201 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 Παρ Αυγ 26, 2011 2:21 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
PoLaKi έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΕ που δεν θα του πεισ τιποτα...αντε καλα να περασετεεεεε...και ηρεμα εεεε....
φιλιαααα!!!!
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
PoLaKi έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΕ που δεν θα του πεισ τιποτα...αντε καλα να περασετεεεεε...και ηρεμα εεεε....
φιλιαααα!!!!
pumpkin έγραψε:Και μάλιστα μου είπε οτι ο οργασμός προκαλεί μικρές συσπάσεις για αυτό τον λόγο το συστήνει.
pumpkin έγραψε:άσχετο, carrie 2 ανιψάκια περιμένεις?Όλες μαζί θα γίνετε μανούλες?
Carrie έγραψε:tatianoula έγραψε:carrie εισαι απιστευτη πως τα λες ετσι!!!!τι τελεια τα παππουτσακια.με γεια..
χαμομηλακι κ εμενα μου αρεσε η προικα αλλα η αλλη εικονα οντως δεν ανοιγει...
κοριτσια θυμαστε καθολου που λεγαμε για της βαλιτσες μαιευτηριου???αυτες της διφημιστικες που στελνουν σπιτι..καλα 1μηνα ειπανε που ειναι ντε???απατεωνες μας κοροιδεψαν...
Και μένα δεν μου ήρθε τίποτα!!βασικά μου ήρθε μόνο μία την οποία όμως είχα ήδη πάρει από την κλινική όταν έκανα την β επιπέδου..Άρα τζίφος!!Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν μου ήρθε ΟΥΤΕ το μπιμπερό από εκείνο το site που ήρθε σε σας
pumpkin έγραψε:Εμένα μου έχουν έρθει ολα, εκτός απο το μπιμπερό που έστειλα ταχυδρομικώς την αίτηση(ίσως δεν έχουν?).Μου ήρθαν 2 πιπιλίτσες(διαφορετικά ονόματα έβαλα) πακέτο απο babylino, libero, motherbaby, αρκετά κουπόνια για johnsons, libero και persil και τώρα περιμένω το πακέτο απο pampers (σε αυτό έστειλα μνμ το όνομά μου σε ένα κινητό και με πήραν τηλ πίσω και είπαν οτι θα έρθει σε κανα μήνα).
Πήρα μόλις τα αποτελέσματα απο το λεύκωμα και έχει πέσει ΠΟΛΥ και είμαι μες την χαρά
pumpkin έγραψε:Εμένα μου έχουν έρθει ολα, εκτός απο το μπιμπερό που έστειλα ταχυδρομικώς την αίτηση(ίσως δεν έχουν?).Μου ήρθαν 2 πιπιλίτσες(διαφορετικά ονόματα έβαλα) πακέτο απο babylino, libero, motherbaby, αρκετά κουπόνια για johnsons, libero και persil και τώρα περιμένω το πακέτο απο pampers (σε αυτό έστειλα μνμ το όνομά μου σε ένα κινητό και με πήραν τηλ πίσω και είπαν οτι θα έρθει σε κανα μήνα).
Πήρα μόλις τα αποτελέσματα απο το λεύκωμα και έχει πέσει ΠΟΛΥ και είμαι μες την χαρά
kikitso έγραψε:[color=red]ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΩΡΟ ΒΑΛΙΤΣΑ[/col
1 ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
7 ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ
7 ΦΟΡΜΑΚΙΑ
3-4 ΖΕΥΓΗ ΚΑΛΤΣΟΥΛΕΣ
1-2 ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ
3 ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ
1 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ (π.χ φλισ-νηματενια)
1 ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ( π.χ ζακετουλα σκουφακι κ.α)
1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΑΝΤΙΑ- 1 ΣΚΟΥΦΑΚΙ
2 ΠΑΝΑΚΙΑ ΡΕΨΙΜΑΤΟΣ 3-4 ΣΑΛΙΑΡΕΣ
ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ,ΠΑΝΕΣ,ΚΡ.ΣΩΜΑΤΟΣ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ ( 2 ΜΙΚΡΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ) 2 ΠΙΠΙΛΕΣ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ 1 ΦΑΝΕΛΕΚΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΑΣΧΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ
Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
Tατιανα μου καλα να περασετε για μια ακομη φορα...οσο για το θεμα των επισκεψεων,εγω θα ελεγα να τους πεις με ωραιο τροπο οτι οταν με το καλο γεννηθει το μωρακι δεν θα εχεις την ιδια ανεση κ πολυτελεια να πηγαινεις τοσο συχνα γιται δεν ειναι κ οτι καλυτερο να εισαι κ συνεχεια στους δρομους.... πιστευω να μην παρεξηγησουν εαν τους πεις αυτο,αλλωστε ειναι κ η αληθεια...tatianoula έγραψε:καλημερα κοριτσια και μια μεγαλη καλημερα στις στρουμπουλιτσικες κοιλιτσες μας!!!
αντε σαββατο σημερα Carrie ειδες που επιτελους ηρθε???και για ποτε θα περασει χαμπαρι δεν θα παρεις!!!
χιονατουλα??στελλιτσα???κικιτσο???αλεξια???που ειναι τα κοριτσια μας??μερες εχω να μαθω νεα τους..ελπιζω να ειναι ολα καλα ...
σημερα θα παμε στο χωριο στα ''κοριτσια μου'' μεχρι να παμε μεχρι να ρθουμε παει κ το σαββατο,,αν κ σιγα σιγα λεω να τα κοψω τα Καθε εβδομαδα ''εμαθαν'' τωρα κ αντε να μην πας αρχιζουν τα γιατι??ετσι κ αλλιως εγω το ξεκαθαρισα τον θεμα μην νομιζουν οταν γεννησω θα τρεχω καθε σ/κ εκει με το μωρο!!!νομιζουν!!μια στο τοσο μεχρι να ξεπεταχτει λιγακι κ μετα βλεπουμε Αν κ Οταν θελουμε <ρουτινα> πια εχει γινει..Αλλα ειπαμε ΕΓΩ φταιω ελα παμε κριμα ειναι ε κριμα κριμα τωρα τρεχα ΜΑΛΑΚ.
τεσπα θα δουμε τι δικαιολογια θα βρω,,η θα πω ξεκαθαρα οταν μπορουμε μην μας περιμενετε καθε βδομαδα ακουγετε καπως???ουφ...
Και μενα ρε κοριτσια μονο το μπιμπερο μου εχει ερθει τιποτα αλλο!!Τι γίνετε?pumpkin έγραψε:Εμένα μου έχουν έρθει ολα, εκτός απο το μπιμπερό που έστειλα ταχυδρομικώς την αίτηση(ίσως δεν έχουν?).Μου ήρθαν 2 πιπιλίτσες(διαφορετικά ονόματα έβαλα) πακέτο απο babylino, libero, motherbaby, αρκετά κουπόνια για johnsons, libero και persil και τώρα περιμένω το πακέτο απο pampers (σε αυτό έστειλα μνμ το όνομά μου σε ένα κινητό και με πήραν τηλ πίσω και είπαν οτι θα έρθει σε κανα μήνα).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης