Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
42 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 42 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Αχ, ρε Κατερίνα, τι καλό παιδί που εχεις! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 804467
Λογικό πάντως να κουράζεσαι τωρα. Σκεψου οτι εχεις ήδη μπει στο μήνα σου.
Δεσποινακι σουπερ η μικρη σου. Απο τα 2 κιλά που πηρες σκεψου οτι το 1/2 κιλο ειναι της μπεμπας!!!
Όσο για την υδρονέφρωση και γω στην αρχη αγχωθηκα λιγο.Εμενα εχει υποχωρησει λιγο μου ειπε. Οχι τελειως βεβαια. Με αντιβιωσουλα μετα θα ειναι οκ. Και σιγουρα θα του ξανακανω και μετα εξω υπερηχο για να ειμαι σιγουρη.
Αυτό το μαξιλάρι που σας εδειξα, πιο πολύ το χρησιμοποιησα αργοτερα στην ορθια θεση, οταν αρχισε να στηρίζεται η μικρη, για να μην μπαταρει δεξια-αριστερα.

Καλημέρα bouba μου!
Ναι στην ουσία 1,5 κιλό έβαλα αλλά και αυτό πολύ μου φάνηκε για 2 εβδομάδες! Αλλά έτρωγα πολλές χαζομαρίτσες η άτιμη...!!! Χαλάλι μωρέ...!!!
Είμαι σίγουρη πάντως καριτσάκια ότι με την υδρονέφρωση θα σας πάνε όλα καλά...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ Smile ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...
Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ...ΤΙ ΚΑΛΟΨΥΧΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ I love you
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! ΕΔΩ ΕΓΩ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 534787

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ Η ΜΙΚΡΗ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Ε???? ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ. Κ ΑΡΑΛΙΚΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Ε??? ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΕΣΗ Wink

boyba ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗ ΜΑΞΙΛΑΡΑ!!!
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΚΙΑΖΑΜΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΩ ΚΑΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΙΣΩ-ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΤΛ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΟΥΝ Κ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!
ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ??? ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ???
ΗΤΑΝ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΟΝΕΣΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΛ.

Έλα Αγάπη μου! Καλημερούδια! Ναι μεγαλώσαμε...!!!!!!!!!!!!!!
Και να μην πάρει θέση δεν αγχώνομαι...!!!
Μην σου πω ότι όταν το άκουσα χάρηκα κιόλας...!!!
Μήπως ήταν συσπάσεις αυτοί οι πόνοι?
Αν θες πάρτον τώρα τηλ τον γιατρό σου και περιέγραψέ του αυτό που έπαθες χτες βράδυ...!!! Να σου πει βρε παιδί μου τι να κάνεις αν σε πιάσει και σήμερα το πρωί στις 4! Αν και δεν θέλουμε να μας πιάσει και σήμερα...!!!!!!!!!!!!! Μήπως κουράστηκες πάλι...???

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Εμείς μια χαρά!
Ήταν και εδώ η αδερφούλα μου και πίναμε καφεδάκι!
Έφερε δώρο και για την μπέμπα άσπρα αθλητικά παπουτσάκια με το σήμα της nike σε φούξια όνειρο...!!!!!!
Έπαθα πλάκαααααααααα!!!!!!!!!!!!
Την φαντάζομαι με την φούξια φορμούλα που έχουμε από τα GAP και τα h&m και λιώνωωωωωωωωωωωω............!!!!!!!!!!!!
Αντωνία μου που είσαι? Πως πήγε χτες! Δεν μπήκες καθόλου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να τα παπουτσάκια μας!!!!!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχα! Πολύ ωραία είναι!! Καλοφόρετα! Εμένα ήρθαν δύο φίλες μου να με δουν! Είχαν πάει Βαρκελώνη και μου πήραν ένα απίστευτο τσαντάκι! Μου λένε άντε τα τελευταία μου σε δώρα! Μετά θα είναι όλα για τη μικρή! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994
Κατερίνα μου θα σου στείλω τώρα pm ή και από ecobaby που λέει και η bouba! Είναι πολύ καλά για το δερματάκι τους και μυρίζουν πολύ ωραία! Η κοπέλα θα σου στείλει με mail τον κατάλογο με τιςς τιμές και μετά παραγγέλνεις είτε τηλεφωνικά είτε με mail!
Bouba να δούμε τιμές να δούμε τι μας συμφέρει περισσότερο!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
despoinaki τι τελεια αθλητικα παπουτσακια!!!!

Και εγω μολις γυρισα απο ψωνια ειχα παει jumbo,λητω και mothercare.Τελειωσα με τα ψωνια μονο κατι ψηλα εχουν μεινει για την βασιλικη,Αγορασα ολα τα καλυντικα,μπουκαλια,θερμο,γαζες,...επιθεματα για εμενα κοκ

Επιχης απο mother τσ πρωτα φορμακια και κορμακια.

Θελω να τελειωνω με τα ψωνια γιατι για 1 μηνα μεχρι να γεννησω δεν θελω να κανω τιποτα.

ΔΩΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑ.

ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΕΡΩΤΗΣΗ < ΠΗΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ;;H MONO TO ZESTAINEI.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά Δεσποινάκι ΤΕΛΕΙΑ τα παπουτσακια της μικρης!!

HLIANA έγραψε:
Κατερίνα μου θα σου στείλω τώρα pm ή και από ecobaby που λέει και η bouba! Είναι πολύ καλά για το δερματάκι τους και μυρίζουν πολύ ωραία! Η κοπέλα θα σου στείλει με mail τον κατάλογο με τιςς τιμές και μετά παραγγέλνεις είτε τηλεφωνικά είτε με mail!

Ναι ρε Ηλιάνα, να δουμε απο τιμες τι παιζει. Αμα εχεις τον καταλογο απο την κοπέλα, συγκρινε με τα ecobaby και πες μου και μενα. Ακομα για τον μπεμπη δεν εχω παραγγειλει γιατι μου τα φερνει την ιδια μερα ή το πολυ την επομενη και δεν εχω ασχοληθει.

tzef αν εννοεις αντι να εχεις μια σταθερη ζεστη θερμοκρασια στον θερμαντηρα να εχεις μια παγωμενη, τουλαχιστον ο δικός μου δεν εχει. για κρυωμα ή παγακια ή κατω απο τη βρυση Very Happy

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας όμορφες κοιλίτσες.
Άλλή μία κουραστική μέρα στο γραφείο και μόλις τώρα βρήκα χρόνο να μπω στο forum από τις 9:00 το πρωι Sad !!!
Ουφ... υπομονή άλλες 2 εβδομάδες μου μείνανε για το γραφείο.
Πω πω πράγματα και αγορές και νέα που διαβάζω!!!!
Έχω να μπω από εχθές γιατί μετά που τελειώσαμε από το γιατρό πήγαμε στο μαγαζί που είχαμε κλείσει τα έπιπλα και τα πράγματα του μωρού και δώσαμε την προκαταβολή και το ΟΚ για να τα παραγγείλουμε. Άρα λογικά μέχρι 15 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουμε να στήνουμε το δωματιάκι μας, και μετά πήγαμε με τις αδερφές μου και τους γαμπρόυς μου για φαγάκι. 2:00 το ξημέρωμα γυρίσαμε. (Η κοιλιά κοιλιά, αλλά και το ξενύχτι ξενύχτι!!! Laughing Laughing )

Despoinaki μας ''φάγατε'' στα κιλάκια!!!!!!!!!!!
Όλα καλά και για εσάς βλέπω. Μπράβο κοπέλα μου. Άντε μέχρι τέλους μόνο καλά νέα εύχομαι.
Εμάς εχθές στο doppler μας είπε ότι η μπουμπού είναι 1.890 κιλά. Η ΠΗΤ μου παραμένει 17-18/10 και το μωράκι είναι με το κεφάλι κάτω. Αν γεννήσω στιε 18/10 θα μας έρθει δωράκι επετείου 3 χρόνων γάμου. Επειδή είχα αρκετές συσπάσεις μου είπε ο γιατρός να αυξομειώνω ανάλογα τις δόσεις του Yotopar, ενώ συνεχίζω κανονικά σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο. Άρα μέχρι στιγμής όλα καλα.

kathrinkaterina καλά αυτό με το γιο σου εχθές με συγκίνησε. Είναι αυτό που λέμε ότι τα παιδιά σου δίνουν απίστευτη ευτυχία. Αλλά πρόσεχε και λίγο με τις δουλίτσες, μη κουράζεσαι πολύ. Άντε τι σου έμεινε.. τίποτα!!!

bouba μου όλα καλά θα πάνε με το μωρό. Αφού σου είπε ο γιατρός ότι έχει υποχωρήσει κιόλας τότε όλα καλά.

Δωράκι μέχρι 13/9 δεν είναι και λίγες οι μέρες. Μπορεί να υποχωρήσει μέχρι τότε. Μην αγχώνεσαι βρε ζουζούνα.

Tzef μου σου έστειλα pm για τις πληροφορίες του ΙΚΑ. Πες μου αν το έλαβες.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AntoniaA. έγραψε:Γεια σας όμορφες κοιλίτσες.
Άλλή μία κουραστική μέρα στο γραφείο και μόλις τώρα βρήκα χρόνο να μπω στο forum από τις 9:00 το πρωι Sad !!!
Ουφ... υπομονή άλλες 2 εβδομάδες μου μείνανε για το γραφείο.
Πω πω πράγματα και αγορές και νέα που διαβάζω!!!!
Έχω να μπω από εχθές γιατί μετά που τελειώσαμε από το γιατρό πήγαμε στο μαγαζί που είχαμε κλείσει τα έπιπλα και τα πράγματα του μωρού και δώσαμε την προκαταβολή και το ΟΚ για να τα παραγγείλουμε. Άρα λογικά μέχρι 15 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουμε να στήνουμε το δωματιάκι μας, και μετά πήγαμε με τις αδερφές μου και τους γαμπρόυς μου για φαγάκι. 2:00 το ξημέρωμα γυρίσαμε. (Η κοιλιά κοιλιά, αλλά και το ξενύχτι ξενύχτι!!! Laughing Laughing )

Despoinaki μας ''φάγατε'' στα κιλάκια!!!!!!!!!!!
Όλα καλά και για εσάς βλέπω. Μπράβο κοπέλα μου. Άντε μέχρι τέλους μόνο καλά νέα εύχομαι.
Εμάς εχθές στο doppler μας είπε ότι η μπουμπού είναι 1.890 κιλά. Η ΠΗΤ μου παραμένει 17-18/10 και το μωράκι είναι με το κεφάλι κάτω. Αν γεννήσω στιε 18/10 θα μας έρθει δωράκι επετείου 3 χρόνων γάμου. Επειδή είχα αρκετές συσπάσεις μου είπε ο γιατρός να αυξομειώνω ανάλογα τις δόσεις του Yotopar, ενώ συνεχίζω κανονικά σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο. Άρα μέχρι στιγμής όλα καλα.

kathrinkaterina καλά αυτό με το γιο σου εχθές με συγκίνησε. Είναι αυτό που λέμε ότι τα παιδιά σου δίνουν απίστευτη ευτυχία. Αλλά πρόσεχε και λίγο με τις δουλίτσες, μη κουράζεσαι πολύ. Άντε τι σου έμεινε.. τίποτα!!!

bouba μου όλα καλά θα πάνε με το μωρό. Αφού σου είπε ο γιατρός ότι έχει υποχωρήσει κιόλας τότε όλα καλά.

Δωράκι μέχρι 13/9 δεν είναι και λίγες οι μέρες. Μπορεί να υποχωρήσει μέχρι τότε. Μην αγχώνεσαι βρε ζουζούνα.

Tzef μου σου έστειλα pm για τις πληροφορίες του ΙΚΑ. Πες μου αν το έλαβες.

Έλα Αντωνία μου!
Όλα καλά και για εσάς λοιπόν! Μπράβο κοπέλα μου! Και εσείς μια χαρά είστε! Τέλεια στα κιλάκια! Φαντάσου ότι εμείς σας περνάμε και σχεδόν μια εβδομάδα! Μπουλούκα και η δικιά σας!!!
Υπομονή ακόμα 2 εβδομάδες στην δουλειά και μετά τέλος! Που θα πάνε? Θα περάσουν...!!!
Ευτυχώς από τις κολπικές κάψουλες που μου έδωσε δεν με έπιασε ακόμα τίποτα...!!!
Άντε με το καλό να έρθουν και τα επιπλάκια σας τώρα!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:Καλά Δεσποινάκι ΤΕΛΕΙΑ τα παπουτσακια της μικρης!!

HLIANA έγραψε:

Ναι ρε Ηλιάνα, να δουμε απο τιμες τι παιζει. Αμα εχεις τον καταλογο απο την κοπέλα, συγκρινε με τα ecobaby και πες μου και μενα. Ακομα για τον μπεμπη δεν εχω παραγγειλει γιατι μου τα φερνει την ιδια μερα ή το πολυ την επομενη και δεν εχω ασχοληθει.

bouba είανι οι ίδιες σε πολλά σε καποια να είναι 1 ευρώ πιο φθηνά στον κατάλογο της κοπέλας! Οπότε το ίδιο είναι! Αυτή δεν έχει μεταφορικά για Αθήνα! Δεν είδα η ecobaby!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντωνία με τα κιλάκια σούπερ! Μας περνάτε 200 γραμμάρια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994 άντε να τα κρατήσουμε τα ζουζουνια μας! Με το καλό να πάρετε και τα επιπλάκια σας! Άντε λίγο ακόμη υπομονή με τη δουλίτσα και τελειώνεις!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γράφει οτι εχει 2,5 ευρώ. Αλλά εμενα όσες φορες εχει ερθει δεν μου εχει χρεωσει μεταφορικα. Μου τα φερνει ο ιδιος γιατι ειναι σχετικα κοντα (αυτός ειναι Αιγαλεω), για αυτο μπορει και να μου τα φερει την ιδια μερα!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντωνια με το καλο να παραλαβεις τα πραγματακια σου και να αρχισεις να στυνεις.
Αχ, και γω δουλιτσα λογικα 2 βδομαδες ακομα. Με την ψυχη στο στομα ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι κοριτσάκια για καλλυντικά για την μπέμπα πήρα την σειρά της ciccho! To αρωματικό νερό που άνοιξα και μύρισα μυρίζει τέλεια!!! ...Μωρουδίλα...!! Τα μόνα άλλης μάρκας που πήρα είναι μια κρέμα για σύγκαμα της sudocrem και ένα υγρό τάλκ της fissan! Είχα ακούσει καλά λόγια για τα καλλυντικά της frezyderm αλλά οι τιμές τους ήταν λίγο πιο ανεβασμένες! Χρειάζεται να πάρουμε από τώρα και κρεμούλα για νινίδα? Λένε πως τα πιο πολλά μωράκια βγάζουν...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Εγώ πάλι κοριτσάκια για καλλυντικά για την μπέμπα πήρα την σειρά της ciccho! To αρωματικό νερό που άνοιξα και μύρισα μυρίζει τέλεια!!! ...Μωρουδίλα...!! Τα μόνα άλλης μάρκας που πήρα είναι μια κρέμα για σύγκαμα της sudocrem και ένα υγρό τάλκ της fissan! Είχα ακούσει καλά λόγια για τα καλλυντικά της frezyderm αλλά οι τιμές τους ήταν λίγο πιο ανεβασμένες! Χρειάζεται να πάρουμε από τώρα και κρεμούλα για νινίδα? Λένε πως τα πιο πολλά μωράκια βγάζουν...!!!

Βασικά περίμενε να δεις αν θα βγάλει! Η αδερφή μου δεν είχε κρέμα, αλλ΄ατο έπλενε με ειδικό σαμπουάν αφού έβγαλε! Περίμενε γιατί μπορεί να σου είναι αχρηστη!

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ,ΞΕΡΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ZARRA ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ.
ΗΛΙΑΝΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΘΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ.
ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΥΦΕΡΟΥΛΗΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ...ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ.ΕΠΛΥΝΑ ΚΑΙ ΣΗΔΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νινίδα εμενα εβγαλε ελαχιστη. Με λιγο λαδακι ειναι μια χαρά. Ενταξει εμοιαζε με γλιμμένη αγελάδα αλλα το θεωρω καλυτερο.
Εμένα η μικρή εχει τρομερα ευαισθητο δερμα. Να φανταστειτε κυριως μωρο, οπου την ακουμπαγες αφηνε σημαδι. Η παιδιατρος μου ειχε προτεινει της frezyderm. Πηρα κανα δυο φορές αλλα επειδη ειναι πανακριβου, το εψαξα και βρηκα της weleda και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Sudocream συμφωνω οτι ειναι καλη αλλα για την ευαισθητη κορη μου δεν εκανε επισης τιποτα. Οταν συγκεγωταν λαδακι με χαμομηλι που μου ειχε φτιαξει η θεια μου και ηταν σουπερ σε λιγες ωρες!
Τωρα ειπα να δοκιμασω και την κεραλοιφη που ειναι το ιδιο κατα βαση, που προτεινε η Σωσω.
Ναι, οπως θα καταλαβατε ειμαι λίγο του φυτικου!!!! Very Happy

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ,ΞΕΡΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ZARRA ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ.
ΗΛΙΑΝΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΘΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ.
ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΥΦΕΡΟΥΛΗΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ...ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ.ΕΠΛΥΝΑ ΚΑΙ ΣΗΔΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Έλα Σταυρούλα μου!
Τα παπουτσάκια μας είναι nike και λογικά θα υπάρχουν και σε άλλα χρώματα! Είναι αγκαλιάς...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σταυρούλα μου σου έστειλα pm!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σταυρούλα μου επειδή ξέρω ότι δεν τα πας καλά με την τεχνολογία και δεν ξέρω αν χειρίζεσαι το mail, προσπάθησα να σου στείλω και τον κατάλογο αλλά χωρίς φώτος! Για δες αν βγάζεις άκρη, ώστε να μιλήσετε μόνο τηλεφωνικά!

stav2007

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΘΗΛΕΣ?ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΘΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΘΗΛΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ?ΤΟΝ ΒΡΕΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ?ΤΟΝ ΒΡΕΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Σταυρούλα Καπετάνης λέγεται! Πάντως τα ίδια προιόντα τα φέρνει και το Hondos και τώρα έχουν 20-30% και βγαίνουν στις ίδιες τιμές! Οπότε πήγαινε και από ένα κατάστημα να τα δεις και από κοντά!

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλό απόγευμα κορίτσια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994
Τι κάνετε??????
Εμένα χθές 34 εβδομάδων ήταν 2200 η μπέμπα!!!!!!!!!!!! Μένουν άλλες 4 εβδομάδες μόνο λόγο καισαρικής.
Δηλαδή μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχω γεννήσει!!!!!!
Βλέπω πολλά ψώνια...........
Εγώ εχω τελειώσει με τα ρούχα (είναι πλυμμένα-σιδερωμένα) αυτά που μου έχουν μήνει είναι τα του φαρμακείου, pampers και σερβιέτες.
Αααααααααααα και η βαλιτσούλλα για τα πραγματάκια της μπέμπας που θα πάρω στο μαιευτήριο....
Άργησα λιγάκι εεεεεεεεεεεε
Εσείς έχετε έτοιμη την βαλιτσούλλα??????
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Και εγώ έχω πονάκια σαν περιόδου πού και πού και χθες που μίλησα με τον γιατρό μου, μου είπε ότι δεν είναι τίποτα και αν θέλω να πάρω κανένα buscopan. Επίσης όταν περπατάω ή στέκομαι πολύ ώρα όρθια με πονάνε οι προσαγωγοί! Κάτι μου λέει ότι έχει πάρει θέση! Την Τρίτη θα μάθω!
Πυρετώδεις προετοιμασίες από όλες βλέπω! Και εγώ τρέχω και δεν φτάνω αλλά είναι τόσο ωραία!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 315810

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις