1 ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ Σαβ Νοε 03, 2012 9:58 pm
mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ειμαστε πεντε χρονια με τον αντρα μου κ τα δυο τελευταια παντρεμενοι. ειμαστε τελευταιοι απο ολους τους φιλους μας δεν μπορουμε να κανουμε παιδι λογω καπιου προβληματος και τους ειδαμε ολους τους φιλους μας να κανουν και ενα κ δυο και μεις ακομα τιποτα. παντρευτηκε και η κουνιαδα μου και εκανε ενα αγορακι και της το βαπτισαμε. ε απο τοτε που γεννηθηκε το μωρο αυτη η πεθερα μου ολο γιαυτο μιλαει ρε παιδια !!!!!! την παιρνω τηλ να τη ρψτησω τι κανει μου λεει ο μπεμπης αυτο ο μπεμπης εκεινο ολη την ωρα !!!!! χτες ηρθε σπιτι μου μετα απο καιρο και αρχισε παλι ο μπεμπης....ο μπεμπης και να ερθετε στα γενεθλια που ειναι τελος του μηνος και π@π@ριες τετοιες ωσπου δεν αντεξα ρε κοριτσια και της την ειπα !!!! εν τω μεταξυ πηγα τρεις φορες το κοινωνησα τον προυγουμενο μηνα και εχτες μου λεει να κατεβεις τη κυριακη να το κοινωνησεις το παιδι νονα εισαι !!!!! δεν ειμαστε με τα καλα μας λες και εμιες δεν εχουμε αλλες δουλειες να κανουμε επειδη δεν εχουμε παιδι ειμαστε μονοι μας αρα να τρεξουμε για της κουνιαδας !!!!αν ειναι δυνατον μας το λεει 28 μερες πριν για τα γενεθλια και κανει λες και ειμαστε χαζα εμεις και το ειπα και στον αντρα μου ολη η ζωη της περιστρεφεται γυρω απο αυτο το μωρο και ολη την ωρα γιαυτο μιλαει και πρεπει να κανουμε και εμεις το ιδιο????? δεν εχουμε δικη μας ζωη εμεις θα ασχολουμαστε με τη ζωη και τα παιδια των αλλων???? συγνωμη αν γινομαι κακια αλλα ελεος πια μας εχει πρηξει και ετσι οπως κανει και το συζηταει συνεχεια μας υπενθυμιζει το δικο μας προβλημα εσεις τι λετε εγω φταιω ειμαι υπερβολικη που αντιδρω ετσι ??