26 Απ: Γάλα μετά τον θηλασμό. Ποιό?? Τρι Σεπ 06, 2011 2:45 pm
Angie_77
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκι!!! Αν όπως λες άργησες να απαντήσεις γι' αυτό το λόγο τότε... καλώς άργησες!!!Angie_77 έγραψε:crazymommy έγραψε:Angie μου πού καταλήξατε τελικά;
Εμείς που λέμε να αρχίσουμε τώρα τον αποθηλασμό και πλέον ψάχνομαι, μας έδωσε σε σκόνη (κι εγώ θα τη ρωτήσω γιατί όχι φρέσκο, αν και ψυλλιάζομαι ότι φταίει που δεν είναι και πολύ ανεπτυγμένη η μικρή) να δοκιμάσουμε καταρχήν τα βιολογικά: Βιοlac, Frezylac και Hipp Organic (και τα 3 το αντοίστοιχο της ηλικίας 1+). Τα έχετε δοκιμάσει; Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πού ν' αρχίσω... και πώς ν' αρχίσω... Άστα να πάνε! Με το θηλασμό ήταν (ας τα λέμε) όλα απλά, δεν είχες επιλογή!
Αλίκη μου συγγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα !!! Αλλά καταλαβαίνεις τώρα που ήρθε ο άντρας μου, που χρόνος για φορουμάκι!!!!
Στο θέμα μας τώρα. Εγώ σταμάτησα να ψάχνω για γάλα γιατί τα λεφτά μου έχανα!! Όσες σκόνες δοκίμασα τίποτα. Της έδωσα και φρέσκο (αφού ρώτησα την παιδίατρο πρώτα) αλλά ούτε κι αυτό το ήθελε. Έχει κολλήσει με το "μπυζί" και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να κάνουμε και εξετάσεις αίματος (αυτές που είναι για ζάχαρο, γεν. αίματος κλπ) και πρέπει να είναι 4 ώρες νηστική αλλά πώς??? Το βράδυ ξυπνάει για να θηλάσει 3-4 φορές κι αν δεν της δώσω στήθος γίνεται χαλασμός!!!! Εσείς πώς πάτε??
Πωπω, δεν πίνει τίποτα, εεε; Βέβαια απ' ότι καταλαβαίνω είναι κομματάκι δύσκολη στο φαγητό η δικιά σου!!! Γνώμη μου είναι να συνεχίσεις κανονικά το θηλασμό και να ξαναδοκιμάσεις λίγο αργότερα... Ίσως δεν είναι έτοιμη ακόμα γι' αυτό κι επειδή δεν σου τρώει και πολύ καλύτερα να μην της στερήσεις το στήθος!!! Ξυπνάει ακόμα τη νύχτα εεε; Πωπω κουράγιο! Εμένα κοιμάται αργά (κατά τις 12) αλλά σπάνιο πλέον να ξυπνήσει πριν τις 7 παρά... Τις περισσότερες φορές το πάει σερί μέχρι τις 10! Οπότε αναγκαστικά πίνει το γάλα μαζί με τα φρούτα. Δεν ξέρω αν πρέπει αλλά τι να κάνω, διαφορετικά θα χάσει κάποιο γεύμα και δεν το θέλω...
Λέω κι εγώ από Δευτέρα να ξεκινήσουμε προσπάθειες για ξένο γάλα, αλλά δε θα πιέσω καταστάσεις... Θα δούμε! Δεν ξέρω και από που να πρωτοαρχίσω... Τι γάλα να δώσω πρώτα (να δοκιμάσουμε), σε τι θα το πίνει (μπιμπερό, εκπαιδευτικό ποτηράκι ή ποτηράκι με καλαμάκι Χαμός οι ερωτήσεις μου, το ξέρω...!
Άσχετο, αλλά εμάς η παιδίατρος δεν μας έβαλε ακόμα να κάνουμε εξετάσεις. Είπε νομίζω λίγο αργότερα... Θα δούμε!
Μακάρι να κοιμότανε και εμένα σερίιιιι !!!!! Και να έτρωγε και λίγο παραπάνω !!!!!!!!!!!!!
Ναι δεν της σταματάω τον θηλασμό για τον λόγο που λες, αφού δεν τρώωει και τίποτα άλλο όλη μέρα, ας φάει μαμαδογαλατάκι καλύτερα. Τώρα για τις εξετάσεις αίματος θα ρωτήσω την παιδίατρο για αργότερα. Μερικοί παιδίατροι δεν ζητάν και καθόλου αλλά εγώ λέω να της κάνω κάποια στιγμή.
Τώρα για το ξένο γαλατάκι τι να σου πω?? Δως της και φρέσκο μήπως το πιεί. Δοκίμασε με το μπιμπερό πρώτα και μετά με το εκπαιδευτικό. Το νεράκι με τι το πίνει?? Ε μ'αυτό δώσ'της και το γαλατάκι να δεις πως θα πάει.
Αν θές βάλε και λίγο μέλι μέσα. Μετά το χρόνο επιτρέπεται!!!!
Άντε φιλάκια και .....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]