Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
178 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 178 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κουκλιτσα!!!παει κ αυτο αντε παλι 2 βδομαδες για να τον ξανα δουμε..εγω καθε φορα που βγαινω απο τον γιατρο γκρινιαζω ''παλι μας ξεπεταξε αντι να μας δειξει κατι παραπανω'' κ λεει ο αντρας μου καλα τι θελεις να σου δειξει λεει υπερηχος ειναι εσενα λεει κ μια ωρα να σου δειχνει οχι δεν θα πεις...εγω ομως νιωθο οτι περναει τοσο γρηγορα η ωρα εκει κ δεν τον χορταινω χαχααχχ...

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κ επο εμενα κοριτσια!!!Χθες ειδαμε κ εμεις τον μπεμπη ο οποιος εχει φτασει το 1.700kg κ ειναι μια χαρα!!!Εκανα κ το Doppler κ μου ειπε ο γιατρος οτι χρειαζομαι ξεκουραση γιατι ο πλακουντας δουλευει παραπανω απο το κανονικο κ δεν αιματωνεται σωστα το μωρο... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 534787 Μου ειπε να περιορισω τα γλυκα κ το αλατι τωρα στο τελος κ συζητησαμε κ για την γεννα...θα παμε για φυσιολογικο τοκετο αν ομως δει οτι ζοριστω εγω η το μωρο θα παμε για καισαρικη,αυτο θα το δουμε εκεινη τη στιγμη. Mamax,εγω παιρνω utrogestan σχεδον σε ολη μου την εγκυμοσυνη γιατι μεχρι προχθες δουλευα,κ εμενα η δουλεια μου ηταν 9 ωρες ορθοστασια affraid affraid ...Χρειαζεσαι ξεκουραση καλη μου,εδω που φτασαμε μην αγχωνεσαι κ ολα θα πανε καλα..Polaki,Mora κ Penelope με το καλο περιμενουμε νεα σας απο τον γιατρο!!!!!!Carrie μου,καλα να περασετε κ να μην κουραστεις πολυ....Παω να κανω ντουζακι γιατι εχω ραντεβου στο κομμωτηριο για βαφη,κουρεμα κ χτενισμα..γενικη ανακαινιση χα χα χα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 875502 Φιλια σε ολες !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 417472

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:Καλημερα κουκλιτσα!!!παει κ αυτο αντε παλι 2 βδομαδες για να τον ξανα δουμε..εγω καθε φορα που βγαινω απο τον γιατρο γκρινιαζω ''παλι μας ξεπεταξε αντι να μας δειξει κατι παραπανω'' κ λεει ο αντρας μου καλα τι θελεις να σου δειξει λεει υπερηχος ειναι εσενα λεει κ μια ωρα να σου δειχνει οχι δεν θα πεις...εγω ομως νιωθο οτι περναει τοσο γρηγορα η ωρα εκει κ δεν τον χορταινω χαχααχχ...
Χα χα χα κ εγω ετσι νιωθω Τατιανα μου!!!!Χθες ο υπερηχος κρατησε περιπου ενα τεταρτο κ εγω ενιωθα οτι με ξεπεταξε...!!!!Τι να κανουμε,αφου τα βλεπουμε μονο 1 φορα στις 15 μερες να μην τα χαρουμε...?

tatianoula

tatianoula
ξεχασα να σας πω το πιο σημαντικο!!στην θεσσαλονικη τουλαχιστον στο ιπποκρατειο που θα γεννησω εγω θα εχουμε τα μωρα μαζι μας στο δωματιο!!Το κανουν λενε για να μαθει το παιδι απευθειας στο στηθος κ οχι στα μπιμπερο,,απο την μια μ''αρεσει απο την αλλη αν θα ειναι δυκλινο το δωματιο με προβληματιζουν πολλα οπως το αν θα κλαιει το παιδι της διπλανης δεν θα κλεισουμε ματι κ εμεις κ πολλα αλλα!!!!!!δεν ηταν ετσι τωρα ξεκινησαν να το εφαρμοζουν θα τα παιρνουν λεει μονο το πρωι θα τα κανουν μπανιο κ θα μας τα φερνουν!![b]

tatianoula

tatianoula
ναι Αλεξια κ''γω μια απ''τα ιδια αλλα απο την αλλη ο γιτρος κοιταει αυτα που ''πρεπει να δει '' την αναπτυξη κ.τ.λ. εγω ομως δεν θα''λεγα οχι αν ειχα ενα τετοιο μηχανημα κ στο σπιτι μου χαχχαχχαχαχ!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Ετσι οπως τα λες ειναι!!!!Αν ειχαμε ενα τετοιο μηχανημα στο σπιτι δεν θα σταματουσε σχεδον καθολου να δουλευει...!!!!!!

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια και απο μενα.....
σημερα το πρωι ξυπνησα με φρικτους πονους στις γαμπες....ΚΡΑΜΠΕς...ακομα ποναω...δεν μπορω να κατσω δεν μπορω να περπατησω....ποναω αλλα ταυτοχρονα γελαω κιολας ,ειναι πολυ αστειο αυτο που νοιωθω....τι να κανω?????εκανα λιγο μασαζ αλλα δεν γινετε τιποτα!!!

...εντωμεταξυ...βλεπω οτι σχεδον ολες πατε σχεδον καθε 15 - 20 μερες στο γιατρο....εμενα γιατι ο γιατρος μου με βλεπει καθε 1μιση μπορει και 2 μηνες??βεβαια ολα καλα ειναι αλλα μηπως ν'ανησυχησω??????????????........

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας!!! τι κανετε? αντεχετε? εγω εχω τρελλους πονους στα κοκαλα στη λεκανη και το βραδυ ποναει και η μεση μου. Crying or Very sad ειναι απο την καλοπεραση μαλλον... που θα παει θα περασει. ανηπομονω να ερθει η Δευτερα να πανε σχολειο τα αλλα να ηρεμησω λιγακι τα πρωινα. εσεις τι κανετε απο πονους? κοριτσια δε ξερω αν εχετε καισεις.. εχω αυτο το ''λουκανικο''μαξιλαρι. εγκυμοσυνης και θηλασμου αργοτερα. μιλαμε το εχω αυτοκολλητο πανω μου. αν δεν ειχα αυτο δε ξερω τι θακανα. το κανω οτι θελω και βολευομαι. απορω στα αλλα μου γιατι δε το ειχα παρει!
να ρωτησω και κατι αλλο? εχετε αυτη τη σκουρα γραμμη στην κοιλια? εγω ισα που φαινετε. στις αλλες μου εγκυμοσυνες ηταν πιο εντονη. δε θυμαμαι ακριβως τι σημαινει βεβεια αυτη η γραμμη. κατι με τη μελανινη του δερματος αλλα τι..? μια φιλη μου ειπε πως θαμου βγει πιο ξανθο το μωρο εφοσον δεν την εχω τοσο εντονη Rolling Eyes Laughing

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
supermama έγραψε:γεια σας!!! τι κανετε? αντεχετε? εγω εχω τρελλους πονους στα κοκαλα στη λεκανη και το βραδυ ποναει και η μεση μου. Crying or Very sad ειναι απο την καλοπεραση μαλλον... που θα παει θα περασει. ανηπομονω να ερθει η Δευτερα να πανε σχολειο τα αλλα να ηρεμησω λιγακι τα πρωινα. εσεις τι κανετε απο πονους? κοριτσια δε ξερω αν εχετε καισεις.. εχω αυτο το ''λουκανικο''μαξιλαρι. εγκυμοσυνης και θηλασμου αργοτερα. μιλαμε το εχω αυτοκολλητο πανω μου. αν δεν ειχα αυτο δε ξερω τι θακανα. το κανω οτι θελω και βολευομαι. απορω στα αλλα μου γιατι δε το ειχα παρει!
να ρωτησω και κατι αλλο? εχετε αυτη τη σκουρα γραμμη στην κοιλια? εγω ισα που φαινετε. στις αλλες μου εγκυμοσυνες ηταν πιο εντονη. δε θυμαμαι ακριβως τι σημαινει βεβεια αυτη η γραμμη. κατι με τη μελανινη του δερματος αλλα τι..? μια φιλη μου ειπε πως θαμου βγει πιο ξανθο το μωρο εφοσον δεν την εχω τοσο εντονη Rolling Eyes Laughing

να σου πω την αληθεια εγω αυτη την γραμμη την ειχα απο παντα.........σημαινει κατι???????

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντα?? χμμμ δε ξερω τι να σου πω.. δε με χαλαει βεβαια απλα το εχω απορια.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ!
ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΑ ΣΟΥ!ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ! Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑ ΠΛΕΧΤΑ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5:30 ΦΑΝΤΑΣΟΥ. ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΦΛΑΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ....

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου!

Τελευταια μερα της εβδομαδας σημερα,περιμενω πως και πως το Σ.Κ!!!
Σημερα εχω λιγη δουλιτσα,σαφως λιγοτερη απο τις προηγουμενες μερες,προσπαθω να μην κουραζομαι πολυ γιατι σε καμια περιπτωση δεν με παιρνει να μου πει ο γιατρος κανενα "και τωρα ξαπλα!"...Να δω βεβαια τι θα μου πει σε 3 βδομαμδες που θα παω για τον υπερηχο γ'τριμηνου που πρεπει να ξαναελεγξουμε τον χαμηλο μου πλακουντα.Με εχει σωσει το γεγονος οτι ειναι οπισθιος γιατι αν δεν ηταν,μου ειπε,η ξαπλα ηταν σιγουρη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 534787 Αντε να δουμε αν ανεβηκε,οπως ελπιζουμε.Αν δεν ανεβει,πραγμα καπως σπανιο για την περιπτωση του οπισθιου βεβαια που αξιζει και το οσκαρ γκαντεμιας,τοτε ισως παμε για καισαρικη λιγο νωριτερα γιατι μπορει να μου κανει αιμορραγια.Θα δειξει,θα ειναι συνεχως υπο παρακολουθηση.

Τυχερουλες που ειδατε τα νινακια σας!Εγω τη βλεπω μια φορα το μηνα εκτος απο τον Ιουλιο που πηγαμε 2 φορες στο γιατρο λογω και του β'επιπεδου.Τις υπολοιπες ο γιατρος θελει να με βλεπει 1 φορα το μηνα (και να πω την αληθεια δεν εχω και πολυ χρονο για περισσοτερες) και καθε φορα κανει σοβαρος-σοβαρος τις μετρησεις του και τελειωνει το παραμυθι.Ο αντρας μου μου λεει οτι δεν θα κατασκηνωσουμε κι εκει και οτι ο ανθρωπος θελει να κανει απλα τη δουλεια του.Βεβαια νομιζω οτι απο τον αλλο μηνα μου ειχε πει οτι θα χρειαζεται να με βλεπει ανα 15μερο και οταν μπω στο μηνα μου ανα βδομαδα.Αλλα τοτε θα ειμαστε τοσο κοντα στη γεννα που δεν θα με νοιαζει.

εγω την γραμμη αυτη δεν την εχω αλλα ειμαι και πολυ ασπρη,τι να πω.Οι κοιλια μου παντως,λεει ο αντρας μου,οτι ειναι σαν γεωφυσικος χαρτης,γιατι φαινονται πολυ οι φλεβες μου και μοιαζουν με ποταμια,χαχα! Laughing Laughing Laughing

Μολις παρηγγειλα τα αυτοκολλητα για το δωματιο της Μυρτουλας μου:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0036TGYP2/ref=ox_ya_os_product

Μας ηρθαν τελικα στα 48 ευρω και εχει 66 αυτοκολλητα μεσα.Στην Ελλαδα την ιδια συσκευασια την βρισκαμε τουλαχιστον 60 ευρω.Επισης αυτο το ΣΚ πρεπει να καταληξουμε οπωσδηποτε σε καροτσι γιατι δεν ξερω ποσο χρονο θα κανει να μας το στειλουν.Ο κουνιαδος μου θα μας το παραγγειλει αλλα μας ειπε οτι θελει καμποσο καιρο πριν.

Αυταααααα...σας φιλω,παω να μαγειρεψω μια ωραια μακαροναδα,αυτην:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/spaggeti-me-giaourti.html
ειναι πολυ δροσερη και light! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 417472

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XAMOMΗΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!
ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΣ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΒΟΥΝΟ

totula

totula
Καλημερα, εμεις με τα ονοματα δεν ειμαστε και πολυ πρωτοτυποι. Τον λενε Γιαννη το ονομα του μπαμπα μου. Τον μεγαλο τον λενε Αντωνη (τρελλαινομαι για αυτο το ονομα) του πεθερου μου. πονους ευτυχως δεν εχω αλλα ξενερωσα με την καλλιεργεια παλι μικροβιο βρηκανε και πρεπει να την επαναλαβω μεσα στη εβδομαδα. Σημερα εχουμε εξοδο, γαμο και χαρα. Οποτε κομμωτηριο και μακιγιαζ, αντε να γινουμε λιγο γυναικες.
Εγω την γραμμη την εχω απο τον αφαλο προς τα κατω ενω στην πρωτη ηταν σε ολη την κοιλια.
Την δευτερα θα δω το αγορακι μου, ελπιζω να εχει εξαφανιστει τελειως ο ογκος και ο τραχηλος, πραγμα σεχδον αδυνατον, να ειναι ιδιος

tatianoula

tatianoula
xamomilaki τα αυτοκολλητα ειναι απλα σουπερ!!!κ ποσο ταιριαζει η καλαθουνα της στελλας εκει!!!η μακαροναδα ειναι πολυ ευκολη κ με 3υλικα..εγω εκανα μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα κ τονο ''σκορδακι,μαιντανο κ λιγη παπρικα''..
κικιτσο θα συμφωνησο απολυτα μαζι σου και''γω θεωρο Ηρωες αυτες που δουλευουν στην εγκυμοσυνη εδω μια σκουπα βαζω κ μετα καθομαι 10λεπτα να ξεκουραστω...Αλλα κ ολα θεμα συνηθειας ειναι ομως οσο να'ναι κουραζομαστε πιο ευκολα τωρα!!!

σας φιλω καλα να περασετε οσες εχετε εξοδο καλα αποτελεσματα οσες εχετε εξετασεις-αποτελεσματα!!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1800ΓΡΜ.!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!!

tatianoula

tatianoula
mora ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 215994 μια χαρα 30εβδ κ ειναι 1800 ??πω πω βλεπω να γενναμε 3.500κιλα γαιδουρακια χαχαχχαχα...καλοθρεμενα απο τωρα!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας!Μολις τελειωσα τη δουλεια!Αυριο εχω 2 ωριτσες μαθημα μονο και μετα θελω να την κανω για θαλασσα! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Να σας πω να γελασετε!Ηρθαν στο φροντιστηριο να μου ζητησουν πληροφοριες για να γραφτουν 3 τριδυμα με τη μαμα τους! Shocked Shocked Shocked 2 κοριτσακια που ηταν ολοιδια μεταξυ τους και ενα αγορακι που ομως τους εμοιαζε καταπληκτικα.Στην αρχη ειχα μεινει και τα κοιταζα.Ειναι 9 χρονων,αν τελικα γραφτουνε ειναι ενα τμημα απο μονα τους,θα εχει γελιο.Μακαρι να γραφτουν τελικα,οχι τοσο για τα λεφτα αλλα δεν φανταζεστε τι γλυκουλια ηταν!Να τους κανουμε τζαμπα μαθημα??!?! Laughing Laughing Laughing

Α,σημερα με επιασε λιγο καταναλωτικος οιστρος και μαζι με τα αυτοκολλητα της μπεμπουλας παρηγγειλα και αυτα:

http://img0.etsystatic.com/il_fullxfull.263291084.jpg

&

http://img2.etsystatic.com/il_fullxfull.263581502.jpg

Ο αντρας μου τα ειπε "γελοία" αλλα με την καλη εννοια,του αρεσαν παρα πολυ!Να'σαι καλα,carrie μου,που βρηκες το site!

Παω να μαζεψω τον αντρουλη μου απο τη δουλεια να παμε επιτελους σπιτακι μας!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 30 587529

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ
ΤΑ ΖΗΛΕΨΑ ( ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ) ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ
ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ;ΠΑΩ ΝΑ ΚΕΝΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ !!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!

tatianoula

tatianoula
και''γω και''γω ζηλευω πω πω τι παππουτσακια ειναι αυτα???σκετη τρελλα...Ειπαμε τα κοριτσακια σ''αυτα ειναι τυχερα 500σχεδια εχει ενω τα αγορακια μας Crying or Very sad Crying or Very sad

κικιτσο τυχερουλα εχεις κ την πεθερα κανεις κ''συ μια χαρα!!!

αντε καντε μπιζνα να αγοραζουμε εμεις που δεν εχουμε ιδεα!!!Αλλα για της ανεργες να κανετε φιλικες τιμες χααχαχχαχ!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΩΡΟ.

tatianoula

tatianoula
αχου σ''ευχαριστω γλυκεια μου μονο που με σκεφτηκες ''δεν χρειαζεται'' απλα ξερεις ειναι το παραπονο [αχρηστη] δεν μπορω να φτιαξω ουτε παππουτσακια στον γιοκα μου..Αλλα ειπαμε η το''χεις η δεν το''χεις στο δευτερο ισως μαθω Mad Mad Mad Mad ''χλωμο''αλλα λεμε τωρα!!!

mamax

mamax
carrie,
penelope26 kai alexia-marinos σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και τα καλα σας λογια Very Happy

penelope26 συσπασεις ειναι κατι πονακια χαμηλα στην ιβικη περιοχη και ενα φουσκομα που κανει η κοιλια σαν βουναλακι και κραταει λιγα δευτερολεπτα, η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα παραπολυ μην γεννησω προωρα
ξεκουραση μου ειπε και χαπια yutopar.
ελπιζω οτι θα πανε ολα καλα και ευχομαι να μην τυχει σε καμια αλλη.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειδα κατι για ονοματα πιο πανω ε?
λοιπον... εγω στα 2 μου πρωτα βαλαμε αποτους γονειςμου. Δεσποινα και Χαραλαμπος (που δε μαρεσει και φωναζουμε τον μικρο Λαμπη!) τα πεθερικα μου τα ειχαν ακουσει αποτον αλλον γιο οποτεδεν ειχαν προβλημα.
τωρα το 3ο θα μπει Κωνσταντινος του πεθερου. Ευτυχως μαρεσει,καιθα το κρατησω χωρις υποκοριστικο.

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επιτελους εφτιαξα τον υπολογιστη στο σπιτι και θα μπορω να σας διαβαζω κανονικα και οχι απο το μικροσκοπικο κινητο μου που μου βγαιναν τα ματια!!!
Χαμομηλακι τι υπεροχα παπουτσακι ειναι αυτα?ειναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α!!
mamax ξεκουραση οσο μπορεις .λιγος καιρος μας εμεινε κορτιτσια!!!

tatianoula,carrie.supermama,kikitso και σε ολες τις υπολοιπες συγνωμη εαν ξεχναω καποια τα φιλακια μου και θα επανελθω,παω να διαβασω ολες τις σλιδες που εχετε γραψει γιατι εχω μεινει πολυ πισω!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις