Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 15]

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ αυτη τη λατρεια στο ψωμι να μην ειχα! πιστευω οτι ολα θα ηταν καλυτερα!!!τωρα που υπαρχουν στο σπιτι κατι πατατακια με γευση μπαρκεκιου κ εγω τα λιγουρευομαι τι να κανω? να μη τα φαω? κοιμαται κ ο αντρας μου, δε θα με καταλαβει κανεις!

kalliopirev

kalliopirev
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αγγελικημαρια έγραψε:αχ αυτη τη λατρεια στο ψωμι να μην ειχα! πιστευω οτι ολα θα ηταν καλυτερα!!!τωρα που υπαρχουν στο σπιτι κατι πατατακια με γευση μπαρκεκιου κ εγω τα λιγουρευομαι τι να κανω? να μη τα φαω? κοιμαται κ ο αντρας μου, δε θα με καταλαβει κανεις!
χαχαχα!!σε φωναζουν φαε με φαε με!!!χρυσα 8α τα κανουμε τα φαρμακεια με τισ ωτοασπιδες γ@@@τι μου!!

αγγελικημαρια

kalliopirev έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:αχ αυτη τη λατρεια στο ψωμι να μην ειχα! πιστευω οτι ολα θα ηταν καλυτερα!!!τωρα που υπαρχουν στο σπιτι κατι πατατακια με γευση μπαρκεκιου κ εγω τα λιγουρευομαι τι να κανω? να μη τα φαω? κοιμαται κ ο αντρας μου, δε θα με καταλαβει κανεις!
χαχαχα!!σε φωναζουν φαε με φαε με!!!χρυσα 8α τα κανουμε τα φαρμακεια με τισ ωτοασπιδες γ@@@τι μου!!

αααχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!λιγα μονο!μια χουφτα θα παρω κ θα τα πεταξω τα αλλα!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:
kalliopirev έγραψε:

αααχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!λιγα μονο!μια χουφτα θα παρω κ θα τα πεταξω τα αλλα!!

οοοοχιιιιι μηηηη κοιμησουυυυ! Razz

αγγελικημαρια

πως παει η διαιτα κοριτσια?????εγω καλουτσικα, το τζιν μπηκε...τωρα εμεινε να κουμπωσει!!!

nikacat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
linarosporo pos ton xreisimopoieite?με τι τον τρωτε

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw tous vazw pantou sto giaourti mesa k se fageita k salates mou aresei para poly opws k to koukounari

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εγω παρουσα κοριτσια ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 6 328109

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την Παρασκευη ξεκινησα απονευρωση, δεν μπορω να μασησω οποτε αποφευγω να τρωω πολυ. Κι εχω ακομη τουλαχιστον 2 επισκεψεις. Λεω να το εκμεταλευτω... σημερα το πρωι που ζυγηστηκα εχασα 3κιλα... Θα ειναι τα υγρα της πρωτης εβδομαδας, ειναι και που αδιαθετησα σημερα... Παντως νιωθω ξεπρισμενη και συνεχιζω....

135ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 6 Empty ΔΙΑΙΤΑ Κυρ Οκτ 16, 2011 9:40 am

renia3581

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 16 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Crying or Very sad

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρενια το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τρως υγειηνα και να εχεις υπομονη... καλυτερα να χανεις σιγα σιγα παρα ολα μαζι.... Αν μπορεις και να ασκησε θα ειναι καλο.... Εγω εχω ενα στεπερ στο σπιτι και κανω αλλα το περπατημα μου ειπε καποια κοπελα ειναι το ιδανικοτερο... Ετσι σε καθε ευκαιρεια αφεινω το αυτοκινητο και παω με τα ποδια....
Δεν ειμαι διατροφολογος απλα σου λεω αυτα που κανω εγω....Ευγε σου για τα 16 κιλα εχεις πολλα ακομη; Εγω μετα τη γεννα εχασα 28 αλλα ξαναεβαλα τα 14...Τωρα θελω μονο 8 να χασω ακομη να φτασω τα 67 και οχι τα 58 που ειχα φτασει... εεε θελω να εχω και λιγα πιασηματακια πανω μου μην ειμαι τελειως κοκκαλα γιατι στα 58 ημουν κοκαλα... Καλη συνεχεια και καλως ηρθες...

renia3581

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
θελω να χασω αλλα 20 nopiμου Very Happy

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να μαι κι εγω...
Καλημερα καλημερα!!!
Πηρα την μεγαλη αποφαση!! Κι εγω διαιτα απο σημερα. Στην ουσια δεν ειναι διαιτα αυτο που θα ξεκινησω, αλλα μια υγειανη διατροφη. Δεν εχω πολλα κιλα να χασω. Αρκουμαι στο να χασω ποντους και τα κιλα καθολου δε με ενδιαφερουν! Ακουστε λοιπον τι κανω εγω συμφωνα με τις συμβουλες της διατροφολογου μου.

Το βασικο ειναι να τρωμε πρωινο και 5 γευματα την ημερα! Δε πρεπει να μενουμε χωρις να τρωμε κατι πανω απο 3 το πολυ 4 ωρες!

Πρωινο. 08,30
1ποτηρι χυμο και 2 φρυγανιες με μελι.

12,00 1 φρουτο

το μεσημερι τρωω παντα σαλατα, και μια μεριδα φαγητου. 1 φετα ψωμι αν δεν εχω μακαρονια ρυζι η πατατες.

6,00 αλλο ενα φρουτο η ενα ποτηρι χυμο (φυσικο οσο μπορουμε)

Και το βραδυ θα φαω ενα τοστ, η ενα γιαουρτι, η μιση μεριδα λαδερο απο το μεσημερι.

Πολυ νερο ολη μερα.

Οταν πηγα πρωτη φορα στη διατροφολογο μου, μου φανηκε εξαιρετικα ευκολο να το κανω! Το δυσκολο ειναι να το κανω μονη μου. Οταν δεν πηγαινω στη διατροφολογο αλλα προσπαθω μονη μου οπως τωρα, συχνα ξεφευγω απο το προγραμμα μου.
Και να φανταστητε οτι μου εχει βαλει και 2 γλυκα την εβδομαδα, και πιτσες και σουβλακια και ο,τι θελω λεμε!
(Να συμπληρωσω ιτι αυτη η διαιτα εχει βγει συμφωνα με τον δικο μου μεταβολισμο και δεν ξερω αν θα δει αποτελεσμα καποια κοπελα, αν την ακολουθησει. Παντως ειναι πολυ βασικο να τρωμε πρωινο και 5 γευματα ημερισιως!)

Αντε καλη μας αρχη! Ελπιζω την επομενη Δευτερα να εχω χασει 1-2 ποντους!!! Καλη μας επιτυχια!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Renia εισαι στη μεση της διαδρομης, αφου το θελεις τοσο πολυ θα τα καταφερεις.... Wink
Ρενα συμφωνω με την διατροφολογο σου κι εγω τα 28 κιλα με διατροφολογο τα εχασα και ειχε την ιδια λογικη και το δικο μου μενου.... 5 γευματα την ημερα ανα 3-4 ωρες για να μην μενω νηστηκη... Θα τα καταφερουμε αρκει να πιστεψουμε σε αυτο...
Κανω καποια σεμιναρια εθελοντισμου σε ενα κεντρο προληψης απο εξαρτησιωγονες ουσιες... Το κερατε οτι και το φαι ειναι εξαρτηση... ξεκιναει ως αναγκη για να επιβιωσουμε και αν γινει καταχρηση μετατρεπεται σε εξαρτηση.... Εγω το βλεπω απο τον εαυτο μου... Κανω μερικες φορες λες και θα πεθανω αν δεν φαω εκεινο το λαχταριστο εκλερακι που μου κλεινει το ματι... Το παλευω ομως...
Ρενα κι εγω εχω ενα τζιν... στοχος ειναι να ξαναμπω σε αυτο... γιατι κι ζυγαρια που ζυγιζομαι μαλλον εχει καποιο προβλημα γιατι ενω νιωθω ξεπρισμενη και εχω αρχισει να φοραω πιο ανετα τα ρουχα μου εκεινη δεν κουνιεται... Ετσι εχω ως μετρο το τζιν που πρεπει να μου χωρεσει ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 6 564595 ανετα... Χθες το κουμπωσα ισα ισα ελπιζω απο βδομαδα να το κουμπωσω πιο ανετα...

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο βρε Nopi μου!!!!

Αυτο ειναι ενας πολυ καλος λογος για να ενθουσιαστεις και να συνεχισεις!!!!

Και επισης ειναι ενας πολυ καλος λογος για να ενθουσιαστω και να ξεκινησω κι εγω!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 6 215994 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 6 215994 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 6 215994

Το εχω ζησει..και ειναι απο τα καλυτερα συναισθηματα που εχω νιωσει..Να μπω στο παλιο μου τζην!!! Αχ....
Υπομονη και θεληση χρειαζεται! Την αλλη εβδομαδα να δεις που θα σου μπει ανετα..και σε 2-3 εβδομαδες θα σου ειναι και μεγαλο!!! (Γιατι οχι????)

Αντε βρε Nopi μου..Ραντεβου καθε Δευτερα εδω να λεμε τα κατορθωματα μας!!!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βάλτε κι εμένα στο πρόγραμμα κοριτσάκια. Προς το παρόν για προσεγμένη διατροφή γιατί το ταμείο είναι μείον για να πάω σε διατροφολόγο.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και γω στη λίστα σας. και γω με προσεγμένη διατροφη ξεκιναω. Θελω να χασω 10 κιλά. 4 που εχω απο τηνεγκυμοσυνη και 6 που ειχα απο πριν. ελπίζω κατι να κάνω γιατί ειμαι και λιγο λιχουδο Embarassed

stefanakos

stefanakos
bouba έγραψε:και γω στη λίστα σας. και γω με προσεγμένη διατροφη ξεκιναω. Θελω να χασω 10 κιλά. 4 που εχω απο τηνεγκυμοσυνη και 6 που ειχα απο πριν. ελπίζω κατι να κάνω γιατί ειμαι και λιγο λιχουδο Embarassed
καλημερα βαλτε με και εμενα στην λιστα , και εγω 10 κιλα θελω να χασω , ξεκινησα εχθες διατροφη , για να δουμε τι θα κανω ?

http://hawk-girl.blogspot.com/

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και για να το κανουμε και πιο οργανωμενο το θεμα..ας ξεκινησω εγω.

Ξεκιναω τι διαιτα ως εξης.

Κιλα.. 58,9
Μεση... 84εκ. (μετραω πανω στον αφαλο αν και ξερω οτι ειναι λαθος)

περιφερεια...104εκ.

στηθος...85εκ. (Στην ουσια μετραω ακριβως κατω απο το στηθος)

μηρος...45εκ.

Ολα αυτα στο περιπου γιατι δε μπορω να μετρησω μονη μου ακριβως οπως με μετρουσε η διαιτολογος μου.
Ο σταοχος μου ειναι 1 εκατοστο πιο αδυνατη απο ολα τα σημεια σε μια εβδομαδα. Ραντεβου λοιπον την αλλη Δευτερα να δουμε τι καναμε!

love

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
θα βαλετε και μενα στη λιστα??
θελω να χασω 10 κιλα!!!
δεν μου χωρανε τα ρουχα με τιποτα τα δε μπλουζακια οταν τα δοκιμαζω ανεβαινουν στο σβερκο!!!
εχθες μαλιστα πηγαμε σε ενα γαμο
και μετα στο γλεντι
ολες οι κοπελες με τα φορεματακια τους
και εγω για φανταστητε
((με κολαν κ μπλουζοφορεμα φαρδυ να καλυπτει κιολας))δεν σηκωθηκα απο το τραπεζι ουτε για τουαλετα!!!

Υ.Γ. αυτο βεβαια δεν με εμποδισε να φαω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σαν pig pig pig οι φιλες μου γελουσαν κ τις λεω αφηστε με γιατι θα βαω οτι υπαρχει εδω πανω!!

renia3581

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΠΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΦΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ......... Smile

148ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 6 Empty 3 ολοκληρα κιλα μειον Πεμ Οκτ 20, 2011 3:49 am

renia3581

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΝ ΤΡΙΑ ΚΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ................. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ . ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
4 μπακλαβαδακια ,2 cheese ,1 πατατες.και ενα σαντουιτς.και ειναι ακομα 15,00

θελω σκοτωμα η κακουργαααααααα

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:4 μπακλαβαδακια ,2 cheese ,1 πατατες.και ενα σαντουιτς.και ειναι ακομα 15,00

θελω σκοτωμα η κακουργαααααααα

ασε Βιβη ασε δεν θα χωραω απο την πορτα της εκκλησιας στη βαφτιση!!!!!!! ολο σταματαω κι ολο τρωω! κατερινα σταματααααααα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις