Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
94 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 94 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα ξανα κοριτσια!!!
Tzef μια χαρα τελειωσες με το Ικα!!! μπραβοοοοοοο
Σταυρουλα μου καλα ειμαστε,σιδερωνα κ τωρα τελειωσα!!! Με το Ικα δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι δεν δουλευω εδω κ 1 1/2 χρονο οποτε τα μικρα θα ασφαλιστουν στον αντρα μου!!!
Κατερινακι μου πανω που ελεγες αυριο η μεγαλη μερα σε παει πισω τωρα;;;;
Γι"αυτο εκανες εμετο εχθες,κρυωσες;;;;
Ποσο πυρετο εχεις;;;

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ?

evvi

evvi
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΙΑ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 2 ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΠΟΨΙΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ. ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΠ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΡΕΧΕΙ" ΜΕΤΑ.ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΥΝ Ή ΣΤΙΣ 15 Ή ΣΤΙΣ 01/10

δε μου λες να σε ρωτησω κατι στην εξουσιοδοτηση τι εγραψες?

evvi

evvi
τελικα δε την γλυτωσα ηρθα στον σεπτεμβρη.....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΔΥΟ ΚΑΡΟΤΣΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ Κiddo Smart 3 on 1 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ Peg Perego Trio on Track Swich.ΤΙ ΛΕΣ?

Kαλημέρα Σταυρούλα μου!
Το πρώτο θυμάμαι το κοιτούσες στο πρασινάκι! Το δεύτερο?
http://www.google.gr/search?tbm=isch&hl=el&source=hp&biw=1440&bih=693&q=Peg+Perego+Trio+on+Track+Swich&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD&gbv=2&oq=Peg+Perego+Trio+on+Track+Swich&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=2051l2051l0l3619l1l1l0l0l0l0l124l124l0.1l1l0

Θα πάρεις μόνο το καρότσι ή και πορτ μπεμπέ και καρεκλάκι αυτοκινήτου τελικά?

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ Η ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:Καλημέρα!!
Κατερινάκι αντε με το καλό κοπέλα μου. Όλα να πάνε καλά. Πωπω ξεκινάμε σιγα σιγα και νομίζω άρχισα να αγχώνομαι περισσότερο.
Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα!

Τελευταία μερούλα ε?
Τέλεια!
Καλή ξεκούραση τώρα κοπέλα μου και με το καλό να έρθει το μωράκι σας!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:τελικα δε την γλυτωσα ηρθα στον σεπτεμβρη.....

Έχεις και την σημερινή μέρα ακόμα Evvi μου!!!!!!! Μην το ξεχνάς!!!!!!!!!!!

evvi

evvi
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:τελικα δε την γλυτωσα ηρθα στον σεπτεμβρη.....

Έχεις και την σημερινή μέρα ακόμα Evvi μου!!!!!!! Μην το ξεχνάς!!!!!!!!!!!

μπααααα δε το νομιζω...... No

τοσες μερες δε μου κανε την χαρη σημερα δυσκολα. δε την γλυτωνω την προκληση τελικα........

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!
Ranou μου με το καλό να δεχτείς τον αντρούλη σου και εσύ και το μωράκι σου!!!
Άντε μπράβο Sevi μου τελείωσες και με το ΙΚΑ! Μια χαρά!
Εξουσιοδότηση έκανα και εγώ στον αντρούλη μου να μπορεί να διεκπεραιώσει όλες μου τις συναλλαγές με ΙΚΑ και ΟΑΕΔ. Σκεφτόμαστε όμως να κάνουμε τώρα το ίδιο και στην πεθερά μου όμως...!!!
Τώρα για το χαρτί που θα λέει σε ποιον θα ασφαλιστούν τα τέκνα δεν ξέρω αν χρειάζεται κιόλας αλλά εμείς κάναμε μια υπεύθυνη δήλωση στα ΚΕΠ που γράφει ότι δέχεται ο άντρας μου να ασφαλιστούν τα τέκνα του στο βιβλιάριο υγείας (ΙΚΑ) τηε συζύγου του με Α.Μ.Α. τάδε και Α.Μ.Κ.Α. τάδε...!!! Σε περίπτωση όμως που πάει για αυτές τις δουλειές ο άντρας μας μετά την γέννα όμως ίσως να μην χρειάζεται αυτό το χαρτί αφού θα τους διαβεβαιώσει ο ίδιος ότι δέχέται... αλλά ξέρω και εγώ...??? Το έκανα...!!! Χρειάζεται για την κλινική όμως αν δεν κάνω λάθος και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τα ΚΕΠ!
Κατερινάκι μου περαστικούλια σου κοπέλα μου αν και φαντάζομαι πυρετό ανέβασες από το ζόρι σου! Υπομονή! Θα πάρει και περισσότερα γραμμάρια η μπεμπούλα σας!!!

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα Κορίτσια!!!!!!!!!

Κατερινάκι τι να πω. Ίσως η κοριτσάρα σου θέλει να κάτσει ακόμα λίγο στην κοιλίτσα της μανούλας Very Happy
Θα περάσουν και αυτές οι μέρες μην αγχώνεσαι. Έτσι θα πάρει και λίγα γραμμάρια ακόμη. Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα???

Εγώ μόλις επέστρεψα από τον γιατρό μου. Σήμερα 36 εβδομάδων έγινε 2700 η μπουμπού. Σε δύο εβδομάδες γενννάμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 215994 λόγο καισαρικής. 14 ή 16 Σεπτεμβρίου. Θα ξεπεράσει τα 3000 κιλάκια το κοριτσάκι μας.

Αχ κορίτσια ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για όλες πλέον ............

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα!!!!! Σήμερα ήρθε και το μπιμπεράκι μας! Ένα πολύ όμορφο λιλά! Εσάς σε τι χρωματάκι σας ήρθε?
Έκανα και εγώ την μαμουνίτσα μου και συμπλήρωσα ένα ακόμα κουπόνι για το πατρικό μου αυτή τη φορά αλλά πάλι μπιμπερό! Όχι πιπίλα!

Nα το μπιμερούλι μας! Δεν είναι γλύκα?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nicky έγραψε:Καλημέρα Κορίτσια!!!!!!!!!

Κατερινάκι τι να πω. Ίσως η κοριτσάρα σου θέλει να κάτσει ακόμα λίγο στην κοιλίτσα της μανούλας Very Happy
Θα περάσουν και αυτές οι μέρες μην αγχώνεσαι. Έτσι θα πάρει και λίγα γραμμάρια ακόμη. Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα???

Εγώ μόλις επέστρεψα από τον γιατρό μου. Σήμερα 36 εβδομάδων έγινε 2700 η μπουμπού. Σε δύο εβδομάδες γενννάμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 215994 λόγο καισαρικής. 14 ή 16 Σεπτεμβρίου. Θα ξεπεράσει τα 3000 κιλάκια το κοριτσάκι μας.

Μια χαρά Nicky μου και η μπεμπούλα σας!!! Με το καλό να έρθει!!!!!!!!!
Μια μια να παίρνουμε όλες σειρά!!

stav2007

Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΔΥΟ ΚΑΡΟΤΣΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ Κiddo Smart 3 on 1 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ Peg Perego Trio on Track Swich.ΤΙ ΛΕΣ?

Kαλημέρα Σταυρούλα μου!
Το πρώτο θυμάμαι το κοιτούσες στο πρασινάκι! Το δεύτερο?
http://www.google.gr/search?tbm=isch&hl=el&source=hp&biw=1440&bih=693&q=Peg+Perego+Trio+on+Track+Swich&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD&gbv=2&oq=Peg+Perego+Trio+on+Track+Swich&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=2051l2051l0l3619l1l1l0l0l0l0l124l124l0.1l1l0

Θα πάρεις μόνο το καρότσι ή και πορτ μπεμπέ και καρεκλάκι αυτοκινήτου τελικά?

ΜΩΡΕ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ SKROUTZ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΥΤΟ ΤΗΣ Reg perego.ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ 315 ΟΛΑ ΜΑΖΙ 3 ΣΕ 1,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΜΑ ΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΤΡΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ SKROUTZ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Πτησα επανω να το δω και πηγα λιγο πιο κατω και ειδα και αυτο.ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ?

tzef

tzef
Τωρα μοιλις γυρισα απο την δουλεια η αφεντικινα και οικονομικη διευθυντρια μονο που δεν εβαλε τα κλαματα μπροστα μου τι να πω ρε κοριτσια σκατα.sorry κιολας.

katerinaki υπομονη κοριτσι μου μην στενοχωριεσαι σε λιγο πλησιαζει η ωρα που θα δεις το μωρακι σου .θετικη σκεψη και ολα καλα θα πανε.

sτav στην βασιλικη εγω δεν ειχα γραψει τιποτα σχετικα με το που αποδεχομαι να ασφαλιστει η μικρη επειδη ετρεξε ομως οπως σου ειπα ο αντρας μου γιατι σαν λεχωνα δεν εβγαινα εξω μπορει εκει επιτοπου να συμπληρωσε εκει καποιο χαρτι οτι αποδεχεται να ασφαλιστει στο ονομα μου το παιδι αυτο ομως δεν το γνωριζω.Και σενα λογικα ο αντρας σου δεν θα τρεξει μετα;

evvi εγραψα οτι αντι εμου θα εκτελεσει τις διαδικασιες παραλαβης,καταθεσης δικαιολογητικων στο ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ για τα επιδοματα λοχειας.Μη φανταστεις οτι μου ρθε στο κεφαλι εκεινη τη στιγμη μπορει να μην χρειαστει κι ολας.

tzef

tzef
ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΩΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΟΥ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΤΗΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΜΤ! ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΜΟΥΝ!!! ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ!

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΩΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??? ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!
ΕΥΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ "ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ"!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!! ΠΟΣΟ ΠΥΡΕΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ? ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ? ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ!! ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!! 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!! ΦΥΛΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ!! ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 875502
BOUBA ΚΑΛΗ ΑΔΕΙΟΥΛΑ!! ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
RANOU ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΟΝΤΩΣ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!! flower flower
ΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?? ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΚΑΡΟΤΣΙ"?? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ?? ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΨΩΝΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 32 536304
ΣΕΒΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!
ΑΧ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!! ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!! ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΡΕ ΓΜΤ??!!
ROSE EIΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ !! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΜΩΡΑΚΙΑ!! 4 ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!
ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ!!
flower flower flower

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χτες μου έφερε η αδερφούλα μου πάλι δωράκι για την μπέμπαααααααα!!!!!!
Αυτή την φορά ένα diaper cake!!!
Πολύ όμορφο το έκανε η σκατούλα! Χρησιμοποίησε πάνες, 2 κουβερτούλες φλίς, 3 πιπίλες, σφουγγαράκι, λούτρινο, ένα μπρελόκ με στρασένιο σίγμα (Σίλια), κουταλάκι, πιρουνάκι, 1 φορμάκι, 2 ζευγάρια γαντάκια... μπορεί και άλλα που μου ξεφεύγουν τώρα...!!!
Για δείτε...!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki εμας μας ηρθε λαχανι μπιμπερο!!!
Εβαλες παλι τα στοιχεια σου αλλα σε αλλη διευθυνση;;;

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!! ΡΕ ΓΜΤ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ!! ΓΙΑΤΙ?? ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΗΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ? scratch scratch

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
nicky έγραψε:Καλημέρα Κορίτσια!!!!!!!!!

Μια χαρά Nicky μου και η μπεμπούλα σας!!! Με το καλό να έρθει!!!!!!!!!
Μια μια να παίρνουμε όλες σειρά!!

EIMAI 37 ΒΔΟΜΑΔΩΝ! ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ (ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ) Mad 6 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Despoinaki εμας μας ηρθε λαχανι μπιμπερο!!!

Στο πατρικό μου και έγραψα το όνομα του μπαμπά μου και της αδερφής μου και το επίθετό τους! Το έκαναν και άλλες κοπέλες! Αλλά έβαλα πάλι μπιμπερό! Όχι πιπίλα!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Despoinaki εμας μας ηρθε λαχανι μπιμπερο!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΑΛΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΙ??? Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις