Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
114 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 114 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οντως μια μερα γεματη ρομαντισμο,ερωτισμο και πολυ αγαπη,ετσι λεω εγω για την ημερα του γαμου μου,ηταν τοσο ομορφα εκεινη την μερα...αααχχχχ...αλλα νομιζω οτι θα εχουμε την πιο ομορφη μερα της ζωης μας...την ημερα που θα φερουμε στο κοσμο τα μπεμπακια μας...που τα περιμενουμε πως και πως....
Για τον εκφωνητη τι να πω??? Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια μου γειά σας!!

Να'μαι και εγώ!!!Μώλις ήρθε η μανουλίτσα ένα πτώμα η κακομοίρα...αλλά μου έφερε πολλά ωραία πράγματα για την Μαριζούλα!Χθές ήταν πολύ ζωηρή το μανάρι μου και μέχρι τις 2 χόρευε!

Εμείς μόνο μια πιπίλα έχουμε της MAM αυτή που μας ήρθε δωρεάν!

Κορίτσια ερώτηση...Εγώ που θα κάνω καισαρική...μώλις τελειώσει και με ράψουν κλπ κλπ...θα έχω αίμα?Όσο για σερβιέτες τις μεγάλες σκέφτομαι να πάρω δεν ξέρω θα ρωτήσω και φίλες που είχαν παρόμοια εμπειρία και θα σας πω εαν είναι!!!

Σας φιλώ πολύ πολύ να προσέχετε!!!

Υ.Γ-Όσο απο ψυχολογία...ε εντάξει...θα το παλέψουμε μανάριααααα!!!

tatianoula

tatianoula
aylin καλως ηρθε η μανουλιτσα!!!

πολακι ναι εννωειτε πως η πιο ομορφη η πιο αξεχαστη η πιο τρυφερη κ η πιο γλυκια στιγμη της ζωης μας θα ειναι ο ερχομος τον παιδιων μας.''ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ''.ΑΧ Βαχ αντε να περασει ο καιρος Laughing Laughing ..

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στελλιτσα μου...τι κανεις????

Καλως δεχτηκες την μανουλα σου...εφερε και πραγματακια εε??...θα κατσει κοντα σου μεχρι να γεννησεις???

Κοριτσια μου τι να πω σαν την μανα καμιαααα....σαν την μανα καμιααα...χαχαχα και εμεις τα περισσοτερα πραγματα του χρηστου μας (μπεμπη) η μαμα μου του τα εχει παρει...
ολα τα σεντονακια αυτη τα εφτιαξε...εχει κεντησει πανω τους...

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatianoula έγραψε:aylin καλως ηρθε η μανουλιτσα!!!

πολακι ναι εννωειτε πως η πιο ομορφη η πιο αξεχαστη η πιο τρυφερη κ η πιο γλυκια στιγμη της ζωης μας θα ειναι ο ερχομος τον παιδιων μας.''ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ''.ΑΧ Βαχ αντε να περασει ο καιρος Laughing Laughing ..

Τατιανουλα μετα την γενναααα... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 612298 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 136747 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 429657 αστα να πανε χρονο για μας μηδεν...θα φορτωσουμε με πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ...και θα τα καταφερουμεεεε.... χαχαχα

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
AYLIN ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΧΤΚΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.
ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ FACEBOOK. ELENI XAGORARI-SOVARA.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 4872

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλίτσα καλώς την δέχτηκες την μανούλα σου!!

Εγώ αυτό που θυμάμαι από την μέρα του γάμου μου είναι το κλάμα που είχα ρίξει από την συγκίνηση μου!Σε όλες τις φωτογραφίες κλαμμένη είμαι Razz Razz

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΑΥΛΙΝ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΚΤΗΚΕΣ!!! ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΝΤΩΣ... ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ... ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΤΣΙ!!!! ΜΕ ΤΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΚΤΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ... Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 517142
ΠΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ!!!! ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΥΩ.... CARIE ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΘΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΟΑΛΜΥΡΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!
ΔΙΟΝΙΚΟΥ ΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥΣ ΣΑΣ... ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!
ΤΑΤΙΑΝΑ ... ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ???? ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ...(Α ΡΕ ΜΑΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΕΓΕΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΟΤΟΣΟΥΠΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΑΞΙΕΡΑ-ΜΠΑΝΙΕΡΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ "ΜΠΕΙ" ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΑΤΙ cyclops ...
http://www.hugzbabystore.ie/cosatto-easipeasi-changer--rub-a-dub/p-4176pd.html
ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... H ΜΟΤΗΕRCARE ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ:
http://www.hugzbabystore.ie/cosatto-squeaki-clean-changing-unit--zoodle/p-2075pd.html ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΠΛΑΚΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΠΑΝΑΚΙ... ΤΙ ΛΕΤΕ???

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

tatianoula

tatianoula
penelope26 και εμενα η πρωτη αλλαξιερα μου αρεσε πιο πολυ...Η κοτοσουπα φιλεναδα μπιαχ ανοστη ''χωρις αλατακι'' αλλα ειπαμε υπομονη κ θα συνηθισουμε...
πες στην μανουλα κ θα σου φτιαξει μια περιποιημενη αυριο γιατι η δικια μου ειναι ΔΙΑΙΤΗΣ Sad Sad

φιλακια..

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΤΑΚΙ??????? Shocked Shocked Shocked ... ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΛΕΦΑΝΤΙΑΣΗ.... ΜΙΛΑΜΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΔΙΩΝ... ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΙΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ...)
ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΕΣΥ? ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΑΤΟ?

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας και απο μενα! τι κανετε? ζεσταινετε κανεις? μπα ε! Razz Σημερα εκτος το οτι ετρεχα σε βλακειες για την αδεια μου εκανα και μια γρηγορη αποτελεσματικη ομως ερευνα τελευταια αγορας για τον μπεμπη μου! κατεληξα λοιπον στο h&m για κανα φορμακι κτλ και για μπιμπερα πιπιλες και τετοια στο πρεναταλ (γιατι βρηκα αυτα που ηθελα μεμονομενα και οχι σε πακετα..)τελος κατι χαζα απο το mothercare.(σαλιαρες και τετοια)
πηρα και γω φυσικα ενα τυπου φορεμα μονοχρωμο ειναι σαν μια εφαρμοστη ας πουμε λιγο(λογω κιλων) μπλουζα αλλα καταληγει στο γονατο οποτε ειναι φορεμα. χρωματακι ενα καλοκαιρινο φωτεινο κοκκινο. το συνδιασα με μια λεπτη ζωνη σε καμιλο χρωμα να τη δενω κατω απτην κοιλιτσα! Very Happy
το βραδυ θα ανακοινωσω τη λιστα με τα ψωνια στον αντρα μου. ελπιζω να μη τρομαξει! Laughing και αν ειναι αυριο να παμε για σαν πολυ το αργησαμε μου φαινετε... Wink

tatianoula

tatianoula
penelope sorry που αργησα να απανησω αλλα ειχα βγει...
πιεση εχω χαμηλη οποτε δεν μου το ςκοψε γι''αυτο το αλατι απλα ειπε την προηγουμενη φορα οτι ειχα ''πρηστει'' στο προσωπο κ μου ειπε κομμενο το αλατι κ να πινω πολλα υγρα...εχει δικιο ομως με το που το εκοψα επανηλθα στα ισα μου αφου ολοι μου λενε καλα αδυνατισες???αυτα τα ολιγα...

alexia-marinos

alexia-marinos
Kαλησπερα κ απο εμενα κοριτσια,χαιρομαι που ειστε ολες καλα..!!!!Στελλιτσα καλως τα δεχτηκες με την μανουλα,αχ αυτες οι μαμαδες πως μας σκεφτονται...Διονικου να ζησετε κ του χρονου να ειστε καλα κ παντα ευτυχισμενοι...Carrie απ'οτι διαβαζω στο αλλο ποστ η προετοιμασια για το παρτυ παει καλα,περιμενουμε νεα....Εγω εχω ακομα 2 μερες δουλειας κ την Πεμπτη παω να ξαναδω το μπεμπε γιατι μου ελειψε....Αυριο μπαινω στον 8ο κ πρεπει επισης να ξεκινησω κ τα ψωνια γιατι με βλεπω να γενναω κ να μην εχω τιποτα.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 534787

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΡΕΛΟ ΥΠΝΟ!!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
SUPERMAMA ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ;
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΗ ΧΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ. ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝ.
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ.
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΑΛΙ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:SUPERMAMA ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ;

αυτα που κολησα εγω και μαρεσαν ειναι 2 μαζι και ξεκινανε απο 12Ε για 0+ μηνα. οσο μεγαλωνουν ανεβαινει λιγακι. ειναι και ενα αλλο με 15Ε λιγο πιο ας πουμε για εξω με κουκουλιτσα. μαλλον θα παρω τα απλα τα 2 και καμια ζακετουλα. παντως μαρεσαν πο0λυ οι τιμες σε συνδιασμο με τα ρουχα του. με βλεπω αυριο να ντυσω τον μπεμπη απο κει.. και τα αλλα μου δηλ γιατι εχει κατι προσφορες παλι και στα παιδικα για τις πρωτες μερες σχολειου.
ασχετο αλλα Παρασκευη εχουν αγιασμο??? εγω ηξερα Δευτερα Rolling Eyes

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ Δευτέρα νομίζω έχει αγιασμό......

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΝΗΠΑΙΑΓΩΓΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΒΕΝΝΕΤΟΝ ΣΤΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΕ 50-70%

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από μένα.Πολύ περιληπτικά όσον αφορά τα χθεσινά, πήγαμε στον γιατρό, οι τιμές του σακχάρου είναι πλέον αντικειμενικά καλές όπως μου είπε αλλά το γεγονός ότι υπάρχει αρκετό αμνιακό υγρό στον σάκο περνάει πια σε βιολογικό επίπεδο οπότε εκεί θα πρέπει να πάρω αγωγή. Είπε να περιμένω να κάνουμε και το ντόμπλερ στις 22/9 και μετά να αποφασίσουμε τι θα γίνει. Το μωρό το άκουσε μία χαρά ζωηρότατο,η πίεση μου στα πατώματα (8 με 5) και το οξυγόνο μου επίσης λόγω του ότι μεγαλώνει η κοιλίτσα μου και πιέζει το διάφραγμα!Το καινούριο νέο της υπόθεσης όμως είναι ότι βρήκε τον θυροειδή μου πρησμένο σε σχέση με την προηγούμενη φορά 10 μέρες πριν και πρέπει να πάω να το ελέγξω και αυτό με αίματος και υπέρηχο όταν θα είμαι 32 βδομάδων. Μου είπε πως κάποιες φορές η χοριακή επηρρεάζει τον θυροειδή..Χαμομηλάκι εσύ που παίρνεις θεραπεία είχες από πριν?Εγώ δεν νομίζω ότι έκανα εξετάσεις για θυροειδή (ίσως γιατί είχα κάνει μόνο TSH την μέρα που έκανα και χοριακή και είδα πως ήτανε θετική οπότε ο γιατρός μάλλον θεώρησε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ξανά). Πρέπει τώρα να κάνω έρευνα αγοράς να δω που μπορώ να τις κάνω χωρίς να πληρώσω πάλι μία περιουσία Rolling Eyes Rolling Eyes

Επίσης εχθές πήγε η κουνιάδα μου για β επιπέδου και όλα καλά και τους είπανε πως θα κάνουνε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 49454 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 49454 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 49454 Very Happy Very Happy Very Happy πολλά αγόρια μαζευτήκαμε στο σοί φέτος!!!Θα γίνω λοιπόν θεία σε ένα ανηψιό και μία ανηψιά!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 215994

Κατά τα άλλα σήμερα το απόγευμα έχουμε να πάμε για νύχια να τελειώνει και αυτό επιτέλους και να περνάνε οι μέρες και να φύγουμε!Έχω και μπόλικη δουλειά στο γραφειό και γίνεται ο κακός χαμός ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 679259 Αλλά που θα πάει?Θα περάσει η βδομάδα δεν θα περάσει???

Κικίτσο σ'ευχαριστώ πολύ για την συνταγή πίτσας!!!Θα την δοκιμάσω με την 1η ευκαιρία!!!

Πηνελόπη σου απάντησα για την αλλαξιέρα στο άλλο ποστ όπως είδεςSmile

Αλεξία πως πάει ο μπέμπαρος??Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη γιατί σε έχασα λίγο τελευταία!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια,κοριτσια μου!σημερα εχω σηκωθει πολυ νωρις γιατι δεν ειχα και υπνο -εχω πολυ αγχος μαλλον...- και εχω ηδη μαγειρεψει,φαει πρωινο και ετοιμαζομαι να παω στη δουλεια.Χτες το βραδυ γυρισα σπιτι στις 10.30(απο το πρωι που ειχα φυγει),μ'εψαχνε ο αντρας μου,τι να σας λεω.Γυρισα,εκανα ενα μπανιο και επεσα σαν κουτσουρο,ουτε εφαγα ουτε τιποτα...Αντε να περασει αυτη τη εβδομαδα να στρωσουν τα πραγματα... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Στελλιτσα,καλως τα δεχτηκες!Οι μαμαδες ειναι η μεγαλυτερη εφευρεση!Εγω ευτυχως που εχω τη δικια μου κοντα γιατι δεν ξερω πως θα εβγαζα περα τοσο καιρο,και ιδιως στην αρχη που ειχα και τους εμετους και τη δουλεια...

carrie μου,εγω ειχα προβλημα με το θυρεοειδη απο πριν,ποτε ομως σοβαρο.Απλα οι τιμες ξεφευγαν λιγο απο τις φυσιολογικες αλλα κανονιζονταν σχετικα ευκολα με ενα μικρο χαπακι.Να σκεφτεις οτι πηγαινα απλα στον παθολογο,δεν ειχα οζους και ολα ηταν γενικα ΟΚ.Αλλα απο τη στιγμη που εμεινα εγκυος,ο γυναικολογος μου ειπε οτι χρειαζεται αναπροσαρμογη της δοσης και με βαζει καθε 6 βδομαδες να κανω εξετασεις για Τ4,TSH και free T4...(δεν ξερω τι ειναι αυτα αλλα αυτα τον ενδιαφερουν).Μου ειπε λοιπον να παω σε ενδοκρινολογο για πιο σοβαρη παρακολουθηση.Ο ενδοκρινολογος ειναι πολυ καλος,μου εδωσε λιγο μεγαλυτερο χαπι γιατι στην εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικο να ξεφευγουν λιγο οι τιμες.Εμενα θα ξεφευγαν πιο ευκολα οποτε αμεσως μου εδωσε παραπανω.Τωρα ειναι under control εντελως,θα χρειαστει παλι αναπροσαρμογη με το θηλασμο.Πριν μια εβδομαδα που πηγα μου τα κοιταξε παλι ολα και μου ειπε να προσεχω να μην ξεχναω τα χαπια γιατι ο υποθυρεοειδισμος δεν ειναι πολυ καλος για τα μωρα,μπορει να γεννησεις προωρα.Αλλα αυτα ειναι για περιπτωσεις που εχουν ξεφυγει κατα πολυ!Μην ανησυχεις καθολου,ειναι το πιο ευκολο πραγμα να ρυθμιστει τελικα.

Κοριτσια μου,αισθανομαι τυψεις αλλα τις τελευταιες μερες δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα της μπεμπας ή με την ιδια την μπεμπα.Ακομα και η ιδια φαινεται να εχει μουλωξει που νιωθει τη μανουλα σε εντασεις.Προσπαθω παααααρα πολυ να ειμαι ηρεμη και δεν ειμαι πρωταρα στη δουλεια αλλα καθε κατασταση ειναι διαφορετικη... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Περιμενω να ερθει το ΣΚ να ασχοληθουμε πραγματικα με το νινι μας,το δωματιο του και ολα του!

Σας φιλω,ελπιζω να βρω χρονο να σας ξαναγραψω!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι έγραψε:
carrie μου,εγω ειχα προβλημα με το θυρεοειδη απο πριν,ποτε ομως σοβαρο.Απλα οι τιμες ξεφευγαν λιγο απο τις φυσιολογικες αλλα κανονιζονταν σχετικα ευκολα με ενα μικρο χαπακι.Να σκεφτεις οτι πηγαινα απλα στον παθολογο,δεν ειχα οζους και ολα ηταν γενικα ΟΚ.Αλλα απο τη στιγμη που εμεινα εγκυος,ο γυναικολογος μου ειπε οτι χρειαζεται αναπροσαρμογη της δοσης και με βαζει καθε 6 βδομαδες να κανω εξετασεις για Τ4,TSH και free T4...(δεν ξερω τι ειναι αυτα αλλα αυτα τον ενδιαφερουν).Μου ειπε λοιπον να παω σε ενδοκρινολογο για πιο σοβαρη παρακολουθηση.Ο ενδοκρινολογος ειναι πολυ καλος,μου εδωσε λιγο μεγαλυτερο χαπι γιατι στην εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικο να ξεφευγουν λιγο οι τιμες.Εμενα θα ξεφευγαν πιο ευκολα οποτε αμεσως μου εδωσε παραπανω.Τωρα ειναι under control εντελως,θα χρειαστει παλι αναπροσαρμογη με το θηλασμο.Πριν μια εβδομαδα που πηγα μου τα κοιταξε παλι ολα και μου ειπε να προσεχω να μην ξεχναω τα χαπια γιατι ο υποθυρεοειδισμος δεν ειναι πολυ καλος για τα μωρα,μπορει να γεννησεις προωρα.Αλλα αυτα ειναι για περιπτωσεις που εχουν ξεφυγει κατα πολυ!Μην ανησυχεις καθολου,ειναι το πιο ευκολο πραγμα να ρυθμιστει τελικα.

Χαμομηλάκι απλώς με απασχολεί λίγο μήπως δεν πρέπει να περιμένω 4 βδομάδες μέχρι να πάω να κάνω τις εξετάσεις αλλά να πάω νωρίτερα.Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι πρέπει να πάω τότε όμως.. Rolling Eyes Rolling Eyes

mamax

mamax
καλημερα κοριτσια,
carrie για τον θυρο΄'ι'δη πως το καταλαβε χωρις εξεταση?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:καλημερα κοριτσια,
carrie για τον θυρο΄'ι'δη πως το καταλαβε χωρις εξεταση?

Καλημέρα Chris!Με εξέτασε κανονικά όταν πήγα πίεση,αντανακλαστικά στα πόδια, όραση, ακροάστικε εμένα και το μωρό, είδε την σταθερότητα μου και μου ψηλάφησε τον θυροειδή. Και είδε πως ήτανε πρησμένος ελαφρώς ενώ 10 μέρες πριν ήτανε οκ και μου είπε πως πρέπει να κάνω εξετάσεις και υπέρηχο..

mamax

mamax
καταρχην μπραβο στον γιατρο που τα ψιλαφιζει ολα και δεν περιοριστικε στο ζαχαρο, δευτερον απο οτι ειδα σε αλλο ποστ εχεις 8,5πιεση πραγμα υποθετω καλο για το ζαχαρο αν δεν κανω λαθος!!!?
τωρα για τον θυροειδη οτι ηταν λιγο πρισμενος δεν σημενει σονι και ντε οτι εχεις, δεν ειμαι γιατρος βεβαια παρα'ι'ατρικα εχουμε τελιωσει αλλα επειδη ειχαμε αρκετο αφιερομα στον θυροειδη μην ανχονεσε κατα 95% δεν θα εχεις θα δεις.
ε και αμα πεσεις στο 5% να μην ανχοθεις και εγω απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης μεχρι σημερα εχω παθει οτιδηποτε σχεδον μπορει να παθεις σε κυηση και εχω απελπιστει να ακουω οτι θα χασω το παιδι, οτι θα γεννηθει προωρα κτλ και δοξα το θεο μπηκα και στον 7 τελικα καταλαβα οτι θελει να κανεις την αγωγη που σου λενε και να μην το σκευτεσε καθολου. γιατι τι μενει ανχος αμαν θα παθω αυτο και το αλλο και εντελει ολα καλα πανε.
αντε και τον φαγαμε τον γα'ι΄δαρο ποσο μεγαλη θα ειναι η ουρα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 328109

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:καταρχην μπραβο στον γιατρο που τα ψιλαφιζει ολα και δεν περιοριστικε στο ζαχαρο, δευτερον απο οτι ειδα σε αλλο ποστ εχεις 8,5πιεση πραγμα υποθετω καλο για το ζαχαρο αν δεν κανω λαθος!!!?
τωρα για τον θυροειδη οτι ηταν λιγο πρισμενος δεν σημενει σονι και ντε οτι εχεις, δεν ειμαι γιατρος βεβαια παρα'ι'ατρικα εχουμε τελιωσει αλλα επειδη ειχαμε αρκετο αφιερομα στον θυροειδη μην ανχονεσε κατα 95% δεν θα εχεις θα δεις.
ε και αμα πεσεις στο 5% να μην ανχοθεις και εγω απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης μεχρι σημερα εχω παθει οτιδηποτε σχεδον μπορει να παθεις σε κυηση και εχω απελπιστει να ακουω οτι θα χασω το παιδι, οτι θα γεννηθει προωρα κτλ και δοξα το θεο μπηκα και στον 7 τελικα καταλαβα οτι θελει να κανεις την αγωγη που σου λενε και να μην το σκευτεσε καθολου. γιατι τι μενει ανχος αμαν θα παθω αυτο και το αλλο και εντελει ολα καλα πανε.
αντε και τον φαγαμε τον γα'ι΄δαρο ποσο μεγαλη θα ειναι η ουρα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 24 328109

Προσωπικά μου φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

aylin

aylin
Καλημέρα κορίτσια μου

Ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες ευχές!

Νατάσα μου και εμένα είναι πρισμένος απο την αριστερή πλευρά και πρέπει να πάω να τον κοιτάξω...και δεν σου κρύβω πως πονάει λιγουλάκι!Λογικά απο την επώμενη εβδομάδα θα παώ να το κοιτάξω...Δεν βαρέθηκα να είμαι έγκυος...βαρέθηκα να μου τυχαίνει και εμένα ότι τυχαίνει σε μία εγκυμοσύνη και να αγχώνομαι...
Εμείς πάμε για doppler στις 29/09...

Χαμομηλάκι μου γιατί σε ακούω αγχωμένη?Όλα θα πάνε καλά και με τη δουλειά μια χαρά θα τα καταφέρεις!!!Μην αγχώνεσαι σχετικά με προετοιμασίες της μπουμπούς σου γιατί υπάρχει απεριόριστος χρόνος για να τα προλάβουμε όλα!!!

Supermama μπράβο!!!Σε βρίσκω σούπερ!!!

Κορίτσια σας παρακαλώ μίπως θα μπορούσατε να μου πείτε που θα βρω ωραία σεντονάκια?Επίσης πόσες κουβερτούλες θα χρειαστώ...

Αυτά φιλιά πολλά σε όλες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις