Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 15]

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:
spapastamou έγραψε:κοριτσια μου καλα εγω που θηλαζω και πρεπει να τρεφομαι καλα πως μπορω να χασω κανα κιλακι..;;;ειμαι τωρα 62 αλλα θελω να χασω καμμια 10ρια ακομη για να γινω η σοφια προ εγκυμοσυνης...βοηθηστε με καιγομαι Smile
μπραβο σου που θηλαζεις μικρουλα μου!!!(σε ηλικια εννοω!!)εχω διαιτα-διατροφη απο διαιτολογο που τηρησα και εχασα κιλα ειδικη για θηλασμο γιατι κι εγω θηλαζα τοτε αλλα και ακομα συνεχιζω να θηλαζω!θα στα πω εν ολιγης...
ΠΡΩΙΝΟ 2φρυγανιες με μια φετα τυρι τοστ ή 1ποτηρι γαλα χαμηλα λιπαρα + 3κ.σουπας κορν φλεικς
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ-ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ 1φρουτο ή 1ποτηρι φυσικο πορτοκαλι ή γκρειπ φρουτ
ΤΑ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΑ περιλαμβανουν πρωτεινη με μεγαλη σαλατα(οτι σαλατα θελεις εκτος απο ντοματα)δηλαδη
κοτοπουλο (εως και μισο κοτοπουλο)+σαλατα ή ψαρι (οσα θελεις)με σαλατα ή ψαρονεφρι+σαλατα ή μοσχαρισια +σαλατα ή λαδερο +1φετα ψωμι+50γρ τυρι
ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ....τις μερες που εχεις κοτοπουλο ή ψαρι το μεσημερι εχεις ακριβως το ιδιο και το βραδυ!τις υπολοιπες εχεις ενα γιαουρτακι +δυο φρουτα...
χανεις πεντε κιλα το λιγοτερο ανα μηνα!ααααα και πολυ νερο!
μου την εδωσε η διατροφολος ειδικα επειδη θηλαζω μου πε...φιλακια!

ακουγεται τελεια....!!!σ'ευχαριστω τοσο πολυ...!!!συγχαρητηρια και σε εσενα για το θηλασμο κουκλα μου...!!!καλε κουκλι το μωρο σου κι εσυ εισαι ιδια η αντζελινα τζολι η μου φαινεται...;;; Very Happy
χαχαχαχαχα...σου φαινεται κοριτσακι μου!!!ακου η ατζελινα!!!!ξερεις πολυ θα το θελα αλλααααα....δυστυχως!να σαι καλα παντως με ανεβασες και με χει ριξει ο καιρος... Sad Sad
Ναι ειναι καλη αλλα λιγακι αυστηρη!αν ομως εχεις πειθαρχια θα δεις να φευγουν τα κιλα μπαμ μπαμ!αν την ξεκινησεις θα περιμενω να μου πεις για την εξελιξη σου!!

καλε εννοειται πως θα ενημερωσω...!!!η βάκεια με μενα ειναι οτι πριν μεινω εγκυος ειχα παρει ηδη 3 κιλα απο το πουθενα απο 52 που ημουν ειχα παει 55...μαζαι με της εγκυμοσυνης πηγα 68-69...κοντα στον 40σμο που ζυγιστηκα ημουν 59 κιλα και μετα πηρα αλλα 3 η χαζη...!!!αστα να πανε και να σκεφτεις οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν στα προθηρα νευρικης ανορεξιας 18 χρονων και 42 κιλα...20 κιλα πανω ειμαι απο τοτε λες κι εχει αλλη γυναικα ο χριστιανος...!!! Razz
ελα μωρε νταξει μη το βλεπεις ετσι...μη συγκρινεις τα 42κιλα!!!ξερω οτι ο θηλασμος ανοιγει την ορεξη!εγω ενα θα σου πω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου 56κιλα,εφτασα 66 και στο τριμηνο ειμουν 58,εεε εμεινα ποσους μηνες κολλημενη στα 58...τωρα εχουν περασει 11μηνες και ξεκολλησα επιτελους ξεκινοντας αυτην την διαιτα(μη φανταστεις τωρα την κανω με συνεπεια και ειμαι 56)στοχος μου και μενα 52!θα τα χασουμε μεχρι το καλοκαιρι!!και θα μαστε κορμαρες με τα μωρακια μας στην παραλια!!γιουπιιιιιιιιιι...
ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 14 215994 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 14 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 14 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 14 604962

εννοειται γλυκια μου!!!χελια ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 14 604962 χαχαχαχα
χααχαχα!!ετσι ετσι!!προς το παρον το μελλοντικο χελι σε καληνυχτιζει γιατι κλεινουν τα ματια του!!
εδω ειμαστε και τα ξαναλεμε κοριτσακι μου!καληνυχτα Razz Razz Razz

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:
Την ακολουθω τρεις εβδομαδες, οχι μεγαλο διαστημα δηλαδη,αλλα εχασα δυο-τρια κιλα και σταθεροποιηθηκα καπως! Τωρα παιρνει βαρος και το μωρο και υπαρχει μεγαλυτερη κατακρατηση. Δεν την νικαω με τιποτα τη ζυγαρια!
Στο πρωτο τριμηνο ειχα παρει και φουλ utrogestan (ορμονες) και αυτα προκαλουν κατακρατηση και πρηζουν.
Να δεις που θα μεινεις συντομα εγκυος!
Αλλα προσεξε μην την πατησεις σαν και εμενα. Να πας σε διατροφολογο. Μην λυπηθεις τα λεφτα. Εν τω μεταξυ ειχα και φοβερους εμετους και ηθελα να τρωω μονο υδατανθρακες και γλυκα. Οπτε αποθηκευτηκαν ολα.
Ο διατροφολογος μου ειπε οτι επρεπε να παω απο τον καιρο με τους εμετους. Αλλα που να το ξερω....
Να πας απο την αρχη κοπελα μου! I love you

σ'ευχαριστώ και μακάι να είμαι σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα!!

..είμαι σε γιατρό παθολόγο-διατροφολόγο.. και πίστεψε με δεν τα λυπήθικα και είταν και τσουχτερά!! χιχι κάνω διατροφή με γυμναστική μαζί και εχω χάσει 3,5 κιλά καθαρό λίπος μέχρι στιγμής.. μου μείνανε άλλα 3 άντε 4 και θα είμαι στα κιλά που πάντα ήμουν!! ..πρώτη φορά που εύχομαι να μη χαρώ τα τζινάκια μου λόγο του μπεμπέ!! χιχι

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μετα απο πολυυυυυ καιρο επαναφερω το θεμα!!! συνεχιζουμε;; ελατε να κανουμε παρεα!!!

Λοιπον εγω εχασα τελικα 5 κιλα με τη διαιτα ντουκαν και αλλα 7 με μετρηση των θερμιδων απο το my fitnesspal (οποια ειναι να μου κανει αιτημα) και εχασα συνολο 12 κιλα!!
τωρα λεω να κανω και αυτη τη διαιτα των 23 ημερων για να ξεπρηστω κι αλλο..!

εσεις τι κανετε αυτον τον καιρο;

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που γραφομαστε για τη δίαιτα εδω;
Βρε κορίτσια όλα αυτά τα φαγητά και τα πρωινά τα φτιάχνετε μόνες σας; εγώ δεν προλαβαίνω τον καφέ τον φτιάχνω 7.00 και τον πίνω 12. Επίσης προλαβαίνετε να στρωσετε τραπέζι και να φάτε ήρεμα; για δώστε συμβουλές...

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina μπορεις να ενημερωσεις και να μας κανεις μια ανλυση? τι ειναι η διαιτα ντουκαν και τι ειναι το myfitnesspal? 

catty εσυ εισαι σε μια ειδικη κατηγορια ανθρωπων. που να την βρεις την ωρα αναμεσα σε θηλασμους και ξεσκατωματα...?

εμεις παλι που δεν τα εχουμε αυτα πρεπει να βρουμε την διαθεση να κανουμε διαιτα.

για πες βρε κατερινακι...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον η διαιτα ντουκαν ειναι μια λιποδιαλυτικη διαιτα χωρισμενη σε φασεις! κατα βαση της εχει την πρωτεινη και μετα σταδιακα στις φασεις βαζεις και υδατανθρακες!
σε αυτη δεν αντεξα πολυ, την εκανα 10 μερες δλδ μονο τη α φαση γιατι εκτος απο τα εξοδα (καθε μερα πρωτεινη) κουραστηκα κι ολας... χανεις αρκετα ευκολα τα κιλα και για οποιον αντεξει ειναι ιδανικη

αυτο ειναι το λινκ για να τη μελετησετε

http://www.enter2life.gr/wp/916-i-diaita-dukan-chaste-kila-me-tin-lipodialytiki-diata-dukan.html

το my fitnesspal ειναι ενα σαιτ το οποιο μετραει τις θερμιδες που τρως.. βαζεις το υψος σου τα κιλα που εισαι και τα κιλα που θες να φτασεις και σου λεει π.χ πρεπει να τρως 1200 θερμιδες τη μερα...
βαζεις αυτα που τρως και σου τα μετραει μονο του και βλεπεις τι τρως και προσεχεις! ειναι πιο ανετο και χανεις τρωγοντας τα παντα αλλα πιο αργα!!!

αυτο ειναι το σαιτ

http://www.myfitnesspal.com

οσο για αυτο που ρωτησε η catty το ειχα κι εγω αλλα τωρα προσπαθω να τρωω ολα τα γευματα της μερας και ειδικα το πρωινο...

επισης πινω απαραιτητως 9 ποτηρια νερο την μερα...

σε κανα 2 μερες ξεκιναω την διαιτα των 23 ημερων που εκανε και η Αγγελικη για να ξεκολλησει λιγο ο οργανισμος και να παρω τα πανω μου! εχω δρομο μπροστα μου, θελω 20 με 25 κιλα ακομη και θα τα καταφερω γιατι δεν παει αλλο!!!!!!! LaughingLaughingLaughing

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο βρε κατερινα και τα 12 κιλα ειναι αθλος! και μπραβο που συνεχιζεις. εκει ειναι το μυστικο να μην επαναπαυτεις! θα κανω την σχετικη μελετη και θα σου πω. το θεμα μου εμενα ειναι οτι ειναι ο οργανισμος μου μπλοκαρισμενος λογω ενος αυτοανοσου που εχω και δεν εχει ρυθμιστει ακομα. ειδομεν.

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mama katerina έγραψε:Λοιπον η διαιτα ντουκαν ειναι μια λιποδιαλυτικη διαιτα χωρισμενη σε φασεις! κατα βαση της εχει την πρωτεινη και μετα σταδιακα στις φασεις βαζεις και υδατανθρακες!
σε αυτη δεν αντεξα πολυ, την εκανα 10 μερες δλδ μονο τη α φαση γιατι εκτος απο τα εξοδα (καθε μερα πρωτεινη) κουραστηκα κι ολας... χανεις αρκετα ευκολα τα κιλα και για οποιον αντεξει ειναι ιδανικη

http://www.enter2life.gr/wp/916-i-diaita-dukan-chaste-kila-me-tin-lipodialytiki-diata-dukan.html

το my fitnesspal ειναι ενα σαιτ το οποιο μετραει τις θερμιδες που τρως.. βαζεις το υψος σου τα κιλα που εισαι και τα κιλα που θες να φτασεις και σου λεει π.χ πρεπει να τρως 1200 θερμιδες τη μερα...
βαζεις αυτα που τρως και σου τα μετραει μονο του και βλεπεις τι τρως και προσεχεις! ειναι πιο ανετο και χανεις τρωγοντας τα παντα αλλα πιο αργα!!!

αυτο ειναι το σαιτ

οσο για αυτο που ρωτησε η catty το ειχα κι εγω αλλα τωρα προσπαθω να τρωω ολα τα γευματα της μερας και ειδικα το πρωινο...

σε κανα 2 μερες ξεκιναω την διαιτα των 23 ημερων που εκανε και η Αγγελικη για να ξεκολλησει λιγο ο οργανισμος και να παρω τα πανω μου! εχω δρομο μπροστα μου, θελω 20 με 25 κιλα ακομη και θα τα καταφερω γιατι δεν παει αλλο!!!!!!! LaughingLaughingLaughing

κατερινα μου και εγω θελω να ξεκινησω αυτη την διαιτα ντουκαν γιατι και εγω θελω να χασω 20 κιλα και δεν μπορω αγανακτησα στο σιγα σιγα... ωστε κανει δουλεια ε? δεν αγανακτησες καθε μερα κρεας?? και σε ποσες μερες τα χασες??

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πω και εγω την γνώμη μού? Η δίαιτα ντουκάν είναι μια καθαρά χημική δίαιτα μακράς διαρκείας. Προσπαθείστε να αποφεύγετε τέτοιου τύπου διατροφές για πολλούς λόγους. 
Πρώτον: Ένας οργανισμός χρειάζεται όλα τα έιδη τροφών .
Δεύτερον: Όταν αφαιρείς απο την διατροφή σου κάποιες τροφές ας πούμε οτι ο οργανισμός....ξεχνάει τον τρόπο που τις μεταβολίζει και για αυτό μετα απο κάθε τέτοιου τύπου διατροφές συνήθως το άτομο παίρνει πολύ γρήγορα τα κιλά τα οποία έχει χάσει. Αυτοί είναι οι κυριότεροι.
΄Αλλο. Οι θερμιδικές δίαιτες θεωρούνται λάθος  ειδικά στο χάσιμο των κιλών. Στην σταθεροποίηση ίσως στο χάσιμο όχι. Γιατί?  Δεν έιναι το ίδιο να καταλώσεις 1.200 θερμίδες μια ημέρα με μια σωστή διατροφή και δεν έιναι το ίδιο να καταλώσεις 1.200 με 3 κομμάτια πίτσα. Στην πραγματικότητα δεν παχαίνουν οι θερμίδες , (οχι οτι δεν παίζουν ρόλο )παχαίνει ο κακός συνδυασμός τροφών που δεν βοηθούν τον οργανισμό να τις μεταβολίσει σωστά, να κρατήσει τα θρεπτικά συστατικά και να αποβάλει τα ''επιβλαβή''. Για αυτό και λέμε πολλές φορές ''Χάλασε ο μεταβολισμός μου, δεν λειτουργεί κλπ'' Από κακό συνδυασμό τροφών και απο μη κατάλληλες δίαιτες. Επίσης ένα άτομο που έχει να χάσει 30 κιλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πεινάσει και να στερηθεί ακόμα και ''απαγορευμένες'' τροφές.  Αυτό μέσες άκρες.

nanakaboubou

nanakaboubou
εχεις απολυτο δικαιο αλλα πραματικα ειμαι σκασμενη με αυτο το θεμα απο μωρο ειχα θεματα βαρους θα σε πω μονο οτι στη μια διαιτα ειχα χασει 10 κιλα και στην δευτερη 22 με την διαιτολογο που συνεργαζομουν με ειχε πει οτι ειμαι απο τους πολυ ατυχους μεταβολισμους που ακομα και ενα ποτηρι γαλα δεν θα μπορεσω να το καψω.. και οτι περνω πιο ευκολα βαρος απο ενα αλλο που ποτε δεν ειχε θεμα με τα κιλα του. εκτος απο το οτι η μια διαιτα κρατησε 4 μηνες και η αλλα 7 μου χε φυγει και ο κουκος αηδονι. απο τοτε που γεννησα προσπαθω με τα διαιτολογια που ειχα να χασω και η ζυγαρια εχει κολλησει εκανα εξετασεις για θυροειδη και δεν εχω και εχω σκασει πραματικα... και ειπα να ξεκινησω αυτην να φυγουν τουλαχιστον τα μισα να ξαναμπω σε 1 μονο τζιν μου. ειναι πολυ ασχημο και μεσα στο κατακαλοκαιρο να εισαι μονο με φορμες... αγανακτησα και τα κωλο κιλα μου

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:εχεις απολυτο δικαιο αλλα πραματικα ειμαι σκασμενη με αυτο το θεμα απο μωρο ειχα θεματα βαρους θα σε πω μονο οτι στη μια διαιτα ειχα χασει 10 κιλα και στην δευτερη 22 με την διαιτολογο που συνεργαζομουν με ειχε πει οτι ειμαι απο τους πολυ ατυχους μεταβολισμους που ακομα και ενα ποτηρι γαλα δεν θα μπορεσω να το καψω.. και οτι περνω πιο ευκολα βαρος απο ενα αλλο που ποτε δεν ειχε θεμα με τα κιλα του. εκτος απο το οτι η μια διαιτα κρατησε 4 μηνες και η αλλα 7 μου χε φυγει και ο κουκος αηδονι. απο τοτε που γεννησα προσπαθω με τα διαιτολογια που ειχα να χασω και η ζυγαρια εχει κολλησει εκανα εξετασεις για θυροειδη και δεν εχω και εχω σκασει πραματικα... και ειπα να ξεκινησω αυτην να φυγουν τουλαχιστον τα μισα να ξαναμπω σε 1 μονο τζιν μου. ειναι πολυ ασχημο και μεσα στο κατακαλοκαιρο να εισαι μονο με φορμες... αγανακτησα και τα κωλο κιλα μου 

Αυτό είναι ε΄να ΄σχημο που κάνουμε όλοι. Την συγκεκριμμένη δίαιτα στην χορήγησε ο διατροφολόγος σου βάση των ανγκών σου ΤΟΤΕ. Τώρα ο οργανισμός σου έχει αλλάξει κατά πολύ. Έμεινες έγκυος, γέννησες, κάνεις άλλου βαθμού απο θέμα κούρασης  ''δουλειά'' , Δεν κοιμάσι τις ίδιες ώρες κλπ. Ποτές δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε δίαιτες απο τα συρτάρια μας και ποτε μα ποτέ την διατροφή (δεν μου άρεσε ποτέ η λέξη δίαιτα) που έκανε η φίλη μου η Κούλα και έχασε 40 κιλά. Αλλό οργανισμός αυτή και άλλος εσύ. Και ένας σωστός διατροφολόγος δεν θα πρέπει να έχει δίατροφές ΄΄κόπιες΄΄ στο πισι του και να τις μοιράζει. με αυτή τη λογική αν η διατροφή έιναι μόνο σαλάτα, ψάρι, κοτόπουλο, μπιφτέκι δεν θα χρειαζόταν να σπουδάζει κανείς διατροφολογία. 

iouliana

iouliana
Κοριτσια ρωτηστε στο δημο που ανηκετε αν παρεχουν δωρεαν διαιτολογο. Επειδη στον δημο που ανηκω εγω αρχισε προγραμμα του ΕΣΠΑ με δωρεαν διαιτολογους μια φορα το μηνα.

adore3

adore3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσι καλησπέρα.έβαλα 30 ολόκληρα κ κατεβατα κιλά στην εγκυμοσύνη.έχασα τα 23 τον πρώτο χρόνο κ μου μείνανε τα 7 για να εχω να θυμάμαι.τότε έκανα την atkins την οποία δεν την συστήνω κ τα έχασα σε δύο μήνες.μαμά κατερίνα αυτή με τις 23 μέρες τι ακριβώς είναι γιατί τώρα πήρα αλλά τρία κ πάλι τα άτιμα κόλλησαν.63 δηλαδή είμαι.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η διαιτα ντουκαν και η διαιτα των 23 ημερων ειναι χημικες διαιτες αλλα εγω προσωπικα πιστευω πως οτι μα οτι διαιτα και να κανεις ΑΝ συνεχισεις μετα να τρως οπως ετρωγες πριν θα τα ξαναπαρεις τα κιλα..!

συμφωνω πως η διαιτα με διαιτολογο ειναι το καλυτερο αλλα αν εχεις να χασεις πολλαααα κιλα δεν σου αρκει να χανεις 3 κιλα το μηνα... εγω ηδη παω για 3 μηνες και κουραστηκα!

πολλοι ανθρωποι κανουν χημικες και δεν εχουν ξανα παρει τα κιλα! το παν ειναι να σου γινει τροπος ζωης το να τρως λιγο και απο ολα!

η διαιτα με τις θερμιδες ειναι μια χαρα αν βαλεις στο μυαλο σου πως φυσικα και δεν θα φας μια πιτσα φτανοντας της θερμιδες που πρεπει! κοιτας κι εκει να τρως τα ψητα σου με τις σαλατες σου...

η ντουκαν ειναι αποτελεσματικη ναι!!!! χιλιαδες κοσμος την εχει κανει και εχει σωθει! οι διαιτολογοι χτυπιουνται πως δεν ειναι καλη για τον απλουστατο λογο πως ο κοσμος τωρα με την κριση μπορει ανετα να τη βρει στο ιντερνετ και να την κανει, ενω ο διαιτολογος θελει το 20ρικακι του καθε εβδομαδα!!!!

εγω θα ρωτησω και κατι αλλο

αυτες οι ηθοποιοι/τραγουδιστριες/παρουσιαστριες που γεννανε και τις βλεπεις σε ενα μηνα και ειναι παλι στεκες με διαιτολογο χανουν τα κιλα;
δεν νομιζω....

με Οποια διαιτα  χασω τα κιλα απο τη στιγμη που υπηρξα παχυσαρκη πρεπει να προσεξω πολυ!!!!!!!

αυτο ειναι το μυστικο!

τωρα οποιος εχει λεφτα και θελει να χασει και αργα αλλα σταθερα τα κιλα του ας παει σε διαιτολογο!

zini

zini
γεια σας κοριτσια!! βασικα θα ηθελα να πω πως πρεπει παντα να εχουμε στο μυαλο μας οτι δεν πρεπει να επιβαρυνουμε τον οργανισμο μας με επικυνδυνες διαιτες. ειδικα απο αυτες που διαβαζουμε στο ιντερνετ γιατι δεν πευθυνονται προσωπικα σε εμας. γενικα με οσα ειπε η Εντε συμφωνω, και να προσθεσω πως μπορει μια διαιτα που χανεις κιλα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα να ειναι ελκυστικη, αλλα δεν ειναι τυχαιο που οι διαιτολογοι λενε οτι το σωστο ειναι 1 κιλο την εβδομαδα. επιπλεον, το τι κανουν οι σταρς ας μην δοομε βαση καλυτερα, κανουν και πολλα αλλα που εμεις δεν τα κανουμε, και ουτε ξερουμε αυτη τη στιγμη τι βλαβερες συνεπειες μπορει να εχουν καποιες συνηθιες τους διατροφικες στο μελλον για τον οργανισμο τους. Νομιζω οτι αμα σκεπτομαστε βραχυπροθεσμα στο θεμα κιλων, σκεφτομαστε σε λαθος βαση. Οσο αφορα για τις χυμικες διαιτες, ψαξτε τι ειχε ακουστει για την Ατκινς στο παρελθον. Ισορροπια θελει και ειδικο για να δινει συμβουλες. Για την υγεια μας προτειστως και μετα για την εμφανηση μας.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε παιδια οκ ειμαι (προσωπικα εγω) 32 χρονων και ξερω ποια διαιτα ειναι χημικη και αναλαμβανω ολη την ευθυνη ... το θεμα ανοιχτηκε για να  κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη σε μια προσπαθεια να χασουμε κιλα, με οποια διαιτα και αν ειναι αυτη...

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:Η διαιτα ντουκαν και η διαιτα των 23 ημερων ειναι χημικες διαιτες αλλα εγω προσωπικα πιστευω πως οτι μα οτι διαιτα και να κανεις ΑΝ συνεχισεις μετα να τρως οπως ετρωγες πριν θα τα ξαναπαρεις τα κιλα..!

συμφωνω πως η διαιτα με διαιτολογο ειναι το καλυτερο αλλα αν εχεις να χασεις πολλαααα κιλα δεν σου αρκει να χανεις 3 κιλα το μηνα... εγω ηδη παω για 3 μηνες και κουραστηκα!

πολλοι ανθρωποι κανουν χημικες και δεν εχουν ξανα παρει τα κιλα! το παν ειναι να σου γινει τροπος ζωης το να τρως λιγο και απο ολα!

η διαιτα με τις θερμιδες ειναι μια χαρα αν βαλεις στο μυαλο σου πως φυσικα και δεν θα φας μια πιτσα φτανοντας της θερμιδες που πρεπει! κοιτας κι εκει να τρως τα ψητα σου με τις σαλατες σου...

η ντουκαν ειναι αποτελεσματικη ναι!!!! χιλιαδες κοσμος την εχει κανει και εχει σωθει! οι διαιτολογοι χτυπιουνται πως δεν ειναι καλη για τον απλουστατο λογο πως ο κοσμος τωρα με την κριση μπορει ανετα να τη βρει στο ιντερνετ και να την κανει, ενω ο διαιτολογος θελει το 20ρικακι του καθε εβδομαδα!!!!

εγω θα ρωτησω και κατι αλλο

αυτες οι ηθοποιοι/τραγουδιστριες/παρουσιαστριες που γεννανε και τις βλεπεις σε ενα μηνα και ειναι παλι στεκες με διαιτολογο χανουν τα κιλα;
δεν νομιζω....

με Οποια διαιτα  χασω τα κιλα απο τη στιγμη που υπηρξα παχυσαρκη πρεπει να προσεξω πολυ!!!!!!!

αυτο ειναι το μυστικο!

τωρα οποιος εχει λεφτα και θελει να χασει και αργα αλλα σταθερα τα κιλα του ας παει σε διαιτολογο!Δεν παίρνω θέση για το θέμα δίαιτα. Ο καθενας κανει οτι νομίζει. αλλά όσο αφορά τις σταρ και διάφορες άλλες να ι και με διαιτολόγο έχουν χάσει τα κιλά, και γιατί πρόσεχαν απο πριν και γιατί έχουν 10 πέρσοναλ στο σπίτι και γιατί μαζί με τον γυναικολόγο ήταν δίπλα και ο Φουστάνος. Οσο για τις Ελληνίδες σταρ και επώνυμες επειδή έχει τύχει να έχω δει πάαααααρα πολλές απο κοντά σου λεώ με το ΄χερι στο καρδιά οτι δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που βλέπεις στοπεριοδικό ή την τηλεόραση. απλές θνητές , άχρωμες που λιγουρεύονται τα σουβλακια. Δυστυχισμένα πλάσματα. Δεν τις έχω ζηλέψει ποτέ .......μάλλον απο τότε που έιδα αρκετές απο αυτές απο κοντά και τις απομυθοποίησα. 

zini

zini
μαμα κατερινα, ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει φυσικα. αλλα που ειναι το κακο να λεμε και την αλλη πλευρα των πραγματων; εσυ οπως λες εισαι 32, αν διαβαζει ενα κοριτσι 15 χρονων; ενα 25; καποια που δεν εχει ιδεα απο αυτα αλλα ειναι αρκετα "απελπισμενη" με την εικονα της και ικανη να κανει διαφορα για να δυνατισει; καλα κανεις και λες για τις διαιτες, αλλα δεν πειραζει να ακουστει και μια αλλη αποψη. δεν ειναι και τοσο ακινδυνο το θεμα της διαιτας. τελοσπαντων δεν ειμαι ειδικος σε αυτα τα θεματα και εχω κανει ελαχιστες φορες διατροφη σε διατροφολογο, απλα ηθελ να πω την αποψη μου γιατι το εχω ψαξει καλα το θεμα διατροφη.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:βρε παιδια οκ ειμαι (προσωπικα εγω) 32 χρονων και ξερω ποια διαιτα ειναι χημικη και αναλαμβανω ολη την ευθυνη ... το θεμα ανοιχτηκε για να  κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη σε μια προσπαθεια να χασουμε κιλα, με οποια διαιτα και αν ειναι αυτη...

Συγνώμη τότε απο έμενα απλά είπα μια γνώμη. Την γνωμη μου σύμφωνα με αυτές τις δίαιτες. Οπότε έγω αποχωρώ απο εδω γιατί να συμπαρασταθώ σε κάτι που δεν συμφωνω δεν πρόκειται. Και πάλι συγνωμη και καλή επιτυχία. 

sofia 23/12/10

sofia 23/12/10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:Λοιπον η διαιτα ντουκαν ειναι μια λιποδιαλυτικη διαιτα χωρισμενη σε φασεις! κατα βαση της εχει την πρωτεινη και μετα σταδιακα στις φασεις βαζεις και υδατανθρακες!

αυτο ειναι το σαιτ

vre si tha se kouraso tora se eyxaristo kai signomi ek to proteron loipon thelo na tin kano ti dukan tin diavasa alla exo tou kosmou tis apories moreis na me voithiseis ligaki?

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
mama katerina έγραψε:βρε παιδια οκ ειμαι (προσωπικα εγω) 32 χρονων και ξερω ποια διαιτα ειναι χημικη και αναλαμβανω ολη την ευθυνη ... το θεμα ανοιχτηκε για να  κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη σε μια προσπαθεια να χασουμε κιλα, με οποια διαιτα και αν ειναι αυτη...

Συγνώμη τότε απο έμενα απλά είπα μια γνώμη. Την γνωμη μου σύμφωνα με αυτές τις δίαιτες. Οπότε έγω αποχωρώ απο εδω γιατί να συμπαρασταθώ σε κάτι που δεν συμφωνω δεν πρόκειται. Και πάλι συγνωμη και καλή επιτυχία. 
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα με την ede.Κ βρίσκω σωστή τη παρέμβαση της κ σταματάω εδώ το σχόλιο

iouliana

iouliana
ε, ρε κοριτσια εγω πολυ νευριαζω οταν τα διαβαζω αυτα .Ε, συγνωμη δε γινεται ξαφνικα απο εκει που εισαι παχουλη να μοιαζεις σε 2-3 μηνες με τη ζιζελ και να στεναχωριεσαι και να καταπονεις τον οργανισμο  σου.

Καπου το εχω ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω :το ωραιο και γυμνασμενο σωμα ειναι αποτελεσμα ενος τροπου ζωης και οχι μιας παροδικης και εξαντληντικης προσπαθειας .Οποιος θελει ωραιο σωμα αλλαζει τροπο ζωης !

Απο εκει και περα ο καθενας μας επιλεγει για τον εαυτο του αυτο που θεωρει καλυτερο !

maryloo

maryloo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ede έγραψε:Να πω και εγω την γνώμη μού? Η δίαιτα ντουκάν είναι μια καθαρά χημική δίαιτα μακράς διαρκείας. Προσπαθείστε να αποφεύγετε τέτοιου τύπου διατροφές για πολλούς λόγους. 
Πρώτον: Ένας οργανισμός χρειάζεται όλα τα έιδη τροφών .
Δεύτερον: Όταν αφαιρείς απο την διατροφή σου κάποιες τροφές ας πούμε οτι ο οργανισμός....ξεχνάει τον τρόπο που τις μεταβολίζει και για αυτό μετα απο κάθε τέτοιου τύπου διατροφές συνήθως το άτομο παίρνει πολύ γρήγορα τα κιλά τα οποία έχει χάσει. Αυτοί είναι οι κυριότεροι.

Γειά σας κούκλες!!!!! 
Ήρθα και εγώ να πω και την δική μου γνώμη πάνω στην Ντουκάν την οποία ακολουθώ και έχω δει πραγματικά αποτελέσματα. Έχω χάσει 10 κιλά και θέλω ακόμα 20. 
Τρως πρωτεΐνες σε απεριόριστες ποσότητες και δεν νιώθεις την "καταπίεση" των μικρών μερίδων που έχουν άλλες δίαιτες.
Για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση (καλή ώρα) όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να την μελετήσει πολύ καλά.
Απλά να επισημάνω 2-3 πραγματάκια. 

Έχει στο διατροφολόγιό της όλες τις ομάδες των τροφών απλά με προϋποθέσεις. 

1) Για την 1η φάση που διαρκεί λίγο, max10 μέρες, κυρίαρχο συστατικό είναι η άπαχη ζωική πρωτεΐνη (γαλακτοκομικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, μοσχάρι, κουνέλι) ενώ

2) στην 2η φάση (την ακολουθούμε μέχρι την απώλεια των κιλών που θέλουμε) είναι συνδυασμός των παραπάνω ΜΕ λαχανικά. Κάθε μέρα είναι απαραίτητο το πίτυρο βρώμης σε όλες τις φάσεις(ο μοναδικός υδατάνθρακας προς το παρόν).  

3)στην 3η φάση (διατήρηση)  αρχίζουν σιγά σιγά να εντάσσονται "απαγορευμένες" τροφές όπως ψωμί, φρούτα, τυρί, όσπρια, ζυμαρικά, χοιρινό και αρνί, όπου η φάση αυτή διαρκεί πολύ καιρό (για κάθε χαμένο κιλό = 10 μέρες! ) και γίνεται για να μπορέσει ο οργανισμός να συνηθίζει και να μεταβολίζει τις τροφές αυτές χωρίς να πάρει κανείς ξανά τα κιλά που έχασε. 

Οπότε σας παρακαλώ να μην παραπληροφορείτε εάν δεν γνωρίζετε. 

margdimitra

margdimitra
H δίαιτα ντουκάν είναι ιδανική για όσους τρώνε ποσότητες. Και τα φαγητά που φτιάχνεις είναι τόσα πολλά που δεν βαριέσαι ποτέ. Ούτε είναι άνοστα με τόσα μπαχαρικά και το λίγο αλάτι που βάζεις.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν δεν έχεις κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις και δεν γνωρίζει κάποιος ειδικός το ιατρικό ,οικογενειακό ιστορικό σου και τις καθημερινές συνήθειες σου και πάσχεις απο ασθένειες ή αλλεργίες  και ξεκινήσεις να καταλώνεις γαλακτομικά, πρωτείνη και θαλασσινά θα σου κάνει μόνο κακό. πχ. Αν έχεις κολίτιδα ή προδιάθεση για κολίτιδα και πλακώσεις τα γαλακτομικά , έχεις θυρεοειδή και καταλώνεις ψάρια, έχεις χοληστερίνη και φας θαλασσινά συγνώμη μόνο κακό αποτέλεσμα  έχει να σου προσφέρει ένα διατροφολόγιο ''κοινό''. Αυτή είναι η δική μου γνώμη .Μην πάρω κανένα στον λαιμό μου.clown Επίσης υπάρχουν αλλεργίες που μπορεί να μην έχουν εμφανιστεί αλλά με την συνεχόμενη λήψη ίδιας τροφής να εμφανιστούν και να κάνουν την παρουσία τους στην πορεία συχνότερα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις