Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
143 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 143 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι έγραψε:
Με ειδοποιησαν οτι τα εστειλαν το Σαββατο οποτε ισως μεσα στην εβδομαδα τα εχω.Εσενα σε ποσο καιρο ηρθαν?

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έκαναν καμία 10αριά μέρες.. Rolling Eyes Rolling Eyes

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΑΚΙ,ΣΩΤΗΡΙΑ,ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ,ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!
ΑΛΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ! ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΩ!!
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ! ΚΑΛΗ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ;
ΤΟΤΥΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΜΑΙ!ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ;
ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ ΔΗΛ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΝΤΟ ΝΗΜΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tattooed_snowhite ειμαι καλυτερα καπος εχουν μειωθει και τελος τα πονακια!!!
σε ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον I love you

carrie βασικα μην ανχονεσε γιατι το ανχος κανει πιο πολλες!!!δεν μετρισα ωρα αλλα νομιζω πως δεν ηταν τοσο συχνες, όμως μπορει να είναι και καπιεσ κινησεις του μπεμπη σου και να μην είναι πως της νιωθεις? Παρε τηλ τον γιατρο και πεσμας τι εγινε. Respect

πηγα στο γιατρο μολις γυρισα εμεις ειμαστε 1.500κγ και όλα πανε πολύ καλα για της συσπασεις συνεχιζω χαπακια και ξεκουραση αλλα ειπε ότι δεν είναι τοσες πολες για να ανισιχω.
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 850933

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω εχω ΠΗΤ 3/12 και δεν μου την εχει αλλαξει ο γιατρος,οποτε λογικα θα ειμαι απο τις τελευταιες της παρεας.Εκτος αν παμε με καισαρικη και αποχαιρετισουμε την κοιλιτσα κανα δυο εβδομαδες νωριτερα δλδ γυρω στα μεσα Νοεμβριου.Και αν η μπεμπα θελησει να σκασει μυτη νωριτερα?Αρχες Νοεμβριου μπαινω στο μηνα μου και ο γιατρος μου εχει πει οτι ολα ειναι πιθανα...Θα ηθελα να παρει οσο πιο πολλες μερες γινεται.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Κικίτσο μου πολύ καλή!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Μαμάχ μπράβο για το ζουζούνι!!Μεγαλώνει ε??Δεν τηλεφώνησα στον γιατρό, είπα να κάτσω να ξεκουραστώ αν και σήμερα δεν αισθάνομαι πολύ καλά σωματικά.Λίγο το στομάχι μου από το πρωί σαν να κάνει τα δικά του λίγο οι συσπάσεις ,αν και έχουν μειωθεί τώρα..Μου βγαίνει η κούραση μωρέ,δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό.. Rolling Eyes Rolling Eyes Θα δω πως θα πάει και αν έχω και 4η μέρα αύριο θα του τηλεφωνήσω..

aylin

aylin
Κοριτσάκια όμορφα καλισπέρα!!!

Εύχομαι να είστε όλες σας καλά...

Πως καταλαβαίνουμε τις συσπάσεις?Για το μαιευτήριο πάντως εγώ θα φορέσω τα crox...σαν νοσοκόμα θα είμαι...χιχιχι

Τατιανούλα μεγειά το δωματιάκη σας!!!Να το χαρεί ο μπεμπάκος!!!

Νατάσα πάντα άξιοι, βάλλε καμια φώτο να σε δούμε Smile))...Θα σου στείλω μυνηματάκι! Very Happy

Αλεξάκι, Σωτηρία και εγώ σας φιλώ πολύ!

Κικίτσο και Supermama καλή αρχή, καλή υπομονή και μια υπέροχη σχολική χρονιά στα παιδάκια σας!!!

Μαmax είσαι καλύτερα?

Πολάκι μας που είσαι κουκλίτσα?

Μόρα, Μαράκι85, Χαμομηλάκι, Αρετουλίνα ,Τοτούλα και σε όλες τις όμορφες μανουλίτσες πολλά φιλιά!!!

mamax

mamax
εγω πυστευω ευχομαι και ελπιζω να μην ειναι ομως κατα την γνομη μου οταν νιοθουμε κατι περνε τηλ μην το σκευτεσε εγω τον πηρα την πρωτη μερα που το ενιωσα στης 11το βραδυ!!!
δεν ηθελα και εγω να τον ενοχλησω τον ανθρωπο αλλα φοβιθηκα και σημερα μου ειπε καλα εκανες και με πηρες.

mamax

mamax
aylin μου ειμαι καλυτερα σε ευχαριστω πολυ I love you
συσπασεις ειναι τα πονακια που ερχονται και φευγουν στην ηβικη περιοχη και στην κοιλια ενα φουσκομα κανει σαν βουναλακι (νομιζεις οτι ειναι το μωρο) αλλα μενει λιγα δευτερολεπτα ως λεπτο και σφιγει (πετρωνει) και μετα επανερχετε αν υπαρχει ενα απο τα 2 ή και τα 2 αλλα το να υπαρχει μια στο τοσο απο της βδομαδες μας και επειτα ειναι και φυσιολογικο γιατι γινετε μια προετημασια της μητρας για να ειναι ετημη την μεγαλη στιγμη του τοκετου, οταν ομως ειναι πολλες μεσα στην μερα ή συχνα καλα ειναι να ρωτησουμε τον γιατρο για να ειμαστε ισιχες.

totula

totula
ΤΟΤΥΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΜΑΙ!ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ;

Μπορω να πω πως ναι αρκετα, μου ειχαν βαλει και λαθος τον καθετηρα οποτε καταλαβαινεις πονους... και εσυ?

aylin

aylin
totula έγραψε:ΤΟΤΥΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΜΑΙ!ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ;

Μπορω να πω πως ναι αρκετα, μου ειχαν βαλει και λαθος τον καθετηρα οποτε καταλαβαινεις πονους... και εσυ?

Άουτς....λάθος καθετήρας...επισκληρίδειο ή ολική Τοτούλα?

aylin

aylin
Κορίτσιααααα που είστε?

Ανοίγω θεματάκι...

Λοιπόν...οι εγκυμοσύνες σας ήταν επιθυμητές φαντάζομαι!Αλλά κάνατε προσπάθεια ή χάσατε την "μπάλα" όταν το μάθατε?Και πως το μάθατε-ανακοινώσατε στον αγαπημένο σας... Smile ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 654316 I love you I love you I love you

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ 1200 ΣΕ ΚΙΛΑ.ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 12/12 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.
ΚΙΚΙΤΣΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ
CARRIE ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
AYLIN ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ!ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΣΥ?

tatianoula

tatianoula
Εμεις το θελαμε πολυ κ η δυο κ καναμε προσπαθειες ξεκινησαμε κανενα μηνα πριν τον Θρησκευτικο μας γαμο που ηταν τον Οκτωμβριο...Ο Καθε μηνας που περνουσε ξερετε οσες ''προσπαθουσατε'' ηταν ατελειοτος κ παντα η περιοδος ερχοταν στην ωρα της οποτε κλαματα στεναχωρια εγω αρχισα να λεω οτι μηπως εχω-εχουμε προβλημα κ μηπως δεν θα μπορεσουμε ποτε κ.τ.λ.
Οταν τελικα το αφησαμε στο χερι του Θεου κ δεν το ξανασυζητησαμε κ δεν το σκεφτομασταν τοσο εντονα τσουπ ηρθε ο μπεμπακος...Ειχα καθυστερηση κ δεν το πιστευα καθομουνα κ χαζογελουσα μονη μου,,παντα ελεγα να ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ θα του το πω ετσι μετα οχι αλλιως οχι θα του κανω εκπληξη οχι ρομαντικο τραπεζι,,κ τελικα δεν αντεξα κ απλα του ειπα μωρο μου εχω καθηστερηση 1 μερα!!!αυτο ηταν μετα περιμεναμε 2βδομαδες να σιγουρευτουμε οτι ολα καλα κ μετα πηγαμε στον γιατρο κ ειδαμε το σπορακι μας!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κορίτσια,
Aylin εμείς κάναμε ελεύθερες προσπάθειες κανα δίμηνο και τον 3ο μήνα δεν άντεξα και πήρα τεστάκια ωορηξίας, και εκείνον τον μήνα έμεινα έγκυος.
Η αλήθεια είναι οτι ΔΕΝ το πίστευα με τίποτα, γιατί κάναμε τρελίτσες μόνο 1 φορά μέσα στην ωορρηξία, και οχι εκεί κοντά, και έμεινα!Έκανα 2-3 τεστάκια εγκυμοσύνης μετά απο 5-6 μέρες, αλλά ήταν αρνητικά και το έδεσα οτι δεν είμαι.
Μετά απο περίπου 10 μέρες καθυστέρησης, λέω ΑΝΤΕ ας κάνω άλλο ένα να μου φύγει απο το μυαλό, και ήτανε πολύυυυ αχνό ροζάκι, αλλά φαινόταν κάτι! Ε δεν άντεξα να το πω αλλιώς στον άντρα μου, τον φώναξα να επιβεβαιώσει τα πουλάκια που κάνανε τα μάτια μου αχαχαχ.Μετά πήρα άλλα 3 τεστ όσο πήγαινε ήταν και πιο σκούρη γραμμούλα.Να σου πω την αλήθεια, ακόμα είναι στιγμές που πιάνω τον εαυτό μου να τρομάζει στην ιδέα θα γίνω μανούλα!Οτι θα έχω ένα μωράκι ολόδικο μου!Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, και νομίζω θα το καταλάβω μια και καλή μόλις τον δω!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιο θεμα! Η πρωτη μου εβγαζα τα πιαστρακια απτο κεφαλι μου μετα το γαμο. επειδη ηταν χιλιαδες με βοηθουσε ο αντραςμου. του λεω καποια στιγμη, τελειωνε! θελω μωρο!!! τον επομενο μηνα ειχα μεινει εγκυος. η γιατρο ςμου ειπε πως μεσα στις 2 πρωτες μερες θα εμεινα..
στον γιο καταλαθος η αληθεια ηρθε.. λεγαμε πιο μετα.
τωρα σε αυτο το θελαμε πολυ και στην 3η προσπαθεια ηρθε Very Happy

totula

totula
Άουτς....λάθος καθετήρας...επισκληρίδειο ή ολική Τοτούλα?[/quote]

ολικη, ειμαι λιγο φοβιτσιαρα. αν μπορουσε να ηταν ο αντρας μου μεσα θα το σκεφτομουν πιο σοβαρα για επισκληριδειο
σχετικα με το αλλο νεο θεματακι, στον πρωτο ειχαμε βαλει κανονικα μπρος, μετραγα τις γονιμες και μετα με τα ποδια πανω. βεβαια λογω ενος προβληματος και εχω μας ειχαν πει οτι δεν εχουμε πολλες πιθανοτητες να μεινω εγκυος, αλλα ο αντρουλης μου τα καταφερε τον δευτερο κιολας μηνα. δεν το πιστευα καιμπορω να πω οτι επαθα και μια ψιλοκαταθληψη. τη δευτερη απλα σταματησαμε να προσεχουμε αλλα χωρις προγραμμα και τα περαιτερω και εκατσε ετσι απλα. και στις 2 περιπτωσεις καναμε παζι τα τεστ

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια,κοιλιτσες & μαμαδουλες!!!

ωραιο το θεμα,στελλιτσα!να μας πεις κι εσυ οπωσηποτε!

Λοιπον,εμεις ειχαμε πλακα...κατ'αρχην παντρευτηκαμε περυσι τον Ιουνιο και επειδη δεν ειχαμε καταφερει να παμε honeymoon τοτε λογω δουλειας,ειπαμε να παμε τα Χριστουγεννα καπου εξωτικα και ωραια.Οποτε μεχρι τοτε εγω επαιρνα αντισυλληπτικα...Πλησιαζοντας ο Δεκεμβριος,ειδοποιουν τον αντρα μου απο τη δουλεια του οτι δεν μπορει να παρει την αδεια του συνεχομενη (για να παμε το ταξιδι) γιατι η εταιρεια θα συγχωνευοταν και δεν μπορουσε να λειπει κανεις!Ακυρωσαμε το εξωτικο ταξιδι(τρελα νευρα εγω) και ειπαμε να παμε εντος Ελλαδος 5 μερουλες να μας φυγει η καψα...Τεσπα,πηγαμε,γυρισαμε,μπηκε ο Ιανουαριος,παω γυναικολογο για ΠΑΠ,μου λεει "κοψε τα ρημαδια τα αντισυλληπτικα,31 εισαι!!!" και αποφασιζω να τα κοψω...λιγο τρομακτικο τοτε μου φανηκε affraid affraid δεν το ειχαμε παριε αποφαση ακριβως.Ενημερωσα φυσικα τον αντρουλη οτι αντισυλληπτικα τελος και μετα...αρχισαμε να προσεχουμε ποτε-ποτε ομως.Δεν πιστευα με τπτ οτι θα εμενα εγκυος ετσι απλα λογω ιστορικου πολυκυστικων.Μολις ομως δεν προσεξαμε και ειπαμε "ΟΚ,αν τυχει,ετυχε...σιγα μην τυχει αμεσως!" τσουουουουπ!!

Τωρα το πως το ανακοινωσα...αλλο σηριαλ...Το 3μερο της 25ης Μαρτιου,πηγαμε στον κουνιαδο μου που ζουν στην Ελβετιανα δουμε το μπεμπη τους.Την παραμονη του ταξιδιου καταλαβα οτι ειχα καθυστερηση,μικρα πονακια και λιγα δεκατα...Μου μπηκαν ψυλλοι "βρε,λες?"...δεν λεω τπτ,μαζευω βαλιτσες,ξεπατωνομαι στο κουβαλημα και φευγουμε...Στο δρομο για το αεροδρομιο,ζαλαδα τρομερη...παλι τπτ δεν λεω.Μπαινουμε στο αεροπλανο,φτανουμε,περναει η 1 μερα,περιοδος γιοκ.2η μερα παλι γιοκ.Εγω πλεον σκεφτομαι σοβαρα την πιθανοτητα γιατι ημουν ρολοι σ'αυτα.Την 3η μερα που φευγαμε,δεν κρατιομουν να γυρισω πισω να κανω τεστ.Ειχε τρελα νευρα,τσακωθηκα με τον αντρα μου στο δρομο στο αεροδρομιο και μου λεει "τι νευρα ειναι αυτα 2 μερες τωρα,εγκυος εισαι?" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 606100 ...ε,εκει του ειπα οτι εχω καθυστερηση,μουρλαθηκε απο τη χαρα του και μεχρι να γυρισουμε Ελλαδα το ειχε δεσει κομπο οτι θα καναμε νινι.Πηρα το τεστ απο το αεροδρομιο,γυρισαμε σπιτι,το εκανα το απογευμα και βγηκε καραμπινατο θετικο...οταν πηγα να του το δειξω,μου λεει "τι μου δειχνεις,εγω το ηξερα!!!"....η ευτυχια απεραντη...τι να σας λεω τωρα,κλαμα εγω,συγκινηση,δεν περιγραφω αλλο...

ΑΥΤΑ!!!!σας εγραψα λεπτομερειες αλλα θεωρησα οτι ειχε πλακα το σκηνικο και δειχνει οτι γι'αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να εχεις κανενα αγχος και να το αφησεις στο πισω μερος του μυαλου σου.Και αυτο ερχεται και σε βρισκει μονο του.

aylin

aylin
Α βρε κορίτσια...τι ωραία...λοιπόν και η δική μας ιστορία!!!

θέλαμε είναι η αλήθεια πολύ ένα μωράκι...Σταθερός κύκλος ο δικός μου κλπ κλπ κλπ.Φεβρουάριος γενέθλεια Στέφανου...Αρρωσταίνει το δόντι μου(αυτό που με ταλαιπωρεί ακόμη και που πήρα αντιβίωση)...απονεύρωση μου λέει ο οδοντίατρος και μου δίνει αντιβίωση.Σιγά μην μας τύχει σκεφτόμασταν.ξαφνικά στις 15/03 αποφασίζω ότι έχω καθυστέρηση αλλά όχι λόγο της μπέμπας αλλά λόγο αντιβίωσης.

Πηγαίνω στο φαρμακείο, και εξηγώ...και μου λέει ο φαρμακοποιός πως μάλλον συμβαίνει κάτι ευχάριστο!Κάνω το τεστ(πολύ πλάκα)...και βγαίνει μια αχνή πολύ απαλή ροζ γραμμούλα!
Και εγώ έκανα όνειρα πως θα του το ανακοινώσω κλπ κλπ...αλλά δεν άντεξα τον πήρα τηλ και του το είπα.Ο καημενούλης τα έχασε και μετά άρχισε να γελάει ... όταν ήρθε σπίτι μου είπε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου!!!Δεν το ξεχνάω με τίποτα...

Αυτή ήταν η δική μας ιστορία...

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου! Smile Smile Smile

aylin

aylin
lamproula έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ 1200 ΣΕ ΚΙΛΑ.ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 12/12 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.
ΚΙΚΙΤΣΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ
CARRIE ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
AYLIN ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ!ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΣΥ?

Λαμπρούλα περιαστικούλια!!!Υπομονή και θα περάσει!Θρευταράκια είστε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 215994 Ξεκουράσου όσο μπορείς!Και να πίνεις πολλούς χυμούς πορτοκάλι και αρκετά γαλακτοκομικά να τρώς!!!φιλάκια

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κοριτσάκια
Η δική μας ιστορία έχει λίγο γέλιο όταν παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβρη βάλαμε άμεσος μπροστά αλλά λόγο πολυκυστικων ωοθηκών ήταν λίγο δύσκολο ο γιατρός μας είπε να προσπαθήσουμε 6 μήνες και μετά αν δεν τα καταφέρουμε να πάμε για να κάνω θεραπεία ….τον Φεβρουάριο και ενώ δεν τα είχαμε καταφέρει αποφασίζουμε να μην πάμε στο γιατρό να πάμε διακοπές το καλοκαίρι και να πάμε μετά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 328109 …2 μέρες καθυστέρηση και κάνω το τεστ θετικό + Θετικό!! πάω περνώ 2 πιπίλες και βάζω 2 κάλτσες στο τζάκι και βάζω μέσα τις πιπίλες….έρχεται ο άντρας μου τις βλέπει και μου λέει τι κάνουν εκεί οι κάλτσες? Του λέω ήρθε ο Αι Βασίλης λίγο καθυστερημένα …άστα αυτά μου λέει τις έβαλες να στεγνώσουν ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 585182 …με τα πολλά τον έπεισα να κοιτάξει μέσα και το κατάλαβε

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα η ιστορία μου έχει ως εξής...Είμαστε μαζί απο τις 14/02/2000..Από νωρίς ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδάκι με αυτόν τον άνθρωπο.Πέρσι όμως το καλοκαίρι και μετά από 3 χρόνια έγγαμου βίου αποφασίσαμε από κοινού να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες.Έλα όμως που δεν ήρθε με την μία όπως πιστεύαμε κι οι δύο.Μετά από 8 μήνες ελεύθερης επαφής και αφού πλέον έιχα αρχίσει να ανησυχώ οτί κάτι δεν πάει καλά,οι ανησυχίες μου μετατράπηκαν σε ένα διαφορετικό συναίσθημα..Ένιωθα αλλιώς αλλά ακόμη δεν είχαν έρθει οι μέρες καθυστέρησης και δεν ήθελα να του πω τίποτα μην νομίζει κι αυτός οτί έπαθα κανένα "ανεμογκάστρι"!!Συζητώντας με την κουμπάρα μου στην 1η μέρα καθυστέρησης μου λέεi: "Άντε τι κάθεστε?Πηγαίντε στο φαρμακείο να πάρετε τεστ και πάρτε με αμέσως τηλέφωνο!!!Έλα που πήγαμε αμέσως όντως αλλά όταν πήγα στην τουαλέτα εμένα δεν μου κατέβαινε..σταγόνα..απ'το άγχος!!!Εκείνος πήγε 2 φορές!!! tongue Την ώρα που ήταν στην κουζίνα και ετοίμαζε κάτι να τσιμπήσουμε μου ήρθε "κάτι" και πήγα στο μπάνιο.Αχ κορίτσια αυτή η αναμονή....μέχρι το αποτέλεσμα....αιώνας....Και τελικά ολοκάθαρα έδειξε ΘΕΤΙΚΟ!!Ααα τον αντρούλη μου τον είχα ξεχάσει ο οποίος καθόταν απ'έξω και περίμενε....Μόλις βγαίνω δεν του λέω τίποτα...με κοιταζε...με ακολουθησε και καθήσαμε στον καναπέ..."Άντε καλέ" μου λέει "θα με σκάσεις" "τι έγινε????" "Μωρό μου" του λέω "το τεστ δείχνει 2 γραμμούλες" ,"ναι,και τι σημαίνουν?" πάει και παίρνει το κουτι αφού εμένα δεν μου έβγαινε κουβέντα και διαβάζει την "σημασία" αυτών των δύο γραμμούλων...Εκείνη την στιγμή κοιταχτήκαμε με πήρε αγκαλιά και βάλαμε τα κλάμματα....Πολύ μελό εεε?Ούτε κι εγώ δεν το περίμενα,όταν συμβεί όμως σοκάρεσε και θες χρόνο για να το συνειδητοποιήσεις παρόλο που το περίμενες καιρό!!!Η απόλυτη συγκίνηση ήταν στον πρώτο υπέρηχο που ακούσαμε την καρδούλα του....εκεί να δείτε ζουμιά!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η δική μας ιστορία έχει ως εξής..μετά από 3 χρόνια γαμού και έχοντας κλείσει ένα χρόνο στην δουλειά είπαμε να προσπαθήσουμε σιγά σιγά για μωράκι μιας και ως τότε προσέχαμε.Αλλά και πάλι στο πολύυυ χαλάρο,μην φανταστείτε ότι η επαφή ήτανε καθημερινή κλπ..Ήτανε και δύσκολοι μήνες οι Γενάρης-Φλεβάρης με την δουλειά, είχα πάει και εγώ για εξαγωγή φρονιμήτη και ήμουνα σχεδόν 15 μέρες με αντιβιώσεις και χάλια. Δεν το είχαμε πολύ στο μυαλό μας γενικώς και εγώ σκεφτόμουνα ότι σιγά μην κάτσει τόσο γρήγορα,εδώ άλλοι προσπαθούν χρόνια!Ήρθε λοιπόν το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας και λέμε να πάμε Τρίκαλα στα πεθερικά μου και να πάμε τα δυο μας 2ημέρο Περτούλι που είχε χιόνια μιας και ο χειμώνας φέτος ήτανε πολύ light στην Αθήνα. Κάνω τις απαραίτητες προετοιμασίες, ψωνίζω το απαραίτητο σετ εσώρουχα χωρίς όμως καμία απολυτως υποψία αφού σε 4 μέρες περίμενα περίοδο με σταθερό πάντα κύκλο 30 ημερών. Μην τα πολυλογώ, περάσαμε πολύ ωραία στο Περτούλι, το δωμάτιο στο ξενοδοχείο λεγόταν Άγρια Ορχιδεά (τυχαίο??Δεν νομίζω!!! Wink Wink Wink ) και την επόμενη μέρα επιστρέφουμε Τρίκαλα στα πεθερικά μου. Έγω ένα ράκος ,με δέκατα,πόνο χαμηλά από ωορρηξία και γενικώς ψιλοαδιάθετη. Επιστρέφουμε Αθήνα, παθαίνω και μία κολπίτιδα για το καλό λόγω της αντιβίωσης που μόλις είχα τελειώσει, πάω και για λειζερ αποτρίχωση και κάποια στιγμή λέω δεν κάνω και ένα τεστ?Είχα τρομερά νεύρα από την καθυστέρηση,κάτι μου έλεγε ότι ήμουνα έγκυος αλλά κάτι άλλο μου έλεγε "Ναι σιγά μην σου έτυχε τόσο νωρίς!!".Κάνω ένα τεστ βράδυ 15/3 και βγαίνει αρνητικό (τι έκπληξη!) και λέω οκ αναμενόμενο!Δύο μέρες μετά έχω κλείσει για ένα γενικό τσεκαπ αίματος και έτσι ξυπνάω το πρωί και λέω δεν κάνω και το δεύτερο? (να σημειωθεί ότι όταν πήρα το διπλό τεστ έκλαιγα τα 20Ε γιατί ήμουνα σίγουρη ότι τζάμπα τα έδινα!!!που να ήξερα όμως!!!)Κάνω λοιπόν το 2ο τεστ και εμφανίζεται μία πολύυυ αχνή ροζ γραμμούλα!! Shocked Shocked Shocked Το κοιτάζω κάπως έτσι Shocked Shocked Shocked και ίσα που προλαβαίνω να μαζέψω την μπιτζάμα μου να τρέχω να βρω στα σκουπίδια το αρνητικό τεστ για να τα συγκρίνω!Να σημειωθεί ότι ο καλός μου κοιμότανε ακόμη -τόσο πρωί ήτανε..Το βρίσκω και κάθομαι και τα κοιτάζω σαν χάνος χωρίς κανένα συναίσθημα να με κατακλύζει όπως νόμιζα, μάλλον είχα μπλοκάρει!Πάω και ξυπνάω γλυκά τον καλό μου και του λέω "Αγάπη μου έλα να δεις κάτι..Έλα στο μπάνιο που έχει φως" Και του το δείχνω και σκάει ένα χαμόγελο ως τα αυτιά!!!Εγώ ήμουνα τόσο σοκαρισμένη που με ρωτούσε συνέχεια γιατί δεν χάρηκα Razz Razz Μετά ζήτησα να μου κάνουν στο μικροβιολογικό μία χωριακή για να το επιβεβαιώσω και εκείνη η μέρα δεν περνούσε με τίποτα γιατί τα αποτελέσματα θα έβγαιναν στις 5 το απόγευμα!Τηλεφώνησα στη 1 και μου είπαν πως παρόλο που βγήκαν δεν μπορούσαν να μου τα πούνε γιατί ο γιατρός δεν τα είχε υπογράψει!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 585182 Η χοριακή ήτανε μόλις στο 36!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamax

mamax
εμεις καναμε προσπαθειες 8 μηνες καπου στους 7 και με πολυ κλαμα καθε φορα που ερχοταν περιοδος πυστεψα οτι δεν θα κανω ποτε παιδι!ειχα και σοβαρα γυναικολογικα προβληματα βεβαια!!!
αφεθηκα ελευθερη και ηρθε να φανταστητε τοσο δεν το περιμενα που παρολο που εχω σταθερο κυκλο δεν αντιλιφθηκα οτι εχω 3 βδομαδες καθυστερηση.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες τις τσουπρες! διαβαζω τις ιστοριες σας και χαμογελαω μπραβο σε ολες βρε κοριτσια !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 328109
θα γραψω και γω 2-3 λογια!

ειμαστε μαζι απ τις 12-2-2000 ερωτας τρελλος ακομα και σημερα σαν να μην περασε μια μερα! χαχα
παντρευτηκαμε δεκεμβρη 2008 θελαμε πολυ ενα μωρο αλλα δεν μπορουσαμε λογω των κιλων μου , ειχα νοσογονο παχυσαρκεια -150 κιλα-
οι προσπαθειες για απωλεια κιλων απειρες οι αποτυχιες απειρες επεισης ηρθε και μια καταθλιψη και εδεσε... μεσα στην σκοτουρα μου αποφασισα να χειρουργηθω κινησα γη και ουρανο να βρω τον καλυτερο γιατρο εψαξα 2 χρονια και το φλεβαρη του 2010 εκανα γαστρεκτομη στομαχου...ολα πηγαν τελεια και απο 150 κιλα εφτασα στα 82 υγιεστατη , αμεσως βαλαμε μπρος για παιδακι και πιαστηκα στην 3η φορα!
η χαρα απεριγραπτη για τους 2 μου μεγαλους κοπους! το χασιμο των κιλων και την εγκυμοσυνη ακομα και τωρα το γραφω και ανατριχιαζω!
ας μην μακρυγορω ομως! του το ανακοινωσα ως εξης!

ειχα κανει το πρωι το τεστ ( 4 για την ακριβεια χαχαχ) και τον περιμενα να γυρισει απο τη δουλεια.. του ειχα ετοιμασει ενα πακετακι και ειχα βαλει μεσα : 1 φορμακι για νεογεννητα λευκο 1 τεστ εγκυμοσυνης θετικο και μια καρτα που εγραφε ''συγχαρητηρια ζωη μου θα γινεις μπαμπακας''

ε οταν ηρθε σπιτι του λεω εχεις πακετο! χαχαχαχα
το ανοιξε και επεσε πανω μου κλαιγοντας! ανεκτιμητες στιγμες κοριτσια!!! I love you I love you I love you I love you

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια μου...μια χαρα ειστε ολες...μαθαινω νεα σας...σας διαβαζω απλα δεν ειχα κανενα νεο να σας πω,πολυ χαλαρα και το σκ τιποτα το ιδιαιτερο...αραλικιιιι....

Νατασα μου καλως ηρθες και παντα αξιοι...μια χαρα τα περασες εεε???μπραβο κοπελα μου...βαλε φωτο να σε δουμε...αν και πιστευω οτι ησουν μια κουκλιτσα με την κοιλιτσα σου...!!!!

Τατιανουλα μου γλυκια με το καλο να μπει ο μπεμπακος σου στο δωματιακι του,βαζε φωτο να βλεπουμε σιγα σιγα πως φτιαχνεται...!!!

Να πω και εγω την δικια μου ιστορια στελλακι μου....
Το λοιπον...εμεις ειμαστε μαζι με τον αντρα μου 9 χρονια,εδω και 4 χρονια συζουμε...θελαμε να κανουμε ενα παιδακι απο την αρχη που μειναμε μαζι...αλλα...καθε φορα δεν ενιωθαμε ετοιμοι...μια να αρραβωνιαστουμε,μια να φτιαξουμε το σπιτι,μια να παρουμε τα επιπλα...ξερετε τωρα απο αυτα...ολο το αφηναμε....περσυ το καλοκαιρι τον ιουλιο παντρευτηκαμε...δεν καναμε προσπαθιες πριν...να μην τα πολυλογω...μετα απο εναν μηνα περιπου απο το γαμο ειπαμε να ξεκινησουμε τις προσπαθιες...περασε ενας μηνας,τιποτα τον αλλον μηνα ημουν στο γραφειο και ειχα φρικτο πονοκεφαλο καθυστεριση ειχα 3 μερες αλλα ημουν σιγουρη οτι δεν ημουν εγκυος...φευγω πιο νωρις απο το γραφειο και παω σπιτι νομιζα οτι θ'ανοιξει το κεφαλι μου στα δυο,στο σπιτι ειχε ερθει και η αδερφη του αντρα μου και μου λεει ''λες να εισαι εγκυος???παω να φερω ενα τεστ''το κανω,θετικο,εμεινα με το στομα ανηχτο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 606100του αφησα το τεστ πανω στο laptop του και εκλεισα το καπακι της οθονης και περιμενα να ερθει...ερχετε και ανοιγει το καπακι του laptop και μενει και αυτος...μια κοιταζε εμενα μια το τεστ...αρχισε να δακριζει και να με ευχαριστει γι'αυτο....αλλα κοριτσαρες μου γλυκιες οταν μετα απο κατι βδομαδες πηγαμε στο γιατρο να ακουσουμε την καρδια του...δεν την ακουσαμε ποτε,παλινδρομη,και παει... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 966307
Εκανα την αποξεση και μετα απο 3 μηνες,που καθαρισα καλα και ξεκινησαμε τις προσπαθειες ξαναμεινα εγκυος αυτη την φορα δεν του ειπα τιποτα μεχρι να παω να κανω την χοριακη,μολις ηταν πολυ καλες οι τιμες,του το ειπα ετσι απλα...αγκαλιαστηκαμε κλεγαμε και παρακαλουσαμε την Παναγια να πανε ολα καλα συτη την φορα...και ολα καλα περιμενουμε τον Χρηστο μας με αγωνια....

Αυτες ηταν οι ιστοριες μου συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηθελα να τις μοιραστω μαζι σας...σας φιλωωωωω!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 34 667478

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις