Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
231 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 231 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:
ΕΓΩ ΨΩΝΙΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ 1ο ΤΟΥ ΦΟΡΜΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΩ 2 ΚΑΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΡΟΜΠΑ-ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΥΖΑΜΑ-ΦΟΡΜΑ.

Με γεια σας,με γεια σας!!!Καλοφορετα και στην μαμα και στο νινακι!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ...ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ...
ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΒΑΡΟΣ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΟΓΩ ΣΑΚΧΑΡΟΥ)ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ +5 ΚΙΛΑ.ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΓΕΡΕΣ..
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ...Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ??
ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΤΕΛΕΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ...
ΘΕΜΑΤΑΚΙ..ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ??ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ...

Αφροδιτάκι μπράβο που όλα είναι καλά!Και εμάς ο μπέμπης την τελευταία φορά ήτανε μια χαρά σε βάρος που μας ανυσηχούσε λόγω σακχάρου αλλά το αμνιακό υγρό φουλ..Και ενώ έχουν στρώσει οι τιμές μου ίσως να ξεκινήσω θεραπεία λόγω αυτού..Περιμένω το ντόμπλερ για να δούμε τι θα κάνουμε τελικά..

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Carrie"
Αφροδιτάκι μπράβο που όλα είναι καλά!Και εμάς ο μπέμπης την τελευταία φορά ήτανε μια χαρά σε βάρος που μας ανυσηχούσε λόγω σακχάρου αλλά το αμνιακό υγρό φουλ..Και ενώ έχουν στρώσει οι τιμές μου ίσως να ξεκινήσω θεραπεία λόγω αυτού..Περιμένω το ντόμπλερ για να δούμε τι θα κάνουμε τελικά..[/color][/quote]
ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΜΠΛΕΡ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια μου καλισπέρα!

Κικίτσο με γειά τα καινούργια ρουχαλάκια και όχι μόνο!

Αφροδιτάκι μου μια χαρά η μπεμπουλίνα πολύ χάρηκα!Ανοίγεις πονεμένο θέμα...Κάπνιζα...περίπου 1 πακέτο στις 2-3 μέρες...μου έλεοπε πολύ αλλά κόπηκε μαχαίρι με το που βγήκε θετικό το τεστ...ούτε το πακέτο δεν τελείωσα που λέει ο λόγος...με τραβάει δεν λέω αλλά μου το απαγόρευσε ο γιατρός και τι να κάνω η καημενούλα!

Φιλάκια!!

mamax

mamax
tatianoyla kai xamomilaki ευχαριστω πολυ Very Happy
carrie αυτο ειναι πολυ θετικο προσεχε!!! μου ειπε οτι για της συσπασεις την μιση δουλεια την κανει το χαπι και την αλλη μιση η ξεκουραση!
αμα δεν ξεκουραστεις οσο και να περνεις χαπια δουλεια δεν γινετε.
ο μπεμπης μου ειναι 1500κλ τον ειδα την Δευτερα,εσενα ποσο ητανε?
αυριο εχω βιοφυσικο προφιλ και dopler αντε να δουμε

mamax

mamax
εγω καπνιζα πριν και στην αρχη της εγκυμοσυνης εκανα κι απο κανενα Crying or Very sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:tatianoyla kai xamomilaki ευχαριστω πολυ Very Happy
carrie αυτο ειναι πολυ θετικο προσεχε!!! μου ειπε οτι για της συσπασεις την μιση δουλεια την κανει το χαπι και την αλλη μιση η ξεκουραση!
αμα δεν ξεκουραστεις οσο και να περνεις χαπια δουλεια δεν γινετε.
ο μπεμπης μου ειναι 1500κλ τον ειδα την Δευτερα,εσενα ποσο ητανε?
αυριο εχω βιοφυσικο προφιλ και dopler αντε να δουμε

Όταν τον είδαμε πριν 2 βδομάδες περίπου μου είπε πως ήτανε κάπου 700-800γρ, δεν ήτανε καν κιλό ακόμη..Με ανυσηχεί λίγο που δεν έχω πάρει κανένα κιλό εδώ και 1,5 μήνα.. Rolling Eyes Rolling Eyes Πως στο καλό θα μεγαλώσει αυτό το παιδί?? confused confused

mamax

mamax
αντε ρε συ! καλα τωρα μπορει να εχει παρει και 500γρμ δεν ξερεις αλλα πρεπει να μοιλησεις και γιαυτο με τον γιατρο! εγω ειμαι στα 4 σταθερα ενα μηνα αλλα αυτο εβαλε μισο κιλο και υποτιθετε εμεις που εχουμε διαβητη βγαζουμε μεγαλα παιδια.
ομως εσυ στην ουσια δεν εβαλες τιποτα!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι λετε για κιλα? εγω τωρα ειμαι συν 11 Crying or Very sad ο μπεμπης την τελευτα φορα που τον ειδα ,δηλ τελος Αυγουστου ηταν 1300. τωρα δεν ξερω.
ασχετο.. αχχ κοριτσια τι κανετε με τη ζεστη? εγω τα εχω παιξει!!!!τα μικρα εντομετακυ ακομα δεν αρχισαν το κανονικο ωραριο στο σχολειο και ανεβαινω συνολικα 3 φορες. μια να τα παω και 2 νατα φερω. σημερα ευτυχως πηγε τη μια φορα νατα παρει ο αντρας μου. αυτη η βδομαδα λεει ετσι θα παει μετα αρχιζουν κανονικα στην ιδια ωρακαι τα δυο. αντε γιατι δε λεει.. θα πεσω καμια ωρα στο δρομο. εχω και ανηφορες εδω που ειμαι.. ποτε ειπαν θα κατεβει λιγο η θερμοκρασια???
α! το αλλο!! αρχισαν καθημερινα οι συσπασεις. μια φορα την μερα σιγουρα. προχθες που κουραστικα εκανα τουλαχιστον 3-4. τελειως ανωδινες βεβαια αλλα.. Rolling Eyes πιεζει και πολυ χαμηλα ο ατιμος οταν περπαταω.. ας μπω στον μηνα μου και ας κανει οτι θελει. μακαρι δηλ! αλλα απο τωρα? ας περιμενει λιγο ακομα..

tatianoula

tatianoula
ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ αχ κ να ειχαμε ενα τωρα!!!Κ ενα ποτηρακι κρασι μπορω να εχω????
εγω πριν μεινω εγκυος καπνιζα αλλα οχι τρελα 1 πακετο 2 μερες καπως ετσι,,οταν ειχα καθηστερηση συνεχιζα το καπνισμα κ οταν πηγαμε στον γιατρο κ ειδαμε το σπορακι τοτε κοπηκε Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ...Τωρα τελευταια και''γω το ιδιο τρελενομαι θελω πολυ να αναψω ενα τσιγαρο με τραβαει αλλα οταν δεν αντεχω κανω καμια τζουρα απο τον αντρα μου [καπου καπου]!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλις γυρίσαμε απο το τραπέζι της πεθεράς μου που γιόρταζε.Εκεί ήταν μια οικογενειακή φίλη.Σε μια συζήτηση με την ξαδέρφη μου και τον φίλο της σχετικά με το τι καροτσάκι θα πάρουν στην έγκυο νύφη του, πετάγεται η γνωστή και αρχίζει να λέει οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα (7 μηνών) και να περιμένουν να γεννηθεί το μωρό.Ε τα παίρνω εγώ και της λέω οτι είναι άποψη του καθενός το πότε θα πρέπει να ψωνίζουν για το μωρό, και ότι κρίνει ο καθένας σωστό αυτό κάνει.
Ε αρχίζει πάλι να λέει οτι δεν είναι σωστό και αν πάθει κάτι το μωρό θα είναι άσχημα κτλπ, να της λέω εγώ οτι τα πράγματα θα είναι το λιγότερο που θα πειράξει την μανούλα, και στην τελική πάει κάποιος και τα αδειάζει να μην τα βλέπει, αλλά δεν είναι σωστό να λένε σε μια έγκυο, οτι δεν πρέπει να ψωνίζει για το μωρό που περιμένει, μην τυχόν και πάει κάτι στραβά, και οτι η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στην εγκυμοσύνη, και οτι δεν μπορώ να έχω στο μυαλό οτι δεν θα γυρίσω με το μωρό μου...
Ε εκεί λίγο στράβωσε και σταμάτησε, λέγοντάς μου οτι δεν το λέει για μένα LOL.
Η πεθερά μου σε όλη την συζήτηση κάθετε με σταυρωμένα τα χέρια πάνω στο στήθος, και κοιτάει στραβωμένη τηλεοραση, και πετάγετε ο πεθερός μου και λέει στον άντρα μου που απάντησε κάτι αντίστοιχο "Ε και τι είναι πιο λογικό ρε Βασίλη, να ψωνίζεις για το μωρό ΠΡΙΝ γεννηθεί?".
ΟΛΑ αυτά γνωρίζοντας οτι εμείς έχουμε ψωνίσει για το μωρό και οτι περιμένουμε την κούνια.Μου την έδωσαν ρε γμτ δεν μπορώ άλλο την γρουσουζιά τους, δεν αντέχω άλλο.
Αυτά που γράφω είναι άποψη μου, και σεβαστή κάθε άλλη άποψη, μην παρεξηγηθεί καμία, απλά μου την δίνουν που πάνε να μου επιβάλουν το "σωστό" τους..
Συγνώμη για το σεντόνι!! Mad

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[code][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφροδίτη τέλεια τα πραγματάκια σας!!!!Μεγειά σας,να τα χαρείτε!!!

Pumpkin σε νιώθω!!!Όταν είπαμε ότι θα κάνουμε το δωμάτιο του μωρού πριν την γέννα (πρέπει να ήμουνα κάπου 3-4 μηνών τότε στην 1η συζήτηση) η μάνα μου έπεσε να με φάει!(Η πε8ερά μου δεν τολμάει να εκφέρει άποψη στο θέμα γιατί ξέρει ότι ο γιος της θα της τα σούρει). Μιλάμε απίστευτο πράγμα!Και όχι μόνο αυτό,αλλά και όταν μετά την β επιπέδου ψώνισα κάποια πρώτα ρουχαλάκια από την χαρά μου η κουνιάδα μου ακόμη (η οποία να σημειωθεί ότι είναι 1 μήνα μικρότερη κύηση από μένα) της φάνηκε τόσο περίεργο!! Shocked Shocked (Γιατί αυτή περιμένει να πάρει την άδει κυήσεως για να τα ψωνίσει!!-Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή με την κοιλιά στο στόμα!!).Το χωνέψανε το δωμάτιο καλώς ή κακώς και δεν αναφέρθηκε ξανά τίποτα άλλο!Όταν άκουσε πάλι η μάνα μου ότι θα κάνουμε πάρτυ πριν το μωρό για το μωρό αρχίσαμε ξανά τα ίδια!Την κοίταξα τόσο αγριεμένη και της τα είπα ένα χεράκι που δεν νομίζω να μου πει ξανά τίποτα!Είμαστε με τα καλά μας??Αυτά είναι προλήψεις και προκαταλήψεις και βλακείες κοπανιστές!!Που ζούμε?Στο '50??Που τα παιδια γεννιόταν από τύχη?Και στην τελική σε ποιον πέφτει λόγος τι θα κάνω εγώ με το δικό μου παιδί?Τα λεφτά τους ξοδεύω??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655

Τέλος πάντων...Εχθές έκατσε ο καλός μου όσο ήμουν στο γραφείο και καθάρισε το πατάρι γιατί έχει να ανέβει πολύ πράγμα εκεί πάνω τώρα με το μωρό..Σήμερα θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ γιατί είπε θα αποσυναρμολογήσει τα τελευταία πράγματα από το παιδικό για να μπορέσουμε να στήσουμε την κούνια και την αλλαξιέρα κάποια στιγμή και να κολλήσουμε και τα αυτοκόλλητα γιατί θα ήθελα να είναι έτοιμα για το πάρτυ -σίγουρα όλο και κάποιος θα θέλει να μπει να το δει!Πρέπει να πάω και στην Εθνική να ανοίξω ένα λογαριασμό στο όνομα μου για το επίδομα του ΟΑΕΔ αργότερα να μην τρέχω μετά..Ξεκούραση ξεκούραση αλλά οι δουλείες δεν αδειάζουν πότε.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 911307

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ αχ κ να ειχαμε ενα τωρα!!!Κ ενα ποτηρακι κρασι μπορω να εχω????
εγω πριν μεινω εγκυος καπνιζα αλλα οχι τρελα 1 πακετο 2 μερες καπως ετσι,,οταν ειχα καθηστερηση συνεχιζα το καπνισμα κ οταν πηγαμε στον γιατρο κ ειδαμε το σπορακι τοτε κοπηκε Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ...Τωρα τελευταια και''γω το ιδιο τρελενομαι θελω πολυ να αναψω ενα τσιγαρο με τραβαει αλλα οταν δεν αντεχω κανω καμια τζουρα απο τον αντρα μου [καπου καπου]!!!

καλημερα!! αχ καιμενα μου ελειψε ναπιω τον καφε μου με ενα τσιγαρακι. οχι οτι δε μπορω αλλα... νιωθω τυψεις αν το κανω. απορω πως πινω καφε χωρις τσιγαρο πραγματικα!
οσο για το κρασακι μπορουμε να πινουμε δεκανει κακο. δε λεμε να αδειασουμε ενα μπουκαλι αλλα ενα ποτηρακι δε βλαπτει που και που. στην κορη μου επινα. με βοηθουσε στις καουρες στον λαιμο! Wink

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!!Αφροδλιτη τι ωραία πραγματάκια έχετε πάρει για το κοριτσάκι σας!!!!Pumkin και Carrie κι εγω δυστυχως τα ιδια ακουω εδω και καιρο και πλέον λέω το κάνουν επίτηδες.Δεν ελιπα να το γράψω στο πανεπιστήμιο το παιδι.Το δωματιακι του να του ετοιμασουνε σιγα σιγα γιατι ηδη για εμενα ειναι δυσκολες οι πολλες βολτες και ερευνες.Αν βαρυνω κι αλλο ποιος θα παει?Δεν μας αφηνουν να το χαρουμε ρε γαμωτο.....Supermama το θεμα της ζεστης βλεπω να μας ταλαιπωρει για πολυ ακομη....36 βαθμους Σεπτεμβρη μήνα....?Βλέπω χριστούγεννα με κοντομανικα και Πασχα με χιόνια σου λέωωω!!!!

totula

totula
κοριτσια υπομονη ειπαν οτι απο βδομαδα πεφτει αισθητα η θερμοκρασια

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
totula έγραψε:κοριτσια υπομονη ειπαν οτι απο βδομαδα πεφτει αισθητα η θερμοκρασια

Αχ totula μου μακαρι.....Γιατί ούτε να κάνουμε δουλειές μπορούμε ,ούτε καν να ξαπλώσουμε!!!!!!
Τι χρωματάκια θα βάλετε στα δωματιακια των μπεμπουλίνων σας???

totula

totula
Αχ totula μου μακαρι.....Γιατί ούτε να κάνουμε δουλειές μπορούμε ,ούτε καν να ξαπλώσουμε!!!!!!
Τι χρωματάκια θα βάλετε στα δωματιακια των μπεμπουλίνων σας???[/quote]

καλε εγω που δεν κανω τιποτα και δεν αντεχω αλλο
εχουμε ασπρα επιπλα οποτε γαλαζιο με συννεφακια

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
totula έγραψε:Αχ totula μου μακαρι.....Γιατί ούτε να κάνουμε δουλειές μπορούμε ,ούτε καν να ξαπλώσουμε!!!!!!
Τι χρωματάκια θα βάλετε στα δωματιακια των μπεμπουλίνων σας???

καλε εγω που δεν κανω τιποτα και δεν αντεχω αλλο
εχουμε ασπρα επιπλα οποτε γαλαζιο με συννεφακια[/quo

Οι τοίχοι είναι πορτοκαλί-πράσινο εναλλαξ και τα επιπλάκια θα τα πάρουμε λευκά.Από κουρτίνες θα βάλω πάλι λευκές με παιδικά σχεδιάκια..(μου αρέσει πολύ ο Winnie the Pooh)!!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! ΔΛΔ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ; ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ; ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....
ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ; ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ! ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ....
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΨΕΙ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΡΑΦΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...

tatianoula

tatianoula
pumpkin μην δινεις σημασια στο τι λενε η αλλοι εσυ κανε οτι καταλαβαινεις εσυ σωστο για το παιδακι σου ,,και να χαρεις οσο μπορεις την εγκυμοσυνη σου κ ασε τους αλλους να τρελενονται...
<απλα ειναι σπαστικο το να ανακατευονται,,στο τι θα κανεις εσυ>!!

afroditi1006 αχου τι ομορφιες ειναι αυτες τι ομορφα παραγματακια,,μπραβο με γεια κ ευχομαι να τα χαρειτε..

supermama
το ξερω οτι το κρασακι επιτρεπετε απλα δεν θελω καθολου ουτε να το μυρισω!!απλα ελεγα για τον συνδιασμο κρασακι κ τσιγαρακι!!!

φιλακια!!!!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kikitso έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! ΔΛΔ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ; ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ; ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....
ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ; ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ! ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ....
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΨΕΙ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΡΑΦΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...

kikitso γεννάμε σχεδόν μαζι εε?Σε ποιο μαιευτηριο θα γεννήσεις?

tatianoula

tatianoula
και''γω με την ζεστη δεν την ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ...μα εχει απνοια κ υγρασια ετσι δεν ηταν βρε κοριτσια τον ιουλιο-αυγουστο...ενταξει βαρυναμε κ.τ.λ. αλλα δεν ειναι φυσικο το να καθεσε κ να υδρωνεις ΕΛΕΟΣ...

''μακαρι να δροσισει κ συντομα''

κικιτσο βρηκες τα αυτοκολλητακια που λεγαμε/??

εμεις πιο πολυ εχουμε το κιτρινακι αλλα θα κολλησουμε αυτοκολλητακια κ θα παρουμε κ χαλακι με λαχανι-κιτρινακι ...

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ζεστη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 679259 και παω για σιδερομα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 585182

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόσο αργοί μπορεί να είναι στην Εθνική Τράπεζα????Πόσο???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 Δημόσιο το καταντήσανε και εκεί!!Έκανα 40' να ανοίξω ένα ρημαδολογαριασμό!!!(40' από την ώρα που κάθισα στο γραφείο της κοπέλας ε??) Καλά που δεν γέννησα εκεί!!!!

Εμείς το δωμάτιο δεν το βάψαμε, το είχαμε βάψει όταν μπήκαμε στο σπίτι γαλάζιο-φυστικί (μία ενδιάμεση απόχρωση) και δεδομένου ότι το σπίτι το νοικιάζουμε και ίσως του χρόνου να μας σκάσει καμία μετάθεση και το μωρό είναι αγόρι δεν μπήκαμε σε διαδικασίες βαψίματος!!

Από ζέστη ελάτε στην Αθήνα να δείτε που κάθε απόγευμα έχει σταθερά 35-36!!! sunny sunny sunny

Α!Και επίσης τσιγάρο ε?Όχι δεν κάπνιζα αλλά μου έχει λείψει τόοοοσο πολύ ενας κανονικός καφές καπουτσίνο με ζάχαρη!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #4 - Σελίδα 37 654655 το σάκχαρο μου!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις