326 Απ: ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 Δευ Φεβ 06, 2012 3:17 pm
ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
χααχαχα!!ετσι ετσι!!προς το παρον το μελλοντικο χελι σε καληνυχτιζει γιατι κλεινουν τα ματια του!!spapastamou έγραψε:ALEXANDRA STR. έγραψε:ελα μωρε νταξει μη το βλεπεις ετσι...μη συγκρινεις τα 42κιλα!!!ξερω οτι ο θηλασμος ανοιγει την ορεξη!εγω ενα θα σου πω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου 56κιλα,εφτασα 66 και στο τριμηνο ειμουν 58,εεε εμεινα ποσους μηνες κολλημενη στα 58...τωρα εχουν περασει 11μηνες και ξεκολλησα επιτελους ξεκινοντας αυτην την διαιτα(μη φανταστεις τωρα την κανω με συνεπεια και ειμαι 56)στοχος μου και μενα 52!θα τα χασουμε μεχρι το καλοκαιρι!!και θα μαστε κορμαρες με τα μωρακια μας στην παραλια!!γιουπιιιιιιιιιι...spapastamou έγραψε:ALEXANDRA STR. έγραψε:χαχαχαχαχα...σου φαινεται κοριτσακι μου!!!ακου η ατζελινα!!!!ξερεις πολυ θα το θελα αλλααααα....δυστυχως!να σαι καλα παντως με ανεβασες και με χει ριξει ο καιρος...spapastamou έγραψε:ALEXANDRA STR. έγραψε:μπραβο σου που θηλαζεις μικρουλα μου!!!(σε ηλικια εννοω!!)εχω διαιτα-διατροφη απο διαιτολογο που τηρησα και εχασα κιλα ειδικη για θηλασμο γιατι κι εγω θηλαζα τοτε αλλα και ακομα συνεχιζω να θηλαζω!θα στα πω εν ολιγης...spapastamou έγραψε:κοριτσια μου καλα εγω που θηλαζω και πρεπει να τρεφομαι καλα πως μπορω να χασω κανα κιλακι..;;;ειμαι τωρα 62 αλλα θελω να χασω καμμια 10ρια ακομη για να γινω η σοφια προ εγκυμοσυνης...βοηθηστε με καιγομαι
ΠΡΩΙΝΟ 2φρυγανιες με μια φετα τυρι τοστ ή 1ποτηρι γαλα χαμηλα λιπαρα + 3κ.σουπας κορν φλεικς
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ-ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ 1φρουτο ή 1ποτηρι φυσικο πορτοκαλι ή γκρειπ φρουτ
ΤΑ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΑ περιλαμβανουν πρωτεινη με μεγαλη σαλατα(οτι σαλατα θελεις εκτος απο ντοματα)δηλαδη
κοτοπουλο (εως και μισο κοτοπουλο)+σαλατα ή ψαρι (οσα θελεις)με σαλατα ή ψαρονεφρι+σαλατα ή μοσχαρισια +σαλατα ή λαδερο +1φετα ψωμι+50γρ τυρι
ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ....τις μερες που εχεις κοτοπουλο ή ψαρι το μεσημερι εχεις ακριβως το ιδιο και το βραδυ!τις υπολοιπες εχεις ενα γιαουρτακι +δυο φρουτα...
χανεις πεντε κιλα το λιγοτερο ανα μηνα!ααααα και πολυ νερο!
μου την εδωσε η διατροφολος ειδικα επειδη θηλαζω μου πε...φιλακια!
ακουγεται τελεια....!!!σ'ευχαριστω τοσο πολυ...!!!συγχαρητηρια και σε εσενα για το θηλασμο κουκλα μου...!!!καλε κουκλι το μωρο σου κι εσυ εισαι ιδια η αντζελινα τζολι η μου φαινεται...;;;
Ναι ειναι καλη αλλα λιγακι αυστηρη!αν ομως εχεις πειθαρχια θα δεις να φευγουν τα κιλα μπαμ μπαμ!αν την ξεκινησεις θα περιμενω να μου πεις για την εξελιξη σου!!
καλε εννοειται πως θα ενημερωσω...!!!η βάκεια με μενα ειναι οτι πριν μεινω εγκυος ειχα παρει ηδη 3 κιλα απο το πουθενα απο 52 που ημουν ειχα παει 55...μαζαι με της εγκυμοσυνης πηγα 68-69...κοντα στον 40σμο που ζυγιστηκα ημουν 59 κιλα και μετα πηρα αλλα 3 η χαζη...!!!αστα να πανε και να σκεφτεις οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν στα προθηρα νευρικης ανορεξιας 18 χρονων και 42 κιλα...20 κιλα πανω ειμαι απο τοτε λες κι εχει αλλη γυναικα ο χριστιανος...!!!
εννοειται γλυκια μου!!!χελια χαχαχαχα
εδω ειμαστε και τα ξαναλεμε κοριτσακι μου!καληνυχτα