Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 15]

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω νιωθω βαρια οταν ανεβαινω πανω στη ζυγαρια χαχα. Very Happy Cool

και γω πινω καθε μερα πρασινο τσαι και χυμο γκρειπφρουτ.Ξυνο του κερατα αλλα κανει καλο.Την Πεμπτη κλεινω 3 εβδομαδες διαιτας και εχω χασει μεχρι σημερα 3 κιλα.Αντε να δουμε,

καλη συνεχεια σε ολες μας

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια που λέτε για το πράσινο τσάι, να σας ρωτήσω κάτι?

Γιατί όταν το πίνω με κάνει να πεινάω παραπάνω?
Είναι η ιδέα μου ή το παθαίνετε κι εσείς αυτό?

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Κορίτσια που λέτε για το πράσινο τσάι, να σας ρωτήσω κάτι?

Γιατί όταν το πίνω με κάνει να πεινάω παραπάνω?
Είναι η ιδέα μου ή το παθαίνετε κι εσείς αυτό?

μμμ, εγω δεν το εχω παθει. μηπως ειναι ηδη αδειο το στομαχι σου πολυ και πεινας? φαε και κανα κριτσινι μαζι.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το έπινα το απόγευμα για να μου κόβει την όρεξη αλλά μου την άνοιγε περισσότερο μετά κ σταμάτησα.

Το κριτσίνι κάνει να ναι από αυτά τα χωριάτικα με τα σπόρια ή έχουν παραπάνω θερμίδες?

Επίσης έχετε καμιά καλή ιδέα για ελαφρύ βραδινό εκτός σαλάτας/τοστ/γιαουρτιού? Ξέρω βγάζω πολλά εκτός... Rolling Eyes

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια κι εγώ πήγα στον γιατρό-διτροφολόγο που πάω και έχω ξεκινήσει δυναμικά απο την προηγούμενη Παρασκευή! Έχω ξεφουσκώσει αρκετά απο 70 πήγα 67,5!! Θέλω να πάω στα 62-63 εκεί είναι τα super μου αλλα δεν θέλω να χάσω μυική μάζα και να στεγνώσω τελείως μόνο λίπος.
Πάω και γυμναστήριο κάθε μέρα εκτώς ΣΚ!! Αισθάνομαι τέλεια ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 328109

Άντα μου για βραδυνό μπορείς να φάς λίγο φιλετάκι κοτοπουλο στο tefal χωρίς λάδι ψητό με σαλατούλα ή κανένα βραστό κολοκυθάκι, καροτάκι, μπροκολάκι.. εγώ πολλές φορές τρώω και καμιά ρυζογκοφρέτα με γαλοπολούλα και τυρί άπαχο και γάλα (εμένα μου τα έχει απαγορεύσει τα γαλακτοκομικά και πίνω γαλα σόγιας ή ρυζιού και τυρί φυτικό..) με χαμηλά λιπαρά, καμιά χορτόσουπα με φέτες γαλοπούλας, τόνο σε νερό με σαλάτα και ρυζογκοφρέτες κλπ κλπ.. έχεις πολλές επιλογές..
πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό που παθαίνεις με το πράσινο τσάι..

Κορίτσια άλλο θαυματουργό είναι η λουίζα.. μία κούπα το βράδυ πρίν κοιμηθείς.. κάνει φοβερή λιποδιάληση.. αν μπορείς να πίνεις και παραπάνω αλλα επειδή είναι χαλαρωτικό φέρνει νύστα!! ..κάποια εποχή που έπινα συνέχεια μόνο που δεν κοιμόμονα όρθια!! ..μετά το έμαθα!

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μπορεις να φας ντακο με λιγο λαδακι ντοματα κ ανθοτυρο. απλα το βραδεινο πρεπει να το τρωμε σχετικα νωρις. οχι μετα τις 9.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες που μου δίνετε.
Ακούγονται όλα νόστιμα κ ελαφριά.

Τα έβαλα κάτω κ βρήκα ότι από το βραδινό παχαίνω γιατί τρώω ό,τι βρω μπροστά μου!Οπότε από εκεί θα αρχίσω να κόβω...

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπραβο σου εγω απο 72 εδω και τρεις εβδομαδες ειμαι 70 δεν λεω να ξεκολησω, γαμωτο και προσεχω πολυ. επισης οποτε μπορω παω για περπατημα ή για τρέξιμο. εγώ θέλω να πάω 62 , να δώ πότε...

http://hawk-girl.blogspot.com/

stefanakos

stefanakos
Ada έγραψε:Το έπινα το απόγευμα για να μου κόβει την όρεξη αλλά μου την άνοιγε περισσότερο μετά κ σταμάτησα.

Το κριτσίνι κάνει να ναι από αυτά τα χωριάτικα με τα σπόρια ή έχουν παραπάνω θερμίδες?

Επίσης έχετε καμιά καλή ιδέα για ελαφρύ βραδινό εκτός σαλάτας/τοστ/γιαουρτιού? Ξέρω βγάζω πολλά εκτός... Rolling Eyes

μπορεις να παρεις μια πιτα για σουβλακι και να την ψηνεις με λαδοκολα στον φουρνο, χωρις λαδι και θα βαλεις επανω τυρι γαλοπουλα και λαχανικα

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinamar έγραψε:Κορίτσια κι εγώ πήγα στον γιατρό-διτροφολόγο που πάω και έχω ξεκινήσει δυναμικά απο την προηγούμενη Παρασκευή! Έχω ξεφουσκώσει αρκετά απο 70 πήγα 67,5!! Θέλω να πάω στα 62-63 εκεί είναι τα super μου αλλα δεν θέλω να χάσω μυική μάζα και να στεγνώσω τελείως μόνο λίπος.
Πάω και γυμναστήριο κάθε μέρα εκτώς ΣΚ!! Αισθάνομαι τέλεια ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 328109

Άντα μου για βραδυνό μπορείς να φάς λίγο φιλετάκι κοτοπουλο στο tefal χωρίς λάδι ψητό με σαλατούλα ή κανένα βραστό κολοκυθάκι, καροτάκι, μπροκολάκι.. εγώ πολλές φορές τρώω και καμιά ρυζογκοφρέτα με γαλοπολούλα και τυρί άπαχο και γάλα (εμένα μου τα έχει απαγορεύσει τα γαλακτοκομικά και πίνω γαλα σόγιας ή ρυζιού και τυρί φυτικό..) με χαμηλά λιπαρά, καμιά χορτόσουπα με φέτες γαλοπούλας, τόνο σε νερό με σαλάτα και ρυζογκοφρέτες κλπ κλπ.. έχεις πολλές επιλογές..
πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό που παθαίνεις με το πράσινο τσάι..

Κορίτσια άλλο θαυματουργό είναι η λουίζα.. μία κούπα το βράδυ πρίν κοιμηθείς.. κάνει φοβερή λιποδιάληση.. αν μπορείς να πίνεις και παραπάνω αλλα επειδή είναι χαλαρωτικό φέρνει νύστα!! ..κάποια εποχή που έπινα συνέχεια μόνο που δεν κοιμόμονα όρθια!! ..μετά το έμαθα!

rinamar τι ειναι η λουιζα;δεν καταλαβα.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ALEXANDRA STR. έγραψε:

Η λουίζα είναι βότανο. Και είναι και πολύ ωραίο και αρωματικό! Λεμονίζει λίγο! ..την έχω βρεί σχεδόν σε όλα τα super market στα ράφια με τα βότανα+τσάι!

Μπορείς να βράσεις αρκετή σε περίπου 1-1,5 λίτρο (θέλει περίπου να βράσει 5-10 λεπτά) και να γίνει πολύ δυνατή. Τη φιλάς στο ψυγείο και κάθε βράδυ γεμίζεις μισή κούπα απο τη λουίζα και μισή με βραστό νερό να την αραιώσεις Very Happy Έτσι δεν χρειάζετε να βράζεις κάθε βράδυ και μπαίνεις στο "τριπάκι" να την πίνεις!! ..εγώ έτσι κάνω Very Happy ..και παραπάνω να πίνεις κατα την διάρκεια της ημέρας δεν κάνει κακό, γιατί είναι βότανο και δεν έχει μεσα τεϊνη που είναι σαν τη καφεϊνη στο τσάι Wink

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinamar έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:

Η λουίζα είναι βότανο. Και είναι και πολύ ωραίο και αρωματικό! Λεμονίζει λίγο! ..την έχω βρεί σχεδόν σε όλα τα super market στα ράφια με τα βότανα+τσάι!

Μπορείς να βράσεις αρκετή σε περίπου 1-1,5 λίτρο (θέλει περίπου να βράσει 5-10 λεπτά) και να γίνει πολύ δυνατή. Τη φιλάς στο ψυγείο και κάθε βράδυ γεμίζεις μισή κούπα απο τη λουίζα και μισή με βραστό νερό να την αραιώσεις Very Happy Έτσι δεν χρειάζετε να βράζεις κάθε βράδυ και μπαίνεις στο "τριπάκι" να την πίνεις!! ..εγώ έτσι κάνω Very Happy ..και παραπάνω να πίνεις κατα την διάρκεια της ημέρας δεν κάνει κακό, γιατί είναι βότανο και δεν έχει μεσα τεϊνη που είναι σαν τη καφεϊνη στο τσάι Wink
κοριτσι μου ακουγεται πολυ καλο!!ετσι οπως το λες δεν θα επηρεαζει και το θηλασμο αφου ειναι βοτανο χωρις καφεινη!θα το ψαξω γιατι θα με ενδιεφερε επειδη το βραδυ αρχιζει και γουργουριζει το στομαχι(με αυτο θα φουσκωνω) Wink
και αφου ειδες κι εσυ αποτελεσματα...τελεια ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 215994

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επ! κάτσε κάτσε γιατί δεν ξέρω τι γίνεται στον θηλασμό.. δεν έχει να κάνει που δεν έχει τεϊνη μέσα, μπορεί να έχει κάτι που να κάνει κολικούς στο μωράκι.. ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα ή στο google για μια πρώτη άποψη....

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinamar έγραψε:Επ! κάτσε κάτσε γιατί δεν ξέρω τι γίνεται στον θηλασμό.. δεν έχει να κάνει που δεν έχει τεϊνη μέσα, μπορεί να έχει κάτι που να κάνει κολικούς στο μωράκι.. ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα ή στο google για μια πρώτη άποψη....
κοιτα ο μικρος μου τωρα ειναι εντεκα μηνων και διατροφη προσεχα το πρωτο εξαμηνο...μετα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωω και να πινω οτι θελω αφου ειχαν μπει και οι στερεες τροφες στο διατροφολογιο του παιδιου!ακομα και καφε που στην αρχη μου ειχε απαγορεψει(παρα μονο εναν ελαφρυ ελληνικο!)
ομως θα το κοιταξω και θα τον ρωτησω αν και πιστευω οτι αυτα τα φυτικα δεν κανουν κατι κακο.

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α! εγώ νόμιζα οτι θα είναι πολύ μικρούλη! να τον χαίρεσαι!

Με μιά γρήγορη ματιά βρήκα και αυτό που είναι γενικό για λιποδιάληση με βότανα

http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=62:enallaktikihealt&id=1339:2009-05-04-07-46-00
εγώ προτημώ τη Λουίζα..!

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinamar έγραψε:Α! εγώ νόμιζα οτι θα είναι πολύ μικρούλη! να τον χαίρεσαι!

Με μιά γρήγορη ματιά βρήκα και αυτό που είναι γενικό για λιποδιάληση με βότανα

http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=62:enallaktikihealt&id=1339:2009-05-04-07-46-00
εγώ προτημώ τη Λουίζα..!
θα το ψαξω να το βρω αφου μου δωσει και το οκ ο γιατρος να μαι εκατο τις εκατο σιγουρη...αλλα με ενδιαφερει γιατι θα με φουσκωνει και αντιο πειναααααα...κανω και μια διατροφη ψιλοαυστηρη και αυτο θα μου επεφτε "κουτι" !!!φιλακια πολλα και σευχαριστω!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εύχομαι να φτάσουμε γρήγορα όλες στο επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα!

Και εγώ κάνω τώρα διατροφή αυστηρή..

Και σε συνδιασμό με κανένα φρουτάκι είναι ότι πρέπει για βράδυ!

Να'σαι καλά κούκλίτσα Very Happy

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
rinamar έγραψε:Εύχομαι να φτάσουμε γρήγορα όλες στο επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα!

ναι μακαρι...ειναι ωραια ομως να το μοιραζομαστε ...μου φαινεται πιο ευκολο!!!θα τα χασουμε μωρε μια αποφαση ειναι!! εγω το βραδυ 5 φορες την εβδομαδα γιαουρτι με μελι τις αλλες η κοτοπουλο σαλατα η ψαρι σαλατα!πολυ στεγνη αλλα βλεπεις αποτελεσματα!!η λουιζα θα κανει καλο!!!!!!

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ALEXANDRA STR. έγραψε:
rinamar έγραψε:Εύχομαι να φτάσουμε γρήγορα όλες στο επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα!

ναι μακαρι...ειναι ωραια ομως να το μοιραζομαστε ...μου φαινεται πιο ευκολο!!!θα τα χασουμε μωρε μια αποφαση ειναι!! εγω το βραδυ 5 φορες την εβδομαδα γιαουρτι με μελι τις αλλες η κοτοπουλο σαλατα η ψαρι σαλατα!πολυ στεγνη αλλα βλεπεις αποτελεσματα!!η λουιζα θα κανει καλο!!!!!!
κοριτσακι παω για νανακια...οπου ναναι θα ξυπνησει και το ζουζουνι!χαρηκα που τα 'παμε!καληνυχτα!!! Razz Razz Razz

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ χάρηκα που τα είπαμε! Ναι μωρέ μεσ'το μυαλό μας είναι όλα! ..αν μπείς στο χορό μετα χορεύεις!

..καλά είσαι με τη διατροφή.. και εγώ πάνω κάτω μία απο τα ίδια!!

Καληνύχτα φιλάκια στο ζουζούνι σου ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 502437

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα με βρισετε τοσες φορες που το εχω πει αλλα...
ΞΑΝΑ..ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 215994

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamarena έγραψε:Θα με βρισετε τοσες φορες που το εχω πει αλλα...
ΞΑΝΑ..ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΛΕΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ...ΤΗΝ ΤΡΩΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ? cheers cheers cheers cheers

stefanakos

stefanakos
εγω συνεχιζω ακομα την διατροφη αλλα εχω κολλησει στα 69900 δεν ξερω τι κανω λαθος.

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια κι εγω εχω ξεκινησει κανα δεκαημερο και εχω χασει δυο κιλα Razz Razz
ειμαι πολυ χαρουμενη...απο 58(που ειχα κολλησει μηνες)ειμαι 56 και συνεχιζω!!μια μικρη ατασταλια εκανα το πρωι που εφαγα κατι σοκολατακια με μαυρη σοκολατα και πορτοκαλι(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)...γιαυτο και για μεσημερι θα φαω σκετα χορτα Sad Sad Sad
δε πειραζει!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΤΣΑ ΑΣ ΤΟ ΦΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!δεν καταβαινουμε και σε αγωνες!!φιλακια σε ολες σας ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 417472 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 12 417472

tzef

tzef
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΗΛΑΖΕΣ;TO DIASTHMA ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΣ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις