Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
128 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 128 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
φανταστειτε οτι εγω δεν πολυ κινουμαι και δεν αντεχω αλλο. για πρωτη φορα στη ζωη μου ειπα να χειμωνιασει.
aylin ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. oysho εχει πολλα καταστηματα και εχει πολυ ωραια πραγματακια και σε καλες τιμες,ανηκει στην αλυσιδα του zara. πες μου που μενεις να σου πω.

aylin

aylin
totula έγραψε:φανταστειτε οτι εγω δεν πολυ κινουμαι και δεν αντεχω αλλο. για πρωτη φορα στη ζωη μου ειπα να χειμωνιασει.
aylin ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. oysho εχει πολλα καταστηματα και εχει πολυ ωραια πραγματακια και σε καλες τιμες,ανηκει στην αλυσιδα του zara. πες μου που μενεις να σου πω.

Πανόραμα Πετρούπολης μένουμε Τοτούλα μου!...
Ερώτηση...τα ρουχαλάκια της μπέμπας θα τα πλύνω με προδερμ χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο μαλακτικό έτσι? Smile Smile Smile

totula

totula
Πανόραμα Πετρούπολης μένουμε Τοτούλα μου!...
Ερώτηση...τα ρουχαλάκια της μπέμπας θα τα πλύνω με προδερμ χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο μαλακτικό έτσι? Smile Smile Smile [/quote]

δεν ξερω αν εχει θα σου πω τα σιγουρα : νεα σμυρνη, πειραια, κεντρο, athens metro mall, golden hall, the mall, νεα ιωνια σιγουρα εχει και αλλου αλλα εγω αυτα ξερω.
εγω χρησιμοποιω κανονικα μαλακτικο ριξε ομως μια ματια και εδω http://forum.eimaimama.gr/t7696-topic

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ!!!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!

mamax

mamax
ardo ευχαριστω πολυ, συνεχιζω τα χαπια και καθε μερα ευτηχως ειμαι καλυτερα! αυριο θα παω στο γιατρο για το προγραμματισμενο ραντεβου μου και θα δω τι παιζει Very Happy
εγω παντος τα ετοιμασα ολα καλου κακου για να μην ανχονομαι.

mamax

mamax
mamitoylini μου σε ευχαριστω εχεις δικιο γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω κατι φρικες με το σπιτι και το παρακανω με δουλεις πολες φορες και συγουρα φταιει κι αυτο! αλλα δυστηχως δεν εχω βοιθεια απο μαμα-πεθερα στο σπιτι και καθαριζει ο αντρουλης μου ο οπιος μεν τα κανει τελια αλλα επειδη τα κανει πρωτη φορα στην ζωη του και επειδη δουλευει κι ολας τον λυπαμαι πολυ Sad
ομως κι αυτος τα ιδια με σενα μου λεει εχεις απολυτο δικιο!!!
ισως να παρω μια γυναικα να με βοιθησει τωρα να κανει μια γενικη και να μην το εχω ανχος.
εσυ τι κανεις? πως πας?

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα τσουπρες,τι μου κανετε;που ειστε χαμενες; Την καλημερα μου!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!!!

totula

totula
καλημερα, μολις γυρισαμε απο τον γιατρο. φτασαμε τα 820 γραμμαρια (τσιλιβιθρας καιι αυτος), ο τραχηλος ιδιος με τον προηγουμενο μηνα (ουφ) παρολο την κουραση των τελευταιων ημερων και τα μουδιασματα ειναι φυσιολογικα. ραντεβου παλι σε 5 βδομαδες για doppler. το απογευμα θα μιλησω και με παθολογο να δουμε τι ειναι αυτες οι δυσφοριες

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σας,κοριτσια!Τι κανετε?Καλη εβδομαδα να εχουμε και οσες εχουν εξετασεις καλα αποτελεσματα! Smile

Χτες,οπως σας ειχα πει,ειχαν ερθει οι γονεις μου και η πεθερα μου σπιτι,περασαμε πολυ ωραια,δεν γκρινιαξε κανεις (το λεω γιατι μερικες φορες πεφτει και λιγο γκρινια και απο τις 2 πλευρες,για να λεμε την αληθεια)και παρ'ολο που δεν εκανα τπτ και ειχα κανονισει με μια ταβερνα να μας φερουν το φαγητο και οι μαμαδες ειχαν φερε το κατιτις τους,μετα ΗΜΟΥΝ ΠΤΩΜΑ! No No No ενιωθα σαν να με ειχε πατησει το τρενο&ηθελα να κοιμηθω απο τις 9. Sleep Sleep Sleep Sleep Τελικα κοιμηθηκα κανα τεταρτακι σε μια ασχετη ωρα (7-7.15) και μετα αντεξα ως τις 11.30...οταν επεσα ομως για υπνο,επεσα σαν κουτσουρο και σημερα το πρωι δεν ξυπναγα με τπτ!Εσεις εχετε τοση υπνηλια ή μονο εγω κοιμαμαι σαν βοδι?

totula,μια χαρα ο μπεμπης σου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 328109 εγω δεν ξερω ποσο ειναι τωρα και ημουν τοσο βλημα την προηγουμενη φορα στο γιατρο που μου το ειπε και δεν το θυμαμαι(ωραια μανα!)Θεωρω οτι ειναι καλυτερα το μωρο να μην ειναι πολυ μεγαλο,θα γεννησεις πιο ευκολα.Εγω δεν εχω θεμα με τον τραχηλο αλλα με τον πλακουντα,ο οποιος ειναι μεν οπισθιος αλλα σχετικα χαμηλος-πρεπει να ειναι απο 2εκ. και πανω απο την εισοδο του τραχηλου και εμενα ειναι 2,5εκ.σχεδον οριακος.Ο γιατρος ειναι αισιοδοξος οτι θα ανεβει αλλιως θα παμε για καισαρικη για να μην παθω καμια αιμορραγια.Σε 3 βδομαδες εχω επανεξεταση του θεματος στον υπερηχο γ'τριμηνου και θα παρουμε μια ιδεα.Μακαρι να ανεβει!

Αυτα τα νεακια μου.Σημερα εχω μονο δουλεια γραφειου και οχι διδασκαλια,προβλεπω οτι θα βαρεθω...
Σας φιλωωωωω!!! sunny sunny sunny

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ; ΠΗΓΑΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ!!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΒΟΔΙ ΚΟΙΜΑΜΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΚΑΣ!!
ΤΟΤΥΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ -ΛΙΓΟ ΚΟΨΙΜΟ-ΛΙΓΟΣ ΠΟΝΟΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!!
ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΩΡΟ ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΜΩΡΟ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....
ΑΥΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ΛΙΓΑ ΨΩΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣ..
ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΣ-- ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ 70%.

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koριτσια μολις εκανα παρaγγελεια απο το http://www.eimaimama.gr/2011/09/slingezee-2.html ενα μαρσιπο slinEZee.Τους εχουν προσφορα για 2 μερες -20 ευρω!!Στην ΧρυσανθΗ ειχα παρει εναν απλο της chicco και δεν με βολεψε καθολου ,πονουσε η πλατη μου παρα πολυ.Αυτος ειναι ενισχυμενος με μαξιλαρακια και πιστευω να με βολεψει!!

totula μην ανησυχεις που ειναι μικρο και εμενα μινιατουρακι ειναι και ο γιατρος μου τα βγαζει 10 μερες μικροτερο,καλυτερα να το βγαλουμε και πιο ευκολα!!

χαμομηλακι τι ωραια α βρισκεις ετοιμο φαγητο ε?

kikitso καλη σχολικη χρονια να εχετε!!!Δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω για το cosmos!

totula

totula
ελεγα αυτο να εβγαινε λιγο μεγαλυτερο απο το πρωτο αλλα ας ειναι καλα να βγει σστην ωρα του και ολα οκ,αλλωστε με καισαρικη γενναω οποτε δεν εχει ιδιαιτερη σημασια

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
totula έγραψε:ελεγα αυτο να εβγαινε λιγο μεγαλυτερο απο το πρωτο αλλα ας ειναι καλα να βγει σστην ωρα του και ολα οκ,αλλωστε με καισαρικη γενναω οποτε δεν εχει ιδιαιτερη σημασια

Ποσο σου γεννηθηκε το 1ο?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια!
Πηνελοπακι και γω στην ξαπλα το ριχνω οταν τη νιωθω χαμηλα, ααααααραγμα και αγιος ο θεος αφου δε δουλευω Cool

Αrdo μου καλως σας βρηκαααα! και μενα μου λειψατε και εχω χασει και λιγο τη μπαλα με τα ποστ σας αλλα το βασικο ειναι οτι ειστε καλα!αληθεια σαρεσε το ονοματακι μας? ευχαριστουμε! I love you I love you

mamax πως τα πας με τις συσπασεις?
κοριτσια ολες λιγο πολυ εχουμε βλεπω ε?
και μενα που και που πετρωνει η κοιλια μου για δευτερολεπτα μπορει μια η 2 φορες τη μερα, αλλα δεν ανυσηχω οκ..

κικιτσακι καλη σχολικη χρονια με τους αντρες σου! χαμος φανταζομαι σπιτι ε? καλο κουραγιο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 417472

Αυλινακι μου τι κανεις? ειδα το δωματιο του Μαριζακιου σου και ειναι τρελλα! φανταζομαι θα το χαζευεις καργα ε? χιχιχ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 654316

μορα χαμομηλακι διονικου αλεξια μαρινος τατιανουλι μαρακι μαμιτα βουρλισμενη , και οοοολες τις τσουπρες ! ελπιζω να ειστε τελεια ολες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tattooed_snowhite στις Δευ Σεπ 12, 2011 3:43 am, 1 φορά

totula

totula
Ποσο σου γεννηθηκε το 1ο?[/quote]

3,030 αλλα τον πηρα σπιτι 2,790

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ...ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ +5ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ???ΤΣΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ...ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ,ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΦΙΛΙΑ

alexia-marinos

alexia-marinos
Κοριτσια χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα,διαβαζω καθημερινα αλλα δεν σχολιαζω κ πολλα,μου αρκει που ολα πανε καλα... Κικιτσο,καλη αρχη να εχουν τα παιδακια σου στη νεα σχολικη χρονια,χαμομηλακι ασ'τα να πανε,οσον αφορα τον υπνο κ εγω τον εχω στο τσεπακι χιχιχι!!!!Πιο πολυ κοιμαμαι τωρα απ'οτι στην αρχη της εγκυμοσυνης Rolling Eyes Rolling Eyes Totula μου κ εγω ειμαι της αποψης να μην ειναι μεγαλο το μωρακι για να μην ζοριζεται ουτε η μαμα αλλα ουτε κ εκεινο,γερα να ειναι τα παιδακια μας μονο!!!! Σωτηρια μου,χαιρομαι που επανηλθες,σε ειχαμε χασει τοσο καιρο κ μας ελειψες..η κοιλιτσα ειναι super!!!! Carrie που εισαι καλε,ακομα να γυρισετε...?Ελπιζω να περασατε καλα κ να μην κουραστηκες πολυ,περιμενουμε νεα σου!!!!! Στελλιτσα μου,φιλακια πολλα στο Μαριζακι,ξερεις εσυ... Wink Wink Wink Φιλια πολλα σε ολες !!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαι και γώ!!!!Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, ο γάμος πήγε τέλεια!!!Η κουμπάρα αφού δεν γέννησε πάνω στην πίστα ήτανε γιατί δεν φορούσε φλατ παπούτσι και είχανε κουραστεί τα πόδια μου!!!Νομίζω πως ακόμη συζητάνε για το πως χόρευα με την κοιλιά τούρλα!!! Shocked Shocked Shocked Βέβαια μπορώ να πω με σιγουριά ότι το συγκεκριμένο 4ήμερο μου άφησε κάτι συσπάσεις (μπόλικες μπορώ να πω μάλλον) και ίσως να πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό μου..(Το Σάββατο ένιωθα το πρωί σχεδόν κάθε 30' ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 585182 )

Κατά τα άλλα ήτανε να επιστρέψουμε εχθες Αθήνα για να ξεκουραστούμε,αλλά ο δρόμος μας έβγαλε στην ορεινή Αράχωβα που είπαμε να πάμε με τον αγαπημένο μου για ρομαντικό 2ήμερο αφού σήμερα δεν δουλέυαμε και οι δύο!Επιτέλους 1 βδομάδα έμεινε και θα σταματήσω από την δουλειά γιατί πραγματικά δεν αντέχω άλλο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 911307

Μαμαχ πως είσαι μα τις συσπάσεις??Πόσο συχνά τις είχες και σου έδωσε χαπάκια?Λες να με φορτώσει και εμένα??

Χαμομηλάκι τέλεια τα πραγματάκια σου!!Το έχω ερωτεύτει το etsy και τώρα που θα κάθομαι έχω να κάνω πολλέεεεες παραγγελίες από εκεί!!!

Σωτηρία κάναμε και εμείς καμπύλη και είμαστε μία από τις πολλές με διαβήτη κύησης!Δεν είναι τίποτα όμως εφόσον αντιμετωπίζεται!!

Στέλλα από την ερχόμενη βδομάδα κανόνισε να βρεθούμε, από Τρίτη δεν έχω δουλειά και όλη μέρα θα κάαααθομαι!!!!

Φιλάκια σε όλες σας!!!

tatianoula

tatianoula
Κοριτσια καλη βδομαδα κ απο μενα!!
Σημερα επιτελους βαψαμε το παιδικο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 604962 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 604962 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 604962 τελικα το χρωμα οπως σας το ειχα πει κιτρινακι απαλο..Το δωματιο ηταν ετοιμο κατα της 2 το μεσημερι αλλα εγω κουραστηκα τοσο πολυ που εφαγα κ κοιμηθηκα..{αν κ δεν εκανα τιποτα}!!
τωρα με περιμενει φασινα εκει μεσα σκουπισμα σφουγαρισμα πολυφωτα παντζουρια πορτες ουφ κουραστηκα παλι χαχαχαχαχ...Ειμαι τοσο χαρουμενη που βαψαμε που δεν με νοιαζει η κουραση..Τωρα βεβαια θα ανυπομονω να ερθουν τα επιπλακια μας για να το βγαλω φωτο κ να σας το δειξω!!

παω για δουλεια τα λεμε αργοτερα!!!
φιλακια...

tatianoula

tatianoula
carrie καλως μας ηρθες..
Αφου ολα πηγαν καλα κ περασες ωραια τι αλλο θελουμε...Μπραβο κ παντα Αξιοι να ειστε!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και παλι μαμαδουλες!

Carrie,καλως μας ηρθατε και παντα αξιοι!Αφου περασατε καλα,μην σε νοιαζει τπτ αλλο,και οι συσπασεις θα ηταν λογω κουρασης.Ο γιατρος μου εχει πει οτι ειναι φυσιολογικο να εχουμε μεχρι 8-10 την ημερα απο το 2ο τριμηνο κιολας.Μπορει λογω κουρασης να ειχες λιγο περισσοτερες αλλα αν ξεκουραστεις θα εισαι back to normal! Very Happy Very Happy το ETSY εχει καταπληκτικα πραγματα,με το ζορι κρατηθηκα να μην παρω κι αλλα ομως κατι μου λεει οτι θα ξαναπαρω.Με ειδοποιησαν οτι τα εστειλαν το Σαββατο οποτε ισως μεσα στην εβδομαδα τα εχω.Εσενα σε ποσο καιρο ηρθαν?

Τατιανουλα,με γεια το δωματιακι σας!!!!
Με το καλο να μπει και το νινι μεσα!

Εμεις χτες που κοιταζαμε τι ανακαταταξεις πρεπει να κανουμε στο δωματιο,ανακαλυψαμε οτι πρεπει να κανουμε πολυ περισσοτερα απ ο,τι υπολογιζαμε οσον αφορα κυριως τις μετακινησεις των ηδη υπαρχοντων επιπλων.Και πρεπει να μεταφερθουν και πριζες ρευματος και τηλεφωνου επισης.Μαλλον θα τα κανει ο μπαμπας μου ομως γιατι του πιανουν τα χερια,γιατι ο αντρας μου αυτον τον καιρο τρεχει και δεν φτανει με τη δουλεια και δεν θελω να τον φορτωσω κι αλλο.Ηδη κανει 160 χλμ καθημερινα+την δουλεια του...Το αλλο ΣΚ πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε κατι γιατι μετα εχουμε και λιγο βαψιμο σε καποια σημεια.Περιμενω και τα αυτοκολλητα μεσα στην εβδομαδα,ανυπομονω! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 215994 Τα επιπλακια θα μας ερθουν 30/9!

Χιονατουλα,η κοιλιτσα σου ειναι καταπληκτικη!

Κικιτσο,καλη σχολικη χρονια με τους λεβεντες σου!

Σας φιλω πολυ ολες,τα ξαναλεμε,σημερα ειμαι γραφεια-τη και δεν θα μπω σε ταξη,ουφ ησυχια!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι καιγωωωω!!!! σημερα ειχαμε αγιασμο! αχειμαι τοσο ενθουσιασμενη! ο μικρος ξεκιναει προνηπια.Δεν εφυγεποτε απτο σπιτι. ουτε παιδικο εχει παει γιατι ολο αρωσταινε.. ειναι ενθουσιασμενος! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 215994
Η κορη παλι ξεκιναει πρωτη! εκατσε για πρωτη φορα στο θρανιο σημερα μεχρι ναμας μιλησει η δασκαλα που ευτυχως πεσαμε σεμια αποτις καλητερες του σχολειου αποτι εμαθα. πηγαμε μετα και σηκωσαμε τον Μαλλιαρη με τετραδια μολυβια κτλ.. εγραψα απο εξω το ονομα της! -νομιζω πως τελικα εγω πιο πολυ το ευχαριστιεμαι-χιχιχιχι! απο αυριο τσαντουλες!
σημερα εντομεταξυ ειχα ραντεβου για doppler και καρδιοτοκογραφο αλλα το ανεβαλα για Πεμπτη. δεν εχει ταξι οποτε πολυ δυσκολο να παω. αυτα.. απο χθες το βραδυ μεχρι τωρα εκανα 3 φορες πολυ ελφριες συσπασουλες. λογω κουρασης μαλλον Rolling Eyes
εχω λιγο διαστημα που ξεκινησα αλλα μια στις 2 μερες.. χθες ομως κουραστικα και σημερα οποτε.... την εχω πεσει στον καναπε γιατι δεμας βλεπω καλα...
α! ασχετο! μεσα σεολα πηρα και παντοφλιτσες! θατις εγκαινιασω φυσικα στην κλινικη! Laughing

tatianoula

tatianoula
[quote="χαμομηλακι"]
Τατιανουλα,με γεια το δωματιακι σας!!!!
Με το καλο να μπει και το νινι μεσα!

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ πολυ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 417472 .Σε ολες μας με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 50580Αραγε μετα θα εχουμε χρονο να μπαινουμε κ να γραφουμε να το δικο μου κοιμηθηκε εφαγε 100γραμμ σημερα χαχαχαχαχ πλακα θα''χει!!!
Αληθεια ποια απο μας εχει πρωτη ΠΗΤ ???ποια θα κανει το ποδαρικο???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 688264 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 33 688264

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως παρολο που η πητ μου ειναι 7/11 μαλλον θα βγαλωτον μπομπιρα πιο νωρις. 24 του μηνα κλεινω την 38η.αν λοιπον δεχτει η γιατρος μου. κατι που θα το ζητησω σοβαρα τοτε θα φαω μια δυο μερουλες παραπανω αν οχι δε ξερω. δεινει οριο τις 38 αλλα εγω θελω να πιασω και λιγο απο 39 εβδ. βασικα θελω να εχωδειγμα οτι ηρθε η ωρα αλλα τεσπα. οτι καταφερω. παντως θα με βολευε στις 25 του μηνα. εχω κανει το προγραμμα εκεινης της βδομαδας! Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις