Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 15]

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΗΛΑΖΕΣ;TO DIASTHMA ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΣ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!
Να σου πω κοριτσι μου με βοηθησε ο θηλασμος ,δηλ απο 56 με την εγκυμοσυνη εφτασα 66,μεχρι να σαραντησω εφτασα 58...ομως θηλαζα και θηλαζω ακομα αποκλειστικα(εχουν περασει 11μηνες σχεδον) κι επειδη μου ειχε ανοιξει και η ορεξη τοσους μηνες ειχα κολλησει στα 58!θελω να καταληξω οτι ναι μεν φευγει λιπος απο πανω σου οταν θηλαζεις αλλα πεινας και πιο πολυ και λιγουρευεις και βλακειουλες (εγω τουλαχιστον λιγουρευα)
...αυτα!εσυ πως πας;

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ 3,5 ΚΙΛΑ, ΗΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΑΛΛΑ 5 ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ!
ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ?
ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ! Embarassed
ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
basilikaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ 3,5 ΚΙΛΑ, ΗΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΑΛΛΑ 5 ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ!
ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ?
ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ! Embarassed
ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

στο μυαλο μας ειναι ολο εγω δεν το λεω διαιτα εγω το λεω αλλαγη τροπου ζωης

http://hawk-girl.blogspot.com/

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ! ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!

tzef

tzef
ALEXANDRA STR. έγραψε:
tzef έγραψε:ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΗΛΑΖΕΣ;TO DIASTHMA ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΣ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!
Να σου πω κοριτσι μου με βοηθησε ο θηλασμος ,δηλ απο 56 με την εγκυμοσυνη εφτασα 66,μεχρι να σαραντησω εφτασα 58...ομως θηλαζα και θηλαζω ακομα αποκλειστικα(εχουν περασει 11μηνες σχεδον) κι επειδη μου ειχε ανοιξει και η ορεξη τοσους μηνες ειχα κολλησει στα 58!θελω να καταληξω οτι ναι μεν φευγει λιπος απο πανω σου οταν θηλαζεις αλλα πεινας και πιο πολυ και λιγουρευεις και βλακειουλες (εγω τουλαχιστον λιγουρευα)
...αυτα!εσυ πως πας;

ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ 19 ΚΙΛΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ.

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 57 ΠΗΓΑ 76. ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΕΓΙΝΑ 65.5.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 64.5 ΑΛΛ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΝΩ ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.ΕΧ ΟΡΕΞΗ ΓΕΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΟΠΟΤΕ...

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω πιστευω οτι για οσες απο μας το προβλημα ειναι γυρω στα πεντε κιλακια τοτε ειναι που δεν το παιρνουμε αποφαση και τα χανουμε δυσκολα!ισως υποσυνειδητα σκεφτομαστε οτι νταξει δεν ειμαστε και χοντρουλες!και οσο πιο λιγα εχεις να χασεις τοσο πιο δυσκολα!γνωμη μου...δεν ξερω αν κανω λαθος!αλλα αυτα τα "λιγα"κιλακια κανουν την διαφορα!!!!!!!!!!!!!!!

efinails

efinails
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλησπερα, εγω πηρα 8 κιλα στην εγκυμοσυνη και τωρα που γεννησα εχω χασει 10 αλλα θηλαζω,πιστευω οτι ειναι απο το θηλασμο γιατι τα μισα τροφημα δεν τα τρωω για να μην κανει κολικους η μικρη. επειδη ειχα προσπαθησει να κανω διαιτα και δεν τα ειχα καταφερει πιστευω οτι για ενα καλο αποτελεσμα χρειαζεται καθαρα καλη ψυχολογια... φιλια

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΔΩ!!!ΓΕΙΑ ΣΑΝ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΜΑΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ 6 ΚΙΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΑΜΕΣΩΣ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 4 ΚΙΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ...ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΜΩΣ..ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 5 ΚΙΛΑΚΙΑ!!ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ Μ 1,74...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΠΧ 5 ΚΙΛΑ!!ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΙ ΤΡΩΩ..ΚΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

koukou

koukou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ 51 ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ 1,58 ΕΙΧΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 35 ΚΙΛΑ. ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΛΑ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 60 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα σας,
μολις εφαγα 3 καλαμακια σουβλακια και ενα κεμπαπ,μια πατατα και μια κοκα κολα .
εσκασα.

απο αυριο διαιτα Very Happy Very Happy Very Happy

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ από αυριο pig pig pig

tzef

tzef
κοριτσια δειτε αυτη την γυναικα πως ηταν και πωσ εγινε,καπου πετυχα την ιστορια της στο face και την εψαξα λιγο.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα. Κοριτσια και απο μενα!
Σε ενα μιση μηνα γενναω και εχω βαλει 20 κιλα......
Πηρα πολλες κορτιζονες για δυο μηνες και ετρωγα αλατια και ζαχαρη φουλ.... Ανοιξε και η ορεξη πολυ.
Αφηστε τα! Το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω το σωμα μου ετσι και με ριχνει πολυ ψυχολογικα.παντα ημουν αδυνατη-νορμαλ και τωρα αρκουδιτσα!
Πηγα σε διαιτολογο και παρακολουθω ενα προγραμμα με στοχο να μην παρω αλλα....! Δεν περιμενα ποτε οτι θα αισθανομουν ετσι στην εγκυμοσυνη μου. Περιμενω να γεννησω να ξεκινησω διαιτα γιατι με επιρρεαζει,πολυ ψυχολογικα...
Ετσι αισθανοσασταν και εσεις με το σωμα σας, η μονο εγω αισθανομαι ετσι;
Με πιανουν και οι τυψεις, γιατι λεω καλα να ειναι ο μπεμπουλης μου, αλλα ωρες ωρες το χανω, και προσπαθει ο αντρας μου να με συνεφερει..
Το ειδα το βιντεο, προφανως η κοπελα εχει καταβαλει μεγαλη προσπαθεια και μπραβο της, αλλα προφανως εχει παρει και πολλααααααα αναβολικα και φαινεται!
Στοχοςειναι μια μεση φυσιολογικη κατασταση, ουτε πολυ πανω ουτε κατω! Νομιζω δηλαδη!
Αααα και μια ερωτηση στις μανουλες που γεννησαν!
Ποιο ειδος γυμναστικης ειναι το καλυτερο μετα απο γεννα(θα χρειαστει οπωσδηποτε!)
Ευχαριστω!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens καλησπέρα δεν είμαι ακόμα εγκυος αλλα προετοιμάζω τώρα το σώμα μου για να μείνω και επειδή θα πάω με εξωσωματική φοβάμαι και τις ορμόνες.....
Καλά εκανες και πήγε στον διατροφολόγο! δεν αισθάνεσαι καλύτερα; πόσο καιρό την ακολουθείς τη διατροφή του;
Αυτό που θα σου συνηστούσα μετα απο γέννα και είναι καταπληκτικό για το σώμα είναι pilates ή yoga.. πραγματικά κάνουν θαύματα και όχι μόνο στα κιλά αλλα και στη στάση του σώματος, προσέχουν πολύ για μέση ή γόνατα ή αυχένα ειδικα αν εχεις αρκετα κιλα πρέπει να τα προσέξεις αυτά τα σειμεία του σώματος γιατι είναι τα πρώτα που επιβαρύνεις Very Happy

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
rinamar έγραψε:Elenathens καλησπέρα δεν είμαι ακόμα εγκυος αλλα προετοιμάζω τώρα το σώμα μου για να μείνω και επειδή θα πάω με εξωσωματική φοβάμαι και τις ορμόνες.....
Καλά εκανες και πήγε στον διατροφολόγο! δεν αισθάνεσαι καλύτερα; πόσο καιρό την ακολουθείς τη διατροφή του;
Αυτό που θα σου συνηστούσα μετα απο γέννα και είναι καταπληκτικό για το σώμα είναι pilates ή yoga.. πραγματικά κάνουν θαύματα και όχι μόνο στα κιλά αλλα και στη στάση του σώματος, προσέχουν πολύ για μέση ή γόνατα ή αυχένα ειδικα αν εχεις αρκετα κιλα πρέπει να τα προσέξεις αυτά τα σειμεία του σώματος γιατι είναι τα πρώτα που επιβαρύνεις Very Happy

Την ακολουθω τρεις εβδομαδες, οχι μεγαλο διαστημα δηλαδη,αλλα εχασα δυο-τρια κιλα και σταθεροποιηθηκα καπως! Τωρα παιρνει βαρος και το μωρο και υπαρχει μεγαλυτερη κατακρατηση. Δεν την νικαω με τιποτα τη ζυγαρια!
Στο πρωτο τριμηνο ειχα παρει και φουλ utrogestan (ορμονες) και αυτα προκαλουν κατακρατηση και πρηζουν.
Να δεις που θα μεινεις συντομα εγκυος!
Αλλα προσεξε μην την πατησεις σαν και εμενα. Να πας σε διατροφολογο. Μην λυπηθεις τα λεφτα. Εν τω μεταξυ ειχα και φοβερους εμετους και ηθελα να τρωω μονο υδατανθρακες και γλυκα. Οπτε αποθηκευτηκαν ολα.
Ο διατροφολογος μου ειπε οτι επρεπε να παω απο τον καιρο με τους εμετους. Αλλα που να το ξερω....
Να πας απο την αρχη κοπελα μου! I love you

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Καλησπερα. Κοριτσια και απο μενα!
Πηρα πολλες κορτιζονες για δυο μηνες και ετρωγα αλατια και ζαχαρη φουλ.... Ανοιξε και η ορεξη πολυ.
Αφηστε τα! Το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω το σωμα μου ετσι και με ριχνει πολυ ψυχολογικα.παντα ημουν αδυνατη-νορμαλ και τωρα αρκουδιτσα!
Πηγα σε διαιτολογο και παρακολουθω ενα προγραμμα με στοχο να μην παρω αλλα....! Δεν περιμενα ποτε οτι θα αισθανομουν ετσι στην εγκυμοσυνη μου. Περιμενω να γεννησω να ξεκινησω διαιτα γιατι με επιρρεαζει,πολυ ψυχολογικα...
Με πιανουν και οι τυψεις, γιατι λεω καλα να ειναι ο μπεμπουλης μου, αλλα ωρες ωρες το χανω, και προσπαθει ο αντρας μου να με συνεφερει..
Το ειδα το βιντεο, προφανως η κοπελα εχει καταβαλει μεγαλη προσπαθεια και μπραβο της, αλλα προφανως εχει παρει και πολλααααααα αναβολικα και φαινεται!
Στοχοςειναι μια μεση φυσιολογικη κατασταση, ουτε πολυ πανω ουτε κατω! Νομιζω δηλαδη!
Ποιο ειδος γυμναστικης ειναι το καλυτερο μετα απο γεννα(θα χρειαστει οπωσδηποτε!)
Ευχαριστω!
κοριτσακι μου με το καλο να γεννησεις τον μπεμπουλη σου και ολα καλα θα πανε!εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες απο μας που γεννησαν οταν εφτανε ο καιρος να γεννησουν(μη σου πω και σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης)μας απασχολουσαν τα κιλα και αισθανομασταν πανω κατω σαν κι εσενα!!ειναι φυσιολογικο να σε ριχνει αλλα μην τρελλαινεσαι...θα τα χασεις,οταν γεννησεις θα σου φυγουν καμια εξαρια με τη μια...αν θηλασεις δεν το συζηταμε!και θα προσεξεις και μετα και ολα καλα!!!
οσο για γυμναστικη για μενα το καλυτερο ειναι ο διαδρομος-περπατημα πολυ περπατημα σε συνδυασμο ομως με σωστη και ισορροπημενη διατροφη!!αυτα,φιλακια πολλα!!

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ALEXANDRA STR. έγραψε:
Ευχαριστω!
κοριτσακι μου με το καλο να γεννησεις τον μπεμπουλη σου και ολα καλα θα πανε!εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες απο μας που γεννησαν οταν εφτανε ο καιρος να γεννησουν(μη σου πω και σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης)μας απασχολουσαν τα κιλα και αισθανομασταν πανω κατω σαν κι εσενα!!ειναι φυσιολογικο να σε ριχνει αλλα μην τρελλαινεσαι...θα τα χασεις,οταν γεννησεις θα σου φυγουν καμια εξαρια με τη μια...αν θηλασεις δεν το συζηταμε!και θα προσεξεις και μετα και ολα καλα!!!
οσο για γυμναστικη για μενα το καλυτερο ειναι ο διαδρομος-περπατημα πολυ περπατημα σε συνδυασμο ομως με σωστη και ισορροπημενη διατροφη!!αυτα,φιλακια πολλα!!

Σευχαριστω πολυ πολυ! Εισαι κουκλα με το μπουμπουκακι σου να το χαιρεσαι! flower

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:
Ευχαριστω!

Σευχαριστω πολυ πολυ! Εισαι κουκλα με το μπουμπουκακι σου να το χαιρεσαι! flower
ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 417472

spapastamou

spapastamou
κοριτσια μου καλα εγω που θηλαζω και πρεπει να τρεφομαι καλα πως μπορω να χασω κανα κιλακι..;;;ειμαι τωρα 62 αλλα θελω να χασω καμμια 10ρια ακομη για να γινω η σοφια προ εγκυμοσυνης...βοηθηστε με καιγομαι Smile

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spapastamou έγραψε:κοριτσια μου καλα εγω που θηλαζω και πρεπει να τρεφομαι καλα πως μπορω να χασω κανα κιλακι..;;;ειμαι τωρα 62 αλλα θελω να χασω καμμια 10ρια ακομη για να γινω η σοφια προ εγκυμοσυνης...βοηθηστε με καιγομαι Smile
μπραβο σου που θηλαζεις μικρουλα μου!!!(σε ηλικια εννοω!!)εχω διαιτα-διατροφη απο διαιτολογο που τηρησα και εχασα κιλα ειδικη για θηλασμο γιατι κι εγω θηλαζα τοτε αλλα και ακομα συνεχιζω να θηλαζω!θα στα πω εν ολιγης...
ΠΡΩΙΝΟ 2φρυγανιες με μια φετα τυρι τοστ ή 1ποτηρι γαλα χαμηλα λιπαρα + 3κ.σουπας κορν φλεικς
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ-ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ 1φρουτο ή 1ποτηρι φυσικο πορτοκαλι ή γκρειπ φρουτ
ΤΑ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΑ περιλαμβανουν πρωτεινη με μεγαλη σαλατα(οτι σαλατα θελεις εκτος απο ντοματα)δηλαδη
κοτοπουλο (εως και μισο κοτοπουλο)+σαλατα ή ψαρι (οσα θελεις)με σαλατα ή ψαρονεφρι+σαλατα ή μοσχαρισια +σαλατα ή λαδερο +1φετα ψωμι+50γρ τυρι
ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ....τις μερες που εχεις κοτοπουλο ή ψαρι το μεσημερι εχεις ακριβως το ιδιο και το βραδυ!τις υπολοιπες εχεις ενα γιαουρτακι +δυο φρουτα...
χανεις πεντε κιλα το λιγοτερο ανα μηνα!ααααα και πολυ νερο!
μου την εδωσε η διατροφολος ειδικα επειδη θηλαζω μου πε...φιλακια!

spapastamou

spapastamou
ALEXANDRA STR. έγραψε:
spapastamou έγραψε:κοριτσια μου καλα εγω που θηλαζω και πρεπει να τρεφομαι καλα πως μπορω να χασω κανα κιλακι..;;;ειμαι τωρα 62 αλλα θελω να χασω καμμια 10ρια ακομη για να γινω η σοφια προ εγκυμοσυνης...βοηθηστε με καιγομαι Smile
μπραβο σου που θηλαζεις μικρουλα μου!!!(σε ηλικια εννοω!!)εχω διαιτα-διατροφη απο διαιτολογο που τηρησα και εχασα κιλα ειδικη για θηλασμο γιατι κι εγω θηλαζα τοτε αλλα και ακομα συνεχιζω να θηλαζω!θα στα πω εν ολιγης...
ΠΡΩΙΝΟ 2φρυγανιες με μια φετα τυρι τοστ ή 1ποτηρι γαλα χαμηλα λιπαρα + 3κ.σουπας κορν φλεικς
ΤΑ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΑ περιλαμβανουν πρωτεινη με μεγαλη σαλατα(οτι σαλατα θελεις εκτος απο ντοματα)δηλαδη
κοτοπουλο (εως και μισο κοτοπουλο)+σαλατα ή ψαρι (οσα θελεις)με σαλατα ή ψαρονεφρι+σαλατα ή μοσχαρισια +σαλατα ή λαδερο +1φετα ψωμι+50γρ τυρι
ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ....τις μερες που εχεις κοτοπουλο ή ψαρι το μεσημερι εχεις ακριβως το ιδιο και το βραδυ!τις υπολοιπες εχεις ενα γιαουρτακι +δυο φρουτα...

ακουγεται τελεια....!!!σ'ευχαριστω τοσο πολυ...!!!συγχαρητηρια και σε εσενα για το θηλασμο κουκλα μου...!!!καλε κουκλι το μωρο σου κι εσυ εισαι ιδια η αντζελινα τζολι η μου φαινεται...;;; Very Happy

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:

ακουγεται τελεια....!!!σ'ευχαριστω τοσο πολυ...!!!συγχαρητηρια και σε εσενα για το θηλασμο κουκλα μου...!!!καλε κουκλι το μωρο σου κι εσυ εισαι ιδια η αντζελινα τζολι η μου φαινεται...;;; Very Happy
χαχαχαχαχα...σου φαινεται κοριτσακι μου!!!ακου η ατζελινα!!!!ξερεις πολυ θα το θελα αλλααααα....δυστυχως!να σαι καλα παντως με ανεβασες και με χει ριξει ο καιρος... Sad Sad
Ναι ειναι καλη αλλα λιγακι αυστηρη!αν ομως εχεις πειθαρχια θα δεις να φευγουν τα κιλα μπαμ μπαμ!αν την ξεκινησεις θα περιμενω να μου πεις για την εξελιξη σου!!

spapastamou

spapastamou
ALEXANDRA STR. έγραψε:
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:

χαχαχαχαχα...σου φαινεται κοριτσακι μου!!!ακου η ατζελινα!!!!ξερεις πολυ θα το θελα αλλααααα....δυστυχως!να σαι καλα παντως με ανεβασες και με χει ριξει ο καιρος... Sad Sad
Ναι ειναι καλη αλλα λιγακι αυστηρη!αν ομως εχεις πειθαρχια θα δεις να φευγουν τα κιλα μπαμ μπαμ!αν την ξεκινησεις θα περιμενω να μου πεις για την εξελιξη σου!!

καλε εννοειται πως θα ενημερωσω...!!!η βάκεια με μενα ειναι οτι πριν μεινω εγκυος ειχα παρει ηδη 3 κιλα απο το πουθενα απο 52 που ημουν ειχα παει 55...μαζαι με της εγκυμοσυνης πηγα 68-69...κοντα στον 40σμο που ζυγιστηκα ημουν 59 κιλα και μετα πηρα αλλα 3 η χαζη...!!!αστα να πανε και να σκεφτεις οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν στα προθηρα νευρικης ανορεξιας 18 χρονων και 42 κιλα...20 κιλα πανω ειμαι απο τοτε λες κι εχει αλλη γυναικα ο χριστιανος...!!! Razz

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:

καλε εννοειται πως θα ενημερωσω...!!!η βάκεια με μενα ειναι οτι πριν μεινω εγκυος ειχα παρει ηδη 3 κιλα απο το πουθενα απο 52 που ημουν ειχα παει 55...μαζαι με της εγκυμοσυνης πηγα 68-69...κοντα στον 40σμο που ζυγιστηκα ημουν 59 κιλα και μετα πηρα αλλα 3 η χαζη...!!!αστα να πανε και να σκεφτεις οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν στα προθηρα νευρικης ανορεξιας 18 χρονων και 42 κιλα...20 κιλα πανω ειμαι απο τοτε λες κι εχει αλλη γυναικα ο χριστιανος...!!! Razz
ελα μωρε νταξει μη το βλεπεις ετσι...μη συγκρινεις τα 42κιλα!!!ξερω οτι ο θηλασμος ανοιγει την ορεξη!εγω ενα θα σου πω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου 56κιλα,εφτασα 66 και στο τριμηνο ειμουν 58,εεε εμεινα ποσους μηνες κολλημενη στα 58...τωρα εχουν περασει 11μηνες και ξεκολλησα επιτελους ξεκινοντας αυτην την διαιτα(μη φανταστεις τωρα την κανω με συνεπεια και ειμαι 56)στοχος μου και μενα 52!θα τα χασουμε μεχρι το καλοκαιρι!!και θα μαστε κορμαρες με τα μωρακια μας στην παραλια!!γιουπιιιιιιιιιι...
ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 215994 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 604962

spapastamou

spapastamou
ALEXANDRA STR. έγραψε:
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:
spapastamou έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:

ελα μωρε νταξει μη το βλεπεις ετσι...μη συγκρινεις τα 42κιλα!!!ξερω οτι ο θηλασμος ανοιγει την ορεξη!εγω ενα θα σου πω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου 56κιλα,εφτασα 66 και στο τριμηνο ειμουν 58,εεε εμεινα ποσους μηνες κολλημενη στα 58...τωρα εχουν περασει 11μηνες και ξεκολλησα επιτελους ξεκινοντας αυτην την διαιτα(μη φανταστεις τωρα την κανω με συνεπεια και ειμαι 56)στοχος μου και μενα 52!θα τα χασουμε μεχρι το καλοκαιρι!!και θα μαστε κορμαρες με τα μωρακια μας στην παραλια!!γιουπιιιιιιιιιι...
ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 215994 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 604962

εννοειται γλυκια μου!!!χελια ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 13 604962 χαχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις