Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε ολες σας....πωπω χαμος εκανα αρκετη ωρα για να σας διαβασω ολες...(καλε απο ποτε εχω να μπω?)χαχαχα

Αφροδιτη τελεια τα πραγματακια τις μικρης σου μ'αρεσαν πολυ πολυ...

Το βραδυ αργησα να κοιμηθω λογο μεσης...ξεκινησαμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 679259 αλλα δεν μ'ενοιαξε γιατι κατα τις 1:30 ειχα καποια ρυθμικα χτυπηματακια για 7 λεπτα και καταλαβα οτι ο μπεμπης μου ειχε λοξυγκα...δεν το ειχα νιωσει αλλη φορα και τρελαθηκα απο την χαρα μου σαν χαζη γελαγα...ευτυχως που ο αντρας μου κοιμοταν στον καναπε (ετυχε να τον παρει ο υπνος εκει)και ετσι ανοιξα το φως και χαζευα την κοιλια μου...

Οσο για την ζεστη...και εγω ρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο,αντε να δροσισει λιγο...

Την αλλη βδομαδα λεω να παω να κανω και εγω κανενα ψωνακι να παρω και εγω καμια νυχτικια και πιτζαμα...

Το doppler θα το κανουμε τις 26 του μηνος.

Βρε κοριτσια μιας και ειδα καποιες να μιλατε για συγγενεις να σας πω και εγω κατι...η πεθερα μου που δεν εχω προβλημα μαζι της γιατι απο την αρχη ξεκαθαρισα καποια πραγματα και δεν ανακατευεται...εφτασα στις 30 βδομαδες και δεν εχει παρει τιποτα του μπεμπη Shocked Shocked ξερω οτι τα οικονομικα τους δεν ειναι καλα,αλλα δεν λεω να παρει κατι ακριβο,αλλα οπως εκανε η μανα μου ρε παιδι μου,τωρα στις εκπτωσεις οτι εβρισκε απο φορμακια,φανελακια και αλλα διαφορα για το μωρο τα επερνε...δεν καταλαβαινω ειλικρινα δεν ειχε ουτε 10ευρο??? confused confused confused confused confused
τελος παντων...την περασμενη βδομαδα που ηταν σπιτι η μανα μου και η πεθερα μου και μου κανανε την κουζινα καποια στιγμη λεω στην πεθερα μου ''ακους εκει η μανα μου να εχει 20ευρο πανω τις και ειδε ενα ωραιο φορμακι για τον μπεμπη και εδωσε 19ευρο να το παρει και εμεινε με 1ευρο''και πεταγετε η πεθερα μου και μου λεει ''και μενα γιατι δεν μου λες να παω να του παρω και εγω?'' και νευριαζω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 654655 εκεινη την ωρα και της λεω ''γιατι νομιζεις οτι ολα αυτα που εχει παρει η μανα μου εγω τις τα λεω???μονη της τα περνει.''
συγνωμη εχω αδικο σε αυτο?εγω θα πω ποτε θα παει να παρει του μπεμπη κατι απο την γιαγια του???? ''εστω και με 1ευρο ρε παιδι μου,αρκει να ειναι απο αυτην''
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 667478 ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..αλλα ελα με πιανει το παραπονο καμια φορα...νιωθω οτι μονο οι δικοι μου συγγενεις νιαζονται...ηδη εχουν ξεκινησει και με ρωτανε τι χρειαζομαι για να μου παρουν...οι αλλοι????ΤΙΠΟΤΑΑΑ... scratch scratch scratch scratch scratch scratch

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PoLaKi έγραψε:Καλημερα σε ολες σας....πωπω χαμος εκανα αρκετη ωρα για να σας διαβασω ολες...(καλε απο ποτε εχω να μπω?)χαχαχα

Αφροδιτη τελεια τα πραγματακια τις μικρης σου μ'αρεσαν πολυ πολυ...

Το βραδυ αργησα να κοιμηθω λογο μεσης...ξεκινησαμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 679259 αλλα δεν μ'ενοιαξε γιατι κατα τις 1:30 ειχα καποια ρυθμικα χτυπηματακια για 7 λεπτα και καταλαβα οτι ο μπεμπης μου ειχε λοξυγκα...δεν το ειχα νιωσει αλλη φορα και τρελαθηκα απο την χαρα μου σαν χαζη γελαγα...ευτυχως που ο αντρας μου κοιμοταν στον καναπε (ετυχε να τον παρει ο υπνος εκει)και ετσι ανοιξα το φως και χαζευα την κοιλια μου...

Οσο για την ζεστη...και εγω ρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο,αντε να δροσισει λιγο...

Την αλλη βδομαδα λεω να παω να κανω και εγω κανενα ψωνακι να παρω και εγω καμια νυχτικια και πιτζαμα...

Το doppler θα το κανουμε τις 26 του μηνος.

Βρε κοριτσια μιας και ειδα καποιες να μιλατε για συγγενεις να σας πω και εγω κατι...η πεθερα μου που δεν εχω προβλημα μαζι της γιατι απο την αρχη ξεκαθαρισα καποια πραγματα και δεν ανακατευεται...εφτασα στις 30 βδομαδες και δεν εχει παρει τιποτα του μπεμπη Shocked Shocked ξερω οτι τα οικονομικα τους δεν ειναι καλα,αλλα δεν λεω να παρει κατι ακριβο,αλλα οπως εκανε η μανα μου ρε παιδι μου,τωρα στις εκπτωσεις οτι εβρισκε απο φορμακια,φανελακια και αλλα διαφορα για το μωρο τα επερνε...δεν καταλαβαινω ειλικρινα δεν ειχε ουτε 10ευρο??? confused confused confused confused confused
τελος παντων...την περασμενη βδομαδα που ηταν σπιτι η μανα μου και η πεθερα μου και μου κανανε την κουζινα καποια στιγμη λεω στην πεθερα μου ''ακους εκει η μανα μου να εχει 20ευρο πανω τις και ειδε ενα ωραιο φορμακι για τον μπεμπη και εδωσε 19ευρο να το παρει και εμεινε με 1ευρο''και πεταγετε η πεθερα μου και μου λεει ''και μενα γιατι δεν μου λες να παω να του παρω και εγω?'' και νευριαζω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 654655 εκεινη την ωρα και της λεω ''γιατι νομιζεις οτι ολα αυτα που εχει παρει η μανα μου εγω τις τα λεω???μονη της τα περνει.''
συγνωμη εχω αδικο σε αυτο?εγω θα πω ποτε θα παει να παρει του μπεμπη κατι απο την γιαγια του???? ''εστω και με 1ευρο ρε παιδι μου,αρκει να ειναι απο αυτην''
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 667478 ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..αλλα ελα με πιανει το παραπονο καμια φορα...νιωθω οτι μονο οι δικοι μου συγγενεις νιαζονται...ηδη εχουν ξεκινησει και με ρωτανε τι χρειαζομαι για να μου παρουν...οι αλλοι????ΤΙΠΟΤΑΑΑ... scratch scratch scratch scratch scratch scratch

μικρο κερκυραικο πολακι μην αγχωνεσαι, παντα κατι στραβο θα βρισκουμε για τις πεθερες.. εμενα ευτυχως ειναι πολυ καλη και με βοηθανε και μανα και πεθερα. Η μαμα μου να φανταστεις, ξενιτευτηκε πριν ενα μηνα θεσσαλονικη απο κερκυρα και νοικιασε διπλα μου, για να βοηθαει.. εγω παντως οθτε βαλιτσα ετοιμασα ουτε καινουργια νυχτικα θα παρω. αφου μετα δεν θα τα φορεσω.ο,τι εχω θα παρω.
βαψιμο δωματιου απο δευτερα και ξεκιναμε σιγα σιγα..δουλευεις ακομη?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!

Με γεια ολα τα καινουρια σας πραγματακια!Με το καλο να τα χαρουν τα νινακια σας!
Σημερα ειχα παει για τις καθιερωμενες αιματολογικες εξετασεις του μηνα και εχω να κανω και μια γενικη ουρων ακομα.Οπως καθε φορα,εχω το γνωστο καρδιοχτυπι να πανε ολα καλα.Δεν ξερω οσο περναει ο καιρος,αυτο το καρδιοχτυπι αντι να μειωνεται αυξανει,ειναι λογικο?Αυριο θα εχω τα αποτελεσματα για τις πιο πολλες απο αυτες και ελπιζω να ησυχασω...Το καλο ειναι οτι γυρναει και ο αντρουλης μου σημερα απο το ταξιδι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109

Παω να μαγειρεψω γιατι σημερα τρεχω και δεν φτανω!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαμομηλακι έγραψε:Γεια σας κοριτσια!

Με γεια ολα τα καινουρια σας πραγματακια!Με το καλο να τα χαρουν τα νινακια σας!
Σημερα ειχα παει για τις καθιερωμενες αιματολογικες εξετασεις του μηνα και εχω να κανω και μια γενικη ουρων ακομα.Οπως καθε φορα,εχω το γνωστο καρδιοχτυπι να πανε ολα καλα.Δεν ξερω οσο περναει ο καιρος,αυτο το καρδιοχτυπι αντι να μειωνεται αυξανει,ειναι λογικο?Αυριο θα εχω τα αποτελεσματα για τις πιο πολλες απο αυτες και ελπιζω να ησυχασω...Το καλο ειναι οτι γυρναει και ο αντρουλης μου σημερα απο το ταξιδι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109

Παω να μαγειρεψω γιατι σημερα τρεχω και δεν φτανω!!!

λογικο ειναι να αγχωνεσαι βρε χαμεμηλο..ολες μας πιστευω το ιδιο νιωθουμε. εγω να φανταστεις δεν παω να δω την κλινικη που θα γεννησω και τα δωματια για να μην παθω κριση πανικου..δεν ειναι τιποτα η μ@@@κια που με δερνει..αστα.

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
polaki ανοιγεις μεγαλο θεμα. παντα μονο μια μερια εχει την εννοια και το εχω ζησει στο πετσι μου. με την πεθερα μου μενουμε στην ιδια περιοχη, 2 εγκυμοσυνες στο κρεβατι και αν δεν ειχα την μανα μου που μενει σε αλλη περιοχη και τον αντρα μου θα ειχαμε πεθανει της πεινας και στη βρωμα. σαν πεθερα δεν λεω δεν ανακατευεται, δεν ενοχλει αλλα αμα δεν της πεις να βοηθησει δεν το κανει. ενω η δικη μου η μερια γινεται κομματια. μετα αναρωτιεται γιατι ο μικρος δεν θελει να της μιλαει στο τηλεφωνο. αστα καλυτερα να μην συνεχιζω γιατι οπως καταλαβαινεις στα 11 χρονια εχω πολλα περιστατικα.

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μικρο κερκυραικο πολακι μην αγχωνεσαι, παντα κατι στραβο θα βρισκουμε για τις πεθερες.. εμενα ευτυχως ειναι πολυ καλη και με βοηθανε και μανα και πεθερα. Η μαμα μου να φανταστεις, ξενιτευτηκε πριν ενα μηνα θεσσαλονικη απο κερκυρα και νοικιασε διπλα μου, για να βοηθαει.. εγω παντως οθτε βαλιτσα ετοιμασα ουτε καινουργια νυχτικα θα παρω. αφου μετα δεν θα τα φορεσω.ο,τι εχω θα παρω.
βαψιμο δωματιου απο δευτερα και ξεκιναμε σιγα σιγα..δουλευεις ακομη?[/quote]

Δεν αγχωνομαι απλα ετσι καμια φορα μου την βαραει...και μενα ειναι πολυ καλη δεν λεω..αλλα ελα μπορουσε να κανει κατι και αυτη οχι ολα η μανα μου...να δεις τι μου εχει κεντησει μονο..τωρα φτιαχνει τις κουβερτουλες...(οταν τα ετοιμασει θα ανεβασω φωτο να δειτε)..
ΑΑΑΧΧΧ οι μανουλες μας,οι καλες μας, παντα διπλα μας,ειδες μεχρι και στην θεσσαλονικη εφτασε για να ειναι κοντα σου... I love you I love you I love you I love you I love you I love you
και εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω ετοιμασει καμια βαλιτσα και πιτζαμες εχω και εγω αλλα ειναι παλιες,γι'αυτο λεω να παρω καινουργιες...φιλια!!!

tatianoula

tatianoula
polaki μου ποσο σε νιωθο ακριβως τα ιδια ελεγα προσφατα σε μια φιλη μου!!!Τι να πεις μαλλων δεν τους κοβει η κανουν οτι δεν τους κοβει..Κ εμεις μια απ''τα ιδια τιποτα δεν μας εχουν παρει κ ουτε ρωτανε τι κανετε πηρατε τιποτα??χρειαζεστε τιποτα??φοβουνται μην τους πω ναι θελω αυτο κ θελω εκεινο???ζΕΛΕΟΣ εγγονη περιμενουν,,κατα τ''αλλα μας πριζανε αντε ποτε κ ποτε!!αλλα 1ε φοβουνται να ξοδεψουν!!!ΔΕΝ το λεω απο κακια δεν με νοιαζει αλλα καμια φορα βγαινει σαν παραπονο λες ρε γαμωτο του παιδιου σου το παιδι ειναι!!!!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σαν την μαμα μας καμια ρε κοριτσια..οντως.

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
totula έγραψε:polaki ανοιγεις μεγαλο θεμα. παντα μονο μια μερια εχει την εννοια και το εχω ζησει στο πετσι μου. με την πεθερα μου μενουμε στην ιδια περιοχη, 2 εγκυμοσυνες στο κρεβατι και αν δεν ειχα την μανα μου που μενει σε αλλη περιοχη και τον αντρα μου θα ειχαμε πεθανει της πεινας και στη βρωμα. σαν πεθερα δεν λεω δεν ανακατευεται, δεν ενοχλει αλλα αμα δεν της πεις να βοηθησει δεν το κανει. ενω η δικη μου η μερια γινεται κομματια. μετα αναρωτιεται γιατι ο μικρος δεν θελει να της μιλαει στο τηλεφωνο. αστα καλυτερα να μην συνεχιζω γιατι οπως καταλαβαινεις στα 11 χρονια εχω πολλα περιστατικα.

ΑΧ τοτουλα μου,καταλαβα...μην πεις τιποτ'αλλο....δεν λεω ερχεται καμια φορα και μενα σπιτι και κανει καμια δουλεια,αλλα ελα,να μην εχει παρει τιποτα????θα της αρεσει μετα εαν λεω στον μικρο μου οτι αυτα ολα τα εκανε η γιαγια η μια...και η αλλη τι???

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΠΟΛΑΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ)ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ(ΠΟΥ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ).ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:σαν την μαμα μας καμια ρε κοριτσια..οντως.

ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ...
ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 315810

totula

totula
οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος στον μεγαλο η μαμα μου τοτε εμενε εξωτερικο (αργεντινη) η αθεοφοβη βρηκα μαγαζι ανοιχτο και ψωνισε φορμακια. οταν μετα απο 3 μηνες ηρθε ελλαδα μου εφερε μια βαλιτσα ρουχα και προικια. η πεθερα μου αφου ειχαμε παρει την κουνια ειπε οτι θα μας τα δωσει λιγα λιγα. οκ κανενα προβλημα. αυτο που με τσιτωνει ειναι οτι εκεινη δεν εχει υποχρεωσεις, ειναι μονη της και μαλιστα σε λιγο καιρο θα βγει στην συνταξη οποτε και ελευθερο χρονο εχει και καποια οικονομικη ανεση ενω οι δικοι μου ηρθαν απο εξω με πολλα οικονομικα προβληματα, δουλευουν πολλες ωρες και εχουν και τη γιαγια μου να νταντευουν αλλα πανω απο ολα ειναι τα εγγονια και εγω με τον αντρα μου και απλα το θεωρω κοροιδια. ο πατερας μου λεει οτι γενικα ειναι υποχρεωση της οικεγενειας του κοριτσιου να βοηθησουν αλλα δεν ειναι ετσι, οταν ο γιος σου δουλευει ολη μερα και ταξιδευει και νταντευει το παιδι και καθαριζει ειναι πιο σημαντικο να πας να κοιμηθεις απο το να βοηθησεις? γιατι πρεπει να της πω να κανει κατι? να δω στην μετακομιση αν θα βοηθησει... σορυ αν σας επριξα αλλα μερικες με πιανει το γαμωτο, αντε να γεννησω και να μην εχω αναγκη κανενα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμείς μία από τα ίδια κατάσταση!Και είναι και πρώτο εγγόνι και αγόρι και θα πάρει και το όνομα τους!Αλλά δεν με απασχολεί να σας πω την αλήθεια ούτε το σκέφτομαι ούτε περιμένω!Άμα περιμένω από τους άλλους -όποιοι και αν είναι αυτοί - να μας πάρουν πράγματα για το μπέμπη..ζήτω που καήκαμε!!!!Μην ασχολείστε με τέτοια θέματα!Τζάμπα χαλιέστε! Very Happy Very Happy

Είμαι τρομερά χαρούμενη σήμερα, έχω ρίξει τρελό πήδημα πάνω στον καναπέ (ελπίζω να μην γίνουν χειρότερα οι συσπάσεις) γιατί μου δέχτηκαν από την δουλειά την ισόχρονη με το μειωμένο ωράριο άδεια!!!!!Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψω στο γραφείο αντί για Ιούλιο κατά τέλη Νοέμβρη-Δεκέμβρη!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109

tatianoula

tatianoula
Κοριτσια η ΕΛΠΙΔΑ πεθαινει τελευταια..{{ΑΡΚΕΙ να μην λενε ετσι την πεθερα μας}} Laughing Laughing Laughing χιουμορακι...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πανω μου διχνουν πιο ωραια αλλα ειπα να μην το παρακανω χαχχαχαχ...

καλο μεσημερι

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γειααα!!!!μολις γυρισαμε απο το doppler!εκανα και καρδοτοκογραφο. ολα καλα. ειναι πολυ ζωηρος μου λενε! Very Happy κεφαλι ειναι προς τα κατω.σε καθε υπερυχο ηταν.ποτε δεν το ειδα σε αλλη θεση. Smile ειμαστε ηδη 45 ποντους!!! και 1.980γρ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 215994 μεγαλωσαμε δηλ. σε 20 μερες εβαλε 800 γρ σχεδον..

aylin

aylin
Καλό μεσημέρι φουσκωμένες κοιλίτσες...

Τι κάνετε?πως είμαστε σήμερα?

Νατάσα συγχαρητήρια για την παραπάνω άδεια...Κερνάς καφέ my dear Razz Razz Razz

Αφροδιτάκι πολύ όμορφα αυτά που πήρατε με γειά σας και καλοφόρετα!!!

Τατιανούλα...sexy mama...πολύ ωραίο είναι μεγειά σου!Το μωβ λιλα είναι το αγαπημένο μου χρώμα.

Εμείς καλά, εδώ τα ίδια και τα ίδια...κάνουμε τάματα μπας και κατέβει λίγο η θερμοκρασία και χουχουλιάσουμε σαν άνθρωποι αλλά μπαααααα....Ανώμαλος Σεπτέμβριος.Κάτι δουλίτσες είχα και έτρεχα αλλα τέλος και απο σήμερα θα καααααααατσω να χαλαρώσω.Αυτά...κατά τα άλλα νευράκια (λόγο ζέστης)...i'm in love with winter...αλλά θα περάσουν!

Pumpkin γράψε τους όλους...συγγνώμη που εκφράζομαι με αυτό τον τρόπο αλλά δεν φτάνει που περνάμε 9 μήνες άγχους και υπομονής και ταλαιπωρημένης μέσης κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...αλλά έχουν και άποψη κι'όλας!Έλα μη τρελαθούμε τελείως!Κάντε ότι σας αρέσει εσάς...Δικό σας μωράκι είναι και εσείς θα κάνετε ό'τι θέλετε! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Έχω γίνει πολύ evil τελευταία...χοχοχο

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

aylin

aylin
supermama έγραψε:γειααα!!!!μολις γυρισαμε απο το doppler!εκανα και καρδοτοκογραφο. ολα καλα. ειναι πολυ ζωηρος μου λενε! Very Happy κεφαλι ειναι προς τα κατω.σε καθε υπερυχο ηταν.ποτε δεν το ειδα σε αλλη θεση. Smile ειμαστε ηδη 45 ποντους!!! και 1.980γρ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 215994 μεγαλωσαμε δηλ. σε 20 μερες εβαλε 800 γρ σχεδον..

Μπράβο μπράβο μπράβοοοοοο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 215994 Θρευταράκιααααα είστε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 328109

alexia-marinos

alexia-marinos
Γεια σας κοριτσια κ απο εμενα!!!Χαιρομαι που ειστε ολες καλα κ φυσικα κ τα μωρακια μας!!!!Τοτουλα,Αφροδιτη,Τατιανα κ Pumpkin τα πραγματακια που πηρατε ειναι πολυ ομορφα κ των μωρων αλλα κ τα πυτζαμακια σας!!!Κικιτσο,εαν ποτε ερθετε Κρητη,θα χαρω πολυ να βρεθουμε κ απο κοντα...!!!Supermama μια χαρα ειναι ειναι ο μπεμπακος,ζωηρουλης... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 215994 Polaki πολυ πονεμενο θεμα ανοιξες...ενω κ εγω δεν εχω θεμα με την πεθερα,η καημενη η μανουλα μου εχει παρει σχεδον τα παντα για τον μπεμπη κ η πεθερα ουτε καρφιτσα...!!!!Και το θεμα ειναι οτι ακομα κ οταν παραγγειλαμε το κρεβατακι,το καροτσι κ ακομα κ οποτε ψωνιζω κατι δεν εχει μπει καν στον κοπο να με ρωτησει τι χρωμα ειναι,κατι να σχολιασει βρε παιδι μου....Προχθες ομως τα πηρα στο κρανιο γιατι ο ξαδερφος της εχει τα Λητω εδω στο Ηρακλειο κ εγω ψωνισα το κρεβατακι κ το καροτσι απο αλλο μαγαζι γιατι δεν μου αρεσαν του Λητω κ μας την ειπε κιολας... Mad Mad affraid affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 679259 Δεν αντεξα κ εγω κ της ειπα οτι αφου δεν μου αρεσαν γιατι να ψωνισω απο εκει μονο κ μονο επειδη ειναι συγγενης....Αν μου τα επαιρνε αυτη ας εκανε κ κουμαντο απο που θα τα παρει(αυτο δεν της το ειπα...)Δεν αντεχω να μου κανουν κουμαντο τι θα κανω κ πως....Ειμαι τοσο παραλογη....?

aylin

aylin
καθόλου υπερβολική Αλεξάκι μου δεν είσαι!Δεν ξέρω τι παθαίνουν μερικοί άνθρωποι με το γίνονται πολύ έντονα επιβλητικοί στις ζωές μας...Κοίτα να περνάς εσύ καλά...και μην δίνεις σημασία σε κανέναν...έτσι κι'αλλιώς διαλέξατε το κρεβατάκι και τα επιπλάκια που εσείς θέλατε!!! Twisted Evil

alexia-marinos

alexia-marinos
Εχεις δικιο Στελλιτσα μου,απλα με πιανει το παραπονο....Και να φανταστεις οτι ο μπεμπης παιρνει το ονομα της,Κωνσταντινα την λενε.....

tatianoula

tatianoula
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 38 654655 οσο κ να χτυπιουνται καντε του κεφαλιου σας...
Μαλλων δεν μπορεσαν να κανουν αυτα που ηθελαν στην δικια τους εγκυμοσυνη κ προσπαθουν να ανακατευτουν στην δικια μας!!!
Τελικα πανω κατω ολες η πεθερες τα ιδια κανουν ρε γαμωτο???
και''γω ετσι θα γινω???
δηλαδη σε 30χρονια θα μπει σ''αυτο το φορουμ η νυφη μου κ θα με θαβει???χαχχαχαχ καλο ε???

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτά είναι τα θέματα Αλεξία μου!!Τα ονόματα μας μάραναν!!!!

Στελλίτσα κερνάω καφέ οπότε θέλεις!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Polaki εμένα η πεθερά μου δουλεύει 15 χρόνια σε σούπερ μάρκετ.Το πρώτο και μοναδικό δώρο της ξέρεις τι ήταν?
2 πετσετούλες προσώπου δώρο απο το cajoline!!!!Φαντάσου ΠΟΣΟ καιρό τις είχε κρατημένες, και βάφοντας το σαλόνι τις βρήκε σε ένα ντουλάπι και μου της έδωσε και σε σακούλα σούπερ μάρκετ παρακαλώ!
Το πρώτο της δώρο στο πρώτο της εγγόνι και ήταν δώρο απο το cajoline..Το έλεγα στην μητριά μου και δεν το πίστευε...Και φυσικά απο τότε ΤΙΠΟΤΑ άλλο(έχει 2 μήνες).
Μετά την μαλακία που πέταξε ο πεθερός μου, ΕΝΟΕΙΤΕ οτι δεν πρόκειτε να τους δείξω ούτε δωμάτιο ούτε έπιπλα ούτε τίποτα πριν γεννηθεί.Θα έρχονται και θα κλειδώνω την πόρτα.Δεν θέλω γρουσουζιές στο δωμάτιο του μωρού μου.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariannemam έγραψε:

kikitso γεννάμε σχεδόν μαζι εε?Σε ποιο μαιευτηριο θα γεννήσεις?

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ! ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ; ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ 17-11 ΜΕ 23-11 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΒΛΗΜΑ! ΣΤΟΝ 1ο ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7ο ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ 1 ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ-- ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις