Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
155 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 155 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΕ CARRIE ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΡΑΒΟΞΥΛΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λαμπρούλα φυσικά και είναι υποχρέωση τους?Τι θα κάνει δηλαδή δεν θα σου την γράψει??Εγώ σκέψου ότι έχω 8 μέρες διαφορά στην ημερολογιακή & υπερηχογραφική ΠΗΤ και θέλω να σταματήσω όσο πιο νωρίς γίνεται την δουλειά!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Δεν την παλεύω άλλο καθόλου!!Σήμερα σκέψου ήμουνα τόσο κομμάτια που η φωνή μου είχε βραχνιάσει και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω.Κάθε μέρα και χειρότερα..Και μόλις έμαθα ότι αύριο έχουνε και μετρό-ησαπ απεργία!!Λες και δεν μας έφταναν όλα τα άλλα... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 679259

Στελλίτσα έχεις απόλυτο δίκαιο..Όπως είπα ο καθένας μάλλον έχει τους λόγους τουSmile Προσωπικά με χαλαρώνει να σας μιλάω και να μοιράζομαι τις ανησυχίες μου μαζί σας και τα άγχη μου..Δεν έχω και φίλες που να είναι στην ίδια κατάσταση οπότε..

Μόλις επιστρέψαμε από έξω που πήγαμε για φαγητό με τον αγαπημένο μου.Σήμερα κλείνουμε 4 χρόνια έγγαμου βίου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 669659 Μετά την δουλειά έπεσα και κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα βρήκα έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας μία τεράστια ανθοδέσμη με λευκά λίλιουμ που μοσχομύριζαν και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στην μέση!!Λευκά είπε επειδή θα γίνω μανούλα και το τριάνταφυλλο επειδή θα με λατρεύει πάντα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 463819 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 463819 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 463819 Φέτος μου έκανε νομίζω το πιο όμορφο δώρο της ζωής μας..τον μπεμπάκο μας!!!!SmileSmileSmileSmile

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια! αληθεια που ειναι ολα τα αλλα κοριτσια? και εμενα μου εχετε γινει συνηθεια και οταν γυρναω σπιτι απο τη δουλεια θελω να σας μιλαω..
εγω καθολου αδεια τιποτα τιποτα οαεε βλεπεις..κλαψ κλαψ.. μονο 800 ευρω μετα τη γεννα.

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΑΦΡΑΤΕΥΕΙ!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ

CARRIE ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!
ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΜΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 18 49454

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:Tatianoula, Maraki85, Alexaki, Kikitso, Mora, Xιονατουλίνα...που χαθήκατε βρε κορίτσια???

Miss you Sad Sad Sad

Δεν ξέρω εάν μόνο εγώ αισθάνομαι έτσι αλλά σαν να έχει αλλάξει κάτι...Δεν είμαστε όπως στις αρχές... ( Sad Sad
Ελα βρε εχω προβλημα με τον υπολογιστη σπιτι κ μπορω να μπαινω μονο απο το κιν.κ μου ειναι δυσκολο να γραφω και εκτος απο αυτο εχω ενα διαολακι 19 μηνων που δεν με αφηνει σε ησυχια.μην με παρεξηγεις αλλα δεν μου ειναι ευκολο,σας διαβαζω ομως καθε μερα. Τον φαγαμε τον γαιδαρο κοριτσια,η ουρα μας εμεινε. Απο τον αλλο μηνα λεω να αρχισω να πλενω τα ρουχαλακια.

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
aylin έγραψε:
Tatianoula, Maraki85, Alexaki, Kikitso, Mora, Xιονατουλίνα...που χαθήκατε βρε κορίτσια???

Miss you

Δεν ξέρω εάν μόνο εγώ αισθάνομαι έτσι αλλά σαν να έχει αλλάξει κάτι...Δεν είμαστε όπως στις αρχές... (

Καλημερα στελλα και''γω ετσι αισθανομαι εχει αλλαξει παρα πολυ το φορουμ κ μερικες φορες μπαινω κ δεν εχω τι να γραψω γιατι δεν κολαει το ''θεμα μου'' με αυτα που γραφονται τελευταια...
εδω κ 3βδομαδες συζητιεται η καμπυλη ζαχαρου ο.κ. τα ειπαμε τα ξανα ειπαμε αλλα εμενα πρωσοπικα μ''εχει κουρασει το θεμα ας πουμε κ κατι αλλο εκτος απο ενδοεκρινολογους κ διαιτες κ κιλα...εμεις που δεν εχουμε κανενα απ''αυτα τα θεματα τι να λεμε ,,ενταξει καταλαβαινω οτι το φορουμ ειναι για ΟΛΟΥΣ και μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε κ οποιος θελει να συμμετεχει!!!Η καθε μια μας εχει διαφορετικη εγκυμοσυνη κ υποτιθετε οτι γι''αυτο ημαστε εδω για να στηριζουμε η μια την αλλη κ να μοιραζομαστε της ανησυχιες μας τα ανχη μας...εχει γινει πολυ βαρετο καθε μερα να προσπαθουμε να λεμε η μια στην αλλη αχ μην ανχωνεσε ολα θα πανε καλα λες κ εγω ειμαι ο Θεος κ μπορω να λεισω το οποιοδηποτε προβλημα!!!

δεν θελω να παρεξηγηθω αλλα τελευταια εχουν φυγει πολλα ΚΑΛΑ κοριτσια απο το φορουμ κ ειναι κριμα να χαθουμε μετα απο τοσους μηνες!!!

καλη συνεχεια!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα θα απαντήσω παίρνοντας προσωπικά το μήνυμα σου απλώς γιατί είμαι μία από τις κοπέλες που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο θέμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω εμπειρία από διαβήτη κύησης ούτε καν διαβήτη κανονικό για να ξέρω τι είναι αυτό που έχω και πως αντιμετωπίζεται. Θεωρώ πολύ σημαντικό όταν προκύπτει κάτι σε μία εγκυμοσύνη ναι το συζητάμε έτσι ώστε να ενημερώνονται και άλλες κοπέλες γιατί θεωρώ πραγματικά ανεύθυνους τους γιατρούς -και συγνώμη αν θίγω τον γιατρό καμίας- που δεν στέλνουν για καμπύλες ζαχάρου.Επίσης θεωρώ πολύ σημαντικό να συζητιούνται τέτοια θέματα γιατί δυστυχώς δεν είναι όλοι οι γιατροί ίδιοι και είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι θέλουν μόνο να παίρνουν επισκέψεις. Όπως ξέρεις και εσύ και όλες ,χρειάστηκε να αλλάξω 3 γιατρούς για το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχουν κοπέλες που αντιμετώπισαν το σάκχαρο μετά από μένα και χρειάστηκαν την γνώμη μου. Θεωρείς ότι ήτανε προτιμότερο να τα λέμε με πμ?Γιατί συγνώμη αλλά αν ο λόγος που εξαφανίστηκαν κάποιες είναι το γεγονός ότι βαριούνται να διαβάζουν για αυτό το θέμα τότε είναι μόνο δικό τους πρόβλημα!Ποιος σου λέει ότι δεν θα αντιμετωπίσει αυτό κάποιος σε μία δεύτερη εγκυμοσύνη ή κάτι διαφορετικό?Στην τελική αν κάποιος δεν θέλει να γράψει για το "πρόβλημα" του είναι επίσης δικό του δικαίωμα να μην το μοιραστεί μαζί μας. Δεν μπορούμε να μιλάμε όλη μέρα για πιπίλες και μπιμπερό γιατί υπάρχουν και άλλα θέματα που προκύπτουν. Λυπάμαι πάρα πολύ που σκέφτονται έτσι και κυρίως που ενοχλούνται με όλο αυτό..Δεν είναι δυστυχώς θέμα γκρίνιας (όπως διάβασα σε άλλο ποστ πριν μέρες και είπα να μην το σχολιάσω) αλλά θέμα υγείας. Να είστε όλες καλά και εσείς και τα μωράκια σας. Προσωπικά δεν θα συμμετέχω ξανά σε συζήτηση εφόσον τα θέματα μου δεν ενδιαφέρουν και σας κάνουν να δυσανασχετείτε...

mamax

mamax
λυπαμαι πολυ Τατιανουλα γιαυτα που ειπες!!! σου ευχομαι να μην εχεις κανενα προβλημα και να μην χρειαζετε να το συζητησεις. ευχαριστω παρα πολυ την carrie που με στηριξε στο προβλημα που εχω με τον διαβητη και οντος αν δεν το ζησει καπιος πως ειναι να εχεις προβληματα δεν μπορει να καταλαβει! αποχωρω και εγω ΦΥΣΙΚΑ
απο αυτο το φορουμ γιατι δεν μπορω να συζηταω μονο για πιπιλες γιατι οι αλλοι ενοχλουντε αλλιως ή να μου λενε τι να συζηταω. εχει καπου αλλα 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000δις φορουμ που μπορεις να συζητας τα προβληματα σου και να εχεις ελευθερια του λογου...
τατιανουλα αμα ψαχνεις τα κοριτσια...
μαλον κατα εκη τα εστειλες κι αυτα.

aylin

aylin
Κορίτσια μου καλημέρα,

Μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω επειδή γνωρίζω πως το ίντερνετ είναι απρόσωπο και πολλές φορές παρεξηγούνται πολλά πράγματα...

Όταν ανέφερα κάποια ονόματα αυτό δεν έχει να κάνει με την σελίδα...έχει να κάνει με το πως νοιώθω εγώ για αυτά τα άτομα.Μπορεί να είμαι υπερβολικά ευαίσθητη και να δένομαι με κάποιους ανθρώπους αλλά προς Θεού...Και προσωπική ζωή έχουμε και οικογενειακή και όλα δεν τριγυρνούν γύρω απο το φόρουμ.Εξ'άλλου προσωπικά μιλώντας τις σχέσεις μου με αυτούς που με ενδιαφέρουν τις έχω κρατήσει και έξω απο αυτό το φόρουμ και χαίρομαι πάντα να μαθαίνω πως είναι καλά!!!

Καλώς ή κακώς όταν μονοπωλείται το ενδιαφέρον με συγκεκριμένα θέματα αυτοί που δεν έχουν να γράψουν κάτι απλώς εύχονται όλα να πάνε καλά!Καμία από εμάς δεν θέλει το κακό της άλλης...'Όπως και να το κάνουμε έχουμε μοιραστεί σχεδόν μια ολόκληρη εγκυμοσύνη!

Νατάσα επειδή σε γνωρίζω και προσωπικά δεν σου κρύβω πως όταν έμαθα για τον διαβήτη κύησης που ανάπτυξες στεναχωρήθηκα για σένα.Είναι κρίμα να έχεις συνέχεια άγχος και ανασφάλεια και να μην μπορείς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!Και όλες μας πιστεύω πως έτσι νοιώθουμε!Απλώς έγινε υπερκατανάλωση του θέματος με αποτέλεσμα...μιλάω για μένα, να έχω σίγουρο το γεγονός ότι πάσχω και εγώ από αυτό.Καλώς η κακώς σε αυτή τη φάση μπερδεύεσαι με όσα ακούς ή διαβάζεις και πολλές φορές ταυτίζεσαι με τα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος.Εκτός αυτού εάν ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι για αρκετές μέρες γινόταν πριβέ διάλογος, χωρίς να ευθύνεσαι μόνο εσύ γι'αυτό!!!Γράφω πολύ πολύ φιλικά επειδί σε γνωρίζω και προσωπικά!

Επίσης να πω πως τελευταία πολλές φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο!Δηλαδή να απαντάμε μόνο σε αυτά που θέλουμε εμείς!Λάθος γιατί εδώ ξεκινήσαμε σαν παρέα και να στηρίζουμε η μία την άλλη και είναι κρίμα να χαθεί κάτι τέτοιο.

Επίσης παρατηρώ πολύ συχνά το στοιχείο της επίδειξης...Μπορεί να υπάρχουν μέλλουσες μανούλες που να μην μπορούν να αγοράσουν στο μωρό τους πανάκριβα πράγματα, που να μην έχουν αρχίσει κάν τα ψώνια τους, οπότε ας είμαστε λιγουλάκι πιο προσεκτικές με όσα γράφουμε περί αγορών.ΔΕΝ μιλάω για τις μανούλες που μοιράζονται την χαρά των αγορών τους...ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 περιπτώσεις εκ των οποίων επέρχεται μόνο το στοιχείο της επίδειξης!Για ευνόητους λόγους δεν θέλω να αναφέρω ονόματα!!!

Και κάτι τελευταίο...επειδή κάπου το είδα γραμμένο και αυτό καλό είναι να αποφεύγονται φανατικές υποστηρίξεις για μαιευτήριο, για τρόπους γέννας και για τόσο ευαίσθητα δεδομένα τα οποία έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας μέχρι να τα αναλύσουμε.ο καθένας ας πει τις απόψεις του, χωρίς αυτές να προσβάλλουν κάποιον άλλον και χωρίς να είναι επιβαλλόμενες!

Και ολοκληρώνω...ξεκινήσαμε μια παρέα.Άλλες πιο έμπειρες μανούλες άλλες πρωτομανούλες.Το άγχος είναι λογικό να υπάρχει και θα υπάρχει για όσο ζουν τα μωρά-παιδάκια μας.Ας συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας (στα πλαίσια του λογικού), ας ανταλλάσσουμε ιδέες.Δεν χρειάζεται να γινόμαστε υπερβολικές.Όλα θα πάνε καλά κι'ας ταλαιπωρούμαστε λιγάκι!!!

Συγγνώμη εάν σας κούρασα! Πολύ φιλικά

tatianoula

tatianoula
mamax έγραψε:λυπαμαι πολυ Τατιανουλα γιαυτα που ειπες!!! σου ευχομαι να μην εχεις κανενα προβλημα και να μην χρειαζετε να το συζητησεις. ευχαριστω παρα πολυ την carrie που με στηριξε στο προβλημα που εχω με τον διαβητη και οντος αν δεν το ζησει καπιος πως ειναι να εχεις προβληματα δεν μπορει να καταλαβει! αποχωρω και εγω ΦΥΣΙΚΑ
απο αυτο το φορουμ γιατι δεν μπορω να συζηταω μονο για πιπιλες γιατι οι αλλοι ενοχλουντε αλλιως ή να μου λενε τι να συζηταω. εχει καπου αλλα 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000δις φορουμ που μπορεις να συζητας τα προβληματα σου και να εχεις ελευθερια του λογου...
τατιανουλα αμα ψαχνεις τα κοριτσια...
μαλον κατα εκη τα εστειλες κι αυτα.

κατ''αρχην δεν υπαρχει λογος να λυπασαι εσυ γί''υτα που λεω εγω!!!!ο καθενας την αποψη του λεει κ δεν ηξερα να παρω αδεια απο σενα για να μην στεναχωρεθεις,ουτε το ονομα σου ανεφερα ουτε της νατασας απλα ειπα το τι πιστευω εγω ''τοσο καιρο αυτο δεν κανετε-νουμε αλλωστε???Εγω δεν εδιωξα καμια απο το φορουμ αλλα δεν εισαι απλα σε θεση να το γνωριζεισ...οπως ειπε η νατασα η καθε μια που εφυγε θα εχει τους λογους της και δεν κατηγορησα κανεναν γι''αυτο απλα ειπα οτι εχει κουρασει λιγο το θεμα [περα απ''αυτο ο καθενας οπως θελει το παιρνει]..αλλα ειπαμε οποιος εχει την μυγα ''να την αφησει''..

καλημερα!!!

mamax

mamax
τατιανα 4-5 ατομα ολα κι ολα μοιλανε!!! εγω η νατασσα κι αλλη μια κοπελα εχουμε διαβητη αρα σε μας αναφερεσε!!!
απο εκη και περα γιατι θελεις να μοιλανε εδω?
για την πεθερα σου και πως τα πας με τον αντρα σου δεν καταλαβενω?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ προσωπικά ούτε κουράστηκα, ούτε φοβήθηκα για τον διαβήτη ούτε για κανένα άλλο θέμα(ίσως λίγο με της blackrose..), ίσα ίσα ήξερα περίπου τι να περιμένω με την καμπύλη, και ήξερα οτι ΑΝ έχω (που δεν το πίστευα), θα με βοηθήσετε εσείς και οτι δεν θα ήμουν "μόνη".Δεν το λέω ούτε για να υποστηρίξω, ούτε για να θίξω καμία!
Και εγώ είχα πολλά προβλήματα τελευταία, αλλά η κάθε μία γράφει όσα θέλει!

tatianoula δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να περιμένεις να κολλήσει το θέμα σου κάπου, απλώς πες το και αλλάζουμε θέμα απο οτι βλέπεις συνέχεια!
Αν κάποια έφυγε χωρίς να πει κάτι γιατί "κουράστηκε" τότε τι να πω...

aylin

aylin
mamax έγραψε:τατιανα 4-5 ατομα ολα κι ολα μοιλανε!!! εγω η νατασσα κι αλλη μια κοπελα εχουμε διαβητη αρα σε μας αναφερεσε!!!
απο εκη και περα γιατι θελεις να μοιλανε εδω?
για την πεθερα σου και πως τα πας με τον αντρα σου δεν καταλαβενω?

Mamax σε παρακαλώ μην ξεφεύγουμε και ειπωθούν πράγματα για τα οποία θα μετανιώσουμε...σε παρακαλώ...Εδώ μιλάμε για τις εγκυμοσύνες μας...μην το κάνουμε προσωπικό...η καθεμία έχει τις απόψεις της και είναι σεβαστές!!!

tatianoula

tatianoula
ακριβως 4-5 ατομα εχετε διαβητη και αλλα 20που δεν εχουν λογικο δεν ειναι να μας εχει κουρασει το θεμα..γιατι δεν ανοιγετε αναλογο θεμα να συζητατε ολοι μερα γι''αυτο???

τα ειπαμε μια τα ειπαμε δυο τα ειπαμε τρεις...
δεν ειπα να συζηταμε για την πεθερα μου κ αλλωστε μια φορα το ανεφερα κ οχι επι 3βδομαδες..
τεσπα αρκετα εκατσα κ απαντησα αν εσυ εισαι κακομαθημενο κ θελεισ ολοι μερα να ασχολουμαι με σενα δεν μπορω βαριεμαι!!!

mamax

mamax
αμα ειναι σεβαστες οι αποψεις μας, θα μοιλαει ο καθενας για οτι θελει και δεν θα εχουμε χουντα...
επειδη οι 3 απο της 5-6 που συμετεχουμε εχουμε προβλημα δεν θα μοιλαμε γιατι ενοχλειτε ο ενας ή οι δυο? οσοι ενοχλουντε ασ μην τα διαβαζουν... αλλιως δεν νομιζω οτι θα ασχολιθει κανενας αλλος παρα πανω να φυγουμε οσες εχουμε προβλημα να μοιλατε οι 2-3

mamax

mamax
τατιανα καλα θα κανεις να μοιλας ομορφα δεν ανεχομαι να μοιλας σε μενα με χαρακτιρισμους!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια οι ορμονες μας φταινε, αντε που πλησιαζει ο ακιρος αντε που το σκ@@το μπαινει στη καλτσα από το φοβο του τι θα επακολουθησει, αντε που εχουμε γινει σαν μπαλονια Ηλιου και μουρμπουλοφουσκιδια, που δεν ειμαστε σβελτες ακομη και στην ηλεκτρικη σκουπα, που βαριομαστε ναα σηκωθουμε για να σιδερωσουμε το μανικι απο το πουκαμισο του αντρα και ειναι σαν το λετσο κτλ..Α!! και που δε βολευομαστε στον υπνο? που το βαζετε αυτο?

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βρε κοριτσια εδω ειμαστε για να κανουμε συζητησεις,να μιλαμε για τις ανησυχιες μας και οχι να διαπληκτιζομαστε....Η καθεμια εχει επιλογη να μην διαβασει ή να μην απαντησει σε κατι που δεν την ενδιαφερει.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ,ωχ,ωχ...νευρα,πολλα νευρα,κοριτσια μου!Φτιανε οι ορμονες,ηρεμηστε!ειρηνη υμιν!Δεν νομιζω οτι η οποιαδηποτε απουσια απο το φορουμ ειναι λογω των θεματων,μαλλον τυχαια θα την εκλαβω.Εγω πνιγομαι στη δουλεια σημερα,π.χ,και τις επομενες θα εχω περισσοτερη.Αν δεν σας γραψω,δεν θα ειναι επειδη εχω εκνευριστει.Εχω πολλα θεματα και προβληματα στη δουλεια μου για να εκνευριζομαι με το τι γραφεται και σε ενα φορουμ.Μ'αρεσει να διαβαζω τα νεα σας και να συζηταμε τα προβληματα μας,σιγουρα μου κανει καλο.Και δεν με νοιαζει αν θα μιλαμε για διαβητες 'η για μπιμπερο,εγω χαλαρωνω in whatever way...Πολλα φιλακια και ψυχραιμια!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαμομηλακι έγραψε:ωχ,ωχ,ωχ...νευρα,πολλα νευρα,κοριτσια μου!Φτιανε οι ορμονες,ηρεμηστε!ειρηνη υμιν!Δεν νομιζω οτι η οποιαδηποτε απουσια απο το φορουμ ειναι λογω των θεματων,μαλλον τυχαια θα την εκλαβω.Εγω πνιγομαι στη δουλεια σημερα,π.χ,και τις επομενες θα εχω περισσοτερη.Αν δεν σας γραψω,δεν θα ειναι επειδη εχω εκνευριστει.Εχω πολλα θεματα και προβληματα στη δουλεια μου για να εκνευριζομαι με το τι γραφεται και σε ενα φορουμ.Μ'αρεσει να διαβαζω τα νεα σας και να συζηταμε τα προβληματα μας,σιγουρα μου κανει καλο.Και δεν με νοιαζει αν θα μιλαμε για διαβητες 'η για μπιμπερο,εγω χαλαρωνω in whatever way...Πολλα φιλακια και ψυχραιμια!

Αχ καλα τα λες χαμομηλακι ετσι πρεπει να μπαινουμε εδω μεσα για να χαλαρωνουμε...

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita έγραψε:κοριτσια οι ορμονες μας φταινε, αντε που πλησιαζει ο ακιρος αντε που το σκ@@το μπαινει στη καλτσα από το φοβο του τι θα επακολουθησει, αντε που εχουμε γινει σαν μπαλονια Ηλιου και μουρμπουλοφουσκιδια, που δεν ειμαστε σβελτες ακομη και στην ηλεκτρικη σκουπα, που βαριομαστε ναα σηκωθουμε για να σιδερωσουμε το μανικι απο το πουκαμισο του αντρα και ειναι σαν το λετσο κτλ..Α!! και που δε βολευομαστε στον υπνο? που το βαζετε αυτο?

το εθεσες "τρομακτικα" σωστα!!! Respect Respect Respect Respect

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα βυ@@κια που κολλανε καιμου σπανε τα νευρα γιατι ιδρωνω και εχουν γινει τεραστια? τα κακα που δεν κανω? τα πρηξιματα που τελος τα πεδιλα πια για μενα? τα μαλλια που λαδωνουν καθε δευτερη μερα? το γατακι μου, που δεν το βλεπω πια απο τη μεγαλη κοιλιτσα που παρολα αυτα τοσο αγαπω?
φτανει γιατι θα παρω αρνταν..

mamax

mamax
mamita έγραψε:τα βυ@@κια που κολλανε καιμου σπανε τα νευρα γιατι ιδρωνω και εχουν γινει τεραστια? τα κακα που δεν κανω? τα πρηξιματα που τελος τα πεδιλα πια για μενα? τα μαλλια που λαδωνουν καθε δευτερη μερα? το γατακι μου, που δεν το βλεπω πια απο τη μεγαλη κοιλιτσα που παρολα αυτα τοσο αγαπω?
φτανει γιατι θα παρω αρνταν..
εχεις πολυ πλακα χαχα ολες το ιδιο νιωθουμε.
εγω απο εδω και περα θα ασχολουμε με τα υπολοιπα μελοι κι οχι με της δημοσιευσεις της τατιανας και καλα θα κανει και η ιδια να μην ξαναδιαβασει τα δικα μου.
αλλα σε παρακαλω πολυ Τατιανα να μην ξαναπροβεις σε χαρακτηρισμους στο ατομο μου απο εδω μεσα, αν θελεις κατι να λυσουμε και να προβεις σε χαρακτηρισμους μπορουμε απο κοντα.

tatianoula

tatianoula
[εγω απο εδω και περα θα ασχολουμε με τα υπολοιπα μελοι κι οχι με της δημοσιευσεις της τατιανας και καλα θα κανει και η ιδια να μην ξαναδιαβασει τα δικα μου.
αλλα σε παρακαλω πολυ Τατιανα να μην ξαναπροβεις σε χαρακτηρισμους στο ατομο μου απο εδω μεσα, αν θελεις κατι να λυσουμε και να προβεις σε χαρακτηρισμους μπορουμε απο κοντα.[/quote]

το θεμα νομιζω ελειξε,,,δεν εχω καμια ορεξη !!!δεν ξανα ασχολουμε με το ατομο σου ..να''σαι καλα!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ ΛΙΓΟ.....
ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΛΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΟΤΕ ΕΜΠΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΛΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΤΕ......
ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;;; ΧΑΡΗΤΕ ΤΟ!!!! ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ!!!!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ( ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ) ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις