226 Απ: ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 Δευ Ιαν 09, 2012 6:41 am
mpoumpou16
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλησπερα πια διαιτα ειναι αυτη ειναι καλη ποσα κιλα χανεισ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mpoumpou16 έγραψε:και εγω αυριο ξεκιναω την χημικη των 23 ημερων θελω να χασω 10 κιλα τωρα ειμαι 65 κιλα θα σασ πω ποσα εχασα στο συνολο οταν τελειωσω 2 φιλεσ μοθ την εκαναν η μια εχασε 8 και η αλλη 12 η πρωτη εδω και 2 χρονια δεν τα εχει ξαναπαρει και η αλλη εδω και 4 μηνεσ τα διατιρη καλη μασ επιτιχια
Τι είναι αυτό? Μπορείς να στήλης την διεύθυνση?stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια γραφτηκα στο my specialsk και δημιουργησα ένα προσωπικο πρόγραμμα και εχει και διαφορες συμβουλες , σου μετρανε το DMS ειναι πολυ ωραίο. εχει και ωραιες υγιεινες συνταγες
θα πας στο google θα πατησεις kellogg'sspecialk και εκει θα υπαρχουν οδηγιες για να γινεις μέλος. ειναι απο τα δημητριακα κελλογςmiki2009 έγραψε:Τι είναι αυτό? Μπορείς να στήλης την διεύθυνση?stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια γραφτηκα στο my specialsk και δημιουργησα ένα προσωπικο πρόγραμμα και εχει και διαφορες συμβουλες , σου μετρανε το DMS ειναι πολυ ωραίο. εχει και ωραιες υγιεινες συνταγες
anthaki έγραψε:..κολλησε παλι η ρουφιανα στα 58 κιλα αυτη την φορα.. και μιας δεν εχω τιποτα στανταρ στη ζωη μου ποσο μαλλον ωρα για γυμναστηριο...αφηνω την μικρη μου καμια ωριτσα στις γιαγιαδες και το ριχνω στο τρεξιμο...πηρα και κατι lipton linea σημερα...για να δουμε θα τα χασω τα 2-3 κιλακια.Αυτη την στιγμη πειναω αλλα δεν προκειτε να ενδωσω...
Κοιτα..σαφως και τα διαφορα ποτα δεν ειναι για χορταση...οσο για κανα2 δεν νομιζω να βλαψει...οσο για την διαιτα...δεν κανω,μονο υγιεινη διατροφη και κομμενο το νυχτερινο σαβουριασμα..και ο θεος βοηθος..tzef έγραψε:anthaki έγραψε:..κολλησε παλι η ρουφιανα στα 58 κιλα αυτη την φορα.. και μιας δεν εχω τιποτα στανταρ στη ζωη μου ποσο μαλλον ωρα για γυμναστηριο...αφηνω την μικρη μου καμια ωριτσα στις γιαγιαδες και το ριχνω στο τρεξιμο...πηρα και κατι lipton linea σημερα...για να δουμε θα τα χασω τα 2-3 κιλακια.Αυτη την στιγμη πειναω αλλα δεν προκειτε να ενδωσω...
anthaki αυτο το lipton κανει με το θηλασμο;επισης κανει να κανουμε διαιτα τωρα που θηλαζουμε;
anthaki έγραψε:Κοιτα..σαφως και τα διαφορα ποτα δεν ειναι για χορταση...οσο για κανα2 δεν νομιζω να βλαψει...οσο για την διαιτα...δεν κανω,μονο υγιεινη διατροφη και κομμενο το νυχτερινο σαβουριασμα..και ο θεος βοηθος..tzef έγραψε:anthaki έγραψε:..κολλησε παλι η ρουφιανα στα 58 κιλα αυτη την φορα.. και μιας δεν εχω τιποτα στανταρ στη ζωη μου ποσο μαλλον ωρα για γυμναστηριο...αφηνω την μικρη μου καμια ωριτσα στις γιαγιαδες και το ριχνω στο τρεξιμο...πηρα και κατι lipton linea σημερα...για να δουμε θα τα χασω τα 2-3 κιλακια.Αυτη την στιγμη πειναω αλλα δεν προκειτε να ενδωσω...
anthaki αυτο το lipton κανει με το θηλασμο;επισης κανει να κανουμε διαιτα τωρα που θηλαζουμε;
εγω ζαλιζομαι γενικως...παρολες τις βιταμινες..ειναι ο θηλασμος...εχουν σκασει και τα χερια μου..σαν αφυδατωση ενα πραμα..tzef έγραψε:anthaki έγραψε:Κοιτα..σαφως και τα διαφορα ποτα δεν ειναι για χορταση...οσο για κανα2 δεν νομιζω να βλαψει...οσο για την διαιτα...δεν κανω,μονο υγιεινη διατροφη και κομμενο το νυχτερινο σαβουριασμα..και ο θεος βοηθος..tzef έγραψε:anthaki έγραψε:..κολλησε παλι η ρουφιανα στα 58 κιλα αυτη την φορα.. και μιας δεν εχω τιποτα στανταρ στη ζωη μου ποσο μαλλον ωρα για γυμναστηριο...αφηνω την μικρη μου καμια ωριτσα στις γιαγιαδες και το ριχνω στο τρεξιμο...πηρα και κατι lipton linea σημερα...για να δουμε θα τα χασω τα 2-3 κιλακια.Αυτη την στιγμη πειναω αλλα δεν προκειτε να ενδωσω...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ (ΚΑΝΑ ΤΟΣΤ ΤΡΩΩ ΑΚΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!!!
anthaki έγραψε:εγω ζαλιζομαι γενικως...παρολες τις βιταμινες..ειναι ο θηλασμος...εχουν σκασει και τα χερια μου..σαν αφυδατωση ενα πραμα..tzef έγραψε:anthaki έγραψε:Κοιτα..σαφως και τα διαφορα ποτα δεν ειναι για χορταση...οσο για κανα2 δεν νομιζω να βλαψει...οσο για την διαιτα...δεν κανω,μονο υγιεινη διατροφη και κομμενο το νυχτερινο σαβουριασμα..και ο θεος βοηθος..tzef έγραψε:anthaki έγραψε:..κολλησε παλι η ρουφιανα στα 58 κιλα αυτη την φορα.. και μιας δεν εχω τιποτα στανταρ στη ζωη μου ποσο μαλλον ωρα για γυμναστηριο...αφηνω την μικρη μου καμια ωριτσα στις γιαγιαδες και το ριχνω στο τρεξιμο...πηρα και κατι lipton linea σημερα...για να δουμε θα τα χασω τα 2-3 κιλακια.Αυτη την στιγμη πειναω αλλα δεν προκειτε να ενδωσω...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ (ΚΑΝΑ ΤΟΣΤ ΤΡΩΩ ΑΚΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!!!
σε ευχαριστωmpoumpou16 έγραψε:wraia h selida pou mas protines se emena mou ebgale oti to idaniko mou varos einai sta 55 to katotero ygies varos mexri 65 opote moy menoun na xasw mono 8 kila
black beauty έγραψε:κοριτσια για το βραδυνο η απογευματινο εχω μια ιδεα.Ενα διαστημα η Ολιβια ειχε μιλησει για την βρωμη,εγω την ειχα ακουστα αλλα δεν την ειχα δοκιμασει!Επειδη δεν εχει και τοσο ιδιαιτερη γευση δοκιμαστε να την φατε με λιγο μελακι!Κοβει την ορεξη και σε χορταινει,και κανει και καλο και ειναι και υγιεινο!Μπορει να μην σε ξετρελενει σαν γευση αλλα σιγα σιγα θα την συνηθισετε!
kaatrin έγραψε:αχ κοριτσια τι πονεμενο θεμα;;;;;;;;;;;;;;;;
εγω με τον θηλασμο που ολοι λενε οτι χανεις...γιατι μου εχει ανοιξει η ορεξη και οκ μπορει ναμην παιρνω αλλα δεν χανω και γραμμαριο...μιλαμε για πολυ μασα !!!κι εγω ετσι λεω να ξεκινησω μετα τις γιορτες γιατι τωρα ειναι εδω η πεθερα μου κι εχει ξεσκιστει να μαγειρευει κ να φτιαχνει γλυκα....αυτο βεβαια εχει κ το καλο του.εχω χορτασει τοσο πολυ με το ματι που πιστευω ειμαι στα ορια του να μην θελω να δω μπροστα μου φαι.
θα προσπαθησω, παντως χωρις ιδιαιτερη διατροφη εχασα ενα κιλο για να δουμε ...ολη την ημερα τσιμπολογαω παντως αλλα το βραδυ τρωω ελαφρια .miki2009 έγραψε:Να μην φτιάξεις έτσι αν δεν έχεις τίποτα στο σπίτι όσο και να λυσσάς δεν θα έχεις τίποτα να φας. Συγκρατήσου είπαμε θα είμαστε κορμάρες το καλοκαίρι
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ρούχα και εμφάνιση » ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης