Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
233 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 233 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέραααα! Αυτή τη στιγμή που γράφω δύο μανούλες λογικά έχουν τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους! Τί καλά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 215994
Και εγώ σήμερα μπήκα στην 37η εβδομάδα και περιμένω! Πού θα πάει θα σκάσει μύτη ο πριγκιπάκος μου! Την Τρίτη έχουμε και γιατρό οπότε θα τον δω πάλι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 328109
Και ο δικός μου ο γιατρός επίσκεψη και 50ρικο είναι! Αλλά λες χαλάλι τους, γερά να είναι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 536304

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
fennnia έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
fennnia έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΑΡΕ ΗΛΙΑΝΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ!!!!! ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ????
ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ Very Happy
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΑΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ 15ΟΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ Η ΤΙΜΗ!!!
ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ 50.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΤΕ 2 Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Shocked Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ 1.1ΟΟ ΕΥΡΩ!!! ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΒΟΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Rolling Eyes

FENNIA MOY ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ε??? ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ, ΟΥΤΕ Η ΟΥΡΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ!!
ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ-ΜΑΜΑ ΠΗΓΑΤΕ???
ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ...ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ!!!

ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΘΑ ΣΟΡΓΙΑΣΤΩ ΚΑΤΩ.ΦΥΓΑΜΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ.ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ.

ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ....
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ Η ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ....
ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 0!!! Κ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΑΒΟΥΡΑ Κ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!

ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.

Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Κ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΧΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΜΑ!!! Κ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ....
ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΑΝΑΝΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 654316 ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ cheers drunken sunny ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 536304

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμένα ο γιατρός μου παίρνει 60 το μήνα, δηλαδή αν τύχη να χρειαστεί και 2 και 3 φορές να πάω μέσα στο μήνα δεν θα ξαναπληρώσω. Έτυχε 2 φορές να πάω εξτρά και δεν μας πήρε παραπάνω

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα ομορφούλες με τις φουσκωκοιλίτσες σας!!!!!!!!
Τι κάνετε?
Λογικά η Εύη και το Κατερινάκι θα κρατάνε τώρα στην αγκαλίτσα τους τα ζουζούνια τους! Τι καλάαααααααα!!!!!!! Μανούλες πια!!!!! Άντε και στα δικά μας κοριτσάκια!!!!!!!
Εμείς στην γιατρό δίνουμε 50 ευρώ τον μήνα όσες φορές και να πάμε! Μια γνωστή που γέννησε στην γιατρό μου με καισαρική πριν μερικούς μήνες έδωσε 1300 ευρώ! Εμείς δεν ρωτήσαμε ακόμα για χρήματα!
Χτες με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και όταν με ξύπνησε ο αντρούλης μου για να πάμε στο κρεβατάκι μας δεν με έπιανε ύπνος με τίποτα...!!! Δυσκολεύτηκα αρκετά!
Σέβη μου λογικά θα είδες τα αγοράκια σου σήμερα! Περιμένουμε νέα κουκλίτσα!!!
Με το καλό να δείτε όλες τα μωράκια σας αυτές τις μέρες!!! Έτσι να γίνονται όλα μπαμπάτσικα Αγάπη μου να χαιρόμαστε όλες...!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 215994
Σε λίγο λέω να ανοίξω νέο θέμα να γράφει η ομάδα μας για να μην χαθούν όλες οι σελίδες μας! Πλησιάζουμε τις 50!

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.
ΔΩΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ 3.000 ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΟ ΚΑΡΕΡΙΝΑΚΙ ΓΕΝΝΗΣΕ.ΕΚΕΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ 2640.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ.ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 3 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΝΝΟΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.
ΔΩΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ 3.000 ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΟ ΚΑΡΕΡΙΝΑΚΙ ΓΕΝΝΗΣΕ.ΕΚΕΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ 2640.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ.ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 3 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΝΝΟΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Αχ τι καλά! Μπράβο το Κατερινάκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stav2007

ΚΑΙ ΝΑΙ...ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ.ΕΚΑΝΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ EVVI ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α ΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 215994 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!!
ΔΩΡΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ 50ΑΡΙΚΟ!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ" ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΔΥΣΕΙ, ΚΙ ΟΜΩΣ..! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ 200 ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ.

stav2007

swsw έγραψε:Α ΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 215994 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!!
ΔΩΡΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ 50ΑΡΙΚΟ!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ" ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΔΥΣΕΙ, ΚΙ ΟΜΩΣ..! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ 200 ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ.

ΑΣΧΕΤΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΑΤΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Α!!ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΧΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΒΑΦΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ????ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ??? ΕΚΛΕΙΣΕ??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ??? ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968

stav2007

swsw έγραψε:ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ??? ΕΚΛΕΙΣΕ??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ??? ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968
ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΣΥ?ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ?ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?

Με τον πόνο μας παίζετε κοριτσάκια μου φαίνεται ε??? Crying or Very sad Crying or Very sad
Να ζηλεύουμε εμείς που είμαστε μακριά ε?

Με πήραν τηλ. και από την Libero! Mε ρώτησαν που θα γεννήσω! Είπα γένεσις και μου είπαν ότι στέλνουν και εκεί το βαλιτσάκι οπότε θα το πάρω από εκεί! Αν όμως λέει κάτι γίνει και δεν μου φέρουν να τους πάρω μετά τηλ! Ρώτησε ξανά την διεύθυνσή μου και πότε έχω ΠΗΤ!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
swsw έγραψε:ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ??? ΕΚΛΕΙΣΕ??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ??? ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 40 893968
ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΣΥ?ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ?ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΩΡΑΙΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!! ΜΩΡΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩ LIVE!!

stav2007

Despoinaki έγραψε:

Με τον πόνο μας παίζετε κοριτσάκια μου φαίνεται ε??? Crying or Very sad Crying or Very sad

Με πήραν τηλ. και από την Libero! Mε ρώτησαν που θα γεννήσω! Είπα γένεσις και μου είπαν ότι στέλνουν και εκεί το βαλιτσάκι οπότε θα το πάρω από εκεί! Αν όμως λέει κάτι γίνει και δεν μου φέρουν να τους πάρω μετά τηλ! Ρώτησε ξανά την διεύθυνσή μου και πότε έχω ΠΗΤ!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ LIBERO.ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΗΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΜ ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΡ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΜΑΤΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.ΧΑΧΑΧΑ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας γεια σας!
Καταρχήν να ευχηθώ καλή λοχεία στο Κατερινάκι μας και στην Ευη (που λογικα θα γεννησε και αυτή) και να τους ζήσουν τα μικρά τους.
Από χθες στο σπίτι και με ψιλοτρέχει η μικρή. Δεν με αφηνει σε ησυχια. Να δω μετά πως θα είναι και με τον μπέμπη. Επλυνα και κατι τελευταια, και τωρα εχω σιδερο. Λεω να βαλω κλιματιστικό στο φουλ και να ξεκινησω γιατί αλλιως δεν το βλεπω να το κανω.
Δεσποινακι μια χαρα ειναι η μπουμπουκα σου.
Αντε να δουμε και μεις την Δευτερα ποσο θα ειναι.
Παρκοκρεβατο εμεις που πηραμε στο σπίτι η μικρη δεν εμπαινε καθολου μεσα για να παιξει. Οποτε το κατεβασαμε μετα χωριο και πηραμε και ενα εξτρα στρωματακι για τον υπνο. Στην πεθερα μου που την κραταγε οταν ημουν δουλεια, επισης προσθεσαμε ενα εξτρα στρωμα. Τωρα στον μικρο δεν ξερω τι θα κανω. Αν θα παρω αλλο δηλαδη παρκο. Αναλογα την συμπεριφορα του.

stav2007

swsw έγραψε:
stav2007 έγραψε:

ΩΡΑΙΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!! ΜΩΡΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩ LIVE!!

ΕΛΑ ΕΛΑ,ΜΑΚΑΡΙ,ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ,ΧΥΜΟ,ΠΟΤΟ,ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΠΙΤΣΑ....ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ LIBERO.ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΗΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΜ ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΡ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΜΑΤΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.ΧΑΧΑΧΑ

χιχιχι...εμενα αυτό της libero μου το εστειλε μια ξαδερφη που ειναι μαια στο νοσοκομειο της Καλαματας!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μεταφερθείτε στο άλλο θέμα γιατί θα χαθούν οι 50 σελιδίτσες μας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις