Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ κοπελα μου τι πονεμενο θεμα ανοιξες...

Με το ζορι δεν μπορεις να βαλεις στην καρδια κανενος να νιωσει συναισθηματα που ισως εσυ να περιμενεις...το ζητημα ειναι ο αλλος,ο οποιοσδηποτε να κανει κατι επειδη το θελει και οχι επειδη πρεπει ή επειδη το ζητας εσυ,με τον οποιο τροπο...η πεθερουλα σου απλα δεν ενιωσε ποτε τα συναισθηματα αυτα ουτε για σενα,ουτε για την απωλεια σου ουτε για κανεναν..οπως ειπε και μια κοπελα πριν,ζει στον μικροκοσμο της!

Οσο για το οτι παντρευομαστε το σοι ολο,αυτο συμβαινει μονο εδω..και δυστυχως περνανε οι αιωνες και υποτιθεται οτι εξελισσομαστε αλλα σε αυτο η Ελληνιδα μανα-πεθερα,θα κραταει παντα τα πρωτεια!

mary 30

mary 30
ρε λεμονακι εδω τωρα πλεον ξερει ποιος φταει και ριχνει παλι φταιξιμο σε εμενα . φανταζεσαι να ειχα εγω το προβλημα σε χαρτι στο υπογραφω κιολας πως θα μας ειχε σιγουρα χωρισει,οπως εκανε και με τη προυγουμενη σχεση 7 ετω της κορης της τους χωρισε γιατι ειχε ανευρυσμα στο κεφαλι το παιδι καιδεν μπορουσε να εργαστει αλλα επερνε νοικια απο κατι σπιτια που νοικιαζουν και επειδη ηταν στο βολο και φοβιθηκε μην παει η κορη της να μεινει εκει. τι να λεμε τωρα . τελοσπαντων εγω θα κοιταξω το σπιτι μου και τον αντρα μου και αν θελει ο θεος στελνει και ενα παιδι αν παλι δεν θελει δεν πειραζει και ευχομαι να αλλαξει σταση η πεθερα γιατι αλιως εγω δεν μπορω να συνεχισω ετσι να ειμαι το ερμαιο κανενος και να με χαλανε ψυχολογικα συνεχεια

mary 30

mary 30
και αν δεν της αρεσει που δεν εχω γονεις η εκατομυρια στη τραπεζα να βρει αλλη νυφη στο γιο της να τον παντρεψει η ακομα καλυτερα να βρει εκεινη εναν πλουσιο να τον παρει να υσηχασουμε

ΚΚΝ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πω Πω Μαιρη κι οτι ειχα αρχισει να σου δινω δικιο.... Στο πρωτο σου ποστ ανεφερες καθαρα και μονο το θεμα με το εγγονακι και γι'αυτο ολες σου ειπαμε οτι δεν το βλεπεις σωστα..
Στη συνεχεια ανελυσες καποια πραγματα για την πεθερα σου που ΑΝ οντως ειναι ετσι, τοτε προκειται για ατομο μειωμενης νοημοσυνης και κακως καθεσαι και την αναλυεις τοσο πολυ.
Με ενοχλησε κι εμενα αυτο που ειπες για τον αντρα σου, μου εδωσες την εντυπωση σαν........να δικαιωθηκες ενα πραμα που "εχει αυτος το προβλημα κι οχι εσυ", ενω δεν ειναι αυτο το θεμα σας, νομιζω....
Και ο,τι ειχα αρχισει να σε δικαιολογω, πετας αυτο το τελευταιο ποστ για εκατομμυρια και να του βρει αλλη νυφη και.... με αποτελειωσες!( Ελπιζω να το ελεγες σαν αστειο, γιατι ο γραπτος λογος δε βοηθα να καταλαβουμε την προθεση σου)...
Παρτο αλλιως, κοιτα τον αντρουλη σου γιατι τελικα το μονο θυμα στην ολη υποθεση ειναι αυτος! Απο τη μια, μια καταπιεστικη μανα και απο την αλλη μια συζυγος που τα βλεπει ελαφρως εγωιστικα τα πραματα.
Λυπαμαι και συγγνωμη, δεν θα ηθελα ποτε να σε χαρακτηρισω, το κανω ομως γιατι εδω και δυο σελιδες γκρινιαζεις, γκρινιαζεις και μαλλον δε διαβαζεις τις γνωμες που εσυ ζητησες, αλλα εχεις προαποφασισει....
Και παλι συγγνωμη και απο εσενα αλλα και απο ολα τα κοριτσια που απαντουν στο τοπικ που ανοιξες....

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχχα η τελευταία λύση να πάρει αυτή έναν πλούσιο Razz Razz

Κοίτα εσύ το σπίτι σου και άσε τι κάνει με την κόρη και τους γαμπρούς η πεθερά σου.
Δεν σε αφορά το θέμα αυτό.
Τον στόχο σου εσύ και μην ασχολείσαι με αυτά, τα τυπικά εσύ και αυτήν άστην να λέει οτι θέλει και να κουρεύεται.

mary 30

mary 30
μπορει να γκρινιαζω γκρινιαζω οπως λες εσυ αλλα ευχομαι καμια κοπελα να μην μεινει μονη στη ζωη απο γονεις και να μην της τυχει καμια τετοια πεθερα σαν τη δικη μου και να της κανει ακομα πιο μαυρη τη ζωη απο οσο ειναι ηδη και να μην κανει και παιδια και να της φορτωνει το φταιξιμο !!!!! τι να πω λυπαμαι αν σε κουρασα με τη γκρινια μου και που δεν καταλαβες οτι ειμαι μονη στο κοσμο και αντι να με θεωρει και εμενα παιδι της μου κανει πολεμο και με θεωρει κα ανικανη! λυπαμαι λοιπον που σεκουρασα με τον εγωισμο μου και με τη γκρινια μου !!!!! να εισαι καλα!

LindakiS

LindakiS
Ε τώρα ένα δίκαιο η μαιρουλα το χει πως να το κάνουμε;;; μη τα βλέπουμε όλα από τη δική μας βολική θέση κ γινόμαστε αμέσως κριτές , Μαίρη είμαστε στην ίδια ηλικία. Ποσα χρόνια ακόμα θα ζήσουμε....;;;; πολλαααα γτ να περνάμε άσχημα....σίγουρα αυτο έχει ανάγκη η κοπέλα είναι να ακούσει ότι έχει δίκαιο ακόμα κ αν στο.πρόβλημα της γίνεται υπερβολική.....είναι δικαιολογημένη!! Διάβασα όλα τα σχόλια των κοριτσιών κ έχουν δίκαιο αλλά μιλώντας Γ μια πιο ιδανική κατάσταση.... η κοπέλα είναι ΜΌΝΗ!!! Έχει αισθανθεί ποτέ κάνεις τι σημαίνει αυτό;;; Σκληρό! Δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι δεν αγαπάει το ανηψι της αλλά η κοπέλα είναι στα όρια της κ όχι Γ το μωρό βέβαια αλλά Γ την πεθερά....

Κοπέλα μου, βρες δύναμη μέσα σου σφηξε τα δόντια κ όπως είπαν τα κορίτσια βάλε κερί στ αυτιά!!!!! Ο αντρουλης σου είναι κουρασμένος Γ να την αντιμετωπίσει εχει δίκαιο κ το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να φτάσει να σταθεί απέναντι σου! προσπάθησε να την αγνοήσεις είναι παιδιαστικο να κατεβαίνεις στο επίπεδο της! γιαγιαδες έχουν γίνει πολλές δεν της το αφαιρεί αυτό κανείς αλλά η σωστή μάνα...όπως λέει κ η δικιά μου δίνει το βάρος της κ την έννοια σ αυτό το παιδί της που έχει το πρόβλημα....

αυτή αγαπάει μόνο τα μη κουσουρικα παιδιά της τα αλλα τα παραγκωνιζει πάρε δύναμη από το ότι εχεις καταλάβει το κουσούρι το δικό της κ γραψτηνα παντελώς. ΤΕΛΟΣ. Σ σορυ, δεν έχω σκοπό να Ειμαι απόλυτη η διπλωματία είναι σωτήρια σε τέτοιες περιπτώσεις....

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

δίνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ στην πεθερά σου... Χαλάρωσεεεεεεε...... afro

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mary 30 έγραψε:μπορει να γκρινιαζω γκρινιαζω οπως λες εσυ αλλα ευχομαι καμια κοπελα να μην μεινει μονη στη ζωη απο γονεις και να μην της τυχει καμια τετοια πεθερα σαν τη δικη μου και να της κανει ακομα πιο μαυρη τη ζωη απο οσο ειναι ηδη και να μην κανει και παιδια και να της φορτωνει το φταιξιμο !!!!! τι να πω λυπαμαι αν σε κουρασα με τη γκρινια μου και που δεν καταλαβες οτι ειμαι μονη στο κοσμο και αντι να με θεωρει και εμενα παιδι της μου κανει πολεμο και με θεωρει κα ανικανη! λυπαμαι λοιπον που σεκουρασα με τον εγωισμο μου και με τη γκρινια μου !!!!! να εισαι καλα!
λοιπον θα μιλησω γ τον ευατο μου κ θα πω οτι δεν με κουρασες καθολου.καλα εκανες και τα εβγαλες απο το μυαλο σου...απο αυτα που ειπες γ την πεθερα σ το μο ο σιγουρο ειναι οτι οτι λεει και κανει ειναι γ να σε πικαρει ..ειναι απαραδεκτη...λυπαμαι πολυ που εισαι μονη πραγματικα φανταζομαι ποσο επωδυνο ειναι και αυτη αντι ν σε στηριξει σαν παιδι της σου φερεται ετσι....αυτο που εχεις να κανεις κοριτσακι μου για μενα ειναι να τα εχεις καλα με τον αντρα σου και αυτηνης τησ -κυριας-ν αμην της δινεις σημασια....οκ αγαπαει το εγγονι της και ηα πεθερα μ αγαπαει τα δικα της αλλα δεν με πρηζει ολη μερα τ καναν και τι δεν καναν..αγαπαω ,λατρευω τα παδια και της κουνιαδας μ και του κουνιαδου μου..τα ειδα να γεννιουνται τα αλλαξα τα εκανα μπανιο αλλα οκ εχω και αλλα πραγματα να ασχοληθω.........τι να προτοσχολιασω απο αυτα που προανεφερες γ της συμπεριφορες της πεθερας σου...λυπαμαι ειλικρινα γτ ετσι δειχνει οχι οτι δεν σεβεται εσενα αλλα κυριως δεν σεβεται την επιλογη του γιου της που σε διαλεξε για γυναικα.......αντι αν σου σταθει διπλα στον αγωνα που κανεις να αποκτησεις ενα μωρακι σε βγαζει φταιχτρα....θα επρεπε αν ντρεπεται...σε καταλαβαινω απολυτα...μην μιωθεις ενοχη γ τπτ..για μενα εχεις δικιο 100τοις 100..στο κατω κατω εμενα η πεθερα μ ρε κοριτσια πραγματικα απο τακτ και μονο δεν μου λεει γ κοπελες που γνωριζει και μαθαινει οτι εναι εγκυες ...χθεσ συγκεκριμενα της ειπα γ μια κοπελα που εμαθα οτι ειναι εγκυος στο 2ο της ειπα αμα το ξερει κ κατεβασε το κεφαλι..,μετα εμαθα απο την κουνιδα μ οτι το ξερει 15 μερες και δεν μ ειπε τπτ..αυτο που θελω να πω λοιπον ειναι οτι αυτα τα πραγματα θελουν κ λιγο τροπο..καλα κανει κ αγαπαει το εγγονι της ..προς θεου αλλα καλο ειναι αν δειξει κ αγαπη και κατανοηαηα και ασεβασμο και στην γυναικα του γιου της...ΑΥΤΑ

Popisofia

Popisofia
[quote="mary 30"]ειμαστε πεντε χρονια με τον αντρα μου κ τα δυο τελευταια παντρεμενοι. ειμαστε τελευταιοι απο ολους τους φιλους μας δεν μπορουμε να κανουμε παιδι λογω καπιου προβληματος και τους ειδαμε ολους τους φιλους μας να κανουν και ενα κ δυο και μεις ακομα τιποτα. παντρευτηκε και η κουνιαδα μου και εκανε ενα αγορακι και της το βαπτισαμε. ε απο τοτε που γεννηθηκε το μωρο αυτη η πεθερα μου Twisted Evil ολο γιαυτο μιλαει ρε παιδια !!!!!! την παιρνω τηλ να τη ρψτησω τι κανει μου λεει ο μπεμπης αυτο ο μπεμπης εκεινο Twisted Evil ολη την ωρα !!!!! χτες ηρθε σπιτι μου μετα απο καιρο και αρχισε παλι ο μπεμπης....ο μπεμπης και να ερθετε στα γενεθλια που ειναι τελος του μηνος και π@π@ριες τετοιες ωσπου δεν αντεξα ρε κοριτσια και της την ειπα !!!! εν τω μεταξυ πηγα τρεις φορες το κοινωνησα τον προυγουμενο μηνα και εχτες μου λεει να κατεβεις τη κυριακη να το κοινωνησεις το παιδι νονα εισαι !!!!! δεν ειμαστε με τα καλα μας λες και εμιες δεν εχουμε αλλες δουλειες να κανουμε επειδη δεν εχουμε παιδι ειμαστε μονοι μας αρα να τρεξουμε για της κουνιαδας !!!!αν ειναι δυνατον μας το λεει 28 μερες πριν για τα γενεθλια και κανει λες και ειμαστε χαζα εμεις και το ειπα και στον αντρα μου ολη η ζωη της περιστρεφεται γυρω απο αυτο το μωρο και ολη την ωρα γιαυτο μιλαει και πρεπει να κανουμε και εμεις το ιδιο????? δεν εχουμε δικη μας ζωη εμεις θα ασχολουμαστε με τη ζωη και τα παιδια των αλλων???? συγνωμη αν γινομαι κακια αλλα ελεος πια μας εχει πρηξει και ετσι οπως κανει και το συζηταει συνεχεια μας υπενθυμιζει το δικο μας προβλημα Sad εσεις τι λετε εγω φταιω ειμαι υπερβολικη που αντιδρω ετσι ??[/q

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΕΛΕΙΟΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΓΙΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΟΝΑΚΙ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ 99% ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙ. ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΞΩΣΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΘΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΛΟΓΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΕΣΑΡΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ!

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατά την δική μου άποψη έχεις δίκιο και μου δίνεις να καταλάβω ότι μιλάς έτσι γιατι έχεις φτάσει στα όρια σου και ότι κάποια πράγματα που λες δεν τα εννοείς πραγματικά. Πάλι κατά την άποψη μου δώστης να καταλάβει ότι έχετε κι εσεις ζωή και αν δεν το καταλάβει απλά πες της το. θα ασχοληθείς με το ανηψάκι σου εννοείται, μιας και είσαι και η νονά ενας λόγος παραπάνω αλλά όταν θές εσύ κι όχι οταν στο λέει η πεθερά σου. είμαι σίγουρη οτί αυτή η καταπίεση του τύπου "πρέπει να......" είναι αυτή που σε κάνει να αντιδράς έτσι.

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε καταλαβαίνω... και σαφώς καταλαβαίνω πως το πρόβλημα είναι με την πεθερά και όχι με το παιδάκι.. Και για οποιοδήποτε άλλο θέμα να μιλούσε συνέχεια, πάλι θα σε εκνεύριζε, απλά τώρα έτυχε και στην περίπτωση να σου θυμίζει το δικό σου θέμα...

Εγώ στη θέση σου...

Α) θα την αγνοούσα

Β) Θα την άφηνα απ' έξω..!

Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας λόγος να ξέρει τι είδους προσπάθεια κάνετε.. αν πρέπει να κανετε σπερματένχυση ή εξωσωματική... νομίζω πως είναι κάτι που θα σας το πει ο γιατρός και όχι η πεθερά! Αυτή έτσι όπως την περιγράφεις θα έρθει σε λίγο να σας δείξει και πως να το κάνετε!! ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ - Σελίδα 2 215994 χαχαχαχα

Προφανώς και δεν την χωνεύεις, γι' αυτό και είναι η αντίδραση σου λίγο υπερβολική.. αλλά σε δικαιολογώ.. Έχεις σκάσει.. φαίνεται.. προσπάθησε να χαλαρώσεις, να μην της δίνεις σημμασία, και κυρίως να μην έχει αντίκτυπο στο παιδάκι όλο αυτό...

Και πιστεύω πως και ο άντρας σου θα στεναχωριέται αν έχετε προστριβές με τη μαμά του.. γι' αυτό από μακριά και αγαπημένοι!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mary 30 εγω ,δεν θελω να σε στεναχωρησω.αλλα σε βρισκω υπερβολικη. Η γιαγια εχει ξετρελαθει με το εγγονι της, ειτε ειναι της κορης της ειτε του γιου της (δικο σας δλδ και σας το ευχομαι) παλι ετσι θα εκανε. Ετσι κανουν συνηθως δλδ οι παππουδογιαγιαδες. Για τις υποδειξεις που κανει για το πως θα φερθειτε σαν νονοι δεν ειναι δουλεια της κ δικιο εχεις να ενοχλεισαι. Θα σου λεγα να μην χαλατε την καρδια σας γι αυτα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις