Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Angie_77 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Angie μου πού καταλήξατε τελικά;
Εμείς που λέμε να αρχίσουμε τώρα τον αποθηλασμό και πλέον ψάχνομαι, μας έδωσε σε σκόνη (κι εγώ θα τη ρωτήσω γιατί όχι φρέσκο, αν και ψυλλιάζομαι ότι φταίει που δεν είναι και πολύ ανεπτυγμένη η μικρή) να δοκιμάσουμε καταρχήν τα βιολογικά: Βιοlac, Frezylac και Hipp Organic (και τα 3 το αντοίστοιχο της ηλικίας 1+). Τα έχετε δοκιμάσει; Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πού ν' αρχίσω... και πώς ν' αρχίσω... Άστα να πάνε! Με το θηλασμό ήταν (ας τα λέμε) όλα απλά, δεν είχες επιλογή! Wink

Αλίκη μου συγγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα !!! Αλλά καταλαβαίνεις τώρα που ήρθε ο άντρας μου, που χρόνος για φορουμάκι!!!!
Στο θέμα μας τώρα. Εγώ σταμάτησα να ψάχνω για γάλα γιατί τα λεφτά μου έχανα!! Όσες σκόνες δοκίμασα τίποτα. Της έδωσα και φρέσκο (αφού ρώτησα την παιδίατρο πρώτα) αλλά ούτε κι αυτό το ήθελε. Έχει κολλήσει με το "μπυζί" και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να κάνουμε και εξετάσεις αίματος (αυτές που είναι για ζάχαρο, γεν. αίματος κλπ) και πρέπει να είναι 4 ώρες νηστική αλλά πώς??? Το βράδυ ξυπνάει για να θηλάσει 3-4 φορές κι αν δεν της δώσω στήθος γίνεται χαλασμός!!!! Εσείς πώς πάτε??

Κοριτσάκι!!! Αν όπως λες άργησες να απαντήσεις γι' αυτό το λόγο τότε... καλώς άργησες!!! Laughing
Πωπω, δεν πίνει τίποτα, εεε; Βέβαια απ' ότι καταλαβαίνω είναι κομματάκι δύσκολη στο φαγητό η δικιά σου!!! Γνώμη μου είναι να συνεχίσεις κανονικά το θηλασμό και να ξαναδοκιμάσεις λίγο αργότερα... Ίσως δεν είναι έτοιμη ακόμα γι' αυτό κι επειδή δεν σου τρώει και πολύ καλύτερα να μην της στερήσεις το στήθος!!! Ξυπνάει ακόμα τη νύχτα εεε; Πωπω κουράγιο! Εμένα κοιμάται αργά (κατά τις 12) αλλά σπάνιο πλέον να ξυπνήσει πριν τις 7 παρά... Τις περισσότερες φορές το πάει σερί μέχρι τις 10! Οπότε αναγκαστικά πίνει το γάλα μαζί με τα φρούτα. Δεν ξέρω αν πρέπει αλλά τι να κάνω, διαφορετικά θα χάσει κάποιο γεύμα και δεν το θέλω...
Λέω κι εγώ από Δευτέρα να ξεκινήσουμε προσπάθειες για ξένο γάλα, αλλά δε θα πιέσω καταστάσεις... Θα δούμε! Δεν ξέρω και από που να πρωτοαρχίσω... Τι γάλα να δώσω πρώτα (να δοκιμάσουμε), σε τι θα το πίνει (μπιμπερό, εκπαιδευτικό ποτηράκι ή ποτηράκι με καλαμάκιWink Χαμός οι ερωτήσεις μου, το ξέρω...!

Άσχετο, αλλά εμάς η παιδίατρος δεν μας έβαλε ακόμα να κάνουμε εξετάσεις. Είπε νομίζω λίγο αργότερα... Θα δούμε!

Μακάρι να κοιμότανε και εμένα σερίιιιι !!!!! Και να έτρωγε και λίγο παραπάνω !!!!!!!!!!!!!
Ναι δεν της σταματάω τον θηλασμό για τον λόγο που λες, αφού δεν τρώωει και τίποτα άλλο όλη μέρα, ας φάει μαμαδογαλατάκι καλύτερα. Τώρα για τις εξετάσεις αίματος θα ρωτήσω την παιδίατρο για αργότερα. Μερικοί παιδίατροι δεν ζητάν και καθόλου αλλά εγώ λέω να της κάνω κάποια στιγμή.
Τώρα για το ξένο γαλατάκι τι να σου πω?? Δως της και φρέσκο μήπως το πιεί. Δοκίμασε με το μπιμπερό πρώτα και μετά με το εκπαιδευτικό. Το νεράκι με τι το πίνει?? Ε μ'αυτό δώσ'της και το γαλατάκι να δεις πως θα πάει.
Αν θές βάλε και λίγο μέλι μέσα. Μετά το χρόνο επιτρέπεται!!!!

Άντε φιλάκια και .....

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Angie_77 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Angie μου πού καταλήξατε τελικά;
Εμείς που λέμε να αρχίσουμε τώρα τον αποθηλασμό και πλέον ψάχνομαι, μας έδωσε σε σκόνη (κι εγώ θα τη ρωτήσω γιατί όχι φρέσκο, αν και ψυλλιάζομαι ότι φταίει που δεν είναι και πολύ ανεπτυγμένη η μικρή) να δοκιμάσουμε καταρχήν τα βιολογικά: Βιοlac, Frezylac και Hipp Organic (και τα 3 το αντοίστοιχο της ηλικίας 1+). Τα έχετε δοκιμάσει; Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πού ν' αρχίσω... και πώς ν' αρχίσω... Άστα να πάνε! Με το θηλασμό ήταν (ας τα λέμε) όλα απλά, δεν είχες επιλογή! Wink

Αλίκη μου συγγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα !!! Αλλά καταλαβαίνεις τώρα που ήρθε ο άντρας μου, που χρόνος για φορουμάκι!!!!
Στο θέμα μας τώρα. Εγώ σταμάτησα να ψάχνω για γάλα γιατί τα λεφτά μου έχανα!! Όσες σκόνες δοκίμασα τίποτα. Της έδωσα και φρέσκο (αφού ρώτησα την παιδίατρο πρώτα) αλλά ούτε κι αυτό το ήθελε. Έχει κολλήσει με το "μπυζί" και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να κάνουμε και εξετάσεις αίματος (αυτές που είναι για ζάχαρο, γεν. αίματος κλπ) και πρέπει να είναι 4 ώρες νηστική αλλά πώς??? Το βράδυ ξυπνάει για να θηλάσει 3-4 φορές κι αν δεν της δώσω στήθος γίνεται χαλασμός!!!! Εσείς πώς πάτε??

Κοριτσάκι!!! Αν όπως λες άργησες να απαντήσεις γι' αυτό το λόγο τότε... καλώς άργησες!!! Laughing
Πωπω, δεν πίνει τίποτα, εεε; Βέβαια απ' ότι καταλαβαίνω είναι κομματάκι δύσκολη στο φαγητό η δικιά σου!!! Γνώμη μου είναι να συνεχίσεις κανονικά το θηλασμό και να ξαναδοκιμάσεις λίγο αργότερα... Ίσως δεν είναι έτοιμη ακόμα γι' αυτό κι επειδή δεν σου τρώει και πολύ καλύτερα να μην της στερήσεις το στήθος!!! Ξυπνάει ακόμα τη νύχτα εεε; Πωπω κουράγιο! Εμένα κοιμάται αργά (κατά τις 12) αλλά σπάνιο πλέον να ξυπνήσει πριν τις 7 παρά... Τις περισσότερες φορές το πάει σερί μέχρι τις 10! Οπότε αναγκαστικά πίνει το γάλα μαζί με τα φρούτα. Δεν ξέρω αν πρέπει αλλά τι να κάνω, διαφορετικά θα χάσει κάποιο γεύμα και δεν το θέλω...
Λέω κι εγώ από Δευτέρα να ξεκινήσουμε προσπάθειες για ξένο γάλα, αλλά δε θα πιέσω καταστάσεις... Θα δούμε! Δεν ξέρω και από που να πρωτοαρχίσω... Τι γάλα να δώσω πρώτα (να δοκιμάσουμε), σε τι θα το πίνει (μπιμπερό, εκπαιδευτικό ποτηράκι ή ποτηράκι με καλαμάκιWink Χαμός οι ερωτήσεις μου, το ξέρω...!

Άσχετο, αλλά εμάς η παιδίατρος δεν μας έβαλε ακόμα να κάνουμε εξετάσεις. Είπε νομίζω λίγο αργότερα... Θα δούμε!

Μακάρι να κοιμότανε και εμένα σερίιιιι !!!!! Και να έτρωγε και λίγο παραπάνω !!!!!!!!!!!!!
Ναι δεν της σταματάω τον θηλασμό για τον λόγο που λες, αφού δεν τρώωει και τίποτα άλλο όλη μέρα, ας φάει μαμαδογαλατάκι καλύτερα. Τώρα για τις εξετάσεις αίματος θα ρωτήσω την παιδίατρο για αργότερα. Μερικοί παιδίατροι δεν ζητάν και καθόλου αλλά εγώ λέω να της κάνω κάποια στιγμή.
Τώρα για το ξένο γαλατάκι τι να σου πω?? Δως της και φρέσκο μήπως το πιεί. Δοκίμασε με το μπιμπερό πρώτα και μετά με το εκπαιδευτικό. Το νεράκι με τι το πίνει?? Ε μ'αυτό δώσ'της και το γαλατάκι να δεις πως θα πάει.
Αν θές βάλε και λίγο μέλι μέσα. Μετά το χρόνο επιτρέπεται!!!!

Άντε φιλάκια και .....

Υπομονή και θα σου κοιμηθεί και σερί και θα σου τρώει το φαγάκι της κάποια στιγμή.. Απλά σε παιδεύει λίγο περισσότερο η ζουζούνα σου! Από τη στιγμή που αναπτύσσεται μην ανησυχείς!

Όσο για μας, το νεράκι το πίνει και από εκπαιδευτικό και από ποτηράκι με καλαμάκι. Μόνο μπιμπερό δεν έχουμε πάρει μέχρι τώρα (αλλά δεν έχω ξαναδοκιμάσει πρόσφατα). Έλεγα να αποφύγω το μπιμπερό αφού το γλιτώσαμε μέχρι στιγμής, αλλά θα μπορεί να πίνει αρκετή ποσότητα και από τα άλλα; Διότι με τα συστήματα που έχουν κατά των διαρροών, τελικά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να ρουφήξει το νεράκι και λέω μήπως κουράζεται να πιει την ποσότητα που πρέπει... Rolling Eyes Μάλλον θα πρέπει να τα δοκιμάσω όλα...!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με την ευκαιρία να ρωτήσω το εξής: Προσπαθώντας σιγά σιγά να πιει η μικρή μου ξένο γάλα, έχω καταφέρει 2 φορές (χτες και προχτές) να πιεί περίπου μόλις 20-30ml. Φυσικά μετά δεν ήθελε άλλο και ζήταγε μπυζί! Επειδή τώρα βρίσκομαι σε περίοδο δοκιμών με το γάλα αλλά και τον τρόπο που θα τις το δίνω, δεν έχω ιδέα, είναι καλό σαν ποσότητα για αρχή; Ή να συμπεράνω ότι δεν της άρεσε το γάλα; Ή το μπουκάλι...;
Εντωμεταξύ, νομίζω ότι η μικρή έχει συνηθίσει να πίνει μικρότερες ποσότητες από το στήθος (δεν είχα πλέόν τόσο γάλα) και τώρα πώς θα την καταφέρω να πίνει περίπου 200ml που πίνουν σε αυτή την ηλικία;

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω οταν αρχισα να αποθηλαζω αρχισα να του δινω το τελευταιο γευμα ξενο(βεβαια εμενα ητανε πολυ πιο μικρος περιπου 4 μηνων)
και σιγα σιγα αρχισα να αντικαθιστω καθε γευμα...αποθηλασα οταν ηταν πλεον 5 μηνων...βεβαια εμενα επινε απο το μπουκαλι απο 2 μηνων γιατι εκανα αντλησεις και του εδινα καποια γευματα με το μπουκαλι...
αν γινετε ας δινει για αρχη καποιος αλλος το ξενο μεχρι να συνηθισει γιατι εσενα σε εχει συνδεσει με το ζιζι

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:εγω οταν αρχισα να αποθηλαζω αρχισα να του δινω το τελευταιο γευμα ξενο(βεβαια εμενα ητανε πολυ πιο μικρος περιπου 4 μηνων)
και σιγα σιγα αρχισα να αντικαθιστω καθε γευμα...αποθηλασα οταν ηταν πλεον 5 μηνων...βεβαια εμενα επινε απο το μπουκαλι απο 2 μηνων γιατι εκανα αντλησεις και του εδινα καποια γευματα με το μπουκαλι...
αν γινετε ας δινει για αρχη καποιος αλλος το ξενο μεχρι να συνηθισει γιατι εσενα σε εχει συνδεσει με το ζιζι
Γεια σου happiness! Smile
Κι εγώ έχω αρχίσει να δίνω ξένο στο τελευταίο γεύμα της. Βασικά ξεκινάω με το ξένο και μετά συμπληρώνω με το δικό μου (από στήθος). Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο μεγάλα είναι, τόσο πιο δύσκολα κόβεται (εκτός πια κι αν έχουν μεγαλώσει πολύ αλλά δεν ήθελα να το τραβήξω τόσο). Και ομολογώ πως -σαν άπειρη μαμά- έκανα τη βλακεία να μην της δίνω καθόλου από μπουκάλι, αντλώντας από θήλαστρο. Μόνο όταν ήταν ημερών ακόμη της έδινα από μπιμπερό το δικό μου και μετά την έβαζα στήθος για να το πιάνει πιο εύκολα. Όμως, μόλις το έμαθε κόψαμε και το μπουκάλι. Έτσι, αργότερα που δοκίμασα δεν το ήθελε καθόλου πλέον το μπουκάλι. Τώρα πίνει και από αυτό, αλλά μικρές ποσότητες, δηλαδή περίπου 30ml (τόσο ήπιε και σήμερα), όσο πίνει και με το εκπαιδευτικό. Η απορία μου είναι αν είναι καλά τόσο για αρχή ή πίνει μόνο τόσο γιατί πχ δεν της αρέσει το συγκεκριμένο γάλα ή δεν τη βολεύει το μπιμπερό. Εσένα που το είχε μάθει μάλλον έπινε περισσότερο, ε;
Επίσης, έχω την απορία πώς γίνεται ένα μωράκι να πίνει μονοκοπανιά 200ml και βάλε. Εγώ τόσο να πιω σε φρέσκο που είναι και πιο ελαφρύ και θα φουσκώσω. Πώς το καταφέρνουν τα μωράκια; Rolling Eyes
Τέλος, έχεις δίκιο ότι πρέπει να βάλω κάποιον άλλο να της το δίνει, πχ ο μπαμπάς της, αλλά 1ον το κόβω δύσκολο να το αναλάβει και 2ον μου αρέσει τόσο που της το προσφέρω εγώ και δε θα ήθελα να το σταματήσω... Στην ανάγκη βέβαια...!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειναι νομιζω λιγο,τοσο ηπιε ο γιος μου οταν ηταν ημερων,νομιζω δεν της αρεσει το μπουκαλι...
εμενα φαντασου τωρα πινει 300μλ το πρωι και αλλα τοσα το βραδυ...
εγω ξερεις τι θα εκανα...θα συνεχισω καταρχην να επιμενω να ο δωσει καποιος αλλος...
επισης μηπως θα ηταν καλο για αρχη,αν εχεις θηλαστρο να βγαζεις και να της δινεις το δικο σου μεχρι να μαθει το μπουκαλι,και μετα περνας στο ξενο
μια ιδεα λεω δεν ξερω αν θα πιασει αλλα θα σου ελεγα να το δοκιμασεις και αυτο και οχι μονο σε ενα γευμα,βεβαια ετσι θα παρει περισοοτερο καιρο να αποθηλασεις

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:ειναι νομιζω λιγο,τοσο ηπιε ο γιος μου οταν ηταν ημερων,νομιζω δεν της αρεσει το μπουκαλι...
εμενα φαντασου τωρα πινει 300μλ το πρωι και αλλα τοσα το βραδυ...
εγω ξερεις τι θα εκανα...θα συνεχισω καταρχην να επιμενω να ο δωσει καποιος αλλος...
επισης μηπως θα ηταν καλο για αρχη,αν εχεις θηλαστρο να βγαζεις και να της δινεις το δικο σου μεχρι να μαθει το μπουκαλι,και μετα περνας στο ξενο
μια ιδεα λεω δεν ξερω αν θα πιασει αλλα θα σου ελεγα να το δοκιμασεις και αυτο και οχι μονο σε ενα γευμα,βεβαια ετσι θα παρει περισοοτερο καιρο να αποθηλασεις
Λοιπόν, έχω καλά νέα! Βρήκα συνδυασμό μπιμπερό και γάλακτος που άρεσε στη μικρή μου! Κι έτσι, ξαφνικά τα 20-30 έγιναν 100 και χτες ήπιε 130 και ζήταγε κι άλλο! Γάλα μετά τον θηλασμό. Ποιό?? - Σελίδα 2 328109
Προς το παρόν της το δίνω εγώ, οπότε, αν τελικά πάει καλά θα συνεχίσω να της το δίνω.
Και μακάρι έτσι να γλιτώσω και τις αντλήσεις από θήλαστρο που πραγματικά βαριέμαι, αλλά και νομίζω δύσκολο να πετύχουν (με τόσο λίγο γάλα πλέον δε βγάζει σχεδόν καθόλου το θήλαστρο, το είχα δοκιμάσει λίγο καιρό πριν)...
Σ' ευχαριστώ happiness!!! I love you

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο,αντε σιγα σιγα θα το αυξησετε...
μια χαρα τα καταφερες...αληθεια πιο γαλα της εδωσες?

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επισης να σου πω οτι απο τοσ τηθος δεν τρωνε την ιδια ποσοτητα,εγω οταν το αντλουσα και το εδινα στην αρχη επινε 60...εκει σταματουσε σιγα σιγα ομως και ναι αντε αλλο λιγο το φτασαμε 150 και μετα κοιμοτανε το αντρακι μου ενα 3ωρο γεματο

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμείς προσπαθούμε να πιούμε ξένο.του δίνω αντβανσ τις δέλτα. πίνει από μένα όταν ξυπνάει και μετά από καμία ώρα του δίνω το ξένο με καλαμάκι. πίνει γύρω στα 120 μλ. επίσης του δίνω πάλι μετά τον μεσημεριανό ύπνο, πίνει γύρω στα 100. σήμερα του έδωσα και πριν τον βραδυνό θηλασμό και ήπιε 100 μλ. όμως το βυζάκι... βυζάκι. όποτε το θέλει ξέρει τον δρόμο μόνος του και ο κόσμος να χαλάσει θα το βγάλει από την μπλούζα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:μπραβο,αντε σιγα σιγα θα το αυξησετε...
μια χαρα τα καταφερες...αληθεια πιο γαλα της εδωσες?

Σ' ευχαριστούμε! Ναι,πλέον είμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρουμε, αν και προς το παρόν ξένο δίνω μόνο στο βραδυνό γεύμα (πριν κοιμηθεί). Μάλιστα, χτες ήπιε 170ml και ήθελε κι άλλο, οπότε συμπλήρωσα με στήθος μετά. Γάλα μετά τον θηλασμό. Ποιό?? - Σελίδα 2 401147
Είχα δειγματάκια από βιολογικό, οπότε ξεκίνησα από αυτά και τελικά πίνει βιοlac. Φαίνεται να της αρέσει πολυ και δεν είναι από τα γλυκά γάλατα (γενικά ούτε οι γλυκές κρέμες της άρεσαν οπότε έτρωγε βιολογικές πάλι). Συνεχίζω με αυτό προς το παρόν και μετά λέω να δώσω φρέσκο. Το μόνο κακό είναι ότι ξυπνάει, όπως και πριν, μέσα στη νύχτα, σε λίγο καιρό που θα κόψουμε τελείως το θηλασμό θα πρέπει να της φτιάχνω μέσα στη νύχτα; Γάλα μετά τον θηλασμό. Ποιό?? - Σελίδα 2 850933

happiness έγραψε:επισης να σου πω οτι απο τοσ τηθος δεν τρωνε την ιδια ποσοτητα,εγω οταν το αντλουσα και το εδινα στην αρχη επινε 60...εκει σταματουσε σιγα σιγα ομως και ναι αντε αλλο λιγο το φτασαμε 150 και μετα κοιμοτανε το αντρακι μου ενα 3ωρο γεματο

Εννοείς δεν τρώνε την ίδια ποσότητα όταν πίνουν από στήθος σε σχέση με θήλαστρο και μπουκάλι; Ή δεν τρώνε το ίδιο από γάλα μαμάς και ξένο γάλα; Πάντως, σίγουρα πίνουν μικρότερες ποσότητες από το δικό μας, αλλά τα θρεπτικά συστατικά είναι πολύ πιο απορροφήσιμα... Και για να απαντήσω και για το πρώτο, σίγουρα το θήλαστρο δεν αντλεί όσο "αντλεί" το μωρό κατευθείαν από το στήθος. Αλλά παλιά που είχα πολύ γάλα έβγαζα για πλάκα 150ml ενώ τώρα σχεδόν τίποτα...

anastasia78 έγραψε:εμείς προσπαθούμε να πιούμε ξένο.του δίνω αντβανσ τις δέλτα. πίνει από μένα όταν ξυπνάει και μετά από καμία ώρα του δίνω το ξένο με καλαμάκι. πίνει γύρω στα 120 μλ. επίσης του δίνω πάλι μετά τον μεσημεριανό ύπνο, πίνει γύρω στα 100. σήμερα του έδωσα και πριν τον βραδυνό θηλασμό και ήπιε 100 μλ. όμως το βυζάκι... βυζάκι. όποτε το θέλει ξέρει τον δρόμο μόνος του και ο κόσμος να χαλάσει θα το βγάλει από την μπλούζα!

Έτσι ακριβώς είναι! Το βυζάκι... βυζάκι! Κι εμένα τα ίδια κάνει, όταν πεινάει έρχεται αλα "self service", τραβάει και σηκώνει τη μπλούζα μόνη της και... επιτίθεται!!! Shocked Laughing Κρίμα που θα το χάσουμε αυτό σε λίγο καιρό, αλλά τι να γίνει...

Παρεμπιπτόντως, εσείς δίνετε το γάλα πολλές φορές μέσα στη μέρα και από λίγο; Εγώ της δίνω μόνο πρωι-βράδυ (και τη νύχτα όταν ξυπνήσει). Και τώρα με το ξένο, τι ώρα θα πρέπει το αργότερο να της το δίνω το πρωί, ώστε να μην της κόψει την όρεξη για τα φρούτα που τρώει λίγο μετά τις 10πμ; Να την ξυπνάω; Rolling Eyes

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εννοω σαν ποσοτητα,οχι αν ειναι αντλημενο ή ξενο...εγω για παραδειγμα,οταν ηταν 2 μηνων αρχισε να ξυπναει σε ταχτα διαστηματα γιατι πεινουσε(οχι γιατι δεν ειχα γαλα αλλα θηλαζε πολυ λιγη ωρα,οποτε πεινουσε γρηγορα)...για να μην ξεκινησω ξενο,πηρα θηλαστρο και το αντλουσα και το εδινα με το μπουκαλι...ετσι τον πιεζα και επινε λιγο παραπανω,οποτε κοιμοτανε και λιγο παραπανω,στην αρχη σταματουσε στα 60 μλ...μετα το καναμε 90...120...κτλ...κτλ(με λιγα λογια για να μην σας μπερδευω οταν θηλαζε πρεπει να επινε περιπου τοσο,ετσι πιστευω γι'αυτο πεινουσε γρηγορα)
εμεα πινει γαλα μονο πρωι και βραδυ...δεν του δινω ενδιαμεσα(οχι οτι δεν θα το πιει)

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επισης εμενα ξυπναει περιπου 9 ,πινει γαλα 9:30 και του δινω φρουτοκρεμα και αυγο στις 12

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατάλαβα... Σ' ευχαριστώ! Και δε μου λες, τι ώρα τρώει μεσημεριανό; Γιατί αν τρώει το δεκατιανό στις 12, σίγουρα δε θα πεινάει στις 2, σωστά; Rolling Eyes

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοιμαται 1:30 με 2 και ξυπναει περιπου 4 οπου τρωει μεσημεριανο και κατα τις 6:30 με 7 του δινω το απογευματινο

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ, αργούτσικα τρώει, ε; Κι εσείς τόσο αργά τρώτε; Εμείς τρώμε νωρίτερα το μεσημεριανό μας, οπότε θα πρέπει να τα μεταφέρω όλα πιο νωρίς... Rolling Eyes

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Ωχ, αργούτσικα τρώει, ε; Κι εσείς τόσο αργά τρώτε; Εμείς τρώμε νωρίτερα το μεσημεριανό μας, οπότε θα πρέπει να τα μεταφέρω όλα πιο νωρίς... Rolling Eyes

Αλικάκι μου τι κάνεις?? Σε έχασα κι εσένα μαζί με το φορουμάκι. Τώρα που ετοιμάζουμε την βάφτιση, δεν έχω καθόλου χρόνο για το ιντερνετ. Ελπίζω μετά να μπαίνω λίγο περισσότερο. Έχω και έναν άντρα να φροντίσω τώρα. Τον Δεκέμβριο θα ξαναφύγει πριν τις γιορτές και καταλαβαίνεις οτι προσπαθώ να τον χορτάσω όσο μπορώ τώρα.
Πάντως κι εμείς τρώμε αργά το μεσημεριανό μας. Γύρω στις 20,00 ή ακόμα και στις 21.00 !!!!!
Το κοριτσάκι σας το βαφτίσατε????? Να σας ζήσει κοπέλα μου !!!!! Αλήθεια πώς την είπατε την μπουμπού????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Ωχ, αργούτσικα τρώει, ε; Κι εσείς τόσο αργά τρώτε; Εμείς τρώμε νωρίτερα το μεσημεριανό μας, οπότε θα πρέπει να τα μεταφέρω όλα πιο νωρίς... Rolling Eyes

Αλικάκι μου τι κάνεις?? Σε έχασα κι εσένα μαζί με το φορουμάκι. Τώρα που ετοιμάζουμε την βάφτιση, δεν έχω καθόλου χρόνο για το ιντερνετ. Ελπίζω μετά να μπαίνω λίγο περισσότερο. Έχω και έναν άντρα να φροντίσω τώρα. Τον Δεκέμβριο θα ξαναφύγει πριν τις γιορτές και καταλαβαίνεις οτι προσπαθώ να τον χορτάσω όσο μπορώ τώρα.
Πάντως κι εμείς τρώμε αργά το μεσημεριανό μας. Γύρω στις 20,00 ή ακόμα και στις 21.00 !!!!!
Το κοριτσάκι σας το βαφτίσατε????? Να σας ζήσει κοπέλα μου !!!!! Αλήθεια πώς την είπατε την μπουμπού????
Με το καλό η βάφτισή σας Αγγελικούλα!!! Σε καταλαβαίνω, κι εγώ τώρα που βαφτιστήκαμε παλεύω να συνέλθω (μου βγήκε κούραση διότι τα προγραμμάτισα όλα τελευταία στιγμή), αλλά τουλάχιστον όλα πήγαν καλά! Η μικρή μας Δανάη Smile έκανε την έκπληξη και έκλεισε το στόμα όλων όσων μιλούσαν για πολύυυυυ κλάμα. Ειδικά εκείνη τη μέρα αποφάσισε να είναι το καλό παιδί, χαχαχα! Laughing
Άντε καλέ τρέχα να χαρείς τον άνδρα σου! Εδώ είσαι ακόμη;;;;

Τι.. εννοείς τρώτε μεσημεριανό στις 20:00-21:00; Shocked Μήπως ήθελες να πεις απογευματινό ή βραδυνό; Καλέ θα με τρελάνετε! Razz

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας ζήσει η Δανάη σας !!!!!! Καλότυχο, γερό κι ευτυχισμένο πάντα!!!!!

Φιλοξενούμε τον κουμπάρο σήμερα και βρήκα ευκαιρία για φορουμάκι !!!!

Χρησιμοποιώ το λαπιτόπι Laughing του άντρα μου και δεν πήρα το ποντίκι και αργώ τα μάλα μέχρι να γράψω κάτι...

Η μικρή ξυπνάει κατά τις 09.30 και της δίνω μπυζί, και μετά τις φτιάχνω φρουτόκρεμα το μεσημέρι και το απόγευμα (αφού έχουμε θηλάσει κι όλας) δεν τρώει φαγητό, οπότε της το δίνω αργούτσικα. Ξέρω ότι ίσως δεν πρέπει αλλά επειδή δεν πολυτρώει η δικιά μου, δεν με πολυαπασχολεί αυτό με το ωράριο. Όποτε πεινάσει την ταίζω. Από το να της δίνω φαί τις ώρες που πρέπει και να μην το θέλει και να το πετάω, καλύτερα έτσι.
Kisses

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τωρα που ο συζυξ δουλευει (σεζον,οποτε καταλαβαινεις περιεργα ωραρια)...τρωμε περιπου 1:30 αλλα τοτε ειναι πολυ νωρις να φαει μεσημεριανο αφου εχει φαει 12 δεκατιανο...οταν ο συζυξ σταματησει απο τη δουλεια υπολογιζω οτι θα τρωμε γυρω στις 3 ...κοιτα αν τον χειμωνα ξυπναει πιο νωρις θα του δινω και το μεσημεριανο πιο νωρις αλλα να πινει το γαλα 9:30 με 10 (300μλ) νομιζω οτι πρεπει να περασει ενα διωρο για να φαει τουλαχιστον το δεκατιανο...μετα ομως δεν μπορει να μεινει ξυπνιος μεχρι τις 3 που ειναι να ξαναφαει,οποτε κοιμαται και οταν ξυπνησει περιπου 4(αυτο ειναι το χρονικο οριο για το μεσημεριανο υπνο) τον ταιζω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις