Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι έγραψε:καλημερα,κοριτσακια μου!!

εχω πολλα να πω και να γραψω σημερα(απειλη!) αλλα θα το κανω αργοτερα,ετοιμαζομαι τωρα να παω για την καμπυληηηηηηηηηηη!!!Αντε και ο Θεος βοηθος! Embarassed Embarassed Embarassed

Με το καλό Χαμομηλάκι!!!

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια!!! Νατασσα τι εγινε με το γιατρο?
εγω πηγα εχθες στον γυναικολογο και με καθισιχασε αρκετα οτι δεν ειναι και τοσο προβληματικες οι τιμες και αμα κοψω, γλυκα, πατατες, μακαρονια και γλυκα φρουτα θα ειμαι οκ, εγω βεβαια του ειπα οτι θα παω σε διαβητολογο για συγουρια... ο διαβητολογος δεν ειναι ιδιο με ενδοκρινολογο?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:καλημερα κοριτσια!!! Νατασσα τι εγινε με το γιατρο?
εγω πηγα εχθες στον γυναικολογο και με καθισιχασε αρκετα οτι δεν ειναι και τοσο προβληματικες οι τιμες και αμα κοψω, γλυκα, πατατες, μακαρονια και γλυκα φρουτα θα ειμαι οκ, εγω βεβαια του ειπα οτι θα παω σε διαβητολογο για συγουρια... ο διαβητολογος δεν ειναι ιδιο με ενδοκρινολογο?

Ναι καλή μου,οι περισσότεροι ενδοκρινολόγοι είναι και διαβητολόγοι-απλώς τσέκαρε το κιόλας!!Μια χαρά λοιπόνSmile Είναι θέμα γιατρού πως αξιολογεί τις τιμές..

Εμένα χθες μου εδωσε καινούρια δίαιτα όχι πολύ διαφορετική από την ήδη υπάρχουσα αλλά μου είπε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην μένω νηστική για ώρες.Αν μπορώ να τρώω 6-8 γεύματα (εντάξει όχι γεύματα τύπου μεσημεριανό) είναι ότι καλύτερο,ακόμη και αν σηκώνομαι το βράδυ για νερό να τρώω μία φρυγανιά. Στην έγκυο είπε δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα ,μάλλον φρίκαρε γιατί του είπα ότι έχω πάρει 4 κιλά και έχασα ήδη το 1,5. Μου είπε πως θα προσαρμόσω την διατροφή στα μέτρα μου, να δω εγώ τι με πειράζει και τι όχι και να πορεύομαι έτσι. Και επίσης μου είπε πως το πρωί νηστική πρέπει να μετράω μία άλλη ουσία, την κετόνη που δείχνει αν ο οργανισμός καίει λίπος αντί για υδατάνθρακες. Αυτή, λέει, πρέπει να είναι μέχρι 0,2 διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα και η τιμή της ανεβαίνει όταν μένει κανείς πολλές ώρες νηστικός (γιατί του είπα ότι μετά τις 8 το βράδυ δεν τρώω ξανά ως τις 7 το πρωί και πάλι τον φρίκαρα-δεν φταίω εγώ το πρόγραμμα έφταιγε!!).Μου είπε πως και αυτή κάνει πρόβλημα στο μωρό και δεν είναι τόσο το σάκχαρο. Και φυσικά είπε πως είναι και θέμα οργανισμού γιατί μπορεί πχ εσύ και εγώ να έχουμε σάκχαρο και πχ το δικό σου μωρό να είναι εντάξει ενώ το δικό μου να έχει πρόβλημα με τις ίδιες τιμές (φτου φτου φτου!). Επίσης μου είπε πως οι εβδομάδες σταθμός είναι η 28η και η 32η που παχαίνει ο πλακούντας και θα με δει λοιπόν ξανά σε 10 μέρες που θα είμαι στην 28η και αν όλα είναι οκ τότε απευθείας στην 32η. Και μου είπε να μετριέμαι στην 1 ώρα μετά το φαγητό και όχι στην 1,5 και να έχω σαν όριο το 130 και όχι το 125 (σήμερα πχ είχα 127 στην 1 ώραRolling Eyes Rolling Eyes που είναι εκτός ορίου με την προηγούμενη γιατρό αλλά εντός με τον χθεσινό).Μου είπε πως τα όριο παίζουν από γιατρό σε γιατρό γενικώς, μάλλον ήτανε κάπως αυστηρή η άλλη..Και επίσης να προσέχω και το άγχος μου γιατί δυστυχώς και από αυτό ανεβαίνει και αν δω κάποια μέρα ανεβασμένη τιμή να μην πανικοβληθώ αλλά να μετρηθώ και στις 2 ώρες μετά και να περπατήσω στον ενδιάμεσο λιγάκι. Οι παθολογικές τιμές (για ινσουλίνη μάλλον) είναι να πάει 150-160..Θα δούμε πως θα πάειSmile Ηρέμησα τουλάχιστον γιατί αυτός ήτανε πιο αναλυτικός και πιο συζητήσιμος γενικώς..

mamax

mamax
ναι σε αυτον να πηγενεις γιατι στην περιπτοση μας το ανχος παιζει μεγαλυτερο ρολο και απο την διατροφη!!!
για την 28 και την 32 βδομαδα δηλαδη τι μπορει να συμβει τι σου ειπε δεν καταλαβα?

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο μενα κοπελες μου...!!!! sunny sunny sunny
πως ειστε σημερα?
εμεις μια χαρααα πηγαμε χθες στο γιατρο και ειδαμε το μπεμπουκο μας. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109
Ειπα στον γιατρο εαν μπορει να μου τον βγαλει φωτο στο προσωπο να δω πως ειναι...αλλα ο κυριος δεν ηθελε να μας το δειξει,το χερι δεν το κουναγε απο τα ματια και την μυτη...μονο τα χειλακια του ειδαμε που ηταν μεγαλα και ζουμεραααα...ετοιμη ημουν να σηκωθω στην οθονη και να τα φιλησω...τρεελλλλααααθθηηκααα... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 536304(ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ''ΝΑ ΤΟ...ΣΤΟ'ΠΑ ΕΓΩ???ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ'' Shocked Shocked χαχαχα η αληθεια ειναι οτι πειρε τα χειλια του γιατι και του αντρα μου ειναι μεγαλα)
εχει παρει θεση με το κεφαλι κατω γι'αυτο και νιωθω ολες τις κλοτσιες ψηλα...βεβαια μου ειπε οτι μπορει να ξαναγυρισει...θα δουμε...
αυτα απο μας...φιλακια σε ολεεεςςςς!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 417472

ΑΑΑΑΑ...ξεχασα να σας πω οτι ειμαστε 1 κιλο... Razz Razz Razz

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:ναι σε αυτον να πηγενεις γιατι στην περιπτοση μας το ανχος παιζει μεγαλυτερο ρολο και απο την διατροφη!!!
για την 28 και την 32 βδομαδα δηλαδη τι μπορει να συμβει τι σου ειπε δεν καταλαβα?

Δεν μου εξήγησε και πολύ αναλυτικά αλλά φαντάζομαι ότι τότε είναι που επειδή παχαίνει ο πλακούντας είναι σημεία σταθμός για να τσεκάρεις πιο στενά μήπως και ξεφύγουν οι τιμές??Θα δούμεSmile

mamax

mamax
τωρα εχω 3 τηλεφωνα αλλα δεν ειναι κανεις στο ιατρειο του....
μαλον απογευμα θα τους πετιχω να δουμε τι θα μας πει και εμας Shocked

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:τωρα εχω 3 τηλεφωνα αλλα δεν ειναι κανεις στο ιατρειο του....
μαλον απογευμα θα τους πετιχω να δουμε τι θα μας πει και εμας Shocked

Όλα καλά θα πάνεSmile Αφού ο γιατρός σου δεν ανησυχεί αυτό έχει σημασία..Πως πας με την διατροφή?Σε βοηθάει ή την άφησες?

mamax

mamax
οχι απολυτα την κανω και πιναω εχασα και ενα κιλο και εγω στην τεταρτη μερα αλλα εγω ακομα δεν εχω μηχανημα και δεν ξερω μετρησεις

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:οχι απολυτα την κανω και πιναω εχασα και ενα κιλο και εγω στην τεταρτη μερα αλλα εγω ακομα δεν εχω μηχανημα και δεν ξερω μετρησεις

Έχω την αίσθηση ότι το κιλό που χάσαμε θα ήτανε από κατακράτηση ή κάτι τέτοιο..Για δες και αυτή εδώ..Είναι νομίζω λίγο καλύτερη από αυτή που έχουμε..Και έχει και τα ισοδύναμα που είναι πολύ βοηθητικό γενικώς http://www.matkarismiltiadis.gr/cms/?p=162&cat=6

mamax

mamax
ο καινουργειος ο γιατρος σου αλαξε διατροφη?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:ο καινουργειος ο γιατρος σου αλαξε διατροφη?

Κοίτα ουσιαστικά οι μόνες διαφορές είναι στο μεσημέρι που έχει και ψωμί και φρούτο όπως και στο βραδύνο επίσης και υπάρχει και ένα γεύμα προ ύπνου (1 φλ. γάλα και 2 φρυγανιές).Κατά τα άλλα τα ίδια..

mamax

mamax
οποτε μια χαρα!!!
αντε να παω και εγω γιατι πολυ πεινα φιλεναδα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις θυμήθηκα το πιο σημαντικό!!!!!!!!!!!Που δεν σας είπα!!!(Ο χαζοδιαβήτης με έχει αποβλακώσει αυτές τις μέρες!!)

Την Κυριακή ο μπεμπάκος μας είχε λόξυγκα!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 215994 Είχε τρομερή πλάκα η αίσθηση!!!!!!

mamax

mamax
oyaoy!!!! πως το νιοθεις αυτο???????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήτανε ένα πολύ ρυθμικό "χτυπηματάκι" που έπρεπε να έχω το χέρι μου στην κοιλιά μου για να το καταλάβω και κράτησε περίπου 10'!!!!Ήτανε απίστευτο!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 654316

tatianoula

tatianoula
γεια σας κουκλιτσες...σημερα πηγα πηρα τα αποτελεσματα απο το ικα θα τα παω την πεμπτη να τα δει ο γιατρος μου κ να μου πει αν ειναι ο.κ.''γενικη αιματος κ τετοια''
μου εγραψε την καμπυλη κ ειναι χωρις ραντεβου οποτε μαλλον θα παω να την κανω αυριο ,,να τελειωνουμε κ με αυτο!!μηπως δωσουν κ τα αποτελεσματα αμεσα κ τα παω ολα μαζι στον γιατρο μου!!!
ζεστη πολλη κ σημερα ειχα ραντεβου 10.30 και ειχε απιστευτη κινηση μεχρι να φτασω νομιζα πως θα σκασω ,,,το αλλο με την τουαλετα αμαν πια καθε 5λεπτα παω για κατουρημα κ η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να πω οτι κανω κ κατι 2-3 σταγονες κ τελος κ ειχα τετοια αισθηση λες κ θα σκασω αμα δεν παω!!!

φιλακια πολλα τα λεμε!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:
,το αλλο με την τουαλετα αμαν πια καθε 5λεπτα παω για κατουρημα κ η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να πω οτι κανω κ κατι 2-3 σταγονες κ τελος κ ειχα τετοια αισθηση λες κ θα σκασω αμα δεν παω!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Σε νιώθω τόσο πολύ!!!!!!!!

tatianoula

tatianoula
αστα να πανε!!! Laughing Laughing

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και παλι κοριτσια!!!

Πηγα για την καμπυλη σημερα και...ΧΑΛΙΑ!εκανα την μικρη και αυριο θα κανω την μεγαλη γιατι ημουν εκτος οριου και πρεπει να το ξαναδουμε.Ηπια το πραγμα αυτο σημερα που μου εκαψε το λαιμο απο τη λιγουρα και αυριο θα πρεπει να το πιω Χ 2!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ο μικροβιολογος μιλησε με το γιατρο μου και ηταν καθησυχαστικος.Κατ'αρχην μου ειπε οτι η διατροφη μου δεν εχει παιξει κανενα ρολο γιατι γενικα εχω χαμηλο σακχαρο (στις φυσιολογικες τιμες 70-110 εχω 80) και ειναι ΚΑΘΑΡΑ υπουλος διαβητης κυησης που προκαλειται επειδη ο πλακουντας δεν αφηνει την ινσουλινη να απορροφηθει σωστα.Μου ειπε να μην ανησυχω και να μην αγχωνομαι γιατι ανεβαινει και οτι δεν ειναι τπτ του θανατα...(το ειπε γιατι με ειδε να κιτρινιζω Shocked Shocked Shocked )...να δουμε τι θα μας πει το αυριανο.Δεν ελπιζω και σε πολλα,αν και ο μικροβιολογος μου ειπε οτι ολα παιζουν γιατι ειναι αλλιως οι 2 μετρησεις και αλλιως οι 4.Τεσπα,carrie & mamax,ομοιοπαθουσες μας βλεπω να πειναμε ασχημα αλλα νομιζω οτι μετα θα ειμαστε μοντελα cheers cheers Εχω τεραστια περιεργεια τι θα γινει αυριο αλλα προσπαθω να ειμαι ηρεμη....
Η μπεμπουλινα που πλεον χοροπηδαει συνεχως και ενθουσιαζεται οταν τρωω κατι γλυκο μαλλον θα πρεπει να τα ξεχασει ολα αυτα και να συμβιβαστει με τη διατροφη της μαμας.Τελευταια χαρα θα παρει αυριο με την 100σταρα γλυκοζη και μετα,ανεξερτητως αποτελεσματος,τα γλυκα κομμενα!Μ'αρεσει που μου ελεγε ο γιατρος πριν "φαε κανενα παγωτακι,εχει ασβεστιο"...ΤΩΡΑ?θα μου κοψει τα ποδια!!! afro afro

tatianoula

tatianoula
χαμομηλακι ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι αυριο να δεις τι θα σου πουνε!!!!
και''γω αυριο θα παω κ εχω 75μλ...
για να δουμε ειμαι πολυ περιεργη,,οσο για το παγωτο που σου ειπε ο γιατρος ε καλα κ το γαλα κ το τυρι κ το γιαουρτι εχει ασβεστιο οχι μονο το παγωτο '''που παχαινει κ ολλας'''!!! Razz Razz

καλη τυχη για αυριο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="tatianoula"]το αλλο με την τουαλετα αμαν πια καθε 5λεπτα παω για κατουρημα κ η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να πω οτι κανω κ κατι 2-3 σταγονες κ τελος κ ειχα τετοια αισθηση λες κ θα σκασω αμα δεν παω!!!

αααμμμαααννν και εγω μια απο τα ιδια τατιανουλα μου...καθε λιγο και λιγακι τρεχωωω....

Τι εγινε ρε κοριτσακια μου?????
τι γινεται με αυτες τις εξετασεις απο την καμπυλη ζαχαρου confused confused confused confused
τι να κανετε ομως?ΥΠΟΜΟΝΗ για να πανε ολα καλα για σας και τα μωρακια σας....

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatianoula έγραψε:χαμομηλακι ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι αυριο να δεις τι θα σου πουνε!!!!
και''γω αυριο θα παω κ εχω 75μλ...
για να δουμε ειμαι πολυ περιεργη,,οσο για το παγωτο που σου ειπε ο γιατρος ε καλα κ το γαλα κ το τυρι κ το γιαουρτι εχει ασβεστιο οχι μονο το παγωτο '''που παχαινει κ ολλας'''!!! Razz Razz

καλη τυχη για αυριο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109

Αντε να δουμε καλα αποτελεσματα να εχεις αυριο τατιανουλα μου....ενημερωσε μας!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:οσο για το παγωτο που σου ειπε ο γιατρος ε καλα κ το γαλα κ το τυρι κ το γιαουρτι εχει ασβεστιο οχι μονο το παγωτο '''που παχαινει κ ολλας'''!!! Razz Razz καλη τυχη για αυριο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 3 328109

ευχαριστω πολυ τατιανουλα,μακαρι να σου πανε ολα καλα εσενα αυριο και να μην χρειαστει να μπεις σε καμια διαδικασια.Οσο για το παγωτο,μου το ελεγε για τις διακοπες και το μπανιο:"θα κανεις ηρεμα το μπανακι σου στη θαλασσα,θα βγαινεις στον ισκιο,θα αλλαζεις μαγιω και θα τρως ομορφα το παγωτακι σου που εχει και ασβεστιο"...το πιο γελοιο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ γιατι τα γλυκα μου φερνουν αναγουλα και καουρες.Κριμα κατι ωραιες χαλβαδοπιτες που μου εφερε η ξαδερφη μου απο τη Συρο Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

tatianoula

tatianoula
χαλβαδοπιτες ε??? Razz Razz Razz Laughing Laughing
δεν νομιζω παντως να αναιβαινει το ζαχαρο μονο απο γλυκα ειναι καθαρα λογω εγκυμοσυνης!!!
το θεμα ειναι οτι μας λεμε να προσεχουμε για να μην μας μεινει κουσουρι για μετα...

αληθεια κατα ποσο επηρεαζει το μωρο εαν η μανουλα εχει υψηλο ζακχαρο???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις