Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
137 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 137 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Χαμομηλάκι απλώς με απασχολεί λίγο μήπως δεν πρέπει να περιμένω 4 βδομάδες μέχρι να πάω να κάνω τις εξετάσεις αλλά να πάω νωρίτερα.Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι πρέπει να πάω τότε όμως.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Νομιζω οτι ειναι καλο να ακουσεις τον ενδοκρινολογο σ'αυτο.Ποτε ηταν οι τελευταια φορα που εκανες εξετασεις για το θυρεοειδη και ηταν φυσιολογικες.Απ'οτι εχω δει εγω,οι εξετασεις του θυρεοειδη ηταν στη λιστα του γιατρου μου στον προγεννητικο ελεγχο.Σε περιπτωση που εβλεπε προβλημα,σε βαζει να κανεις καθε 6 εβδομαδες οπως και τις υπολοιπες.Εγω βεβαια απο την πρωτη μερα που πηγα του ειπα οτι παιρνω χαπι για τον θυρεοειδη για να το ξερει.Δεν νομιζω οτι ο θυρεοειδης ειναι σαν το σακχαρο,δλδ εμφανιζεται ξαφνικα στην εγκυμοσυνη και φευγει.Απλα στην εγκυμοσυνη,εαν εχεις ηδη,πρεπει να αυξησεις τη δοση του χαπιου για να μην εχεις πρωορο τοκετο και για να μην επηρεαστει η πνευματικη αναπτυξη του παιδου.Αυτα μου εχει πει ο ενδοκρινολογος.Επισης μου ειχε πει οτι η σοβαρη παθηση προκαλει υπογονιμοτητα,μονο τετοιο προβλημα δεν εχουμε!!! Laughing Laughing Laughing

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι έγραψε:
Νομιζω οτι ειναι καλο να ακουσεις τον ενδοκρινολογο σ'αυτο.Ποτε ηταν οι τελευταια φορα που εκανες εξετασεις για το θυρεοειδη και ηταν φυσιολογικες.Απ'οτι εχω δει εγω,οι εξετασεις του θυρεοειδη ηταν στη λιστα του γιατρου μου στον προγεννητικο ελεγχο.Σε περιπτωση που εβλεπε προβλημα,σε βαζει να κανεις καθε 6 εβδομαδες οπως και τις υπολοιπες.Εγω βεβαια απο την πρωτη μερα που πηγα του ειπα οτι παιρνω χαπι για τον θυρεοειδη για να το ξερει.Δεν νομιζω οτι ο θυρεοειδης ειναι σαν το σακχαρο,δλδ εμφανιζεται ξαφνικα στην εγκυμοσυνη και φευγει.Απλα στην εγκυμοσυνη,εαν εχεις ηδη,πρεπει να αυξησεις τη δοση του χαπιου για να μην εχεις πρωορο τοκετο και για να μην επηρεαστει η πνευματικη αναπτυξη του παιδου.Αυτα μου εχει πει ο ενδοκρινολογος.Επισης μου ειχε πει οτι η σοβαρη παθηση προκαλει υπογονιμοτητα,μονο τετοιο προβλημα δεν εχουμε!!! Laughing Laughing Laughing

Δεν ξέρω τι να σου πω..Εμένα εχθές μου είπε ότι η χοριακή μπορεί να μπλοκάρει την δράση του και κατάλαβα ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης εφόσον όλες οι εξετάσεις πριν ήτανε ενταξει..Να δούμεSmile

Στελλίτσα εγώ πήρα αυτό της pierre cardin http://www.voutsashome.gr/paploma_agoristiko.el.aspx και αυτό της fisher price http://voutsashome.gr/vrefika_santonia.el.aspx

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαμομηλάκι...τώρα το παρατηρούσα...τα κρεβάτια των μικρών μας είναι σχεδόν ίδια...στο χρώμα αλλάζουν α και το δικό μας έχει ένα συρτάρι...εμάς είναι καφέ-μπεζ !!!

Φιλιάαααα

aylin

aylin
Ωραία είναι Νατάσα μου...αλλά λιγουλάκι ακριβούτσικα για εμάς... Sad Sad Sad Κάτι θα γίνει τέλος πάντων... Rolling Eyes

Με γειά σας και να τα χαρεί ο μπεμπάκος σου όσο γίνεται...χιχιχι!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:Ωραία είναι Νατάσα μου...αλλά λιγουλάκι ακριβούτσικα για εμάς... Sad Sad Sad Κάτι θα γίνει τέλος πάντων... Rolling Eyes

Με γειά σας και να τα χαρεί ο μπεμπάκος σου όσο γίνεται...χιχιχι!!!

Μη νομίζεις και εμάς δώρο μας τα πήρανε αλλιώς δεν θα έπαιρνα τέτοια και εγώ.. Rolling Eyes Rolling Eyes Και όσο για κοθβερτούλες, έπλεξε η μαμά μου μία και κάνω και εγώ μία..ίσως πάρω καμία βελουτέ??Δεν ξέρω ακόμη..

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεραααα κοριτσαρες μουυυυ....!!!!
τι κανετε????
Εγω χθεσ ημουν χαλια δεν μπορουσα να κοιμηθω ολο αναγουλες και ταση για εμετο pale pale pale pale pale pale pale pale pale ορθια κοιμηθηκα τελικα...αφου απορησα γιατι δεν εφαγα τιποτα το βραδυ με χαμομηλι και φρυγανιες ημουν......
Νατασα τελεια τα σεντονακια....
Στελλιτσα τι κανεις???
εμεις θα παμε την πεμπτη να δουμε τον μπεμπακο μας... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 328109

tatianoula

tatianoula
καλημερα κορτσουδια κ υπομονη υπομονη με το θυροειδη,υπομονη με τα νευρα το ανχος κτ.λ.
ειπαμε ολα θα πανε καλα ,,μας εμεινε μια ουριτσα κ που θα παει θα τελειωσει κ αυτο...

στελλιτσα για πιο οικονομικα μπορεις να δεις στα τζαμπο κ μετα ικεα...

σημερα σταμπαρα ενα χαλακι τωρα θα το βαλω φωτο να μου πειτε γνωμες!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tatianoula

tatianoula
πολακι μου γιατι ετσι???
και εμεις θα παμε την πεμπτη να δουμε τον μπεμπη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 215994

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελα ντε τατιανουλα μου...αφου λεω τοσουσ μηνεσ μια χαρα ημουν...τωρα θα με πιασουνε??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
το χαλακι πολυ ωραιο...μ'αρεσει πολυυυ...
Μου φαινεται παρειτσα παμε εμεις...σε πολλα ταιριαζουμε...ακομα και στα ραντεβου με τους γιατρους... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!! CARRIE ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!ΚΙ Η ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΕΧΩ!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΕ 2 ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ 1 ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ 1 ΒΕΛΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ!!!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ!!
ΠΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ;

tatianoula

tatianoula
χαιρομαι που σας αρεσε το χαλακι καλα δεν το εκλεισα κ ολλας απλα μου αρεσε κ ειπα να σας το δειξω...
με τρομαζουν λιγο τα χρωματα που ειναι τοσο εντονα κ φανταζομαι αν το πατησεις μια φορα με παπουτσι θα γινει μαυρος λεκες αλλα ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ???τεσπα με βλεπω να το πλενω καθε τρεις κ λιγο...τα χρωματα εγω πιστευω ειναι ο.κ. γιατι οπως ειπα δεν θα κανω χρωματιστους τοιχους απλα μπεζακι η λιγο προς κιτρινακη...
καλα θα δουμε ακομα εχουμεεεεεεεε...

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα μανουλες
εχτες πηγαμε στο γιατρο να δουμε την μπουμπου η οποια εχει φτασει 1,5 κιλο Shocked ο γιατρος μου ειπε ολα καλα μεγαλωνει φυσιολογικα κλεισαμε στις 26/9 το ντοπλερ και μου ειπε το εξης τραγικο επισκληριδιο θα κανω μονο αν γεννησω εργασιμη μερα και ωρα γιατι την κανει μονο ο καθηγητης της αναισθησιολογιας και δεν τον βρισκεις αλλη ωρα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 679259 αθανατο δημοσιο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 679259

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα γιατί εγώ θα κάνω ντόμπλερ νωρίτερα από όλες??? confused confused confused Στις 22/9..

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας,ειμαι πιο χαλαρα αυτη τη στιγμη,ευκαιρια να γραψω!

Polaki,τι τυχερη που εισαι που θα δεις το μπεμπακι σου!Εγω θα το δω παλι 3/10.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 534787

Τατιανουλα,ειναι πολυ ομορφο το χαλι και συνδιαζεται μια χαρα με το μπεζ που θα κανεις το δωματιο.Αφου δεν θα βαλεις εντονο χρωμα στον τοιχο,μπορεις να βαλεις αυτο το χαλι.Ειναι πολυ παιχνιδιαρικο!

Carrie,τι γλυκουλια τα σεντονακια!

Εχουμε παραγγειλει αυτο το σετ προικας http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1330 που τα περιλαμβανει ολα:παπλωμα,
παπλωματοθηκη,κουνουπιερα, μαξιλαροθηκη,κατωσεντονο και ενα μαξιλάρι.Ευτυχως το βρηκαμε πολυ φτηνοτερο στις εκπτωσεις.Δεν θα παρω τπτ αλλο απο σεντονια κτλ γιατι μου ειπε η μαμα μου οτι θα μου φερουν τετοια δωρο και επισης ανακαλυψαμε δικα μου πανεμορφα σεντονακια κεντημενα απο τις γιαγιαδες,χρησιμοποιημενα ελαχιστα,τοσο ομορφα που δεν εχω βρει ΠΟΥΘΕΝΑ.Θα τα κληρονομησει ολα αυτα η μπεμπα και θα της τα στρωσω να τα χαρει. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 328109 Επισης απο πετσετες θα δω τι θα κανω γιατι μου ειχαν φερει ενα σωρο στο γαμο!Καποιοι πολλοι προνοητικοι μου εφεραν και για μωρο! tongue tongue tongue

Το doppler θα το κανω 3/10 που θα ειμαι στην 31η εβδομαδα και μετα εχω ραντεβου και με το γιατρο.Γινεται 30-32η εβδομαδα,απ'οσο ξερω. flower flower

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσάκια και από εμενα!Οντως,το ντόπλερ γίνεται 30-32 εβδομάδων περίπου, εμείς το κάναμε 30 εβδομάδων και λίγων ημερών.
Σχετικά με τα σεντονάκια, είμαι από τις τυχερές που θα κληρονομήσω πολλά από τον ανηψιό μου.Παρήγγειλα βέβαια κάποια ροζ hello kitty , πήρε και η γιαγιά μας δύο σετ, αλλά είναι το κατ'εξοχήν δώρο που φέρνουν σε νεογέννητα, οπότε Στέλλα σίγουρα θα μαζέψεις πολλά!Νομίζω βέβαια πως με 3 ζευγάρια είσαι οκ.Τα σεντονάκια του ΙΚΕΑ που είχα δει είναι όμορφα αλλά πολύ χάλια μου φάνηκε η ποιότητα, τουλάχιστον όσα είχε εκτεθειμένα ήταν σκισμένα και χαλαρωμένα....Στα τζάμπο είδα σεντονάκια με 8 ευρώ αν θυμάμαι καλά!Σημαντικό είναι να πάρουμε και υποσέντονα αδιάβροχα, για τυχόν διαρροές, μου λένε οι "παλιότερες"μαμάδες.Πάντως αν δεν είναι μάρκα, βρίσκεις σε συνοικιακά μαγαζιά σεντονάκια με μέσο όρο 17-20 ευρώ (πχ. http://www.pennieshops.gr/el/BEBE-%CE%A3%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%95%CE%A3/Bebe-%CE%A3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1/-c-50_163 )
Σήμερα πήγα στο γιατρό του ΙΚΑ, τελικά ένα λεπτό δουλειά ήταν!!Μου έγραψε το χαρτί για τη δουλειά και το ΙΚΑ και με ξεπέταξε τσάκα τσάκα!πάει κι αυτό!!
καλό μεσημεράκι σε όλες!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 228222
α, Τατιάνα ωραίο το χαλάκι, όντως!Θα το ταιριάξεις με την όλη διακόσμηση; Εμείς πάλι σκεφτόμασταν καμια μοκετούλα σε ουδέτερο χρώμα, να καθαρίζει εύκολα και να ταιριάζει με όλα....θα δείξει, είναι νωρίς ακόμα...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:
Σήμερα πήγα στο γιατρό του ΙΚΑ, τελικά ένα λεπτό δουλειά ήταν!!Μου έγραψε το χαρτί για τη δουλειά και το ΙΚΑ και με ξεπέταξε τσάκα τσάκα!πάει κι αυτό!!
καλό μεσημεράκι σε όλες!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 228222

Τι σου ζήτησε να δει ο γιατρός τελικά?Βεβαίωση, β επιπέδου ή απλά σε ρώτησε την ημερομηνία?? Εγώ θα πάω αύριο και ήδη και μόνο που το σκέφτομαι πάω έτοιμη για ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 654655

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειχα μαζί μου τα "άπαντα της εγκυμοσύνης"!!!(από αυχενική έως και το ντόπλερ), ωστόσο μου ζήτησε μόνο το χαρτί της γιατρού μου, στο οποίο αναγραφόταν η ΠΗΤ.Συμπλήρωσε τα χαρτιά (2 αντίγραφα,ένα για το ΙΚΑ να το καταθέσουμε πριν τη γέννα και ένα για τον εργοδότη), μου ευχήθηκε "καλή λευτεριά" και έφυγα!1 λεπτό δουλειά δηλαδή!!!Ολα καλά!!Α!Για ΠΗΤ τελικά βάλαμε με τη γιατρό μου την υπερηχογραφική ημερομηνία... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 883208

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:Ειχα μαζί μου τα "άπαντα της εγκυμοσύνης"!!!(από αυχενική έως και το ντόπλερ), ωστόσο μου ζήτησε μόνο το χαρτί της γιατρού μου, στο οποίο αναγραφόταν η ΠΗΤ.Συμπλήρωσε τα χαρτιά (2 αντίγραφα,ένα για το ΙΚΑ να το καταθέσουμε πριν τη γέννα και ένα για τον εργοδότη), μου ευχήθηκε "καλή λευτεριά" και έφυγα!1 λεπτό δουλειά δηλαδή!!!Ολα καλά!!Α!Για ΠΗΤ τελικά βάλαμε με τη γιατρό μου την υπερηχογραφική ημερομηνία... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 25 883208

Κατάλαβα. Εγώ ζήτησα από τον γιατρό μου να μου βάλει την ημερολογιακή στην βεβαίωση γιατί πραγματικά δεν μπορώ να δουλέψω ώς τις 29/9!!Και εδώ που τα λέμε 8 μέρες είναι 8 μέρες..Άντε να δούμε..

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρά θα πάει!Και στο φόρουμ από ότι είδα, όλες ξεμπέρδεψαν γρήγορα και εύκολα.
Εγώ κανόνισα με το Διοικητικό στο σχολείο που δουλεύω, όση άδεια δεν πάρω πριν τη γέννα να την πάρω μετά, οπότε με συμφέρει να "αντέξω" περισσότερο και να κερδίσω χρόνο με τη μπεμπούλα μετά.Αλλωστε, προς το παρόν δηλαδή, την παλεύω μια χαρά....Μόνο που ξεχνάω την κοιλιά και κουτουλάω στα θρανία η ξανθιά!!

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια απ"οτι εχω καταλαβει ειμαι η ποιο μικρη σε εβδομαδες εδω μεσα (συμφωνα με την ημερομηια περιοδου κ οχι υπερηχου) !Εγω σημερα θα παω να δω το νινι να δουμε πως παμε εχω να το δω απο τον μεγαλο υπερηχο!!!!!!Οσο για ντοπλερ ουτε ξερω ποτε θα κανω θα δουμε!

aylin

aylin
Τατιανούλα μου πολύ ωραίο το χαλάκι σας...προσωπικά λατρεύω τον tweety!!!

Διονίκου...σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Εγώ καισαρική και θέλω επισκληρίδειο και θα δούμε μου είπε ο γιατρός!!!Τεσπα...ό'τι είναι να γίνει ας γίνει!

Πολάκι όμορφο έτσι θα είναι απο εδώ και πέρα.Εγώ έχω μέρες με κάτι τρελλές καούρες.Χάλια το στομαχάκι μου χάλια!!!Αλλά υπομονή που θα πάει θα περάσουν!

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας!Θα δω τι θα κάνω με το θέμα σεντόνια...

Χαμομηλάκι πολύ όμορφο το σετ σας...αλλά και πολύ συγκινητικό που η μαμά σου έχει φυλάξει τα δικά σου σεντονάκια!!! I love you

Σας φιλώ όλες!!!

aylin

aylin
Ερώτηση...

Ημερολογιακά είμαστε 29+2...
Υπερηχογραφικά είμαστε 28+3...

Ας πούμε εσάς ταιριάζει η ΤΕΡ με την ΠΗΤ?
Shocked Shocked Shocked

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:Ερώτηση...

Ημερολογιακά είμαστε 29+2...
Υπερηχογραφικά είμαστε 28+3...

Ας πούμε εσάς ταιριάζει η ΤΕΡ με την ΠΗΤ?
Shocked Shocked Shocked

Δεν το ξερω καν,δεν μου εχει πει ο ντοκτορας.Την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει μου ειπε παλι για 3/12...Δεν εχω ιδεα!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ;;;
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΜΑΛΛΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟ 7Ε ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟΣΧΕΔΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ( ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΚΟΣ) ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΦΩΤΟ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 20-9 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΠΗΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΠ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
/home/alexander/Εικόνες/Φωτογραφίες/P8060498.JPG
AN TA KAΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις