Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
92 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 92 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
PoLaKi έγραψε:

ΕΝΝΟΕΙΤΕ που δεν θα του πεισ τιποτα...αντε καλα να περασετεεεεε...και ηρεμα εεεε.... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
φιλιαααα!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 417472

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε!!!!Smile Smile

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχχαχαχ πολυ μ''αρεσει η συζητηση μας σημερα!!!

εδω κ μιση ωρα λεω να κατσω να φαω αλλα δεν μπορω να ξεκολλησω!!!Εμενα ο γιατρος δεν μου ειπε να κοψουμε το σεξ χτες ημουνα δεν θα μου ελεγε κατι???

α δεν ξερω τιποτα ,,δεν ακουσα τιποτα τετοιο Laughing Laughing Laughing

χαμομηλακι και εμεις μια απ''τα ιδια αστα να πανε δεν φταινε η αντρες μας εμεις φταιμε κ το ξερουμε αλλα ειπαμε θελουμε συνεχεια γλυκολογα τωρα!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ίσως ήταν λίγο υπερβολικός ο γιατρός μου, δεν ξέρω, πάντως μου το είπε εδώ και καιρό επειδή τον είχα ρωτήσει.Και μάλιστα μου είπε οτι ο οργασμός προκαλεί μικρές συσπάσεις για αυτό τον λόγο το συστήνει.Αλλά ξαναλέω ίσως είναι λίιιιγο υπερβολικός, φυσικά θα κάνετε οτι σας πεi ο δικός σας Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Και μάλιστα μου είπε οτι ο οργασμός προκαλεί μικρές συσπάσεις για αυτό τον λόγο το συστήνει.

Μα και δεν του είπες ???πως το βλέπεις ρε γιατρέ??Θα κάνω σεξ χωρίς οργασμό???Φτάνει που έχω μια κοιλούμπα να!!Τίποτα πια να μην μου μείνει σ'αυτή τη ζωή???Εγώ έτσι θα του ελέγα!!! Very Happy Very Happy

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
άσχετο, carrie 2 ανιψάκια περιμένεις?Όλες μαζί θα γίνετε μανούλες? Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:άσχετο, carrie 2 ανιψάκια περιμένεις?Όλες μαζί θα γίνετε μανούλες? Very Happy

Ναι!!!Είναι έγκυος η κουνιάδα μου 5 βδομάδες πίσω από μένα και η αγαπημένη μου πρώτη ξαδερφη 8 βδομάδες πίσω μου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Baby Boom!!!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:
tatianoula έγραψε:carrie εισαι απιστευτη πως τα λες ετσι!!!!τι τελεια τα παππουτσακια.με γεια..

χαμομηλακι κ εμενα μου αρεσε η προικα αλλα η αλλη εικονα οντως δεν ανοιγει...

κοριτσια θυμαστε καθολου που λεγαμε για της βαλιτσες μαιευτηριου???αυτες της διφημιστικες που στελνουν σπιτι..καλα 1μηνα ειπανε που ειναι ντε???απατεωνες μας κοροιδεψαν...

Και μένα δεν μου ήρθε τίποτα!!βασικά μου ήρθε μόνο μία την οποία όμως είχα ήδη πάρει από την κλινική όταν έκανα την β επιπέδου..Άρα τζίφος!!Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν μου ήρθε ΟΥΤΕ το μπιμπερό από εκείνο το site που ήρθε σε σας Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα μου εχει ερθει μονο μια πιπιλα (που ειχε πλακα) και κατι εκπτωτικα κουπονια για πανες απο την babylino.Αυτα.Μην περιμενουμε και πολλα,υπαρχει κριση ακομα και εκει.Ασχετα αν μας γδυνουν γενικα σε ολα.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ασχετο:ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ 9 ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?!!??!!? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα μου έχουν έρθει ολα, εκτός απο το μπιμπερό που έστειλα ταχυδρομικώς την αίτηση(ίσως δεν έχουν?).Μου ήρθαν 2 πιπιλίτσες(διαφορετικά ονόματα έβαλα) πακέτο απο babylino, libero, motherbaby, αρκετά κουπόνια για johnsons, libero και persil και τώρα περιμένω το πακέτο απο pampers (σε αυτό έστειλα μνμ το όνομά μου σε ένα κινητό και με πήραν τηλ πίσω και είπαν οτι θα έρθει σε κανα μήνα).
Πήρα μόλις τα αποτελέσματα απο το λεύκωμα και έχει πέσει ΠΟΛΥ και είμαι μες την χαρά Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

totula

totula
pumpkin έγραψε:Εμένα μου έχουν έρθει ολα, εκτός απο το μπιμπερό που έστειλα ταχυδρομικώς την αίτηση(ίσως δεν έχουν?).Μου ήρθαν 2 πιπιλίτσες(διαφορετικά ονόματα έβαλα) πακέτο απο babylino, libero, motherbaby, αρκετά κουπόνια για johnsons, libero και persil και τώρα περιμένω το πακέτο απο pampers (σε αυτό έστειλα μνμ το όνομά μου σε ένα κινητό και με πήραν τηλ πίσω και είπαν οτι θα έρθει σε κανα μήνα).
Πήρα μόλις τα αποτελέσματα απο το λεύκωμα και έχει πέσει ΠΟΛΥ και είμαι μες την χαρά Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Πως βρηκες τα δειγματα για pampers, babylino, libero, johnsons kai persil?

tatianoula

tatianoula
pumpkin έγραψε:Εμένα μου έχουν έρθει ολα, εκτός απο το μπιμπερό που έστειλα ταχυδρομικώς την αίτηση(ίσως δεν έχουν?).Μου ήρθαν 2 πιπιλίτσες(διαφορετικά ονόματα έβαλα) πακέτο απο babylino, libero, motherbaby, αρκετά κουπόνια για johnsons, libero και persil και τώρα περιμένω το πακέτο απο pampers (σε αυτό έστειλα μνμ το όνομά μου σε ένα κινητό και με πήραν τηλ πίσω και είπαν οτι θα έρθει σε κανα μήνα).

μηπως εχεις το τηλ απο τα pampers???εμενα μου ειπαν οταν ειχα στειλει μηνυμα οτι σε ενα μηνα θα ερθει κ τιποτα μεχρι τωρα!!!

για βαλε διευθυνσης αν της εχεις!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα είχα ποστάρει πριν κάνα μήνα, δεν μπορώ να βρω το ποστ τώρα :S

tatianoula

tatianoula
καλημερα κοριτσια και μια μεγαλη καλημερα στις στρουμπουλιτσικες κοιλιτσες μας!!!
αντε σαββατο σημερα Carrie ειδες που επιτελους ηρθε???και για ποτε θα περασει χαμπαρι δεν θα παρεις!!!

χιονατουλα??στελλιτσα???κικιτσο???αλεξια???που ειναι τα κοριτσια μας??μερες εχω να μαθω νεα τους..ελπιζω να ειναι ολα καλα ...

σημερα θα παμε στο χωριο στα ''κοριτσια μου'' μεχρι να παμε μεχρι να ρθουμε παει κ το σαββατο,,αν κ σιγα σιγα λεω να τα κοψω τα Καθε εβδομαδα ''εμαθαν'' τωρα κ αντε να μην πας αρχιζουν τα γιατι??ετσι κ αλλιως εγω το ξεκαθαρισα τον θεμα μην νομιζουν οταν γεννησω θα τρεχω καθε σ/κ εκει με το μωρο!!!νομιζουν!!μια στο τοσο μεχρι να ξεπεταχτει λιγακι κ μετα βλεπουμε Αν κ Οταν θελουμε <ρουτινα> πια εχει γινει..Αλλα ειπαμε ΕΓΩ φταιω ελα παμε κριμα ειναι ε κριμα κριμα τωρα τρεχα ΜΑΛΑΚ.

τεσπα θα δουμε τι δικαιολογια θα βρω,,η θα πω ξεκαθαρα οταν μπορουμε μην μας περιμενετε καθε βδομαδα ακουγετε καπως???ουφ... Rolling Eyes Shocked

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!! ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ. ΤΑ ΑΠΟΛΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΤΗΝ ΡΙΞΗ ΜΗΤΡΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΗ... ΚΙ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟΖΟΥΜΕ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΚΟΜΕΝΗ!!! ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΧΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΗΣΑ 1 ΧΑΣΕΝΙΑ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΗΣΩ 1 ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑΣ!!
ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ.... ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[color=red]ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΩΡΟ ΒΑΛΙΤΣΑ[/col
1 ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
7 ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ
7 ΦΟΡΜΑΚΙΑ
3-4 ΖΕΥΓΗ ΚΑΛΤΣΟΥΛΕΣ
1-2 ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ
3 ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ
1 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ (π.χ φλισ-νηματενια)
1 ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ( π.χ ζακετουλα σκουφακι κ.α)
1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΑΝΤΙΑ- 1 ΣΚΟΥΦΑΚΙ
2 ΠΑΝΑΚΙΑ ΡΕΨΙΜΑΤΟΣ 3-4 ΣΑΛΙΑΡΕΣ
ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ,ΠΑΝΕΣ,ΚΡ.ΣΩΜΑΤΟΣ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ ( 2 ΜΙΚΡΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ) 2 ΠΙΠΙΛΕΣ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ 1 ΦΑΝΕΛΕΚΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΑΣΧΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ
Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

totula

totula
kikitso έγραψε:[color=red]ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΩΡΟ ΒΑΛΙΤΣΑ[/col
1 ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
7 ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ
7 ΦΟΡΜΑΚΙΑ
3-4 ΖΕΥΓΗ ΚΑΛΤΣΟΥΛΕΣ
1-2 ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ
3 ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ
1 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ (π.χ φλισ-νηματενια)
1 ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ( π.χ ζακετουλα σκουφακι κ.α)
1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΑΝΤΙΑ- 1 ΣΚΟΥΦΑΚΙ
2 ΠΑΝΑΚΙΑ ΡΕΨΙΜΑΤΟΣ 3-4 ΣΑΛΙΑΡΕΣ
ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ,ΠΑΝΕΣ,ΚΡ.ΣΩΜΑΤΟΣ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ ( 2 ΜΙΚΡΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ) 2 ΠΙΠΙΛΕΣ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ 1 ΦΑΝΕΛΕΚΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΑΣΧΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ
Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Αυτα δεν ειναι αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο?

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:καλημερα κοριτσια και μια μεγαλη καλημερα στις στρουμπουλιτσικες κοιλιτσες μας!!!
αντε σαββατο σημερα Carrie ειδες που επιτελους ηρθε???και για ποτε θα περασει χαμπαρι δεν θα παρεις!!!

χιονατουλα??στελλιτσα???κικιτσο???αλεξια???που ειναι τα κοριτσια μας??μερες εχω να μαθω νεα τους..ελπιζω να ειναι ολα καλα ...

σημερα θα παμε στο χωριο στα ''κοριτσια μου'' μεχρι να παμε μεχρι να ρθουμε παει κ το σαββατο,,αν κ σιγα σιγα λεω να τα κοψω τα Καθε εβδομαδα ''εμαθαν'' τωρα κ αντε να μην πας αρχιζουν τα γιατι??ετσι κ αλλιως εγω το ξεκαθαρισα τον θεμα μην νομιζουν οταν γεννησω θα τρεχω καθε σ/κ εκει με το μωρο!!!νομιζουν!!μια στο τοσο μεχρι να ξεπεταχτει λιγακι κ μετα βλεπουμε Αν κ Οταν θελουμε <ρουτινα> πια εχει γινει..Αλλα ειπαμε ΕΓΩ φταιω ελα παμε κριμα ειναι ε κριμα κριμα τωρα τρεχα ΜΑΛΑΚ.

τεσπα θα δουμε τι δικαιολογια θα βρω,,η θα πω ξεκαθαρα οταν μπορουμε μην μας περιμενετε καθε βδομαδα ακουγετε καπως???ουφ... Rolling Eyes Shocked
Tατιανα μου καλα να περασετε για μια ακομη φορα...οσο για το θεμα των επισκεψεων,εγω θα ελεγα να τους πεις με ωραιο τροπο οτι οταν με το καλο γεννηθει το μωρακι δεν θα εχεις την ιδια ανεση κ πολυτελεια να πηγαινεις τοσο συχνα γιται δεν ειναι κ οτι καλυτερο να εισαι κ συνεχεια στους δρομους.... Rolling Eyes Rolling Eyes πιστευω να μην παρεξηγησουν εαν τους πεις αυτο,αλλωστε ειναι κ η αληθεια...

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

JOANNA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ CARRIE KAΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!

ΕΜΑΣ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ!!!! ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 315810

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???? ΑΛΑΞΑΜΕ ΣΤΕΚΙ ΠΑΛΙ Ε? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ!!! ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 40 ΜΕΡΕΣ
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Unisex-Layette-Sleepsuits-3pk/dp/B005GOVI42?ie=UTF8&ref=sr_1_38&nodeId=76111031&sr=1-38&qid=1314468205
APO TO ZARA:
http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/zarahomegr/en/80219909/13540/32825/Kids%2BCall%2BBaby%27s%2BTowel
ΑΠΟ ΤΟ PRENATAL 5 ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΑ 4-5 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ 1,99 ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ENA SET ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΑΝ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ) ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ PX MOTHERCARE, PRENATAL ΚΤΛ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 311356 ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΑ 6,99 ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PRENATAL 30!!!!!!! ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ... ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ... ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ !!! ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ???

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TOTULA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ.
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ; ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ;

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και μενα ρε κοριτσια μονο το μπιμπερο μου εχει ερθει τιποτα αλλο!!Τι γίνετε?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Ε;;; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

tatianoula

tatianoula
καλημερα!!χτες πηγαμε στο χωριο με αποτελεσμα να μαλωσουμε κ να μην μιλαμε...δηλαδη εκει που ολα καλα πεταγεται η πεθερα μου κ λεει σημερα εχουμε χορο πανω στο γηπεδο τυπου ''πανηγυρι'' θα ερθει κ ο θειος κ να πατε μια βολτα.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 679259 το πρωτο χτυπημα...δεν ειπαμε τιποτα μετα οταν ημασταν μονοι μας λεω στον αντρα μου οτι εγω δεν εχω καμια ορεξη να παω ''δεν μου λεει τιποτα''...
ξαπλωνουμε για μεσημερι κ τον παιρνει τηλ ο θειος του κ πεταγεται κ μου λεει ο θειος θα''ναι να μου πει να τον περιμενουμε για να παμε στο χωρο κ του λεω ''αφου εμεις δεν θα παμε''!!τεσπα δεν απαντησε κ παιρνει στο σταθερο οπου το σηκωνει η πεθερα μου και λεει ναι ελα εδω ειναι τα παιδια θα σε περιμενουν κ θα πατε στο χορο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 9 679259 ε εκει τρελαθηκα κ του λεω ''βλεπεις αλλη κανωνιζουνε για μας'' ΚΑΤΣΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ???Η ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΕ???τεσπα υποχορω πηγαμε 1ωρα ο θειος του θα ερχοταν το ""ΑΠΟΓΕΥΜΑ""..Πηγε η ωρα 8 κ δεν φανηκαν κ λεω παρε ενα τηλ ρωτα ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ερθουν, ''αυτοι'' ηταν στην θαλασσα ακομη ΘΑ πηγαιναν σπιτι τους ΘΑ εκαναν μπανιο Θα ετοιμαζοντουσαν ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ,,ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ Σ'ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΝΥΓΗΡΙ {ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ Κ ΟΛΑ}...εντωμεταξυ το ειχα πει κ στην πεθερα μου οτι εγω δεν θελω να παω κ μου ειπε ελα μωρε για λιγο για χατηρι του θειου...

οταν μαθαμε οτι ακομα ειναι στην θαλασσα εγινα τουρκος αλλα ηρεμα του ειπα ''ωραια τωρα τι θα κανουμε''??αυτοι θα ερθουν 10 η ωρα ξεκουραστη μπανιαρισμενη αρωματισμενη για να πανε στο πανηγυρι κ εμεις εως τοτε θα καθομαστε να τους περιμενουμε???+εχουμε και επιστροφη...που στο κατω κατω να μου το λεγατε απο νωρις να ερχομασταν κ εμεις το απογευμα κ οχι απο της 1..ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ...και πεταγεται η πεθερα μου στην μεση Ε ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...ΤΑ πηρα με τον αντρα μου που δεν ειπε τιποτα κ απλα κοιτουσε κ του λεω τσατιζμενη Μ"ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΗ...με τα λιγα κ τα πολλα του ειπα εγω δεν παω πουθενα αμα θες πανε μονος σου κ με αποτελεσμα να τρεχει η πεθερα μου κ να μου λεει ελα τωρα καντο για μενα κ για τον θειο κ.τ.λ.
τελικα γυρισαμε σπιτι σ'ολο το δρομο δεν ανταλαξαμε κουβεντα κ ακομη δεν μιλαμε..βεβαια ακομη κοιμαται Α και το καλυτερο κοιμηθηκε στον καναπε και''γω ουτε μαξιλαρι του πηγα ουτε κανενα σεντονι να σκεπαστει εκει να πιαστει να μαθει....

εσεις που ειστε απ''εξω ε δεν εχω εστω λιγο δικαιο??ενταξει σοι του ειναι ο.κ. και καθε βδομαδα πηγαινω κ ποτε δεν ειπα τιποτα αλλα μην τα θελουμε κ ολα δικα μας...

αλλα κομμενα τωρα αυτα στο χωριο θα πηγαινω οποτε εχω ορεξη απο''δω κ περα!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρααα
Έχεις δίκαιο, και σε καταλαβαίνω.....Και εμείς για την θεία του, χαλάσαμε το 4ημερο μας, γιατί τελευταία στιγμή η κυρία άρχισε να μας επιμένει να μείνουμε για φαγητό, και φυσικά άρχισε η πεθερά μου να με παρακαλάει (κάντο για τον πεθερό σου και την θεία, ξέρεις πόσο θα χαρούνε), και να νιώθω και τύψεις που δεν ήθελα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμή να χαλάσω τα σχέδιά μας...ΟΛΟ το χρόνο ΕΝΑ τηλέφωνο δεν παίρνουν να δούνε τι κάνουμε, και μετά ξαφνικά μας βγαίνουν ένα σωρό υποχρεώσεις..
ΑΝ ήθελε ο θείος να σας χαρεί να σας καλούσε νωρίτερα, οχι Σάββατο μεσημέρι και μέσω της πεθεράς σου, και να ήταν συνεπής!
Εγώ όταν ο άντρας μου κάνει καμιά μαλακία και του την πω μπροστά στην μανούλα του, αυτή κατεβάζει ΚΑΤΙ μούτρα... και πετάγετε να τον υπερασπιστεί..
Καλά τον άφησες στο σαλόνι, άσε να ξυπνήσει να δεις τι θα σου πει.

tatianoula

tatianoula
το ξερω ετσι κ αλλιως εγω θα ειμαι η μπιτς της υποθεσης ομως δεν μ''ενδιαφερει καθολου και αν θα συνεχισει να ειναι θυμομενος να πιει ξυδι...δεν επιτρεπω ουτε στην μανα μου να ανακατευεται στην ζωη μου και να μου βγαζει προγραμμα...χαρη τους κανω που πηγαινω ξερουνε πολλες νυφες που πανε καθε βδομαδα στο χωριο??ε οχι να μας πηδηξουν κ ολλας!! ενταξει ειπαμε δεν το κανει απο κακια αλλα να μην ανακατευεται οταν δεν την ρωτανε την γνωμη της κ στο κατω κατω εξαιτιας της μανας του εγιναν ολα αυτα 'γιατι αποφασισε για μας' ε κατσε εγω δεν εχω να κανω τιποτα καλυτερο απο το να καθομαι με δυο γιαγιαδες σ'ενα ψαροχωρι?? ε ελεος τσαστιστηκα παλι!!!!

το καλυτερο ??? η κυρια η πεθερα μου αποφασισε να παει γερμανια στις φιλεναδες της οκτωμβριο-νοεμβριο για κανα 2 βδομαδες για βολτουλα ,,,και κατι πηρε το αυτι μου οτι την γιαγια θελουν να την φορτωσουν σε μενα....με την κοιλια στο στομα ολα ειχα να χω κ την γιαγια του 90χρονων να νταντεβω...ενταξει δεν εχω κατι με την γιαγια του αλλα ΠΑΛΙ δεν με ρωτησε κανενας ,,,σαν πολυ αερα πηρανε!!!

σιγανοπαπαδια τελικα η πεθερα μου εκει που δεν ανακατευοταν καθολου κ ηταν στον κοσμο της ξαφνικα εχει κ απαιτησεις αλλα δεν της τα ειπανε καλα ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις