Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
48 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 48 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι σιγουρα εχουν και στο ιασω εχει (εκει γεννησα την πρωτη φορα) αλλα αν χρειαστει, μακρια απο εμας, οπως τα δημοσια νοσοκομεια δεν ειναι

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσακια γεια σας
σε μια συζητηση που ειχα με φιλους μου ειπαν οτι κανονικα πρεπει να βαλω τον αντρα μου και την μητερα μου ( αυτοι θα ειναι ποιο κοντα στο παιδι ) να κανουν το εμβολιο της γριπης Rolling Eyes εμενα μου φαινετε λιγο υπερβολικο εσεις το εχετε σκεφτει?μηπως να το συζητουσα με τον γιατρο μου?θα ξερει αυτος να μου πει η θα πρεπει να το συζητησω με παιδιατρο?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οσον αφορα το εμβολιο,εγω το κανω καθε χρονο εδω και 9 χρονια περιπου που δουλευω με παιδια και θα το κανω και φετος.Θα ρωτησω βεβαια το γιατρο αλλα δεν νομιζω να μου πει οχι.Μαλιστα θα βαλω και τον αντρα μου να το κανει γιατι ειναι μηχανικος και πολλες φορες ερχεται σε επαφη με διαφορους εξω και δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να μου κουβαλησει κατι στο σπιτι ειτε σε μενα ειτε στο μωρο μια και θα γεννηθει μεσα στο χειμωνα.Η πεθερα μου που ειναι φαρμακοποιος λεει απο τωρα οτι θα μας βαλει κατω να μας κανει ο,τι εμβολιο υπαρχει και ΔΕΝ υπαρχει! Laughing Laughing Laughing

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια!Σχετικά με το εμβόλιο δεν σκοπεύω να το κάνω, γιατί μου φαίνεται μία ακομη υπερβολή.Νομίζω πως τα παιδιά χρειάζονται και λίγα "μικρόβια" στο περιβάλλον τους, και αυτό φυσικά δεν είναι η δική μου γνώμη αλλά η επιστημονική θέση.
Χαίρομαι που είστε όλες καλα.Κι εμείς μια χαρά όλα, η μπουμπού μεγαλώνει φυσιολογικότατα και όλα βαίνουν καλώς.Εντάξει, λίγο πρήξιμο, λίγη αυπνία, λίγη εύκολη κόπωση τα παρουσιάζω και εγώ, ωστόσο τα θεωρώ ανάξια λόγου και μεμψιμοιρία έως γκρίνια να τα αναφέρω...Ε, δεν κάνω εγώ και κάτι το πρωτοφανές, κανω αυτό που κάνουν εκατομμύρια γυναίκες εδώ και εκατομμύρια χρόνια:κυοφορώ.ΟΚ.Oύτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία, και το θεωρώ χαζό να περιγράφω τις αυπνίες μου ή τις καούρες μου ή τους φόβους μου ή οτιδήποτε άλλο.Στο κάτω κάτω, αν δεν ήθελα να τα υποστω αυτά, ας είχα σταματήσει την κύησή μου νωρίτερα.Ισως μοιάζω λίγο κυνική.Απλά νομίζω πως πολλές φορές κάνουμε τα εύκολα δύσκολα, χωρίς λόγο...
Ισως γι'αυτό ποτέ δεν ήμουν η "κλασσική" έγκυος: παραγγέλνω delivery με την ίδια συχνότητα όπως πριν, τρώω συχνά απ'έξω σουβλάκια και ό,τι σαβουρίτσα μου έρθει, καβαλάω μηχανάκι, οδηγώ το αμαξι μου,τσακίζω παγωτάκια και κρεπούλες, πίνω τους καφέδες μου, τη μπυρίτσα μου και το κρασάκι μου, τη μαγιονέζα μου, τον τόνο μου, την κανέλα μου, πάω τις βόλτες μου με φίλες μου, δουλεύω χωρίς να παραπονιέμαι και γενικά κάνω ό,τι ακριβώς και πριν, σε λογικά πλαίσια και με σύνεση.Και κυρίως...δεν φοβάμαι τίποτα απολύτως πια.Εντάξει, μετά από 8 και κάτι μήνες, νομίζω έχω επεξεργαστεί κάθε φόβο μου και κάθε σκέψη μου.Αυτό που εμείς σχεδιάζουμε με τόοοοσες λεπτομέρειες, το κάναν οι γυναίκες μόνες τους στα χωράφια εδω΄και εκατομμύρια χρόνια, χωρίς τη βοήθεια κανενός....
Anyway, καλό βραδάκι σε όλες, χαλαρά,ταπεινά και όμορφα, όπως ταιριάζει στην ανθρώπινη φύση...Καλά να περνάτε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 377361

totula

totula
Καλησπερα εγω το εκανα μονο την πρωτη χρονια που πηγε ο μικρος σταθμο. Εκεινος το κανει καθε χρονο. Θα ρωτησω και την γιατρο μου αν κανει να κανω και βεβαια τον παιδιατρο για το ποσοι απο την οικεγενια πρεπει να το κανουν μιας και γενναμε χειμωνα

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια χάθηκα αλλα εχω πεθερα σπιτι ηρθε τωρα και θα φυγει αφου γεννησω!!! Twisted Evil Ρε παιδια δεν καταλαβα κατι στο post που ελεγε για τα δειγματα.Τι εννουμε οταν κεμε παιρνουμε τηλ καθε μηνα η καθε 2,5 μηνες?

aylin

aylin
ardo έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!Σχετικά με το εμβόλιο δεν σκοπεύω να το κάνω, γιατί μου φαίνεται μία ακομη υπερβολή.Νομίζω πως τα παιδιά χρειάζονται και λίγα "μικρόβια" στο περιβάλλον τους, και αυτό φυσικά δεν είναι η δική μου γνώμη αλλά η επιστημονική θέση.
Χαίρομαι που είστε όλες καλα.Κι εμείς μια χαρά όλα, η μπουμπού μεγαλώνει φυσιολογικότατα και όλα βαίνουν καλώς.Εντάξει, λίγο πρήξιμο, λίγη αυπνία, λίγη εύκολη κόπωση τα παρουσιάζω και εγώ, ωστόσο τα θεωρώ ανάξια λόγου και μεμψιμοιρία έως γκρίνια να τα αναφέρω...Ε, δεν κάνω εγώ και κάτι το πρωτοφανές, κανω αυτό που κάνουν εκατομμύρια γυναίκες εδώ και εκατομμύρια χρόνια:κυοφορώ.ΟΚ.Oύτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία, και το θεωρώ χαζό να περιγράφω τις αυπνίες μου ή τις καούρες μου ή τους φόβους μου ή οτιδήποτε άλλο.Στο κάτω κάτω, αν δεν ήθελα να τα υποστω αυτά, ας είχα σταματήσει την κύησή μου νωρίτερα.Ισως μοιάζω λίγο κυνική.Απλά νομίζω πως πολλές φορές κάνουμε τα εύκολα δύσκολα, χωρίς λόγο...
Ισως γι'αυτό ποτέ δεν ήμουν η "κλασσική" έγκυος: παραγγέλνω delivery με την ίδια συχνότητα όπως πριν, τρώω συχνά απ'έξω σουβλάκια και ό,τι σαβουρίτσα μου έρθει, καβαλάω μηχανάκι, οδηγώ το αμαξι μου,τσακίζω παγωτάκια και κρεπούλες, πίνω τους καφέδες μου, τη μπυρίτσα μου και το κρασάκι μου, τη μαγιονέζα μου, τον τόνο μου, την κανέλα μου, πάω τις βόλτες μου με φίλες μου, δουλεύω χωρίς να παραπονιέμαι και γενικά κάνω ό,τι ακριβώς και πριν, σε λογικά πλαίσια και με σύνεση.Και κυρίως...δεν φοβάμαι τίποτα απολύτως πια.Εντάξει, μετά από 8 και κάτι μήνες, νομίζω έχω επεξεργαστεί κάθε φόβο μου και κάθε σκέψη μου.Αυτό που εμείς σχεδιάζουμε με τόοοοσες λεπτομέρειες, το κάναν οι γυναίκες μόνες τους στα χωράφια εδω΄και εκατομμύρια χρόνια, χωρίς τη βοήθεια κανενός....
Anyway, καλό βραδάκι σε όλες, χαλαρά,ταπεινά και όμορφα, όπως ταιριάζει στην ανθρώπινη φύση...Καλά να περνάτε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 377361

Respect Respect Respect ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 417472

aylin

aylin
Κορίτσια καλημέραααα,

Εμείς χθές πήγαμε για υπέρηχο και όλα καλά!!!Η μικρούλα μας έφτασε 1 κιλό και κάτι γραμμάρια...Ηταν να κάνω ντόπλερ αλλά ο υπερηχολόγος δεν το έκρινε απαραίτητο οπότε θα τον κάνω στις 31 και κάτι εβδομάδες πρώτα ο Θεός!!!
Αυτά τα νέα μας!Να έχετε μια όμορφη μέρα!!!Φιλάκια!!!

tatianoula

tatianoula
καλημερα!!!

katarina μια φορα παιρνεις τηλ κ στα στελνουν ''υποτιθεται'' εμενα μονο η πιπιλα κ το μπιμπερο μου ηρθε α και ενα κουτι απο babyspace που ηταν γεματο διαφημιστικα κ ειχε ενα μικρουτσικο δειγματακι κρεμας....
αχ υπομονη με την πεθερα!!οσο καλη κ χρυση να ειναι 'αν ειναι' δεν παβει να ειναι ενας επισκεπτης στο σπιτι..

στελλιτσα χαρηκα παρα πολυ για σενα ειδες που μεγαλωσε η μπουμπουκα σου αντε φτασατε κ εμας εμεις ημασταν 1080 την τελευταια φορα...αντε ολα καλα!!!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΚΑΤΑΡΙΝΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 585182

ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12/9 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 10/9 ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 893968

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katarina έγραψε:Κορίτσια χάθηκα αλλα εχω πεθερα σπιτι ηρθε τωρα και θα φυγει αφου γεννησω!!! Twisted Evil Ρε παιδια δεν καταλαβα κατι στο post που ελεγε για τα δειγματα.Τι εννουμε οταν κεμε παιρνουμε τηλ καθε μηνα η καθε 2,5 μηνες?

Καλημέρα και απο μένα!
Καταρίνα εννοεί οτι παίρνεις τηλ για επκτωτικά κουπόνια κάθε 1η του μήνα ή κάθε 2 1/2 μήνες.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στέλλα χαίρομαι που όλα είναι καλά με την μπουμπου σας!Εμείς δεν έχουμε καν φτάσει το κιλό όπως μου είπε ο γιατρός προχθές, είναι γύρω στα 700-800γρ.

Αρετούλα είσαι τόσο τυχερή που δεν έχεις κανένα θέμα και το βλέπεις έτσι και πάνε όλα καλάSmile Και εγώ κάπως έτσι τα έβλεπα πριν την καμπύλη σακχάρου.Μετά ξαφνικά αυξήθηκαν τα έξοδα με τους γιατρούς (που θα μπορούσα να είχα ψωνίσει ένα σωρο πράγματα για τον μπέμπη αντί να ξοδεύω 200Ε κάθε 10 μέρες για ταινίες μέτρησης & γιατρούς) και η διάθεση μου πλέον έχει τα πάνω της και τα κάτω της όσο και να μην το θέλω..

Πήγα σήμερα και έκανα γενικές αίματος & ούρων και τοξόπλασμα και ουρεόπλασμα ξανά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται την περασμένη φορά με τις γενικές μόνο να πλήρωσα 20Ε και τώρα με τις 2 επιπλέον να μου ζητάει 76!!! Shocked Shocked Μάλλον γύρισε από διακοπές και της λείπουν έσοδα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 966307 Εχθές μου ήρθε και εμένα το μπιμπερό και είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Very Happy Μου άρεσε πάρα πολύ και είναι γαλάζιο,ένα τέλειο χρώμα!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie εμάς ο μπέμπης στην 22η εβδομάδα ήταν 416 γραμμάρια αρκετά μικρός σε σχέση με τα δικά σας μπεμπάκια που σύγκρινα εκείνες τις μέρες, τώρα που πήγαμε στις 26 εβδομάδες ήταν 816! πίστευα δηλαδή οτι εφόσων ήταν μικρός τότε, θα έχει μείνει και πάλι πίσω στο βάρος, και είμαστε ακριβώς στην εβδομάδα μας, ούτε μέρα πάνω ή κάτω.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα,κοριτσια!Back to work και παλι σημερα αλλα λαγοκοιμαμαι...ξυπνησα απο τις 5 σημερα γιατι εφευγε ο αντρουλης μου για επαγγελματικο ταξιδι,μετα κοιμηθηκα παλι λιγο,ξαναξυπνησα και τωρα ψιλοκοιμαμαι παλι! Embarassed Embarassed

Στελλιτσα,μεγαλωσε η μπουμπουκιτσα σας!Εμας ειναι μικρουλινι ακομα,γυρω στα 750 γρ. αλλα ειναι μια χαρα ευτυχως! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 215994 Ο υπερηχος τη βγαζει 3 μερες μεγαλυτερη απο ο,τι ειναι και ο γιατρος λεει οτι ειναι μπουμπου με τα ολα της! I love you I love you Αχ,ετσι να μεγαλωνουν τα μωρακια μας και ολα να πανε καλα μεχρι τελους,ποσο το θελω Παναγιτσα μου!

Αρετουλα,εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες,πρεπει να παιδια να μην ζουν σε αποστειρωμενο περιβαλλον.Και εμεις που εχουμε φαει χωμα,που λεει ο λογος,απο κατω,παθαμε τπτ?Αλλα θεωρω οτι με τα εμβολια ειναι λιγο διαφοορετικα τα πραγματα.Ειναι αλλο πραγμα να αρρωστησει ενα παιδι και αλλο να αρρωστησει πολυ σοβαρα και να κινδυνευσει η ζωη του.Εζησα προσφατα τετοιο σκηνικο στο συγγενικο μου περιβαλλον και δεν το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου,που λενε.Και ελπιζω καμια εγκυουλα να χρειαστει να περασει δυσκολα στην εγκυμοσυνη της και να μην χρειαστει να αλλαξε σε τπτ την καθημερινοτητα της.Δυστυχως δεν γινεται παντοτε ομως ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 534787

pumpkin,απο δω και περα τα νινακια θα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.Για ποτε θα φτασει το κιλο ουτε που θα το καταλαβεις! cheers cheers

παω να φαω κατι γιατι το στομαχι διαμαρτυρεται εντονως!!! rabbit rabbit

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pumpkin και εμάς στην 22+1 ήτανε 560γρ και μας το είπανε για μεγάλο λόγω της περιμέτρου της κοιλίτσας του αλλά τώρα που το μέτρησε ο γιατρός 27+4 ήτανε φυσιολογικός. Θα δούμε τώρα ξανά 31βδομ που θα πάμε για υπέρηχο πόσο θα είναι!!Smile

totula

totula
Κοριτσια και εγω εχω σημερα πεθερα σπιτι να μας νταντευει και θα ειναι και αυριο, ευτυχως το απογευμα θα ερθει η μαμα μου

Ardo, ειμαι υπερ στο οτι πρεπει να ειμαστε χαλαροι με τα παιδια. Και θα λερωθουν και θα χτυπησουν και θα αρρωστησουν. Αλλα αμα με ενα εμβολιο μπορει να προστατεψει απο κατι χειροτερο. Ο δικος μου την πρωτη χρονια σταθμο το εκανε αλλα δεν γλιτωσαμε τις αρρωστιες ουτε εγω ξερω ποσες βρογχιτιδες εκανε. Οταν ρωτησα τον παιδιατρο μου ειπε οτι αν δεν το εκανε μπορει και να ηταν χειροτερα. Και περσυ εκανε και φετος. Ειδικα φετος ενας λογος παραπανω και απο οτι με συμβουλεψε ολοι πρεπει να κανουμε γιατι αν το μικρο ανεβασει πυρετο πριν τους 2 μηνες που θα κανει το πρωτο εμβολιο παει νοσοκομειο γιατι λεοιπον να μπει σε αυτη την διαδικασια.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άρα μια χαρά απέδωσε η δίαιτα!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy Very Happy Έτσι φαίνεται!!

dionikou

dionikou
καλημερα κοριτσακια
πηγα και εγω σημερα για εξετασεις αιματος ουρων τοξοπλασμα και αυριο περιμενουμε αποτελεσματα γιατι την Δευτερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπουμπου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 883208 επειδη τα εχω κανει στο κεφαλι μου μπαχαλο σε ποια εβδομαδα κλεινουμε τον 7 και μπαινουμε στον 8? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 911307

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dionikou έγραψε:καλημερα κοριτσακια
πηγα και εγω σημερα για εξετασεις αιματος ουρων τοξοπλασμα και αυριο περιμενουμε αποτελεσματα γιατι την Δευτερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπουμπου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 883208 επειδη τα εχω κανει στο κεφαλι μου μπαχαλο σε ποια εβδομαδα κλεινουμε τον 7 και μπαινουμε στον 8? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 911307

http://www.123baby.me/pregnancy_chart.html

totula

totula
dionikou έγραψε:καλημερα κοριτσακια

Ποτε ειναι η πητ?

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια και καλη λευθερια σε ολες...ειμαι και 'γω μια απο σας που θα γεννησουμε τον νοεμβριο,εχθες μπηκα στον 7ο μηνα ,και σε 10 μερες εχω να κανω καμπυλη ζακχαρου...ολα ειναι μια χαρουλα να σας πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει εγκυμοσυνη,το μονο προβλημα ειναι ...τα κιλα...ο γιατρος μου με βριζει συνεχεια...τι να κανω??? βραδυνο δεν τρωω ,τη ζαχαρη την εκοψα απο τον 3ο μηνα οπως και τα γλυκα...κανονικα τρωω μονο το μεσημερι...παρολα αυτα εχω παρει ηδη 11 κιλα...εχω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοιλια ,αφου να φανταστητε απο τον 4ο ολοι με κανουν 2 μηνες πανω...τελος του μηνα παω στο γιατρο και να σας πω την αληθεια...σκιαζομαι λιγακι...τι θα ακουσω παλι?????τελοσπαντων-εχετε φτιαξει δωματιο?τι εχετε παρει ή τι σκοπευεται να παρετε κοριτσια?βοηθηστε με πανω σ'αυτο γιατι ειμαι ασχετη και δεν θελω να χαλασω λεφτα σε αχρηστα πραγματα σε περιοδο κρισης!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 587529
προς το παρον φιλακια σε ολες....!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:καλημερα κοριτσια και καλη λευθερια σε ολες...ειμαι και 'γω μια απο σας που θα γεννησουμε τον νοεμβριο,εχθες μπηκα στον 7ο μηνα ,και σε 10 μερες εχω να κανω καμπυλη ζακχαρου...ολα ειναι μια χαρουλα να σας πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει εγκυμοσυνη,το μονο προβλημα ειναι ...τα κιλα...ο γιατρος μου με βριζει συνεχεια...τι να κανω??? βραδυνο δεν τρωω ,τη ζαχαρη την εκοψα απο τον 3ο μηνα οπως και τα γλυκα...κανονικα τρωω μονο το μεσημερι...παρολα αυτα εχω παρει ηδη 11 κιλα...εχω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοιλια ,αφου να φανταστητε απο τον 4ο ολοι με κανουν 2 μηνες πανω...τελος του μηνα παω στο γιατρο και να σας πω την αληθεια...σκιαζομαι λιγακι...τι θα ακουσω παλι?????τελοσπαντων-εχετε φτιαξει δωματιο?τι εχετε παρει ή τι σκοπευεται να παρετε κοριτσια?βοηθηστε με πανω σ'αυτο γιατι ειμαι ασχετη και δεν θελω να χαλασω λεφτα σε αχρηστα πραγματα σε περιοδο κρισης!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 14 587529
προς το παρον φιλακια σε ολες....!!!!!

Κατίνα καλώς ήρθες στην παρεούλα μας και με το καλό το μωράκι σου. Όλα καλά ως τώρα έτσι? Που θα γεννήσεις? Εμείς προς το παρόν έχουμε πάρει τα έπιπλα (κούνια και αλλαξιέρα-συρταρίερα), ε΄χω παραγγείλει πάντα και 2 σετ σεντονάκια, έχουμε ένα ριλαξ που μας έχουν χαρίσει και γενικώς έχω πάρει τα ρουχαλάκια που θα τον βγάλουμε από την κλινική κια 4-5 φορμάκια εσωρουχάκια..Όχι τρελά πράγματα γιατί θέλω να δω και αν πάρω κάτι στο baby shower που θα κάνουμε ,μην τρέχω μετά για αλλαγές. Καταλήξαμε και σε καρότσι-κάθισμα αυτοκινήτου αλλά λέμε να τα παραγγείλουμε κατά αρχές Οκτώβρη μάλλον..

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Κατίνα καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!
Αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένεις?
Εγώ έχω βάλει 9 κιλά ως τώρα, χάνω ένα βάζω ένα, έτσι πάει τον τελαυταίο καιρό.Τελαυταία όμως πρόσεξα οτι ενώ και εγώ δεν τρώω ιδιαίτερα πολύ (έχω κόψει και το αλάτι) δεν χάνω τίποτα!Σκέφτομαι οτι αυτό που είναι να χάσω το παίρνει το μωρό Laughing
Εμείς για το δωμάτιο πήραμε ντουλαπίτσα και συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ 250ε και τα 2 (σε μαγαζί ΑΣΕ πόσο τα έβρισκα...) και έχω ήδη έναν 3θέσιο απλό καναπέ που γίνεται κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο.Την κούνια θα την παραγείλω απο το motherbaby στην Αθήνα, να μου την στείλουν.
Απο ρουχαλάκια πήραμε αρκετά φανελάκια (λίγα λίγα και μαζεύτηκαν πολλά τελικά χαχα), 3-4 φορμάκια χοντρούτσικα, 3 παντελονάκια, 3-4 μπλουζάκια, αρκετά παπούτσια, 2 σαλιάρες, πετσετούλες πάνες και άλλα διάφορα Very Happy
Καρότσι και καθισματάκι έχουμε καταλήξει και εμείς και τα περιμένουμε απο τον παππού!

totula

totula
Κατινα καλημερα και καλως ηρθες. Μην ανυσηχεις κουκλα μου για την κοιλια και εμενα τεραστια ειναι ευτυχως δεν εχω παρει πολλα 6-7 κιλα βεβαια μεχρι στιγμης δεν προσεχω ιδιαιτερα αντε να παρω αλλα 10. Οσο για τα κοιλα τι να σου πω, πιθανοτατα κανεις κατακρατηση. Εμεις χτιζουμε το σπιτι και αν ολα πανε καλα μεσα οκτωβριου θα μετακομισουμε αρα λιγο πριν θα ειναι ετοιμο. Για αρχη δεν θες και πολλα επιπλα ¨ μια αλλαξιερα, κουνια και μια κουνιστη καρεκλα (προεραιτικα) και επισης προεραιτκα για τον πρωτο καιρο καλαθουνα η λικνο. Επιπλα σου προτεινω να κοιταξεις ικεα. Μετα ξεκινα να γραφεις:
- φορμακια για τον υπνο,για τη βολτα και εσωρουχα
- καπελακι η σκουφακι
- καλτσακια
- υπνοσακο
- μπιμπερο μεγαλα και μικρα
- αποστειρωτη
- πιπιλες
- σαλιαρες
- πανακια για το ρεψιμο
- πανα αγκαλιας (για τους επισκεπτες να ακουμπουν πανω τους πριν παρουν το μωρο αγκαλια)
- καροτσι
- καθισμα αυτοκινητου μπεμπε
- τσαντα αλλαξιερα
- υπνοσακο
- μαρσιπο
- μπανακι
- σετ ψαλιδακι, χτενα βουρτσα
- λεκανακι
- στρωμα αλλαξιερας
- mobile
- ριλαξ
- ενδοεπικοινωνια
εννοειτε σεντονια, κατωσεντονα (και για κουνια και το καλαθο η λικνο) πετσετες η μπουρνουζακια, μωρομαντηλα, πανες, καλλυντικα, κουβερτες πλεκτες και βαμβακερες. Δεν μου ρχετε κατι αλλο αν θες για διευκολυνση στο λητω και στον καταλογο motehrcare υπαρχει εντυπο με ολα τα απαραιτητα. Επισης στο λητω μπορεις να κανεις λιστα γεννας. Κατι βεβαια ακουσα τωρα τελευταια και για τα mothercare. Και στο site της lapin υπαρχει μια λιστα που μπορεις να τυπωσεις. Για πολλα πραγματα ριξε μια ματια και jumbo ειναι τσαμπα και ειλικρινα καποια απο αυτα θα τα χρησιμοποιησεις πολυ λιγο καιρο οποτε δεν αξιζει να δωσεις μια περιουσια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις