Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
167 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 167 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τατιανουλα μου μην μου στεναχοριεσε τωρα... πρεπει να χαρισεις αυτη την περιοδο και γραψτους ολους... μονιασε με τον αντρουλη σου και πηγενε πιο αρεα στο χωριο και να δεις ολα θα ειναι καλα...
κοριτσια απο που κανεις αιτηση για babylino, pampers κτλ βοιθηστε και εμας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 215994

tatianoula

tatianoula
http://www.varellas.eu/kouponi/

http://www.babylino.gr/babyclub.php

http://www.babyspace.gr/Gift/before-birth/2.html

https://www.pfizernutrition.gr/tabid/336/Default.aspx?returnurl=%2ftabid%2f318%2fDefault.aspx

χτες εμαθα και γι''αυτο

www.nestlebaby.gr

κανε αιτησεις κ οτι σου ερθει....

οσο για τ''αλλο ναι αστα να πανε θα κανουμε ριζικες αλλαγες Laughing Laughing Laughing

mamax

mamax
σε ευχαριστω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 50580 Respect Respect Respect πολυ πολυ πολυ για τα link.
και για το αλλο κοιτα τον εαυτο σου να χαρεις της στιγμες σου τωρα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 35468

tatianoula

tatianoula
προσπαθω αν και ο αλλος ακομη περπαταει Embarassed Embarassed Embarassed μουτρωμενος!!!

mamax

mamax
χμ κανε μια προσπαθειααααααααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 215994

alexia-marinos

alexia-marinos
Tατιανα μου να κανεις αυτο που σε ευχαριστει κ μονο!!!!!Και μην πιεζεις τον εαυτο σου να δεχτει κ να ανεχτει καταστασεις....απολαυσε κοριτσακι μου την εγκυμοσυνη σου κ μην αφηνεις τιποτα κ κανενα να σου τα χαλαει...εγω τραβαω αλλα απο την πεθερα κ προσπαθω να μην χαλιεμαι οσο μπορω...κανε κ εσυ το ιδιο....

alexia-marinos

alexia-marinos
ο αντρας σου δεν σου σχολιασε τιποτα σημερα...?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσακια? μεγαλωνουν οι κοιλιτσες? εμενα πολυ! τρωω κατι κλοτσιες που αν υπηρχε δυνατοτητα να κανω μελανια θακανα σιγουρα. η κορη μου εχει εντυπωσιαστει! καποια στιγμη τραβουσα βιντεο τις κλοτσιες που ετρωγα. μετα που το ειδα μειναμε αφωνοι. σε μια δυνατη κλοτσια διαγραφετε ολοκαθαρα η πατουσιτσα!!! Shocked ταβλεπα στο youtube και δε τα πιστευα. τελικα συμβαινει! ισως γινετε λεπτο πια το δερμα και μπορει να φανει τι να πω. ο αντρας μου επαθε πλακα! Laughing

tanianoula μη τρελενεσαι! απλα προσεχε μη παρουν αερα και αργοτερα στο μωρο και νομιζουν πως πρεπει ναχουν αποψη και λογο πανω του...

tatianoula

tatianoula
στο μωρο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ να τους αφησω....

οχι δεν σχολιασαμε τιποτα ουτε χτες που γυρισαμε σπιτι ουτε σημερα!!

αυτος βλεπει τηλεοραση και'γω μαγειρεψα εβαλα 2 πλυντηρια κ κανω δουλειες απ''τα νευρα μου χαχαχαχα...ευκαιρια βρηκα!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ πηρε τηλ ο πολυαγαπημενος Θειος το σηκωσα εγω κ μιλησα φυσιολογικα τι κανετε ολα καλα ??μπραβο...
μετα ζητησε τον αντρα μου μιλησανε λιγο ασχετα πραγματα λεγανε απ''οτι ακουσα δεν κρυφακουγα κ'ολα στην αρχη ειπε ο δικος μου ''ε να δεν ηθελε κ η τατιανα να παμε δεν ημασταν κ ντυμενη εγω με βερμουδα ημουν δικαιολογιες λες κ επρεπε να βαλει σμοκινκ για να παει στο πανηγυρι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 679259 τεσπα αυτα!!!!

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΣΤΟ 80-90.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ..ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΞΥΔΙ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ...ΚΑΤΣΕ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΤΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...

totula

totula
supermama έγραψε:τι κανετε κοριτσακια? μεγαλωνουν οι κοιλιτσες? εμενα πολυ! τρωω κατι κλοτσιες που αν υπηρχε δυνατοτητα να κανω μελανια θακανα σιγουρα. η κορη μου εχει εντυπωσιαστει! καποια στιγμη τραβουσα βιντεο τις κλοτσιες που ετρωγα. μετα που το ειδα μειναμε αφωνοι. σε μια δυνατη κλοτσια διαγραφετε ολοκαθαρα η πατουσιτσα!!! Shocked ταβλεπα στο youtube και δε τα πιστευα. τελικα συμβαινει! ισως γινετε λεπτο πια το δερμα και μπορει να φανει τι να πω. ο αντρας μου επαθε πλακα! Laughing

tanianoula μη τρελενεσαι! απλα προσεχε μη παρουν αερα και αργοτερα στο μωρο και νομιζουν πως πρεπει ναχουν αποψη και λογο πανω του...

Οσο και να σου φανει περιεργο εγω απο κλωτσια εμαθα μελανια

totula

totula
kikitso έγραψε:TOTULA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ.
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ; ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ;

Kikitso thanks!!! Εχτε στο νου σας πως στον ταυρο εχει ανοιξει stock mothercare και εχει πολυ καλες τιμες. Μην ξεχνατε επισης h&m και next

tatianoula

tatianoula
ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΚΑΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΓΑΛΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ...
ΓΕΝΝΗΣΕ Κ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΩΡΑΙΑ ΜΑΝΑ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ Κ ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΦΤΑ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ....
ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ,,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΝΑ Κ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ Ο ''ΜΑΛΑΚΑΣ'' ΠΕΘΑΝΕ !!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΚΑΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΓΑΛΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ...
ΓΕΝΝΗΣΕ Κ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΩΡΑΙΑ ΜΑΝΑ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ Κ ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΦΤΑ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ....
ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ,,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΝΑ Κ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ Ο ''ΜΑΛΑΚΑΣ'' ΠΕΘΑΝΕ !!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!!!
Μην εκνευριζεσαι αλλο κ μην στενοχωριεσαι γιατι το μωρο τα καταλαβαινει ολα....καλη ξεκουραση!!!!

aylin

aylin
Γειά σας κορίτσια μου και όμορφες μανουλίτσες!!!

Εύχομαι να περνάτε όμορφα εσείς και τα μικρά σας!

Εμείς καλά μια χαρούλα μεγαλώνουμε!!!
Τατιανούλα μην στεναχωριέσαι...ασ'την και μην ασχολείσαι αλλα προσπάθησε να μιλήσεις με τον καλό σου.Εξ'άλλου σημασία έχει να είστε οι δυό σας καλά!

Την Τρίτη πάμε να δούμε την μικρή μας!μακάρι όλα να είναι καλά!
Συγγνώμη που χάθηκα απλώς κάνουμε αλλαγές στην εταιρεία σταθερού και είναι λιγουλάκι περίεργα τα πράγματα με το σήμα μας...σνιφ!

Αρετούλα πως πήγε ο doppler?Σχετικά παρόμοια με τους υπόλοιπους υπερήχους?

Κορίτσια μου χάρηκα που σε γενικές γραμμές είμαστε όλες καλά, παρ'όλα τα μικροπροβλήματα που προκύπτουν μερικές φορές!!!...Φιλιά πολλά σε όλες σας!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 215994

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε. εντομεταξυ δε σας ειπα. θυμαστε που καπου ειχα αναφερει οτι θελω να προσπαθησω γαι φυσιολογικο τοκετο? ακομα θελω βασικα αλλα δε βλεπω φως.. στο επομενο ραντεβου θα το ξαναναφερω στη γιατρο μου να δουμε. ειχαμ πει θα το συζητησουμε στο τελος.. εεε ηρθε! ποσο τελος πια να περιμενω? επισης εχω αποφασισει να μη δεχτω-με το δεδομενο οτι ολα κυλανε καλα- να γεννησω πριν τις 38 εβδομαδες. και οταν λεμε 38 οχι μολις μπω αλλα κοντα στις 39 και γιατι οχι να παρει και μια μερα απο τις 39. σε αυτο θαμαι καθετη.ελπιζω να βγαλω κατι.
ενα ακομη εμποδιο ειναι οτι εχω ενα θεματακι κολπικο. ειχαμε βρει τριχομοναδες. μουχε δωσει υποθετα αλλα δεν τις εξαφανισαν τελειως. δε μπορουσα να παρω στο καπακι και αλλη θεραπεια οποτε το αφησαμε κανα μηνα να δουμε. τωρα θα ξανακανω εξεταση μαζι με τα ουρα να δουμε αν υπαρχουν ακομα. η μικροβιολογος επειδη συζητησα περι γεννας, μου ειπε πως εφοσον εχω πιθανοτητες λιγες για φυσιολογικο καλητερα αν δεν φυγουν οι τριχομοναδες να προτιμησω την καισαρικη που ετσι και αλλιως αυτο θακανα.ωστε να μη περασει το μωρο απο τον κολπο εφοσον εχει βακτηρια κτλ.. σας εχει τυχει? εχετε ακουσει κατι παρομοιο? η γιατρος μου ανεφερε προχθες χωρις να ξερει την κουβεντα μ,ε την μικροβιολογο οτι να δουμε τωρα τα αποτελεσματα γιατι και καισαρικη ναναι δε θελουμε τον κολπο με μικροβια... Rolling Eyes

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπωπ δυο μέρες έλειψα και έχασα τόσα??? Shocked Shocked Shocked Shocked Τατιανούλα υπομονή!!Αντί να δείχνουν κατανόηση αυτοί που είσαι και εγκυός??ντροπή τους!Όσο για τους άνδρες γενικότερα είναι γνωστό ότι δεν νιώθουν παντα!!Με συζήτηση πολιτισμένα και χωρίς φωνές (για να ξέρουν ότι εννοείς όσα τους λες και δεν τα λες πάνω στα νεύρα σου) λύνονται όλα!!Εκεί έχω καταλήξει..

Περάσαμε πολύ ωραία στο Γαλαξίδι αν και είχε τρομέρη ζέστη και παααρα πολύ αέρα!Σήμερα ήτανε καλύτερα, πήγαμε Αράχωβα για καφεδάκι και εφημερίδα και είχε 22 βαθμούς στι2 12 το μεσημέρι και ήτανε σούπερ κάτω από τις μουριές στην πλατεία!!!Αφήστε που άκουσα τα χίλια μυρια στο Γαλαξίδι!!Με βλέπανε στα μαγαζιά και με ρωτούσανε αν είμαι στο μήνα μου Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307 και μετά μου δίνανε και συμβουλές για τον τοκετό και ολα όποια γιαγιά με έβλεπε!!!Μα τόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου?????Που να έπαιρνα και κιλά!!!2,5 και αυτά με το ζόρι!!!

Αφροδιτάκι μπράβο που διατηρείς με την διατροφή το σάκχαρο χαμηλα..Εγώ τώρα το ΣΚ που φύγαμε στο ξενοδοχείο είχε μόνο μαρμελάδες και κεικ για πρωινό και χτύπησα κάτι 140άρια για πλάκα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 911307 Ούτε καν καφε ούτε γάλα το πρωι!!Ούτε καν μία φέτα κασέρι!!Μόνο μαρμελάδες, τηγανίτες και κεικ...Άστα!!!Ελπίζω να μην του σηκωθεί η τρίχα του γιατρού μόλις δει τις τιμές.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

tatianoula

tatianoula
carrie χαιρομαι για σενα που περασες καλα μπραβο σου!!!ευχομαι ολες να περνατε καλα ,,εμας μας βγηκε ξυνο στο σ/κ αλλα δεν πιραζει αν δεν παθεις δεν θα μαθεις που λενε!!!

μολις ηρθε κ αρχισε να με ρωταει ασχετα του τυπου μιλησες με τον αδερφο σου ???και τετοια???

τωρα ψαχνει δικαιολογιες για να μου πιασει κουβεντα ΧΑΙΡΟΜΑΙ τοσο πολυ ΛΕΣ και κερδισα βραβειο αλλα και''γω τωρα κανω σαν να μην τρεχει τιποτα γιατι ειπαμε αμα κραταω μουτρα θα ανοιξουμε ΒΕΝΤΕΤΑ!!!

σας αφηνω τωρα γ ιατι τριγυρναει διπλα μου κ δεν ημαστε να βλεπει κ τι γραφουμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307

aylin

aylin
Κορίτσια μιας και θίξατε το θέμα σεξ...αρχικά εγώ δεν είχα διάθεση, μετά ανακαλύψαμε την μονήρη ομφαλική, και πάλι 'ορεξη γιοκ...αλλά τώρα κάτι οι διακοπές, κάτι το ότι είμαστε όλη μέρα μαζί αρχίζαμε παιχνίδι...και το σταματούσαμε...ξενέρωμα δεν λέω αλλά τι να κάνουμε?

Νατάσα η Αράχωβα είναι το αγαπημένο μου μέρος,,,εαν μπορούσα να ζήσω για πάντα εκεί θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη!Χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!!

Τατιανούλα έτσι μπράβο...σε παραδέχομαι!!!

Supermama εμας μας είπε ο γιατρός πως θα μου την πάρει 37+3 κάτι τέτοιο...ενω ακουσα πως δεν θα ειναι και πολυ ωριμο το μωρό...ποιός ξέρει...μακάρι Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιάνα μου τι να κάνεις??Υπομονή και συζήτηση!Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα λύνονται..

Στελλα χαίρομαι που είσαι καλά. Ναι η Αράχωβα είναι πανέμορφη, είχαμε πάει και τον Δεκέμβριο για ΣΚ αλλά φύγαμε άρον άρον γιατί Σάββατο βράδυ ανέβασα πυρετό και εμετούς και χάλι μαύρο..Κράτησε ένα 24ωρο ίσα να μας χαλάσει το Σκ και Δευτέρα που ήτανε να πάω γραφείο ήμουνα περδίκι Rolling Eyes Rolling Eyes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307

Θέλω να φύγει ο Αύγουστος και να μην ξαναγυρίσει ποτέ!Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να δούμε τον γυναικολόγο και τον ενδοκρινολόγο (ξανά) και ελπίζω να μην με βάλει σε ενέσεις επειδή ξέφυγα το ΣΚ με το πρωινό που ξενοδοχειου που είχε ΜΟΝΟ γλυκά.. Shocked Shocked

aylin

aylin
[quote="Carrie"]Τατιάνα μου τι να κάνεις??Υπομονή και συζήτηση!Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα λύνονται..

Στελλα χαίρομαι που είσαι καλά. Ναι η Αράχωβα είναι πανέμορφη, είχαμε πάει και τον Δεκέμβριο για ΣΚ αλλά φύγαμε άρον άρον γιατί Σάββατο βράδυ ανέβασα πυρετό και εμετούς και χάλι μαύρο..Κράτησε ένα 24ωρο ίσα να μας χαλάσει το Σκ και Δευτέρα που ήτανε να πάω γραφείο ήμουνα περδίκι Rolling Eyes Rolling Eyes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 966307

Θέλω να φύγει ο Αύγουστος και να μην ξαναγυρίσει ποτέ!Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να δούμε τον γυναικολόγο και τον ενδοκρινολόγο (ξανά) και ελπίζω να μην με βάλει σε ενέσεις επειδή ξέφυγα το ΣΚ με το πρωινό που ξενοδοχειου που είχε ΜΟΝΟ γλυκά.. Shocked Shocked
[/quot

Πλάκα μου κάνεις....πως μεγάλωσε έτσι ο μπεμπάκος σου!!!Φτου φτου φτου!!!Υπέροχη!!!

mamax

mamax
carrie δεν θα σε βαλουν σε ενεσεις γιατι χτυπισε λιγο παραπανω η μετρηση 2 μερες!!! αν πει τετιο πραγμα εξηγισετου οτι δεν τρως καθε μερα ετσι κι ας κανεις ακομα λιγες μερες μετρησεις και βλεπουμε...

aylin

aylin
Α επίσης ανήκω και εγώ στην ομάδα..."Θέλω να φύγει αυτός ο Αύγουστος"!!!γκρρρρρρρρρρ

υ.γ-η Χιονατουλίνα δεν ήταν να κάνει β επιπέδου???

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμμμ..δεν είμαι σίγουρη αν μεγάλωσε!!Ελπίζω να μην μου πει ο γιατρός πάλι ότι είναι μεγάλος για την ηλικία κύησης του ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 10 534787 Εγώ πάντως έχω κολλήσει στα +2,5 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης και αναρωτιέμαι τώρα τι στο καλό έχει αυτή η κοιλιά μέσα και έχει γίνει υπερμεγέθη!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:carrie δεν θα σε βαλουν σε ενεσεις γιατι χτυπισε λιγο παραπανω η μετρηση 2 μερες!!! αν πει τετιο πραγμα εξηγισετου οτι δεν τρως καθε μερα ετσι κι ας κανεις ακομα λιγες μερες μετρησεις και βλεπουμε...

Εσύ κουκλίτσα πως πήγες το ΣΚ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις