Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
302 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 302 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μίλησα με τον γιατρό και αύριο το πρωί θα πάω στην κλινική να με δει..Έχω ανυσηχήσει λίγο τώρα.. Rolling Eyes Rolling Eyes

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Μίλησα με τον γιατρό και αύριο το πρωί θα πάω στην κλινική να με δει..Έχω ανυσηχήσει λίγο τώρα.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Mην ανυσηχεις νατασακι μου ολα καλα θα λες...γιατι θα πας να σε δει?για τις συσπασεις που κανει η μητρα σου?

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νατάσα 'ολα καλά να πάνε καλή μου!Λόγο των συσπάσεων θα πας να σε δεί?Φιλάκια

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...μην τρελλαινεστε!!!
ειστε και τυχερες με αυτα τα δωρακια απο τις πεθερες σας....τι να πω και'γω που δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ απο τη δικια μου,να φανταστητε στο γαμο μου ειπε 'κανονισε ραντεβου για τα παπουτσια και το νυφικο και αν μπορεσω θα ερθω' καλα ακομα την περιμενω...παλι καλα που δεν πηγα ξυπολητη και ξεβρακωτη χαχαχα....τωρα μου εχει ταξει και καλα ολο το δωματιο του μωρου,δλδ κουνια καροτσι αλλαξιερα ...ολα.
καλα μην παραμυθιαζεστε...θα παει το παιδι στα 20 και δωματιο απο την πεθερα μου δεν θα δει..μονο το ονομα θελει 'αν ειναι κοριτσι θα βγαλουμε εμενα αν ειναι αγορι,που ειναι σιγουρα,θα βγαλουμε τον πεθερο σου'.
δεν βαριεσαι ..στην αρχη που δεν την ηξερα καθομουν και στενοχωριομουνα κι'αυτο γιατι εγω της φερομουν με τον καλυτερο τροπο καλυτερα και απο τη μανα μου (περσυ το καλοκαιρι την βγαλαμε στο νοσοκομειο που εσπασε το ποδι της,εγω ξενυχταγα οχι η κορη της).τωρα βεβαια που την εμαθα...ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΩ,ειναι το μονο που της αξιζει.και συν της αλλης τη σΙγονταρει και ο πεθερος μου το παλιοτσιγκουναριο,λες και δεν εχουνε ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς!!!
ΣΟΡΥ αν σας κουρασα κοριτσια αλλα τα θυμηθηκα και συγχύστηκα!!!!!!!!!!
φιλια σε ολες και πολυ κουραγιο!!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στελλιτσαααα...τι κανεις αγαπη μου?η μπεμπουλα σου???κλωτσαει?κλωτσαει?εμενα χθες ειχε λοξυγκα το βραδυ,δεν ξερω εαν το διαβασες... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109

aylin

aylin
κατινα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...μην τρελλαινεστε!!!
ειστε και τυχερες με αυτα τα δωρακια απο τις πεθερες σας....τι να πω και'γω που δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ απο τη δικια μου,να φανταστητε στο γαμο μου ειπε 'κανονισε ραντεβου για τα παπουτσια και το νυφικο και αν μπορεσω θα ερθω' καλα ακομα την περιμενω...παλι καλα που δεν πηγα ξυπολητη και ξεβρακωτη χαχαχα....τωρα μου εχει ταξει και καλα ολο το δωματιο του μωρου,δλδ κουνια καροτσι αλλαξιερα ...ολα.
καλα μην παραμυθιαζεστε...θα παει το παιδι στα 20 και δωματιο απο την πεθερα μου δεν θα δει..μονο το ονομα θελει 'αν ειναι κοριτσι θα βγαλουμε εμενα αν ειναι αγορι,που ειναι σιγουρα,θα βγαλουμε τον πεθερο σου'.
δεν βαριεσαι ..στην αρχη που δεν την ηξερα καθομουν και στενοχωριομουνα κι'αυτο γιατι εγω της φερομουν με τον καλυτερο τροπο καλυτερα και απο τη μανα μου (περσυ το καλοκαιρι την βγαλαμε στο νοσοκομειο που εσπασε το ποδι της,εγω ξενυχταγα οχι η κορη της).τωρα βεβαια που την εμαθα...ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΩ,ειναι το μονο που της αξιζει.και συν της αλλης τη σΙγονταρει και ο πεθερος μου το παλιοτσιγκουναριο,λες και δεν εχουνε ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς!!!

http://forum.eimaimama.gr/faq?mode=bbcode
Κατίνα...μωλις συνειδητοποίησα ότι η δικιά σου είναι δίδυμη της δικιάς μου...

aylin

aylin
PoLaKi έγραψε:Στελλιτσαααα...τι κανεις αγαπη μου?η μπεμπουλα σου???κλωτσαει?κλωτσαει?εμενα χθες ειχε λοξυγκα το βραδυ,δεν ξερω εαν το διαβασες... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109

Ματάκια μου ωραία, καλά εδω....νεύρα έχω αλλά που θα πάει θα μου περάσουν...σε φιλώ πολύ Πολάκι όμορφο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994

Υ.Γ-Και εμένα είχε λόξυγγα...να ξέρεις πως ο λόξυγγας στα μωρουλίνια σημαίνει "προπόνηση" για την πρώτη τους ανάσα!

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aylin έγραψε:
κατινα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...μην τρελλαινεστε!!!

http://forum.eimaimama.gr/faq?mode=bbcode
Κατίνα...μωλις συνειδητοποίησα ότι η δικιά σου είναι δίδυμη της δικιάς μου...

υπαρχει κι'αλλη λοιπον???
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ματάκια μου ωραία, καλά εδω....νεύρα έχω αλλά που θα πάει θα μου περάσουν...σε φιλώ πολύ Πολάκι όμορφο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994

Υ.Γ-Και εμένα είχε λόξυγγα...να ξέρεις πως ο λόξυγγας στα μωρουλίνια σημαίνει "προπόνηση" για την πρώτη τους ανάσα![/quote]

Ναααιιι το ξερω... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316

φιλακια πολλα και απο μ'ενα και ηρεμαααα.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 379767
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 334590

mamax

mamax
κοριτσια αφηστετες να λενε και καντε αυτο που θελετε δεν εχω να πω κατι αλλο!!!
εκανα το βιοφυσικο προφιλ και dobler σημερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994
και βγηκε τελιο το μωρο μου εχει παρει θεση! δεν εχει περιτυληξη με τον λωρο και γενικος ειναι ολα πολυ καλα, επισης πια ειναι ολοκληρος αντρας 33ποντους και 1.450κλ.
Νατασσα που εισαι????????
τι εγινε?

aylin

aylin
mamax έγραψε:κοριτσια αφηστετες να λενε και καντε αυτο που θελετε δεν εχω να πω κατι αλλο!!!
εκανα το βιοφυσικο προφιλ και dobler σημερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994
και βγηκε τελιο το μωρο μου εχει παρει θεση! δεν εχει περιτυληξη με τον λωρο και γενικος ειναι ολα πολυ καλα, επισης πια ειναι ολοκληρος αντρας 33ποντους και 1.450κλ.
Νατασσα που εισαι????????
τι εγινε?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 328109

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου,μολις τελειωσα τη δουλεια και περιμενω τον αντρουλη μου να ερθει να με παρει να παμε επιτελους σπιτακι μας.

Ηρθαν σημερα τα αυτοκολλητα της μπουμπους μας για το δωματιο και τα πατουνακια με το καπελακι που σας ειχα δειξει την προηγουμενη φορα.Ειναι πραγματικα πολυ ομορφα! Very Happy Very Happy Very Happy

mamax,τι τελεια νεα!!!εχει παρει θεση ο νεαρος να βγει!!χαχα!!!να τον χαιρεσαι και με το καλοοοοοο!!!

Αυτο που λετε για τις πεθερες,ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ απο μονο του.Εγω με την δικια μου δεν εχω προβλημα.Θελει να ανακατευεται βεβαια οπως ολες τους αλλα επειδη ειναι αρκετα πολυασχολη και εργαζομενη δεν προλαβαινει! Laughing Το μονο πραγμα που δεν μπορω να την κατηγορησω ειναι τσιγκουνα!Ισως θα μπορουσα να πω οτι ειναι και σπαταλη.Εχει οικονομικη ευχερεια γενικα και ειναι πολυ μοντερνα και ανεξαρτητη γυναικα(ειναι διαζευγμενη εδω και χρονια και κανει ο,τι γουσταρει)και για τα παιδια της και τα εγγονια της (το πρωτο αλλα και για το 2ο τωρα)ξοδευει χωρις φειδω,ισως και υπερβολικα για τετοιες εποχες.Εχει βεβαια αλλες παρεξενιες που δεν ειναι της παρουσης αλλα και ποιος δεν εχει?Για το μωρο ηθελε να μας παρει την κουνια και την αλλαξιερα αλλα σκεφτομαστε να της πουμε μονο το ενα και αμα θελει τοσο πολυ,να μας κανονισει τα μπιμπερο και τις πιπιλες και τους αποστειρωτες μια και ειναι φαρμακοποιος και εχει απειρα τετοια.Θελει ομως να επεμβαινει αλλα της κοβει τον αερα ο γιος της.Παντως εχει παρει του κοσμου τα πραγματα για το αλλο της εγγονι και τωρα που δεν τα χρειαζονται,μας τα εχει κουβαλησει εμας:παρκοκρεβατο,κουνιτσα,συσκευη παρασκευης φαγητου κτλ.Το μονο που θελει ειναι να μας εχει κοντα της γιατι ειναι μονη της και εμεις ειμαστε οι μονοι που μενουμε στην ιδια πολη.Τωρα το ποσο θα ανακατευτει στην ανατροφη του παιδιου,θα δειξει ο χρονος...Εγω δεν ειμαι και πολυ ετοιμη να το δεχτω παντως!!!! Twisted Evil Twisted Evil

tatianoula

tatianoula
ΝΑΤΑΣΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ Κ ΜΗΝ ΠΑΝΗΚΟΒΑΛΕΣΕ..ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

mamax

mamax
ευχαριστω πολυ κοριτσια και εγω χαρηκα πολυ, ειναι και 2μερα χωρις συσπασεις και μια χαρα.
χαμομιλακι εκη ειναι το μυστικο να το ξεκοβουν οι γιοι τους!!!
η Νατασσα ελπιζω να μην εχει τιποτα απλα να μην μπηκε Crying or Very sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το δίκτυο στο σπίτι μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!Πέφτει συνέχεια και δεν μπορώ να μπω ιντερνετ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654655 Ναι μου είπε να πάω λόγω των συσπάσεων..Σήμερα το πρωί ως το μεσημέρι μέτρησα 6 και οι 3 πρώτες ήτανε μέσα σε 20' από την ώρα που ξύπνησα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 585182 Είπε θα με βάλει σε ένα μηχάμηνα για κανα 2-3ωρο που θα ακούμε την καρδούλα του μπέμπη και να δούμε αν καταγράψει κάτι..ξέρω και γώ?Θα πάω στις 10.30..

Μόλις τελείωσε και το άδειασμα του παιδικού!Ο αγαπημένος μου τα έκανε όλα μόνος του και πολύ στεναχωριέμαι που όλη μέρα έχει λιώσει και εγώ κάθομαι στον καναπέ και τον κοιτάω χωρίς να κάνω τίποτα!Ούτε το σφουγγάρισμα δεν με άφησε να κάνω μετά..Επίσης αύριο περιμένουμε και τον πεθερό μου που θα μείνει το βράδυ σε εμάς και θα πάρει όσα πράγματα διαλύσαμε σήμερα προς αποθήκευση στο πατρικό του καλού μου..Άντε να δούμε πως θα ξημερώσει η μέρα.. Rolling Eyes Rolling Eyes

mamax

mamax
Νατασσα μην τυχον κανεις τιποτα!!!
μου ειπε οτι λογο τον συσπασεων να μην κανω τιποτα μονο ξαπλα και τουαλετα! μαλιστα μου ειπε ουτε καν να μαγειρευω οποτε ουτε να σου περναει απο το μυαλο να σφουγαρισεις!!!
ασε τον μπαμπα του να τα κανει ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994
μαλιστα μου ειπε οτι την μιση δουλεια κανουν τα χαπια και την αλλη μιση η ξαπλα σε παρακαλω κατσε και περιμενε μεχρι να πας να δεις τι παιζει και περιμενω να μου πεις.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω τι λες εσύ μαμαχ εγώ πάντως θα μπω να κάνω ένα ντουζάκι και μία περιποίηση γιατί αν με κρατήσει αύριο να γεννήσω να μην είμαι και σαν τον λέτσο!!!! Razz Razz Razz Razz (Το χιούμορ με μάρανε τέτοιες ώρες!!!!)

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι παλι! μολις εκατσα! σημερα ηταν πια απιστευτα κουραστικη μερα τοσο ψυχολογικα αλλα και τοσο σωματικα. ψυχολογικα εννοω αγχος οχι τιποτα αλλο.. μονο στο σχολειο ανεβηκα 3 φορες! pale pale ειπα αν δε γεννησω σημερα δε θα γεννησω.. οσες ξερετε απο Ανω πολη καταλαβαινετε οτανλεω ανεβηκα. κυριολεκτω. ανηφορες σκαλοπατια οτι θες! το μεσημερι γιανα παρω τα μικρα ειπα να παρω λεωφορειο και ας ειναι 2 στασεις. τελικα για καποιο λογο κολησε και δεν ερχοταν. η ωρα ειχε περασει και αιντεεε παλι εγω να ανεβαινω τις σκαλες! και οταν λεω μεσημερι εννοω 3,30!!! ο ηλιος ηταν στο σποκορυφομα! λεω θα γυρισω τουλαχιστον με λεωφορειο. παλι τα ιδια. ξανα με τα ποδια να κατεβω. τα ειδα ολα! τελικα καποια στιγμη το απογευμα ξαπλωσα λιγο και τωρα πριν λιγο σιδερωσα κατι ρουχαλακια και συμαζεψα την κουζινα. τα μικρα εχουν κοιμηθει ευτυχως!!!
παρολα αυτα σημερα δεν καναμε συσπασεις. και στο καρδιοτοκογραφημα που ειχα εκανα μονο μια και αυη δεν ειμαι σιγουρη. ευτυχως γιατι δε θελω να δει απο τωρα η γιατρος μου συσπασεις. θελω ναναι ολα καλα γιανα κερδισω μερες στον μηνα μου και να μη μπω αρον αρον μεσα..

mamax

mamax
μπανακι σ αφηνω να κανεις αλλα μετα ξαπλα Laughing
δεν προκειτε να γεννησεις!!!
ξεχασα να σου πω το καλο!!! απο το ανχος κανουμε πιο πολλες συσπασεις!!!
εμενα 2 μερες δεν μου κανε!!!βεβαια εχω γινει χαπακιας μου εχει ανεβασει την δωση και περνω καθε τριωρο αλλα και σε σενα θα κοπουν να δεις

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα σε ολα τα κοριτσακια,σας διαβαζω καθε μερα αλλα ειχε το ιντερνετ προβλημα κ μολις πηγαινα να γραψω κολλουσε.Ευτυχως ανοίξαν τα σχολεια και ηρέμησε λιγο το κεφάλι μου αλλα το πηγαινε ελα ειναι υπερβολικα κουραστικο!!Ενω το πρωι σηκωνομαι μια χαρα απο το μεσημερικ επειτα δεν μπορω να κουνηθω απο την κουραση.ΠΤΩΜΑ εντελως!!!Ειχα και την πεθερα μεχριπροτεινος στο σπιτι που σας ειχα πει οτι θα καθοταν μεχρι φλεβαρη αλλα δεν την αντεξα αλλο και την εδιωξα.Καλυτερα μονη μου ειπα παρα να με αγχωνει κ να μου τη δινει στα νευρα κ ας παρεξηγηθηκε χεστηκα με το συμπαθειο κιολας..Εμεις πηγαμε την Τρίτη για doppler και ευτυχως η μπεμπα πηρε τα πανω της απο βαρος.Ειναι 43 εκατοστα και 1800.Παλι καλα κ ο αντρας μου φοβοταν οτι θα την παιρνει ο αερας ετσι μικρη που μας εβγαινε παντα.Πηγα και στη γιατρο σημερα και κανονισαμε να γεννησω 1-5 Νοέμβρη τωρα την ακριβή ημερομηνια θα την κλεισουμε 15/10 που θα ξαναπαω.Οσον αφορα για τα πραγματα που σας λενε ολοι οτι ειναι γρουσουζια κα χιλιες 2 μ@λ@κ... να τα γραφετε εκει που δεν πιανει μελανι ωστε να μην συγχυζεστε εσεις επειδη οι αλλοι ειναι ανεγκεφαλοι.Αυτα προς το παρον φιλια σε ολες σας

aylin

aylin
katarina έγραψε:Καλησπέρα σε ολα τα κοριτσακια,σας διαβαζω καθε μερα αλλα ειχε το ιντερνετ προβλημα κ μολις πηγαινα να γραψω κολλουσε.Ευτυχως ανοίξαν τα σχολεια και ηρέμησε λιγο το κεφάλι μου αλλα το πηγαινε ελα ειναι υπερβολικα κουραστικο!!Ενω το πρωι σηκωνομαι μια χαρα απο το μεσημερικ επειτα δεν μπορω να κουνηθω απο την κουραση.ΠΤΩΜΑ εντελως!!!Ειχα και την πεθερα μεχριπροτεινος στο σπιτι που σας ειχα πει οτι θα καθοταν μεχρι φλεβαρη αλλα δεν την αντεξα αλλο και την εδιωξα.Καλυτερα μονη μου ειπα παρα να με αγχωνει κ να μου τη δινει στα νευρα κ ας παρεξηγηθηκε χεστηκα με το συμπαθειο κιολας..Εμεις πηγαμε την Τρίτη για doppler και ευτυχως η μπεμπα πηρε τα πανω της απο βαρος.Ειναι 43 εκατοστα και 1800.Παλι καλα κ ο αντρας μου φοβοταν οτι θα την παιρνει ο αερας ετσι μικρη που μας εβγαινε παντα.Πηγα και στη γιατρο σημερα και κανονισαμε να γεννησω 1-5 Νοέμβρη τωρα την ακριβή ημερομηνια θα την κλεισουμε 15/10 που θα ξαναπαω.Οσον αφορα για τα πραγματα που σας λενε ολοι οτι ειναι γρουσουζια κα χιλιες 2 μ@λ@κ... να τα γραφετε εκει που δεν πιανει μελανι ωστε να μην συγχυζεστε εσεις επειδη οι αλλοι ειναι ανεγκεφαλοι.Αυτα προς το παρον φιλια σε ολες σας

Μπράβο ρε συ Καταρίνα...Μια χαρά θρευταράκι η μπεμπούλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 215994

aylin

aylin
Carrie έγραψε:Το δίκτυο στο σπίτι μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!Πέφτει συνέχεια και δεν μπορώ να μπω ιντερνετ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 654655 Ναι μου είπε να πάω λόγω των συσπάσεων..Σήμερα το πρωί ως το μεσημέρι μέτρησα 6 και οι 3 πρώτες ήτανε μέσα σε 20' από την ώρα που ξύπνησα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 585182 Είπε θα με βάλει σε ένα μηχάμηνα για κανα 2-3ωρο που θα ακούμε την καρδούλα του μπέμπη και να δούμε αν καταγράψει κάτι..ξέρω και γώ?Θα πάω στις 10.30..

Μόλις τελείωσε και το άδειασμα του παιδικού!Ο αγαπημένος μου τα έκανε όλα μόνος του και πολύ στεναχωριέμαι που όλη μέρα έχει λιώσει και εγώ κάθομαι στον καναπέ και τον κοιτάω χωρίς να κάνω τίποτα!Ούτε το σφουγγάρισμα δεν με άφησε να κάνω μετά..Επίσης αύριο περιμένουμε και τον πεθερό μου που θα μείνει το βράδυ σε εμάς και θα πάρει όσα πράγματα διαλύσαμε σήμερα προς αποθήκευση στο πατρικό του καλού μου..Άντε να δούμε πως θα ξημερώσει η μέρα.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Νατασάκι με το καλό αύριο στον γιατρό!Όλα μα όλα θα πάνε καλά!Φιλιά πολλά Smile Smile Smile

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ καλή μου Στελλίτσα!

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κοριτσια!Mamax χαιρομαι που ολα πανε καλα κ δεν εχεις πλεον συσπασεις κ πονους,να συνεχισεις ομως την ξεκουραση...μην παρεις θαρρος παλι..!!!Νατασα μου,μην ανησυχεις κοριτσακι μου.Οσο μπορεις ξεκουραση κ μην το σκεφτεσαι...θα περιμενουμε νεα σου!!!!Φιλια πολλα σ ολες,να εχετε μια ομορφη μερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 417472

mamax

mamax
alexia-marinos
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 39 35468

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις