326 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 Τρι Αυγ 30, 2011 5:49 am
totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι σιγουρα εχουν και στο ιασω εχει (εκει γεννησα την πρωτη φορα) αλλα αν χρειαστει, μακρια απο εμας, οπως τα δημοσια νοσοκομεια δεν ειναι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ardo έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!Σχετικά με το εμβόλιο δεν σκοπεύω να το κάνω, γιατί μου φαίνεται μία ακομη υπερβολή.Νομίζω πως τα παιδιά χρειάζονται και λίγα "μικρόβια" στο περιβάλλον τους, και αυτό φυσικά δεν είναι η δική μου γνώμη αλλά η επιστημονική θέση.
Χαίρομαι που είστε όλες καλα.Κι εμείς μια χαρά όλα, η μπουμπού μεγαλώνει φυσιολογικότατα και όλα βαίνουν καλώς.Εντάξει, λίγο πρήξιμο, λίγη αυπνία, λίγη εύκολη κόπωση τα παρουσιάζω και εγώ, ωστόσο τα θεωρώ ανάξια λόγου και μεμψιμοιρία έως γκρίνια να τα αναφέρω...Ε, δεν κάνω εγώ και κάτι το πρωτοφανές, κανω αυτό που κάνουν εκατομμύρια γυναίκες εδώ και εκατομμύρια χρόνια:κυοφορώ.ΟΚ.Oύτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία, και το θεωρώ χαζό να περιγράφω τις αυπνίες μου ή τις καούρες μου ή τους φόβους μου ή οτιδήποτε άλλο.Στο κάτω κάτω, αν δεν ήθελα να τα υποστω αυτά, ας είχα σταματήσει την κύησή μου νωρίτερα.Ισως μοιάζω λίγο κυνική.Απλά νομίζω πως πολλές φορές κάνουμε τα εύκολα δύσκολα, χωρίς λόγο...
Ισως γι'αυτό ποτέ δεν ήμουν η "κλασσική" έγκυος: παραγγέλνω delivery με την ίδια συχνότητα όπως πριν, τρώω συχνά απ'έξω σουβλάκια και ό,τι σαβουρίτσα μου έρθει, καβαλάω μηχανάκι, οδηγώ το αμαξι μου,τσακίζω παγωτάκια και κρεπούλες, πίνω τους καφέδες μου, τη μπυρίτσα μου και το κρασάκι μου, τη μαγιονέζα μου, τον τόνο μου, την κανέλα μου, πάω τις βόλτες μου με φίλες μου, δουλεύω χωρίς να παραπονιέμαι και γενικά κάνω ό,τι ακριβώς και πριν, σε λογικά πλαίσια και με σύνεση.Και κυρίως...δεν φοβάμαι τίποτα απολύτως πια.Εντάξει, μετά από 8 και κάτι μήνες, νομίζω έχω επεξεργαστεί κάθε φόβο μου και κάθε σκέψη μου.Αυτό που εμείς σχεδιάζουμε με τόοοοσες λεπτομέρειες, το κάναν οι γυναίκες μόνες τους στα χωράφια εδω΄και εκατομμύρια χρόνια, χωρίς τη βοήθεια κανενός....
Anyway, καλό βραδάκι σε όλες, χαλαρά,ταπεινά και όμορφα, όπως ταιριάζει στην ανθρώπινη φύση...Καλά να περνάτε!!!
katarina έγραψε:Κορίτσια χάθηκα αλλα εχω πεθερα σπιτι ηρθε τωρα και θα φυγει αφου γεννησω!!! Ρε παιδια δεν καταλαβα κατι στο post που ελεγε για τα δειγματα.Τι εννουμε οταν κεμε παιρνουμε τηλ καθε μηνα η καθε 2,5 μηνες?
dionikou έγραψε:καλημερα κοριτσακια
πηγα και εγω σημερα για εξετασεις αιματος ουρων τοξοπλασμα και αυριο περιμενουμε αποτελεσματα γιατι την Δευτερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπουμπου επειδη τα εχω κανει στο κεφαλι μου μπαχαλο σε ποια εβδομαδα κλεινουμε τον 7 και μπαινουμε στον 8?
dionikou έγραψε:καλημερα κοριτσακια
πηγα και εγω σημερα για εξετασεις αιματος ουρων τοξοπλασμα και αυριο περιμενουμε αποτελεσματα γιατι την Δευτερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπουμπου επειδη τα εχω κανει στο κεφαλι μου μπαχαλο σε ποια εβδομαδα κλεινουμε τον 7 και μπαινουμε στον 8?
κατινα έγραψε:καλημερα κοριτσια και καλη λευθερια σε ολες...ειμαι και 'γω μια απο σας που θα γεννησουμε τον νοεμβριο,εχθες μπηκα στον 7ο μηνα ,και σε 10 μερες εχω να κανω καμπυλη ζακχαρου...ολα ειναι μια χαρουλα να σας πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει εγκυμοσυνη,το μονο προβλημα ειναι ...τα κιλα...ο γιατρος μου με βριζει συνεχεια...τι να κανω??? βραδυνο δεν τρωω ,τη ζαχαρη την εκοψα απο τον 3ο μηνα οπως και τα γλυκα...κανονικα τρωω μονο το μεσημερι...παρολα αυτα εχω παρει ηδη 11 κιλα...εχω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοιλια ,αφου να φανταστητε απο τον 4ο ολοι με κανουν 2 μηνες πανω...τελος του μηνα παω στο γιατρο και να σας πω την αληθεια...σκιαζομαι λιγακι...τι θα ακουσω παλι?????τελοσπαντων-εχετε φτιαξει δωματιο?τι εχετε παρει ή τι σκοπευεται να παρετε κοριτσια?βοηθηστε με πανω σ'αυτο γιατι ειμαι ασχετη και δεν θελω να χαλασω λεφτα σε αχρηστα πραγματα σε περιοδο κρισης!!
προς το παρον φιλακια σε ολες....!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης