Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 15]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα νεύρα μου....
Πως είναι δυνατόν να πλησιάζω να κλείσω μία βδομάδα δίαιτα και αντί να χάνω κι άλλο να ανεβαίνει η ζυγαριά; Σήμερα με έδειχνε 65,6 Twisted Evil .
Υποψιάζομαι ότι το ζαμπονάκι και το κασεράκι το αλμυρό που έφαγα με το παξιμαδάκι χτες βράδυ έπρεπε να το φάω νωρίτερα για να μην υπάρχει κατακράτηση από το αλάτι. Θα ξαναζυγιστώ αύριο.

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα . Μήπως πλησιάζει η μέρα για να αδιαθετήσεις ?Αν ναι τότε μην το ψάχνεις όταν αδιαθετούμε δεν χάνουμε καθόλου μην σου πω βάζουμε κιόλας..

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miki2009 έγραψε:Καλημέρα . Μήπως πλησιάζει η μέρα για να αδιαθετήσεις ?Αν ναι τότε μην το ψάχνεις όταν αδιαθετούμε δεν χάνουμε καθόλου μην σου πω βάζουμε κιόλας..

Χα, χα βαλτή είσαι ε;
Έχω μια μικρή (προς το παρόν) καθυστέρηση.
Έτσι όπως τα λες μάλλον θα μου έρθει περίοδος αλλά εγώ θα προτιμούσα να μην...

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουπς έκανα γκάφα ε ? Είσαι στο γκρουπ που προσπαθούν για μωρό? Συγνώμη εύχομαι να είσαι έγκυος και η ζυγαριά να μην κατέβητε γιατί δεν πειθάρχησες και όχι επειδή θα σου έρθει η ακατονόμαστη. I love you I love you I love you

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miki2009 έγραψε:Ουπς έκανα γκάφα ε ? Είσαι στο γκρουπ που προσπαθούν για μωρό? Συγνώμη εύχομαι να είσαι έγκυος και η ζυγαριά να μην κατέβητε γιατί δεν πειθάρχησες και όχι επειδή θα σου έρθει η ακατονόμαστη. I love you I love you I love you

Γκάφα, όχι δε θα το έλεγα. Very Happy
Ακόμα και να είμαι όμως, τη διατροφή σκέφτομαι να τη συνεχίσω. Δεν με παίρνει να βάλω ακαταλόγιστα κι άλλα κιλά.

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα είναι το πρώτο σου μωράκι με το καλό να έρθει? Και για ποσά κιλά μιλάμε? Εγώ όταν έμεινα έγκυος ήμουν 83 και όταν γέννησα ήμουν 77 λόγου διαβήτη . Άρα και έγκυος να είσαι δεν τρως για δυο αλλά τρως σωστά.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω ήδη δύο παιδάκια Μίκι.
Τα κιλά που έχω τώρα είναι τα περισσότερα που είχα ποτέ. Τώρα είμαι στα 65,5. Όταν παντρεύτηκα ήμουν 58 και όταν έμεινα έγκυος(3 μήνες μετά) στο πρώτο ήμουν ήδη 61,5.
Γενικώς έχω αυξητικές τάσεις τελευταία και δε μ' αρέσω.

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
desT έγραψε:Έχω ήδη δύο παιδάκια Μίκι.
Τα κιλά που έχω τώρα είναι τα περισσότερα που είχα ποτέ. Τώρα είμαι στα 65,5. Όταν παντρεύτηκα ήμουν 58 και όταν έμεινα έγκυος(3 μήνες μετά) στο πρώτο ήμουν ήδη 61,5.

Μια χαρά τσινάρι είσαι... αχ...θα σκάσω μέχρι να μην σου έρθει αυτή η περίοδος...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:
desT έγραψε:Έχω ήδη δύο παιδάκια Μίκι.

Μια χαρά τσινάρι είσαι... αχ...θα σκάσω μέχρι να μην σου έρθει αυτή η περίοδος...

Αχαχαχαχα...
άσε με καλέ να κάνω τη δίαιτά μου!
Μπα σε καλό σου! Laughing

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT τι κάνεις ? Εγώ μόνο μισό κιλό γιατί περιμένω την ακατονόμαστη. Εσένα από ότι είδα σου ήρθε Άντε κάνε τώρα δίαιτα και με το καλό το επόμενο μήνα το μωρό ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 9 587529

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miki2009 έγραψε:desT τι κάνεις ? Εγώ μόνο μισό κιλό γιατί περιμένω την ακατονόμαστη. Εσένα από ότι είδα σου ήρθε Άντε κάνε τώρα δίαιτα και με το καλό το επόμενο μήνα το μωρό ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 9 587529

Την Δευτέρα (που ήρθε κιόλας η ακατανόμαστη) έπεσε η ζυγαριά επιτέλους στο 64,5. Από τότε δεν έχω ανεβεί και δεν θέλω κιόλας γιατί έκανα ατασθαλίες χθες βράδυ και σήμερα το πρωί (μας έφεραν κάτι μελομακάρονα στη δουλειά άλλο πράγμα). Την άλλη βδομάδα θα ζυγιστώ.
Βασικά, λέω να κάνω ατασθαλίες και το βράδυ γιατί θα πάω σινεμά και δεδομένου ότι έχω να πάω σινεμά από τον αρχοντα των δαχτυλιδιών Νο 3 (νομίζω το 2002 ή 2003) νομίζω ότι το δικαιούμαι Cool .

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φυσικά και το δικαιούσαι. Μη νομίζεις και εγώ έκανα αρκετές ατασθαλίες δεν είναι μόνο που περιμένω την ακατονόμαστη .Πόσο σε ζηλεύω θέλω και εγώ να πάω να δω κανένα έργο έχω να πάω από πέρυσι. ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 9 654316

stefanakos

stefanakos
miki2009 έγραψε:Φυσικά και το δικαιούσαι. Μη νομίζεις και εγώ έκανα αρκετές ατασθαλίες δεν είναι μόνο που περιμένω την ακατονόμαστη .Πόσο σε ζηλεύω θέλω και εγώ να πάω να δω κανένα έργο έχω να πάω από πέρυσι. ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 9 654316
καλημερα κοριτσια αν καταφερω και χασω εγω κιλα να μου τρυπησετε την μυτη, εχω κολησει στα 69 κιλα, ολο θελω κατι να τσιμπαω, μου εφερε και ο άντρας μου μελομακαρονα αντε να αντισταθεις, σημερα ομως ειπα θα προσεξω γιατι εχθες το παρακανα

http://hawk-girl.blogspot.com/

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ σήμερα επαναφέρω το σύστημα διατροφής. Αρκετά παρεκτράπηκα. Θα φάω σε λίγο το κουλούρι μου και μέχρι το μεσημέρι θα είμαι με φρούτα. Μετά κοτόσουπα στο σπίτι και κάτι ιδιαίτερα ελαφρύ για βράδυ. Μάλλον κανένα γιαουρτάκι.

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα εγώ μου φαίνεται αν δεν πληρώνω διαιτολόγο κάτι παθαίνω και όλο και κάνω παρασπονδίες . Και εγώ σήμερα σηκώθηκα αποφασισμένη να μην φάω τίποτα επιπλέον(για να δούμε) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το πρόβλημα είναι ότι τα χθεσινά μελομακάρονα στην δουλειά δεν έχουν τελειώσει.
Πρέπει να συγκρατηθώ....... Mad

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδώ είμαι κορίτσια καλά Χριστούγεννα σε όλες είμαι 79 γιούπι (κλέβω λίγο γιατί είναι και λίγο χάρη μιας επέμβασης που έκανα)αλλά τουλάχιστον είμαι κάτω απο 80 κιλά ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 9 215994 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 9 215994

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Μίκι! Εγώ δυστυχώς πήρα πάλι την ανιούσα. Πρόγραμμα μετά την Πρωτοχρονιά πάλι. Θα το θέσω σαν στόχο του έτους να φτάσω τα 60 (τα 59 θέλω, αλλά 60 ακούγεται πιο προσιτό).
Θα παίρνω κουράγιο από σένα. Very Happy
Χρόνια πολλά!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επ! Τι λέτε εσείς εδώ; Με θέλετε στην παρέα σας;;;

Είμαι η Έλενα, 73 κιλά έλεγε η ζυγαριά μου την τελευταία φορά που ζυγίστηκα και είμαι καλά!

Θέλω να φτάσω τα 55 αλλά για αρχή και στα 65 να πάω θα είμαι ικανοποιημένη!

Αλλά....

Μετά τις γιορτές... Τώρα αδυνατώ! Θέλω να φάω να ξεδώσω και μετά να πέσω με τα μουτρα στη δίαιτα. Όχι πως κάνω κάποια συγκεκριμένη, απλά προσέχω. Συνήθως έτσι χάνω. Εσείς ακολουθείτε κάποια δίαιτα;

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια . Εγώ Έλενα έχω δίαιτα από διατροφολόγο που χάνεις αργά αλλά σταθερά. Μιλάμε για μισό κιλό την εβδομάδα περίπου. Την προτιμώ γιατί έχω κάνει πολλές δίαιτες στην ζωή μου που χάνεις γρήγορα και μετά τα παίρνεις εξίσου γρήγορα γιατί κουράζεσαι. Εδώ θα είμαστε κορίτσια μετά τις γιορτές για να παρακινεί η μια την άλλη. santa santa

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια τι πονεμενο θεμα;;;;;;;;;;;;;;;;
εγω με τον θηλασμο που ολοι λενε οτι χανεις...γιατι μου εχει ανοιξει η ορεξη και οκ μπορει ναμην παιρνω αλλα δεν χανω και γραμμαριο...μιλαμε για πολυ μασα !!!κι εγω ετσι λεω να ξεκινησω μετα τις γιορτες γιατι τωρα ειναι εδω η πεθερα μου κι εχει ξεσκιστει να μαγειρευει κ να φτιαχνει γλυκα....αυτο βεβαια εχει κ το καλο του.εχω χορτασει τοσο πολυ με το ματι που πιστευω ειμαι στα ορια του να μην θελω να δω μπροστα μου φαι.

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΒΑΛΑ 6 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 5 ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 5 ΚΙΛΑ ΕΛΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!

tzef

tzef
kaatrin έγραψε:αχ κοριτσια τι πονεμενο θεμα;;;;;;;;;;;;;;;;
εγω με τον θηλασμο που ολοι λενε οτι χανεις...γιατι μου εχει ανοιξει η ορεξη και οκ μπορει ναμην παιρνω αλλα δεν χανω και γραμμαριο...μιλαμε για πολυ μασα !!!κι εγω ετσι λεω να ξεκινησω μετα τις γιορτες γιατι τωρα ειναι εδω η πεθερα μου κι εχει ξεσκιστει να μαγειρευει κ να φτιαχνει γλυκα....αυτο βεβαια εχει κ το καλο του.εχω χορτασει τοσο πολυ με το ματι που πιστευω ειμαι στα ορια του να μην θελω να δω μπροστα μου φαι.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Crying or Very sad ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ , ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ...ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΕΦΥΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.

stefanakos

stefanakos
αχ κοριτσια και εγω ημουν 69 και οταν πηγα στην μαμα μου πηρα 2 κιλα , αντε να τα χασεις παλι. εντωμεταξυ ζυγιστηκα εχθες σε μια ζυγαρια του φαρμακειου και με εδειξε 72,5οο και μου εδωσε και διατροφη. ημουν βεβαια με τις μποτες, δεν το πιστευω σημερα που ζυγιστηκα στο σπιτι παλι 71 με εδιξε. παντως πρεπει να κανω λιγο κρατει...για να χωραψ στα ρουχα μου

http://hawk-girl.blogspot.com/

mkiam

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πάντως βρε κορίτσια τί λύσσα κακιά είναι αυτή που έχουν μερικοί άνθρωποι με το να μας μείνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης!!!

Είμαι 1.74, πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 57-60 κιλά και μπορούσα να φοράω ο,τι θέλω, είχα καλό σώμα. Τώρα έχω βάλει 17 κιλά και με έχουν τρελάνει όλοι -ειδικά από το σόι του άντρα μου- ότι πρέπει να τρώω και να τα κρατήσω και μετά τη γέννα.

Και αυτό που μου τη δίνει είναι ότι όλοι όσοι μου δίνουν τέτοιες συμβουλές είναι τουλάχιστον +10 κιλά από το φυσιολογικό τους ή θέλουν να χάσουν και δε μπορούν να κρατηθούν μακριά από το φαϊ. Τυχαίο; Δε νομίζω! χαχα!!! Πάντως τα έχω πάρει αφάνταστα αυτές τις μέρες με αυτό το θέμα. Μόνο οι γονείς μου με υποστηρίζουν στο ότι πρέπει να τα χάσω για να επιστρέψω στα παλιά μου νούμερα.

Πάντως συγχαρητήρια σε όσες το παλεύουν, το ότι θα γίνουμε μαμάδες δε σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσουμε τον εαυτό μας. Με αποφασιστικότητα και καλή ψυχολογία μια χαρά χάνονται τα κιλάκια. Καλή επιτυχία σε όσες το παλεύετε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις