1 μιλαει ασχημα! Δευ Αυγ 29, 2011 1:32 pm
kathrinkaterina
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου τα φωτα σας! ο μεγαλος μου ο γιος 10 χρ ηταν παντα ενα πολυ καλο παιδι πολυ ευεσθητο πολυ ησυχο σε σημειο που προσπαθουσα να τον (ξυπνησω) γιατι το λεω αυτο γιατι οτι του ελεγαν τα αλλα παιδακια το εκανε και παντα την πληρωνε αυτος!!! αυτο γινοταν μεχρι περυσι οπου πηρε αναποδες στροφες και αντιδρασε! βεβαια ποτε δεν βαραει παιδακι απλα ελεγε την γνωμη του κατι που δεν εκανε παλια και οταν του ελεγαν να κανει κατι αν δεν το ηθελε ελεγε οχι! λοιπον τωρα τελευταια δεν μπορω να συνενοηθω μαζι του! και δεν μπορω να βρω το γιατι....κανει πραματα που δεν εκανε ποτε! μου αντιμιλαει.....δεν τρωει οτι φτιαχνω! να σας πω μερικα παραδειγματα να καταλαβεται! σημερα εχουμε φασολακια εγω δεν τρωω φασολακια θελω αλλοτου φτιαχνω μια πατατα τηγανητι(κακος το ξερω αλλα να τον αφησω νηστικο)? το μεσημερι του λεω κοιμησου....μου λεει ναι αλλα δεν κοιμαται! η μου απανταει δεν εχω σκοπο να κοιμηθωκαι εγω του λεω οκ αν δεν κοιμηθεις θα μηνεις μεσα και δεν θα πας πουθενα! αρχιζει το κλαμα! δεν δινω σημασια! το μεσημερι αφου βλεπει κανα δεκαλεπτο τηλεωραση μετα παω και του λεω τωρα κλεισε και κοιμησου! ναι θα δω αυτο και θα την κλεισωαλλα τελικα δεν κληνει γ αν κλησει θα εχουμε κλαματα γιατι θα την εχω κλησει εγω με το ζορι! μερικες φορες του μιλαει και κανει οτι δεν καταλαβαινει....κανει πραματα που δεν τα εκανε ουτε 5 χρ! ολο το καλοκαιρι κατσαμε εδω ,δεν πηγαμε διακοπες δεν καναμε κατι ιδιετερο οπως ολα τα καλοκαιρια γιατι δεν μεαφησε ο γιατρος μου λογο εγκυμοσηνης! σε μια φιλη μου που τα ειπα μου ειπε κουραγιο ειναι σημαδια προεφηβιας! απο τωρα???? δεν ξερω εχετε ζησει κατι αναλογο?