Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
122 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 122 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
φωτεινουλα έγραψε:καλησπερα κοριτσια απ"οτι εχω καταλαβει ειμαι η ποιο μικρη σε εβδομαδες εδω μεσα (συμφωνα με την ημερομηια περιοδου κ οχι υπερηχου) !Εγω σημερα θα παω να δω το νινι να δουμε πως παμε εχω να το δω απο τον μεγαλο υπερηχο!!!!!!Οσο για ντοπλερ ουτε ξερω ποτε θα κανω θα δουμε!

Οχι δεν εισαι η πιο μικρη ειμαστε μαζι

totula

totula
κατινα έγραψε:κοριτσιααααααα...
εχω ερωτηση:
τελικα ποια ειναι η εξεταση που σου δειχνει ακριβως ποσο μηνων εισαι?
αν δηλαδη δεν θυμασαι ποτε ηταν η τελευταια περιοδος σου ,πως ξερεις ποσο μηνων εισαι?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πολυ ωραιο site υπολογιζεις τα παντα και εχει και συμβουλες http://www.123baby.me/tools.html

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ 1η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΡΜΑΔΑΚΙΑ!!!ΑΡΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ ΛΕΩ. ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝ. ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ;;;

ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ...

aylin

aylin
Καλημέρα και απο εμένα κορίτσια...

Κάθομαι και διαβάζω ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που μου έφερε η μαμά μου και όπως και να το κάνουμε περνάει η ώρα...

Χθες πήραμε την καλαθουνίτσα μας!!!Είμαστε πολύ χαρούμενοι...θα προσπαθήσω να την βάλλω να την δείτε...

Λαχανόριζο και σπανακόρυζο Τατιανούλα είναι τα αγαπημένα μου!!!Το άλλο φαγητό που ετοιμάζεις ακούγεται πικάντικο και "αμαρτωλό" αλλά δεν το ξέρω!!!

Αρετούλα και Νατάσα...καλή άδεια κοριτσάκιαααα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σσς και απο μενα...τι κανετε???

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα απο χθες...μονο που νυσταζω λιγο...ειναι και ο καιρος που με εχει κανει ετσι χαλια (συννεφια και πολυ υγρασια)

Εψαχνα στα site για τσαντα-αλλαξιερα και κατεληξα σε μια απο τα ΛΗΤΩ...

aylin

aylin
kikitso έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ 1η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΡΜΑΔΑΚΙΑ!!!ΑΡΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ ΛΕΩ. ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝ. ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ;;;

Καλημέρα Κικιτσάκι!!!Βροχερή ε?Λατρεύω την βροχή...Βαρέθηκα τον ήλιο Ελεος...ας βρέξει λιγάκι...ασε που με έχει πιάσει μια τρέλλα και θέλω να στρώσω..

Λοιπόν πηγαίνεις στο προτελευταίο εικονίδιο εκεί που σου δείχνει μια εικόνα και απο επάνω της μια δισκέτα!το πατάς...και σου ζητάει να επιλέξεις το αρχείο απο τον υπολογιστή σου...επιλέγεις την φωτο που θέλεις να βάλεις...πατάς host it ...ανοίγει καινούργιο παράθυρο και περιμένεις...και μετά αντιγράφεις τον κωδικό που σου έχει για φόρουμ και το κάνεις επικόλληση στο μήνυμα σου!Φιλάκια

ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ...

aylin

aylin

Η καλαθούνα μας!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την aylin στις Τετ Σεπ 07, 2011 1:48 am, 1 φορά

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img200/1359/dsc04402w.jpg][/IMG]

Η καλαθούνα μας!!!

Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ η καλαθουνα της μικρης σου πριγκιπισσας...με το καλο να γεννηθει και να την χαρει στελλιτσα μου...!!!

Σας αρεσει η τσαντα που διαλεξα????

aylin

aylin
Πολύ ωραία και η τσάντα σας Πολάκι μου και πρακτική και βολική!Εμάς η τσαντούλα έιναι μαζί με το καρότσι οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!

Η μαμά μου θα βάλλει δαντέλα γύρω γύρω...Ωραία θα βγεί πιστεύω!!! Very Happy Very Happy Very Happy

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τέλεια η καλαθούνα!!!!Ζηλεύω πολύ που έχετε το δωματιάκι έτοιμο βαμμένο, και τώρα θα είσαι όλη μέρα εκεί μέσα χαζεύεις την καλαθούνα της χαχαχα!
Polaki η τσαντούλα πολύ καλή!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:Πολύ ωραία και η τσάντα σας Πολάκι μου και πρακτική και βολική!Εμάς η τσαντούλα έιναι μαζί με το καρότσι οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!

Η μαμά μου θα βάλλει δαντέλα γύρω γύρω...Ωραία θα βγεί πιστεύω!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Ναι ετσι πιστευω και εγω οτι θα ειναι πρακτικη και βολικη...εμενα δεν μου αρεσε πολυ η τσαντα που εχει το καροτσι μας,γι'αυτο εψαχνα για κατι αλλο...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΜΤ έχει πρόβλημα το hotmail μου σήμερα και χάνω τις ειδοποιήσεις από την συζήτηση!!!!!

Στελλίτσα πολύ ωραία η καλαθούνα!Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν θα τον βάλουμε απευθείας στην κούνια ή αν θα πάρουμε κάτι τέτοιο!

Πολάκι τέλεια η τσαντούλα!Εμάς μας πήρανε την ίδια από το σετ σεντόνια-πάντα αυτή

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:ΓΜΤ έχει πρόβλημα το hotmail μου σήμερα και χάνω τις ειδοποιήσεις από την συζήτηση!!!!!

Στελλίτσα πολύ ωραία η καλαθούνα!Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν θα τον βάλουμε απευθείας στην κούνια ή αν θα πάρουμε κάτι τέτοιο!

Πολάκι τέλεια η τσαντούλα!Εμάς μας πήρανε την ίδια από το σετ σεντόνια-πάντα αυτή

ΟΟΟΟΟ τι ωραια τσανταααα...μ'αρεσει...!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου!!!Χαιρομαι που ειστε ολες κεφατες και ολο χαρα!Σημερα ειμαι και εγω καλυτερα και ελπιζω η μερα να συνεχισει να μου παει καλα και να μην εχω κανενα απροοπτο στην πορεια(εδω ολα μπορουν να συμβουν)...Το απογευμα εχω αρκετη δουλιτσα και ετοιμη να αντιμετωπισω πιθανες γκρινιες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!Η ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Λοιπον,δεν ξερω τι να πρωτοθαυμασω απο τις αγορες για τα νινακια!Στελλιτσα η καλαθουνα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Τι ωραια που φτιαξατε το δωματιακι!Εμεις ακομα τιποτα,με εχει πιασει τρελλα,ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ!!!Αντε να περασουν αυτες οι 10 μερες να στρωσει η δουλεια μου και τα ωραρια μου και να μπορεσω να ασχοληθω απερισπαστα...

Polaki,εξαιρετικα χρησιμη η τσαντουλα και πολυ σικ!Με γεια!

Εμεις αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να αποφασισουμε για το καροτσι γιατι θελουν να μας το παρουν ο κουνιαδος μου και πρεπει κι εμεις να τους πουμε γιατι θα το παραγγειλουν μεσω ιντερνετ.Οι ιδιοι μας εχουν προτεινει αυτα τα δυο:

http://www.stokke.com/en-gr/stroller/stokke-xplory-concept.aspx

&

http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-cameleon?id=1820

Αυτοι εχουν το δευτερο και ειναι πολυ ευχαριστημενοι.Στην Ελλαδα βεβαια ειναι πανακριβα αλλα αυτοι τα βρηκαν μεσω ιντερνετ πολυ πιο φτηνα (το σετ με το πορτ-μπεμπε) και εχουν και καποια εκπτωση επιπλεον λογω της δουλειας τους οποτε θα βολεψουν και εμας.Εμεις σκεφτομαστε περισσοτερο το πρωτο,ειναι λιγο πιο ελαφρυ και χωραει καλυτερα στα πεζοδρομια...

Carrie,με το καλο η αδεια!Τυχερουλα!Εγω λογω ελευθερου επαγγελματος δεν εχω τετοια καλα αλλα αμα δω τα πολυ σκουρα θα την κοπανισω,δεν θα κατσω να λυσσαξω κιολας!Τα πατουνακια ειναι μια γλυκα,σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παραγγειλω κι εγω απο κει.Την βλεπω την pre-paid να γονατιζει συντομα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 27 215994

Φιλακιααααα!!!

tatianoula

tatianoula
polaki k carrie η τσαντουλες τελειες εγω ακομα δεν πηρα!!aylin η καλαθουνα ειναι απλα παραμυθενια..kikitso τι γελιο εκανα με το κινητο,,ασε ασε και''γω ξεχναω πραγματα εδω ξεχασα την επετειο μας,,την γιορτη του αντρα μου ενω παλια με τιποτα!!!!!

στελλα τα σαρμαδακια το''χουμε ξανα πει ειναι σαν τα ντολμαδακια απλα με με μαυρο λαχανο γινονται ''εγω εκανα με κιμα κ λιγο ρυζακι,,γιατι καποιοι τα κανουν μονο με ρυζι''...

νατασα και''γω εχω θεμα δεν ερχονατι ειδοποιησεις γι''αυτο τοσην ωρα ουτε ηξερα οτι γραφετε!!Α αντε με το καλο η αδεια (αρχιζει η αντιστροφη μετρηση,,σαν τους φανταρους και''συ θα λες 7κ σημερα χαχαχαχ)

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ; ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΚΕΝΤΗΣΩ ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ 1ο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΤΕΛΑ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ.
ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΨΩΝΙΣΑΤΕ!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Πολύ ωραίο το σχέδιο!!!!Θα το καταφέρεις??Smile

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑΤΑΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ!!

tatianoula

tatianoula
μια χαρα η δικια μου η πεθερα που δεν κανει τετοια τι να πω???και''γω θελω αλλα αυτη μονο τραπεζομαντηλα μπορει να κανει Sad Sad Sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑΤΑΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ!!

Τόσο γρήγορα??? Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 27 99132 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 27 99132 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 27 99132 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 27 99132

aylin

aylin
pumpkin έγραψε:Τέλεια η καλαθούνα!!!!Ζηλεύω πολύ που έχετε το δωματιάκι έτοιμο βαμμένο, και τώρα θα είσαι όλη μέρα εκεί μέσα χαζεύεις την καλαθούνα της χαχαχα!
Polaki η τσαντούλα πολύ καλή!

Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ματάκια μου!!!Μας λείπουν ακόμη πολλά!!!Πάντα για το κρεβάτι της, τα σεντονάκια, τα καλλυντικά μας, τα βελουτέ φορμάκια...Πάπλωμα δεν παίρνω έτσι κι'αλλιως απαγορεύεται να τα σκεπάζουμε με παπλωματάκια για 1 τουλάχιστον χρόνο!!!
Επίσης θέλει ο άντρας μου να κάνει μια τεχνοτροπία με το χρώμα το σκ που έρχεται!!!

Φιλάκια πολλά...έχουμε χρόνο μπόλικο μπροστά μας για να τα φτιάξουμε όλα!!! I love you

aylin

aylin

Αχ Κικίτσο μου τι ωραία που είναι!!!Χρυσοχέρα η πεθερούλα σου!Να την χαίρεσαι!!! Smile Smile Smile

aylin

aylin
Carrie έγραψε:ΓΜΤ έχει πρόβλημα το hotmail μου σήμερα και χάνω τις ειδοποιήσεις από την συζήτηση!!!!!

Ωραίαααααααα!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις