Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
142 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 1 μη ορατός και 141 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:
- φορμακια για τον υπνο,για τη βολτα και εσωρουχα
- καπελακι η σκουφακι
- καλτσακια
- υπνοσακο
- μπιμπερο μεγαλα και μικρα
- αποστειρωτη
- πιπιλες
- σαλιαρες
- πανακια για το ρεψιμο
- πανα αγκαλιας (για τους επισκεπτες να ακουμπουν πανω τους πριν παρουν το μωρο αγκαλια)
- καροτσι
- καθισμα αυτοκινητου μπεμπε
- τσαντα αλλαξιερα
- υπνοσακο
- μαρσιπο
- μπανακι
- σετ ψαλιδακι, χτενα βουρτσα
- λεκανακι
- στρωμα αλλαξιερας
- mobile
- ριλαξ
- ενδοεπικοινωνια

Τοτούλα νομίζω πως υπνόσακο δεν έχει νόημα να πάρεις από τώρα γιατί απαγορεύεται σε βρέφη μικρότερα των 6-7 μηνών. Επίσης εγώ δεν θα πάρω μπιμπέρο (έχω μόνο αυτό το διαφημιστικό) αφού έχω σκοπό να θηλάσω (ελπίζω να μην πάει κάτι στραβά με αυτό). Πιπίλα δεν μπορείς να του δώσεις αν δεν εδραιωθεί ο θηλασμός οπότε μετά από 1-2 μήνες θα τις χρειαστείς και αυτές.Τι διαφορετικό έχει το μπανάκι από το λεκανάκι? confused confused και ενδοεπικοινωνία λέω να μην πάρω προς το παρόν..Είμαι σίγουρη ότι θα είμαι συνέχεια με το ένα αυτί στο μπέμπηSmile

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τοτούλα νομίζω πως υπνόσακο δεν έχει νόημα να πάρεις από τώρα γιατί απαγορεύεται σε βρέφη μικρότερα των 6-7 μηνών. Επίσης εγώ δεν θα πάρω μπιμπέρο (έχω μόνο αυτό το διαφημιστικό) αφού έχω σκοπό να θηλάσω (ελπίζω να μην πάει κάτι στραβά με αυτό). Πιπίλα δεν μπορείς να του δώσεις αν δεν εδραιωθεί ο θηλασμός οπότε μετά από 1-2 μήνες θα τις χρειαστείς και αυτές.Τι διαφορετικό έχει το μπανάκι από το λεκανάκι? confused confused και ενδοεπικοινωνία λέω να μην πάρω προς το παρόν..Είμαι σίγουρη ότι θα είμαι συνέχεια με το ένα αυτί στο μπέμπηSmile[/quote]

Οπως σε ολα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις. Εγω δεν ξερω κατι τετοιο ουτε για την πιπιλα ουτε για τον υπνοσακο. Πιπιλα χρησιμοποιησα απο την πρωτη κιολας μερα και τον υπνοσακι τον ειχα για να τον μεταφερω απο το αμαξι στο σπιτι και σε καμια επισκεψη. Για τα μπιμπερο οκ γιατι ας πουμε εγω δεν θηλασα. Την ενδοεπικοινωνια την χρησιμοποιησα και αυτη αμεσως γιατι ο μικρος κοιμοταν μονο τοβραδυ στο δωματιο μας το πρωι και καποιες ωρες το απογευμα τον ειχα στο σαλονι αλλα το μεσημερι και νωρις το βραδυ εμενε στο δωματιο του οποτε μου φανηκε χρησιμη. Το λεκανακι το χρησιμοποιουσα οταν ηθελα να τον πλυνω τοπικα και μαλιστα το χρησιμοποιησα αρκετα, αν για παραδειγμα εκανε κακα μεσα στη νυχτα δεν τον ετρεχα στο μπανιο τον επλενα στην αλλαξιερα του.
Ολα αυτα ειναι ενδεικτικα απο εκει και περα ορεξη να εχεις και λεφτα για να ψωνιζεις. Εχω μιλαω απο την πειρα μου.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:[
Οπως σε ολα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις. Εγω δεν ξερω κατι τετοιο ουτε για την πιπιλα ουτε για τον υπνοσακο. Πιπιλα χρησιμοποιησα απο την πρωτη κιολας μερα και τον υπνοσακι τον ειχα για να τον μεταφερω απο το αμαξι στο σπιτι και σε καμια επισκεψη. Για τα μπιμπερο οκ γιατι ας πουμε εγω δεν θηλασα. Την ενδοεπικοινωνια την χρησιμοποιησα και αυτη αμεσως γιατι ο μικρος κοιμοταν μονο τοβραδυ στο δωματιο μας το πρωι και καποιες ωρες το απογευμα τον ειχα στο σαλονι αλλα το μεσημερι και νωρις το βραδυ εμενε στο δωματιο του οποτε μου φανηκε χρησιμη. Το λεκανακι το χρησιμοποιουσα οταν ηθελα να τον πλυνω τοπικα και μαλιστα το χρησιμοποιησα αρκετα, αν για παραδειγμα εκανε κακα μεσα στη νυχτα δεν τον ετρεχα στο μπανιο τον επλενα στην αλλαξιερα του.
Ολα αυτα ειναι ενδεικτικα απο εκει και περα ορεξη να εχεις και λεφτα για να ψωνιζεις. Εχω μιλαω απο την πειρα μου.

Ναι φυσικά, δεν ήθελα να σε θίξω. Άλλωστε εσύ εχεις ήδη ένα παιδάκι οπότε ξέρεις καλύτερα. Όταν είπες υπνόσακο νόμιζα πως εννοούσες αυτόυς που βάζεις για να κοιμούνται μέσα και γι'άυτό στο είπα γιατί έχω διαβάσει πως ούτε πάπλωμα δεν επιτρέπεται όταν είναι πολύ μωρό. Τέτοιο που λες, φόρμα εξόδου θα πάρω και εγώSmile Για τις πιπίλες αυτό που έχω ακούσει πάλι είναι ότι δεν τις δίνεις γιατί το μωρό μπερδεύεται..δεν ξέρω πόσο ισχύει και δεν ξέρω και τι θα μου πούνε από την κλινική ή ο παιδίατρος βασικά. Το λεκανάκι δεν το είχα σκεφτεί.. Rolling Eyes Rolling Eyes με προβλημάτισες τώραSmile

mamax

mamax
τι γινετε ρε κοριτσια εμενα ηταν 960γρμ στην 24 βδομαδα!!! και ο γιατρος μου ειπε κανονικο ουτε μικρο ουτε μεγαλο

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατινα έγραψε:καλημερα κοριτσια και καλη λευθερια σε ολες...ειμαι και 'γω μια απο σας που θα γεννησουμε τον νοεμβριο,εχθες μπηκα στον 7ο μηνα ,και σε 10 μερες εχω να κανω καμπυλη ζακχαρου...ολα ειναι μια χαρουλα να σας πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει εγκυμοσυνη,το μονο προβλημα ειναι ...τα κιλα...ο γιατρος μου με βριζει συνεχεια...τι να κανω??? βραδυνο δεν τρωω ,τη ζαχαρη την εκοψα απο τον 3ο μηνα οπως και τα γλυκα...κανονικα τρωω μονο το μεσημερι...παρολα αυτα εχω παρει ηδη 11 κιλα...εχω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοιλια ,αφου να φανταστητε απο τον 4ο ολοι με κανουν 2 μηνες πανω...τελος του μηνα παω στο γιατρο και να σας πω την αληθεια...σκιαζομαι λιγακι...τι θα ακουσω παλι?????τελοσπαντων-εχετε φτιαξει δωματιο?τι εχετε παρει ή τι σκοπευεται να παρετε κοριτσια?βοηθηστε με πανω σ'αυτο γιατι ειμαι ασχετη και δεν θελω να χαλασω λεφτα σε αχρηστα πραγματα σε περιοδο κρισης!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 587529
προς το παρον φιλακια σε ολες....!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΙΝΑ!!!!
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ. ΚΡΕΒΒΑΤΙ ,ΠΑΝΤΑ , ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 265569

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamax έγραψε:τι γινετε ρε κοριτσια εμενα ηταν 960γρμ στην 24 βδομαδα!!! και ο γιατρος μου ειπε κανονικο ουτε μικρο ουτε μεγαλο

ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 900ΓΡΜ ΣΤΙΣ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3600-3800 ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.

totula

totula
Ναι φυσικά, δεν ήθελα να σε θίξω. Άλλωστε εσύ εχεις ήδη ένα παιδάκι οπότε ξέρεις καλύτερα. Όταν είπες υπνόσακο νόμιζα πως εννοούσες αυτόυς που βάζεις για να κοιμούνται μέσα και γι'άυτό στο είπα γιατί έχω διαβάσει πως ούτε πάπλωμα δεν επιτρέπεται όταν είναι πολύ μωρό. Τέτοιο που λες, φόρμα εξόδου θα πάρω και εγώSmile Για τις πιπίλες αυτό που έχω ακούσει πάλι είναι ότι δεν τις δίνεις γιατί το μωρό μπερδεύεται..δεν ξέρω πόσο ισχύει και δεν ξέρω και τι θα μου πούνε από την κλινική ή ο παιδίατρος βασικά. Το λεκανάκι δεν το είχα σκεφτεί.. Rolling Eyes Rolling Eyes με προβλημάτισες τώραSmile[/quote]

Καλε δεν με εθιξες!!! Προσωπικα στον υπνοσακο αμα πηγαιναμε επισκεψη τοκ κοιμαζα απο το να κουβαλαω και κουβερτουλες. Αλλα και οταν πηγε στην κουνια γυρω στους 3 μηνες παπλωμα του εβαλα ειχα παρει και απο τα jumbo ενα σφηνακι και ετσι ημουν σιγουρη οτι δεν θα κουνιοταν απο εδω και απο εκει. Πιπιλα του εδωσα αμεσως γιατι απο την κοιλια μου ειχε συνεχεια το δαχτυλο στο στομα και απο προσωπικη πειρα πιο ευκολα κοβεται η πιπιλα παρα το δαχτυλο ασε που οταν εκλαιγε του εβαζα την πιπιλα και ηρεμουσε μεχρι να κανω γαλα. Βεβαια αυτο που λες εχει μια λογικη αλλα εγω οπως ειπα δεν εδωσα στηθος. Εχω ακουσει και εγω διαφορα,μην βγαλεις το μωρο νωρις απο το σπιτι, βαλτο στο δωματιο του μετα απο 6 μηνες, απογορευεται το ενα μην κανεις το αλλο. Θα κανεις οτι εσυ θεωρεις σωστο για το παιδι σου και την βολη σου. Μην προβλιματιζεσαι απο τωρα εγω ειχα την κουμπαρα μου που μου εδωσε κααποιες συμβουλες και πολλα τα ακουσα στο μαιευτηριο απο τις αλλες μαιες, βλεπεις εγω γεννησα με καισαρικη οποτε δεν ειχα, και οτι με βολεψε εκανα. Να φανταστεις οτι σχεδον καθε μερα πηγαιναμε και ψωνιζαμε κατι καινουριο μεχρι να δουμε τι θα μας βολεψει. Οσο βασικος ειναι ο γιατρος στην εγκυμοσυνη πιο βασικος ακομα ειναι ο παιδιατρος. Ο δικος με ικανοποιει και δεν με καταπιεσε καθολου με αφησε πολυ ελευθερη σε πολλα. Μην ξεχνας οτι θα τον εχεις για παρα πολλα χρονια και αν δεν ταιριαζουν οι αποψεις σας θα πιεστεις πολυ και δεν ειναι καλο για το παιδι να αλλαζει μετα συνεχεια γιατρους.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Με προβληματίζει και εμένα το θέμα του παιδίατρου. Πρέπει λες να ψάξω κανέναν από τώρα?

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
totula έγραψε:Κατινα καλημερα και καλως ηρθες. Μην ανυσηχεις κουκλα μου για την κοιλια και εμενα τεραστια ειναι ευτυχως δεν εχω παρει πολλα 6-7 κιλα βεβαια μεχρι στιγμης δεν προσεχω ιδιαιτερα αντε να παρω αλλα 10. Οσο για τα κοιλα τι να σου πω, πιθανοτατα κανεις κατακρατηση. Εμεις χτιζουμε το σπιτι και αν ολα πανε καλα μεσα οκτωβριου θα μετακομισουμε αρα λιγο πριν θα ειναι ετοιμο. Για αρχη δεν θες και πολλα επιπλα ¨ μια αλλαξιερα, κουνια και μια κουνιστη καρεκλα (προεραιτικα) και επισης προεραιτκα για τον πρωτο καιρο καλαθουνα η λικνο. Επιπλα σου προτεινω να κοιταξεις ικεα. Μετα ξεκινα να γραφεις:
- φορμακια για τον υπνο,για τη βολτα και εσωρουχα
- καπελακι η σκουφακι
- καλτσακια
- υπνοσακο
- μπιμπερο μεγαλα και μικρα
- αποστειρωτη
- πιπιλες
- σαλιαρες
- πανακια για το ρεψιμο
- πανα αγκαλιας (για τους επισκεπτες να ακουμπουν πανω τους πριν παρουν το μωρο αγκαλια)
- καροτσι
- καθισμα αυτοκινητου μπεμπε
- τσαντα αλλαξιερα
- υπνοσακο
- μαρσιπο
- μπανακι
- σετ ψαλιδακι, χτενα βουρτσα
- λεκανακι
- στρωμα αλλαξιερας
- mobile
- ριλαξ
- ενδοεπικοινωνια
εννοειτε σεντονια, κατωσεντονα (και για κουνια και το καλαθο η λικνο) πετσετες η μπουρνουζακια, μωρομαντηλα, πανες, καλλυντικα, κουβερτες πλεκτες και βαμβακερες. Δεν μου ρχετε κατι αλλο αν θες για διευκολυνση στο λητω και στον καταλογο motehrcare υπαρχει εντυπο με ολα τα απαραιτητα. Επισης στο λητω μπορεις να κανεις λιστα γεννας. Κατι βεβαια ακουσα τωρα τελευταια και για τα mothercare. Και στο site της lapin υπαρχει μια λιστα που μπορεις να τυπωσεις. Για πολλα πραγματα ριξε μια ματια και jumbo ειναι τσαμπα και ειλικρινα καποια απο αυτα θα τα χρησιμοποιησεις πολυ λιγο καιρο οποτε δεν αξιζει να δωσεις μια περιουσια

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας...πω πω πολλα ειναι χαχαχα....που λετε λογω ανεργειας και οικονομικων συσχερειων επελαξα ο γιατρος μου να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε θα γεννησω στο αλεξανδρας...καλα ειναι!
οποτε τα απαραιτητα εκτος απο τα ρουχαλακια ειναι:
καροτσι
καθισμα αυτ/του
κρεββατι-κουνια
συρταριερα
στρωμα αλλαξιερας
μπανακι
λικνο
ΑΥΤΑ????????????
ερωτηση: εγω που θα γεννησω στο αλεξανδρας μπορω να παω λητω να δω τιμες??

ααααα....το φυλο του μωρου δεν το ξερω....θελω να ειμαι kinder εκπληξη!!!χαχαχαχαχχαα....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας...πω πω πολλα ειναι χαχαχα....που λετε λογω ανεργειας και οικονομικων συσχερειων επελαξα ο γιατρος μου να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε θα γεννησω στο αλεξανδρας...καλα ειναι!
καροτσι
καθισμα αυτ/του
κρεββατι-κουνια
συρταριερα
στρωμα αλλαξιερας
μπανακι
λικνο
ΑΥΤΑ????????????

Γιατί να μην μπορείς?Εμείς λίκνο λέμε να μην πάρουμε,να τον βάλουμε απευθείας στην κούνια του..αλλά δεν ξέρω ως τότε μήπως αλλάξουμε γνώμη.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
totula έγραψε:[

Ναι φυσικά, δεν ήθελα να σε θίξω. Άλλωστε εσύ εχεις ήδη ένα παιδάκι οπότε ξέρεις καλύτερα. Όταν είπες υπνόσακο νόμιζα πως εννοούσες αυτόυς που βάζεις για να κοιμούνται μέσα και γι'άυτό στο είπα γιατί έχω διαβάσει πως ούτε πάπλωμα δεν επιτρέπεται όταν είναι πολύ μωρό. Τέτοιο που λες, φόρμα εξόδου θα πάρω και εγώSmile Για τις πιπίλες αυτό που έχω ακούσει πάλι είναι ότι δεν τις δίνεις γιατί το μωρό μπερδεύεται..δεν ξέρω πόσο ισχύει και δεν ξέρω και τι θα μου πούνε από την κλινική ή ο παιδίατρος βασικά. Το λεκανάκι δεν το είχα σκεφτεί.. Rolling Eyes Rolling Eyes με προβλημάτισες τώραSmile

Kαλημέρα κορίτσια!
Carrie μου και εγώ αυτό είχα ακούσει για τις πιπίλες αλλά η αδερφή του μπαμπά μου που δουλεύει σε νοσοκομείο - όχι με μωράκια βέβαια - μου είπε ότι στην κλινική τα δίνουν πιπίλα! Δεν θα τα έχουν να κλαίνε όλα μαζί...!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατινα έγραψε:
ααααα....το φυλο του μωρου δεν το ξερω....θελω να ειμαι kinder εκπληξη!!!χαχαχαχαχχαα....
Πω πω πως κρατήθηκες αχχαχαχα εγώ είχα σκάσει να μάθω!!Ευχόμουν να μην έχει κλειστά πόδια για να το δούμε !
Λίκνο και εμείς δεν θα πάρουμε, νομίζω δεν είναι και για πολύ καιρό, οπότε απο το πορτμπεμπέ/καλαθούνα θα πάει στο κρεβατάκι του.
Συρταριέρα επίσης μπορείς να μην πάρεις αν έχεις χώρο για τα πραγματάκια του μωρού κάπου αλλού.

totula

totula
κατινα έγραψε:ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας...πω πω πολλα ειναι χαχαχα....που λετε λογω ανεργειας και οικονομικων συσχερειων επελαξα ο γιατρος μου να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε θα γεννησω στο αλεξανδρας...καλα ειναι!
καροτσι
καθισμα αυτ/του
κρεββατι-κουνια
συρταριερα
στρωμα αλλαξιερας
μπανακι
λικνο
ΑΥΤΑ????????????

carrie εγω ημουν τυχερη και πηρα αυτον που ειχε η κουμπαρα μου οποτε ηξερα απο πριν τι σοι ειναι. δεν εχεις κανεναν να σου συστησουν?

κατινα εννοεις να παρεις τηλεφωνο το μαιευτηριο να ρωτησεις τιμες? νομιζω οτι και βεβαια μπορεις. Αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο πρεπει να εχεις και πραγμτα του μωρου μαζι σου. τσεκαρε τις παλιοτερες δημιοσευσεις και θα δεις πως καποια κοπελα ειχε αναφερει τι χρειαζεσαι.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:
carrie εγω ημουν τυχερη και πηρα αυτον που ειχε η κουμπαρα μου οποτε ηξερα απο πριν τι σοι ειναι. δεν εχεις κανεναν να σου συστησουν?

Δυστυχώς όχι!Όσοι είναι παντρεμένοι από τον κύκλο μας γεννάνε λίγο μετά από μας και οι υπόλοιποι είναι ανύπαντροιSmile

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!!!! αποφασισα να ξεκινησω ετοιμασιες σημερα. εβαλα το πρωτο πλυντηριο του μπεμπη! με ρουχαλακια και σεντονακια. καλε ελεγα σιγα το πραγμα.. συμαζευοντας ομως θελω τουλαχιστον αλλα 2 πλυντηρια! κατι εξτρα κουβερτουλες και κατι χοντρα που εχω οπως παντα για το κρεβατακια κτλ που πιανουν χωρο στο πλυντηριο. επλυνα επισης και το καθισματακι αυτοκινητου και το πορτμπεμπε που συνηθως εκει κοιματε ως νεογεννητο πιο πολυ απτο κρεβατι.
στο πρωτο μου παιδι μολις μπηκα 7ο μηνα ταχα τελειωσει σχεδον στο 2ο καπου ενδιαμεσω.. τωρα στο 3ο παιδι μπαινω 8ο και τα κανω..αχαχαχα στο 4ο καλα... μαλλον οταν γυρισω απτην κλινικη!χαχαχαχαχα
δε θελω 4ο βασικα αλλα λεμε...
εχω ακομα να βγαλω αποστειρωτη απτο παταρι ενα κρεμαστο κρεβατιου και κατι αλλα.. ποποοοο... οταν ειναιθ καινουργια ωραια ειναι απλα τα αγοραζεις και τα βγαζεις απτα κουτια. τωρα? αντε βρες τα στο παταρι και ξεσκονηζε.. Smile

mamax

mamax
totoula μου τι ειναι το mobile?

totula

totula
mamax έγραψε:totoula μου τι ειναι το mobile?

το παιχνιδι που μπαινει πανω απο την κουνια

mamax

mamax
totula έγραψε:
mamax έγραψε:totoula μου τι ειναι το mobile?

το παιχνιδι που μπαινει πανω απο την κουνια
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 688264 xaxa ontos

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ασχετο:καθομαι στο γραφειο και κανω δουλιτσα και η κοιλια μου χοροπηδαει!!!χαχαχα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 215994

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ? ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚ0 ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 215994 , ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙ! ΕΓΩ ΕΧΩ "ΒΑΛΕΙ" 4 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ(25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 534787 , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ Η'ΛΙΓΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ -ΤΙ ΑΗΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???- ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕ ΖΟΡΙΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΚΑΝΑ ΤΩΝ 100 ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΑ ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 328109 (ΟΥΦ)...ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΒΛΕΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ "ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ" ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ , ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ... ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ ΜΕ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 654316 !!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

aylin

aylin
χαμομηλακι έγραψε:Ασχετο:καθομαι στο γραφειο και κανω δουλιτσα και η κοιλια μου χοροπηδαει!!!χαχαχα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 215994

Smile Smile Smile ... μιλάει με την δικιά μου η μικρή σου...άσε συζήτηση έχουν πιάσει με τόσο χορό...χιχιχι

aylin

aylin
penelope26 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ? ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚ0 ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 215994 , ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙ! ΕΓΩ ΕΧΩ "ΒΑΛΕΙ" 4 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ(25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 534787 , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ Η'ΛΙΓΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ -ΤΙ ΑΗΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???- ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕ ΖΟΡΙΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΚΑΝΑ ΤΩΝ 100 ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΑ ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 328109 (ΟΥΦ)...ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΒΛΕΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ "ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ" ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ , ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ... ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ ΜΕ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 654316 !!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

11 κιλά έχω πάρει και νοιώθω σαν βαρελάκι...χοχοχο...αλλά χαλάλη μια μπέμπα την έχω

Πηνελόπη μου εγώ όταν έκανα την καμπύλη(75 μλ)...απλώς μετά νύσταζααααααααα πάρα πολύ όπως και να έχει ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 15 50580 για τα αποτελέσμτα και να συνεχίζεις έτσι!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ AYLIN.... 11 ΚΙΛΑ Ε? ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ , ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ!!!
ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ??? ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ, ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ...ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΣΑΚΧΑΡΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις