Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 42]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou έγραψε:Δεν μου απαντησατε ομως να φυγω για κανενα 4ημερο η ειναι πολυ επικινδυνο???μια ωρα ειναι το Λουτρακι απο την Αθηνα...δεν ξερω βαρεθηκα και την κλεισουρα και απ την αλλη μπανια μου ειπε και ο γιατρος να μην κανω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

εμενα μου ειπε να μην παω πουθενα παντως! αν και θα ηθελα μια βολτουλα μεχρι το ναυπλιο θα ηταν πολυ καλη! Mad

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:
Ranou έγραψε:Δεν μου απαντησατε ομως να φυγω για κανενα 4ημερο η ειναι πολυ επικινδυνο???μια ωρα ειναι το Λουτρακι απο την Αθηνα...δεν ξερω βαρεθηκα και την κλεισουρα και απ την αλλη μπανια μου ειπε και ο γιατρος να μην κανω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

εμενα μου ειπε να μην παω πουθενα παντως! αν και θα ηθελα μια βολτουλα μεχρι το ναυπλιο θα ηταν πολυ καλη! Mad

Και ποιος δεν θα ήθελε βολτούλα στο Ναύπλιο????
Και εγώ πάντως που είμαι λίγο χέστης στον μήνα μου δεν νομίζω να πήγαινα πουθενά!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουτε εγω δεν θα παω!!! Sad Sad Sad
απλα καθομαι στον καναπε μου και φανταζομαι Shocked Shocked Shocked

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΕΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.. ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΑΝΤΩΣ (ΚΑΛΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΝΙΩΘΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ.. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ!! ΕΜΕΝΑ ΠΧ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ! ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΑ 45ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 534787

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γενναω στο Ελενα και ο γιατρος μου λειπει σε διακοπες!!!!!θα γυρισει 20 Αυγουστου οπου μου ειπε να παω να με δει...Εχεις δικιο Δεσποινακι ο γιατρος ξερει καλυτερα να μου πει αλλα για την ωρα το μονο που μου εχει πει ειναι οχι μπανια...τι να πω θα τον καλεσω και θα δω ελεγα μηπως ομως ειμαι και εγω λιγακι υπερβολικη και φοβιτσιαρα...ειναι και το αλλο επειδει ειμαι κατοικος εξωτερικου με παρακολουθουσε αλλος γιατρος μεχρι και να ερθω Ελλαδα οποτε η γιατρος μου ηταν πολυ διαφορετικης αποψης με την εννοια μου ειπε να κανω μπανια ισα ισα που θα με βοηθησουνε και γενικως ειναι πολυ αισιοδοξη και θαραλεα σε πολλα..!εδω παλι που ηρθα ο γιατρος μου μου ειπε οχι μπανια οχι το ενα οχι το αλλο...ποιον να ακπυσω εγω???για την ωρα ακολουθω την μεση οδο... Wink Wink

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:
ΛΕΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.. ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΑΝΤΩΣ (ΚΑΛΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΝΙΩΘΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ.. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ!! ΕΜΕΝΑ ΠΧ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ! ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΑ 45ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 534787

Εμένα από το σπίτι μου η κλινική δεν είναι ούτε 5 λεπτά! Τυχερή είμαι σε αυτό!
Ναι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ρωτήσει τον γιατρό της!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:Γενναω στο Ελενα και ο γιατρος μου λειπει σε διακοπες!!!!!θα γυρισει 20 Αυγουστου οπου μου ειπε να παω να με δει...Εχεις δικιο Δεσποινακι ο γιατρος ξερει καλυτερα να μου πει αλλα για την ωρα το μονο που μου εχει πει ειναι οχι μπανια...τι να πω θα τον καλεσω και θα δω ελεγα μηπως ομως ειμαι και εγω λιγακι υπερβολικη και φοβιτσιαρα...ειναι και το αλλο επειδει ειμαι κατοικος εξωτερικου με παρακολουθουσε αλλος γιατρος μεχρι και να ερθω Ελλαδα οποτε η γιατρος μου ηταν πολυ διαφορετικης αποψης με την εννοια μου ειπε να κανω μπανια ισα ισα που θα με βοηθησουνε και γενικως ειναι πολυ αισιοδοξη και θαραλεα σε πολλα..!εδω παλι που ηρθα ο γιατρος μου μου ειπε οχι μπανια οχι το ενα οχι το αλλο...ποιον να ακπυσω εγω???για την ωρα ακολουθω την μεση οδο... Wink Wink

Εμένα μπάνια με αφήνει να κάνω!
Λέει ότι είναι η καλύτερη άσκηση!
Με τρώει τα αυτιά όμως το περιβάλλον... μην πάρω κανένα μικρόβιο... χαζομάρες... και μέχρι τώρα ούτε ένα μπάνιο δεν έκανα!
Σου μεταδίδουν τους φόβους τους ρε γαμώτο!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sevi έγραψε:

Μα τι καλός ο άντρας σου...!!!
Καλημέρα Sevi μου!
Χαίρομαι που σήμερα είσαι πιο ήρεμη!!!
Θα πάθεις πλάκα όταν στηθούν τα επιπλάκια!!!
Όλο μέσα στο δωματιάκι τους θα χώνεσαι...!!!
Πω πω! Έχω μπει στον 8ο και ακόμα να το πιστέψω...!!!
Πέρασε ο καιρός...!!!
Σαν χτες θυμάμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου που δεν ένιωθα αρχικά την μπέμπα και έλεγα είναι καλά τώρα το σκατούλι?
Είχα και μια παλίνδρομη πριν και ήμουν στην αρχή μέσα στο άγχος...!!!
Μετά όταν άρχισα να την νιώθω το πήρα πολύ χαλαρά!!!
Τώρα που πλησιάζει ο καιρός... από την μια λέω αχ τι καλά... σε λίγες εβδομάδες θα την έχω αγκαλιά.... από την άλλη αγχώνομαι και λίγο…!!! …Γυναίκες…!!! Χιχιχιχιχι!!!!!
[/quote]

Ο καλος μου με ειχε βοηθησει κ στα σεντονακια τους γιατι χωρις μαλακτικο ηταν κοκαλο!!! απο δουλειες πια ολα εκεινος τα κανει!!!
Τα εχει παιξει αλλα δεν λεει τπτ...
Κ το σπιτι μας δεν ειναι μικρο 170 τμ....
Το βαψιμο εχουμε κανει κ ολο εκει ειμαι στο δωματιο τους!!!
Αγχος πολυ ειχα κ εγω γιατι ηταν εξωσωματικη με διδυμα κ ολοι οι γιατροι μου λεγανε οτι ειναι υψηλου κινδυνου κυηση!!!
Το μονο καλο ειναι οτι ολη μερα κλωτσανε,κουνιουντε....γινεται η κοιλια εξωγηινη,ποτε τριγωνη,ποτε τετραγωνη,ποτε στρογγυλη κ καθομαστε την χαζευουμε ολη την ωρα!!![/quote]

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΕΒΑΨΕΣ?

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou μου εγω στη θέση σου θα πηγαινα. Δεν ειναι και τρελή απόσταση το Λουτράκι. Και νομίζω οτι θα σου κάνει και καλό. Και να μην κάνεις μπανιο, μια απογευματινη βολτα στην παραλια, θα σου κανει καλό. Ρωτα βεβαια και τον γιατρό σου, πρώτα!!
Τωρα όσο για την πιπίλα και τον θηλασμό, ξερω σιγουρα οτι δεν κάνει. Οπως επίσης και χαμομηλακι κλπ. Ριξε μια ματια εδω http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-basic-information/384-pote-na-doso-pipila.html

stav2007

Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Τέλειο το δωματιάκι σας!!! Σε λίγο θα γεμίσει και με γέλια (άντε και λίγα κλαματάκια)και μπολικη μωρουδίλα!!
Εμείς επειδή θα βάλουμε ταπετσαρία περιμένουμε τον ταπετσέρη να γυρίσει από διακοπές στις 22 και μετά να το φτιάξουμε, οπότε όλα περιμένουν στο υπόγειο!
Την αλλαξιέρα από mothercare την πήρατε? Και το θερμόμετρο δωματίου είναι σετάκι?

Έλα HLIANA μου!
Καλημέρα!
Η ταπετσαρία τι θέμα έχει!
Ε σε λίγες μέρες θα έρθει ο ταπετσέρης! Για πότε θα περάσουν...!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε το δωματιάκι μας!!!
Και την αλλαξιέρα και το θερμόμετρο δωματίου τα πήρα από mothercare! ... Και πολλά άλλα της ίδιας σειράς!
Η αλλαξιέρα είχε περίπου 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά και το θερμόμετρο γύρω στα 5-6 ευρώ!
Πήραμε και την ασορτί προίκα, υπνόσακο, πετσετούλες, σαλιάρες, σάκο για τα άπλυτα...
μπορεί και άλλα που ξεχνάω!

ΣΕ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμενα μ αφηνει να κανω μπανιο στην παραλια κανενα προβλημα μου ειπα ωσ και την τελευταια μερα! τελικα γιατροσ με γιατρο διαφερει!!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και γω εχω κανει 4-5 μπανακια. Με αφηνει σε καθαρες θαλασσες παντα.

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bouba έγραψε:Ranou μου εγω στη θέση σου θα πηγαινα. Δεν ειναι και τρελή απόσταση το Λουτράκι. Και νομίζω οτι θα σου κάνει και καλό. Και να μην κάνεις μπανιο, μια απογευματινη βολτα στην παραλια, θα σου κανει καλό. Ρωτα βεβαια και τον γιατρό σου, πρώτα!!
Τωρα όσο για την πιπίλα και τον θηλασμό, ξερω σιγουρα οτι δεν κάνει. Οπως επίσης και χαμομηλακι κλπ. Ριξε μια ματια εδω http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-basic-information/384-pote-na-doso-pipila.html

τι ενδιοαφερον link σε ευχαριστω bouba μου ετσι λεω και εγω μια βολτιτσα στη θαλασσα λιγο ψαρακι καλο θα μου κανει Smile Smile μακαρι να μπορεσω να θηλασω...εχω τοσο αγχος ειμαι και ευσυγκινητη τωρα τελευταια οπως και οξυθυμη κλαιω και με το παραμικρο να μου πει κανεις,ασε που στο πατρικο μου που ηρθα ολα με ενοχλουνε...τι πραγμα ειναι αυτο????θελω να παω σπιτι στον αντρουλη μου και οταν ημουν μαζι του ελεγα αμαν να παω στη μανουλα μου...δεν παω καλα μου φαινεται..!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρά τα πας ranou. εγω μετα το παιδί δεν νιωθω πουθενα πιο ανετα από το σπίτι μου.
και γω εχω αγχωθει πολυ με το θηλασμό. Ειδικά επειδη δεν θηλασα την μικρη μου τωρα θελω πολυ να θηλασω και να τα καταφερω. Και το εψαξα λιγο περισσοτερο το θεμα. Πολλά λαθη ειχα κανει την προηγουμενη φορα. Μακαρι να τα καταφερουμε ολες!!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα και πάλι ομορφούλες!!!
Σήμερα μόνο καλά νέα διαβάζω (διακοπές, μπάνια, ετοιμασιες κλπ.) Άντε μακάρι να μας πηγαίνουν όλα έτσι μέχρι το τέλος. Very Happy Very Happy Very Happy .
Ο γιατρός μου με αφήνει να κάνω μπάνιο όποτε θέλω, αλλά μόνο σε θάλασσα. Πισίνες μου τις έχει απαγορεύσει. Βέβαια στα Χανιά μένω οπότε τι να τις κάνω τις πισίνες Razz ?

Δεσποινάκι 2 και σήμερα ακόμα για γραφείο???? Άντε τυχερούλα από Δευτέρα θα έχεις να ασχολείσαι με άλλα πράγματάκια Wink Wink .

Ranou το πήρες το πμ?? Το ξαναέστειλα.

Bouba όντως και εγώ ήξερα για την πιπίλα και για το χαμομήλι. Για το μητρικό γάλα όμως έχω αγοράσει 2-3 μπιμπερό Calma της Medela ώστε να μπορεί μετά από 2-3 εβδομάδες να το ταϊζει και ο μπαμπάς του. Λένε ότι τα συγκεκριμένα μπιμπερό δεν αποπροσανατολίζουν το μωρό από το στήθος. Μήπως ξέρετε κάτι διαφορετικό??

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δειτε και εδω http://forum.eimaimama.gr/t4614-topic που εχουν γραψει και αλλες κοπέλες
Αντωνια θεωρω οτι μετα από καποιο διαστημα που θα εχει εδραιωθει ο θηλασμός δεν υπάρχει προβλημα να βγαζεις με το θηλαστρο για να ταιζει και ο μπαμπας. Το δικό μου λάθος ηταν επειδη δεν επιανε καλα την θηλή η μικρη (και ναι δεν το παλεψα τελικά αρκετα) αρχισα την εκτεταμενη χρηση του θηλαστρου. Ε, εκει τα τελειωσα ολα!! Crying or Very sad Crying or Very sad

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ έχω πρόβλημα με τις θηλές, είναι προς τα μέσα. και δεν μπόρεσα να θηλάσω καθόλου. πρέπει να πω όμως κιόλας ότι δεν υπήρχε υποστήριξη στο μητέρα καθόλου πάνω σε αυτό το θέμα. Μου είπαν απλά να πάρω θηλές από σιλικόνι και ότι καταφέρω...γιατί δεν μου φέρανε θήλαστρο? εγώ ούτε το είχα σκεφτεί, δεν ήξερα....άσε που τους έλεγες να μη του δίνουν ξένο γάλα και λες και τους έλεγες το αντίθετο...ότι να΄ναι. Τώρα γεννάω στο Έλενα και ξέρω πόσο πολύ υποστηρίζουν τον μητρικό θηλασμό. λέω από την αρχή να ξεκινήσω με θήλαστρο. Θα δω βέβαια τι θα μου πούνε και εκεί-ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candy μου συνονόματη...αυτό που διαβασα απο διαφορα λινκ για το θηλασμο λενε όχι στην εκτεταμενη χρηση του θηλαστρου. οχι τουλαχιστον απο την αρχη. οι κινησεις του παιδιου ειναι που θα σε βοηθησουν να κατεβασεις γαλά. αλλο λαθος που δεν την εβαλα απο την αρχη στο στηθος. Δεν εχεις ακομα μου ελεγαν. οι θηλες ομως ηθελαν να εκπαιδευτουν. φαντασου οτι με το θηλαστρο και απο τα δυο στηθη εβγαζα 20μλ ...τιποτα δηλαδη. το θηλαστρο με το παιδι δεν κανουν τις ιδιες κινησεις και δεν σε βοηθανε. τουλαχιστον εμενα οχι. ειχα πάρει και γω θηλες σιλικονης αλλα δεν εκανα τιποτα, μαλλον δεν το παλεψα αρκετα και τα παρατησα ευκολα!

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ.ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΤΖΑΝΜΠΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ NUK,ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ.ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ - 70% ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ.
bouba ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ( ΣΤΑ ΣΤΕΡ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΡΑ ΣΤΕΡ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΤΕΡΣΠΟΡ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ -50% ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ 14 ΕΥΡΩ

stav2007

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ?ΑΝ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ?

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ.ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΤΖΑΝΜΠΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ NUK,ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ.ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ - 70% ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ.
bouba ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ( ΣΤΑ ΣΤΕΡ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΡΑ ΣΤΕΡ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΤΕΡΣΠΟΡ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ -50% ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ 14 ΕΥΡΩ

αχ, τι ωραια να κανεις ψωνια. Laughing
αντε καλοφορετα όλα!
Σταυρουλα μου γειτονάκι εισαι;;
Που μένεις;
Καλα η περιοδος των εκπτωσεων ειναι η καλυτερη για αγορες. Στη μικρη μου ψωνιζω πολλες φορες στις εκπτωσεις για την επομενη χρονια!! Wink

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ?ΑΝ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ?

Σταυρουλα αμα διαβασεις αυτο το λινκ που εβαλα παραπανω θα δεις οτι γραφει οτι κατα την περιοδο του θηλασμου δεν επιτρεπεται η πιπιλα. Καθως επισης και χαμομηλι, τσαι, νερο κλπ. τα παιδια που θηλαζουν δεν χρειαζονται προσθετα υγρα.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μου όσα έχω διαβάσει κι εγώ για θηλασμό για τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός καθόλου πιπίλα!! Χαμομήλι και νερό επίσης καθόλου! Με το γαλατάκι μας είναι υπερκαλυμμένο!
Επίσης ένα μεγάλο εμπόδιο είναι οι γύρω σου που θα σου λένε δεν παίρνει βάρος το παιδί, δεν τρέφεται πολύ γι αυτό κλαίει! Πρέπει με τον αντρούλη σας να είσαστε αποφασισμένοι και να τους απορρίψετε όλους! Και ό,τι προβλήματα παρουσιαστούν υπάρχουν πάντα σύμβουλοι θηλασμού που με δωρεάν κλήσεις σε συμβουλεύουν για τα πάντα!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:Κορίτσια μου όσα έχω διαβάσει κι εγώ για θηλασμό για τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός καθόλου πιπίλα!! Χαμομήλι και νερό επίσης καθόλου! Με το γαλατάκι μας είναι υπερκαλυμμένο!
Επίσης ένα μεγάλο εμπόδιο είναι οι γύρω σου που θα σου λένε δεν παίρνει βάρος το παιδί, δεν τρέφεται πολύ γι αυτό κλαίει! Πρέπει με τον αντρούλη σας να είσαστε αποφασισμένοι και να τους απορρίψετε όλους! Και ό,τι προβλήματα παρουσιαστούν υπάρχουν πάντα σύμβουλοι θηλασμού που με δωρεάν κλήσεις σε συμβουλεύουν για τα πάντα!!

Respect Respect Respect

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:
HLIANA έγραψε:Κορίτσια μου όσα έχω διαβάσει κι εγώ για θηλασμό για τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός καθόλου πιπίλα!! Χαμομήλι και νερό επίσης καθόλου! Με το γαλατάκι μας είναι υπερκαλυμμένο!

Respect Respect Respect

χαχα!
Α! και κάτι ακόμη είναι πολύ σημαντική η πρώτη ώρα να πάρει το παιδάκι μας το πρωτόγαλα ή αλλιώς πύαρ! Έχει ιδιότητες αναντικατάστατες! Και σε καμιά περίπτωση να μην δεχθείτε να σας δώσουν συμπληρώματα στο μαιευτήριο! Θέλει να είμαστε κάθετες σ' αυτό! Και λένε πολλές κοπέλες ότι μια παγίδα μεγάλη είναι να έχεις στο σπίτι σου συμπληρώματα και γαλατάκι τον πρώτο καιρό, γιατί κάποια στιγμή μπορεί και να λυγίσεις και να του δώσεις!
Μακάρι να τα καταφέρουμε πάντως βρε κορίτσια! Είναι πολύτιμο για το παιδάκι μας! Ο ανηψούλης μου δεν έχει το ψυχάκι ούτε μια φορά ανεβάσει πυρετό! Παίρνουν πολλά αντισώματα τα παιδάκια μας! Και φυσικά αν εδραιωθεί μετά η ευκολία είναι απερίγραπτη! Ούτε αποστειρώσεις ούτε συμπράγκαλα όπου κι αν πας..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις