426 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Πεμ Αυγ 11, 2011 2:55 am
kathrinkaterina
Η ψυχή της παρέας!
δεσποινακι μου κανονικα η καισαρικη γινετε στησ 36 βδομαδες με 37! αλλα εμενα ο γιατροσ μου λεει οσο περισσοτερο κατσει τοσο καλητερα θα ειναι.....θα παω το μεσημερι στα ικεα να δω για συρταριερα ναι! τωρα μου ειπα να παω 23 του μηνα και αναλογα με τα κιλα θα μου πει και ποτε θα γεννησω! με βλεπει και εγω το βλεπω δλδ για πρωτη σεπτεμβριου! το δωματιακι τησ το καναμε ροζ και φουξια δεν μπορω ακομα να ανεβασω φωτο δεν μ αφηνει το συστημα πρεπει λεει να περασουν 7 μερες απο την μερα που εκανα την εγγραφη! βαψαμε τον τοιχο μασ απο το πατωμα μεχρι την μεση ενα φουξια αρκετα εντονο και απο την μεση και πανω ενα ροζακι απαλο!Despoinaki έγραψε:kathrinkaterina έγραψε:καλημερα κοριτσια! εγω σημερα μπαινω στησ 35 βδομαδες (μπηκα στο μηνα μου δλδ) η μικρουλα μου ηταν 2200 και 35 εκ!! τωρα περιμενουμε να παρει κανα γραμμαριακη γιατι πρεπει να βγει κ ολασς! (λογο καισαρικης)αντε να δουμε μακαρι!!! μιλησα με τον γιατρο σημερα α παω να κανω καποιες εξετασεισ αιματος και μου ειπε απο εδω και περα οσο αντεχεις εσυ αλλα ακομα ειναι καλα! εμεισς φτιαξαμε τησ μπεμπας το δωματιο αλλα σημερα θα παω να δω για συρταριερα γιατι με αλλα 3 αγορακια εδω μεσα που να τα βαλω ολα αυτα τα ρουχα!!! φτιαξαμε και το παιδικο των αγοριων και περιμενουμε να μασ ερθουν τα γραφεια πεφτουν και ολα μαζι σχολεια-γεννες! παντως φετοσ θα περασουμε ολες ομορφο χειμωνα με τα μπουμουκια μασ αγγαλια!
Μια χαρά Κατερινάκι μου! Τον έφαγες τον γάιδαρο! 35 ε? Μια χαρά! Προγραμματισμένη καισαρική κανονικά σε ποια εβδομάδα κάνουν? 38? Καλό είναι να μείνει ακόμα λίγο μέσα να πάρει και άλλα γραμμαριάκια! Πριγκίπισσα θα την έχουν τα τρία αγοράκια σου!!! Το δωμάτιο της μπέμπας σε τι απόχρωση το κάνατε? Συρταριέρες ωραίες και οικονομικές έχει και στο ikea πάντως! Ρίξε μια ματιά! Και πιστεύω ότι παίρνουν και πιο πολλά ρουχαλάκια από τις βρεφικές! Αχ ναι! Τέλεια θα είναι τον χειμώνα! Θα έχουμε τα ζουζούνια μας αγκαλιά! Μόνο που σκέφτομαι να την βγάζουμε φώτος ντυμένη με χριστουγεννιάτικο φορμάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο… τρελαίνομαι…!!!!!!!