Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
59 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 59 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βαλιτσακι σχεδον ετοιμο:
πιτζαμες ok
νυχτικο ok
παντοφλες ok
ρομπα ok
καλλυντικα σιγα σιγα μαζευοντε
την προικα θα την βγαλω σε λιγο καιρο στο καινουριο σπιτι
Σημερα μαθαμε οτι σε 15 μερες αν ολα πανε καλα το σπιτι μας θα ειναι ετοιμο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
dionikou σε καταλαβαινω προσπαθησε να κανεις πραγματα που μετα εκτον προτερων θα ειναι δυσκολα με το καιρο, τουλαχιστον τον πρωτο καιρο

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την ετοιμασες κιολας τη βαλιτσουλα ε? μπραβο! εγω ακομα θελω να αγορασω παντοφλιτσες! και βαλιτσουλα βασικα θα αγορασω γιατι ο σακος μας ειναι στο χαλιτου.
τη νυχτικια επισης την εχω αγορασμενη αλλα περιμενω να αλλαξουν βιτρινα γιανα μου τη βγαλουν γιατι ειχε τελειωσει το χρωμα που ηθελα.
αληθεια? τη νυχτικια θα βαλετε? εγω υπολογιζω λογω καισαρικης να γεννησω τελικα τελος Οκτωμβρη οποτε εχει και ζεστη εκει μεσα και πηρα και πηρα καβαδουρα με μια ρομπιτσα με κοντο μανικι πανω. να μου μεινει τουλαχιστον γιατι η αληθεια αν την επερνα πιο χειμωνιατικη δε με βολευουν πολυ οι νυχτικιες χειμωνα.
τα μπεμπε θατα εχετε μαζι σας η θασας τα φερουν τελευταια μερα? εγω συνηθως μαζι τα ειχα.

εντοματξυ μολις τακανα ενα νερακι τα καινουργια μας και μυρισε ολο το σπιτι προδερμ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 654316

totula

totula
supermama έγραψε:την ετοιμασες κιολας τη βαλιτσουλα ε? μπραβο! εγω ακομα θελω να αγορασω παντοφλιτσες! και βαλιτσουλα βασικα θα αγορασω γιατι ο σακος μας ειναι στο χαλιτου.
τη νυχτικια επισης την εχω αγορασμενη αλλα περιμενω να αλλαξουν βιτρινα γιανα μου τη βγαλουν γιατι ειχε τελειωσει το χρωμα που ηθελα.
αληθεια? τη νυχτικια θα βαλετε? εγω υπολογιζω λογω καισαρικης να γεννησω τελικα τελος Οκτωμβρη οποτε εχει και ζεστη εκει μεσα και πηρα και πηρα καβαδουρα με μια ρομπιτσα με κοντο μανικι πανω. να μου μεινει τουλαχιστον γιατι η αληθεια αν την επερνα πιο χειμωνιατικη δε με βολευουν πολυ οι νυχτικιες χειμωνα.
τα μπεμπε θατα εχετε μαζι σας η θασας τα φερουν τελευταια μερα? εγω συνηθως μαζι τα ειχα.εντοματξυ μολις τακανα ενα νερακι τα καινουργια μας και μυρισε ολο το σπιτι προδερμ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 654316

Βαριομουν και τη ετοιμασα. Ολα τα πηρα απο oysho μονο την ρομπα και τα μπλουζακια απο πανω δεν πηρα γιατι τα ειχα απο την πρωτη φορα. Βασικα διαλεξα καποια τα οποια να τα φοραω γενικα. Το νυχτικο ειναι ασπρο δε βολανακια και εννοειτε ραντακι αφου εκει μεσα σκαει ο τζιτζικας. Λεω αυτη την φορα να τα παρω μαζι μου για να μην τους χαλιζω. Την αλλη φορα δεν ειχαμε και αλλο παιδι σπιτι οποτε τωρα καλυτερα να ειμαι προετοιμασμενη απο πριν. Αχ αυτο το προδερμ!!!! Και του μεγαλου ακομα με αυτο τα πλενω και μυριζει ολο το σπιτι

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα το νυχτικο ειναι γαλαζιο με λιγο γκρι. στο τελειωμα κατω εχει λιγο βολανακι. ειδα και κατι αλλα πιο.. κυριλε αλλα ηταν πιο ακριβα και δεν ειχαν ρομπα. ακομα με προδερμ τα πλενεις για τον γιο σου? εγω το πολυ μεχρι ενα χρονο πλενω με προδερμ

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΟΡΑ: ΘΗΡΙΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ! ΕΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΛΗΒΗΘΡΑΣ->870 ΓΡΜ ΣΤΗΝ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ scratch
ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ...ΟΠΩΣ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ... ΚΙ ΡΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ , ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΘΑ ΚΕΝΤΟΥΣΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΑΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 99132 (ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΜΑΜΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΝ ΑΚΑΜΑΤΑ).... ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΤΑ "ΑΝΕΒΑΣΩ"...ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ Κ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΑΑ...ΠΑΛΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ?ΒΑΛΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ!
ΜΑΜΑΧ ΠΡΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ...ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΕΔΩΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ, ΛΕΣ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΗΣΩ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 585182
ΧΙΟΝΑΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟ BACK UP... ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΦΟΒΕΡΟ -ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΜΑΔΟΠΕΘΕΡΙΚΑ- ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 100, ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΝΙΩΘΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ "ΦΥΓΕΙ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΥΠΑΤΑ...ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ (ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΓΩ!!!), ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ!

ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ... ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 4872 ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΒΑΤΖΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!
ΤΟΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 50580 ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ... ΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Ε? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΨΩΝΙΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ... ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΒΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ OYSHO ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΩΝΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ... ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΤΟΚΑΣΕΤΙΝΟΡΟΥΧΟΠΑΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΑΜΕ ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ , ΜΙΑ Η ΖΕΣΤΗ ... ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ... ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 850933

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

totula

totula
supermama έγραψε:εμενα το νυχτικο ειναι γαλαζιο με λιγο γκρι. στο τελειωμα κατω εχει λιγο βολανακι. ειδα και κατι αλλα πιο.. κυριλε αλλα ηταν πιο ακριβα και δεν ειχαν ρομπα. ακομα με προδερμ τα πλενεις για τον γιο σου? εγω το πολυ μεχρι ενα χρονο πλενω με προδερμ

Δεν μπορω να το αποχωριστω τρελλανομαι για την μυρωδια. Ειχα διαβασει καποτε οτι μεχρι να 6 ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιουμε παιδικα απορρυπαντικα και σαμπουαν

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι εννοεις 6? χρονων??? Shocked σαμπουαν εχω τζονσον και ενα προδερμ που περιμενω να τελειωσει. αλλα απορυπαντικο μου φαινετε υπερβολη. τι να πω.. πρωτη φορα το ακουω

totula

totula
απο δερματολογο το ειχα ακουσει στην τηλεοραση. κι εγω τετοια χρησιποποιω αλλα με το αποορρυντικο δεν πορωση δεν το αποχωριζομαι λογω μυρωδιας και μονο.

mamax

mamax
penelope οχι να μην ανισιχεις καθολου λιγες πρεπει να υπαρχουν και ειναι καλο γιατι γινετε προετοιμασια της μητρας για την ωρα του τοκετου και αργα η γρηγορα σε ολες ξεκινανε! δεν ειναι λογος ανυσιχιας, αλλα αν ειναι πολες ή εχεις πονο καλα ειναι να κανεις ενα τηλ στο γιατρο και να ρωτησεις.
βαλιτσα εκανα και εγω εγω πηρα μοβ νυχτικακι με ειδιο ρομπακι κοντομανικα και εγω και παρομοια παντοφλα χαχα τα σεταρα
ετοιμασα και νεσεσερ να παμε να μαστε ομορφες για ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 875502
ωραια ειναι κοριτσια ετοιμαζεσε σαν να πας εκδρομη και ξερεις οτι οταν θα γυρισεις δεν θα σε μονη...
θα εχουμε τα μωρα μας!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερααααααα!!!Τι κανουν οι κοιλιτσες και οι μανουλιτσες!?Σημερα,αν και Κυριακη,ξυπνησα νωρις,ο αντρουλης μου ακομα κοιμαται σαν πτωμα και λεω να τον περιμενω να φαμε μαζι πρωινο.

Σημερα θα μας ερθουν για φαγητο οι γονεις μου και η πεθερα μου,με τους οποιυς μενουμε στην ιδια πολη σε 2 τετραγωνα αποσταση και μπορει να μην βλεπομαστε μεσα στην εβδομαδα με ολες τις δουλειες και τα τρεξιματα.Μην φανταστειτε οπως σας ειπα χτες οτι θα κανω τπτ,μου το απαγορεψαν (και στενοχωρηθηκα παααααρα πολυ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 4872 ) θα παραγγειλει ο αντρας μου κατι ψητουμπες απο εναν φιλο μας που εχει ταβερνα,ο μπαμπας μου εχει ετοιμασει τα μεζεδακια του,η μαμα και η πεθερα δεν εχω ιδεα,και εγω λεω να φτιαξω κατι σαν γλυκο ετσι για τα ματια του κοσμου και λεω να κανω αυτο που ειναι και ευκολο γιατι με τα γλυκα ειμαι ΠΟΛΥ αχρηστη. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 688264 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 688264 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 688264

http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21929&subid=2&pubid=4647741

Ξυπνησε ο αντρουλης!παω για πρωινο!φιλακια πολλα!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:penelope οχι να μην ανισιχεις καθολου λιγες πρεπει να υπαρχουν και ειναι καλο γιατι γινετε προετοιμασια της μητρας για την ωρα του τοκετου και αργα η γρηγορα σε ολες ξεκινανε! δεν ειναι λογος ανυσιχιας, αλλα αν ειναι πολες ή εχεις πονο καλα ειναι να κανεις ενα τηλ στο γιατρο και να ρωτησεις.
βαλιτσα εκανα και εγω εγω πηρα μοβ νυχτικακι με ειδιο ρομπακι κοντομανικα και εγω και παρομοια παντοφλα χαχα τα σεταρα
ετοιμασα και νεσεσερ να παμε να μαστε ομορφες για ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 875502

καλημερα μαμαχ, τωρα μπορεσα να μπω και ειδα τα νεα σας! κοριτσι μην αγχωνεσαι ξαπλαρε παρατα τις δουλειες του σπιτιου ζητα βοηθεια οταν τη θες, και συνηθισε την ιδεα της σκονης παντου! εμεις να ειμαστε καλα!ολα καλα θα πανε..φιλακια πολλα και καλημερα
ωραια ειναι κοριτσια ετοιμαζεσε σαν να πας εκδρομη και ξερεις οτι οταν θα γυρισεις δεν θα σε μονη...
θα εχουμε τα μωρα μας!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερούδια κοριτσόπουλα και από εμένα!καλή ξεκούραση σε όλες σήμερα!
Μάμαξ έχεις τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο, υπομονή, περνάει ο καιρός....Ξεκουράσου και "απόλαυσε" την ξάπλα σου τώρα που μπορείς!!! Very Happy Very Happy
Χιονατούλα, welcome back!!μας έλειψες βρε θηρίο!Νιόβη!τί όμορφο όνομα!!!η όμορφη κερκυραία μπεμπούλα Νιόβη!!
Τοτούλα φτιάχνετε κι εσείς το σπίτι σας; Σε τί φάση είστε; μετακόμιση ή...εργοτάξιο;; Σε καταλαβαίνω γιατι κι εμείς κάνουμε ανακαίνιση στο πατρικό του άντρα μου (να γλιτώσουμε κανένα νοίκι και να έχω βοήθεια όταν από Γενάρη γυρίσω στη δουλειά).

Εμένα χθες ήρθε η μανούλα και η πεθερούλα μου και πακέταραν όλο το σπίτι!!!!Ολα βρίσκονται σε κούτες στη μέση του σαλονιού! Αφήσαμε έξω μόνο 2 πιάτα, 2 πηρούνια, 2 ποτήρια, 2 πετσέτες κτλ!!!!Αντε, τελειώνει το σπίτι μας και μετακομίζουμε σύντομα!!!
Για τα κορίτσια από Αθήνα:φθηνά και όμορφα νυχτικά και ρομπίτσες έχει στα tres jolie στην λεωφόρο Βουλιαγμένης (στο ύψος του Αλίμου).Μιλάμε για νυχτικάκια με φρουφρου κι αρώματα με 10 ευρώ και αντίστοιχες τιμές στα ρομπάκια!!!Εγώ έχω ήδη ψωνίσει από τα oysho, στις εκπτώσεις.
φιλιά σε όλες τις στρουμπουλές κοιλίτσες!!καλημέρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 415870 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 415870 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 415870

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
που ειστε βρε κοριτσια? πολυ ησυχια..αρχισα και κανω κατακρατησεις και δεν φαινεται ο αστραγαλος μου..και δεν μπαινει η βερα μου στο δεξι αλλα μονο στο αριστερο και εχω και κατι μαγουλιθρες τεραστιες.. Shocked cyclops affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 679259

totula

totula
Τοτούλα φτιάχνετε κι εσείς το σπίτι σας; Σε τί φάση είστε; μετακόμιση ή...εργοτάξιο;; Σε καταλαβαίνω γιατι κι εμείς κάνουμε ανακαίνιση στο πατρικό του άντρα μου (να γλιτώσουμε κανένα νοίκι και να έχω βοήθεια όταν από Γενάρη γυρίσω στη δουλειά).

Εμεις αγορασαμε σπιτι στα σχεδια και 10 μερες αφου υπογραψαμε εμεινα εγκυος. Το σπιτι το βλεπω απο φωτογραφιες. Ευτυχως ειναι σε τελειωματα και μεχρι τελος οκτωβρη θα εχουμε μετακομισει.

totula

totula
mamita έγραψε:που ειστε βρε κοριτσια? πολυ ησυχια..αρχισα και κανω κατακρατησεις και δεν φαινεται ο αστραγαλος μου..και δεν μπαινει η βερα μου στο δεξι αλλα μονο στο αριστερο και εχω και κατι μαγουλιθρες τεραστιες.. Shocked cyclops affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 679259

Ευτυχως και στισ δυο εγκυμοσυνες δεν ειχα τιποτα τετοιο φαντασου οτι δεν εχω κοψει καθολου το αλατι μονο εχω μια τεραστια κοιλια και ενταξει και τα κιλακια μου τα εχω παρει αλλα αμα εισαι ξαπλα ειναι αναποφεκτο

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
totula έγραψε:
mamita έγραψε:που ειστε βρε κοριτσια? πολυ ησυχια..αρχισα και κανω κατακρατησεις και δεν φαινεται ο αστραγαλος μου..και δεν μπαινει η βερα μου στο δεξι αλλα μονο στο αριστερο και εχω και κατι μαγουλιθρες τεραστιες.. Shocked cyclops affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 679259

Ευτυχως και στισ δυο εγκυμοσυνες δεν ειχα τιποτα τετοιο φαντασου οτι δεν εχω κοψει καθολου το αλατι μονο εχω μια τεραστια κοιλια και ενταξει και τα κιλακια μου τα εχω παρει αλλα αμα εισαι ξαπλα ειναι αναποφεκτο
ξαπλα εισαι τοτουλα? εμενα τα δαχτυλακια μου εγιναν σαν λουκανικακια φρανκφουρτης. και εγω πηρα κιλα 16 για την ακριβεια και πρεπει να το κοψω το αλατι..

totula

totula
ξαπλα εισαι τοτουλα? εμενα τα δαχτυλακια μου εγιναν σαν λουκανικακια φρανκφουρτης. και εγω πηρα κιλα 16 για την ακριβεια και πρεπει να το κοψω το αλατι..[/quote]

αν αξαιρεσεις μερικες βολτουλες που κανω στα κλεφτα σε γενικες γραμμες ναι τελειως ξαπλα. εγω 8 εχω παρει μεχρι στιγμης και οπως σου ειπα εχω τεραστια κοιλια. βεβαια καισ στο πρωτο ειχα αφου ολοι με ρωταγαν αν εχω διδυμα και επειδη γενναω με καισαρικη η κοιλια αργει να ξεφουσκωσει

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
totula έγραψε:ξαπλα εισαι τοτουλα? εμενα τα δαχτυλακια μου εγιναν σαν λουκανικακια φρανκφουρτης. και εγω πηρα κιλα 16 για την ακριβεια και πρεπει να το κοψω το αλατι..

αν αξαιρεσεις μερικες βολτουλες που κανω στα κλεφτα σε γενικες γραμμες ναι τελειως ξαπλα. εγω 8 εχω παρει μεχρι στιγμης και οπως σου ειπα εχω τεραστια κοιλια. βεβαια καισ στο πρωτο ειχα αφου ολοι με ρωταγαν αν εχω διδυμα και επειδη γενναω με καισαρικη η κοιλια αργει να ξεφουσκωσει [/quote]

αντε ολ καλα ευχομαι,αντικειμενικα παντως δεν εχεις παρει πολλα κιλα, ισα ισα εισαι στα κανονικα, εκτος αν ξεκινησες με πολλα κιλα.εγω ξεκινησα με 50 και ειμαι 66, οποτε μια χαρα εισαι!

totula

totula
αντε ολ καλα ευχομαι,αντικειμενικα παντως δεν εχεις παρει πολλα κιλα, ισα ισα εισαι στα κανονικα, εκτος αν ξεκινησες με πολλα κιλα.εγω ξεκινησα με 50 και ειμαι 66, οποτε μια χαρα εισαι![/quote]

δεν θα το ελεγα λιγο παραπανω απο τα κανονικα μου

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ κοριτσια εχω αρρωστησει με τα κιλα.ξεκινησα 62 ειμαι 76 στον 7ο , δλδ εχω +14 κιλα και εχω μια κοιλια
Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ,να φανταστητε οταν ημουν στον 4ο ολοι μου ελεγαν 6ο,παντα φαινομουνα 2 μηνες μπροστα.δεν με νοιαζει που ειμαι μια χοντρη ,πρησμενη παντου ,αλλα ανησυχω γιατι στις 29 εχω ραντεβου με το γιατρο και θα με βρισει παλι.πως θα παω?????? συνεχεια τσακωνομαστε,τα'χω κοψει ολα.γλυκα ,βραδυνο ,πρωινο μονο μισο ποτηρι γαλα , μονο το μεσημερι τρωω...καλα.και αυτος θελει να κοψω κι'αλλα...τι αλλο να κοψω????ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!

totula

totula
κατινα έγραψε:αχ κοριτσια εχω αρρωστησει με τα κιλα.ξεκινησα 62 ειμαι 76 στον 7ο , δλδ εχω +14 κιλα και εχω μια κοιλια
Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ,να φανταστητε οταν ημουν στον 4ο ολοι μου ελεγαν 6ο,παντα φαινομουνα 2 μηνες μπροστα.δεν με νοιαζει που ειμαι μια χοντρη ,πρησμενη παντου ,αλλα ανησυχω γιατι στις 29 εχω ραντεβου με το γιατρο και θα με βρισει παλι.πως θα παω?????? συνεχεια τσακωνομαστε,τα'χω κοψει ολα.γλυκα ,βραδυνο ,πρωινο μονο μισο ποτηρι γαλα , μονο το μεσημερι τρωω...καλα.και αυτος θελει να κοψω κι'αλλα...τι αλλο να κοψω????ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!

παιζει να κανεις κατακρατηση. μηπως παιρνεις utrgestan γιατι αυτα πρηζουν απο μονα τους

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσακια γεια σας
εδω και 3 μερες για 1 με 2 φορες την ημερα πετρωνει η κοιλια μου για λιγα δευτερολεπτα και μετα ολα καλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 990599 πρεπει να ανυσηχισω?σκεφτομε να παω αυριο στο γιατρο αλλα μηπως ειναι φυσιολογικο στην φαση που βρισκομε?

totula

totula
Για συσπασεις μου ακουγοντε. Να ξαπλωσεις και να πας αυριο στο γιατρο. Μην ανησυχεις ειναι λογικο οσο πλησιαζουμε στο τελος ο οργανισμος μας να προετοιμαζεται αλλα μην τον καταπονεσεις και εσυ. ειναι φυσιολογικο αλλα καλυτερα παντα η γνωμη του γιατρου

799ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 32 Empty Πολλές γλυκές καλησπέρες!!! Κυρ Σεπ 11, 2011 7:58 am

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!Πόσο χαίρομαι όταν διαβάζω αυτά που γράφετε για τις προετοιμασίες και ανυπομονώ να αρχίσω κι εγώ.Περιμένω να έρθει και η μαμά μου από Ρόδο τέλος Οκτώβρη να πάμε για ψώνια μαζί με την πεθερά μου.Επείσης αυτό που περιμένω πολύ είναι να δροσίσει λίγο..δεν αντέχω άλλο την ζέστηηη!!!!Πάω να κάνω κάτι ζεσταίνομαι και κουράζομαι,πάω να ξαπλώσω να ξεκουραστώ..ξαπλώνω και βράζω!!!!Ούτε ανεμιστήρας ούτε air condition...τι πράμα είναι αυτό??!!

aylin

aylin
Κοριτσάκια όμορφα τι μου κάνετε?

Εγώ σήμερα ασχολήθηκα με προετοιμασία βαλίτσας.Μου λείπουν σερβιέτες, επιθέματα στήθους και τα ρούχα της μπέμπας.

Νυχτικά και ρόμπες είχα οπότε δεν χρειάστηκα να πάρω...Τα καταστήματα oysho που βρίσκονται?Εγώ πρώτη φορά τα ακούω.Είμαι άσχετη το ξέρω...χιχιχι

Κατά τα άλλα καλά, νυστάζω συνέχεια, και επίσης σιχάθηκα αυτό τον ανώμαλο καιρό!Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε...Σεπτέμβριος μήνας και τα air condition δουλεύουν περισσότερες ώρες απ'ότι τον Αύγουστο!

Αρετούλα και Τοτούλα με το καλό να πάτε στα σπίτια σας!!!Καλορίζικα και πάντα να ζείτε στιγμές ευτυχίας εκεί!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις