Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 15]

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stefanakos έγραψε:
miki2009 έγραψε:Να μην φτιάξεις έτσι αν δεν έχεις τίποτα στο σπίτι όσο και να λυσσάς δεν θα έχεις τίποτα να φας. Συγκρατήσου είπαμε θα είμαστε κορμάρες το καλοκαίρι ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 11 604962
θα προσπαθησω, παντως χωρις ιδιαιτερη διατροφη εχασα ενα κιλο για να δουμε ...ολη την ημερα τσιμπολογαω παντως αλλα το βραδυ τρωω ελαφρια .
παντως το κεικ που εφτιαξα ειναι διαιτης , ειναι με μπανανες και λιγο ζαχαρη, αν θελετε σας δινω την συνταγη

http://hawk-girl.blogspot.com/

zizi23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για δωσε τη συνταγη φιλεναδα!

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ έκανα δίαιτα με διαιτολόγο, έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης 12 για την ακρίβεια κι από τη χαρά μου το έχω ρίξει στο φαϊ!

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν είναι κέικ διαίτης τότε στύλε την συνταγή για να την φτιάξουμε και εμείς . Η διαιτολόγοι έτσι κι αλλιώς λένε ένα γλυκό μεγάλο την εβδομάδα η ένα σοκολατάκι κάθε μέρα επιβάλετε.
Σήμερα το μενού είχε φασολάκια με τυρί. Μια μπάρα δημητριακών το απόγευμα και το βράδυ τοστ και γιαούρτι. Αυτά για σήμερα.

stefanakos

stefanakos
miki2009 έγραψε:Αν είναι κέικ διαίτης τότε στύλε την συνταγή για να την φτιάξουμε και εμείς . Η διαιτολόγοι έτσι κι αλλιώς λένε ένα γλυκό μεγάλο την εβδομάδα η ένα σοκολατάκι κάθε μέρα επιβάλετε.
Σήμερα το μενού είχε φασολάκια με τυρί. Μια μπάρα δημητριακών το απόγευμα και το βράδυ τοστ και γιαούρτι. Αυτά για σήμερα.
οκ σας την δίνω Κέικ Μπανάνα
Bαθμολογία:

80 ψήφοι
Προστέθηκε από Sitronella, 01.01.05

Εκτύπωση
Οι Συνταγές μου

+ στις Συνταγές μου
+ στη λίστα μου
Στείλτο με e-mail
Δώσε βαθμό ή σχόλιο
Προσωπικό σημείωμα
Ανέβασε φωτογραφία

Τι χρειαζόμαστε:

½ φλ. βούτυρο
1½ φλ. ζάχαρη
1 φλ. λιωμένη μπανάνα (2-3 μεγάλες μπανάνες λιωμένες με το πιρούνι)
2 αβγά
1 κ.γ. βανίλια
2 φλ. αλεύρι
1 κ.γ. σόδα
½ κ.γ. αλάτι
½ φλ. ξινόγαλα (δες σχόλιο για το ξινόγαλα από κάτω)

Στα γρήγορα
Κατηγορία
Διάφορα κέικ
Διατροφή
Χορτοφαγική
Περιέχει
Μπανάνες
Φρούτα
Αβγά
Γάλα
Πως το κάνουμε:

Χτυπάμε το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τη μπανάνα, τα αβγά και τη βανίλια και χτυπάμε.
Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι και προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα.
Ρίχνουμε αργά το ξινόγαλα και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Ψήνουμε στους 180° για 45' περίπου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν δεν έχουμε ξινόγαλα, βάζουμε σε ½ φλ. γάλα, ½ κ.γ. ξίδι ή χυμό λεμονιού και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 10-15'.

Τις τελευταίες φορές που το έκανα, έκανα μιάμιση δόση και το έκανα στη φόρμα με την τρύπα στη μέση. Γίνεται πιο ωραίο ακόμα.

Επίσης, όταν έκανα τη μιάμιση δόση, αντί για 2 1/4 φλ. ζάχαρη, έβαλα 2. Ένα άσπρη και ένα σκούρα καφέ. Δεν είχε ανάγκη για παραπάνω ζάχαρη και είχε φανταστική γεύση.

Διαβάστε περισότερο: Κέικ Μπανάνα http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-mpanana.html#ixzz1jLHGWo3N

stefanakos

stefanakos
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΟΥΠΙ !!!!ΕΧΑΣΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

tzef

tzef
stefanakos έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΟΥΠΙ !!!!ΕΧΑΣΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΩ!

stefanakos

stefanakos
tzef έγραψε:
stefanakos έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΟΥΠΙ !!!!ΕΧΑΣΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΩ!
ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΚΟΨΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΩΩ ΕΛΕΦΡΥ ΒΡΑΔΥΝΟ

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="stefanakos"]ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΟΥΠΙ !!!!ΕΧΑΣΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...[/quote]

Και γω εχασα 2 και 100 γραμμαρια . Αντε μακαρι να συνεχισουμε ετσι Very Happy

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο βρε κοριτσια! κι εγω σημερα ξεκιναω. λεω να ζυγιζομαι καθε δευτερα, τι λετε?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia geia sas...Nai eimai nea stin paraia...Kalos sas vrika.... to lipon den thelw na sas stenaxwrisw i sas pligosw apla thelw na sas pw 2 pragmatakia... mia diaita einai aximo pragma alles ta katafernoune ki alles oxi... Wmos yparxoun ki alles p to parakanoun....P.x EGW...koritia m eimouna mia kopella panta sta 50 me 53 kila exw ena gio 4 etwn sxedwn k mia kori 3 etwn sxedwn...to lipon k stis egkumwsines m evaza 20 k kila.Wmos exanna ta perisotera kila..otan eixa gennisei ta aggeloudia m eipa tha kanw diaita...ksekinisa lipon me diaita prin apo 2misi xronia AYSTIRI...dld trwgontas mia fora tin imera k mono mesimeri,,,dld etrwga ena aggouraki ena augo i ena mikro kommataki kotopoullo...sunexizwntas tin diaita m g 6 mines to idio k to ido fagito kathe mera,,,eixa nai arxisei na xanw kila eixa paei 45 kila...k eipa STAMATA...wmos evlepa ton eauto m ston kathefti k den m aresa,,,eipa ate akomi ligi diaita den tha pathw tpt...koritia m eixa arxisei na lipothumaw k min epikinonw me ton kwsmo k nai etsi siga siga eixa ginei 39 kila... o antras m thymwsen poli me pigen se giatro k arxisame therapia...eixa ginei 41 kila eutixws k eixa ginei allos anthropos pio xaroumenos pio omorfos ktl...meta apo ligo mathame oti eimouna egkuws sto 3 mas paidi... Ayto to paidi pisteuw pws meexei swsei stin zwi... eimai sto 3 mina k exw valei allo 3 kila...makari na pane ola kala...k nai tha kanw diaita otan gennisw na paw sta 45 k kanei... ksexasa na sas pw exw upsos 1,49 eimai kontoulla... euxaristw p me afisate na pw tin istoria m...SAS EUXWME NA TA KATAFERETAI ME TIN DIAITA SAS,,,WMOS SIGA SIGA...filakia...

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοείτε σιγά σιγά. Οι απότομες δίαιτες είναι βλαβερές για τον οργανισμό . 5 γεύματα την ημέρα πρέπει να τρώμε . Απλός όταν κάνουμε δίαιτα θέλουμε να χάσουμε τα κιλά που πήραμε αργά και βιαζόμαστε. Κοπέλα μου όπως τα περιγράφεις τα πράγματα μου φαίνεται όντος σε έσωσε το μωράκι που θα έρθει γιατί το πήγαινες για νευρική ανορεξία. Και όταν με το καλό έρθει το μωρό σιγά σιγά την δίαιτα και νομίζω πως πρέπει να ρωτήσεις κάποιο ειδικό πιο είναι το ιδανικό σου βάρος.

stefanakos

stefanakos
trilly έγραψε:μπραβο βρε κοριτσια! κι εγω σημερα ξεκιναω. λεω να ζυγιζομαι καθε δευτερα, τι λετε?
σωστα μια φορα την εβδομαδα πρεπει να ζυγισεσαι

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγώ κάθε Δευτέρα ζυγίζομε . Σήμερα ανέβηκα αλλά είμαι στα ίδια ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 11 679259 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 11 679259 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 11 679259 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 11 311356 Το ράβω και την άλλη Δευτέρα τα λέμε

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefanakos έγραψε:
trilly έγραψε:μπραβο βρε κοριτσια! κι εγω σημερα ξεκιναω. λεω να ζυγιζομαι καθε δευτερα, τι λετε?
σωστα μια φορα την εβδομαδα πρεπει να ζυγισεσαι

Που να έκανα και το κεικ σου . θα χάσω κανένα κιλό και μετά θα το κάνω .

tzef

tzef
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

tatianoula

tatianoula
joannoua3 έγραψε:koritsia geia sas...Nai eimai nea stin paraia...Kalos sas vrika.... to lipon den thelw na sas stenaxwrisw i sas pligosw apla thelw na sas pw 2 pragmatakia... mia diaita einai aximo pragma alles ta katafernoune ki alles oxi... Wmos yparxoun ki alles p to parakanoun....P.x EGW...koritia m eimouna mia kopella panta sta 50 me 53 kila exw ena gio 4 etwn sxedwn k mia kori 3 etwn sxedwn...to lipon k stis egkumwsines m evaza 20 k kila.Wmos exanna ta perisotera kila..otan eixa gennisei ta aggeloudia m eipa tha kanw diaita...ksekinisa lipon me diaita prin apo 2misi xronia AYSTIRI...dld trwgontas mia fora tin imera k mono mesimeri,,,dld etrwga ena aggouraki ena augo i ena mikro kommataki kotopoullo...sunexizwntas tin diaita m g 6 mines to idio k to ido fagito kathe mera,,,eixa nai arxisei na xanw kila eixa paei 45 kila...k eipa STAMATA...wmos evlepa ton eauto m ston kathefti k den m aresa,,,eipa ate akomi ligi diaita den tha pathw tpt...koritia m eixa arxisei na lipothumaw k min epikinonw me ton kwsmo k nai etsi siga siga eixa ginei 39 kila... o antras m thymwsen poli me pigen se giatro k arxisame therapia...eixa ginei 41 kila eutixws k eixa ginei allos anthropos pio xaroumenos pio omorfos ktl...meta apo ligo mathame oti eimouna egkuws sto 3 mas paidi... Ayto to paidi pisteuw pws meexei swsei stin zwi... eimai sto 3 mina k exw valei allo 3 kila...makari na pane ola kala...k nai tha kanw diaita otan gennisw na paw sta 45 k kanei... ksexasa na sas pw exw upsos 1,49 eimai kontoulla... euxaristw p me afisate na pw tin istoria m...SAS EUXWME NA TA KATAFERETAI ME TIN DIAITA SAS,,,WMOS SIGA SIGA...filakia...

να σου ζησουν τα παιδακια σου κ με το καλο κ το τριτο,ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!Η αληθεια ειναι οτι με τρομαξε λιγο η ιστορια σου ,,Μπραβο σου ομως που την ειπες κ το μηνυμα ειναι οτι δεν θα γινουμε καλυτεροι-ομορφοτεροι αν χασουμε 10κιλα .ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ Κ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tin kalispera m se oles sas kopelles m...K euxwme tin kaliteri sunexeia na exetai... tatianoulla m kalispera agapi m...hthela na pw tin mikri m istoria g na min to kanoun k alles kopelles...Panta na exoume ton nou mas se oti k na kanoume stin zwi... emenane itan megalo m lathos wmos eutixws to katalava...x.x.x.sas filw...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλησπέρα! ..θέλω κι εγώ να ξαναξεκινήσω διατροφή γιατί τον τελευταίο χρόνο πραγματικά ξέφυγα και πήρα μέσα σ'αυτό το χρόνο 8 κιλά!!!! Ευτηχώς είχα περιθώριο και επειδή είμαι αρκετά ψηλή δεν πολυφαίνεται αλλα... σε εμένα φαίνεται και ποιό πολύ στα ρούχα μου και αυτό μου τη δίνει!! Την παρασκευή έχω ραντεβού με τον παθολόγο-διατροφολόγο μου και είμαι κάπως έστι ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 11 534787 .... σίγουρα θα μου ξαναδώσει πολύ αυστηρό προγραμμα..
Πρέπει όμως να μπώ σε πρόγραμμα γιατί τον άλλο μήνα ή τον παράλλο (περιμένω τι θα μου πουν οι γιατροί) ξεκινάω προσπάθεια εξωσωματικής και έχω ακούσει οτι οι ορμόνες θα με φουσκώσουν..
Ας προσπαθήσουμε όλες μαζί λοιπόν και μακάρι μέχρι το καλοκαίρι να είμαστε κορμάρες και για όσες προσπαθούν κορμάρες με φουσκοκοιλίτσες!! χιχι Very Happy

zouzounela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσαρες μου εγω πριν απο 5 χρονια ζυγιζα 100 ολοκληρα κιλα μεχρι που πηγα σε διατροφολογο και εκενα διατροφη σε 6 μηνες μειον 35 κιλα τα κρατισα αραβωνιαστικα παντρευτικα καινα τα λιγα λιγα σε 2 χρονια και μια αποβολη στο 5 μηνα επεστρεψαν τα 8 9 10 αναλογως τι φαση που ζουσα ηρθε η εγκυμοσινη η 2 και να τα παλι τα 95 μολισ γενησα πηγα89 σημερα η κορουλα μου ειναι 15 ημερων και τι θυλαζω αλλα λεω να ξεκινισω διατροφη και παλι γιατι ολα τα ρουχα μου ειναι για 65 κιλα αντε 70 τωρα για 89 μονο πυζαμες μεινανε και αυτες τις εγκυμοσινης δλδ μεγαλιτερες φιλακια κοριτσαρες μου και οποιος θελει μπορει πιστεψε το

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="trilly"]μπραβο βρε κοριτσια! κι εγω σημερα ξεκιναω. λεω να ζυγιζομαι καθε δευτερα, τι λετε? [/quote]

Εγω ζυγιζομαι καθε μερα ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 11 13953

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καθε μέρα ε; ..προλαβαίνει να δίξει κάτι αυτό; ...εγω τη φοβάμαι και λιγο τη ζυγαριά!! χαχχαχαχαχα αισθάνομαι οτι είμαι "βαρυά" οταν ανεβαίνω πάνω της.. Shocked

stefanakos

stefanakos
tzef έγραψε:ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;
επειδη καθε ημερα δεν θα δεις διαφορα, πρεπει να περασει μια εβδομαδα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο αν δεις οτι σε μια ημερα δεν εχεις χασει, πεφτεις ψυχολογικα και παραιτησαι της διαιτας.

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως πανε τα κοριτσια εδω περα?

θελω να προτεινω 2 τροπους γυμναστικης στο σπιτι:

ο ενας ειναι το σχοινακι(ελπιζω να εχετε αρκετα ανοιχτο χωρο)

και ο δευτερος ειναι ο χορος,ο οποιος ειναι και πολυ διασκεδαστικος,βαλτε μουσικη που θελει εντονο χορο και αρχιστε(μπορουν να συμμετεχουν και τα ζουζουνια σας)εχει αποτελεσμα γιατι γυμναζεται ολο το σωμα και το διασκεδαζεις γιατι δεν το βλεπεις μονο σαν γυμναστικη αλλα και σαν διασκεδαση.Mε τον χορο εκτονωνεσαι κιολας και ανεβαινει και η ψυχολογια σου!Δοκιμαστε το!

Επισης σας προτεινω να πινετε πρασινο τσαι που περα απο τις πολλες ευγερτικες του ιδιοτητες, θεωρειται και απο τις πιο πλουσιες πηγες αντιοξειδωτικων.Ερευνες δειχνουν πως το πρασινο τσαι επιδρα θετικα στον μεταβολισμο του οργανισμου μας!(εννοειται να πινεται με μετρο,δεν χρειαζεται υπερβολη Smile )

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια! πως τα πατε? εγω σημερα κλεινω 2 εβδοναδες διαιτας-διατροφης και εχασα 2,800. ευτυχως βλεπω αποτελεσμα με την διατροφη που ακολουθω κι ετσι παιρνω θαρρος και συνεχιζω!

black beauty αυτο που λες οντως ισχυει! το πρασινο τσαι βοηθαει παρα πολυ! ενεργοποιει τον μεταβολισμο. απλα επειδη ειναι πολυ στυφο και δεν μου αρεσει να το πινω βαζω μια μυτουλα μελι βιολογικο και ειναι πιο νοστιμο ετσι. καντε το κι εσεις. εγω πιστευω οτι με βοηθησε. οταν εκανε η μαμα μου διαιτα πριν 2,5 μηνες, επινε καθε μερα πρασινο τσαι, και λεει οτι χαρη σε αυτο εχασε. ειναι 58 χρονων, οργανισμος ταλαιπωρημενος απο διαιτες γενικα, και εχασε 10 κιλα!

αντε, καλη μας επιτυχια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις