Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
138 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 138 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερααααα...!!!!
πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες μου????

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι????
απο sex πως τα πατε????εχετε διαθεση???
ο αντρας σας πως αντιδραει στο θεμα αυτο???
sorry που ανοιγω τετοια κουβεντα αλλα θελω να δω εσεις πως το αντιμετωπιζεται...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Πολάκι!!Αχ...το σεξ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Έχω γίνει λίγο δυσκίνητη με την κοιλούμπα πλέον!!Άσε που έχω συνέχεια το μυαλό μου στο μωρό...ΟΜΩΣ...χθες ψώνισα καινούρια εσωρουχα για το ΣΚ Wink Wink Wink Wink ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 215994 ΧΑΜΟΣ θα γίνει,θα τρίξουν οι σομιέδες!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 Πάντως ο άνδρας μου δεν έχει θέμα γενικότερα, εννοώ σε σχέση με άλλους που ακούω ότι το αποφεύγουν όπως ο διάλος το λιβάνι affraid affraid affraid affraid επειδή φοβούνται μη χτυπήσουν το μωρό!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 679259 Και άλλα τέτοια κουλά που πιστεύουν οι άνδρες!!!!Μια φίλη μου τον απειλούσε ότι αν δεν της κάτσει θα πάρει τον γιατρό τηλέφωνο!!!(Επειδή της είχε πει προς το τέλος ότι κάνει καλό γενικώς) Respect Respect Respect ΘΕΑ!!!

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
polaki εγω στην αρχη ειχα τρελες ορεξης και δεν τον αφηνα στην ησυχεια του ''οχι οτι δεν του αρεσε''..
τωρα ομως με τετοια ζεστη εχω παρει κ κιλα μεγαλωσε κ η κοιλια μου βλεπω οτι με ψιλοαποφευγει αν και''γω δεν μπορω να πω οτι θελω...δεν θελω να κανω σεξ απλα θελω την προσοχη του!!! Razz Razz

λετε να εχουμε περασει στο αλλο σταδιο???που λεμε πανω απ''ολα το παιδι μου?? Shocked Shocked Shocked

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα ΘΕΑΑΑΑ οντως....

Μου λεγανε αλλες κοπελες οτι κυνηγανε τον αντρα τους και οτι λυσανε.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502
Και λεω εγω γιατι δεν ειμαι ετσι???γιατι δεν τον κυνηγαωωωω????εεε???τι μου συμβαινειιιι??? scratch scratch scratch scratch χαχαχα
Να σου πω την αληθεια λες και εγω το σκ κατι να κανωωω???οπως ειπες και εσυ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 587529
ο αντρας μου εχει πεσει λιγο τωρα που βλεπει την κοιλιτσα να φουσκωνει...οχι επειδη φοβαται πιστευω...αλλα ελα την τελευταια φορα...εμποδιζε η κοιλιαααα...ψιλοποναγα κι'ολας...αστα να πανε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 679259 χαχαχα

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιανα μου...οντως πρεπει να εχουμε περασει στο αλλο σταδιο...
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣΣΣΣ!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect
και εγω τωρα τελευταια δεν εχω πολυ ορεξη οσο στην αρχη,αλλα οπως και ο δικος σου ο αντρας ετσι και ο δικος μου...ολο και το αποφευγει...και καμια φορα με πιανει το παραπονο και λεω ...''τι εγινε???δεν με θελει???'' confused confused confused confused confused
αλλα ισα ισα σε βλεπουν αλλιως μετα,βεβαια μου λειπουν λιγο τα πειραγματα που μου εκανε...αντεεεε τουλαχιστον αυτα μην τα σταματησει...του τη λεω συνεχεια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 311356

totula

totula
[quote="tatianoula"]carrie η πιπιλες κ τα μπιμπερο θα αρχισουν να τα στελνουν απο αρχες σεπτεμβρι ετσι μου εγραψαν οταν εκανα 2 αιτηση για τον αντρα μου..

mamita

Βαλίτσα μαιευτηρίου η οποία θα περιέχει :

Νυχτικό
Πιτζάμα
Παντοφλάκια (ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αντιολισθητική σόλα!)
Νεσεσέρ (Κρέμα για θηλές, Σαμπουάν, Χτένες και τα σχετικά)
Ρούχα εξόδου
Εσώρουχα
Σουτιέν θηλασμού
Θήλαστρο
Ρόμπα ή ζακετούλα
Επιθέματα στήθους
Πετσέτες
Πλαστικές σακούλες για άπλυτα
κανενα βιβλιο
σερβιετες λοχιας
καλλυντικα
μωρομαντηλα
χαρτι υγειας ''καλου κακου''

τι αλλο???

Αναλογως και απο το μαιευτηριο και αν γεννας με καισαρικη η φυσιολογικα γιατι καποια πραγματα στα δινουν ουτως η αλλως οπως εσωρουχα μιας χρησης και σερβιετες. Παρε και καμια πανα να την βαζει πανω του οποιος θελει να παρει αγκαλια το μωρο, φωτογραφικη μηχανη η καμερα, το κιτ με τα βλαστοκυτταρα αν το κανετε. Βασικα να μην ξεχασεις να εχεις ετοιμα τα πραγματα για το αυτοκινητο (σημα baby on board, καθισματακι, σκιαστρο). Εμεις ξεχασαμε να παρουμε λεφτα μαζι μας. Συμβουλη, αν δεις κατι που εχουν οι αλλες μαμαδες εκει και θελεις να παρεις και εσυ πριν γυρισετε σπιτι μην το αγορασεις απο το μαγαζι του μαιευτηριου γιατι ειναι πολυ ακριβα ετσι την πατησα με τα γαντακια (τα χρυσοπληρωσα και δεν τα χρησιμοποιησα καθολου, και με την ζωνη για μετα την καισαρικη) οτι αλλο ηθελα το πηρα απο το jumbo απεναντι απο το ιασω. Εγω ειχα μαζι μου και σαλιαρες. Οτι αλλο θυμηθω θα σου πω

totula

totula
mamax έγραψε:πηγα και στον διαβητολογο σημερα παει το φαι πολυ πεινα θα πεσει...
μας τυρανανε απο την κοιλια αλλαααααααα
αξιζει τον κοπο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 215994
κοριτσια απο αιματοκριτη πως τα πατε εγω εχω 33,5

Και εμενα επεσε απο 35 σε 32 απλα μου αυξησε το σιδηρο

totula

totula
tatianoula έγραψε:carrie εισαι απιστευτη πως τα λες ετσι!!!!τι τελεια τα παππουτσακια.με γεια..

χαμομηλακι κ εμενα μου αρεσε η προικα αλλα η αλλη εικονα οντως δεν ανοιγει...

κοριτσια θυμαστε καθολου που λεγαμε για της βαλιτσες μαιευτηριου???αυτες της διφημιστικες που στελνουν σπιτι..καλα 1μηνα ειπανε που ειναι ντε???απατεωνες μας κοροιδεψαν...

απο που ζητησατε αυτες τις διαφημηστικες? εμενα μου εδωσαν στην β επιπεδου μονο απο το ρεα με δειγματακια

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα πάντως ακόμη δεν έτυχε να με αποφεύγει!!! Very Happy Very Happy ιΣα ίσα μου λέει κάθε μέρα σχεδόν (τόσο που έχω βαρεθεί να το ακούω αλλά κάποιες μέρες με κάνει να αισθάνομαι τόσο ευγνόμων που το ακούω!!!!) πόσο λατρεύει το σώμα μου τώρα που είμαι έγκυος!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 536304 δεν τους πιάνεις πουθενά τους άνδρες τελικά!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 679259

Τοτούλα και εμείς στο Ρέα θα γεννήσουμε!!!!!!!!!!

tatianoula

tatianoula
totula αληθεια η ζωνη καισαρικης ειναι χρησιμη???την χρησιμοποιησες???εκανε δουλεια???
εμενα ο γιατρος μου ειπε να παρω εαν κ παμε για φυσιολογικα μου ειπε οτι βοηθαει στο να μαζευτει η κοιλια!!!ισχυει η μπα???

πολακι και''γω ακριβως αυτο θελω απλα τα πειραγματα κ την προσοχη του κ με πιανει το παραπονω καμια φορα κ η πλακα ειναι οτι ντρεπομαι να του τα πω χαχαχαχαχαχ...
της προαλλες μ''επιασαν τα κλαματα που ηθελε να δει τηλεοραση και''γω ηθελα να ξαπλωσουμε αγκαλιτσα να κοιμηθουμε

'''μην χειροτερα''' βεβαια μετα αρχισα να γελαω με τον εαυτο μου αλλα ειπαμε ορμονες ειναι δυσκολη η περιοδος κ θελουμε την αναλογη προσοχη κ ενδιαφερον...πολλες γυναικες εχουν παθει κ καταθλιψη σ''αυτο το σταδιο...

tatianoula

tatianoula

totula

totula
tatianoula έγραψε:totula αληθεια η ζωνη καισαρικης ειναι χρησιμη???την χρησιμοποιησες???εκανε δουλεια???
εμενα ο γιατρος μου ειπε να παρω εαν κ παμε για φυσιολογικα μου ειπε οτι βοηθαει στο να μαζευτει η κοιλια!!!ισχυει η μπα???

πολακι και''γω ακριβως αυτο θελω απλα τα πειραγματα κ την προσοχη του κ με πιανει το παραπονω καμια φορα κ η πλακα ειναι οτι ντρεπομαι να του τα πω χαχαχαχαχαχ...
της προαλλες μ''επιασαν τα κλαματα που ηθελε να δει τηλεοραση και''γω ηθελα να ξαπλωσουμε αγκαλιτσα να κοιμηθουμε

'''μην χειροτερα''' βεβαια μετα αρχισα να γελαω με τον εαυτο μου αλλα ειπαμε ορμονες ειναι δυσκολη η περιοδος κ θελουμε την αναλογη προσοχη κ ενδιαφερον...πολλες γυναικες εχουν παθει κ καταθλιψη σ''αυτο το σταδιο...

Εγω πηρα 2, μια ζωνη και μια που ειναι και εσωρουχο μαζι. Τωρα ειδα και μια αλλη που ειναι για να μαζεψει η περιφερια. Δεν ξερω ακριβως αν εκανε κατι γιατι ειχα παντα προβλημα με την κοιλια και μου εμεινε κιολας λιγακι αλλα απο την αλλη αν δεις πως ειχα γινει πριν γεννησω θα τρομαζες (δεν εχω καταφερει ακομα να ανεβασω φωτο, κατι κανω λαθος).
Σεξ???????? Εμενα μου το εχει απαγορευσει τουλαχιστον με τον παραδοσιακο τροπο εχουμε βρει αλλους τροπους. Αν ηταν στο χερι του αντρα μου καθε μερα και σε αυτην και την πρωτη. Στην πρωτη ειιδκα το σκ πριν γεννησω ημουν ασυγκρατητη μετα απο λιγες μερες σπασαν τα νερα. Τελεια...

totula

totula

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαλιστααα...τατιανουλα μου εμεις μαζι παμε μου φαινεται....χαχαχα
δεν πειραζει οταν θα ερθουμε στα φυσιολογικα μας θα σου πω εγω τι εχει να γινει....ΧΑΜΟΣΣΣ....χαχαχα
Μηπως ξερει καμια μεχρι ποτε επιτρεπεται να κανουμε?????

tatianoula

tatianoula
απ''οτι εχω ακουσει μεχρι τελους...
ε τωρα μην σας σπασουν τα νερα πανω στην πραξη affraid affraid affraid κ παθει σοκ ο αντρας σου χαχαχαχαχ...

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχαααααααααααα
λες??? να τυχει και αυτοοο????
πλακα θα εχει... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 536304

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Polaki ο γιατρός μου, μου είπε μέχρι την 28η εβδομάδα κανονικά και μετά αποχή μέχρι την 35η.Μετά απο εκεί όσο πιο συχνά μπορούμε για να μαλακώσει ο τράχηλος.Η αλήθεια είναι οτι εγώ είμαι υποψήφια για προεκλαμψία, με πίεση ΚΑΙ λεύκωμα, και έχω τρομάξει πολύ, οπότε εδώ και καμιά βδομάδα σταματήσαμε.Ο άντρας μου αν και θέλει πολύ ευτυχώς με καταλαβαίνει. Άσε που μου φαίνεται "κάπως" να κλωτσάει ο μπέμπης και εμείς να το κάνουμε :X

tatianoula

tatianoula
εχει τυχει σε μια γνωστη μου γι''αυτο στο λεω!!!!

ο αντρας της δεν την πλησιαζε μετα για κανενα 6μηνο confused confused confused confused

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και παλι!

ξαναβαζω το καθισματακι γιατι πριν εβαλα κατα λαθος μια ) παραπανω
http://www.hts.no/en/products/izicombi_isofix.php
Δειτε το κι εσεις αν δεν εχετε παρει ακομα μηπως σας κανει.

Οσο για το σεξ...αααααχ,κοριτσια μουουουου!!!Στην αρχη ειχα να βγαλω περα τους εμετους και απο ορεξη δεν ειχα στην αρχη αλλα σιγα-σιγα μου ερχοταν (τρωγοντας,που λενε!!!).Και πανω που ολα ηταν καλα,μας λεει ο ντοκτορ "ααα,ο πλακουντας ειναι μεν οπισθιος αλλα σχετικα χαμηλος.NO SEX!"...καααααλα κρασια! Mad Mad υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανεις αλλα η αληθεια ειναι οταν μας ειπε αυτο,μας κοπηκαν τα φτερα....Ετσι,ειμαστε σε "νηστεια"... Laughing Twisted Evil Και με πιανουν ποτε-ποτε και μενα οι κρισαρες μου:οτι ειμαι ασχημη,χοντρη,κοιλαρου,κλπ και δεν θα με θελει και χτες εβαλα και τα κλαματα μονη μου...και το χειροτερο?δεν τον ακουσα που γυρισε και με πετυχε να κλαιω και αντε να εξηγησεις το λογο... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 534787 Και να πεις οτι ο φουκαρας αδιαφορει ή δεν με θελει?Ολο με αγκαλιαζει και μου χαιδευει την κοιλια και μου λεει τι ομορφη που ειμαι ετσι...εγω ειμαι το προβλημα!Με εχει πιασει λοιπον μια τρελα και ντυνομαι και φτιαχνομαι ολη μερα,χαχαχα!παρανοια!!!Ειμαι πολυ σοβαρα,ρε κοριτσια?!!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:Polaki ο γιατρός μου, μου είπε μέχρι την 28η εβδομάδα κανονικά και μετά αποχή μέχρι την 35η.Μετά απο εκεί όσο πιο συχνά μπορούμε για να μαλακώσει ο τράχηλος.Η αλήθεια είναι οτι εγώ είμαι υποψήφια για προεκλαμψία, με πίεση ΚΑΙ λεύκωμα, και έχω τρομάξει πολύ, οπότε εδώ και καμιά βδομάδα σταματήσαμε.Ο άντρας μου αν και θέλει πολύ ευτυχώς με καταλαβαίνει. Άσε που μου φαίνεται "κάπως" να κλωτσάει ο μπέμπης και εμείς να το κάνουμε :X

ΑΜΑΑΑΝΝΝ ...ισα ισα προλαβαινουμε δηλαδη.... μπρος ολοταχωςςς....χαχαχα
τατιανουλα ακουςςς????

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαμομηλακι έγραψε:γεια σας και παλι!

ξαναβαζω το καθισματακι γιατι πριν εβαλα κατα λαθος μια ) παραπανω
http://www.hts.no/en/products/izicombi_isofix.php
Δειτε το κι εσεις αν δεν εχετε παρει ακομα μηπως σας κανει.

Οσο για το σεξ...αααααχ,κοριτσια μουουουου!!!Στην αρχη ειχα να βγαλω περα τους εμετους και απο ορεξη δεν ειχα στην αρχη αλλα σιγα-σιγα μου ερχοταν (τρωγοντας,που λενε!!!).Και πανω που ολα ηταν καλα,μας λεει ο ντοκτορ "ααα,ο πλακουντας ειναι μεν οπισθιος αλλα σχετικα χαμηλος.NO SEX!"...καααααλα κρασια! Mad Mad υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανεις αλλα η αληθεια ειναι οταν μας ειπε αυτο,μας κοπηκαν τα φτερα....Ετσι,ειμαστε σε "νηστεια"... Laughing Twisted Evil Και με πιανουν ποτε-ποτε και μενα οι κρισαρες μου:οτι ειμαι ασχημη,χοντρη,κοιλαρου,κλπ και δεν θα με θελει και χτες εβαλα και τα κλαματα μονη μου...και το χειροτερο?δεν τον ακουσα που γυρισε και με πετυχε να κλαιω και αντε να εξηγησεις το λογο... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 534787 Και να πεις οτι ο φουκαρας αδιαφορει ή δεν με θελει?Ολο με αγκαλιαζει και μου χαιδευει την κοιλια και μου λεει τι ομορφη που ειμαι ετσι...εγω ειμαι το προβλημα!Με εχει πιασει λοιπον μια τρελα και ντυνομαι και φτιαχνομαι ολη μερα,χαχαχα!παρανοια!!!Ειμαι πολυ σοβαρα,ρε κοριτσια?!!!

οχι δεν εισαι σοβαρα...ετσι ειμαι και εγω...καποιες φορες ετσι αισθανομαι και εγω,μαλλον οι ορμονες φταινε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 4872 ΥΠΟΜΟΝΗ θα κανουμε.
Και εγω δεν μπορω να πω με προσεχει ο αντρουλης μου πολυ και με τον μπεμπη παιζει οταν κλωτσαει...και μου χαιδευει την κοιλιτσα...και αγκαλιτσες με περνει...αλλα ελα μια μερα να μην τα κανει....και μπαμ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 παλι πεφτω...τι να πεις???
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 966307

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Polaki ο γιατρός μου, μου είπε μέχρι την 28η εβδομάδα κανονικά και μετά αποχή μέχρι την 35η.Μετά απο εκεί όσο πιο συχνά μπορούμε για να μαλακώσει ο τράχηλος.Η αλήθεια είναι οτι εγώ είμαι υποψήφια για προεκλαμψία, με πίεση ΚΑΙ λεύκωμα, και έχω τρομάξει πολύ, οπότε εδώ και καμιά βδομάδα σταματήσαμε.Ο άντρας μου αν και θέλει πολύ ευτυχώς με καταλαβαίνει. Άσε που μου φαίνεται "κάπως" να κλωτσάει ο μπέμπης και εμείς να το κάνουμε :X

Shocked Shocked Shocked Shocked affraid affraid affraid affraid Από την 28η αποχή???????????????Έχω άλλη μία βδομάδα δηλαδή???Άμα μου πει κάτι τέτοιο ο γιατρός την Τετάρτη που θα πάμε θα τον φάω βουτηγμένο σε μαρμελάδα βύσσινο!!!Δεν μου φτάνει η δίαιτα και άλλος περιορισμός???Ζωή είναι αυτή τώρα????Ούτε μία ευχαρίστηση δεν έχει μείνει!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 585182

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχααααα μ'αρεσεις σημερα νατασακι...ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 875502

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωωωωωωωω!!!!!!!!Την πατησαμέ τώρα!!!Αλλά αυτό δεν θα το πω στον Ευθυμάκη μου!!Θα του το κρατήσω μυστικό Razz Razz Razz Razz Razz Τουλάχιστον για το ΣΚ!!!! Wink Wink Wink Wink

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Πωωωωωωωω!!!!!!!!Την πατησαμέ τώρα!!!Αλλά αυτό δεν θα το πω στον Ευθυμάκη μου!!Θα του το κρατήσω μυστικό Razz Razz Razz Razz Razz Τουλάχιστον για το ΣΚ!!!! Wink Wink Wink Wink

ΕΝΝΟΕΙΤΕ που δεν θα του πεισ τιποτα...αντε καλα να περασετεεεεε...και ηρεμα εεεε.... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
φιλιαααα!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 417472

Κοριτσια μου σας αφηνω...σε λιγο θα σχολασω...παρασκευη σημερα ερχεται ΣΚ...καλα να περασετε...
φιλακιααα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 8 531909

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PoLaKi στις Παρ Αυγ 26, 2011 2:27 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις