Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
98 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 98 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ,βρε κοριτσακια,τι συγκινητικες οι πιο πολλες ιστοριες... Crying or Very sad δεν ειμαι σε κατασταση της προκοπης,βουρκωνω με το παραμικρο,ατιμες ορμονες!Τελικα μερικες φορες οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται...και εμενα μια γιατρος (παλιοκλωσσα!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ) οταν ημουν πιο μικρη,στα 23 και μου διαγνωστηκαν οι πολυκυστικες,με ειχε τρομοκρατησει οτι δεν θα μπορω να κανω νινακι και οτι θα ειναι πολυ δυσκολο κτλ κτλ...Φυσικα και πηγα και σε αλλο γιατρο,μεσα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αυτη τη φορα(οπου και θα γεννησω,το εχει η μοιρα...)και μου ειπε οτι δεν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα,μου εδωσε αγωγη και μου ειπε απλα να μην το σκεφτομαι.Και καπως ετσι ξεχασα την υπαρξη οποιουδηποτε θεματος και ολα πηγαν κατ'ευχην.Νομιζω οτι το μυστικο ειναι να μην εχεις αγχος και να μην μπαινεις σε διαδικασιες "προγραμματισμου"...τουλαχιστον σ'εμας ετσι μας βγηκε. Wink Wink Wink Wink

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βρε κορίτσια...συγκινήθηκα!!!

Άξιες να είμαστε πάντα όλες μας και να κρατήσουμε στην αγκαλίτσα μας γερά μωράκια!Αλλά και εμάς να μας δίνει ο Θεός δύναμη και υπομονή και υγεία για όσο γίνεται σωστότερη ανατροφή των μικρών μας!!! Very Happy Very Happy Very Happy

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 50580 και
Respect Respect Respect Respect Respect Respect σε ολες τις μελλουσες μανουλες και τις ηδη μανουλες ολου του Forum...να ειμαστε ολες καλα και τα μπεμπακια μας να ερθουν με το καλο γερα και δυνατα....!!!!

totula

totula
σας παρουσιαζω την προικα μου για το μαιευτηριο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

μολις εφαγα φλασια και θελω να σας ενημερωσω, τον πρωτο καιρο θα πρεπει καθε βδομαδα να ζυγιζουμε τα baby μας, εγω στον πρωτο ειχα νοικιασει ζυγαρια απο το μαιευτηριο για τους πρωτυς 3 μηνες μετα την επεστρεψα και εκανα αλχημιες με το ζυγισμα. σας προτεινω στη λιστα με τα ψωνια / δωρα να βαλατε μια ζυγαρια (απο jumbo ειναι αρκετα οικονομικη) εγω την πηρα δωρο στην κουμπαρα μου και τωρα θα μου τη δωσει να κανω την δουλεια μου

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τέλειες οι πιτζαμούλες σου Τοτούλα!!Εγώ ακόμη δεν έχω ασχοληθεί με αυτά Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Από την άλλη βδομάδα που θα σταματήσω την δουλειά λέω..

Σωτηρία επειδή τώρα θυμήθηκα το ερώτημα σου!!Εμάς ο μπέμπης έχει γυρίσει με το κεφαλάκι του προς τα κάτω,αλλά πριν 2 βδομάδες άλλαχε στάση και γύρισε προς τα πάνω και για 2 μέρες δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω από τον πόνο!!!!ευτυχώς επανήλθε γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:
lamproula έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ 1200 ΣΕ ΚΙΛΑ.ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 12/12 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.
ΚΙΚΙΤΣΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ
CARRIE ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
AYLIN ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ!ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΣΥ?

Λαμπρούλα περιαστικούλια!!!Υπομονή και θα περάσει!Θρευταράκια είστε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 215994 Ξεκουράσου όσο μπορείς!Και να πίνεις πολλούς χυμούς πορτοκάλι και αρκετά γαλακτοκομικά να τρώς!!!φιλάκια

AYLIN ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Very Happy Smile

tatianoula

tatianoula
γεια σας κοριτσια ,,σημερα δεν ερχοντουσαν ειδοποιησεις κ λεω δεν γραφουνε τιποτα μαλλων!!Αλλα τωρα που μπηκα διαβασα της ιστοριες σας μαζεμενες ΑΧ Sad Sad Sad Sad κλαμα κ συγκινηση κ χαρα ολα μαζι ...Πω πω τι τραβαμε κ εμεις η χορευτριες για να γινουμε μανες!!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ... ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 534787 ... ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ... ΚΑΙ ΟΛΕΣ,ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ!!!
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΣΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ , ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005, ΕΓΩ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ... ΑΥΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ...ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ! ΑΠ' ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ... ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ! ΕΓΩ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ , ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ...! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ... ΕΤΟΙΜΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ -ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ- ΕΛΕΓΑ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ? (ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ-> ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ?), ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009... ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙ "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ???"... -ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ- ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011... ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΡΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ??? ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΝΙΩΘΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ...ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ : "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ....ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ!!!!" -ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ-
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΑΜΕ 'ΕΛΕΥΘΕΡΑ' 3-4 ΦΟΡΕΣ, ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΗΞΕΡΑ , ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ! (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ...ΕΛΕΓΑ)... ΦΤΑΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ (ΚΥΚΛΟΣ 32-34 ΗΜΕΡΩΝ) ΤΙΠΟΤΑ.... ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ, ΛΕΩ ... ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΕΓΩ), ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ (ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ) ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ... ΠΗΡΑ ΔΥΟ ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΟΖ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 544943 , ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ... ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 3!!!!
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.... ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νομίζω πως η ιστορία μου μοιάζει αρκετά με της Πηνελόπης, που αναφέρθηκε μόλις πριν...Είμαστε μαζί από παιδιά (από τα 15 μας), πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι πάντα.Απλά δεν υπάρχει η ζωή για τον έναν χωρίς τον άλλον.
Παντρευτήκαμε φέτος και μια βδομάδα πριν το γάμο μας είχα το ετήσιο τεστ-παπ μου.Μόλις είπα στη γιατρό μου πως σε μια εβδομάδα παντρεύομαι μου είπε πως οι πιθανότητες για γονιμοποίηση είναι λίγες ακόμα και στις γόνιμες ημέρες, και για να μην αγχωθούμε ας ξεκινήσουμε χαλαρά ελεύθερες επαφές πια.Το ίδιο βράδυ πιάσαμε και την μπεμπούλα μας!!!Με την πρώτη φορά ελεύθερου, με πολυκυστικές και εντελώς παλαβό κύκλο!α!και δεν ήταν σε γόνιμες ημέρες στάνταρ!είναι αυτό που λέμε: "κι αν σου κάτσει;;;;"
Κατάλαβα την εγκυμοσύνη μου 2 μηνών (αφού γενικά είχα κύκλο κάθε 2 μήνες περίπου), οπότε πήγαμε και ακούσαμε κατ'ευθείαν την καρδούλα της!Αυτό ήταν!Το μόνο σύμπτωμα που με έκανε να κινητοποιηθώ και να πάρω τεστ εγκυμοσύνης ήταν το ότι ενώ ήμουν μανιακή με τον καφέ (3-4 τη μέρα στάνταρ), ξύπνησε ένα πρωί και απλά ....μου μύριζε ο καφές!!!
Παίρνω τεστ:θετικό.Πάω το απόγευμα για επαλήθευση για χωριακή β και μου λέει η μικροβιολόγος ένα πολυψήφιο νούμερο.Φυσικά δεν είχα ιδέα τί σημαίνει αυτό.Ρωτάω σαν την ξανθιά"δηλαδή??" και μου λέει "συγχαρητήρια, είστε 8 εβδομάδων έγκυος!!"
that's it!
έτσι ξεκίνησε η ιστορία της μικρής μας hello Kitty.....
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 415870 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 415870 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 415870 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 415870

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ARDO KI ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ "ΒΓΑΙΝΕΙ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ.... ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΕΞΩ ΓΙΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΥ... ΑΝ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ- ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΚΑΤΣΕΙ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ... ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ!

ΤΟΤΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΠΥΤΖΑΜΟΥΛΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ....
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠ'ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ....

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πωπω βρε κορίτσια...δεν μπορώ να διαβάσω από την συγκίνηση.Τι όμορφες ιστοριούλες είναι αυτές?Κάθε μία βγάζει και το δικό της έντονο συναίσθημα.....

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

totula

totula

σε ενημερωνω οτι μεσα στο μαιευτηριο εχτε τρομερη ζεστη οποτε δεν σου συνιστω να παρεις μακρυμανικα

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟΤΟΥΛΑ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ, ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΟΜΠΙΤΣΑ ...
ΑΣΧΕΤΟ: ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ , ΤΙΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ? Rolling Eyes

totula

totula
penelope26 έγραψε:ΤΟΤΟΥΛΑ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ, ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΟΜΠΙΤΣΑ ...
ΑΣΧΕΤΟ: ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ , ΤΙΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ? Rolling Eyes

χρειαζεται η ρομπα. καλε οχι, γιατι?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ: ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ , ΤΙΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ? Rolling Eyes

εγω τις πλενω κανονικα με το δικο μας.θεωρω υπερβολη κατι αλλο.. εκτος αν θελω να συμπληρωσω πλυντηριο. Laughing αν ειναι ετσι πρεπει να π-λενουμε με βρεφικο απορυπαντικο οπουδηποτε ακουμπαει το μωρο. ακομα και τα ρουχα μας τα σεντονια μας τα ριχταρια του καναπε κτλ... μη τρελενεστε καλε. ενας ανθρωπος ειναι και αυτο απλα σε σμικρυνση. εχει καποιες ιδιαιτερες αναγκες φυσικα αλλα μονο οτι αφορα το ιδιο το μωρο. τα δικα του ρουχα και τα δικα του πραγματα.. οτιδηποτε αλλο μεσα στο σπιτι συνυπαρχει κανονικα.
φιλικη δικια μου συμβουλη ετσι? η καθε μανουλα κρινει μονη της εννοητε..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 έγραψε:ΑΠΟ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ:
ΓΙΑ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ , ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ... ΕΣΕΙΣ ΨΩΝΙΣΑΤΕ???

εγω πηρα νυχτικια και ρομπιτσα. περιμενω να την κατεβασουν αποτ η βιτρινα να παω να την παρω. θα με παρουν τηλ. οσο για πιτζαμες τι τελειες! η πρωτη και η δευτερη ειδικα μου αρεσε!!! αλλα... βρε συ? ποσες μερες σκεφτεσαι να κατσεις? ποσες θαπαρεις? βασικα ολες σας ποσες θα παρετε μαζι? εγω στις 5 μερες πχ δηλ 4 βραδυα εχω μαζι 3. αν και συνηθως τις 2 χρησιμοποιω.. τις 2 μερες μεχρι να μου βγαλουν τα ''καλωδια'' μια και μετα κανω μπανιο και αλλαζω για αλλες 2 μερες.. εκτος αν ιδρωσω λερωθω κτλ τοτε χρειαζεται η 3η

mamax

mamax
καλησπερα πολυ συγκινιτικες ολες οι ιστοριες κοριτσια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 215994
πολυ ομορφα τοτουλα καλοφορετα!
εγω τα επλινα με το απορυπαντικο του μωρου παντος, επειδη λεω θα ειναι πρωτη φορα!!! ομως οντος δεν θα πλενω τα ρουχα μου παντα με βρεφικο απορυπαντικο. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 517142

mamax

mamax
εγω πηρα 3 νυχτικες και μια ρομπα για οταν ερχετε το επισκεπτιριο!
ολες με κουμπια για τον θυλασμο!
μπιτζαμες δεν πηρα γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι θα κανω καισαρικη και δεν θα μπορω να με ακουμπαει τιποτα.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε κορίτσια, ξέρετε αν στον φυσιολογικό τοκετό μετά σου βάζουν καθετήρα (για τη διούρηση) ; αν ναι, για πόσες μέρες;;
confused confused confused

mamax

mamax
οχι δεν σου βαζουν κανονικα μονο στην καισαρικη βαζουν

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α,οκ!ευχαριστώ Mamax για την άμεση απάντηση! (βασικά ρωτάω για να κανονίσω αν θα πάρω νυχτικάκια ή πυτζάμες στο μαιευτήριο!! )Αφού δεν θα έχω καθετήρα μπορώ να πάρω και τις πυτζάμες μου με τη στρουμφίτα λοιπόν....χιχιιχι!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 804467 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 804467 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 35 2963

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:μπιτζαμες δεν πηρα γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι θα κανω καισαρικη και δεν θα μπορω να με ακουμπαει τιποτα.

μη το λες.. αναλογα βεβαια αλλα εγω μια χαρα με βολευαν. ετσι και αλλιως θα φορας εσωρουχο που αν ειναι να σε ενοχλησει θαναι αυτο. απλα κοιτα ναναι σχετικα ψιλοκαβαλο. και θα κραταει την κοιλιτσα και δε θα ακουμπαει στηνκαισαρικη! Wink

mamax

mamax

μη το λες.. αναλογα βεβαια αλλα εγω μια χαρα με βολευαν. ετσι και αλλιως θα φορας εσωρουχο που αν ειναι να σε ενοχλησει θαναι αυτο. απλα κοιτα ναναι σχετικα ψιλοκαβαλο. και θα κραταει την κοιλιτσα και δε θα ακουμπαει στηνκαισαρικη! Wink [/quote]
ευχαριστω εχεις δικιο αλλα το βρακακι ειναι αναγκαιο Laughing

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ!!!
ΕΜΑΣ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ... ΣΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝ.ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ,ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΧΑΡΑ- ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ-- Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-- ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ.ΤΕΛΠΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΒΔΟΜ.ΜΕΤΑ ΑΠΕΒΑΛΑ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣ ΤΠΤ. ΜΟΛΙΣ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!! ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ.ΟΤΙ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ..
ΣΤΟΝ 2ο ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΩΡΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΟΣΣΟΒΟ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις