Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 15]

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μια χαρα ειμαστε stefanako!!
Να φανταστεις στην εγγυμοσυνη πηρα σχεδον 20 κιλα. Ειχα φτασει τα 80. Και καταφερα και τα εχασα σε συντομο σχετικα διαστημα..
Την αποφαση μου ειναι δυσκολο να παρω.. την αποφαση να ξεκινησω..

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.
ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 604962
ΚΑΛΕ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχχααχχ!!! Εννοειται πως δε γινεται!!!

Κοριτσια.. εγω παντως λεω, μια και πηραμε αποφαση να γινουμε κορμαρες, να μην το παρακανουμε!!! Να κρατησουμε και λιγο λιπος ρε αδερφε! Δε θελουμε να καταντησουμε σαν κι αυτες τις ξερακιανες της τηλεορασης!!! Να φανταστητε, απο το αγχος μου μην τυχων χασω υπερβολικα πολλα κιλα, χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι εγινα σαν τη Βικυ Καγια!!! Τι εφιαλτης Θεε μου!!!!
Το νου σας!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 328109

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamarena έγραψε:χαχαχαχχααχχ!!! Εννοειται πως δε γινεται!!!

Κοριτσια.. εγω παντως λεω, μια και πηραμε αποφαση να γινουμε κορμαρες, να μην το παρακανουμε!!! Να κρατησουμε και λιγο λιπος ρε αδερφε! Δε θελουμε να καταντησουμε σαν κι αυτες τις ξερακιανες της τηλεορασης!!! Να φανταστητε, απο το αγχος μου μην τυχων χασω υπερβολικα πολλα κιλα, χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι εγινα σαν τη Βικυ Καγια!!! Τι εφιαλτης Θεε μου!!!!
Το νου σας!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 328109
καλησπερα εδω κσι 11 μερες που κανω διατροφη εχω χασει 2,5 κιλα και συνεχιζω το εχω παρει αποφαση αλλα μου τι δινει η περιφερεια και η κοιλια, φαινονται τεραστια, ειναι νωρις φανταζομαι ,αργοτερα θα δω ουσιαστικη αλλαγη ε ?

http://hawk-girl.blogspot.com/

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κοριτσια εγω κολησα στα 69 και τρωω ακριβως τα ιδια κανω διαιτα κανονικα
πρωι 1 κουλουρι θεσσαλονικης
μεσημερι σημερα ενα αυγο με λιγη φετα και 1 κομματι ψωμι
μετα 2 μπισκοτα
το βραδυ γιαουρτι
πολλα ειναι?

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα!!! εχουμε προβλημα στα ιδια σημεια!! Φυσικα και θα δεις συντομα μεγαλη διαφορα.. Καταρχας θα την αισθανθεις στα ρουχα σου! Αν καταφερεις να συνεχισεις σωστα την διατροφη σου, να εισαι σιγουρη οτι θα δεις το σωμα σου να μεταμορφωνεται!! Εγω εχω ανοιχτη λεκανη, επομενως ακομα κι οταν ειχα χασει ολο το λιπος που ηθελα, μη φανταστεις οτι εγινα μοντελο... Ειχα ομως κατι υπεροχες καμπυλες... Το λιπος θα φυγει σιγα σιγα και το σωμα σου θα γινει υπεροχο!
Απλα χρειαζεται υπομονη.. Πολυ υπομονη.. Δε ξερω ποσα κιλα θελεις να χασεςι αλλα να εισαι σιγουρη οτι απο τον πρωτο μηνα θα δεις ουσιαστικη διαφορα!
Καλη συνεχεια!!!

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα...
Αν θες την γνωμη μου, δεν ειναι πολλα...ειναι υπερβολικα λιγα!!!
Και δε βλεπω να υπαρχουν φρουτα!! Τουλαχιστον 2 την ημερα! Ενα πρωι..ενα απογευμα!
Εγω οταν εκανα διατροφη , μονο για μια εβδομαδα δεν ετρωγα τα φρουτα μου με αποτελεσμα να μην χασω κιλα εκεινη την εβδομαδα. Το ειπα στη διαιτολογο μου κι εκεινη ειπε πως τα φρουτα βοηθαν στην καυση των θερμιδων!
Βαλε φρουτα και σαλατες στη διατροφη σου. Κι αν μπορεις επισκεψου κι εναν διατροφολογο. Μου φαινονται πολυ λιγα αυτα που τρως. Καθε μερα τα ιδια τρως? Κρεας? Ψαρι? Λαχανικα? Οσπρια?

stefanakos

stefanakos
pana έγραψε:ρε κοριτσια εγω κολησα στα 69 και τρωω ακριβως τα ιδια κανω διαιτα κανονικα
μετα 2 μπισκοτα
το βραδυ γιαουρτι
πολλα ειναι?
καλε γιατι τρως τοσο λιγο ? ειπαμε διατροφη αλλα οχι και να γινουμε καχεκτικες. κατα την γνωμη μου και συμφωνα με αυτα που ξερω απο διατροφολογους το μεσημεριανο πρεπει να ειναι ένα κυριως γευμα για να μην πειναμε την υπολοιπη ημερα, βασικα εγω αυτο που κάνω έιναι υγιεινη διατροφη και οχι διαιτα. δηλαδη πρωινο κανονικο ενδιαμεσα ένα φρουτο μετα το κυριως γευμα με σαλατα μετα ενα σνακ οπως φρουτο μπαρα δημητριακων και για βραδυ κατι ελαφρυ ένα γαλα με δημητριακα ένα γιαουρτι μια σαλατα ή ένα τοστ ...

stefanakos

stefanakos
mamarena έγραψε:Καλησπερα!!! εχουμε προβλημα στα ιδια σημεια!! Φυσικα και θα δεις συντομα μεγαλη διαφορα.. Καταρχας θα την αισθανθεις στα ρουχα σου! Αν καταφερεις να συνεχισεις σωστα την διατροφη σου, να εισαι σιγουρη οτι θα δεις το σωμα σου να μεταμορφωνεται!! Εγω εχω ανοιχτη λεκανη, επομενως ακομα κι οταν ειχα χασει ολο το λιπος που ηθελα, μη φανταστεις οτι εγινα μοντελο... Ειχα ομως κατι υπεροχες καμπυλες... Το λιπος θα φυγει σιγα σιγα και το σωμα σου θα γινει υπεροχο!
Απλα χρειαζεται υπομονη.. Πολυ υπομονη.. Δε ξερω ποσα κιλα θελεις να χασεςι αλλα να εισαι σιγουρη οτι απο τον πρωτο μηνα θα δεις ουσιαστικη διαφορα!
Καλη συνεχεια!!!
σε ευχαριστω πολυ για την ενθαρυνση

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 3 ΚΙΛΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 66,400 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΣΙΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 60!ΕΙΜΑΙ 1.70 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ 60 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΟ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pana έγραψε:ρε κοριτσια εγω κολησα στα 69 και τρωω ακριβως τα ιδια κανω διαιτα κανονικα
μετα 2 μπισκοτα
το βραδυ γιαουρτι
πολλα ειναι?

Aν συνεχίσεις να τρως τόσο λίγο θα χαλάσεις τον μεταβολισμός σου ο οποίος θα θεωρήσει και φυσικό είναι ότι λιμοκτονεί και θα σταματήσει να καίει τα πάντα και μετά ότι τρως θα μένει!!!Ετσι την πατησα κι εγω επειδή έτρωγα μόνο μια φορά την μέρα! Κανονικά θέλει 5 γεύματα την μέρα.. ένα πρωινό νορμάλ, κατι ενδιάμεσο όπως ένα φρούτο ή ένα κουλούρι, μεσημεριανό με σαλάτα και νορμαλ μερίδα, (εγώ όταν έκανα δίαιτα για να χασω 5 κιλά που ήθελα, η μερίδα χωρούσε στο μικρό το πιάτο όχι στο κανονικό να φανταστείς, αλλά έτρωγα απ' όλα και όχι πολλά λάδια και ΚΑΘΟΛΟΥ τηγανιτά!) Το απόγευμα πάλι κατι light, όπως φρουτο ή γιαούρτι και το βράδυ καμια σαλάτα ή τοστ η κατι μαγειρεμένο πάλι μικρή μερίδα.. και πάντα το τελευταίο γεύμα να είναι τουλάχιστον 3 ώρες πριν να κοιμηθεις για να προλαβαίνεις να το χονεψεις!!

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
basilikaki έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 3 ΚΙΛΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 66,400 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΣΙΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 60!ΕΙΜΑΙ 1.70 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ 60 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΟ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Καλημερα!!!!!!
Μπραβο για τα 3 κιλα σου!!!! Δεν ειναι καθολου λιγα ετσι???
Και στην ουσια αν το καλοσκεφτεις δεν ηταν και πολυ δυσκολο ε????
Απο τωρα θα εχουν αρχισει να χαλαρωνουν τα ρουχα σου πανω σου ε??? Πες μου οτι το τζην δε σου αφηνει σημαδι στην κοιλια πια!!!!

Ποσο ανυπομονω κι εγω να χασω... Στοχος μας μεχρι τα Χριστουγεννα!!!
Θα εχουμε γινει κορμαρες!!
Αντε να συνεχιζουμε δυνατα!!!!

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!
ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ?

stefanakos

stefanakos
κοριτσια ειμαι στην τριτη εβδομαδα της διατροφης και απο 72 ειμαι 68,400 γιουπι....

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
4 κιλα σε 3 εβδομάδες?
καλε τι τρως?
θελω και εγω τετοια αποτελεσματα!!!!

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο ρε stefanako!!! Τελεια αποτελεσματα!! Καλη συνεχεια!!

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όσες έχετε λίγα παραπάνω κιλά προσέλθετε .Πήγα σε διατροφολόγο τον Αύγουστο και έχασα 5 κιλά αλλά επειδή πλέον ξερώ τι να τρώω για αυτό σκέφτηκα να παίξουμε η μια στην άλλη τον ρολό της διατροφολόγου και να εξοικονομήσουμε τα χρήματα .Λοιπόν επαναφέρω το θέμα και αρχίζω σήμερα 11 Νοεμβρίου είμαι 82 κιλά. Επόμενη μέτρηση την επόμενη τέταρτη. ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 654316

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω ξεκινήσει και εγώ διατροφή εδώ και 6 μέρες.
Είχα πάει στο παρελθόν σε διατροφολόγο και έτσι κάνω την ίδια διατροφή αλλά όχι τόσο αυστηρά όσον αφορά το μεσημεριανό. Δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να μαγειρεύω δύο γεύματα (για την οικογένεια και για εμένα) την ημέρα. Άσε που πολλές φορές φέρνει φαγητό η μαμά μου και η πεθερά μου.
Έχουμε και λέμε...
Είμαι 1,61m
Όταν ξεκίνησα διατροφή 6 μέρες πριν ήμουν 66,5 (!)
Τώρα είμαι 64,9.
Βέβαια αυτά που έχασα σίγουρα είναι όλα υγρά αλλά τουλάχιστον με ενθαρρύνει που η ζυγαριά πέφτει.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Miki πόσο συχνά ζυγίζεσαι;

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου desT Very Happy ζυγίζομε σχεδόν κάθε μέρα αλλά τώρα αποφάσισα να ζυγιστώ ξανά την επόμενη τέταρτη

vanessa

vanessa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλησπέρα! Και έχω ξεκινήσει δίαιτα εδώ και 2 μήνες. Έχω χάσει 15 κιλά. ΟΥΦ κουραστικό πράγμα η δίαιτα...ψωμολυσσάμε....

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vanessa η αλήθεια είναι ότι δεν πεινάω με την δίαιτα της διατροφολόγου αλλά χάνω σιγά σιγά .Απλός δεν πειθαρχώ όταν δεν πάω στην διατροφολόγο. Τώρα θα έχω ένα κίνητρο για να κάνω σωστά την διατροφή .Θα πρέπει να ζηγηστώ την άλλη τέταρτη και αν δεν έχω χάσει κορίτσια μην με λυπηθείτε δεν θα έχω καμιά δικαιολογία.

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω συνεχεια μες΄τη διαιτα ειμαι κ συνεχεια βαζω Laughing Laughing

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
annaki έγραψε:εγω συνεχεια μες΄τη διαιτα ειμαι κ συνεχεια βαζω Laughing Laughing

Ακριβως και γω ...αυτο! Κανω 3 διαιτες γιατι με την μια δεν χορταινω... ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 585182

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:
annaki έγραψε:εγω συνεχεια μες΄τη διαιτα ειμαι κ συνεχεια βαζω Laughing Laughing

Ακριβως και γω ...αυτο! Κανω 3 διαιτες γιατι με την μια δεν χορταινω... ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 8 585182
χαχαχαχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις