Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
376 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 376 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Δευ Αυγ 08, 2011 12:31 pm

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ηθελα να σε ρωτησω..ποσο καιρο σας πηρε ολη η ιστορια με την ομιλια του Σταυρου σου;

27Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Δευ Αυγ 08, 2011 1:57 pm

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καταρχην συμφωνώ κ γω ότι το καλοκαιρι είναι που τα παιδιά αναπτύσσονται ταχυτατα!! άλλα όπως όλοι μας, έτσι κ οι λογοθεραπευτες πάνε διακοπές

όσο αφορα την κοροιδία.. εμένα ο γιος μου έχει ένα χέρι.. πηγαίνοντας παιδικό είχα απίστευτο άγχος.. μίλησα με τη δασκάλα του που τυχαίνει να είναι παιδοψυχολόγος, κ όχιμόνο δεν τον κοροιδέψανε, άλλα ούτε πήγαν σπίτι τους να πούνε στους γονείς τους για το διαφορετικό παιδάκι!! (ρώτησα τους γονείς σε συγκέντρωση γονέων)
Προφανώς η καλή μας κυρία, είχε μιλήσει στα παιδιά

Κνομίζω είναι προτιμώτερο μία προετοιμασία για το διαφορετικό από το μάλωμα.. έτσι δεν θα το κοροιδέψουν ούτε όταν δεν θαναι μπορστά η κυρία..

Αν θες μίλα κ στο παιδί σου, εγώ του έχω πει κ να τον κοροιδέψουν δεν πειράζει, απλά είναι διαφοπετικός κ ότι αυτό δεν είναι κακό

28Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Δευ Αυγ 08, 2011 8:00 pm

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
προς το παρον δεν ετυχε να σχολιαστει απο καποιο παιδι, ισως γιατι δεν το εχουν προσεξει. και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι παντα εντονο. οταν στρεσαρεται γινεται πολυ εντονο. οταν νιωθει καλα, δεν φαινεται κατι. μας ειχε πει ο λογοθεραπευτης οτι ειναι φυσιολογικο για τις ηλικιες 3 με 5 λογω αναπτυξης του λογου να γινεται αυτο, απλα οταν συντρεχουν και λογοι ψυχολογικοι(ζηλεια, απωλεια, αλλαγες κτλ) να παιρνει περισσοτερο καιρο να θεραπευτει.
μπραβο στη δασκαλα σας. νομιζω το χειριστηκε αψογα.κι εχεις δικιο. αν δεχτουμε εμεις πρωτα τη διαφορετικοτητα τους- οποια κι ανα ειναι αυτη- τοτε και θα ενισχυσουμε την αυτοπεποιθηση τους και θα μπορουμε να συνεργαστουμε με τις δασκαλες για να αντιμετωπισουμε καταστασεις.

29Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τρι Αυγ 09, 2011 2:39 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το Σταύρο ξεκινήσαμε λογοθεραπεία στα 3,5 περίπου και τωρα ειναι 7,5 θα πάει β δημοτικού και συνεχίζουμε . Είχαμε πρόβλημα στην άρθρωση και στο λόγο αλλά το θέμα της άρθρωσης καλύφτηκε τώρα επιμένουμε σε κάποια συμπλέγματα του ρ . Βασικά πιστέυω ότι θα κάνει τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια ακόμα επειδή είναι και υπερκινητικός έχει απόσπαση και αυτό είναι ένα κομμάτι που θέλει περισσότερο βοήθεια .

30Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τρι Αυγ 09, 2011 2:42 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Καταρχην συμφωνώ κ γω ότι το καλοκαιρι είναι που τα παιδιά αναπτύσσονται ταχυτατα!! άλλα όπως όλοι μας, έτσι κ οι λογοθεραπευτες πάνε διακοπές

όσο αφορα την κοροιδία.. εμένα ο γιος μου έχει ένα χέρι.. πηγαίνοντας παιδικό είχα απίστευτο άγχος.. μίλησα με τη δασκάλα του που τυχαίνει να είναι παιδοψυχολόγος, κ όχιμόνο δεν τον κοροιδέψανε, άλλα ούτε πήγαν σπίτι τους να πούνε στους γονείς τους για το διαφορετικό παιδάκι!! (ρώτησα τους γονείς σε συγκέντρωση γονέων)
Προφανώς η καλή μας κυρία, είχε μιλήσει στα παιδιά

Κνομίζω είναι προτιμώτερο μία προετοιμασία για το διαφορετικό από το μάλωμα.. έτσι δεν θα το κοροιδέψουν ούτε όταν δεν θαναι μπορστά η κυρία..

Αν θες μίλα κ στο παιδί σου, εγώ του έχω πει κ να τον κοροιδέψουν δεν πειράζει, απλά είναι διαφοπετικός κ ότι αυτό δεν είναι κακό

είναι τόσο όμορφος και χαμογελαστός που ειλικρινά προσπαθούσα να καταλάβω τη αναπηρία είχε σε κάποιο άλλο θέμα που είχαμε βάλει αλλά ξέρεις κάτι είσαι ένα άτομο τόσο δυναμικό που θα τον βοηθήσεις να προχωρήσει . Αλίμονο σε αυτούς που έχουν άλλου είδοπυς αναπηρία και δεν σκέφτονται ...με καταλαβαίνεις !Να σου ζήσουν

31Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τρι Αυγ 09, 2011 4:03 am

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βανια σε ευχαριστω πολυ!

32Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τρι Αυγ 09, 2011 4:10 am

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ γω ευχαριστώ πολύ κ να σας ζήσουν!!

Κ σας τα παιδάκια σας θα είναι μια χαρά, αφού από την αρχή ασχοληθήκατε κ δεν εθελοτυφλίσατε, οπότε τα παιδάκια σας είναι τυχερά που σας έχουν!!

33Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τρι Αυγ 09, 2011 4:42 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Κ γω ευχαριστώ πολύ κ να σας ζήσουν!!

Κ σας τα παιδάκια σας θα είναι μια χαρά, αφού από την αρχή ασχοληθήκατε κ δεν εθελοτυφλίσατε, οπότε τα παιδάκια σας είναι τυχερά που σας έχουν!!

ναι αρτεμις θα ηθελα να σου πω οτι ειναι μια γλυκα τα παιδακια σου να σου ζησουν και το αγορακι σου φοβερο .το ξερω γιατι και η αδερφη εχει προβλημα με το χερακι του ειναι πιο κοντο τωρα ειναι 12 ετων .περνας πολλα σταδια .και θελει πολυ δυναμη .εμενα πιο πολυ στεναχωριεται για το παιδι επειδη τα παιδια ειναι πιο σκληροι κριτες .

34Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τρι Αυγ 09, 2011 7:25 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βανια έγραψε:
titikos έγραψε:προφανως εννοει οτι το καλοκαιρι τα παιδακια συχνα φευγουν απο το καθιερωμενο προγραμμα λογω διακοπων και συχνα αυτο επηρρεαζει και την ομιλια τους
η κορη μου ειναι 4 ετων και κατι και χρειαστηκε φετος να παει σε λογοθεραπευτη. πραγματι και ο δικος μας μας ειπε οτι το καλοκαιρι ειναι μια περιοδος χαριτος που τα παιδια δε συγκεντρωνονται ευκολα κι ετσι συχνα βιαζονται να μιλησουν και κεκεδιζουν κτλ. οποτε ισως ειναι αυτη η παυση που λες.
Ρε κορίτσια λάθος μεγάλο λάθος το καλοκαίρι είναι η περίοδος του ξεσαλώματος τα παιδιά μένουν πιο ελεύθερα και δεν καταπιέζονται και για αυτό βλέπεις μέσα στο καλοκαίρι αλματώδη ταχύτητα σε ότι και να κάνουν . Όταν λέμε περίοδο χάρητος εννούμε δίνουμε αυτό το χρόνο ακριβώς για να λειτουργήσουν στο φυσικό τους περιβάλλον .Μιλάω εκ πείρας το έχω ψάξει και όντως ο Σταύρος μέσα στα καλοκαίρια κάνει την μεγαλύτερη πρόοδο . Μην περιμένετε καλοκαίρι να πάτε σε λογοθεραπευτή φεύγουν και διακοπές αφήστε να δείτε πως θα δουλέψουν το καλοκαίρι και βλέπετε.

αυτο ακριβως διαπιστωσα κι εγω με τον δικο μου τωρα που σταματησαμε για καλοκαιρι
μιλαει,μιλαει,μιλαει
μονος του επαναλαμβανει τα παντα!!!

35Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τρι Αυγ 09, 2011 1:51 pm

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αντε να δω τι θα μου πει εμενα αυριο! θα παω χωρις το παιδι να παρουμε ιστορικο! αντε να δουμε!

36Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τετ Αυγ 10, 2011 4:25 am

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια! πηγα στην λογοθεραπευτρια σημερα και μιλησαμε!!!λοιπον αρχικα με ρωτουσε αν καταλαβενει αυτα που του λεω και αν εκτελει συνθετες εντολες ασ πουμε (πηγενε στην κουζινα στον ψυγειο μεσα και φερε μου λιγακι νερο) τησ ειπα τα κανει αυτα! μετα πειραμε ιστορικο για τα αδερφακια....μην σασ κουραζω το συμπερασμα απο ολα αυτα ειναι οτι ακομα ειναι μικρουλης και πρεπει να περιμενουμε μου ειπε μεχρι τον δεκεμβρη να δουμε σε τι σταδιο θα ειναι.....(ξεχασα να σασ πω σε οσα σασ εχω πει παρα πανω οτι ο μικρος μου ειναι προωρος)γεννηθηκε 7 μηνων! αυτο μου ειπε βεβαια δεν εχει μεγαλη σημασια αλλα εχει λιγακι! συνηθως μου ειπε καθηστερουν λιγακι απο τα τελειωμηνα μωρακια! μου ειπε επισεισ οτι ειναι σε μια ηλικια που απο μωρακι γινετε παιδακι.....και το τελευταιο τωρα που με ανχωσε και λιγακι τωρα που θα γεννησω την μικρη μου υπαρχει η περιπτωση να αρχισει να κανει και αυτος σαν μωρακι(επειδη ειναι και πανω στην αλλαγη)απο μωρουδιακη σε παιδικη ηλικια! τωρα θα δουμε μεχρι τον δεκεμβρη ..... Cool Shocked Shocked

37Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τετ Αυγ 10, 2011 5:05 am

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερίνα μου εμένα ο δευτερος μου γιος αργησε να μιλήσει.Καιέτσι τον πήρα και εγώ σε λογοθεραπευτρια. Και εμένα μου είπε να περιμένω μέχρι να γίνει 3 χρονών και μετα γιατί εκτελούσε εντολές απλά δεν μιλούσε. Να μην τα πολύλογω τον πήρα για δύο χρονια λογοθεραπία και τώρα στα 8 του χρόνια όλοι απορούμε γιατι πλήρωσα να μιλήσει. Χα χα χα μας τρελένει απο την μουρμούρα. εκείνο που παρατήρησα και πιστεύω ότι έχει σχέση στο ότι άργησε να μιλήσει είναι πολύ κλείσμένος στον ευατό του. Δεν μου μιλά να μου πεί τι θέλει πως νιώθει για τις αλλάγες στην ζωή μας κ.τ.λ. και όταν θέλει κάτι και του πώ όχι δεν φωνάζει ή να απαιτεί ή να μιλήσει να δικαιολογησει τα θέλω του. Απλά γεμίζουν τα μάτια του δάκρυα και σε βλέπει σαν ένα λύπημένο κουταβάκι.

38Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τετ Αυγ 10, 2011 5:19 am

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα τωρα στα 2 και φωναζει και χτυπιεται....αν και ειναι ησυχος γενικα σαν παιδι...αλλα μολισ καποιοσ το μαλωσει τρεχει να κλυφτει μεσα στην αγγαλια μου και αρχιζει και εμενα να κλαιει αλλα οχι να ακουγεται! τρεχουν δακρθα απο τα ματακια του χωρις να ακουγεται φωνη! βεβαια εχω και ακομα ενα θεμα με τον αντρα μου ο οποιοσ δεν θελει να δεχτει οτι το παιδι μπορει να εχει καποιο μικρο προβληματακι με τον λογο του και με φερνει σε απελπιστηκο σημειο και τα περνω στο κρανιο(που λεει και ο μεγαλοσ μου ο γιος)και δεν θελω να μιλαω μπροστα στα αλλα παιδια γιατι με ρωταν !! τι εχει ο βασιλησ??? τι??και μερικες φορες (αν οχι ολεσ) η παιδικη φαντασια καλπαζει!

39Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τετ Αυγ 10, 2011 5:33 am

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερίνα μου ευτύχως αυτό το πρόβλημα δεν το είχα με τον άντρα μου αλλά μου έτυχε κάτι που με έκανε να τρέξω να τον πάρω. Μια μέρα καθώς μιλούσαμε εγώ και ο άντρας μου κάτι έλεγε ο Χρίστος μου στην γλώσσα του. Εμείς γελάσαμε με την συζήτηση μας αλλά το μωρό άρχησε να κλαίει γιατί νόμιζε ότι γελούσαμε με αυτόν. Την επόμενη μέρα εκλεισα το ραντεβού μου και το πήγα την ίδια ώρα.

Εγω πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του μωρού μου είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με την καθυστέρηση της ομιλίας του.

Και κάτι άσχετο. Ναι χρειάστηκε λογοθεραπία. Αλλά τώρα τελειώσε την δεύτερα τάξη και πάει τρίτη και είναι ένας απο τους καλύτερους μαθητές της τάξης του και μπόρει να κάνει πράξεις μαθηματικών που δεν τις κάνει ο μεγάλος που είναι δύο χρόνια πιο μεγάλος.
Δηλαδή το ότι δεν μπορεί ένα μωρό να μιλήσει στην ώρα του δεν έχει καμμια μα καμμιά απολύτως σχέσει με την εξυπνάδα του.

40Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τετ Αυγ 10, 2011 6:02 am

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συμφωνω απολυτα με αυτο.
παντως ειναι πολλα τα παιδακια με δυσκολιες στην ομιλια τους και η συντριπτικη πλειοψηφια τα ξεπερνα. αυτο νομιζω πρεπει να μας κανει αισιοδοξες. επισης οσο πιο γρηγορα το αντιληφθουμε και το αποδεχτουμε τοσο πιο γρηγορα θα τα βοηθησουμε να τα ξεπερασουν. καμια φορα ισως να χρειαστει να τρεξουμε μονες μας μιας και πολλοι μπαμπαδες δε θελουν να δουν οτι οντως υπαρχει προβλημα, αλλα και τι πειραζει; σημασια εχει να αντιμετωπιστει..ετσι δεν ειναι;

41Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τετ Αυγ 10, 2011 8:48 am

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
titikos έγραψε:συμφωνω απολυτα με αυτο.
παντως ειναι πολλα τα παιδακια με δυσκολιες στην ομιλια τους και η συντριπτικη πλειοψηφια τα ξεπερνα. αυτο νομιζω πρεπει να μας κανει αισιοδοξες. επισης οσο πιο γρηγορα το αντιληφθουμε και το αποδεχτουμε τοσο πιο γρηγορα θα τα βοηθησουμε να τα ξεπερασουν. καμια φορα ισως να χρειαστει να τρεξουμε μονες μας μιας και πολλοι μπαμπαδες δε θελουν να δουν οτι οντως υπαρχει προβλημα, αλλα και τι πειραζει; σημασια εχει να αντιμετωπιστει..ετσι δεν ειναι;

Καλησπέρα!! Ρώτησα κ τη νονα μας που είναι λογοθεραπευτρια κ μου ε'ιπε να περιμένεις μέχρι τα 3..

Σίγουρα η ομιλία δεν έχει σχέση με την εξυπνάδα!! Τα τελευταία χρόνια εχουν αυξηθεί τα παιδάκια που κάνουν λογοθεραπεία, απλά γιατί οι γονείς ασχολούνται, ενώ παλιά λέγαν χαιδεύεται.. Γι αυτό όμως τα παιδιά τώρα είναι πολύ ποιο προχωρημένα από μας!!

Σημαντικό είναι να ασχοληθεί κάποιος νωρίς!!

Η άρνηση του μπαμπά.. Ευτυχώς δεν είχα θέμα με τον άντρα μου, άλλα να ξέρεις οι μπαμπάδες είναι πολύ ποιο δύσκολο να αποδεχτούν το οτιδήποτε, ειδικά για τους γιους.. Πολλές οικογένειες με παιδάκια με αναπηρία είναι χωρισμένες.. Μεγάλο κεφάλαιο οι μπαμπάδες, εμείς με τον άντρα μου έχουμε κάνει συμβουλευτική για γονείς παιδιών με αναπηρία, κ ήταν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!! Εκεί άκουσα πολλά για τους μπαμπάδες.. Κ ο άντρας μου μουέχει παρδεχτεί, ότι ακόμα δεν έχει φτάσει εκεί που έφτασα εγώ, κ ότι θέλει λίγο βοήθεια.. ( Αλλα στο παιδί δεν έχει δείξει τίποτα, ασχολείται σαν μαμά κ με τα δύο.. Κ βόλτες τα πάει κ τον κυκλοφορεί άνετα.. Κάνουμε κ ανάποδες βάρδιες, κ κάνει ότι κ εγώ όταν λείπω.. Μου τα κρατάει να πηγαίνω κ καμια βόλτα, συναυλία..)

42Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Τετ Αυγ 10, 2011 9:17 am

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο μου ελεγε και η θεια μου ...οτι το παιδι επειδη ειναι μεχρι στιγμης το τελευταιο της οικογενειας ειναι και το πιο καλομαθημενο οποτε γ αυτο δεν μιλαει! δεν ξερω αν υσχιει και ποσο υσχιει αυτο! εγω βεβαια τησ απαντουσα οτι εχει 2 αδερφια που ασχολουνται μαζι του και του μιλαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ!οποτε το παιδι καπου δυσκολευεται! η εξυπναδα δεν εχει καμοια σχεση με την ομιλια! αυτο ελεγα και το μεσημερι στον αντρα μου που δεν μαφησε να κοιμηθω απο την μουρμουρρα του οτι το παιδι δεν εχει προβλημα κατανοησεις απλα καπου δυσκολευεται να πει καποια πραματα!!! νομιζω οτι αν χρειαστει να κανουμε λογοθεραπεια στο μελλον θα βηθησει και ασ εχει τις αντιρισεις του τωρα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις