Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
160 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 160 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Όλοι στον αγώνα ε???SmileSmileSmile Μόλις παρήγγειλα τις πρώτες μας σαλιάρες!!!Πως σας φαίνονται??Τις δύο πρώτες[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Το σετ με το λιονταράκι

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυτή που λέει "Ι love mummy"
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχα,τι γλυκουλια!Με γεια του μπεμπη!!!Αυτος κοιμαται(?)και η τυχη του δουλευει!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Xαμομηλακι χαιρομαι που ολα πηγαν τελικα καλα,αντε με το καλο κ σε σενα Τατιανα!!!Μα καλα,επιδημια επεσε στην ομαδα μας με το ζαχαρο...?Τι να πω...Ολα θα πανε καλα κοριτσια..Σας το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια, να σας πω και εγώ τις τιμές καμπύλης μου γιατί έχω μπερδευτεί λίγο στο internet βρίσκω διάφορες φυσιολογικές τιμές, και το ΙΚΑ τις έχει ΛΑΘΟΣ!
Μέχρι να φτάσω σπίτι για να ψάξω λίγο, κόντεψα να πάθω...

Έκανα των 75 γρμ και λήψεις νηστ-30'-60'-120'
νηστ 77 (το ικα λέει φυσι 75-115)
30' 133 (το ικα λέει φυσι 75-115)
60' 149 (το ικα λέει φυσι 75-115)
120' 138 (το ικα λέει φυσι 75-115)

Είναι δυνατόν να μου λένε για ΟΛΕΣ τις λήψεις ίδιο φυσιολογικό αποτέλεσμα?ΠΩΣ δεν είδαν οτι κάτι δεν είναι σωστό, έχω πάθει πλάκα...
Μήπως μπορεί να μου πει κάποια κοπέλα τις φυσιολογικές τιμές που λέει το χαρτί της?

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 170 ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 140 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΑΚΧΑΡΟ)ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΛΥΚΑ,ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΚΟΜΜΕΝΑ.ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pumpkin δυστυχώς δεν έχω ιδέα ποια είναι τα όρια για τα 75μλ και για τα 30'. Ξέρω πως για τα 100μλ (αν βοηθάει καθόλου το όριο για τα 60' είναι 170, για τα 120'΄είναι 140 και για τα 180' είναι 115..

Αφροδίτη σου έδωσε διατροφή? Δυστυχώς έχει δίκιο σε αυτό που σου είπε..Μπορεί απλώς ο πρώτος να μην είχε ιδέα από διαβήτη κύησης, δεν ειδικεύονται δυστυχώς όλοι στις εγκύους..

mamax

mamax
pumpkin νομιζω οτι ειναι πολυ καλα τα αποτελεσματα σου παρε ενα τηλ και τον γιατρο σου ομως

totula

totula
και εγω συμφωνω με την mamax. καλυτερα για τετοια θεματα να μιλαμε με τους γιατρους γιατι μην ξεχναμε οτι και ο καθε γιατρος εχει δικη του αντιληψη

tatianoula

tatianoula
κοριτσια σας ευχαριστω πολυ.......
ευχομαι ολες μας να εχουμε καλα αποτελεσματα κ να ξεμπερδεψουμε γρηγορα με το ζαχαρο κ το αλατι μας...

αμαν πια αλμυρα δεν κανει θα πριστεις γλυκα δεν κανει θα παχυνεις κατσικες θα γινουμε????
δηλαδη πριν που τα τρωγαμε οΛΑ βοδια ημασταν???

τελως παντων ειπαμε ΥΠΟΜΟΝΗ...

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!
ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΤΠΤ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΑΛΙ....ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ....

tatianoula

tatianoula
γεια σου κικιτσο καλως μας ξαναρθες!!!περαστικα για την πεθερα σου και καλα αποτελεσματα να εχεις για αυριο και''γω μια απ'τα ιδια σημερα εδωσα για καμπυλη κ αυριο θα παρω τα αποτελεσματα!!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ BEBE MOY,ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΥΨΗΛΟΙ! Very Happy Smile Very Happy

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
carrie μου απο που παρηγγειλες τις σαλιαρες?Ξετρελαθηκε ο αντρας μου με αυτη που λεει daddy's ;ittle monster?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:carrie μου απο που παρηγγειλες τις σαλιαρες?Ξετρελαθηκε ο αντρας μου με αυτη που λεει daddy's ;ittle monster?

Από εδώ http://www.saliara.com/index.php?dispatch=categories.view&category_id=6

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:
katarina έγραψε:carrie μου απο που παρηγγειλες τις σαλιαρες?Ξετρελαθηκε ο αντρας μου με αυτη που λεει daddy's ;ittle monster?

Από εδώ http://www.saliara.com/index.php?dispatch=categories.view&category_id=6
Σ ευχαριστω αλλα απο οτι ειδα υπαρχει μονο σε γαλαζιο

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Γεια σας κορίτσια, να σας πω και εγώ τις τιμές καμπύλης μου γιατί έχω μπερδευτεί λίγο στο internet βρίσκω διάφορες φυσιολογικές τιμές, και το ΙΚΑ τις έχει ΛΑΘΟΣ!
Μέχρι να φτάσω σπίτι για να ψάξω λίγο, κόντεψα να πάθω...

Έκανα των 75 γρμ και λήψεις νηστ-30'-60'-120'
νηστ 77 (το ικα λέει φυσι 75-115)
30' 133 (το ικα λέει φυσι 75-115)
60' 149 (το ικα λέει φυσι 75-115)
120' 138 (το ικα λέει φυσι 75-115)

Είναι δυνατόν να μου λένε για ΟΛΕΣ τις λήψεις ίδιο φυσιολογικό αποτέλεσμα?ΠΩΣ δεν είδαν οτι κάτι δεν είναι σωστό, έχω πάθει πλάκα...
Μήπως μπορεί να μου πει κάποια κοπέλα τις φυσιολογικές τιμές που λέει το χαρτί της?

Έλα κοπέλα μου! Μην ανησυχείς! Λάθος έχουν κάνει!
Λοιπόν...!!!
Με 75 γραμμάρια γλυκόζη:
Πριν πάρουμε γλυκόζη τα φυσιολογικά επίπεδα είναι 70-110
Μετά από 30 λεπτά 110-170
Μετά από 60 λεπτά 110-180
Μετά από 90 λεπτά 90-140
Μετά από 120 λεπτά 70-120

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:

Έλα κοπέλα μου! Μην ανησυχείς! Λάθος έχουν κάνει!
Λοιπόν...!!!
Με 75 γραμμάρια γλυκόζη:
Πριν πάρουμε γλυκόζη τα φυσιολογικά επίπεδα είναι 70-110
Μετά από 30 λεπτά 110-170
Μετά από 60 λεπτά 110-180
Μετά από 90 λεπτά 90-140
Μετά από 120 λεπτά 70-120

Ευχαριστώ Δέσποινα, στο internet την τελευταία μέτρηση βρήκα 3 διαφορετικές φυσ.τιμές για αυτό μπερδεύτηκα λίγο, φυσικά θα τις πάω και στον γιατρό να μου πει και αυτός αν είναι όλα οκ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ ευχαριστω αλλα απο οτι ειδα υπαρχει μονο σε γαλαζιο[/quote]

Λεπτομέρεια!!Αμά σ'αρεσει το μήνυμα τι πειράζει το χρώμα??Smile

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια,κοριτσια!
σημερα δεν ξυπνουσα με τπτ γιατι χτες το απογευμα κουραστηκα λιγο στη δουλεια και μετα τις περιπετειες με τις καμπυλες,χτες το βραδυ κουτουλαγα απο τις 9.Με το ζορι αντεξα ως τις 10.30 και σημερα με το ζορι ξυπνησα στις 8.Τωρα πρεπει να παω και λιγο στη δουλεια...

Ακολουθω απο χτες το προγραμμα διατροφης γιατι μου φαινεται καλο αλλα εχω θεμα με το γιαουρτι γιατι ακομα μου φερνει αναγουλα.Χτες βρηκα στο σουπερ και μαρμελαδες χωρις ζαχαρη για διαβητικους μπας και τρωω λιγο το πρωι.Δεν θα κανω υπερβολες αλλα λεω να κοψω τελειως τα γλυκα.Μεθαυριο εχω ενα γαμο να παω,να δω ποσο θα κρατηθω εκει... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 328109

Καλα αποτελεσματα σε οσες παιρνουν εξετασεις σημερα!!!πολλα φιλια!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 417472

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι έγραψε:Καλημερουδια,κοριτσια!
σημερα δεν ξυπνουσα με τπτ γιατι χτες το απογευμα κουραστηκα λιγο στη δουλεια και μετα τις περιπετειες με τις καμπυλες,χτες το βραδυ κουτουλαγα απο τις 9.Με το ζορι αντεξα ως τις 10.30 και σημερα με το ζορι ξυπνησα στις 8.Τωρα πρεπει να παω και λιγο στη δουλεια...

Ακολουθω απο χτες το προγραμμα διατροφης γιατι μου φαινεται καλο αλλα εχω θεμα με το γιαουρτι γιατι ακομα μου φερνει αναγουλα.Χτες βρηκα στο σουπερ και μαρμελαδες χωρις ζαχαρη για διαβητικους μπας και τρωω λιγο το πρωι.Δεν θα κανω υπερβολες αλλα λεω να κοψω τελειως τα γλυκα.Μεθαυριο εχω ενα γαμο να παω,να δω ποσο θα κρατηθω εκει... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 328109

Καλα αποτελεσματα σε οσες παιρνουν εξετασεις σημερα!!!πολλα φιλια!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 417472

Καλημέρα ΧαμομηλάκιSmile Άσε και εγώ μία από τα ίδια χθες..Λες και με είχες στραγγίξει ήμουνα Rolling Eyes Rolling Eyes

Αν θέλεις αντί για γιαούρτι μπορείς να φας ένα φρούτο (εμένα μου το είχε σαν εναλλακτικό στο πρόγραμμα διατροφής του διαβήτη για δεκατιανό ή απογευματινό ή για πρωϊνό αντί για γάλα πχ). Μου είχε πει όμως η πρώτη διανητολόγος (ξέχασα να ρωτήσω η αλήθεια είναι αυτόν τον τελευταίο τώρα) ότι απαγορεύονται ρητά τα γλυκαντικά γιατί κάνουν κακό στο μωρό Shocked Shocked Είναι προτιμότερο μου είπε να βάλω λίγο ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού στον καφέ μου παρά ζαχαρίνη.Τώρα δεν ξέρω τι να σου πω για αυτό, γιατί γενικότερα στα πάντα υπάρχουν γλυκαντικά και εγώ μέχρι πρότινως δεν πρόσεχα στο συγκεκριμένο θέμα.. Rolling Eyes Rolling Eyes

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοπελες μου...!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 215994

Ευχομαι σε οσες περιμενετε τα αποτελεσματα των εξετασεων να ειναι ολα καλα να ηρεμισετε και να απολαυσετε την εγκυμοσυνη σας...!!!

Εγω παντως η αληΘεια ειναι οτι μετα απο ολες αυτες τις εξετασεις που καναμε ειμαι πιο χαλαρη...

Χαθηκα λιγο...γραφετε συνεχεια για το ζαχαρο και επειδη ειμαι ασχετη με αυτα δεν συμΜετεχω και πολυ γιατι εκτος απο τις ευχες μου να να ειστε εσεις και τα μωρακια σας καλα και να κανετε υπομονη δεν ξερω τι αλλο να γραψω... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Αφηστε χθες ημουν χαλια Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad τι το στομαχι μου,τι η μεση μου,τι ζαλαδες... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 585182
η μαμα μου,μου ειπε οτι μαλλον αλλαζω μηνα γι΄αυτο...η αληθεια ειναι οτι μια φορα το μηνα τα παθαινω αυτα...αλλα δεν ειχα σημειωσει μερα,τωρα την σημειωσα....για να δουμε...εσεις εχετε τετοια που και που?????

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
PoLaKi έγραψε:Καλημερα κοπελες μου...!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 215994

Ευχομαι σε οσες περιμενετε τα αποτελεσματα των εξετασεων να ειναι ολα καλα να ηρεμισετε και να απολαυσετε την εγκυμοσυνη σας...!!!

Εγω παντως η αληΘεια ειναι οτι μετα απο ολες αυτες τις εξετασεις που καναμε ειμαι πιο χαλαρη...

Χαθηκα λιγο...γραφετε συνεχεια για το ζαχαρο και επειδη ειμαι ασχετη με αυτα δεν συμΜετεχω και πολυ γιατι εκτος απο τις ευχες μου να να ειστε εσεις και τα μωρακια σας καλα και να κανετε υπομονη δεν ξερω τι αλλο να γραψω... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Αφηστε χθες ημουν χαλια Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad τι το στομαχι μου,τι η μεση μου,τι ζαλαδες... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 585182
η μαμα μου,μου ειπε οτι μαλλον αλλαζω μηνα γι΄αυτο...η αληθεια ειναι οτι μια φορα το μηνα τα παθαινω αυτα...αλλα δεν ειχα σημειωσει μερα,τωρα την σημειωσα....για να δουμε...εσεις εχετε τετοια που και που?????

Καλημέρα ΠολάκιSmile Ναι μωρέ το πήραμε λίγο μονότερμα το θέμα του σακχάρου Rolling Eyes Rolling Eyes Συγνώμη γι'αυτό! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 667478

Εγώ να πω την αλήθεια ενώ πριν (την δίαιτα εννοώ) είχα γενικώς πάλι καούρες και ενοχλήσεις κλπ, πλέον δεν νιώθω κάτι.Ίσως να φταίει που τρώω γενικώς λιγότερα αρκετά οπότε δεν επιβαρύνεται το στομάχι μου όπως πριν, αλλά πλέον νιώθω κουρασμένη κάθε μέρα και περισσότερο και είναι τώρα 3 βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς μαξιλάρι να με στηρίζει..Ο μπεμπάκος μας έχει αρχίσει να στριμώχνεται αισθητά μάλλον όταν αλλάζω πλεύρο!!Αφήστε που ξύπνησα στις 5.30 σήμερα να μετρηθώ και να πιω τα χάπια μου και εκείνη την ώρα ξύπνησε και ο μπέμπης και τον έπιασε πάλι λόξυγγας!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 875502 είχε πολύ πλάκα!!Αλλά μάλλον κοιμήθηκε αμέσως γιατί δεν κουνήθηκε ξανά και έτσι μπόρεσα και εγώ να κοιμηθώ στο πλάι Razz Razz Razz

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν πειραζει καλη μου λογικο ειναι να σας απασχολει αυτο το θεμα...και εγω στην θεση σας ετσι θα ημουνα...

Οσο για τον υπνο...και εγω εδω και δυο βραδια δεν κοιμαμαι καλα,ειχα χθες και τον μικρο που ολο κουνιοταν και δεν μπορουσα να κοιμηθω εαν δεν ηρεμουσε...ο δικος σου ειχε λοξυγκα εεεε???? χαχαχααα εγω δεν το εχω νιωσει αυτο...εαν ειναι θα το καταλαβω ε????θελω και εγωωωω....ζηλειαρα που ειμαι...
φιλια!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι τόσο ανεπαίσθητο που αν δεν έχεις το χέρι σου στην κοιλιά σου μάλλον όχι. Εγώ και τις 2 φορές ήμουνα ξαπλωμένη και είχα τα χέρια μου στην κοιλιά μου για να τον νιώθωSmile Έτσι το κατάλαβα!Γιατί ήτανε και περιοδικό το "χτυπηματάκι" που ένιωθα!Και κράτησε 5-10' Very Happy Very Happy

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ξερω οτι ειναι εντελως ασχετο αλλα εβγαλε καμια σας αιμορροιδες?εχω αγχωθει.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamita έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ξερω οτι ειναι εντελως ασχετο αλλα εβγαλε καμια σας αιμορροιδες?εχω αγχωθει.

Τίποτα δεν είναι άσχετο!Smile Νομίζω πως είναι φυσιολογικό βασικά,προσωπικά όχι αλλά η δυσκοιλιότητα πάει και έρχεται!!Έχει εδραιωθεί για τα καλά πλέον Embarassed Embarassed ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 5 679259

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις