26 Απ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! Δευ Αυγ 08, 2011 12:31 pm
titikos
Πανταχού παρούσα!
ηθελα να σε ρωτησω..ποσο καιρο σας πηρε ολη η ιστορια με την ομιλια του Σταυρου σου;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
είναι τόσο όμορφος και χαμογελαστός που ειλικρινά προσπαθούσα να καταλάβω τη αναπηρία είχε σε κάποιο άλλο θέμα που είχαμε βάλει αλλά ξέρεις κάτι είσαι ένα άτομο τόσο δυναμικό που θα τον βοηθήσεις να προχωρήσει . Αλίμονο σε αυτούς που έχουν άλλου είδοπυς αναπηρία και δεν σκέφτονται ...με καταλαβαίνεις !Να σου ζήσουνartemis-karabet-mpempa έγραψε:Καταρχην συμφωνώ κ γω ότι το καλοκαιρι είναι που τα παιδιά αναπτύσσονται ταχυτατα!! άλλα όπως όλοι μας, έτσι κ οι λογοθεραπευτες πάνε διακοπές
όσο αφορα την κοροιδία.. εμένα ο γιος μου έχει ένα χέρι.. πηγαίνοντας παιδικό είχα απίστευτο άγχος.. μίλησα με τη δασκάλα του που τυχαίνει να είναι παιδοψυχολόγος, κ όχιμόνο δεν τον κοροιδέψανε, άλλα ούτε πήγαν σπίτι τους να πούνε στους γονείς τους για το διαφορετικό παιδάκι!! (ρώτησα τους γονείς σε συγκέντρωση γονέων)
Προφανώς η καλή μας κυρία, είχε μιλήσει στα παιδιά
Κνομίζω είναι προτιμώτερο μία προετοιμασία για το διαφορετικό από το μάλωμα.. έτσι δεν θα το κοροιδέψουν ούτε όταν δεν θαναι μπορστά η κυρία..
Αν θες μίλα κ στο παιδί σου, εγώ του έχω πει κ να τον κοροιδέψουν δεν πειράζει, απλά είναι διαφοπετικός κ ότι αυτό δεν είναι κακό
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Κ γω ευχαριστώ πολύ κ να σας ζήσουν!!
Κ σας τα παιδάκια σας θα είναι μια χαρά, αφού από την αρχή ασχοληθήκατε κ δεν εθελοτυφλίσατε, οπότε τα παιδάκια σας είναι τυχερά που σας έχουν!!
βανια έγραψε:Ρε κορίτσια λάθος μεγάλο λάθος το καλοκαίρι είναι η περίοδος του ξεσαλώματος τα παιδιά μένουν πιο ελεύθερα και δεν καταπιέζονται και για αυτό βλέπεις μέσα στο καλοκαίρι αλματώδη ταχύτητα σε ότι και να κάνουν . Όταν λέμε περίοδο χάρητος εννούμε δίνουμε αυτό το χρόνο ακριβώς για να λειτουργήσουν στο φυσικό τους περιβάλλον .Μιλάω εκ πείρας το έχω ψάξει και όντως ο Σταύρος μέσα στα καλοκαίρια κάνει την μεγαλύτερη πρόοδο . Μην περιμένετε καλοκαίρι να πάτε σε λογοθεραπευτή φεύγουν και διακοπές αφήστε να δείτε πως θα δουλέψουν το καλοκαίρι και βλέπετε.titikos έγραψε:προφανως εννοει οτι το καλοκαιρι τα παιδακια συχνα φευγουν απο το καθιερωμενο προγραμμα λογω διακοπων και συχνα αυτο επηρρεαζει και την ομιλια τους
η κορη μου ειναι 4 ετων και κατι και χρειαστηκε φετος να παει σε λογοθεραπευτη. πραγματι και ο δικος μας μας ειπε οτι το καλοκαιρι ειναι μια περιοδος χαριτος που τα παιδια δε συγκεντρωνονται ευκολα κι ετσι συχνα βιαζονται να μιλησουν και κεκεδιζουν κτλ. οποτε ισως ειναι αυτη η παυση που λες.
titikos έγραψε:συμφωνω απολυτα με αυτο.
παντως ειναι πολλα τα παιδακια με δυσκολιες στην ομιλια τους και η συντριπτικη πλειοψηφια τα ξεπερνα. αυτο νομιζω πρεπει να μας κανει αισιοδοξες. επισης οσο πιο γρηγορα το αντιληφθουμε και το αποδεχτουμε τοσο πιο γρηγορα θα τα βοηθησουμε να τα ξεπερασουν. καμια φορα ισως να χρειαστει να τρεξουμε μονες μας μιας και πολλοι μπαμπαδες δε θελουν να δουν οτι οντως υπαρχει προβλημα, αλλα και τι πειραζει; σημασια εχει να αντιμετωπιστει..ετσι δεν ειναι;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης