701 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 Πεμ Σεπ 08, 2011 2:21 am
mora
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Πεμ Σεπ 08, 2011 6:29 am, 1 φορά
tatianoula έγραψε:ολοι τον Χρηστο νομιζω το εχουμε συνδιασει με τον Χριστουλη...εμεις δεν εχουμε αποφασισει για το ονομα ,,ο αντρας μου λεει οτι δεν εχει προβλημα να διαλεξω οτι μου αρεσει...Εγω σκεφτομαι να το βγαλουμε ''ΑΓΓΕΛΟΣ''..
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια καλημερα και καλο μηνα να εχουμε, περναει ο καιρος!
εχω αρκετες μερες να μπω διαβασα μερικα ποστ αρκετα βιαστικα και πεταχτα γιατι μαζευτηκαν πραγματικα πολλα και δεν μπορεσα να σας διαβασω, ελπιζω να ειστε ολες τελεια!
Αυλιν τατιανουλα και Πολακι μπορω να πω μεχρι που συγκινηθηκα με τα μυνηματα σας, ξερετε εσεις!
ειστε γλυκητατες και ευχαριστω για το ενδιαφερων παααρα πολυ!
Σημερα καναμε την Β'επιπεδου πηγα με ψυχραιμια και ετοιμη για ολα που λεμε και δοξα το θεο ηταν ολα μα ολα τελεια ειμαστε 660 γραμμαρια και ζωηρες!
ομολογω οτι μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος κοριτσια συνεχιζουμε δυναμικα!
ψωνακια θα κανω απο το Mothercare εχω κανει λιστα
σιφινιερα κουνια στρωμα καλαθουνα καροτσι(το spin της mothercare) πορτ μπεμπε ριλαξ και νομιζω 2-3 αλλα που μου διαφευγουν τωρα μας πανε ολα μαζι 1700 ευρω, καθολου ασχημα
ψυχολογια χαλαρη κιλα (2) -λογω του θεματος μου ξερετε- μη φρικαρετε .. χεχεχ νομιζω παμε καλα σιγα σιγα θα ριξουμε και ενα βαψιματακι -λιλα , μωβ , και γαλαζιο-
ελπιζω να μπαινω πιο συχνα πυκνα τωρα ειχε ερθει η κολλητη μου απο Αγγλια που ειχα να τη δω 2 χρονια και καταλαβαινετε που καιρο για υπολογιστη???
φιλια σε ολες καλα ναμαστε!
μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε παρε τα χαπακια και μην ανχονεσεmamax έγραψε:γεια σας κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!
εγω δεν ειμαι πολυ καλα εχω συσπασεις και ξεκινησα χαπια και εχω φοβηθει παραπολυ ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην γινει καμια στραβη τωρα εδω που φτασαμε
mamax έγραψε:λιγους πονους χαμηλα που ερχοντε σταματαν και ξανα και φουσκομα στην κοιλια που κραταει δευτερολεπτα, περνω τα γιουτοπαρ καθε τρεις ωρες αλλα φοβαμαι πολυ
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια καλημερα και καλο μηνα να εχουμε, περναει ο καιρος!
εχω αρκετες μερες να μπω διαβασα μερικα ποστ αρκετα βιαστικα και πεταχτα γιατι μαζευτηκαν πραγματικα πολλα και δεν μπορεσα να σας διαβασω, ελπιζω να ειστε ολες τελεια!
Αυλιν τατιανουλα και Πολακι μπορω να πω μεχρι που συγκινηθηκα με τα μυνηματα σας, ξερετε εσεις!
ειστε γλυκητατες και ευχαριστω για το ενδιαφερων παααρα πολυ!
Σημερα καναμε την Β'επιπεδου πηγα με ψυχραιμια και ετοιμη για ολα που λεμε και δοξα το θεο ηταν ολα μα ολα τελεια ειμαστε 660 γραμμαρια και ζωηρες!
ομολογω οτι μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος κοριτσια συνεχιζουμε δυναμικα!
ψωνακια θα κανω απο το Mothercare εχω κανει λιστα
σιφινιερα κουνια στρωμα καλαθουνα καροτσι(το spin της mothercare) πορτ μπεμπε ριλαξ και νομιζω 2-3 αλλα που μου διαφευγουν τωρα μας πανε ολα μαζι 1700 ευρω, καθολου ασχημα
ψυχολογια χαλαρη κιλα (2) -λογω του θεματος μου ξερετε- μη φρικαρετε .. χεχεχ νομιζω παμε καλα σιγα σιγα θα ριξουμε και ενα βαψιματακι -λιλα , μωβ , και γαλαζιο-
ελπιζω να μπαινω πιο συχνα πυκνα τωρα ειχε ερθει η κολλητη μου απο Αγγλια που ειχα να τη δω 2 χρονια και καταλαβαινετε που καιρο για υπολογιστη???
φιλια σε ολες καλα ναμαστε!
tatianoula έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ,,carrie καλα να περασετε να το διασκεδασεις οσο μπορεις κ χαλαρα με τα τσιφτετελια ε??
χτες πηγαμε στον ντοκτορ ο γιατρος μου ειπε οτι παμε καλα 1.500 κιλο πηγε ο γιοκας μου κ τα αγγεια μου λειτουργουν κανονικα ''επειδη ειχαμε προβληματακι''!!μπηκαμε στην μεγαλη ευθεια μου λεει κ αν θελω υπαρχουν καποια σεμιναρια για της αναπνοες ''ωστε να γεννησεις πιο ευκολα κ να μην νιωθεις πονο''κ επισης η γραμματεας του που ασχολειται μ''αυτα μπορει να μου διξει καποια τρικ για τον θηλασμο!!!ΜΕ λιγα λογια η γραμματεας του ασχολειται μ''αυτο ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ κ την εκανε διαφημιση!!!για το αλατι ουτε καν το εκανε θεμα που συμαινει θα συνεχισω να τρωω αυτα τα υπεροχα ανοστα φαγητα,,επισης εχασα 1ΚΙΛΟ κ ειπε οτι ειναι κατακρατηση υγρων που κανει το αλατι!!!κ επισης οτι δεν θα κανουμε ντοπλερ γιατι αυτος τα κοιταει ολα αυτα σε καθε υπερηχο,,στην ουσια θα δει τα αγγεια του μωρου αν κανει καλη κυκλοφορια του αιματος τα δικα σας αγγεια ''εμεις απο''κει καταλαβαμε οτι ειχαμε θεμα πριν 2μηνες'' κ οτι απλα καποιοι γιατροι την κανουν χωρια ενω αυτος τα κανει καθε φορα!!!Αυτα απο μενα ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης