Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
300 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 300 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ..ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ-ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ(203)ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
POLAΚΙ ΑΠΌΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΩΣ...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαμομηλάκι και Αφροδιτάκι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!Smile Και εγώ που νόμιζα ότι θα είμαι η μόνη εδώ με διαβήτηSmile Μπορούμε να κάνουμε και ομάδα πλέον "Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 με διαβήτη" Razz Razz Razz Razz Θα δείτε πως δεν είναι κάτι τραγικό απλώς πρέπει να βρείτε έναν καλό ενδοκρινολόγο γενικώς για να σας παρακολουθεί!Εγώ όπως ξέρετε είδα 3 διαφορετικούς για να καταλήξω. Θα περιμένουμε νεάκια σας και για οποιαδήποτε απορία είμαστε εδώ!!

Πήγα και έφτιαξα τα νυχάκια μου τώρα το απόγευμα να γίνω επιτέλους άνθρωπος!Με έφαγε το πάτωμα 2 βδομάδες τώρα με τον χαζοδιαβήτη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 679259 Έβαψα των χεριών γαλάζια γιατί όπως και να το κάνουμε είμαι αγορομανούλα!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 893968

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
carrie εγω που τα εχω φουξ λες να με παρεξηγησουν>>?????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

χαχαχχαα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:carrie εγω που τα εχω φουξ λες να με παρεξηγησουν>>?????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

χαχαχχαα

Χαχαχαχα Όχι Τατιανούλα μου!!!Μη νομίζεις και εγώ των ποδιών φουξ τα έκανα!!!!Ααααααα όλα και όλα!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Razz Razz

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗ...ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ)ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΗΝ 28ΕΒΔΟΜΑΔΑ...Α ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ...ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗ...ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ)ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΗΝ 28ΕΒΔΟΜΑΔΑ...Α ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ...ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Μια χαρά Αφροδιτούλα λοιπόν!!Smile Απλώς έχε υπόψη σου (εντελώς φιλικά στο λέω) ότι δεν ανεβάζουν μόνο τα γλυκά αλλά και το γάλα και όλα τα λευκα ζυμαρικα ,ψωμιά, ρύζια κλπ.Τρώγε πολύ πρασινάδα γενικώς, το τι βοσκή έχω ρίξει εγώ δεν λέγεται!!Smile Την 28η βδομάδα μου την είπε και μένα ο διαβητολόγος εχθές ότι είναι εβδομάδα σταθμός όπως και η 32η. Όλα καλά λοιπόνSmile

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας,κοριτσια!Ειμαι στο μικροβιολογο(!)αλλα επειδη ειναι ξαδερφος μου μου εχει δωσει εναν υπολογιστη για να παιζω μεχρι να περασουν οι 3 ωρες!Ηπια πριν λιγο την αηδια(σημερα φυσικα ηταν χειροτερη γιατι ηταν 2πλασια)και τωρα καθομαι και προσπαθω να μην αγχωνομαι για να μην ανεβει κι αλλο.Ο ξαδερφος μου μου ειπε να μην ανησυχω,πρεπει να βγουν τουλαχιστον 2 παθολογικες τιμες και ηδη η πρωτη μου ειναι πολυ χαμηλη (81 στην κλιμακα 70-110).Την δευτερη την περιμενουμε να παει στα υψη,αλλα περισσοτερο μας νοιαζει απο κει και περα.Επισης ειναι συναρτηση και του μεγεθους του παιδιου -που σε μενα ειναι προς το παρον κανονικο- και των γενικοτερων τιμων σακχαρου.Αντε να δουμε...μολις μαθαινω κατι θα σας ενημερωνω!Καλη τυχη σε οσες εχουν εξετασεις σημερα και κυριως καμπυλες -που εχουν αποδειχθει πολυ υπουλες- και σε οσες πανε να δουνε να νινακια τους.Εγω παω τη Δευτερα το απογευμα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 215994

Φιλακια πολλα με μπολικη γλυκοζη!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Χαμομηλάκι!!!Μια χαρά σε βρίσκωSmile Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!!81 ήτανε η τιμή της νηστείας ή της μίας ώρας μετά?Μάλλον της νηστείας εννοείς ε? Εμένα πάντως μου είχανε πει ότι το όριο 70-110 που δίνουν τα μικροβιολογικά δεν αφορούν εγκύους ,εκεί τα όρια είναι ακόμη πιο χαμηλά Shocked Shocked Όπως και να έχει μην αγχώνεσαι ότι είναι να γίνει θα γίνει!Επίσης ο ενδοκρινολόγος προχθές μου είπε πως πλέον δεν αξιολογείται η 100μλ καμπύλη Shocked Shocked Shocked από τους ενδοκρινολόγους και ότι έχει "καταργηθεί" και πρέπει να γίνεται η 75μλ αλλά οι γυναικολόγοι δεν το ξέρουν ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 911307 Αυτό θα πει ότι η επιστήμη πάει μπροστά!!Και το ίδιο μου είπε και η δεύτερη ενδοκρινολόγος που με είδε!2 στους 3 λοιπόν!!!Δεν βγάζεις άκρη!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 966307

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Καλημέρα Χαμομηλάκι!!!Μια χαρά σε βρίσκωSmile Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!!81 ήτανε η τιμή της νηστείας ή της μίας ώρας μετά?Μάλλον της νηστείας εννοείς ε? Εμένα πάντως μου είχανε πει ότι το όριο 70-110 που δίνουν τα μικροβιολογικά δεν αφορούν εγκύους ,εκεί τα όρια είναι ακόμη πιο χαμηλά Shocked Shocked Όπως και να έχει μην αγχώνεσαι ότι είναι να γίνει θα γίνει!Επίσης ο ενδοκρινολόγος προχθές μου είπε πως πλέον δεν αξιολογείται η 100μλ καμπύλη Shocked Shocked Shocked από τους ενδοκρινολόγους και ότι έχει "καταργηθεί" και πρέπει να γίνεται η 75μλ αλλά οι γυναικολόγοι δεν το ξέρουν ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 911307 Αυτό θα πει ότι η επιστήμη πάει μπροστά!!Και το ίδιο μου είπε και η δεύτερη ενδοκρινολόγος που με είδε!2 στους 3 λοιπόν!!!Δεν βγάζεις άκρη!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 966307

81 ηταν της νηστειας αλλα στους γιατρους φανηκε πολυ καλο.Σημερα το πρωι ηταν παλι το ιδιο και η δευτερη μετρηση πηγε καλυτερα απο χτες και βγηκε 142 με οριο το 180.Παμε για την τριτη τωρα και ελπιζουμε.Τους γιατρους τους βλεπω πιο χαλαρους και τουλαχιστον δεν αgχωνομαι επιπλεον...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χαμομηλακι στις Τετ Αυγ 24, 2011 12:15 am, 1 φορά

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι μια χαρά είναι το 81. Εμένα μου είπε ο γιατρός που μετράω κάθε πρωί πρέπει να προσέχω να είναι κάτω από 90:) Θα κάνεις άλλες 3 μετρήσεις ανά μία ώρα? Στα 60', 120' και 180'?

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια !!!!!!!!!!!με ψιλο αγχωσατε γιατι ελεγα να μην κανω σ"αυτο το μπεμπε καμπυλη γιτι ο γιατρος δεν το θεωρησε υποχρεωτικο αλλα με τα κιλακια του μωρου λιγο αυξημενα λεω να παω απο μονη μου!!!!!!!!!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Ναι μια χαρά είναι το 81. Εμένα μου είπε ο γιατρός που μετράω κάθε πρωί πρέπει να προσέχω να είναι κάτω από 90:) Θα κάνεις άλλες 3 μετρήσεις ανά μία ώρα? Στα 60', 120' και 180'?

Ναι εχω ηδη καει τις 3 και σε μια ωρα και την 4η...ουφ εχω βαρεθει!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαμομηλάκι τουλάχιστον έχεις υπολογιστήSmile Χάζεψε πραγματάκια για την μπεμπούλα σου!!

Φωτεινούλα προσωπικά μετά την περιπέτεια μου θεωρώ ότι είναι απαραίτητη να γίνεται η καμπύλη δυστυχώς..Δεν είχα ούτε προδιάθεση ούτε ιστορικό ούτε είχα πάρει κιλά όμως ο διαβήτης χτύπησε την πόρτα.. Rolling Eyes Rolling Eyes

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεω να την κανω στην 28 εβδομαδα που θα ειναι κ πιο σιγουρα γιατι κ στην μικρη μου τοτε με βαλανε κ την εκανα!!!!!!!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσόπουλα!πώς πάνε τα κέφια; εύχομαι να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμη καλύτερα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 883208 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 883208
Εμείς αύριο πάμε για doppler (στο Λητώ και αυτό), οπότε θα έχω νέα να σας πω!
Προς το παρόν όλα καλά.Οργανώνω στο σπίτι το....εργοτάξιο (από Δευτέρα ξεκινάνε οι μαστόροι!) και είμαι ενθουσιασμένη!
Να σας πω την αλήθεια...βαρέθηκα να είμαι έγκυος πια!Δηλ.από όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη έχω σερφάρει ατέλειωτες ώρες ψάχνοντας είδη προικός, ιδέες για δωμάτια, είδη βρεφοανάπτυξης και θέματα βρεφικής ψυχολογίας, που με έχει κουράσει πια το θέμα!Ετσι καταλήγω στο να κοιτάζω τα ίδια και τα ίδια και να πλήττω. Ασε που νομίζω ότι κάτι τόσο απλο και όμορφο, το οποίο η μαμά φύση έχει σχεδιάσει τόσο σοφά, το έχω παρα-τραβήξει από τα μαλλιά με τις έρευνές μου και τείνει να χάσει την μαγεία του.Καλά, είναι και η ελληνική πατέντα βέβαια που θέλει να "ιατρικοποιούμε" όλα τα πράγματα και να βγάζουμε πολλά ψυχοσυναισθηματικά σύνδρομα (προτιμώ αυτή τη λέξη γιατί η λέξη "κόμπλεξ" ηχεί πολύ άσχημη)σε οποιαδήποτε ενέργειά μας...Στο εξωτερικό, από την πιο ανεπτυγμένη βορειοευρωπαική χώρα μέχρι την πιο υπανάπτυκτη Αφρικανική,το αντιμετωπίζουν ως κάτι απλό, φυσικό,ανέξοδο (καλά, εδώ έχουμε ξεφύγει εντελώς!!),εύκολο, με ταπεινότητα, γαλήνη και αξιοπρέπεια.
Θέλω απλά να γεννήσω και να συνεχιστεί η ζωή μου (διαφορετική πια ομολογουμένως!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 669659 ) .
Αυτά τα λίγα από εμένα κοριτσάκια!Καλημέρα σας! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 920316

mamax

mamax
χαμομιλακι οπως φαινετε δεν θα εχεις καθολου προβλημα γιαυτο μην ανχονεσε περιμενουμε να μας πεις αποτελεσματα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 4 654316

totula

totula
Καλημερα μανουλες. Εγω σε 15 μερες θα κανω την καμπυλη. Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχανε παρει 3 ληψεις και 100ml ενω τωρα 2 και 75ml. Βεβαια δεν ειχα καποιο προβλημα τοτε και ας ετρωγα 1 παστα την ημερα. Θα σας πω τοτε.
Καλη επιτυχια σε ολες

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλό Totula!!! Very Happy

mamax

mamax
αρε τοτουλα τυχερη με της παστες σου!!!
αφου και πριν ηταν οκ και τωρα ολα καλα θα πανε

tatianoula

tatianoula
γεια σας κοριτσια,,,σημερα εκανα και''γω την καμπυλη στο ΙΚΑ...τελικα δεν με ταλαιπωρησαν μου εδωσαν εκει την γλυκοζη την ειπια ε ενταξει πινετε δεν μπορω να πω!!!
αυριο θα παω να παρω τα αποτελεσματα!!!

για να δουμε ειμαι περιεργη!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον,τερμα και η παλιοκαμπυλη!ευτυχως ολα πηγαν καλυτερα αυτη τη φορα.

1η μετρηση (νηστικη) 82 με οριο 95
2η μετρηση (1η ωρα) 142 με οριο 180
3η μετρηση (2η ωρα) 136 με οριο 155
4η μετρηση (3η ωρα) 115 με οριο 140

η αληθεια ειναι οτι ηρεμησα λιγο μετα τη 2η μετρηση και βοηθησαν πολυ και οι γιατροι που ηταν χαλαροι.Μου ειπαν οτι ειναι ΟΚ αλλα καλο ειναι να προσεχω οπως θα προσεχα αν ειχα μικρο προβλημα.Βεβαια απο κει και περα θα παρακολουθουμε και το νινι μηπως παρει καποια στιγμη αποτομα βαρος γιατι μπορει αυτο να γινει ξαφνικα στον 8ο μηνα.Μου εφυγε ενα βαρος αλλα αποφασισα με τον εαυτο μου οτι δεν θα ξαναφαω κανενα γλυκο (ναι,λες και ετρωγα...)και απο δω και περα μονο μαυρα ψωμια,μακαρονια κτλ.Και οι τηγανητες πατατες επισης τερμα...να δω ποσο θα κρατηθω.Και προιοντα με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη,κακο δεν προκειται να μου κανουν.Την Δευτερα θα παω και στο γιατρο να τα δει οοοολα και δω τι θα μου πει και απο κοντα.Προς το παρον παω να φαω ψητο ψαρακι μανουλας!πολλα φιλακια!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο χαμομηλάκι!!!Άντε όλα καλά λοιπόνSmile

Τατιανούλα καλά αποτελέσματα και σε σενα!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Μπράβο χαμομηλάκι!!!Άντε όλα καλά λοιπόνSmile

Τατιανούλα καλά αποτελέσματα και σε σενα!!

thanks,carrie μου!να ξερετε ομως οτι θα σας κανω συμπαρασταση γιατι θα ακολουθησω και εγω προληπτικη διατροφη και θα βαλω και τον αντρα μου να την κανει γιατι εχει παρει κατι κιλακια και μου το ζητησε και ο ιδιος.Ειδα χτες εκεινο τη σελιδα που ειχε το ενδεικτικο διαιτολογιο των 1800 θερμιδων και θεωρω οτι ειναι πολυ σωστο και υγιεινο και για μενα που πρεπει να προσεχω πλεον περισσοτερο.Οποτε ολα καλα!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:γεια σας κοριτσια,,,σημερα εκανα και''γω την καμπυλη στο ΙΚΑ...τελικα δεν με ταλαιπωρησαν μου εδωσαν εκει την γλυκοζη την ειπια ε ενταξει πινετε δεν μπορω να πω!!!
αυριο θα παω να παρω τα αποτελεσματα!!!

για να δουμε ειμαι περιεργη!!!

καλα αποτελεσματα τατιανουλα!!!ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλοι στον αγώνα ε???SmileSmileSmile Μόλις παρήγγειλα τις πρώτες μας σαλιάρες!!!Πως σας φαίνονται??Τις δύο πρώτες[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Το σετ με το λιονταράκι

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυτή που λέει "Ι love mummy"
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις