν δεν τα καταφέρουμε να θηλάσουμε ήρθε και το τέλος του κόσμου! Όπως σε όλα τα πράγματα αν έχουμε με κάτι εμμονή και είμαστε υπερβολικοί χαμένοι βγαίνουμε πριν καλά καλά προσπαθήσουμε! Μια ενημέρωση όμως πρέπει να την έχουμε πιστεύω εκ των προτέρων και να ξέρουμε τι θα ακολουθήσει! Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς αν όχι υπάρχουν χίλιες δυο εναλλακτικές! Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο σωστή θεώρηση! Και πάνω απ' όλα μια μανούλα θέλει το καλύτερο για το παιδάκι της και κανένας άλλος! Έτσι δεν είναι?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
HLIANA έγραψε:Κορίτσια μου όσα έχω διαβάσει κι εγώ για θηλασμό για τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός καθόλου πιπίλα!! Χαμομήλι και νερό επίσης καθόλου! Με το γαλατάκι μας είναι υπερκαλυμμένο!
Επίσης ένα μεγάλο εμπόδιο είναι οι γύρω σου που θα σου λένε δεν παίρνει βάρος το παιδί, δεν τρέφεται πολύ γι αυτό κλαίει! Πρέπει με τον αντρούλη σας να είσαστε αποφασισμένοι και να τους απορρίψετε όλους! Και ό,τι προβλήματα παρουσιαστούν υπάρχουν πάντα σύμβουλοι θηλασμού που με δωρεάν κλήσεις σε συμβουλεύουν για τα πάντα!!

ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ Cool ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΛΑΓΩΝΟΥΜΕ, ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ Wink
ΗΛΙΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ???

Αγάπη μου όταν το έψαχνα λιγάκι βρήκα αυτό το site : pediatros-thes.gr/?page_id=655 Αυτές οι κοπέλες απαντούν εθελοντικά απ' ότι έχω καταλάβει! (χωρίς www)

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πώπω κορίτσια κάθομαι στο pc τέτοια ώρα, γιατί έχω απίστευτη καούρα και δεν μπορώ να κοιμηθώ! Ελπίζω να περάσει! Μεγαλώνει η μικρούλα μας φαίνεται! Σήμερα βγήκαμε βολτούλα για καφεδάκι, αλλά πετάχτηκα και μια στα γρήγορα mothercare και στο κατάστημα της chicco που ήταν δίπλα και αγόρασα ψιλοπραγματάκια! Έχω γεμίσει τα συρταράκια και περιμένω πώς και πώς να φτιάξουμε σιγά σιγά το δωματιάκι της! Καληνυχτα σε όλες!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Τι κάνετε;
Εχθες εκανα κατι ψωνια από λητώ και πολύ το χάρηκα.Βεβαια πολυ μου την εσπασε η πωλητρια και λίγο ακομα και θα την πλακωνα. Αγενεστατη!!
Θεματακι με τον υπνο εχω και γω. Ουτε ξυπνητηρι να ημουν. Με το που παει 4, το ματι γαριδα. Ξανακοιμάμαι αλλα μετα από ωρα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις