951 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 Πεμ Σεπ 15, 2011 7:44 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Μίλησα με τον γιατρό και αύριο το πρωί θα πάω στην κλινική να με δει..Έχω ανυσηχήσει λίγο τώρα..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Carrie έγραψε:Μίλησα με τον γιατρό και αύριο το πρωί θα πάω στην κλινική να με δει..Έχω ανυσηχήσει λίγο τώρα..
κατινα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...μην τρελλαινεστε!!!
ειστε και τυχερες με αυτα τα δωρακια απο τις πεθερες σας....τι να πω και'γω που δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ απο τη δικια μου,να φανταστητε στο γαμο μου ειπε 'κανονισε ραντεβου για τα παπουτσια και το νυφικο και αν μπορεσω θα ερθω' καλα ακομα την περιμενω...παλι καλα που δεν πηγα ξυπολητη και ξεβρακωτη χαχαχα....τωρα μου εχει ταξει και καλα ολο το δωματιο του μωρου,δλδ κουνια καροτσι αλλαξιερα ...ολα.
καλα μην παραμυθιαζεστε...θα παει το παιδι στα 20 και δωματιο απο την πεθερα μου δεν θα δει..μονο το ονομα θελει 'αν ειναι κοριτσι θα βγαλουμε εμενα αν ειναι αγορι,που ειναι σιγουρα,θα βγαλουμε τον πεθερο σου'.
δεν βαριεσαι ..στην αρχη που δεν την ηξερα καθομουν και στενοχωριομουνα κι'αυτο γιατι εγω της φερομουν με τον καλυτερο τροπο καλυτερα και απο τη μανα μου (περσυ το καλοκαιρι την βγαλαμε στο νοσοκομειο που εσπασε το ποδι της,εγω ξενυχταγα οχι η κορη της).τωρα βεβαια που την εμαθα...ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΩ,ειναι το μονο που της αξιζει.και συν της αλλης τη σΙγονταρει και ο πεθερος μου το παλιοτσιγκουναριο,λες και δεν εχουνε ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς!!!
ΣΟΡΥ αν σας κουρασα κοριτσια αλλα τα θυμηθηκα και συγχύστηκα!!!!!!!!!!
φιλια σε ολες και πολυ κουραγιο!!!
PoLaKi έγραψε:Στελλιτσαααα...τι κανεις αγαπη μου?η μπεμπουλα σου???κλωτσαει?κλωτσαει?εμενα χθες ειχε λοξυγκα το βραδυ,δεν ξερω εαν το διαβασες...
aylin έγραψε:κατινα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...μην τρελλαινεστε!!!
ειστε και τυχερες με αυτα τα δωρακια απο τις πεθερες σας....τι να πω και'γω που δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ απο τη δικια μου,να φανταστητε στο γαμο μου ειπε 'κανονισε ραντεβου για τα παπουτσια και το νυφικο και αν μπορεσω θα ερθω' καλα ακομα την περιμενω...παλι καλα που δεν πηγα ξυπολητη και ξεβρακωτη χαχαχα....τωρα μου εχει ταξει και καλα ολο το δωματιο του μωρου,δλδ κουνια καροτσι αλλαξιερα ...ολα.
καλα μην παραμυθιαζεστε...θα παει το παιδι στα 20 και δωματιο απο την πεθερα μου δεν θα δει..μονο το ονομα θελει 'αν ειναι κοριτσι θα βγαλουμε εμενα αν ειναι αγορι,που ειναι σιγουρα,θα βγαλουμε τον πεθερο σου'.
δεν βαριεσαι ..στην αρχη που δεν την ηξερα καθομουν και στενοχωριομουνα κι'αυτο γιατι εγω της φερομουν με τον καλυτερο τροπο καλυτερα και απο τη μανα μου (περσυ το καλοκαιρι την βγαλαμε στο νοσοκομειο που εσπασε το ποδι της,εγω ξενυχταγα οχι η κορη της).τωρα βεβαια που την εμαθα...ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΩ,ειναι το μονο που της αξιζει.και συν της αλλης τη σΙγονταρει και ο πεθερος μου το παλιοτσιγκουναριο,λες και δεν εχουνε ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς!!!
ΣΟΡΥ αν σας κουρασα κοριτσια αλλα τα θυμηθηκα και συγχύστηκα!!!!!!!!!!
φιλια σε ολες και πολυ κουραγιο!!!
http://forum.eimaimama.gr/faq?mode=bbcode
Κατίνα...μωλις συνειδητοποίησα ότι η δικιά σου είναι δίδυμη της δικιάς μου...
mamax έγραψε:κοριτσια αφηστετες να λενε και καντε αυτο που θελετε δεν εχω να πω κατι αλλο!!!
εκανα το βιοφυσικο προφιλ και dobler σημερα
και βγηκε τελιο το μωρο μου εχει παρει θεση! δεν εχει περιτυληξη με τον λωρο και γενικος ειναι ολα πολυ καλα, επισης πια ειναι ολοκληρος αντρας 33ποντους και 1.450κλ.
Νατασσα που εισαι????????
τι εγινε?
katarina έγραψε:Καλησπέρα σε ολα τα κοριτσακια,σας διαβαζω καθε μερα αλλα ειχε το ιντερνετ προβλημα κ μολις πηγαινα να γραψω κολλουσε.Ευτυχως ανοίξαν τα σχολεια και ηρέμησε λιγο το κεφάλι μου αλλα το πηγαινε ελα ειναι υπερβολικα κουραστικο!!Ενω το πρωι σηκωνομαι μια χαρα απο το μεσημερικ επειτα δεν μπορω να κουνηθω απο την κουραση.ΠΤΩΜΑ εντελως!!!Ειχα και την πεθερα μεχριπροτεινος στο σπιτι που σας ειχα πει οτι θα καθοταν μεχρι φλεβαρη αλλα δεν την αντεξα αλλο και την εδιωξα.Καλυτερα μονη μου ειπα παρα να με αγχωνει κ να μου τη δινει στα νευρα κ ας παρεξηγηθηκε χεστηκα με το συμπαθειο κιολας..Εμεις πηγαμε την Τρίτη για doppler και ευτυχως η μπεμπα πηρε τα πανω της απο βαρος.Ειναι 43 εκατοστα και 1800.Παλι καλα κ ο αντρας μου φοβοταν οτι θα την παιρνει ο αερας ετσι μικρη που μας εβγαινε παντα.Πηγα και στη γιατρο σημερα και κανονισαμε να γεννησω 1-5 Νοέμβρη τωρα την ακριβή ημερομηνια θα την κλεισουμε 15/10 που θα ξαναπαω.Οσον αφορα για τα πραγματα που σας λενε ολοι οτι ειναι γρουσουζια κα χιλιες 2 μ@λ@κ... να τα γραφετε εκει που δεν πιανει μελανι ωστε να μην συγχυζεστε εσεις επειδη οι αλλοι ειναι ανεγκεφαλοι.Αυτα προς το παρον φιλια σε ολες σας
Carrie έγραψε:Το δίκτυο στο σπίτι μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!Πέφτει συνέχεια και δεν μπορώ να μπω ιντερνετ!!! Ναι μου είπε να πάω λόγω των συσπάσεων..Σήμερα το πρωί ως το μεσημέρι μέτρησα 6 και οι 3 πρώτες ήτανε μέσα σε 20' από την ώρα που ξύπνησα Είπε θα με βάλει σε ένα μηχάμηνα για κανα 2-3ωρο που θα ακούμε την καρδούλα του μπέμπη και να δούμε αν καταγράψει κάτι..ξέρω και γώ?Θα πάω στις 10.30..
Μόλις τελείωσε και το άδειασμα του παιδικού!Ο αγαπημένος μου τα έκανε όλα μόνος του και πολύ στεναχωριέμαι που όλη μέρα έχει λιώσει και εγώ κάθομαι στον καναπέ και τον κοιτάω χωρίς να κάνω τίποτα!Ούτε το σφουγγάρισμα δεν με άφησε να κάνω μετά..Επίσης αύριο περιμένουμε και τον πεθερό μου που θα μείνει το βράδυ σε εμάς και θα πάρει όσα πράγματα διαλύσαμε σήμερα προς αποθήκευση στο πατρικό του καλού μου..Άντε να δούμε πως θα ξημερώσει η μέρα..
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης