Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
174 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 174 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΣ! ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΤΗΧΩΣ!!!
ΜΑΜΑΧ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΦΩΤΟ!!!

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maraki85 καλως σε ξαναβρηκαμε τι κανει το μωρακι σου τι νεα ειχατε τοσο καιρο που ελειπες???Εμεις ολες μας μαζι με τα μωρακια μας μεγαλωνουμε κ ανυπομονουμε,,καποιες ξεκινησαν τα βαψιματα ,,προετοιμασιες στο παιδικο...

Υ.Γ. ηταν να βαψουμε κ εμεις σημερα αλλα τελικα ακυρωθηκε Embarassed Embarassed Sad Sad κ θα βαψουμε δευτερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994

κικτσο περιμενω να δω την κουβερτουλα αχ ποσο σας χαιρομαι που καθεστε κ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 99132 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 99132 εκει με της ωρες π προσπαθειτε να βγαλετε το σχεδιο...αληθεια ποσες μερες σας παιρνει να φτιαξετε κατι πχ παπουτσακια??λετε να το αρχισω προλαβαινω χαχαχχα...

καλημερα σε ολους φιλακια πολλα...

Νατασακι σημερα η μεγαλη μερα ε???Να ειστε παντα Αξιοι κ να το διασκεσασεις οσο μπορεις..φιλακια!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TAΤΙΑΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣ.ΕΓΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΕ ΤΣΙΓΚΕΛΑΚΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΝΗΜΑ.
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΑ! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 1 ΣΗΜΑΝΤΗΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.......

tatianoula

tatianoula
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!

ΚΑΙ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 11!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 50580

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!
τι κανετε? ευχαριστω και ΠΑΛΙ για το καλωσορισμα ειστε πολυ γλυκιες!!! Embarassed Embarassed

αχ κοριτσια συγχωρεστε με ακομα δεν μπορω να εγκληματιστω εχασα παρα πολλα ποστς Rolling Eyes
σιγα σιγα ελπιζω να μπω και γω στην ροη! Cool

κοριτσια χθες ψιλοτρομαξα λιγο αλλα κλασσικα μετα το ξεπερασα.. ενιωθα το μωρο τοσο χαμηλα που νομιζα οτι θα σκασει οπου ναναι μυτη! κατι τσουξιματακια/πονακια/πιεση στην κυστη και με κλωτσαγε χαμηλα, ο γιατρος μου ειπε να αραξω ξαπλα με ενα μαξιλαρι στον ποπο, και να μην ανυσηχω, σας εχει τυχει?

κοριτσια βλεπω απο ψωνια πατε ολες σφαιρα ε, εγω ακομα τιποτα παρα μονο μερικα δωρακια απο αλλους
απο εβδομαδα ομως θα παραγγηλουμε τα επιπλακια μας και το καροτσι γιατι κανουν και ενα μηνα, ωστοσο λεμε να κανουμε ενα βαψιματακι... αυτααααααααααααααα
α οσο για το ονομα που συζηταμε και εμεις εχουμε καταληξει στο - Νιόβη - ειναι απο ελληνικη μυθολογια και με τελεια ιστορια, ειπαμε να μην βγαλουμε απο παππουδες γιαγιαδες Wink

να εχετε μια πανεεεεεεμορφη μερα χαιρομε να διαβαζω νεα σας, να πηγαινουν ολα καλα για ολες μας !!!

tatianoula

tatianoula
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 875502 πως μεγαλωσε η κοιλιτσα σου!!!!μην ανχωνεσε σωτηρια μου σιγα σιγα ολα θα γινουν κ εμεις τωρα θα βαψουμε το παιδικο!!!!

mamax

mamax
ευχαριστω
maraki85 και κικιτσο
σημερα ειμαι καλυτερα συνεχιζω βεβαια καθε 3 ωρες χαπια αλλα οκ.
τωρα τελιως ακινητη δεν ειμαι στο κρεβατι αλλα οσο μπορω μενω ξεκουραστη η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα πολυ αλλα τωρα εχω παρει θαρρος την αλλη βδομαδα εχω βιοφυσικο προφιλ και πυστευω θα δουμε τι γινετε, νομιζω οτι εκει θα φανουν οι συσπασεις ελπιζω δεν ξερω κι ολας μηπος φαινοντε μονο στον καρδιοτοκογραφω

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα καλημερα τατιανουλι !!! αληθεια λες? και συ δεν πας πισω!!! φαινετε η ευτηχια στο πρωσοπο σου και γλυκαινεις τοσο πολυ!!! νομιζω μια χαμογελαστη εγγυουλα ειναι πολυ ομορφη εικονα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994
τι χρωματακι θα το κανετε?

τατιανουλα και κοριτσια εσας σας εχει τυχει να νιωθετε το νινι σας πολυ χαμηλα και να ψιλοποναει?

καμπυλη κανατε ολες? εγω στις 19 του μηνα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 328109

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax τι εχεις κοπελα μου και εισαι τρομαγμενη και ξαπλα? συσπασεις?

tatianoula

tatianoula
σωτηρια μου καμπυλη καναμε σχεδον ολες ,,καποιες με καλα αποτελεσματα καποιες με οχι τοσο αλλα ευτυχως ειναι ολα υπο ελεγχο...

το δωματιο μας θα το βαψουμε σε μπεζακι η κιτρινακι ανοιχτο ''οτι βγει'' πηρα κ αυτοκολλητα με γουινι κ μικι μαους κ ψαχνω για τουιτι επισης θα παρουμε χρωματιστο ''παιδικο'' χαλακι κ πολυφωτο οποτε δεν ηθελα να ειναι ΟΛΑ υπερβολικα!!!μολις το ετοιμασω σιγουρα θα βαλουμε φωτο,,οπως κ τα αλλα κοριτσια..αμα πας μερικες σελιδες πισω η στελλιτσα προλαβε κ εβαψε το δωματιο της Μαριζας μας κ ειναι φανταστικο ροζακι σκετο παραμυθι....

mamax

mamax
ναι συσπασεις εδω και λιγες μερες Sad
καμπυλη εκανα και εγω δυστηχως εχω και λιγο απο ζαχαρο αλλα ενταξη με λιγο διατροφη ειναι μια χαρα, πρεπει στην καμπυλη να μην ανχονεσε καθολου γιατι κυριως απο το ανχος ανεβενει

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το συμαντικο ειναι να ειναι εν τελη ολα υπο ελεγχο!

πολυ ομορφα! οταν με το καλο τελιωσετε να μας το δειξεις!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994
παω να δω και της πριγκιποπουλας της Μαριζουλας! χιχιχιχ

αντε αντε κοριτσια περναει ο καιρος ολα δεξια να πανε να αντικρισουμε τους ''ερωτες μας'' Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:ναι συσπασεις εδω και λιγες μερες Sad
καμπυλη εκανα και εγω δυστηχως εχω και λιγο απο ζαχαρο αλλα ενταξη με λιγο διατροφη ειναι μια χαρα, πρεπει στην καμπυλη να μην ανχονεσε καθολου γιατι κυριως απο το ανχος ανεβενει

MAMAX Ο γιατρος τι λεει για ολα αυτα? ξεκουραση και διατροφη? ελπιζω να χαλαρωσεις και να κυλησουν ολα ομαλα! που πιστευω οτι ολα καλα θα ειναι! υπομονη κοριτσια μου! λιγο μας εμεινε! φιλια και περαστικα!!! Smile

mamax

mamax
ναι χαπακια και ξεκουραση,
γενικως δεν πρεπει να κουραζομαστε αυτο ειναι συμαντικο, καλη επυτιχια και στην καμπυλη σου

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεκουραση λοιπον και ηρεμια mamax πολυ συμαντικο και ολα καλα θα πανε θα δεις!

ευχαριστω πολυ! Smile

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα κοριτσακια
θελω να κανω μια ερωτηση στα κοριτσακια που δεν δουλευουν και καθοντε σπιτι πως περνατε την μερα σας?εγω εμεινα ανεργη 1 μηνα πριν μεινω εγκυος και εχω αρχισει να τρελενομε μεσα στο σπιτι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994 δεν περναει η μερα με τιποτα ο αντρας μου ερχετε το βραδυ απο την δουλεια και ειμαι ολη μερα μονη μου δουλειες πολλες δεν κανω τα κλασσικα καθημερινα μαγειρεμα σκουπισμα...δεν θελω να ανοιγω βαριες δουλειες ερχετε το απογευμα και η μαμα μου μου κανει παρεα αλλα ΒΑΡΙΕΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 679259

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε: κοριτσια χθες ψιλοτρομαξα λιγο αλλα κλασσικα μετα το ξεπερασα.. ενιωθα το μωρο τοσο χαμηλα που νομιζα οτι θα σκασει οπου ναναι μυτη! κατι τσουξιματακια/πονακια/πιεση στην κυστη και με κλωτσαγε χαμηλα, ο γιατρος μου ειπε να αραξω ξαπλα με ενα μαξιλαρι στον ποπο, και να μην ανυσηχω, σας εχει τυχει?

Καλημερουδια,κοριτσαρες μου!Χιονατουλα,μην ανησυχεις,το εχω παθει κι εγω μερικες φορες,προφανως η μπεμπα αλλαζει θεση και καμια φορα εχει τα ποδαρακι σε λαθος σημειο.Εγω δεν ρωτησα το γιατρο γιατι οταν μου το εκανε ηταν μεσα στον καρα-Αυγουστο και περιμενα να δω αν θα ενταθει πριν παρω τηλ. αλλα ειδα οτι ηταν παροδικο,αλλαξα εγω θεση,αλλαξε και η μπεμπα και τερμα.

mamax,εγω νομιζω οτι και συσπασεις να εχω δεν μπρω να τις καταλαβω.Βεβαια μεχρι ενος σημειου ειναι φυσιολογικο στη φαση που ειμαστε ολες.Πολλες φορες βλεπω ξαφνικα την κοιλια να χοροπηδαει 'η να αλλαζει σχημα αλλα αυτο ειναι σιγουρα το νινι-μικρο που κανει τα δικα του.Εχει ακομα φαινεται χωρο και αλλαζει θεσεις συνεχως.Ο γιατρος μου εχει πει οτι απλα ειναι κινητικη (δεν ηθελε να μου πει νευρικη) και γι'αυτο θα κανει διαφορα.Επειδη την εχει κοψει τι ατομο ειναι του λογου της,καθε φορα ελεγχει τον οφαλιο λωρο,μην παθουμε καμια λαχταρα.Δεν σας κρυβω οτι με ανησυχει κι εμενα αυτο οταν τη νιωθω να "λυσσαει" μερικες φορες και καθε μερα περιμενω να την νιωσω. Razz Razz Razz Razz

Αυριο θα ερθουν για φαγητο σπιτι μας πεθερα+γονεις μου,αλλα δεν θελουν να μαγειρεψω εγω,θα φερουν αυτοι.Δεν με χαλαει καθολου!Αλλα εχει πλακα,μου λενε "εσυ θα βαλεις το σπιτι,εμεις τα υπολοιπα"...Ειναι large,δεν μπορω να πω! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994

Παω σουπερ γιατι δεν εχω ουτε γαλα στο ψυγειο!!!!

aylin

aylin
Μανουλίτσες όμορφες καλημερούδια και απο εμάς!!!

Τι μου κάνετε?

Mamax ξεκούραση όσο μπορείς και θα δείς που όλα θα πάνε καλά!Και στο βιοφυσικό προφίλ θα τα δείτε όλα αναλυτικά!Πάνω απ'όλα ξεκούραση και όχι άγχος!!!

Νατάσα πάντα άξιοι, Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να περάσετε τέλεια στην υπέροχη Λάρισα!

Κικίτσο i'm in love with your πεθερά!!!Δυστηχώς η γιαγιάκα μου πρόλαβε να μου μάθει μόνο το κλασσικό πλέξιμο και χρησιμοποιώντας πολύ φαντασία μπορώ να φτιάξω μετά βίας μόνο κουβερτούλες...άντε και κάνα κασκόλ...

Χαμομηλάκι το καπέλο και τα παπουτσάκια είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

Χιονατουλίνο μην αγχώνεσαι για την καμπύλη...Δεν ισχύει πάντα αυτό που λένε ότι εάν πάρεις πολλά κιλά τότε θα έχεις σίγουρα...Εγώ έχω πάρει 11 κιλά και το προηγούμενο βράδυ ξεχάστηκα και έτρωγα μερέντα και με την γλυκόζη πήγε μόνο 115...και με κοιτούσαν σαν χάνοι στο μικροβιολογικό!!!Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!!!Αλλά να ξέρεις πως είναι κάτι που μπορείς και το ρυθμίζεις!!!

Τατιανούλι και Μόρα τα μωρουλίνια σας μεγάλωσαν τα μανάρια!!!Μπράβο!!!

Pumpkin...σου μιλάει η άνεργη πιανίστρια της παρέας...Στην αρχή όταν δεν είχα δουλειά ήταν ένα βάσανο...στη συνέχεια, λίγο οι δουλειές του σπιτιού λίγο το ένα λίγο το άλλο ... έχω τρέλλα με τα βιβλία!!!Διαβάζω αρκετά οπότε κάπως έτσι περνάει η ώρα...

Σας φιλώ πολύ πολύ κοριτσάκια όμορφα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 31 215994

aylin

aylin

mamax,εγω νομιζω οτι και συσπασεις να εχω δεν μπρω να τις καταλαβω.Βεβαια μεχρι ενος σημειου ειναι φυσιολογικο στη φαση που ειμαστε ολες.Πολλες φορες βλεπω ξαφνικα την κοιλια να χοροπηδαει 'η να αλλαζει σχημα αλλα αυτο ειναι σιγουρα το νινι-μικρο που κανει τα δικα του.Εχει ακομα φαινεται χωρο και αλλαζει θεσεις συνεχως.Ο γιατρος μου εχει πει οτι απλα ειναι κινητικη (δεν ηθελε να μου πει νευρικη) και γι'αυτο θα κανει διαφορα.Επειδη την εχει κοψει τι ατομο ειναι του λογου της,καθε φορα ελεγχει τον οφαλιο λωρο,μην παθουμε καμια λαχταρα.Δεν σας κρυβω οτι με ανησυχει κι εμενα αυτο οταν τη νιωθω να "λυσσαει" μερικες φορες και καθε μερα περιμενω να την νιωσω. Razz Razz Razz Razz

[/quote]

Χαμομηλάκι και η δικιά μου είναι πολύ κινητική...απο την μία είναι καλό...από την άλλη τρομάζω όταν είναι ήσυχη και λέω τι έπαθε τώρα...τι να πείς...λίγο έμεινε που θα πάει!!!Φιλάκια

aylin

aylin
Χιονατουλίνο μου...είναι φυσιολογικό νομίζω να αλλάζουν συνέχεια θέση άλλωστε απο την 21 μέχρι και την 28 εβδομάδα το έμβρυο περνάει την πιο κινητική του περίοδο!

Η δικιά μου της προάλλες τόσο πολύ είχε βρεί βόλεμα κάπου ανάμεσα σε νεφρά και τα πλευρά μου που νόμιζα πως θα πεθάνω απο τον πόνο...

Με το που αλλάζω στάση...όλα καλά όλα ανθηρά!!!Μπέμπες τι να της κάνεις... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας ομορφιες μου...τι κανετε???

Χθες πηγαμε στο γιατρο του νοσοκομειου (που θα γεννησω)και ολα καλα με τον μικρουλη μου...εμας μας βρηκε να ειμαστε 1.350 κιλο...αλλα δεν ηταν και σε πολυ καλη θεση και δεν μπορουσε να κανει και πολυ καλα ολες τις μετρησεις....τις 19 σεπτεμβρη που θα παμε στον γιατρο τον εξω που εχω, θα σας πω πιο σιγουρα(εαν μας κατσει καλα ο χρηστακος)μου ειπε οτι εχει ομορφα μαγουλακια και εκανε και πιπιλα καποια στιγμη....αυτα απο μας....

φιλακια σε ολες!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dionikou έγραψε:καλημερα κοριτσακια
θελω να κανω μια ερωτηση στα κοριτσακια που δεν δουλευουν και καθοντε σπιτι πως περνατε την μερα σας?

καλημερα!!! δε θα απαντησω για τωρα που εχω τα αλλα δυο ζιζανια, θα απαντησω για την πρωτη εγκυμοσυνη μου που ουτε εκει δουλευα.Λοιπον.. απλα τα πρωινα περνπυσαν με δουλειες. φαγητακι κτλ..εγω τουλαχιστον εχω κολημα με το σπιτι οποτε γεμιζα τα πρωινα μου. εννοητε ενδιαμεσα ειχε και καφεδακι. την υπολοιπη μερα καθομουν στο χαζοκουτι μεσα εξω ολο και κατι εκανα.δε ξερω εμενα μαρεσει γενικα το σπιτι οποτε δεν ειχα προβλημα.

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κουκλες κ απο μενα!Τι ομορφα που ετοιμαζεται δωματιακια,ειναι η καλυτερη περιοδος σε οσες ειδικα ειναι κ το πρωτο.Εγω ρε γαμωτο δεν εχω να ετοιμασω κατι εκτος απο τα ρουχαλακια που πρεπει να τα πλυνω,οι εγκυμοσυνες μου ειναι κοντα οποτε ολα ειναι καινουργια.Ααα για να μην λεω ψεμματα θελω να παρω εναν ωραιο μαρσιπο κ ενα ριλαξ που να κουνιεται.Το μπεμπινι μου ριχνει τρελα κλοτσιδια κ αυτη τη στιγμη μαλιστα με γαργαλαει.Αρχες του μηνα θα παω για ντοπλερ. Τα φιλια μου σε ολες!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dionikou ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΞΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ! ΒΡΕΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ!!
ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑΙ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙ´ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΒΑΛΙΤΣΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!
ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ
ΠΟΛΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΓΩ 20-9 ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΛΑ ΤΟ 1ο ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!!!

mamax

mamax
aylin να εισαι καλα για την συμπαρασταση, χαμομηλακι λιγες συσπασεις ολες εχουν ειναι φυσιολογικο απο την 24 και μετα γιατι γινετε προετοιμασια της μητρας απλα εχω λιγες παραπανω αλλα εγω εχω σοβαρα γυναικολογικα θεματα δεν σημενει οτι συμβενει σε ολες ειναι σπανιο περιπου 10%.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις