Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
20 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 20 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 42]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:καλημερα κοριτσια! εγω σημερα μπαινω στησ 35 βδομαδες (μπηκα στο μηνα μου δλδ) η μικρουλα μου ηταν 2200 και 35 εκ!! τωρα περιμενουμε να παρει κανα γραμμαριακη γιατι πρεπει να βγει κ ολασς! (λογο καισαρικης)αντε να δουμε μακαρι!!! μιλησα με τον γιατρο σημερα α παω να κανω καποιες εξετασεισ αιματος και μου ειπε απο εδω και περα οσο αντεχεις εσυ αλλα ακομα ειναι καλα! εμεισς φτιαξαμε τησ μπεμπας το δωματιο αλλα σημερα θα παω να δω για συρταριερα γιατι με αλλα 3 αγορακια εδω μεσα που να τα βαλω ολα αυτα τα ρουχα!!! φτιαξαμε και το παιδικο των αγοριων και περιμενουμε να μασ ερθουν τα γραφεια πεφτουν και ολα μαζι σχολεια-γεννες! παντως φετοσ θα περασουμε ολες ομορφο χειμωνα με τα μπουμουκια μασ αγγαλια! I love you I love you

Μια χαρά Κατερινάκι μου! Τον έφαγες τον γάιδαρο! 35 ε? Μια χαρά! Προγραμματισμένη καισαρική κανονικά σε ποια εβδομάδα κάνουν? 38? Καλό είναι να μείνει ακόμα λίγο μέσα να πάρει και άλλα γραμμαριάκια! Πριγκίπισσα θα την έχουν τα τρία αγοράκια σου!!! Το δωμάτιο της μπέμπας σε τι απόχρωση το κάνατε? Συρταριέρες ωραίες και οικονομικές έχει και στο ikea πάντως! Ρίξε μια ματιά! Και πιστεύω ότι παίρνουν και πιο πολλά ρουχαλάκια από τις βρεφικές! Αχ ναι! Τέλεια θα είναι τον χειμώνα! Θα έχουμε τα ζουζούνια μας αγκαλιά! Μόνο που σκέφτομαι να την βγάζουμε φώτος ντυμένη με χριστουγεννιάτικο φορμάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο… τρελαίνομαι…!!!!!!!
δεσποινακι μου κανονικα η καισαρικη γινετε στησ 36 βδομαδες με 37! αλλα εμενα ο γιατροσ μου λεει οσο περισσοτερο κατσει τοσο καλητερα θα ειναι.....θα παω το μεσημερι στα ικεα να δω για συρταριερα ναι! τωρα μου ειπα να παω 23 του μηνα και αναλογα με τα κιλα θα μου πει και ποτε θα γεννησω! με βλεπει και εγω το βλεπω δλδ για πρωτη σεπτεμβριου! το δωματιακι τησ το καναμε ροζ και φουξια δεν μπορω ακομα να ανεβασω φωτο δεν μ αφηνει το συστημα πρεπει λεει να περασουν 7 μερες απο την μερα που εκανα την εγγραφη! βαψαμε τον τοιχο μασ απο το πατωμα μεχρι την μεση ενα φουξια αρκετα εντονο και απο την μεση και πανω ενα ροζακι απαλο!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΥΠΝΙΕΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΗΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 4 ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΒΟΥΡΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ.....ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΕΙ! ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΠΟΛΥ!ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ΄----ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ?
ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΟΣΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟΣ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΞΙΡΑΛΙΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ! ΞΥΠΝΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΣ 7 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΕΡΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΥΠΝΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ! Twisted Evil

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:καλημερα κοριτσια! εγω σημερα μπαινω στησ 35 βδομαδες (μπηκα στο μηνα μου δλδ) η μικρουλα μου ηταν 2200 και 35 εκ!! τωρα περιμενουμε να παρει κανα γραμμαριακη γιατι πρεπει να βγει κ ολασς! (λογο καισαρικης)αντε να δουμε μακαρι!!! μιλησα με τον γιατρο σημερα α παω να κανω καποιες εξετασεισ αιματος και μου ειπε απο εδω και περα οσο αντεχεις εσυ αλλα ακομα ειναι καλα! εμεισς φτιαξαμε τησ μπεμπας το δωματιο αλλα σημερα θα παω να δω για συρταριερα γιατι με αλλα 3 αγορακια εδω μεσα που να τα βαλω ολα αυτα τα ρουχα!!! φτιαξαμε και το παιδικο των αγοριων και περιμενουμε να μασ ερθουν τα γραφεια πεφτουν και ολα μαζι σχολεια-γεννες! παντως φετοσ θα περασουμε ολες ομορφο χειμωνα με τα μπουμουκια μασ αγγαλια! I love you I love you
Εγω που ειμαι 35 και 2 ημερες εχω μπει δηλαδη στο μηνα μου??Γιατι ξερω πτι στις 14 Αυγουστου μπαινω....Ασ με διαφωτισει καποιος... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Μια χαρά Κατερινάκι μου! Τον έφαγες τον γάιδαρο! 35 ε? Μια χαρά! Προγραμματισμένη καισαρική κανονικά σε ποια εβδομάδα κάνουν? 38? Καλό είναι να μείνει ακόμα λίγο μέσα να πάρει και άλλα γραμμαριάκια! Πριγκίπισσα θα την έχουν τα τρία αγοράκια σου!!! Το δωμάτιο της μπέμπας σε τι απόχρωση το κάνατε? Συρταριέρες ωραίες και οικονομικές έχει και στο ikea πάντως! Ρίξε μια ματιά! Και πιστεύω ότι παίρνουν και πιο πολλά ρουχαλάκια από τις βρεφικές! Αχ ναι! Τέλεια θα είναι τον χειμώνα! Θα έχουμε τα ζουζούνια μας αγκαλιά! Μόνο που σκέφτομαι να την βγάζουμε φώτος ντυμένη με χριστουγεννιάτικο φορμάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο… τρελαίνομαι…!!!!!!!
δεσποινακι μου κανονικα η καισαρικη γινετε στησ 36 βδομαδες με 37! αλλα εμενα ο γιατροσ μου λεει οσο περισσοτερο κατσει τοσο καλητερα θα ειναι.....θα παω το μεσημερι στα ικεα να δω για συρταριερα ναι! τωρα μου ειπα να παω 23 του μηνα και αναλογα με τα κιλα θα μου πει και ποτε θα γεννησω! με βλεπει και εγω το βλεπω δλδ για πρωτη σεπτεμβριου! το δωματιακι τησ το καναμε ροζ και φουξια δεν μπορω ακομα να ανεβασω φωτο δεν μ αφηνει το συστημα πρεπει λεει να περασουν 7 μερες απο την μερα που εκανα την εγγραφη! βαψαμε τον τοιχο μασ απο το πατωμα μεχρι την μεση ενα φουξια αρκετα εντονο και απο την μεση και πανω ενα ροζακι απαλο!

Πλησιάζει ο καιρός λοιπόν!
Άντε με το καλό!
Λογικά θα είσαι από τις πρώτες! Να μην πω με σιγουριά η πρώτη που θα γεννήσει!
Και εμείς από τα ikea πήραμε την συρταριέρα!
Όλα τα επιπλάκια της είναι λευκά!
Απλά αλλάξαμε μόνο τα πομολάκια!
Πρέπει να είχε γύρω στα 120 ευρώ και η συρταριέρα που ήταν ασορτί με το κρεβατάκι της είχε γύρω στα 300 ευρώ...!!! Μεγάλη διαφορά και ήταν και πιο μικρή...!!!
Ωραίο μου ακούγεται και το δικό σας δωματιάκι!!!
Θα περιμένουμε σε μερικές μέρες φώτος!
Θα πήξουμε στα ροζουλιά!!!!!!!!!!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΥΠΝΙΕΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΗΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 4 ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΒΟΥΡΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ.....ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΕΙ! ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΠΟΛΥ!ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ΄----ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ?
ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΟΣΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟΣ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΞΙΡΑΛΙΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ! ΞΥΠΝΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΣ 7 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΕΡΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΥΠΝΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ! Twisted Evil

Αχ ποσο σε καταλαβαινω και μετα νομιζα εγω οτι ειμαι παραξενη και κατι μου συμβαινει,ειμαι στην 35 και 2 και καθε βραδυ απο τις 3 μεχρι τις 7 ξαγρυπναω,με ποναει το διαφραγμα δεν μπορω να παρω ανασα με πονανε τα πευρα μου συνεχεια ειμαι στην τουαλετα και κουτουλαω απο τη νυστα αλλα ελα που με το που ξαπλωνω εκτος του οτι αρχιζει το κλωτσιδι δεν βρισκω και θεση να ξαπλωσω.....πως περναει ενας μηνας μου λετε???σαν τους φανταρους μετραω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:
Εγω που ειμαι 35 και 2 ημερες εχω μπει δηλαδη στο μηνα μου??Γιατι ξερω πτι στις 14 Αυγουστου μπαινω....Ασ με διαφωτισει καποιος... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Πότε έχεις ΠΗΤ?
Εγώ που έχω ΠΗΤ 9.10 θα μπω στον μήνα μου 9.9!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bouba έγραψε:Σωσω οπως θα ειδες, εγραψα και γω για αρχη οτι την κορη μου την καναμε στα χερια στον νιπτηρα. Ακομα και στο διχτακι ηταν πολυ μικρούλα.
Μπανακι και αποστειρωτη θεωρω οτι δεν χρειαζετε να παρετε απο την αρχή. Μπορει καποιος να σας τα φερει και δσωρο. Αν εχετε την οικειοτητα ζητηστε το. Για αποστειρωτη ειδικα μην πολυαγχωνεστε εαν εχετε σκοπο να θηλάσετε. Η κολλητη μου και μια συναδελφος δεν χρησιμοποιησαν καθολου, που θηλασαν αποκλειστικα. Αμα δειτε οτι δεν τα καταφερνετε με τον θηλασμο, τοτε να παρετε. Και πολλά μπουκαλια στην αρχη εαν ειναι να θηλασετε μην παρετε πολλά. Εγω ειχα παρει δυο (ενα μικρο και ενα μεγαλο) και οταν δεν τα καταφερα με τον θηλασμο, πηρα και αλλα.
Α, και πιπιλες αμα θηλασετε δεν κανει να παρουν!

εγω που εχω σκοπο να θηλασω-πρωτα ο Θεος βεβαια-να μην παρω ουτε πιπιλες ουτε μπουκαλακια???και κατι αλλο με π.η.τ 14/9 ποτε πρεπει να ξεκινησω να ετοιμαζω βαλιτσα και να πλενω ρουχαλακια?????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 18 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΥΠΝΙΕΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΗΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 4 ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΒΟΥΡΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ.....ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΕΙ! ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΠΟΛΥ!ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ΄----ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ?

Αχ ποσο σε καταλαβαινω και μετα νομιζα εγω οτι ειμαι παραξενη και κατι μου συμβαινει,ειμαι στην 35 και 2 και καθε βραδυ απο τις 3 μεχρι τις 7 ξαγρυπναω,με ποναει το διαφραγμα δεν μπορω να παρω ανασα με πονανε τα πευρα μου συνεχεια ειμαι στην τουαλετα και κουτουλαω απο τη νυστα αλλα ελα που με το που ξαπλωνω εκτος του οτι αρχιζει το κλωτσιδι δεν βρισκω και θεση να ξαπλωσω.....πως περναει ενας μηνας μου λετε???σαν τους φανταρους μετραω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Κοριτσάκια ερώτηση!
Από πότε εμφανίσατε προβλήματα ύπνου?
Γιατί εγώ μέχρι τώρα κοιμάμαι τέλεια!
Με το που θα πέσω μετά από κανένα 5λεπτο με παίρνει ο ύπνος!!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
προβλημα υπνου ειχα απο τον 6 σχεδον αλλα ξυπναγα μια φορα και ξανακοιμονουν και κυριως δεν βολευομουν,αλλα τωρα εχει παραγινει...καθε φορα που παω να αλλαξω πλευρο νιωρω σφαχτη στην κοιλια μου και γενικα απο τον 8ο μπορω να πω με σιγουρια....ειναι και στον ανθρωπο βεβαια ανα δεν αντιμετωπιζεις προβλημα υπνου μην αγχωνεσαι η καθεμια μας ειναι διαφορετικη δεν ειναι απαραιτητο να αντιμετωπισεις απαραιτητα.απολαυσε το και μην αγχωνεσαι εφοσον ολα πανε καλα και κοιμασαι ησυχα Smile Smile Smile με το καλο το μπεμπακι σου Wink

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινακι 14/9 εχω π.η.τ και μου φαινεται ΑΙΩΝΑΣ!!!! θελουν και οι δικοι μου να παμε λουτρακι την αλλη εβδομαδα για 4-5 μερες και το σκεφτομαι να παω?μηπως δεν κανει???τριτη μπαινω στο μηνα μου λετε να ειναι ρισκο να απομακρυνθω απο την Αθηνα???μια ωρα βεβαια ειναι το λουτρακι αλλα ξερω εγω??εσεις ταξιδεψατε στο μηνα σας???

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:
bouba έγραψε:Σωσω οπως θα ειδες, εγραψα και γω για αρχη οτι την κορη μου την καναμε στα χερια στον νιπτηρα. Ακομα και στο διχτακι ηταν πολυ μικρούλα.
Μπανακι και αποστειρωτη θεωρω οτι δεν χρειαζετε να παρετε απο την αρχή. Μπορει καποιος να σας τα φερει και δσωρο. Αν εχετε την οικειοτητα ζητηστε το. Για αποστειρωτη ειδικα μην πολυαγχωνεστε εαν εχετε σκοπο να θηλάσετε. Η κολλητη μου και μια συναδελφος δεν χρησιμοποιησαν καθολου, που θηλασαν αποκλειστικα. Αμα δειτε οτι δεν τα καταφερνετε με τον θηλασμο, τοτε να παρετε. Και πολλά μπουκαλια στην αρχη εαν ειναι να θηλασετε μην παρετε πολλά. Εγω ειχα παρει δυο (ενα μικρο και ενα μεγαλο) και οταν δεν τα καταφερα με τον θηλασμο, πηρα και αλλα.
Α, και πιπιλες αμα θηλασετε δεν κανει να παρουν!

εγω που εχω σκοπο να θηλασω-πρωτα ο Θεος βεβαια-να μην παρω ουτε πιπιλες ουτε μπουκαλακια???και κατι αλλο με π.η.τ 14/9 ποτε πρεπει να ξεκινησω να ετοιμαζω βαλιτσα και να πλενω ρουχαλακια?????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 18 215994

Τα ρουχαλάκια είναι καλό σε λίγες μέρες να αρχίσεις να τα πλένεις!
Και την βαλιτσούλα γιατί να μην την φτιάξεις από τώρα?
Πολλές γεννάνε με το που μπαίνουν στον 9ο! Έχω 2 παραδείγματα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή!
Η μια είναι μια κοπέλα που παρακολουθούσε η γιατρός μου μέχρι πριν λίγο που γέννησε με το που μπ΄ήκε στον μήνα της! Βέβαια εμείς θέλω να πιστεύω ότι θα τον φάμε και τον 9ο αλλά βλέπουμε! Εγώ άρχισα και πλένω τις νυχτικιές, ψώνισα και αυτά που χρειάζομαι και θα την κάνω σιγά σιγά! Έχει 3 ημέρες που μπήκα στον 8ο.
Και εγώ αυτό που θέλω είναι να θηλάσω... αλλά πήρα μερικά μπιμπερό και πιπίλες να βρίσκονται!\
Μην τρέχει ο αντρούλης μου τελευταία στιγμή!
Αν το μωρό θηλάζει δεν κάνει να πάρει πιπίλα?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πητ 14/9 και εγω που ειμαι ακομα δεν εχω κανει τιποτα! σημερα λεω να αρχισω να πλενω κανα ρουχο τησ μικρης αλλα πρωτα πρεπει να παω να βρω και συρταριερα! ενας πανικος γενικος! και εγω σαν να με εχεισ βαρεσει απο την αυπνια!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω κοριτσια εδω κ κανα 2 εβδ υποφερω πολυ στον υπνο.....δεν μπορω να κουμανταρω την κοιλια κ δεν το συζητω οταν πρεπει να αλλαξω πλευρο!!! πρεπει πρωτα να παω τουαλετα κ μετα να ξαπλωσω!!!
Κ το a/c στο φουλ ολο το βραδυ,κατεψυγμενο εχω κανει τον αντρα μου!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:Δεσποινακι 14/9 εχω π.η.τ και μου φαινεται ΑΙΩΝΑΣ!!!! θελουν και οι δικοι μου να παμε λουτρακι την αλλη εβδομαδα για 4-5 μερες και το σκεφτομαι να παω?μηπως δεν κανει???τριτη μπαινω στο μηνα μου λετε να ειναι ρισκο να απομακρυνθω απο την Αθηνα???μια ωρα βεβαια ειναι το λουτρακι αλλα ξερω εγω??εσεις ταξιδεψατε στο μηνα σας???

14.8 μπαίνεις στον μήνα σου κουκλίτσα!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Despoinaki στις Πεμ Αυγ 11, 2011 3:18 am, 1 φορά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:προβλημα υπνου ειχα απο τον 6 σχεδον αλλα ξυπναγα μια φορα και ξανακοιμονουν και κυριως δεν βολευομουν,αλλα τωρα εχει παραγινει...καθε φορα που παω να αλλαξω πλευρο νιωρω σφαχτη στην κοιλια μου και γενικα απο τον 8ο μπορω να πω με σιγουρια....ειναι και στον ανθρωπο βεβαια ανα δεν αντιμετωπιζεις προβλημα υπνου μην αγχωνεσαι η καθεμια μας ειναι διαφορετικη δεν ειναι απαραιτητο να αντιμετωπισεις απαραιτητα.απολαυσε το και μην αγχωνεσαι εφοσον ολα πανε καλα και κοιμασαι ησυχα Smile Smile Smile με το καλο το μπεμπακι σου Wink

Μακάρι να μην εμφανίσω πρόβλημα στον ύπνο!
Τι να πω?
Σ΄ευχαριστώ κοπέλα μου!
Και εσύ με το καλό!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
Ranou έγραψε:

Πότε έχεις ΠΗΤ?
εγω εχω πητ 14/9 και ειμαι 35 βδομαδων εσυ 9/10 ενα μηνα σχεδον μετα απο μενα και εισαι 35??? καποια κανει λαθοσ!!! αχαχαχαχαχ!!!! μηπωσ εισαι 31 βδομαδων?ετσι λεει και το τικερακι σου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
Ranou έγραψε:

Πότε έχεις ΠΗΤ?
εγω εχω πητ 14/9 και ειμαι 35 βδομαδων εσυ 9/10 ενα μηνα σχεδον μετα απο μενα και εισαι 35??? καποια κανει λαθοσ!!! αχαχαχαχαχ!!!! μηπωσ εισαι 31 βδομαδων?ετσι λεει και το τικερακι σου!

Για εμένα λες?
Αυτό δεν το έγραψα εγώ!
Εγώ έχω ΠΗΤ 9.10 και τώρα είμαι 31 εβδομάδες και 4 ημέρες!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:

Να η Ranou το έγραψε!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σορρυ κοριτσια εχασα τ αυγα και τα πασχαλια! αχχααχαχαχ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 18 215994

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
Ranou έγραψε:

Να η Ranou το έγραψε!

Κοριτσακια μου εχω π.η.τ 14 Σεπτεμβριου και ειμαι στις 35 εβδομαδες επομενως μπαινω στο μηνα μου στις 14 Αυγουστου αν καταλαβα καλα..

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
Ranou έγραψε:

Να η Ranou το έγραψε!

Κοριτσακια μου εχω π.η.τ 14 Σεπτεμβριου και ειμαι στις 35 εβδομαδες επομενως μπαινω στο μηνα μου στις 14 Αυγουστου αν καταλαβα καλα..

Σωστά κατάλαβες!!!!!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν μου απαντησατε ομως να φυγω για κανενα 4ημερο η ειναι πολυ επικινδυνο???μια ωρα ειναι το Λουτρακι απο την Αθηνα...δεν ξερω βαρεθηκα και την κλεισουρα και απ την αλλη μπανια μου ειπε και ο γιατρος να μην κανω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:σορρυ κοριτσια εχασα τ αυγα και τα πασχαλια! αχχααχαχαχ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 18 215994

Σιγά το πράγμα!!
Σε συγχωρώ...!!! Χιχιχιχι!!!
Λέω και εγώ...???
Σε 5 εβδομάδες γεννάω???
Χιχιχιχι!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 18 215994

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ranoy εχουμε την ιδια πητ! 14/9 !!! αλλα μου ειπε οι γιατροσ οταν πατησουμε τησ 35 βδομαδες λεμε οτι μπηκαμε στον μηνα μασ! εγω λεω οτι μεχρι να βγει αυτοσ ο μηνασ θα σκασω! που θα γεννησεισ εσυ? σορρυ κοριτσια μου τα μπερδεψα πριν!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:Δεν μου απαντησατε ομως να φυγω για κανενα 4ημερο η ειναι πολυ επικινδυνο???μια ωρα ειναι το Λουτρακι απο την Αθηνα...δεν ξερω βαρεθηκα και την κλεισουρα και απ την αλλη μπανια μου ειπε και ο γιατρος να μην κανω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ξέρω και εγώ βρε Ranou μου?
Ο γιατρός σου τι λέει?
Γιατί δεν τον ρωτάς?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις